HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ilyen képeket még úgysem láttak 2.

2008.06.05. 09:40 F. Kapus

Pénteken, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A fényképeket a fényképek szereplőitől kaptuk, az ő engedélyükkel publikáljuk. Csinosan, kimonóban, fiatalság, bolondság, meg még annyi minden, kattintsanak.

Kangyal kapitány és Vas János

Csinosan, kimonóban (Szélig és Tokaji)

Kovács Farkast utánozza (Fekete, Sille, Vas M., Majoross, Kovács, Ennaffati, Vas J.)

Nagy utazás 1.

Gröschl Kovácsot utánozza

Ivócimborák (Ennaffati, Holéczy)

Riporter kerestetik

Kővágó Kristófnál Tajvanon, hazafelé

Szivar (Kovács, Majoross)

Nagy utazás 2.

Nagy utazás 3.

Magyarok!

Fiatalság, bolondság (Fekete)

35 komment

Címkék: magyarország válogatott a csoport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az utolsóelőtti képről jut eszembre: kik voltak a magyar szurkolók a helyszínen? pl. a leányzó, akivel - nagy szavak, nagy szavak! - egy ország sírt együtt a 4. gól után?
Amúgy a kimonós Szélig-Tokaji páros mintha egy Hónaljmirigy-showból toppant volna elénk :-)
az a barna belsejű busz biztos kényelmesebb lehetett, mint a másik
Mi voltunk :-)
Név szerint az indexről Kerusz, Geriszu, Zsu2003, és Mr.Zsu :-)))
Rajtunk kívül - név nélkül - két lány, akik szurkolni - dolgozni jöttek ki, és nagyon jó erősítést jelentettek nekünk :-)
A képen az alsó soban (jobb oldalt) Japánban tanuló magyarok, akikkel még itthonról ismerkedtem meg, bal oldalt pedig az egyetlen hangosan szurkoló japán család, akik a Japán meccs után odajöttek gratulálni, az Ukrán-Magyar meccsen pedig már nekünk szurkoltak.
Ezek is nagyon jó képek. Jöhet még több is!
A sapporói szurkolók nagy része az ott tanulókból, dolgozókból állt össze, ha jól tudom.
Érdekes Godót (eddig) csak a tajvani képen látni. Nem szereti ha fotozzák?
Nem erről van szó. Mi ezekhez jutottunk hozzá. Ha valaki a játékosok engedélyével küld nekünk fotókat (kattintás bármelyik nickre a cikkeknél), szívesen felrakjuk. Holnap egy ütős válogatással tervezzük befejezni ezt a sorozatot.
solarys:
Hát igen... sajnos mindenki ezt gondolja.
Nagyon sok munka, pénz és energia árán jutottunk ki oda mi 4en, de a dolgozni szurkolni kijövő 2 lány is.
Nem nagyképűségből állítom, de ha mi nem megyünk ki, a sapporoi magyarok ilyen szép számban (összesen 4en amúgy) nem hiszen hogy hallatják a hangjukat a meccsen.
Picit bántott az is, hogy egy-két nyilatkozó csak azt tudta megemlíteni, hogy milyen kevesen vontunk, senkinek nem jutott eszébe megköszönni azt, amit végigcsináltunk.
A szövetség emberei is egyszer odalogtak felénk mindössze, abban sem volt köszönet.
De ezekről a dolgokról inkább nem írok, eddig sem tettem, hiszen itthon mindenki nagyon szép történetnek éli meg, jó ha csak mi tudjuk, mi történt amúgy odakint.
Klassz képek, köszönjük mindenkinek, akinek kell!

zsu> Ti mindent megtettetek, amit tudtatok, a csapat szintén... Csodálatos élmény részesei voltatok a helyszínen, gondolom leírhatatlan az érzése! A sérelmeket meg az idő (remélhetőleg) elfeledteti és csak a szép emlékek maradnak szívetekben.
M.Lac
Persze, teljesen igazad van. Azt amit átéltem semmi nem tudja elrontani :-)) a sérelmek meg majd tompulnak....
Én örülök, hogy ott voltatok és kitartóan szurkoltatok, köszönöm a csapat nevében is ha lehet ilyet :)
Paripa > lehet :-))))
Köszi!
Zsu!
Szerintem nem kell annál nagyobb köszönet, mint amit a srácoktól kaptatok! De én szeretném megköszönni Nektek, hogy minden magyar meccsen csak a hajrá magyarokat hallottam. A végére már az "itthon vagyunk" is jöhetett volna :) Svájcban biztos megérkezik az erősítés, legalábbis remélem. Én biztos megyek :) Hajrá Magyarok! Köszönöm még1x!
Zsu, hogy bírtátok ki horszburger nélkül? :))
üdv
Ref_Gab
Nagyon jó lenne, ha mindenkiben kitartarna a lelkesedés a svájci kirándulással kapcsolatban! Én is nagyon remélem :-)

mr sas
igaz, ami igaz, közülünk páran jelentős pézmennyiséget adtak volna már az 5. nap után egy olyanért :-)
Zsu, le a kalappal előttetek! Hát igen, az általad nem részletezetteken túl egyetlen "szépséghiba" az, amit csak egy spilleri aranyköpéssel lehet kifejezni: hogy el kellett menni a viláégvégére, hogy ezt megérjük.
Holnap jöttök a Symába??
Zsu, tényleg nagy tisztelet nektek, hogy ott voltatok, pénz és időt nem kímélve. A svájci lelkesedéssel kapcsolatban, én már be is váltottam frankra a spórolt pénzem...
én megyek holnap. Akár meg is szervezhetnénk az első buszt :D
Godó a Nagy utazás 1. jelzésü képen ott ül Pedró mellett a jobb oldalon.
zsu2003 Mi mindannyian - akik anyagi, vagy egyéb okokból nem jutottunk ki a világ végére - köszönjük Nektek a lelkesedést, az odaadást, valami fantasztikus volt a tv-n keresztül hallani magyarul, hogy "piszkáld ki...". Az pedig külön fantasztikus, hogy 4 ember ilyen hangzavart tud csinálni.
Gabor_HUN! Nekem már a lakáshitelem is svájci frankban van! :DDDD
zsu2003!
Egyszerre írtuk a postot, ezért nem láttam a tiédet, s erről nem volt tudomásom. Maximális tisztletem felétek, akik kimentetek oda "a világvégére", buzdítani a csapatot. Remélem holnap és Svájcban találkozunk+
Zsu: Én is csak gratulálni tudok, és csatlakozni néhány előttem szólóhoz: Köszönjük, hogy ott a világ másik felén is lehetett látni hazai emberkéket, akik legyenek is bármilyen kevesen, meg tudják mutatni ország világnak, hogy igenis ott vannak, és megmutatják, milyen a magyar virtus, és bárkivel szemben felveszik a "harcot"! Mi is szerettünk volna ott lenni veletek, de idő és leginkább pénz miatt sajnos nem jött össze. Svájc már könnyebb falat ilyen szempontból. Ott nem csak 4-en lesztek!!! Még egyszer köszi mindent!
Hello...az egyik sapporoi dolgozó-szurkoló-turista vagyok :-))))
A lány, aki sírt, ő a Zsófi, a legjobb barátnőm és a kedvenc operatőröm.
Én meg a szószátyár vagyok, aki nagyon szereti a csapatot. Original acélbika lány. Vagyis inkább acélbéka :-))))
Jó olvasni ezt a blogot. Vannak nagyon mókás képeim, küldök majd a kedves illetékeseknek ezt-azt :-))))
DAB oldalra is nemrég került fel pár meccskép kintről a kintlévők gyüjteményéből :)
dab-extra.hu/elmenyzona/galeria/
Üdv a fórumon mindenkinek, én vagyok MR.Zsu azaz inkább SchiKa :)
Azt gondolom, minden kint szurkoló nevében mondhatom, fantasztikus volt ott lenni a csapattal, végig hajtani a meccseket a srácokkal együtt és nem sajnáltuk a hangunkat veszíteni hosszabb rövidebb időre, mert megérte.
Jut eszembe én is szóltam F.Kapusnak, van még a tarsolyban egy-két képecske :)

ui.: Egyenlőre nem biztos hogy eltudunk menni a Symába
Köszi Oli, pont javasolni akartam :)
Húúúú fiúk - lányok ezek a hozzászólások nagyon jó estek :-)) és spec. nálam mindent feledtettek!
Köszönöm :-))))))))
Kedves Sapporói kommandó!
Öröm újra hallani és látni Titeket!:-)
Igaz a fiúktól már meg sem merem kérdezni, milyenek is a japó mini szoknyás csajok?
Amúgy Máté-Spiller kettős egyik gyöngyszeme:
"Hogy lehet valaki a legegyszerűbben Médiasztár?
- El kell jönnie Sapporóba és szurkolni a Magyar válogatottnak! Biztos benne lesznek a TV-ben!":-)
Tényleg jó volt látni ismerős arcokat, és irigykedni Rátok!
De jó olvasni ezeket is, és jó ilyen sokáig nyammogni a sikeren, remélem, hogy még jó ideig így marad. A többiek már mindent elmondtak a táborunkról, csak annyival egészíteném ki, hogy a csapat mellett nekem Zsófi sírós-nevetős-tapsolós arca örökre beégett a fejembe, csakúgy mint Pista és Pali könnyes hangja. Ahh, nagy élmény volt.....
De jó, hogy csak percekre lakom. :)
tom40: milyen szentimentális lettél :-)))
Alány: Ne is mondd :-) De szerencsére nem vagyok egyedül, ahogy olvasom a postokat, tiszta madárlelkű itt mindenki :)
Tillasz, a japán miniszoknyás lányok nagy része csámpásan tartja a lábát és térdzoknit hord a miniszoknyához. :-)
süti beállítások módosítása