HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ukrajna következik

2008.04.18. 20:28 F. Kapus

Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel, akkor is fantasztikus csapatunk van, ezt szögezzük le előre.

Nem hétköznapi ellenféllel állunk kerülünk szembe k-európai idő szerint szombaton 13 órakor. Hanem olyannal, amely évtizedig a legjobbak között küzdött, a tavalyi esztendőt leszámítva sikerrel. Ehhez fogható erősségű csapattal még nem volt dolgunk, mióta a divízió 1 létezik. A tavalyi A csoportos vb-ről 15-en vannak itt (ráadásképp egyik legjobbjuk, Sahrajcsuk ott sem volt Moszkvában), további három szereplőt a felkészülés utolsó rostáján vágott ki Vlagyimir Golubovics szövetségi kapitány. Náluk tehát jobbakat talált erre az évre.

Donika is hazarepült a habarovszki edzőtáborból, így nem ismétlődhet meg miskolci találkozójuk Vaszjunyinnal. Emlékeztetőül, édesapjaik a Jászberényi Lehel színeiben arattak történelmi magyar bajnoki győzelmet anno. Akkoriban még szakadék tátongott az ukrán, pontosabban a szovjet és a magyar hoki között, ezért lehetett, hogy a két technikás védő szinte végigjátszotta a bajnoki meccseket, és rengeteg gólt és -passzt szerzett. Más dimenzióban mozogtak. Nem úgy fiaik manapság.

Előzetes biztatásképp jegyezzük meg, az ukrán válogatott legutolsó két sorsdöntő csatáját elvesztette, mindkettőt a 2007-es vb-n. A csoportkör utolsó meccsén Dániával csaptak össze. A győztes felső ágra került, a vesztes a kiesés elkerüléséért játszó négy közé. 4-3-ra a dánok nyertek, az eredményből sejthetőnél simábban. Aztán a bennmaradásért a lettektől 5-0-ra kikaptak, a norvégokat viszont 3-2-re verték keleti szomszédaink. Ausztria ellen a túlélés volt a tét. Kalték 8-4-re lelépték őket.

Bár voltak legendás eredményei az ukrán válogatottnak a legjobbak között, az élmezőny sokszor felmosta velük a pályát. Rengeteg nagy arányú vereséget szenvedtek, de a hátul kullogó csapatok ellen sok éven át magabiztosan nyertek. Jellemzően a 11-14. helyet csípték meg. Szép emlékű számukra a bécsi vb, amely ráadásul az utóbbi évek legerősebb mezőnyét mutatta fel az NHL-szünet miatt. Három éve 1-1-es döntetlent játszottak az amerikaiakkal, majd csupán 2-1-es vereséget szenvedtek Kanadától, úgy, hogy Rick Nash az 50. percben vitte be a döntő találatot ellenük. Az a 11. hely nagyon szép siker volt.

A 2007-es kiesés viszont letargiába sodorta az ország jégkorongsport iránt érdeklődő részét. Szétesni látszott minden. Aztán ahogy közeledett a japán vb, úgy érkeztek a hírek: mindenkit mozgósítanak, még az NHL-különítmény is jön, és rendben lesz minden. Az NHL-esek nem jöttek, pedig ígérték, és az orosz légióból is jó sokan más programot szerveztek a szezon utánra, némelyek sérültet jelentettek. Köszönet jár ezért nekik. Ezen kívül is vannak gondjaik, elsősorban a jövővel és a jövőképpel. Mindezek ellenére a helyenként összevissza beszélő Golubovics kapitány az edzőtáborban már biztos volt a dolgában.

Bár legutóbb, februárban Ukrajna alaposan, 6-2-re elvert minket, emlékezzünk inkább az első felettük aratott győzelmünkre. Már csak azért is, mert a tilburgi tornán erősen tartalékosak voltunk. Ugyanúgy 12 játékosunk található abból a csapatból a vb-keretben, ahogy a szapporói ukránok közül is éppen egy tucat látogatott el Miskolcra.

2001 óta olyan a lebonyolítás rendszere, hogy a 16 csapatos elit mögött két hatos csoportbanküzdenek a csapatok. Csak az első helyezett nyer bebocsátást a legjobbak közé. Mióta a nemzetközi szövetség osztályba sorolta a csapatokat, a magyar hoki még nem szerepelt legfelül. Legközelebb 2002-ben jártunk ehhez, akkor a dánok hamar értésünkre adták, nem lacafacáznak, 6-2-re vertek minket Székesfehérváron. Jobbak voltak, de a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a torna pontkirálya, az akkor legjobb formában lévő csatárunk, Ocskay Gábor térdsérüléssel bajlódott. Játéka nem volt teljes értékű, és a vezér elvesztése megroppantotta a csapatot.

Csak a hat évvel ezelőtti tornán tudtunk tulajdonképpeni döntőt játszani, ott álltunk egy győzelemre az A csoporttól. Igaz, ha tavaly a második körben verjük a szlovéneket, mi jutunk fel. De akkor még három meccs hátravolt, nem tudható, mi történt volna, ha.

Mindenesetre négy rendes játékidőben elért győzelmet csak 2002-ből és most tudunk felmutatni, a 2008-as tehát minden idők legsikeresebb vb-szerepléseink egyike már eddig is. Eddig a d1-ben 39 meccset játszottunk. 22 győzelem mellett feleannyi vereség van a számlánkon, és egy hosszabbítást is nyertünk. Öt alkalommal osztozkodtunk a pontokon, mert csak 2007 óta van ráadás döntetlen után.

Nézzük egy kicsit a csapatok szereplését a számok tükrében ezen a vb-n. Viszonylag egyformák az adatok. Eggyel több pontunk van, de ez nem jelent semmit. Ukránt kell vernünk, vagy így, vagy úgy. Számukra ellenünk pont ugyanez éppen ugyanarra elegendő: feljutást jelent. Mi kettővel több gólt lőttünk, ők eggyel kevesebbet kaptak. Mi megvertük a japánokat, de az ő döntetlenjük sem ér kevesebbet, legfeljebb csak a pontok számát tekintve, ahogy írtuk. Nekik van egy félelmetes első soruk, amely sok gólt lő, és egyet sem kap. Ennek fő alakja Sahrajcsuk, aki a bulik háromnegyedét nyeri, eddig 63-22 arányban. A többi soruk egy-egy vezérre épül, közülük Cirul magaslik ki. A hatpontos csatárt Miskolcon is láthattuk. Nekünk két jó sorunk van, amelyek szintén sokat lőnek, és keveset kapnak. És van két hangyaszorgalmú kvintettünk, amelyek felnőttek a feladathoz.

Magyarországnak is vannak klasszisai a torna statisztikái alapján. Palkovics vezeti a góllistát és a kanadai táblázatot. Veterán védőnk, Sille Tamás jelenlétében még nem kaptunk gólt, de hetet már lőttünk vele. Ez a legjobb plusz-mínusz mutató a mezőnyben. Ha a mi első vagy második sorunk támadói vannak a jégen, nem kapunk gólt. A két leghatékonyabban hárító kapus néz majd farkasszemet. Karpenko közel 96, Szuper több mint 94 százalékkal véd, bravúrokat halmoznak bravúrra, szinte nem is hibáznak. Ebből csak nagy és szoros csata sülhet ki.

Az Ukrajna-Japán mérkőzésen kiderült, nem arról szólt az eddigi világbajnokság, hogy az ukránok pihennek, és az utolsó két mérkőzésen elsöprik az igazi riválisokat. Mindazonáltal semmilyen következtetést nem vonhatunk le a pénteki találkozóból. A szombati teljesen más lesz. Az ukrán-japán mérkőzésről rengeteg videót találnak ezen cikk végén.

Ne felejtsük el, hogy csapatunk már nemcsak a minimális, de a reális célkitűzést is túlteljesítette. Mindkettő szerint bronzérmet kellett volna szereznünk. Márpedig másodiknál rosszabbak most nem lehetünk. Bármi történhet szombaton, 99%-ig elégedettnek kell lennünk a fiúkkal, csak annak alapján, ami eddig történt.

Ismételjük el: olyan erősségű sorokkal még nem találkozott a magyar válogatott tétmeccsen, mint az ukránok első és második ötöse. Hatalmasnak tűnik a szombati feladat. De ez a magyar csapat elhitette velünk, hogy bármire képes. Ha feleszmélünk, hogy mégsem, nem haragudhatunk rájuk. Mert mi, szurkolók voltunk irreálisak.

Állapítsuk meg, legalábbis bizsereg az ország. Már-már hokilázról beszélhetünk, az Index-olvasók tönkrekattintják a blogszervert, Ladányiékról olyan emberek beszélgetnek körülöttünk, akik eddig valószínűleg nem sok jégkorongmeccset láttak. A helyszínen legalább 11 magyar szurkoló teszi ki szívét-lelkét a több mint félszáz ukránnal szemben. Idehaza több százezren ülünk le szombaton a Sport Tv közvetítését nézni, ahol a világ legjobb szakkommentátora és a csatorna hokiőrült főszerkesztője társaságában izgulhatjuk végig a hozzávetőlegesen háromórányi horrort. Ilyen várakozás magyar hokimeccset 25 éve előzött meg utoljára. 1983-ban Kína ellen sikerültek terveink.

A világbajnokság során a szerencse a mi oldalunkon állt. Erősek vagyunk, megdolgoztunk a sikerért és a mázliért is. Ha az utolsó mérkőzésen is így marad, van esélyünk.

Minden továbbiról csak fantaziálni lehet, mert bár a kapuban áll a csapat, mögötte pedig ott van az ország, de a felfokozott várakozás közben is tudni kell, ez egy erősen zárt kapu. Amely mögött a csodák birodalma vár.

54 komment

Címkék: magyarország vb ukrajna döntő válogatott divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá hajrá!!

/Azt azért még hozzátenném, hogy a legendás dán meccsen nem csak Ocskay miatt volt olyan a csapat amilyen. Szuper sem védett jól, ha jól emlékszem le is cserélték, valamint az egész csapat elég hamar feladta, mert láthatóan nem ment jól a játék/
Elöre a csodáért, a szurkolokért, a három szinért, az örömmámorért.Mindenki SZURKOLJON, hátha egyszer nem lesz igaz "balsors akit régen tép", viszont igaz lehet" HOZZ REÁ VÍG ESZTENDŐT" , " S A HAZA FÉNYREDERÜL".
Remélem más is ezt érzi, de ha elbukunk akkor is hősként tegyük!
Hajrááá MAGYAROOOOOOOOOK!!!!!!
Részemről a szimpátia a tiéd F.Kapus - köszönjük a körültekintő, igényes tájékoztatást. Ez az a hokisgeneráció, amelyik a munkája, teljesítménye, hozzáállása, szorgalma (és sorolhatnám még tovább, de minek) megérdemelné a feljutást, de én is úgy gondolom, hogy már megtették a magukét. Tehát, ha nem sikerül, akkor nem. Ez játék és nagyon nem lenne jó, ha az esélyesség terhe miatt roskadozna már a meccs előtt a csapat. Természetesen tiszta szívemből kívánom nekik és minden segítőjüknek, hogy teljesüljön végre ez az álom! Hajrá fiúk, hajrá magyar jégkorong! Hajrá Magyarország!
"Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást" - dehogynem és amúgy is, én nem Licensz Bizottsági Tag vagyok, hanem szurkoló. És Svejc is olyan közel van!!! Léccci, léccci, léccci!

Tavaly még megértettem, hogy nem mentünk Kanadába, az qrva messze van és ott olyan furcsa mezeket is kellett volna viselni. De most aztán az Ukránok tegyenek egy kis korengedményt velünk. Ők úgyis mehetnek a saját kis jól megNEMérdemelt foci EB-jükre, hagyjanak minket menni a mi jó kis bulis svájci VB-nkre.

ÁÍJJJJJ! MI VAGYUNK A FASZA GYEREKEK, ÉRTÜNK ZÖRÖGNEK A SÖRÖS ÜVEGEK!!!
Csodaszép post, már csak ezért is megérdemelnénk a feljutást! Én az a cikkben említett illető vagyok, aki életében nem sok hokimeccset látott (elejétől a végéig talán ötöt), de holnap mindenképp ott lesz a tévé előtt. Hajrá magyarok!
Jó kis cikk.
25 éves álmom válhat valóra holnap...ma éjjel aligha alszok.
MINDENT BELE FIÚÚÚÚK!
Három érv, hogy miért mi nyerünk:

1. Amikor legutóbb 8-ra végződő év volt,
feljutottunk.
2. Amikor legutóbb Ázsiában voltunk VB-n,
feljutottunk.
3. 2003 óta először nem hiszek abban, hogy
feljutunk. :-)))))))))
Nem tudja valaki hogy neten lehet-e valahol nézni???

Ja és, HAJRÁÁÁÁ MAGYAROK!!!!!!!!
Ismét egy színvonalas post. Gratulálok!
Ha nem sikerül, úgy is gyönyörű, ha netán mégis, akkor varázslatos! Egy ország veletek! Gyerünk gyerekek! HAJRÁ MAGYAROK!!!
CSoda? álom? korengedmény?Ez nem álom,ez nem csoda és nem is korengedmény,ez a valóság!Uraim,a magyar nép jégkorongra született!Érzem azt, hogy Palkovics és Ocskay most életük legnagyobb csatájára készülnek. Most vagy soha!

HAJRÁ Magyarok! Hajrá Székelyek!

Mi vagyunk a csiki fasza gyerekek,értünk zörögnek a sörös üvegek!!!!!
Én már tizenéves koromban is beteget jelentettem az iskolában, amikor jött a hoki vb. Knézi Jenő és a meccsek felejthetetlen izgalma együtt nem nagyon hasonlítható semmihez sem.
És végre néhány éve magyar csapat is képes színvonalas, tetszetős játékra. Nekem már ennyi is elég.
Köszönet érte!
Nem csak egy ország van veletek!
lesz valaki holnap a champs budában? én terv szerint ott nézem a meccset ebéd közben.
Egyébként a magyar mentalitást ismerve, ha tényleg feljutnánk, és az elitben várhatóan súlyos vereségeket szenvedünk a nagyoktól, akkor jönnek majd a csodás kommentárok hogy "Ezért kár volt feljutni". /Nem erre a blogra gondolok/

Ettől függetlenül hajráááááá magyarok! :)
Fel kell jutni és kész :) Fel az egekbe :)
Tovabbra is azt mondom, hogy a 2002es dan csapat sokkal jobb volt, mint a mostani ukran.
A magyar csapat minden jatekosa egyenileg es a CSAPAT is sokat fejlodott az elmult 6 evben.
Szerintem jok az eselyeink....
Ja es Svajc tenyleg kozel van.
Mutassuk meg a világnak, hogy milyen csúszós a magyar ugar:D

hajráhajrá. egyre szimpatikusabb eza blog. csak videókat gyerekek, videókat! (nincs tévém:) és ilyenkor sajnálom)
Első vb amit láttam az pont az a vb volt amin a dánoktól kikaptunk, már akkor is a szívrohamot kockáztattam annyira izgultam a mieinkért. Azóta minden évben reménykedek, most már nagyon megérdemelnénk a tovább jutást.

Hajrá magyarok!
Kárpátalja Veletek Van!!!
Ukrajnában is fog szólni a Hajrá Magyarok!!!!!
Hajrá Magyarok!!!!!!

Már eddig is nagyon szép amit a fiúk teljesítettek,
büszkék lehetünk Rájuk....
hat en meg aszondom, remekul szerepeltek a fiuk
ukrajnat legyozni, ahhoz csoda kene
sosem mondtam, hogy nem hiszek a csodaban...
de eddig ritkan lattam
hatha
Magyarország - Korea Női Div.III-as vébé góljai:

www.youtube.com/watch?v=5PL4JUCN9OE

Mindent bele srácok!! Bármi legyen az eredmény mi szeretünk TITEKET!!!
De, azért nyerjetek.... köszi,köszi... előre is!!!!
Áúááúúúáááá! Hajrá srácok! Még mindig nincsen link streamre ? :D
Remélem a szabálytalanságok terén visszafogjuk magunkat, mert az ukránok a jobb csapatok ellen nagyon odafigyelnek, öszpontosítanak és könyörtelenül kihasználják az emberelőnyös lehetőségüket.
ez a meccs amúgy is kompletten a védelemről fog szólni szerintem!
Gyerünk, gyerekek!
Gratula a posthoz, sokadszor is nagyon színvonalasra és érdekesre sikeredett!
Nem esne jól, ha a futsal után megint az ukránok előtt kellene meghajolnunk... Mindenesetre nagyon szorítok a fiúknak, mindent bele!
magyar-japán meccs összefoglaló:

www.youtube.com/watch?v=ON_ld5-cqvA

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!!!

Ezen az oldalon vannak videóösszefoglalók (egyelőre még csak a VB első 9 mérkézéséről):

www.2008ihwcd1b.jp/schedule/movie.html?num=1_1

ha feljutnánk, akkor visszavághatnánk a svédeknek a debreceni 7-1-ért :D
Egy másik post commentjében kérdeztem,de akkor inkább itt:
A káposztási az a Jérce?
És tényleg lesz kivetítő?
Beugró van?
Igen, de már tán nem is Jérce, ki tudja, mi most a neve.
Elvileg ez az új oldala: www.icecenter.hu/
de a www.jerce.hu egyelőre informatívabb.
Lesz kivetítő, mi is úgy tudjuk.
Viszonylag jó a büfé, azt tapasztaltam a múlt héten.
De jó,hogy kocsival megyek :-(
Max. sós perec lesz így,meg bambi.
Kürtöt és zászlót viszek! :-)
hajra Magyarok!!!
ksokan szurkolunk, ebben nem lesz hiany!:)
Hajrá Magyarok!Hajrá Székelyek!
..reggel ota az orat nezem..sajnos netten kell kovessem a mecsset de eskuszom nyusziszivem felreteszem es vegigulom a gep elott..hiresen padlot tudok fogni az izgalmaktol de ezt muszaj..
es ha nem lesz feljutas uzenem a fiuknak hogy Sepsiszentgyorgyon imadjak oket..es remelem majd ha hazajonnek meltokeppen fogadjatok oket..lasd,csiki csapat erkezik bukarestbol...
..es kulon koszonom a blog irojanak ezt a kiegyensulyozott tajekoztatast..
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!Harcolni az utolso vercseppig!!!!
A sportok állami támogatása - ha jól emlékszem - kettő fő meghatározó szempont alapján történik:
1. mennyien nézik (sajnos ez még mindig a foci, még így is!)
2. olyan sport, amit nemzetileg nem hagyhatunk sorvadni (pl vizilabda)

Na már most, ha egy esetleges feljutás lenne ebből, akkor én nagyon remélem, hogy annyian néznék a hoki meccseket, hogy a mi hokisaink végre a méltó helyükre kerülnének anyagi tekintetben.
Hajrá MAGYARORSZÁG!!! Ott akarok lenni Svájcban magyar mezben!!!!!!!
Miért nincs még 13 óra,már nem bírom!!!!!!!!!!!4
'reggelt hölgyeim és uraim! ma már végre tíví előtt leszek a meccs alatt. úgyhogy már alig várom. ha meg már eddig kiszurkoltuk, legyen úgy most is! hajrá srácok!
Ami ma számít az a jó védekezés,az emberelőnyök kihasználása,kapusteljesítmény.Jó lenne már egy jó Vas Jankót látni,aki a híréhez méltót nyújtana. Ma eldől van-e tartása a csapatnak a nagy lehetőség kapujában.-De nem tisztem a bírálat,valahol azt érzem ma megkell halni a jégen a lehetőségért,a CSAPATÉRT,az ORSZÁGÉRT,de legföbbért a MAGYAR JÉGKORONGÉRT.-Szurkolók:ebédidő alatt,böjtőljük ki a GYŐZELMET!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Már én is csak nyüglödök, nagyon várom a meccset... Izgulok, mint paraszt bácsi utazás elött :-)
csavarhúzó> ha tévé elött leszel akkor végre pihenhet az F5 nyomó szerkezet :-D

Mindenkinek szép napot, jó szurkolást! Hajrá Magyarok!
Nagyon jó, alapos cikk, köszönjük! Az NS miért nem tud ilyeneket?
Sziasztok, nem tudja valaki Debreceni, hogy az Imperialban vagy mondjuk a Kikötőben adják-e a meccset?
Még 2 óra...
Anyósnak előre szóltam, h az ebéddel ne zaklasson. :)
HAJRA MAGYAROK!!! ERDELY IS VELETEK VAN!!!
Mellesleg erdelyi honfitarsaimnak uzenem h a roman nyelvu SPORT1 is adja a meccset... mint eddig mindet a Japan meccs kivetelevel... csak enyhen szolva pancser a kommentator... de teny h probalkozik es korrekt... HAJRA FIUK!!!
HAJRÁ MAGYAROK AUSZTRÁLIÁBÓL.
Nagyon jó lenne látni a mérközést, de gondolom erre itt semmi esély. Ha valaki tud egy p2p megoldást szóljon.
Mindent bele.

Üdv, mindenkinek, életem első hozzászólása a világhálón!
Köszönöm a készítőknek, hogy ilyen király oldalt hoztak létre, -tényleg a világ legjobb sportjának- a jégkorong tiszteletére és hódolatára. Régóta olvasom a blogot napi rendszerességgel, de most úgy érzem, hogy itt az idő egy kicsit előrébb lépni, hátha a fiúknak is sikerülhet ma ezáltal. Remélem jövőre együtt szurkolhatunk a fiúknak az A csoportban a tisztes helytállásért északi szomszédunknál.
Hajrá Magyar Jégkorong, hajrá Magyarok!!!!

Svájc sajnos nem az északi szomszédunk.
Na ja, a vedekezes biztos sokat fog szamitani. Amugy neztetek mar, hogy a sokat szidott "öreg" Kangyal es Sille milyen +/- mutatokkal bir: Sille +7 (ami a legjobb a VB alatt eddig) Kangyal pedig +4. Tokaji -2 .... Hajra magyarok, fel fogunk jutniiii!!!
Ja, Tokinak nem tett jót az EBEL! :)
Ha netalántán a második harmadról ukrán vezetéssel jönnének le a fiúk, azt hiszem, minden edzői tanácsnál többet érne, ha felolvásnának néhányat ezekből a fantasztikus hozzászólásokból! Hogy ennyi jó embert összehoz a csapatunk, már ez óriási dolog, jöjjön hát a döntő! Hajrá magyarok! Gratuláció a blogért!
Na erre nem volt szükség... :)
süti beállítások módosítása