HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Horvátország 3-0

2008.04.18. 09:30 D. Gromov

Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy érdeklődésre és a nem kevésbé nagy sikerre, élőben közvetítjük a mérkőzést.

És mindjárt az elején felhívjuk a figyelmet arra, hogy a jégkorongblog és az Ötödik Sor szurkolói klub díjat alapított, amelyet a vb legjobb magyar játékosának adunk át, akit pedig olvasóink választhatnak meg szavazataikkal. Egy regisztrált felhasználó egy szavazatot adhat le, a szavazógépben a keret valamennyi játékosát megtalálják.

Még fél óra, és kezdődik. Az IIHF honlapján böngészhető felállás szerint Pat Cortina megkeverte kissé a sorokat. Ha minden igaz, védeni Szuper Levente fog, míg Vas János kiszorította Peterdit Ladányi és Vas Márton mellől. Hátvédként Tokajit és Horváth Andrást tüntették fel ebben az ötösben. A játékosok a tegnapot regenerálódással töltötték.

Első harmad

Szlovák bíró vezeti a meccset. Vaszjunyiné az első lövés, fölé megy. 3. perc vége, első játékmegszakítás. Hetényi magabiztos a kapuban. 5. perc, ügyesek a horvátok, egyelőre nem kerekedtünk föléjük. 7. perc, az első kiállítás, egy horváttal kevesebb a jégen. Horváth helyzete kimarad. Kivédekezték a kétpercest a horvátok.

10. perc, mondjuk úgy, hogy közepes iramú és intenzitású a meccs. Ladányi nagy lövése elakad. Kapura lövésekben 5-4-re vezetünk. Vas M. célzott kötényre, nem volt rés.

Vidám és hosszan tartó szerverleállás után folytatjuk: elmúlt tíz percben gyakorlatilag nem történt semmi, volt néhány lövés, Hetényi és Belic is védett egy-két bravúrosat, és a végén jött egy magyar kiállítás is, konkrétan semmiért. Meg kéne nyomni azért, mégiscsak jobb lenne megnyerni ezt a csatát is. Kapura lövésekben 12-9 a horvátok javára.

Második harmad

Elszántabb csapatot szeretnénk látni tehát a jégen. Hetényi nagyokat véd. Ocskay nagyot lő, Belic fejjel véd, lefújják. Az újabb szerverleállás óta hét perc telt el, sokkal agilisabbak vagyunk, Vas M. előbb kihagyott egy üres kapus helyzetet, aztán magas bottal ütött gólt, úgyhogy 0-0-nál tartunk a 10. percben. Viszont éppen ebmerelőnyben vagyunk. Vagyis voltunk.

Vas M. megint kihagyott egy ziccert. Széliget kiállították. Két horvátot küldenek le gyors egymásutánban, kettős fórban leszünk nemsokára. Páros kiállítás dulakodásért. Kihagyjuk a fórt.

1-0! Peterdi hatalmas lövése, Ladányi passzából, 15. perc.

Kapunk két percet mi is megint, Hetényi vonal mögött védett, Vas J. üli le, de előbb leküldtek egy horvátot is, négy a négy ellen játszunk. Most már horvát emberelőny, a 19. percben járunk. Ennek a harmadnak is vége van.

Harmadik harmad

Egyrészt szeretnénk még néhány gólt, másrészt szeretnénk, ha Hetényi nem kapna egyet sem. Magyar kiállítás, Gröschl. Kétszer is majdnem kiugrottunk, de csak majdnem.

2-0! Palkovics ráüti, a kapus véd, Palkovics másodjára bekotorja.

Kapuvast ütnek a horvátok, 8. perc. Palkovics nagy helyzetben, fogják az ütőjét, horvát kiállítás.

3-0! Palkovics ötödik gólja, a kapus nem látta a korongot.

A horvátok elfáradhattak, elképesztő, mennyivel gyorsabbak vagyunk, mintha előnyben lennénk. Vas M. óriási csellel kerül ziccerbe, kimarad. Magyar kiállítás, Ladányi megy le, 12. perc. Palkovics meglép, kimarad a helyzet. Ezt a hátrányt is kivédekeztük.

Szép egyéni akció, megint magyar kiállítás. Megint meglépünk, Vas M., nagy lövés, nagy védés. És még egy magyar kiállítás, kettős horvát előny. Időkérés horvát oldalon. A dupla fór kimaradt, a szimpla folytatódik. Nincs horvát gól.

Szélig lő hatalmasat, még két és fél perc a végéig. Már csak egy. Kovács Csaba lő nagyot másodpercekkel a duda előtt, nem megy be.

Nyertünk 3-0-ra, döcögős, álmos volt az első fele, egyértelmű a második, mondhatni, rápihentünk az ukránokra. Holnap lényegében döntőt játszunk velük. Hamarosan elemzünk, de közben figyeljük, mi történik a JapánUkrajna mérkőzésen.

294 komment

Címkék: magyarország vb horvátország válogatott divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönöm a múltkori linket,sok infot találtam,így egyre jobban kezdek képben lenni.
A jégkorongot meg csak egyre jbban kedvelem.
Kicsit tartok a mai naptól,csapatszinten az ilyen fix1-es meccseket szokták elbukni a magyarok.
De azért....
HAJRÁ MAGYAROK!
:-)
Remélem egyre többen kedvelik meg a jégkorongot, ha így lesz, az elsősorban a válogatottnak és az oldal szerkesztőinek köszönhető. Mindkét társaságnak csak egyet tudok mondani: Csak így tovább!
Na és persze:
HAJRÁ MAGYAROK!
Mai első meccsel lényegében eldőlt, hogy az észtek esnek ki. (Litvánia-Észtország 4:1)
Ez csak akkor változhat ha valami csoda folytán holnap megverik a japánokat.
Hetényi fog védeni és Vas Janó Pedró helyén kezd ma.

stats.iihf.com/Hydra/134/IHM134911_54B_1_0.pdf
Hoppá,ezt majdnem elfelejtettem.
Ezen oldal szerkesztőinek is HAJRÁ!
Így tovább...
Hajrá blogszerver, hajrá magyarok!
de hát az oldal szerkesztői is magyarok :) szóval nem hagytad ki. Ilyen ez a jégkorong sport, hogy figyelni kell ;D
van egy olyan érzésem, hogy Vas Jankó ma pontot szerez. Ha nem, az se baj, csak nyerjünk. Az észteket meg komolyan nem értem...
HAJRÁ MAGYAROK!
japán-magyar video:
www.youtube.com/watch?v=nn1yYagweyU ahogy nézem, csak a lengyel bíróra neheztelnek, úgyhogy lépjünk túl rajta
Kedves Corde, a jégkorong kiszámítható(bb) csapat sportág. Ma meg fogjuk verni a Horvátokat.

Izgulni a holnapi napért kell!
Remélem ez nyugodtabb meccs lesz mint a magyar-japán és nem fog megint begörcsölni az ujjam a kattintgatástól. Hajrá, hajrá!
szeretnék ma dél környékén magyar himnuszt hallgatni
Egyes bongeszokben van lehetoseg a weblap automatikus frissitesere. Aki nem MSIE-t hasznal, az nezzen szet a beallitasok kozott es ha szerencses meguszhatja az inhuvelygyulladast.
En 20 sec-es intervallumot allitottam be ;-)
elég az F5-öt megnyomni és frissít
informatikus konferencia:D
Jó lenne gólt lőni ebből az előnyből.
mindenkinek, nyugodt délelőttöt! hajrá fijjúk!
Ma szabi, úgyhogy tv elött vagyunk. Végre... A japán meccet végigstresszeltem a cégnél.
A blog szerkesztöinek tényleg csak gratulálni lehet és bízni, hogy a jövöben ugyanilyen lelkesen informálnak bennünket! Köszönjük!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
sajna nem látom a meccset:(
na végre kezdünk lövöldözni. Álmos kis meccs.
itt a cégnél gyárottunk egy mechanikus, rugós izét, ami az F5-öt nyomkodja :D
az elején kéne pörögni, a végén meg leengedni, ha már tuti az ügy. félgőzzel kezdeni nem jó ómen, onnan nehéz felpörögni, ha kell.
Az elso tiz perc inkabb aluszkalas... ejj, lehet, hogy nem akarnak nagyon gyozni, de azert ingyen sem adjak magukat! Jobban oda kene figyelni, ebresztooooo!
na már most meghal a szerver, pedig még semmi izgalom
Ha lehalna a szerver, menjetek a magyar szövetség honlapjára, ott is van élő közvetítés. És automatikusan frissíti is magát.
icehockey.hu
Azért nem kéne ennyire kényelmesre venni a figurát, mert találnak egy gólt, aztán lapátolhatunk!
az icehockey.hu-n csak a két kiállítást tüntették fel... Az NSO viszont ismét tudósít
www.nemzetisport.hu/Kozvetites_index.php?tid=3175&serial=rfr48084fa9b34a3
HAJNAL, én is ettől tartok...
Úgy látszik nem akarunk az A csoportban játszani!!!
hali nem tudjátok melyik csatornán adják a meccset???....bár sztem a UPC alapcsomag nem lesz rerre elég... :X
vazz
Valaki küldje haza a horvát kapust
HAJNAL ne légy már hülye, mert még nem sikerült gólt ütni az nem jelenti hogy nem is akarnak
amióta elindult a jegkorong.blog.hus "közvetítés" azóta nem bírja a találatokat a szerver
A horvátokkal csak vízilabdában elfogadható a szoros meccs, de ha jól tudom itt le van fagyasztva a pálya.
gyerünkmá!
4 a 3-ra játszunk, itt az alkalom.......
kettősfór bmeg, ezt már be kell lőni srácok!!!
Hetényi Zoli akrobatikus védései :) Nagyon tetszik, ahogy véd, őszintén remélem, hogy meglesz a shootout neki.

Vas Marci a legjobb magyar eddig a meccsen.

És éppen most lőttük az első gólt. Peterdi Imre - game winning goal.

:)))
tudjátok itt is magyar mentalitás van...csak annyira vagyunk erőssek amennyire kell...itt nem kell annyira...nem is megy be vazz
Na végre! De akkor is borzasztó!
Nem lesz ez így jó...
Ez ukránok ellen sehogy sem lesz elég. Ha ezt egyáltalán megnyerjük...
visszaszívtam...és különbenis csak vicc volt.. :D

hajrá vazz magyarok!!!! a qrva életbe
PEDRÓ (GODÓ) 1:0!!!!!!!
Na,most hogy beírtam panaszkodni, gólt lőttünk! EZ AZ!
Peterdi botos felső. végre....
De ne legyünk türelmetlenek, nem ma kell hajtani!!!!
Na végre vezetünk, most már daráljuk be őket!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Nem hittem volna, hogy a jégkorong ilyen hatással van a szerverre egy góóóóól és lefagy az egész.....
www.icehockey.hu talán nem olyan részletes mint a nso, de lényegesen gyorsabb
freddyD, HAJNAL - menjetek ki cigiszünetre, nem szeretem a károgókat. Ezt a meccset így kell megnyerni, lazán, mosolyogva, elegánsan, Hetényi shootouttal. HAJRÁ MAGYAROK!
fabotnak teljesen igaza van, nem ma kell pörögni!
fabot te vagy a mi emberünk
öreg már a szervezetem ehhez,azé' kéne még 1-2 gól
fradigy: ez Kisteleki hozzájárulása a magyar hoki fejlődéséhez :)
miért pont Vas Jankó üli le a 2 percet?
Na Hetényi ezt nemkéne azért...
Hetényit Kaposváron láttam védeni egy fél meccset, nagyon jó mozgású kapus, az összes román büntetőt kivédte. Örülök, hogy a vb-n is játszhat.
fabot
Ez nem károgás, ez aggodalom.
Valamint ha már ott tartunk, nem shootout, hanem shutout
Amúgy nemsokára jön a többi gólunk is, ha a horvátok elfáradnak
Munkahelyem miatt csak megkésve, de: Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Ja hát k. jó kapus csak ez kissé fura volt:)
Ahelyett, h szurkolnátok, kötekedtek. Szurkoljon mindenki, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Jólenne megnyomni a harmad végét
nem shootout, hanem shutout - sorry, typos and Ctrl-C/Vs happen... ezentúl javítok
az iihf szerint sille is kap 1 asszisztot

35.01 1 - 0 EQ Hungary 28. PETERDI, Imre Game Winning Goal
(11. LADANYI, Balazs)
(27. SILLE, Tamas)
idiota proxy, nem engedte at a msn webcamot, most nyomkodhatom a frissitest.

kiiiiiiiisteleki: enekeljem? :D

na pihi. hajra fiuk!
Hajrá Magyarok, és délután szurkoljunk egy 2 - 1 es Japán gyözelemért.
ja, délután pedig hajrá Japán!:D
vantage007, teljesen igazad van, hallgasson rá mindenki és szurkoljon.
mellesleg jegyezném meg, hogy a békávés szakszervezet remélem előírta a sztrájkoló dolgozóknak a mérkőzés megtekintését és a heves szurkolást! :D
szintén megkésve: góóóóóóllll:D
csak így tovább
Megőrülök, ezt a meccset se látom. Ráadásul, ha jól látom, ezt nem is ismétlik. Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Sport TV milyen logika mentén ismételte tegnap kora du. a Magyar-Japán meccset? Ha nézni nem tudtam, mert dolgoztam, meg más is, akkor du. 3-kor sem fogom tudni mmegnézni, mert dolgozom, meg más is. Ha meg van DVD-m VHS-m, hogy felvegyem, akkor felvehettem volna az élő közvetítést is.

Nálam a gépen 3 online megy párhuzamosan ez alapján az iihf-et találom a leggyorsabbnak, ráadásul automatikusan frissül:
stats.iihf.com/Hydra/134/live/1449.html
Igaz, csak a lényegre szorítkozik.

Ha pedig, mindenki megdícséri, akkor szívesen beállok a sorba és magam is gratulálok a blogotokhoz. Ahogy eddig is, úgy ezután is rendszeres látogatótok, kommentelőtök leszek.
Miért nem játszhatnak a megszokott sorok./EBEL sor, Brianco sor/ mit kell így kevergetni!
valami focifejes, jómunkásember, meglátszik a magyar futball minőségén
HAJNAL nyugimár vezetünk
aha, kösz. most már ezt is tudom. igazából gyűlölök minden focit :S
aze ez nem igazsag h az osszes jegkorongkedvelo kollega otthon csucsul, VPNen "dolgozik" en meg....

nagyon morc vagyok am :-|
kell még egy legalább, mer' így nem tudok dolgozni nyugodtan.
Az origón is főcímben megy a közvetítés, tetszik, hogy ennyien figyelnek már erre.
Legközelebb online is adhatná valaki, mert szar dolog csak olvasni...
mr spock multko 3 volt s megsem tudtunk dolgozni.... :P
még mindig csak 1:0 :S
jójó, a lényeg a győzelem, de illene még 1-2 gólt szerezni
morgó muki, a sport tv - tudomásom szerint - közfelkiáltásra tette be azt az ismétlést. ekkorra volt nyilván félretehető műsoruk.
mr. spock, én se, de nem is akarok. ettől függetlenül még néhány apró góllal összezavarhatnánk a kroáciaiakat.
1nf3rn0 2008.04.18. 10:54:59
Az, akinek a keresztneve bazmegazanyádat. :)
Persze, hogy vezetünk, de mia az az 1 gól!!Semmi!
fociban mindig megy a sírás,hogy nem adottak a körülmények, kevés a játékos, a pénz, stb...
hokiban hasonló a helyzet, 500 igazolt játékosunk van, és bizony ők tudnak szívvel játszani egy olyan sportban, ahol nem elég köpni és belerúgni a labdába. ennyit a fociról
fradigy ez igaz..
aki látja a meccset: iram milyen? tényleg szomorkás- visszafogott?
reggel gondoltam rá hogy a szomszéd kocsmába megyek az iroda helyett és megnézem, de aztán mégsem sajnos.
olyan a jatekunk, amilyen az ellenfel. ez orok ervenyu szabaly. raadasul - papirforma ide, papirforma oda (a jatekot megiscsak ott lent a jegen jatszak...) az ellenfelnek is volt egy-ket _mar bent lattam_ helyzete.

az a baj, hogy nem igazan latom, hogy ezen a lassu uri-hokis stiluson hogyan lehetne - fejvesztes nelkul - kicsit gyorsitani. most egyik hatrahagyott passz sem megy oda, ahova kellene - nagyjabol ugy mint az este az Astraban (no rolba, katasztrofalis jeg!). mindenki egy kicsit tamadgat, meg egy kicsit vedekezget...remelem nem sikerul a horvatoknak betalalniuk! de ez csak remeny. jo lenne, ha ezt valahogy a mieink is igy latnak es vegre elhinnek, hogy osztalyokkal jobbak mint a mostani ellenfeleink.

mindegy, vagy igy, vagy amugy de nyerjuk meg ezt a meccset!
na lőjünk még párat, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Szurkoljunk, inkább, mint hogy ezt a primitív foci-hoki ellentétet szítsuk, mind a kettő jó játék!
zsiparaszt hehehe
benne van a telefonkonyben is :P
UWANURI HUNGARY!!!
asszem japánul valahogy így mondják
en kerek elnezest amiert elojott a foci, nem vitanak szantam csak vicces volt a focilabda a gol utan :D

na

HAJRA FIUK!
Már japán leckéket is vettél, et aztán a vérbeli szurkoló
Tényleg Japánok, tudja vcalaki hogy a Japánok meg nem adott gólja milyen volt ? És mi volt vele a Bíró gondja ? mert sajna lemaradtam ...
HAJNAL, ha jól tudom, ezt Pat direkt csinálja. Az az elve, hogy ez nem klubcsapat, hanem válogatott. Így ha bármi történik, akkor nem dobhatunk egy egész sort a kukába, hanem megy tovább a werkli.

Valószínű, hogy ez néha megakasztja a gépezetet, de szvsz a japánok ellen ez fontos adalék volt a sikererhez - különösen a harmadik harmadban, a 25 másodperces cseréknél, amikor senki sem lepődött meg, ha nem a saját sorába pottyant. Ja, és Vas Jankó beépítése se ment volna ilyen könnyen, ha beton-sorok lettek volna.
Haaaaaaaaajjjjjjjjjjjrrrrrrrrááááááááááááááááááá Fijjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuggggggggggggggggg!!
csavarhuzo77

Ebben teljesen igazad van, meg értem is. Azt nehéz megemésztenem, hogy ha van rá közfelkiáltás, tehát nézett lesz, akkor nem lehetne-e a felvételről sugárzott műsorokat, vagy stúdió beszélgetéseket máskor adni. Imádom a pókert, meg Gyuri bácsit, de ha egy napig nem hallom, hogy óólin még nyugodtan alszom. A tegnapi műsorrendet nem tudom, de ez a mai:
17:30 Fullkontakt-magazin, XLSport K-3 bajnokság
18:00 MKB Heti helyzet, a hét témái
19:00 Spuri mozgásmagazin
19:30 Enternet Golf TV
20:00 Kosárlabda, NBA: az alapszakasz összefoglalója
21:00 MotorShow1
21:30 Ralimánia
22:00 Poker channel, Pokerheaven.com Hungarian Cup (ism.)

Ezek közül tényleg semmit se lehet kihagyni/két nappal később leadni? Nem értek hozzá, sosem dolgoztam TV-nél, nem tudom, hogyan működik a reklám szerződés, műsorterv, simán csak értetlenkedem, mert nem látom észszerűnek az ismétlés időpontját.
popp 2008.04.18. 11:09:07
Hehe, igaz. Holnap a kocsmában megnézzük a magyar-unkránt, aztán irány a Loki-tirpák... Mind a kettőre inni akarok az este!
kicsit feltem h nem szuper ved, de latom alaptalan....
Talán lassan elfáradnak a horvátok.
2-0 Palkovics, kötényben
na, vége az iskolának, jönnek az egyenruhás iskoláslányok, erre 2:0 PALKOVICS!!!!!!
ha már ezt a szót használod, akkor hurkás-tirpák
Aaaa, nem Palkovics viselt kötényt a góllövéskor :)
Góóóóóóóóóóóóóóóóóól
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
vantage007
Hát ez egy gyönyörű gól volt, szerencsénkre a bíró épp nekünk kedvezett.
Még egy megnemadott gól? :) nézem az újrázást....
na majdnem kaptunk egyet
Ez az! Na meglesz ez!
fabot, nagy malacunk volt, de nem volt bent!
Nem, ez most tényleg kapufa volt. Fél méterről, Hetényi Van Damme-féle spárgában. Naccerű... Shut-out rulez.
Na így is van, bedaráljuk előbb- utóbb őket...
gyerünk tovább- tovább!
Óriási mázlija volt Hetényinek! Zibret kerülte meg a kaput, majd a spárgázó Hetényi fölött a kapura emelt, a pakk a két oldalsó vasat érintve pattant végül kifelé. (nso)

huh ez durva lehetett :D
a horvát védelem Horváthot takarít:D
Morgó Muki, én sem tudom pontosan, hogy megy. denyílván nem lehet pl egy 45 perces beszélgetős helyére betenni. de mi úgy sem tudunk ezen változtatni, úgyhogy hajrá magyarok! allin!
Góóól emberelőnyből, megint Palkó! 3-0!
tudósításban nem jön a gól, de azért örülök így is :D
óóólin, MEGADTAAAA
IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt már szeretem
GÓÓÓÓL! ÓRIÁSI! Már teljesen besza*tam 0-0-nál! Palkó még mindig húzóember!
Úgy látom Palkovics szeretné az a különdíjat!
nem szabad megállni, a Japánok is innen jöttek majdnem utánunk...
tovább-tovább, nem rossz ez így már.
most már annak szurkolok, hogy hetényi húzza le a rolót és legyen meg a shutout!
5 lesz a vége (remélem)
Vas Marci milyen szép csel!
mennyi van még hátra?
Vas Marci, Vas Marci, Vas Marci! Remélem majd az ukránoknál megnyílik a gólzsákja. Ezen a meccsen is legalább három "ajándék" bennmaradt abban a zsákban.
3. harmad, 13.15-öt mutat az óra
"Most már biztosan eldőlt! Az emberelőny végén ketten is zavarták Belicet a kilátásban, ezt Palkovics okosan használta ki, amikor laposan bombázott a hálóba, 3-0!"
-nso.hu
"kérjük ne álljon az ajtó elé, mert zavarja a vezetőt a szabad kilátásban!"
-bkv
micsoda párhuzamot találtam a mai sztrájkkal és a meccsel
Újra munkahely miatt megkésve:

Góóóóóóóól (2. gólért)
Góóóóóóóóóól (3. gólért)
na ketten csücsülünk
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!
Ki fogjuk bírni !
Sőt Góóóóóól lesz.
Tudjátok, ha én károgok, akkor nyerünk, úgy,hogy nem hagyom abba!
védjük meg Hetényit!!!
Na most mi szurkolók is védekezzünk!!!!!!
Hajnal, akkor holnap is károghatsz:D
HAJNAL, ha ezen múlik hehe
Azért nekem hiányzik legalább egy Vas János gól.
Jó lesz ez így, ámberek. Csak holnapra is maradjon nafta.
én védekezek. még pirulát is veszek be, ha kell!
Két óra múlva vizsgázom, de nem tudok készulni, mert betegesem nyomkodom az F5-öt a billentyuzeten. :/
Vas Jani inkább lője holnap a GWG-t
Húúúú
Igen szerinetm is Janika ma melegítsen be holnapra.
Szép volt fiúk!
Szerintetek mennyi az esélyünk az ukránok ellen?
az nekem is megfelelne :) úgy értettem, hogy a vb-ből hiányzik
okosabbak lennénk, ha legalább egy meccsüket láttuk volna...
ukránok ellen? 73%...

holnap ilyenkor beveszek egy adag nyugtatót:D
Az ukránok az esélyesebbek az tutti, de én bízom Szuper Leviben!
szegény Bjelics innentől a horvát női válogatottban véd
Hetényinek első válogatott meccs és shutout? Nem rossz!
50 - 50 százalék a holnapi Ukránok elleni meccs vagyis 60 - 40 nekünk mert Magyarok vagyunk ...
De megnyugtatna egy kis gólszámú, gólarányú Japán győzelem.
SZÉP VOLT FIÚK és HAJRÁ JAPÁN!!!
Vége 3-0, Hetényi shutout, bravó fiúk!
milyen kár, hogy "Bjelic egy oktávval feljebb szólal majd meg" - azért Zsaba Kovács lőhetett volna egyet ma is. Holnap kemény napunk lesz. Ámen!
Szép volt Hetényi Zoli!
Player of the game: Peterdi
Szorítsunk a jápánoknak!
Ha nyernének akkor nekünk elég, ha a rendes játékidőban nem kapunk ki.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!
4 meccs: 18 lőtt, 5 kapott gól, nem rossz....
Ha Levi holnap lehúzná a rolót...
HOLNAP MEGLESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zuglozolee hozzászólás "11:44:55"-kor - ezt hogy csináltad? :)
Ha japók megverik az ukránokat, mi van? Egyel ki is kaphatunk az ukránoktól?
oléééééé, olééééééé
szép volt fiúk!
kéne egy sör!
borsz

Én annak szurkolok, hogy hosszabbításban nyerjenek a japók...
Az négy dolog miatt lenne jó:
1) A második helynél nem lehetünk rosszabbak
2) Kicsit fáradnának az ukránok
3) Lélektanilag sokat kivenne az ukránokból egy szétlövéses/hosszabbításos vereség
4) Egy hosszabbításos vereség elegendő lenne...

Na? ;-)


Ha pedig nyernek ma 60 percben a japánok, lehet, hogy az egy gólos vereség is csoportgyőzelmet jelentene holnap...
pbgi!
Ez így korrekt.Én is valahogy így számoltam.
Úgylátszik van ilyen pszycho-izém:D Holnapra jósolok mondjuk egy 3-2t ide
Nyerjünk holnap 1 góllal és nem kell számolgatni!
Tudja valaki mi a további értékelési sorrend, ha jap-ukr-hun körbeverés lenne? egymás elleni gólkülönbség v valami egyéb?
Nekem bármelyik variáció tetszik, egy a lényeg imádnám, ha feljutnának a srácok.
éljen! ezek a srácok tényleg megérdemelnék a feljutást. azt ne feledjük el emberek, hogy a most játszó hokisaink közül szinte mindenki (vagy mindenki) úgy kezdett hokizni és edzett egészen serdülő vagy ifi koráig, hogy nem volt fedett jégcsarnok Magyarországon. fehérvári vagyok és újvárosban jártam suliba, mind a két csapatot szeretem. a mostani csapat gerincét adó játékosok olyan mostoha körülmények között váltak világszínvonalú játékosokká, ami szerintem egyetlen mostani ellenfelünknél sem volt. nem is beszélve azokról a csapatokról akik közé feljuthatunk. le a kalappal! hajrá!
Igen, nagyon szeretnék (mások is, azt hiszem) egy korrekt infót olvasni itt a továbbjutást eldöntő variációkról!
Már csak azért is, hogy este (azaz délután... :-))
"megfelelően" tudjak szurkolni a japánoknak... vagy a döntetlennek... vagy aminek kell!

Egyenlő pontszámnál az egymás elleni eredmények számítanak. Ha tehát a japánok mondjuk egy góllal megverik az ukránokat, akkor nekünk egy egygólos vereség is elég, hiszen így mindenkinek 12 pontja lenne, de a japánok mínusz eggyel állnának (tőlünk ugye 4-2-re kaptak ki), az ukránok nullára, mi plusz egyre.
Hu de jó lenne....annyira megérdemelnénk ...és olyan szép (majdnem) lezárása lenne egy generáció történetének..Hajrá Fijjjúúg! Szép volt Fijjúúúggg!!!
Csak az a baj, hogy a küszöböt a legnehezebb átlépni! Gondolom, hogy ezt már mindannyian átéltük!
Le kell nyomni az ukránokat.
Tényleg megérdemelnék! Ők jutottak fel a B-be annak idején, most meg az A! Hú, de megjutalmazná őket a sors, de ezt a saját kezükben tartják most!
Bízok Cortinában, hogy valamit ki tud találni holnapra/fel tudja tüzelni a fiúkat úgy, hogy megnyerjük azt a derbit, és akkor nem kell számolgatni.

Hajrá Magyarok !
Szerintem nem kell feltüzelni ezeket fiúkat, elég tüzesek maguktól is!
Azt kívánom, játszanak úgy, mint a japánok elleni első 2 harmadban, és akkor nem lehet gond!
Ja és persze mi szurkolunk!!!
A holtverseny eldöntéséről a hivatalos doksi itt található:

www.iihf.com/fileadmin/user_upload/PDF/Sport/IIHF_Sport_Regulations_-_July_2007.pdf

20. oldal, tie breaking rules
Na most akkor holnap elverjük a szomszédot?
Remélem a legközelebbi VB-n majd a csehek, oroszok, amerikaiak, kanadaiak, svédek fognak minket alázni. A finnek talán vannak olyan aranyosak, hogy nem.
A finnek lehet, hogy aranyosak, de a jégen én még nem láttam aranyos finnt. Na de ne ábrándozzunk, most első a holnapi meccs, amit hozni kell! Bármi lesz a vége, a fiúk eddig nagyon jók!
Pbogi, Zigi, úgy nem lehet jégre menni, hogy "elég az egygólos vereség".
Meg kell verni őket és kész.
hello turiszt 2008.04.18. 12:33:20
köszi! Ezek szerint nekünk a hosszabítás utáni Japán győzelem adja a legtöbb jó lehetőséget - ráadásul a lehető legkevesebb góllal...

És akkor jó lehet egy rendes játékidős "kis vereség" is..., minden más (hosszabításos vereség, egy gólos vereség sok gólos meccsen) már jó.
Persze a legjobb agyőzelem! :-)

Hajrá Magyarok!
Arra leszek kiváncsi, mi lesz akkor. ha mi legyőzzük az ukránokat, az osztrákok pedig kikapnak a kazahoktól. Csak nem fog az Alba Volán
egy divízió-I-es ország bajnokságába benevezni.Egyébként gratula a fiúknak a mai játékhoz is.
Szép volt, gratulálok!
Hajrá MAGYAROK!
Francescoli, kicsit tévedsz. A legjobb esélyünk az, ha a meccset megnyerjük. Minden más szerencsejáték és spekuláció.
UDv Skociabol!

Gratula a fiuknak! NEm veszi valaki DVD-re a mecsceket? Szivesen megvennem ha hazamegyek nyaron! MEgy a JApan-Ukran a IIHF honlapon. Az ukranokat szorja ki a biro rendesen, 3X2 perc 10 perc alatt. Remelem farasztja oket...
0-0 a JPN-UKR meccs...egyelore
MEgint kiszortak egy ukrant. Ugy nez ki az eelso harmadot vegig emberhatranyban nyomjak.....
Jappok lojetek mar be egy emberelonyt!!!!
Na végre:

Videó a magyar-japánról!
www.youtube.com/watch?v=K9S8o1ws8rQ

Nem én készítettem, csak találtam: mindenki nevében köszönjük: Krisz76!!!
JPN emberhatrany a 2. harmad elejen...nem jo jel.
JPN-UKR 0-0 elso harmad vege.
Az ukranok 17-5 re vezetnek a kapuralovesben
ha jol ertelezem a tablazatot

Bocs rosszul ertelmeztem. A japanok lonek mint a meszes...
Aye rosszul ertelmezed 17-5 a vedesek szama.
Szoval a lovesekben a 17-5 a japanoknak.
ennyi emberelőny mellett nem csoda
Megneztem a japan-magyar videot.A masodik golnap a biro marhara utban volt, az uldozo vedo pont keresztbe tudta volna korcsolyazni. A harmadiknal meg mintha a fiamat lattam volna vedekezni. Gyorsan kozelito csatar elott befekezve raugrani, telsesen remenytelen megoldas. Talan fel kellet volna venni a ritmust hatrafele korizva es kiszoritani, vagy takaritani a bottal. NAgyon bent allt a ket vedo a harmadban.
Sziasztok,

Budapestiek (meg mindenki más is, csak helyi viszonylatban):

Tud valaki egy jó kis helyet, ahol nagy kivetítőn, sokan szurkolva, sör mellett iszonyatos hangulatban lehet beordítani a fiúkat a VB-re?

(persze otthon 2-3 haverral is jó, de azért...)

Jó lenne ha mindenki bedobná ami van. (lehetőleg ne vágyálmokat, mert az nekem is van: Millenáris - Óriás kivetítő, mint a foci VB-n)

(Stadionok csak akkor jöhetnek szóba, ha van elég sör és pultos.)
kihasznaltak az emberelonyt...
1-1 jok ezek a japanok!!!!
JApan egyenlitett!!! Jo kis meccs lesz ez!!!

valahol lehet nézni is a meccset (JPN-UKR) vagy csak a statisztikákat nézitek ti is?
azert a Darcy nevu kanadai japan megint ott volt...most meg ad nehany golszerzesi lehetoseget a Keller nevu tag is es rendben is lennenk.

hajtsanak csak! mindeket csapat erdeke ez mostantol!
Szerintem mindenki frissit az iIHf-en melo helyett:)
Eggyel nyerjen japán a rendes játékidőben.az a legjobb.és akkor eggyel ki is kaphatunk az ukránoktól rendes játékidőben.
De nyerni fogunk...Hajrá magyarok!!!
figyelitek, hogy visszaestek a kiallitasok!

mindket fel igyekszik minel kevesebb emberfort adni a masiknak...fegyelmezett taktikus jatek folyhat most odaat...
visszavonva a fegyelmezettseg ... verekedesert emberfor az ukranoknal. ezek szerint inkabb parazs jelenetek lehetnek megiscsak...
fradigy: igy van ez...probalom itt szinezni, de lassuk be, nem megy.
A japanoknal a ket kemenykedesert kialitott jatekos 173 es 176 centisek:) Kivancsi vagyok mivel estek neki a szekrennyi ukranoknak:)
na, 2-1 es rogton egy emberhatrany....erik a 2-2
TAnaka a 72 kilojaval felkent egy ukrant a palankra:))
...kettos emberhatrany...csak nem a lengyel vezeti ezt a meccset is!
NAgyon nyomulnak a japánok. Nehogy az ukánok nyerjenek
Kettős előny 1 percig az ukránoknál
(nem, a kanadai Reid)
nincs nagyon előnye a hazai pályának, a második harmadban csak japán kiállítás volt eddig
az ukranok nem biztak a veletlenre: Varlamov, Klementyev... no, de meg nincs vege!

jojjenek a japan kamikazek!!!!!
Hát nagyon nehéz dolgunk lesz holnap... Nem tudom, hogy lesz-e idegem végignézni ha szoros :D
CSak rajonnek a JApanok, hogy az ukranok kihasznaljak az emberelonyt es megprobalnak lehiggadni az utolso harmadban. Eddig mind a ket goljukat egalbol utottek.
Japan emberelonnyel kezdodik majd a 3. harmad!
no, csak kaptak az ukranok is egyet

Szuperen nagyon sok múlik majd holnap ahogy elnézem az ukránokat :D Azaz a listát :)
két harmad után kapuralövés 27-15 a japánoknak, vajon tényleg fölényben játszanak?

a szünetben említsük meg, hogy közben a másik csoportban 2-0-ra vezetnek az angolok a hollandok ellen
osztrákok 100%-osak, kazahok is nyertek 3-ból 3-at, de egyet csak büntetőkkel. ma este lesz Ausztria-Kazahsztán.
a lengyelek szólhatnak még bele, ők kaptak ki büntetőkkel a kazahoktól. szombaton osztrák-lengyel.
mondjuk, AFL helyett kozvetithetne ilyeneket az eurosport2, nem szakadna le a kezuk...
vagy itthon nem csak a kábeltévén lehetne fogni...
vazze, ez volt a japán-magyaron is. japó statisztikaíró emberke annyira szurkol, hogy elfelejti ütni a billentyűzetet, s lemarad a világ az eseményekről...
na most egy kiállítás, 16 percig semmi nem történt?
nem igazán élő ez a közvetítés
fradigy, hát a hokimeccseket
hosszabítás következik
hallgassatok japan rockzenet, hatha segit nekik :)
hol vannak a kommentek? az utolsó amit látok: 15:12
Mi lrtt a JPN-UKR vége?
Szépen lassan a Palko is belelendült, ár kettesével lövi a gólokat. Remélem az ukránok ellen is így lesz egy-két más csatlakozóval!
Az Ocskay fakanalás gólját külön is érdemes lenne feltenni a youtube-ra. Ez még az NHL-es csodagólokkal is felveszi a versenyt! Ez neki nagyon megy többször elsütötte már. Ebben ő igazi király!
süti beállítások módosítása