HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler tönkreverte a Brassót

2010.10.29. 21:49 Hblog

A Fehérvár-farm hazai jégen másodjára is legyőzte a Steauát, izgalmas volt, az utolsó gól másodpercekkel a vége előtt született, 6-4. A Miskolc–Ferencváros összecsapás ennél is szorosabban alakult, a hazaiak elmentek kettővel, a vendégek egyenlítettek, utána senki sem tudott meglépni, büntetők döntöttek, Peterdi Imre így jutott mesterhármasig, 4-5. Az Újpest nagyon szépen helytállt a HSC Csíkszeredával szemben, az első és az utolsó harmadot is döntetlenre hozta, a közbülsőt elvesztette, 5-8. Előzetesen a Dab.Docler és a Brassó csatáját sokkal szorosabbra vártuk, de az újvárosiak megrázták magukat: a 8-1-ből duplával vette ki a részét a juniorválogatott Pavuk Attila. Az állás.

60 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2-0-nál érvénytelenített Bartzen gól, 3-0ról már esélyük sem lett volna... de ugye a játékvezetés tett róla, hogy legyen..., köszöni az összes miskolci.
SZÉGYEN
@Cogliano: Tényleg nem vitatkozni akarok, mert nyilvánvalóan kellemetlen, ha nem adnak meg egy gólt, de elméletileg 2-0ás vezetés után is meg lehet nyerni egy meccset
@Spigott: de a gyakorlatban lélektanilag másképpen hat egy megadott és egy nem megadott gól a csapatra...
@Cogliano: az utolsó harmad végén mi volt az a kettős hátrány a Maciknál? Ugye akkor egynlített a fradi... csak kíváncsi vagyok a kiállítás körülményeire, most nem tudtam menni a meccsre...
Több miskolci szerint is vas volt a "harmadik", én megvárom a videót inkább.
Sajnos megint nem sikerült behúzni a meccset,pedig mi vezettünk végig. Így el fog menni az óbéegyünk...
Vasárnap javítanunk kell.
Szóltam Patriknak, hogy csak megfontoltan nyomja vasárnap ellenünk!:o)
Hajrá Macik!!!
én tisztelem, becsülöm a miskolcot, de egy vereség, és máris a zebrák okolhatóak. nem láttam a meccset valóban, de vezettek kettővel, mennyi helyzet maradt ki, milyen volt a játék?
@kiralyfi: nana, azért egy véleményből ne lőjj le mindenkit Miskolcon! Még csak 3 komment ment le...
Kicsit a Dab-meccsről. Nagyon sima volt, hatvan percig mentünk, hajtottunk, mint az állat. Úgy tűnik a sorcserék segítettek kihúzni a kátyúból a szekeret. A hajrában Kurt és Tyler is kiesett, de úgy tűnik, hogy nem súlyos a sérülésük. Jön a vasárnap, és a Szteli, ez nem jó ómen, de remélem, hogy megmarad a lendület, Kiss Ákos is játszani fog már, győzelmet remélek :)
@qwertzuiop05: Ja, és félhivatalos infó szerint Derton/Waddell/Egri csak a csíxeredai meccsen lép majd jégre.
Addig elég rövidek vagyunk hátul...
@Spigott: tényleg sima lehetett... grat a bikáknak is.
"az utolsó gól másodpercekkel a vége előtt született"
Konkrétan több, mint egy perccel.
De ha úgy vesszük az első percben esett gól is másodpercekkel a vége előtt születik.
ma egy Sikorcinnal volt jobb a Szereda. Ha Sikorcin nálunk játszik, akkor 7-6 ide :-)

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!
@gabute: szép teljesítmény ez az eredmény ettől az Újpesttől, talán vasárnap egy ki-ki meccset láthatunk??? A két csapat eredményéből (Brassó és Újpest) legalábbis erre következtetek.
@Spigott: Jó volt látni a mai meccset. Semmi extrát nem csináltunk, csak rendületlenül mentünk előre és bementek a helyzetek.

A mai nap felfedezése számomra: www.vasashoki.hu
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: :)))

Én csak az eredményt látom most, az mindenképpen örömteli! Szép volt, srácok! Igazi Fradi nap ez a mai! :)
Ma nagyon jól mentünk, Polc sokáig tartotta a Brassót, de végül lecserélték megelőzendő a teljes leamortizálását. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Ez egy ilyen nap volt.
@kiralyfi: Valóban fordulópont volt a hírói hiba, mert a megadott gólt visszavonták...
Egyébként a gól véleményes, 50-50% a gól/kapufa arány a szurkerek között is, DE: Bartzent elütötték a lövés pillanatában, tehát ha nem is gól a gól, akkor büntető, de még 2 percet sem adott ez a ropi...és ugye ebből jött a fradi gól...
Minden meccsen van olyan játékosotok, akivel nem bírunk, múltkor Jánosi, most Peterdi volt a soros.
És az is az igazsághoz tartozik, hogy iszonyúan elfáradtunk a 2 sorozás miatt, nagy volt az iram, nálunk pedig kulcsemberek hiányoztak. A végén a fáradság számlájára írom a kiállításokat, bár ritka, amikor a meccs végén ilyen könnyedén adogatják a 2 perceket az egyik csapatnak...
@Cogliano: Arról nem is beszélve,hogy ha Casey lövése nem volt gól, akkor viszont kapueltolásért kellett volna büntetni a zöldeket.
@moszkvicssluszkulcs: Teljesen egyetértek. Szerintem bent volt, és utána ment el a kapu. De teljesen rendben van, hogy kiss g. odamegy, és elmondja, hogy az nem volt bent, és a jv meg visszavonja. Idézet a Miskolc honlapjáról: "A 4. percben emberhátrányban játszottak a Macik, amikor egy megszerzett koronggal Bartzen ugrott ki, és a kapuba lőtt. A vonalb. gondolkodás nélkül befújta a gólt, és a jv-k elindultak a zsűrihez, hogy bediktálják az adatokat. Ekkor a Fradi játékosai körbevették őket, és nagyon meggyőzően reklamálhattak, hiszen a jv visszavonta a gólt! Hihetetlen nagy jv-i hiba volt!" Bartzennek én úgy látom kezd elege lenni ebből a játékvezetésből. Mert nem először nem fújnak be ellene kiállítást, sokkal gyorsabb, és ált. bent van a kampó. Soós meg úgy megette, hogy Bonar kicsit odavert, kiss g. hattyúhalál, amíg a jv be nem fújta és Magas bot... Mivel a kispad felett ültem láttam, hogy úgy jön vissza, hogy milyen király, hogy a jv beszopta a kis színjátékát. Szép... Erre már tényleg nem tudok mit mondani. Remélem az ellenőr teszi a dolgát, és nem hagyja tovább a jégpálya körül garázdálkodni ezt a jv-t. Oda-vissza téved, fújkál hülyeségeket, és nem először... Csak sokszor ezen múlik egy meccs! Fradiból Dancsfalvi, Peterdi, és Pleszkán játéka tetszett!
sztem 9-1 volt a miénk, sajnos csak az utolsó harmadot láttam a saját hülyeségem miatt, ráadásul fotóztam is majdnem végig, de volt egy borzalmas nagy bomba (talán Varga), ami nekem nagyon úgy tűnt, hogy kipúpozta a hálót, aztán onnan pattant vissza. szívesen nézném videón, még akkor is, ha tévedek, mert sajnos tényleg elég rossz szögből láttam, nem vagy 100 százalékosan biztos benne. a lényeg úgysem ez: hajtott a csapat, jól zárt a védelem, így kell ezt, srácok!
üdv
Sajnos benne volt a meccsbe,hogy pontot,pontokat veszítünk,mert az a 3 (Láda Peti is hol játszott,hol nem,így 2) védőnk ill. két beugrónk nagyon elfáradt a végére.A meg nem adott gólt személy szerint nem láttam,mert pont takart a kapus,így állást sem foglalok,DE!A szitu után a vonalb.író egyértelműen jelezte,hogy gól van,ezt észlelte a főzebra is,elindult a zsűrihez bediktálni a dolgot.Mire odaért megérkeztek a Fradisták is.2 perc tanakodás,aztán mindenki megdöbbenésére mégsem gól.Mivel videób.író nincs,elsőre a főzebra sem ellenkezett a vonalb.íróval ezért azt kell gondolnom,hogy egyszerűen megdumálták a jv-et,hogy mégse gól...(Az tény,hogy a kapu a gól után elmozdult,de az már bőven később történt)
A videóról visszanézték fejlődik a liga...
@Miskolcifan: nem voltam ott, nem foglalanék állást. lehet, hogy rossz döntés született.

de.

az reális, hogy a vonalbáró, meg a főkutya gólnak látja, összebólintanak, összeszedik az asszisztosokat, elkezdik bediktálni, majd 3-4 vendégjátékos "spori, menjen már a pcsába, nehogy már megadja, nem lehet ekkora köcsög" monológja utána a főzebra megadóan bólint, elnézést kér a zsűritől a kavarásért, majd a hazaiak harmadában bulit ítél. tehát komolyan kérdezem: ez életszerű?
@szorgalmas: Hmm... Mintha ma láttam volna erre élő példát. :D
@szorgalmas: Pont ezért nem értem én sem.Annyi biztos,hogy a vonalb.író gólt ítélt,amit a főzebra első körben nem bírált felül(nem is tehette volna,mert méterekkel le volt maradva,így nem láthatta,hogy bent volt-e vagy sem).A többit meg csak hozzá lehet képzelni.
@Miskolcifan: "(nem is tehette volna,mert méterekkel le volt maradva,így nem láthatta,hogy bent volt-e vagy sem)"
Szörnyű, hogy ez a mai főzebra mennyire nem tud(ott) korizni. Kétszer is perecelt, de sóelemnek megtette.

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.29. 23:47:22

@MaAtE: hát akkor ez egy végtelenül egyszerű játék, a marketing, és a körítés a lényeg. ezek után szégyen, hogy büntikkel hoztuk, a jövő héten a b.ró anyjába elküldését kell gyakorolni, és minden meccset min. 5-tel nyerni:)
@szorgalmas: Igazad van, nem életszerű, de 1000 ember szeme láttára történt. A vonalhíró mutatta, hogy gól, Ő ott állt a kaputól 1 méterre, a főhíró rábólintott, elindultak a zsűri fülkéhez, a miskolci játékosok végigpacsiztak a cserepaddal, aztán azt látták, hogy nem lesz középkezdés, mert a fradista játékosok által körbevett hírók visszavonták a gólt...
Nem állítom 1000%-ra, hogy gól volt, a lelátó népe is megosztott volt, de, hogy Bartzent elütötték, és emiatt zúgott be a kapuba,az tuti, és se bünti, se kiállítás, és erre jött a fradi gól.
A többi meg már történelem...
Ja, nagyom várom Tillasz véleményét, úgy láttam itt volt, Ő függetlenebb tőlünk.
@szorgalmas: tízpontos... :D:D:D

amúgy meg szomorú...
Mindig a Fradinak csalnak, ez már azóta így van amióta világ a világ... Főleg Haszonits sporttárs szeret minket, Ő mindig nekünk fúj, de ha az újvárossal játszunk otthon akkor főleg...

Pleszkán beállítása nagyon meglepett, de olvasva a cikkeket a meccsről, és beszélve a lent lévőkkel van 2 nagyon jó magyar kapusunk! Végre újra!

Elindultunk azon az úton amit szezon eleje óta járnunk kéne. Talán mostanra rázódott össze a banda?
Én viszont lent voltam.Az a megnem adott gól, az a pakk sosem járt még a gólvonalon se.Soós spori 2 harmadig erősen megfújta a hazai páját, majd utána a végén az a ő jóvóltából tudtunk egyenliteni.A miskolc előnyben nagyon szép gólokat ütött, de 5-5-ben nem volt meg bennük az átütőerő.Hajrá Fradi
@Mr. Whisky: Itt egyedül te emlegettél csalást :D Maradjunk annyiban,hogy pár percig a Fradi szurkolók is azt hitték sztem,hogy 3-0 :)

Az viszont egyértelmű,hogy nagyon bejött nektek az edzőváltás,sokkal összeszedettebb és tudatosabb lett a csapat a múltkori meccshez képest.Ami nagyon meglepett,hogy itt volt Nygren is :) Legalább látta,hogy megy ez a játék a Fradinak,csak megfelelő szakember kell hozzá.
@Miskolcifan: A fradi szurkolók nem értették, hogy azt ki látta gólnak, maradjunk annyiban!

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.30. 00:08:53

@kerusz: nem tudom, hogy szomorúnak nevezhető-e. ha a nyájas olvasók csupán 10%-a elképzelhetőnek tartja a leírtakat, és miért ne lenne így, akkor a hazai jégkorong-játékvezetés a a saját hányásában fetreng, és óriási a baj. akkor hiteltelen az egész. mondjuk nekem árkovics úrral évek óta komoly problémáim vannak...
@zsolt007: Ahogy írtam,nekem takart a kapus,így nem láttam.Azt viszont te is meg tudod erősíteni,hogy a vonalb.író gólt ítélt,pont előttetek tette az egyértelmű mozdulatot.
@szorgalmas: Most azért mert malac feje van nem kéne utálnod :)
@szorgalmas: Mióta két kézzel mutogatta nekünk azt a bizonyos egyezményes jelet,vhogy nehezemre esik komolyan venni...

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.30. 00:19:28

@zsolt007: malacfej, malacfej... annyiszor lef.szorrúztam, hogy szerintem néha már így mutatkozik be:)
Lassan elfogynak a hátvédeink!Ládikó úgy bicegett a meccs után az öltözőfolyosón,hogy a Lourdesból zarándokútról mankó nélkül hazavánszorgó vak kuldusok serege is megírigyellhette volna...Ha ő is kidől kénytelen leszek én beállni,attól pedig az isten mentse meg az egyletet! A meg nem adott harmadik gól(?)nagyon visszavetette a Macikat.Nem állítom,hogy tényleg bent volt,de az jégrevübe illő,ahogy a vonalb.í.r.ó egyértelmű jelzése ellenére a vezetőb.í.r.ó-erőteljes fradis"rábeszélés"után-visszavonta a találatot!A főspori ténykedéséről annyit,hogy a legrosszabb időszak(ok)ban nyúlt bele a meccsbe.Szerintem elfelejtettek neki szólni,hogy az összefogás napja vasárnap lesz,és az UTE a "kedvezményezett"!Még írhatnám azt is,hogy a csíkosok................,meg .................,továbbá,arról is értekezhetnék,miszerint Soós egy.............,értékelhetném a tevékenységét aképpen,hogy................, szidhatnám az összes felmenőt(köztük a "kedves mamát") és illethetném könnyűlovassági becsületsértésekkel,de a velem született jólneveltség miatt inkább önmagamat moderálom,minthogy kicenzúrázzanak a blogról!
HAJRÁ MACIK!!!
@zsolt007: Azért Te is emléxel Kovács Béla Úrra... Na Ő volt az igazi tökély! :D
@eszel59: Heuréka!Szóval a csak játékvezetőt lehet írni,pontok nélkül b.í.r.ó-t nem!!!Most annyira megvilágosodtam,hogy gondolkozom,hogy újra regisztrálok "BUDDHA"fedőnévvel!
@Mr. Whisky: úgy legyen! csak el ne kiabáljuk! :)
Szép ajándék lett ez a győzelem :))

Vasárnap meg kell próbálni a lehetetlent.
Hajrá Fradi!
@szorgalmas: Egyébként ez jogos. Lehet, hogy hülyeséget fújnak, de akkor azt makacsul és nem hagyják magukat meggyőzni. Vmi kellett, hogy legyen a háttérben, hisz nem sz@rral gurigáznak :)

A lényeg a lényeg, qrva jó ez a bajnokság, ha egyfolytában ilyen viták vannak :)
Ámen
@szorgalmas: Egyébként ez jogos. Lehet, hogy hülyeséget fújnak, de akkor azt makacsul és nem hagyják magukat meggyőzni. Vmi kellett, hogy legyen a háttérben, hisz nem sz@rral gurigáznak :)

A lényeg a lényeg, qrva jó ez a bajnokság, ha egyfolytában ilyen viták vannak :)
Ámen
@szorgalmas: Egyébként ez jogos. Lehet, hogy hülyeséget fújnak, de akkor azt makacsul és nem hagyják magukat meggyőzni. Vmi kellett, hogy legyen a háttérben, hisz nem sz@rral gurigáznak :)

A lényeg a lényeg, qrva jó ez a bajnokság, ha egyfolytában ilyen viták vannak :)
Ámen
@szorgalmas: Egyébként ez jogos. Lehet, hogy hülyeséget fújnak, de akkor azt makacsul és nem hagyják magukat meggyőzni. Vmi kellett, hogy legyen a háttérben, hisz nem sz@rral gurigáznak :)

A lényeg a lényeg, qrva jó ez a bajnokság, ha egyfolytában ilyen viták vannak :)
Ámen

Nah, vajon blogmotor hányadszorra fogadja el???
@zsolt007: Én mindig mondtam, hogy a magyar oktatásügy sarkalatos pontja a szövegértéses olvasás!
Elfogadom, hogy a vitatott eset nem volt gól, hisz én is írtam, hogy a lelátó népe is megosztott volt. Én speciel a másik kapunál ültem, így elfogadom mások véleményét.
Amit nehezményezek, az az,hogy
1. ne a játékosok győzködésére vonja vissza az ítéletet...
2. Bartzent elütötték a lövés pillanatában, ezért nem tudta befejezni az akciót, és se büntetőt, se kiállítást nem ítélt, így továbbra is ott járunk, hogy a mérkőzés kimenetelét befolyásoló hibát vétett, hisz ez után ütötte a fradi a gólt.

Amúgy a fradi egyenlítés cseppet sem volt érdemtelen, hisz a meccs végére nagyon elfáradtunk, beszorítottatok minket, vátható volt.
@moszkvicssluszkulcs: Még jó,hogy testnevelés órán Neked nem kell megbírkózni a szövegértéses olvasás problémakörével!Egyszer voltam bent a tornateremben az általad vezényelt gyakorlatnál és ennyit hallottam:"haskelep-magad alá gyűröd-lendületesebben-segítsétek fel!"...
Szép napot Tanár Úr(?)!
Összefoglalók, videók szoktak még lenni a meccseket követően, szoktak még ilyenek készülni?
Mert én mostanában nem nagyon láttam ilyet itt.

Pedig jó volt megnézni a gólokat, nyilatkozatokat.
@a. Bárd: ezt aztán sikerült elküldenem... :)
Mivel annyi vélemény volt már a Macik-Fradi 3. gólról, hogy inkább írnék a többi dologról, azok is elég fontosak voltak tegnap.
A második harmadtól gyakorlatilag 2 sorral nyomtuk, ami engem elszomorít.
Dever lenyilatkozza, hogy hű de le a kalappal a miskolci játékosok előtt, hiszen elkezdték termelni a pontokat, kvázi ők hozták a brassói meccset.
Erre az amúgy is vékony keretben nem hagy nekik egyszerűen jégidőt.Semmit sem kockáztatott volna, ha a 3 harmadban behozza őket legalább 3 cserére vagy egyesével beteszi őket a sorokba a fáradók helyett.Csak Korpos volt így.
És egyébként normál háromsoros meccseken is úgy néznek ki nálunk a percarányok, hogy a kanadaiak plusz első, második sorosoknak 30-38 perc jégidő, a miskolciaknak meg 8 perc kb.Szerintem ez kishitűség.
Schellin továbbra is a svédek szégyene, az elején egyből ránk támadt, igaz lőttünk is két gólt a kiállításaiból.Csak mondjuk a Láda Peti elleni térdhasználat kifejezetten sérülésokozó volt, és még nem is azért küldték le.
3 harmad vége felé volt két Fradi szabálytalanság egymás után, feleslegesen.
Mondtam is haveroknak, hogy ha emiatt nem tudnak egyenlíteni, azt valőszínűleg megbünteti az edző.
18:31-nél jött volna vissza a 2. kiállított, lett volna másfél perce a Fradinak egyenlíteni.Erre alighogy elkezdődött a 2 két perces, Bonart is kiküldték, aztán Saluga is ment ugyanoda.És a mi részünkről ezek a szabálytalanságok már a fáradtság miatt voltak.
@Nyuszí O_o: Lehet,de Niká gólja 1értelműen befocizott gól volt... :D Na mindegy....a Brassó nem játszott rosszúl,csak nálunk vlt valami a levegőben és sziporkáztaka a srácok!!!Nem minden jött be és láttunk érdekes próbálkozásokat,de legalább próbálkoztunk és lám!!!!! 8-1..... :D
@moszkvicssluszkulcs:
Fú magas lett a mérce!:-)
Ifj. Sós tevékenységéről 4-5 éve már megemlékeztem, egy serdülő meccsen. Azóta nem bizonyította ellenkezőjét.
Véleményem szerint sok vitatható ítélete volt a hármasnak. Tévedett ide-oda is. Itt mindenki a meg nem adott gólról beszél - ahol én ültem és messze attól a kaputól, úgy látszott, hogy a korong bent volt a kapuban, a vb gólt jelzett, a kaput utána sodorták el, és Bartzent szabálytanul szerelték a lövés előtt -, de a 2-at csak én nem láttam bent?
Akkor ugyanis a korong nem jutott túl a gólvonalon szerintem és azok szerint sem, akik mellettem ültek. (Ez vonalban volt.)
Kevés csapat volt eddig a szezonban akik többször lőttek a kapura, mint a Miskolc, most a Fradi ezt megtette. Éltek a lehetőségekkel, amit kaptak. A büntetőlövés meg lutri.
Megjegyzendő, hogy a hosszabbításban csak rendkívül durva egyértelmű dolgokat szoktak befújni, Gőz esete nem ilyen volt. Ha a jv. igazán tökös lett volna, akkor 65.percben büntetőt ítélt volna a Miskolcnak.
Miskolcon sok a sérült - a pályára lépők között is -, várható volt, hogy nem bírják végig a másfél harmadot két sorral.
Mivel tudom, hogy a jv. közül is többen olvassák az itteni véleményeket, kérném segítségüket akiknek erre ráhatásuk van. Próbálják már elmagyarázni az ifjú titán vb-nak, hogy egy mérkőzésen nem a bedobásokkal kellene eltelnie a meccs nagy részének. Borzasztó látni, hogy egy-egy bedobás 15-30 mp-ig is eltarthat, képtelenek eltalálni hova kell a korongot bedobni, és ha már elküldenek valakit a bedobástól, akkor ne arra a játékosra hivatkozzanak, aki szabályosan áll a bulihoz.
@Tillasz: ezt az egész korongbedobást át kéne még egyszer nyálazni a teljes testületnek, mert ebben a mi Kárpát-medencékben ez valamiért mindenkinek rettenetesen bonyolult feladat, mi, szurkolók meg közben unalmunkban jobb híján anyázunk... :)
@vaze:
Pedig qva egyszerű. Gyakorlás.
Anno 2005-ben Sterzing (Vipiteno, ITA) városában volt szerencsém látni, hogy a jv-ők a betonon gyakorolták a bedobást. Természetesen epés megjegyzéseink közepette, de gyakorolták.
Szar dolog, de nem szégyen ezt sem megtanulni. (Ugyanis tévhitekkel ellentétben nem könnyű dolog, úgy megfogni és a jégre dobni, ahogy azt kellene.)
@Tillasz: Örülök, hogy nagyjából egyféleképpen láttuk a történéseket.
Az említett 2. gólnál én a spori szemszögéből láttam volna a dolgokat, ha nem a gyerekekkel vagyok elfoglalva...Utána a rögtönzött közvélemény-kutatás eredménye: 10/10 mondta, hogy bent volt, de ők mind a maciknak szurkoltak...:))))
@moszkvicssluszkulcs:
Én is gólt kiáltottam, csak a korongot nem láttam a kapu vonal mögött.:-) (Az én környezetem is a Miskolcnak szurkolt.)
@Tillasz: Én a kapuval egy vonalban ültem, és rögtön bent láttam, úgyhogy talpra is ugrottam. De tény hogy volt pár bizonytalankodó is mellettem akik csak akkor kezdtek el örülni mikor már a csapat is pacsizott( mondjuk mint ebből a meccsből kiderült, még az se jelent semmi biztosat, ha az ellennél olyan meggyőző erejű játékosok vannak mint Kiss Gabi).
süti beállítások módosítása