HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Prakab: A csapat megfelelő állapotban van

2010.10.12. 14:53 F. Kapus

Három magyarországi mérkőzéssel, közte két rangadóval folytatódik a Mol Liga kedden. A legjobb helyen álló magyarországi csapat, a Miskolc a Dab.Doclerhez látogat, azaz a 3. fogadja a 2.-ot, a borsodiak egy győzelemmel fennállásuk során először az OB I. élére ugorhatnak a szerzett pontok tekintetében. Székesfehérváron két új edző csatázik a Fehérvár–FTC meccsen, míg a Brassó újpesti sikerével csatlakozhat az élbolyhoz. A Ferencváros 250 ezer forintot gyűjtött össze Kolontár javára, a Fehérvár ezen a héten is folytatja a jótékonysági akciót, kedden a Mol Liga-mérkőzés teljes árbevételét teszi hozzá az eddigiekhez, továbbá a pénteki EBEL-találkozón ugyanazokat – jegyárbevétel 10 százaléka, tombola és a 23. játékos ára –, mint az előző EBEL-fordulóban.

A Dab.Docler utóbbi három mérkőzésén egy pontot szerzett, ami akkor is kevés a liga egyik élcsapatától, ha mindhárom találkozóra vendégként utaztak, és több játékosuk is hiányzott sérülés miatt. A rossz széria épp keddi ellenfelük otthonában kezdődött, ahol 6-3-ra maradtak alul. A romániai túra első mérkőzésén 0-2-ről egyenlítettek a HSC Csíkszereda otthonában, de a végén büntetőkkel alulmaradtak, és hiába vezettek Bukarestben 4-1-re a 19. percben, ismét kikaptak a Steauától, ezúttal 6-5-re.

A Miskolc épp ellentétes pályát jár be, zsinórban ötször nyertek, ebből egyszer hosszabbításban. A hétvégi meccseken azonban nem nyújtott jó teljesítményt a csapat, ezt Bob Dever edző is így érezte, majd hozzátette: "A csapat az erősebb ellenfelekkel szemben jobban tud koncentrálni, és a csapatjáték is erősebb", de a Dab.Doclert "biztosan fűti a visszavágás vágya, ám az biztos, hogy nem feltartott kézzel megyünk a jégre, sőt. Mint minden mérkőzésen, most is győzelemre játszunk".

Az FTC-nél zajlott le a szezon első edzőváltása. Prakab Gábor szűzbeszédében egyértelműen fogalmazott blogunknak: "Az első dolog, amit kinevezésem után el kell mondjak, hogy én sem vagyok megváltó. A második az, hogy ami az elkövetkező hetekben történik, az elsősorban elődöm, Hakan Nygren munkájának az eredménye lesz. A svéd edző edzéseit láttam, állítom, jó tréningeket tartott, a csapat megfelelő állapotban van.

Nekem lelkileg és szellemileg kell talpra állítanom a társaságot. A további munka Nygren nyomán történik, annak folytatása lesz. Két edzést vezettem, ez alapján hirtelen változtatásokra nincs mód, a sorokat sem fogom felrúgni azonnal. Tehát nagyjából úgy kezdünk, mint eddig, és a mérkőzés alakulásától függően nyúlok bele a csapatba.

Eddig a játékkal volt gond, ezen kívánunk változtatni. Fontos, hogy visszaadjam a csapat elvesztett önbizalmát. A játékfelfogáson kívánok változtatni, mert a csapatot nem lehet kicserélni, a játékosok ugyanazok maradnak, mint az elmúlt, kissé sikertelen időszakban."

A teljes szakmai stábot leváltotta a klubvezetés, így már Szergej Oreskin sincs edzőként az első keretnél. "Egyelőre egyedül dolgozom, de már egyeztetek a szakosztályvezetéssel a segítőm személyéről. Nevet nem említek, mert még nem tisztázottak a részletek, de annyit mondhatok, a Ferencváros belső köreiből kívánok edzőt választani magam mellé."

Prakab Gábor elmondta még, Székesfehérváron a két magyar kapust nevezi, mezőnyben használja az öt légióst. A jelenlegi keretben hét külföldi található, egy kapus és hat mezőnyjátékos. "Budai Krisztián kezd a kapuban, mert ő azért valaki a magyar hokiban. Senki se gondolja, hogy Budai leírható kapus, ellenkezőleg, képes megtartani a csapatot. Nálam megkapja a lehetőséget, az ő önbizalmát is vissza kell állítanunk."

Érdekesség, hogy Kóger István eltiltása miatt a hazaiak kispadján is új edző mutatkozik be. A fehérváriak nyilván házon belül oldják meg az edzőkérdést, 4-5 szakembernek is megvannak ehhez a szükséges papírjai. Az EBEL-keretből az FTC ellen ezúttal csak két hátvéd játszik, Maklári Erik és Orbán Attila. A kibővített farmcsapat egyszer már legyőzte a zöld-fehéreket, de így is érdekes mérkőzés várható ma.

Újpesten két hiányzó és egyben meghatározó játékos visszatérhet a Brassó fogadásakor. Roczanov Dezső eddig mindössze egy mérkőzést játszott a szezonban, Ancsin János edző tájékoztatása szerint kedden egy vagy két harmadot már vállalni tud. Bobby Davis háta rendbe jött, ő is ott lesz a jégen. Helyettük két újabb hiányzó lesz, Fodor Zoltán bokája meggyógyult, de ezúttal vállsérülés miatt kell kihagynia 2-3 hetet, míg Vörös Dávid beteg. A Fenestela ezúttal is alapozhat remek kapusteljesítményére, de bár esélyesek, vigyázniuk kell az utóbbi időben határozottan erősödni látszó UTE-vel.

182 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gabrielli: :)) varju hos. Hadjatok mar. Szeretjuk mi is csikba :)
úgy néz ki, kölcsön kenyér visszajár:) mármint eredménytechnikai szempontból...
Éledezünk,nagy zakó már nem lesz!Végre hallok a hazaiaktól egy kis szurkolást,mert eddíg csak az a nem éppen emelkedett irodalmi stílusban anyázó "péniszkalapnak"a folyamatos káromkodását hallottam,aki annyi "b@szt"mondott,hogy holnap reggel megint mehetek gyóni,pedig tegnap már voltam!
Közben megint kaptunk egyet...Hiába,se Varjú,se pénz!
Azért HAJRÁ MACIK!!!
@gabrielli: Pontosabban Ifj. Sóssal. Semmi Varjú. Csak Ifj. Sós.
Szólj nyugodtan, ha még így sem.
ki volt ez az okos medvebocs , amelyik bőven sípszó után korcsolyázott bele Sevelába? okos gyermek, valszeg nem kicsi sérülést okozott
Hát ez ma ennyi volt, azért Saluga legalább pontosan játszik.
nyertek a románok
@kiralyfi: Tényleg nem akarok vitázni,de egészen véletlenül nem Varga lökte rá a kapusra a játékosunkat?Gondolom ezért is kapta véglegest.
baromarcú kincses ,hogy tudta kihozni ebből a szituból a miskolci előnyt?
@Miskolcifan: de miért korcsolyázik a kapus felé, mikor már régen lefújták az akciót? biztos puszit akart adni neki, ugye?
@kiralyfi: Nem fújtak le az azért olyan régen és nem korcsolyázott volna bele Sevelába,ha Varga nem löki meg úgy ahogy.
@qwertzuiop05: Nem vagyok DAB-os, ismét tévedtél.
@Puckman Éliás: A románok ma nem játszodtak. Miről beszélsz?
Kár,hogy csak a végére találtuk meg ezt a sebességi fokozatot...
En nem vagyok se Miskolci fun se Dunaujvarosi. en is ugy lattam hogy a vedo lokte ra a kapusra a tamado jatekost a sipszot kovetoen rogton.
Valaki eltudja nekem mondani, hogy pontosan mi történt? Azt tudom mi történt a büntetést nem értem.
Kamikaze módon legyilkolják Sevelát és Vargát büntetik, csak őt!?
Szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy a gyalázatos kezdés után talpra állt.
Mi lenne ha az elején is figyelnénk?
Köszönjük a közvetítést és gratulálok az Újvárosnak,sajnos ma nem osztottak nekünk lapot,egyértelmű volt a dolog.Az egyetlen pozitívum,hogy a 6-4-el maradtunk a második helyen és az első kört megnyertük a DAB-bal szemben...
@Pentele: a tamado jatekos ott "idozott" a kapu elott (persze o is megerdemelte volna a ket percet mert beindult nala is a pofozogep) de a vedo odarohant es ralokte a kapusra/ kapuba minek kovetkezteben Sevela megserult. a Vegleges kiallitast azt kovetoen erkezett mikor Varga a bironal reklamalt a biroi pad elott.
@gabrielli: Nem?
Asszem most megnyugodtak Újvárosban.
@Pentele: Sevelának semmi baja nem lett volna, ha a csapattársa nem löki rá a miskolcit. Remélem hamar meggyógyul. Ja a "legyilkolják" asszem nem ide illő szó...
@E.Attila: Kapott Waddell is két percet.
Gratula a győzteseknek, visszavágtak.
Mi meg kezdhetnénk a meccseket az első harmad elején is...:o/
Hajrá Macik!!!
En is koszonom a kozvetitest es a kameras fiunak kulon koszonet. @kiralyfi: komolyan mondom es nem komolytalanul. Irto jo merkozes volt. Miskolc nagyon fegyelmezetlen volt es nem talaltak egymast csak korcsolyaztak le-ala de igy is belefert par szep gol. Orvendek hogy lathattam

Mindenjokat es joejszakat mindenkinek

HAJRA HSC
szeretnem mely gratulaciomat kifejezni a hsc-nek hogy sikerult kikapni galactol itt latszik,hogy a szlovakok nelkul megvannak halva ,azert igyis megkene verni galacot szegyen nade lesz meg jobbis:P
@E.Attila:
Én csak annyit láttam, hogy a lefújás után egy támadójátékos nagy lendülettel hasast ugrik Sevela lábaira Sevela kínjában üti a jeget a gyerek nem szál le róla, persze mennek segíteni leszedni, de csak több másodperces fetrengés lesz belőle.

Szóval nekem nem jön le ebből miért csak vargát büntették. Remélem lesz videó.

Jobbulást Sevela!
@Pentele: Még jó,hogy volt közvetítés!Így nekem nem látatlanban kell állást foglalnom, és megmondani a megfellebbezhetetlen igazságot,mert sajnos nincsenek olyan képességeim,mint pl.egyeseknek,akik ellátnak Szeredából Miskolcig...Bár ha telefonos segítséget kértem volna brassóiaktól, biztosan ők is megerősítették volna,hogy a hátvéd lökte rá a csatárt Sevelára.(Remélem nem komoly a sérülése!)
Megérdemelten nyert a DAB,az elején könyörtelenül kihasználták a lehetőségeiket,4:0-ról már nem sok esélyünk volt felállni.
Még nem néztem a kiállítási szatisztikát,nem tudom,hogy milyenek a mutatók.Mindenesetre nagyon visszatetsző volt,hogy a végén az az ismerős és roppant szimpatikus hangú versenyző-aki végigkáromkodta a közvetítést- győztes meccs után nem a saját csapatát éljenzi,hanem nagy erőkkel és teli torokból"három hűlyézik".Legalább szóltak volna neki,hogy ország-világ hallja,hogy dől a szájából a kultúra!
Nincs vész,csatát vesztettünk nem háborút,pénteken lehet javítani:HAJRÁ MACIK!!!
@moszkvicssluszkulcs: Én csak az láttam, hogy nagy sebességgel ugrik a fekvő kapusra lefújás után.

Kíváncsi vagyok a felvételre.
...........................................akkor ide most mindenki képzelje el hogy mit gondolok erről a kis takony vonalbíróról, illetve a Kincsesről!
@felhoszakadas: galac bekemenyitett. Eleve volt szo legiosokrol (nem tudom azok megerkeztek-e galacra) + emele ment egy par volt SC jatekos (Elekes pl aki egyaltalan nem vedekezik csak varja a korongot persze ezen a mekozesen is szerzett pontot:))

AZERTIS HSC
@eszel59: kedves "kulturaltan" ordito "baratunk" visszatero "torzsszurkolo" mert minden kozvetitett merkozest ha lehet nezek es hallom hangjat :) egy ido utan biztos te is megszokod....en kirakatnam merkozesrol vagy legalabb adnek neki egy kis nyugtatot. (szerintem ez a sok stressz neki sem jo :)
@E.Attila: ma szóltak neki a rendezők egyik szünetben :)
@ctz78: Nálatok is a Miskolcnak csaltak???
@gabrielli: Brassó akkor magyar vagy székely város, ha én vagyok Tarry Black. Nézz utána.
@moszkvicssluszkulcs: csalásról szó sem volt. csak hát ez a fiatal versenyző, aki vonalbírónak érzi magát kb 1,5 méteres leseket nézett el, illetve olyan túlütéseket, hogy a hajam égnekállt. oké hogy minden meccsen van ilyen, de ez már azért kicsit sok volt tőle, és múltkor is ugyanez volt
egyenlőre nyugodt vagyok, de szerintem ma kapni fognak itt páran kitiltást, mert hát érdekes dolgok voltak
@ctz78: mit szoltak neki? :) mondjuk igaz...a 3.ik harmadban mar nem hallottam....annyira :)
@E.Attila: nemtudom, nem vártam meg :)
@Puckman Éliás: kedves Terry (bár szerintem megalázó az igazira nézve, hogy veled emlegetem egy lapon, dehát megbocsájt most nekem), mikor jártál arra életeben?
ez a vonalbíró vicc volt.
Petyó sérülése úgy néz ki nem súlyos.
Megnyúlt valószínű a külső szalag a térdében, de holnap kivizsgálják még.
Való igaz, hogy az egyik újvárosi lökte rá.
De nem Varga volt hanem többen mondták, hogy Jonkl volt.
Ez akkor se szép.
egyébként qrva jó meccs volt.
Az első harmadban az volt amit mi akartunk.
Az a szerencsétlen első gól padlóra rakta a macikat teljesen.
Miskolcon mi adtunk gólokat a maciknak, most egyet visszaadtak.
:)
Székely vonalbíró adja le a szerelést, sajnos korcsolyázni nem tud, ebből következik, hogy nagyon rosszul helyezkedik és a szabályokat sem ismeri. Egy rakat szégyen, hogy első osztályban vezethet. a legnagyobb probléma az (és ezzel nem hetényit védem), hogy az ilyen teljesítmény bizony megviseli a játékosok idegeit, főleg, ha még egy olyan speciális helyzettel párosul, mint a kisvolán miskolci meccse, amikor jön fel az ellenfél. Nem megvédve azért, amit csinált, de most már meg tudom érteni. Azért a meccsről is röviden. A szerencsés első gól után a jégbe döngöltük a Macikat, akik ezt a harmad végén elég nehezen viselték. A másodikban visszahoztuk őket a meccsbe, nem kis hibákkal, de a harmadik ismét sima volt, bár ekkor játszott talán a legjobban a Miskolc. Petyó valszeg szalaghúzódást szenvedett, talán nincs szakadás, ott sztm egyértelműen a mi játékosunk volt a hibás, mert rendben van, hogy megvédem a kapust, de nem úgy, hogy rálököm a csatárt. Mindent összevetve egy jó csapatot győztünk le, tulajdonképpen simán, de ma is megmutattuk mind a két arcunkat, jó lenne állandósítani a formát, mert ez a hullámzás kikészíti az idegeket.
Egri Pista hibájából nem érkezett meg Kincses számlájára a pénz ezért ma nem nyerhetünk.
@Spigott: lehet hogy hibás volt a játékosunk, de akkor se ugrálok a kapuson 5 percig még
@lidmark: Nem kell bírózni, a képességeihez mérten jól vezette Kincses a meccset, engedte a kemény játékot, sajnos a colos vonalbírója sokszor nehéz helyzetbe hozta
@moszkvicssluszkulcs: Hát ... hajrá!
De ma megindult a gép! Kellett a Győzelem a Fradinak,mint lecsóba a tojás!
@ctz78: ez igaz, valóban, de a helyzet előidézésében külső segítséget kapott
@Puckman Éliás: Apuci, el vagy teljesen tévedve! Elsősorban ne a várost nézd. Sorold fel a Brassónál játszó román játékosokat! A brassói csapatnál egyetlen egy román sem volt például a mai meccsen!!! Székelyek és légiósok. Akkor te ki a faszt románozol ezek közül???
megkövetem magamat
No hát nem úgy indult a meccs, ahogyan folytatódott. A Miskolc az első 8-10 percben azért különösebb erőlködés nélkül tartott bennünket távol a kapujától. Aztán találtunk egy gólt (klasszikus hagyd-én is hagyom Kurt meg bekotorta) és onnantól nem voltak a pályn. Megroppantak, jókor jött nekik a szünet - nekünk meg rosszkor. Benn is maradtunk az öltözőben, már-már szokás szerint, eltelt 5-6 perc is mire magunkhoz térünk, de akkor már csak +2 volt. Szerencsére a Görög nagyon beverte, amit sikerült semmissé tennünk egy azonnali hibával. Ennek ellenére én nem éreztem nagy gondot, egyenrangú felek küzdöttek. A harmadik harmad megint a mienk volt, több lehetőségből végül Varga szerzett gólt, aztán jött a csetepaté a kapu előtt. Sajnos én is úgy láttam, hogy saját ember lökte rá Petyóra a Miskolcit, akik egyébként a helyzethez nem méltóan támadták. Ezzel együtt remélem Petyó nem súlyosan sérült, viszont Vargának szólni kéne, hogy véglegest ne dumáért harcolja ki, ha van más lehetőség is...
Utána elég izgi lett a dolog, a csapat is elbizonytalanodott, kaptunk egy gólt, de aztán végül meglett a meccs.
Kincses szerintem jól fújt egyébként, a vonalasokra azonban ez nem mondható el. Sajnos a sorozatos tévedéseikkel szükségtelenül borzolták a kedélyeket.
@gabrielli: a stílus maga az ember
@check: Ja, a győzelem értékét növeli, hogy 1 eltiltott és 4 sérült játékossal terhelve értük el. Védőben beszűkült a dolog, Pavuk játszott bekket a harmadik párban. Ezért sem kellene feleslegesen kockára tenni a dolgokat.
@Spigott:Kincses ma jól fújt .Csak ha mi birókat vesszünk nem értem ma miért kaptunk ki :)
Újpesten mi történt? Tolna VF+VK... 58:55-nél
@check: Tylernek adták az első gólt, mert ugyebár öngól nincs a jégkorongba :P
@Puckman Éliás: Én is ezt mondom neked! Te lerománozól 20 székelyt aki a Brassónál játszik, az tényleg jellemez téged! Ezzel a stílussal ne gyere felénk, mert itt emberek élnek és nem szeretik ha őket lerománozzák!
@ctz78: Hát én Macsweynt láttam és nem öngólt...
@check: öngól volt szerintem is,de ez részletkérdés:)))
@check: ez olyan, mint Szeredábana 2. gólunk. A jegyzőkönyvbe Magó van írva, de Kurt volt a gólszerző.
@check: akkor rosszul láttad ;) Kurt nem is volt a közelbe akkor. Tyler ment a korongért, a kapus és a bekk között akart átmenni a korongért, visszahúzta kapura, majd a miskolci bekk meg besegítette
miért nem enged hozzászólni?
segítek Theutus!
@Theutus: Elérted az ezévi kommentlimitet :))))
@gabrielli: mifelénk meg a táposozás miatt nyílik ki a bicska a zsebekben. Vili?
@Vincenzo90: Ha jól értem, a Gondviselés téged választott ki arra, hogy eldöntsd, kinek mi a sértő, és mi nem. Ha már ekkora hatalmad van, rendet tehetnél rendőrzsoltika a fejében is. Sok ott a szutyok, még rámegy az egészsége.
Ezt nevezem éberségnek. Éjszakai műszak?
@Fugeute: Lehet szeredában nem csak kezed sérült meg anno :)

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.12. 23:48:16

@Fugeute: TE most lerendőrözted f.kapust?????
@zsolt007: No, apránként kitanulod, Cigókám, hogyan kell a modi éberségét kijátszani. De elárulhatnád, mi az oka ennek a beteges vonzalomnak a szeredai győzikék hitvány mutatványa iránt?
@szorgalmas: Tőled azért minőségibb ideböfire számítottam.
@kiralyfi: @Miskolcifan: Miskolcról négyen mentünk le, és pontosan láttuk hogy a dunaújvárosi játékos hátulról lökte be a kapuba Waddelt.Ő ráesett Sevelára,ezután vagy három dunaújvárosi kicsi a rakást játszott,és sportszerűen elkezdték ütlegelni az ebben a szituációban teljesen ártatlan Waddelt.Igy történt pontosan.Az Azari nevezetű seggfej játékosotok viszont ritka egy nagyarcú paraszt.Sípszó után hátulról sunyi módon vágta fejbe Bartzent.Apuci árnyékában azt hiszi mindent megengedhet magának.Sosem lesz magyar válogatott.
@centreville: jó, hogy említed, Bartzennek is csak a fullplexi mögött ilyen nagy a szája biztos.
Kurt nálunk még soha nem játszott ilyen feszülten, biztos az kapcsolta be neki ezt, mikor eltörték rajta a botot.
Egyébként sztem első 10 perc Miskolc, következő 10 mi, utána meg egál, vagy esetleg kicsit a Miskolc.
@centreville: örülök, hogy 4 miskolci szurker volt a meccsen. de tényleg. való igaz volt lökés a kapusra esés előtt, de megint megnéztem, jóval a síp után volt, nem kellett volna már arra korizni, ha nem a balhé miatt gondolta ezt Mr.Waddel. mellesleg felhánytorgatod, hogy sportszerűen ütlegelték, gondolom mindenhol nyomtak volna egy barackot a fejére, aztán ennyi lett volna. Azari valóban néha nem tud viselkedni, de seggfej nagyarcú parasztnak szerintem egy Dab szurkoló sem becézett egy miskolcit sem. ja, és gondolom ahol álltál onnan nem lehetett látni Mr.Waddel faszmutogatós magánszámát...mert ő olyan kulturkommandós benyomását keltette.
én kedvelem a macibandát, de nem kell gerjeszteni a feszkó, főleg a meccs után nem...ha ezt írod a meccs hevében, nem is reagálok, mert akkor másként látjuk a dolgokat, de így...hát minimum elég érdekes.
@centreville: Az nem is zavart egyáltalán, amikor egyik tuti emberetek nemes egyszerűséggel beleütött a gólörömbe igaz? Előtted már leírták többen, hazai játékos lökte rá Sevelára Waddelt, de nem kellett volna kiprovokálni síp utáni rákorizással. Ennek ellenére itt rugózol dolgon másnap reggel. Nem gond, de akkor rugózzál a saját dolgaitokon is emberke... (Gőz, Waddel, Bartzen, stb.)
@kiralyfi: @check: egy két napja csinált fika nick ez, nem érdemes vele vitába keveredni.
@check: én Egrin láttam, hogy a mamája nélkül ő se nőtt volna ekkorára! :lol:
@check: Ha jól emlékszem szintén Waddell volt az is...Ahogy írtam sajnos benne van ez a dolog.Jó lenne vhogy megzabolázni kicsit,mert az ilyen dolgokkal magát is megbélyegzi emellett a csapatnak is kárt okoz.Pedig pusztán a játéka alapján sztem az egyik legjobb bekk lehetne a ligába.
@centreville: mi vagy te, szöv.kap.? :)
@kiralyfi: Igazad van,elnézést hogy elragadtattam magam.Waddel magánszámát ahol álltam nem láttam,ha ezt csinálta akkor ő is bunkó volt.Nem véletlen az sem hogy eddig 85 percet volt büntetésben.A dunaújvárosi csapattal amúgy semmi bajom, de visszatérve Azarira, Őt továbbra is nagyarcú játékosnak tartom.Ebben pedig tényleg semmilyen személyeskedést nem akarok generálni.csatoiminek pedig már adtam egy jó tanácsot korábban.Blogoljon a csörgőlabdások fórumán,bár ezzel nem a csörgőlabdásokat akarom megbántani.
@csatoimi: A te nevetséges hozzászólásaid miatt tegisztráltam csak magam.Tavaly voltam Csíkszeredában, jól éreztem magam.Szerintem te nem is odavaló vagy,hanem valahonnan Craiova mellől jöhettél, vagy Moldáviából.
@centreville: bohócok tanácsára mint te, még nem térek át más sportra. :)
én már nem is írok semmit...
@csatoimi: Kössz, hogy kiálltál mellettem. Visszatértem. Igyekszem óvatosabban fogalmazni... Ettől még tudom, hogy igazam van. :D
@centreville: 85 perc bünti úgy, hogy tegnap egyszer nem állt oda senkinek... még Pavuknak sem, ez volt az igazán szánalmas
@centreville: Te meg mi a retkes rákfenéről beszélsz? A hősszerelmes Waddel cimborád volt, aki a (ha jól emlékszem) negyedik újvárosi gólnál ment az ünneplők közé kötekedni, majd a Sevelás esetnél is vagy másfél métert korizott, hogy belekössön a kapus mellett álló bekkbe. Lefele meg a farkát rázta.

A Miskolc jó csapat, szimpatikusak, de ez a csóka kedden baromi nagy seggfej volt. Általánosságban azért nem beszélek róla, mert még alig láttam játszani.
Bartzen pedig qrva jónak tűnik.
@centreville: Ez szép. Csak gratulálni tudok hozzá :(
@vaze:
Jaj, Te azért komolyabb vagy ennél. Te is tudod, hogy a miskolci kanadaiak nem fognak verekedni.
De, ha fognak, akkor sem a legkisebbnek fognak nekiesni!:-)
@a. Bárd:
Mikor volt az eset? Én a cserepad mögött ültem, így nem mindig a büntető padot néztem.
Bár, ha a "Kill you, fuck you muther!"-re volt a válasz, akkor talán más a leányzó fekvése, bár akkor sem ez a megoldás.
@Lazlee:
Bartzen elég öreg, hokizik vagy 30 éve. Már lassan két hónapja van itt, de két fogát már kiverték. (Egyszer sem adtak kiállítást ellene magas bot miatt.) Ezért visel most plexit. De én a helyetekben nem vele kötözködnék, bár Ő sem fog verekedni, lásd Vaze válasz. A többivel egyetértek amit a meccsről írtál.
Amúgy jó meccs volt, kár hogy ilyen hülye góllal kezdődött.
@Tillasz: a farokmutogatós?

A büntetőpad felé korizva mutatta a hőzöngő szurkolóknak, hogy mi a kedvenc időtöltése. Nyilván ettől mindenki csöndbe lett.

Amúgy még az is lehet, hogy többre mennének vele a macik, ha néha verekedne, mert eddig is messze Ő kapta a legtöbb kiállítást Miskolcon és néha azért meccsen belül egy jól sikerült bunyó sokat dobhat egy csapaton.
@a. Bárd:
Jaja. De melyiknél? Mert, ha jól emlékszem többször volt kiállítva.
Amúgy Miskolcon kevés a védő így is, szóval nem hiszem, hogy tanácsos lenne. (Meg szerintem Bob nem kimondottan értékelné.) GA-MI-t egy kardozásért kapott, 10 perceket meg csak úgy. (Háttulról lökés.)
Nem hiszem, hogy kimondottan balhés lenne.
Én a videó megnézése után sem érzem az ellene irányuló "gyűlölet" jogosságát. (Mint említettem, a farok mutogatást elítélem és mindent ami a közönséggel való kommunikációt feltételez.)
Egyébként én személy szerint nem szeretem a bunyót! Utálom, amikor egy NHL meccsen nem történik semmi és beküldenek két droidot,a kik agyba-főbe püfölik egymást a seggfej szurkolók hihetetlen örömére.
A Sevelás esetnél. Gondolom akkor nála is elszakadt a cérna, de ezzel nem lopta bele magát a szívünkbe.

Gyűlöletről azért még nincs szó, egyszerűen csak annyi, hogy aznap szinte minden balhéban benne volt (tevékenyen), de ha nincs a sérülés, vagy a mutogatás, akkor fel se lett volna hozva a téma. A szurkolók kedvencét tette ártalmatlanná, persze, hogy ellenszenves.
Meglátjuk, hogy folytatja idén.
@Tillasz: én is jobban szeretem, ha jégkorongoznak, mintha verekednek. De, kedden egyszerűen begőzölt a srác, nem bírt magával, sunyi, alattomos szabálytalanságokat csinált, Sevelához is bőven sípszó után korizott oda, nem sérülésokozás szándékával, de ez lett belőle (olyat se nagyon láttam, amit Kurt-tel csinált, bár azt te nem láthattad, ha jól sejtem). Ilyenkor azt mondom, jobb ha bunyózik egyet, azzal leereszti a gőzt. Két meccs után nem mondanék róla semmi megfellebbezhetetlent, szar napja meg mindenkinek lehet.
@a. Bárd:
Kösz, azt tényleg nem láttam. Ugyanis nem értettem miért állították ki. Való igaz odakorizott, de feltételezem nem akart átkorcsolyázni a kapus nyakán. Ezután Jonkl rálökte a fekvő Sevelára, majd átesve a kapuson 3-an kezdték verni a kapuban. Szegény Sevela meg csak verte a jeget, hogy vegyék már őt is észre.
Persze én is ideges lennék, ha sérülés miatt Becze állna a kapuba.:-)
Ja azt is néztük, hogy erős fájdalmai voltak amikor leszedték a mamutot. Azért remélem a következő meccsen tud védeni.
A Kurt a botkidobós eset volt? Az előttem történt. Én a video után láttam, hogy rátartott a korcsolyázó játékos kezére. Jogosan kapott 2 percet. De mondjuk olyat talán utoljára kölyök bajnokin láttam, hogy kidobják egy másik játékos botját.:-)
Egyébként én figyelem a játékosok szemét, azon nem éreztem volna, hogy különösebben ideges lenne.
Azért nekem is lett egy kedvencem a meccsen. Varga Milán, hát neki is kellene egy kis nyugtató. Lehet, hogy ezért akart bunyózni?
Legelőször Korpossal...
Na mindegy, talán megnyugszik Ő is.
És mindig jobb tőletek kikapni, mint a Steauától. Remélem ez ébresztő lesz és hozzák a pénteki meccset. Én nem leszek ott, ez minden szempontból jó ómen.
@Tillasz: A meccsen ha történt valami baromkodás Waddel biztos a közelben volt. Köztük néhány kifejezetten sunyi, sportszerűtlen dolog is. Arról nem beszélve, hogy talált hozzá társakat is esetenként.
Nem hinném, hogy gyűlölné bárki is, de e meccs kapcsán vele kapcsán ennyit lehet vele kapcsolatban megemlíteni (és nem pl. nagy ütközést, tiszta szerelést, kékvonalas bombát, stb.).
süti beállítások módosítása