HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

FTC–HSC rangadó a Mol Ligában

2010.09.19. 09:39 Hblog

Ismét két Mol Liga-meccset játszanak Brassóban: Magyarországi idő szerint 10 órakor a Steaua tévés mérkőzésen fogadja a listavezető Dab.Doclert. 17 órakor az újvárosiakat nagy harcra kényszerítő Brassó a hármas győzelmi szériában lévő Vasast látja vendégül. A vesztett pontok tekintetében legjobb HSC Csíkszereda is idegenben igyekszik megőrizni hibátlan mérlegét, az FTC vendégei lesznek Erzsébeten, hatkor. Sikorcinék a csupán egy vereséggel álló zöldektől komoly ellenállásra számíthatnak, többet kell nyújtaniuk, mint legutóbb Fehérváron. Pont ekkor kezdődik a Miskolc–Fehérvár, amelynek érdekessége, hogy a tavalyi remek kölcsönjátékosok most ellenfélként térnek vissza Borsodba.

352 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Románozni, táposozni, cigányozni, zsidózni csúnya dolog. De megnézném magamnak azt a magyar hokidrukkert, aki egyből kurvának érzi magát csak azért, mert az ellenféltől valaki lekurvázza a játékvezetőt...
@csatoimi: mi az a szoci? milyen szocira gondolsz?
@lamanoob: akik lerománozzák az erdélyi magyarokat. Spigott, gyurcsány és társaik.
@csatoimi: Értem, de sajnos te sem vagy különb tőlük, ez is nyilvánvaló, csak te mást minősítesz.
@csatoimi: ezt itt lehet?
Mert ha nem ......
@vidfamme: A Steauát általában Székelyföldön szokták leírni.
Látszik hogy vasárnap zárva vannak az ovodák. Ide szabadultak az ovisok
@lamanoob: nem vagyok különb, de legalább a másik oldalon . . . :)
@csatoimi: kerestem használaton kívüli játékgépet.
Tudsz segíteni?
Uzsorára megvenném
@vidfamme: A MOL ligás meccseken is kötelező vezetni a teljes jegyzőkönyvet. Ennek része az is, hogy miért kapott az egyik csapat büntetőt és ki ellen ítélték meg azt. Ezt a kötelezettségét egyébként minden csapat tudja is. Később persze lehet korrigálnia a Versenybíróságnak, jegyzőkönyvenként 100 EUR a tarifa. Ezt a tarifát is ismerik a csapatok. Az utolsó pillanatban megváltoztatott kezdési időpontok is pénzdíjasok (ld. Brassó-Dab).
@CTZ78: az kb négy órával ezelőtt látszott.
@csatoimi: kell azért jönnöd provokálni...
@legórágó: szociknak nem tudok segíteni.
Azért, mert dunaújvárosi vagyok akkor szoci is? Te Romániában élsz......! És te vagy felháborodva amikor ugyanaz a hozzáállásod, mint a "szociknak"
Uraim, basszátok meg! Vegyük már észre, hogy 2 mpcel a meccs vége előtt jogosan vagy jogtalanul befújt büntetőt vitattunk nem korrekten politikailag. Őszintén, ér ez ennyit?
@kerusz: itt senki nem irja le oket. mar reg megtanultuk, hogy minden szezon elott jonnek a hirek, hogy felbomlik a katonacsapat, nincs penz, nincs keret, nincs jatekos. aztan a dontot megis ok jatszak.

csak a Vasas penteki laza 7-1-e utan nem lehetett konnyu 5-3-nal DAB drukkernek lenni. Aztan meg a birot a legkonnyebb szidni, mert ugye Romaniaban mindig kapnak a magyar csapatok 10-20 perceket. Csakhogy ezen a meccsen ugye ez se tortent, kiallitasok aranya 18-20. Ugyhogy 59:59-nel a legjobb dontes volt Gergelyt romanberencezni. Nem Szilassyt szidni, hogy miert szokott be es nem is az aranyszaro Sevelat hogy miert nem fogta meg es nem is Nikat hogy miert hagyott ki annyi helyzetet, vagy esetleg a sok, 60 percen at szedelgo hatvedet. Ez boritotta ki nalam a bilit, es a kovetkezo 2-3 hozzaszolas.

S meghogy en fogjam meg a szamat.

Szerencsere paran megmutattak, hogy Spigott es Xardas a kisebbseget kepviselik.

amit lamanoob 14:57-nel leirt, meg sokan leirhatjak, s remelem le is fogjak.
@csatoimi:A butaságnak nincsenek oldalai.Van olyan, amin az orvos sem tud segiteni,csak az idő.
@legórágó: ha a Spigott bandájához tartozol, akkor te is az vagy. majd ne sunyits jövő pénteken, fedd fel magad, ott leszek Dunaújvárosban.
@csatoimi: nekünk még függőbe van egy sörözésünk. Úgyhogy jövő pénteken meg is ejthetjük
@kerusz: es ebben az esetben ki fizeti a 100 eurot? a szervezo klub (jelen esetben Steaua), a hazigazda (jelen esetben Brasso), a jegyzokonyv vezetoje (jelen esetben Tarcsi Alpar), az ellenor (Somai Adrian), vagy netan a birokat delegalo szerv?

vagy esetleg Gergely Lehel ha ugy alairta a jegyzokonyvet, hogy nem nezte meg, mindent feljegyeztek-e oda amit o irt? irgum-burgum
@Uteapu: ez így igaz. Na, én elmentem a Fradi elleni meccsre.
@CTZ78: rendben, én ott leszek.
@vidfamme: Szerintem senki sem vitatta azt, hogy qrvára szarul játszott a DAB.
A szurkoló meg olyan, amilyen.
Főleg egy olyan szituációnál ahol semmit sem lehetett látni. A jegyzőkönyvet meg vmi szellemileg visszamaradott vezette ráadásul, mert abból se derült ki, hogy mi volt.
De mint már írták itt, hogy ha jogos volt a 2 perc és a büntető akkor "mea culpa" akkor ezt én is megteszem.
Adjon az Isten, szebb jövőt:) mi van itt emberek?:)))
@csatoimi: Nem leszek ott mert dolgozom, de ha annyira kíváncsi vagy rám, megadom a címet és meccs után eljöhetsz beszélgetni.
Mezt azért nem kérek
@kiralyfi: Megyünk "bele" a szezonba.
@vidfamme: Nyilván megvan rá a szabály, hogy kinek kell kifizetni. Az tény, hogy a jegyzőkönyv tele volt hibákkal, és ha meghaladja a jegyzőkönyv vezetőjének képességeit ez a feladat, akkor ne vállalja el. Mert így statisztikát vezetni teljesen értelmetlen, hogy pl. olyan mezszámokat vezet be a jegyzőkönyvbe, ami senkihez sem tartozik. És igen, kell a büntetés, az ilyen esetekben, talán akkor legközelebb nem hibázik senki. Azért ez nem egy alma-körte kupa, elméletileg megpróbálunk komoly sorozatot építeni.
@vidfamme: debakker, ha egyszer majd lenyugszol, akkor magyarázd már el, hogy miért az egyetemes székelység ellen való, ha lerománozzák Gergelyt, ami valóban geci dolog. Hogy jön ehhez Ferenctestvér, meg az összes többi?
@vaze: reg lenyugodtam. es nem a te hibad, hogy nem erted. csak valahol erzed, hogy ez "geci dolog".

engem az bant, hogy meg mindig van akinek ez igy a normalis, es ilyeneket irnak:
"mindjárt sírok annyira fájnak a soraid"
"A véleményem tartom és sírhatsz itt akár holnaputánig is, nem igazán fog meghatni"
Spigott megkapta, amit megérdemelt, már tudja, hogy baromságot csinált, aztán még igaza sem volt, lépjünk tovább.
hozzá szerettem volna szólni, de inkább csendben maradok
@lamanoob: "már tudja, hogy baromságot csinált"

ezt miből gondolod, hogy tudja, hogy baromságot csinált? én nem látom ennek nyomát, aztán lehet csak felületesen olvastam
Hidd el, tudom, még elnézést is kért Gergely Leheltől, amiért azt mondta rá, amit. Csak a régi nickjétől közben el kellett köszönnie.
Brassóban mikor kezdődik a meccs? Mert a MJSZ-n még nem látom, hogy menne, pedig 18:08 van nálam (Csíkbe)
@zsiguli001: ha ottani idő szerint 6 órakor kezdődik a meccs, akkor már mennie kellene. Lehet, hogy a jegyzőkönyv vezetője feladta a hiábavaló próbálkozásokat és hazament :)
kedves hokirajongok! annélkül hogy az észt szeretném osztani, szerény véleményem szerint néha jo lenne, ha hozzászolásaink elött egy pár percig átgondolnánk hogy miket s hogyan irdogálunk erre a forumra, milyen következményekkel. s lehetöség szerint probálnánk mellözni a mást elitélendö, pocskondirozo, lekicsinyitö s ehez hasonlo tevékenységeket. s ha ezt nem tudnánk, akkor talán követhetnénk ezutal Theutus mostani példáját.

mindenkinek jo szukolást, kellemes hangulatban. s gyözzön az épp jobban játszo csapat.
17 perc Brassó - Vasas 2–0 (Antal Zsombor és Péter Róbert a gólszerző). A helyszínről úgy értesültem, hogy nincs net a pályán
Hajrá Brassó :) Szurkolok nekik, hogy legyőzzék a Vasast :)
Most már van jegyzőkönyv, csak még nem frissül.
na, már 2-0, Péter és Basilidesz góljaival :)
A Kangyalföldiek ma kikapnak...
@vaze: oda ítélem a pontot, azzal, hogy természetesen Spigott egy faszkalap, amiért így ad hangot a nemtetszésének. ugyanakkor megértem az indulatát is - ezzel együtt egy pici józanodás után mondhatta volna, hogy bocs mindenkitől, akit ezzel a hsz-szel megbántottam. Imi, légy szíves te se beszélj csípőből hülyeségeket, nem mondom, hogy ugyanolyan súlyú sértés (bármelyik politikai oldalt is említed bárkinek bármely hozzászólása kapcsán), de nem sok a különbség, hidd el. amúgy természetesen Dunaújváros szoci marad mindhalálig, 105%-os fideszes választási eredmény esetén is itt állnak a szovjet tankok az utcasarkokon, például, mint köztudott.
Úgy látom a Vasasnak ma nem nagyon megy. Percen belül kaptak 2 gólt meg szórják is őket rendesen.
@check: Azért 34:8-as kiállításarány nem tűnik túl korrektnek.
@zele: Nem tudom mennyire korrekt, nem láttam a meccset, ezért is jegyeztem meg, hogy szórják őket rendesen...
Mi van itt emberek?? A világ talán legrosszabb jégkorongozója,Egri Gergely gólt lőtt! :)
Rafaj, Dubek, Sikorcin pontok. Gyerünk, gyerünk!
valahol lehet online nezni a merkozest?
Egyenlített a Fradi.
45 Kiss Gábor 2-2

El tudom képzelni, hogy káromkodhatnak most a hazai szimpatizánsok :))))))
@a. Bárd: Még a végén muszáj lesz szeretniük Kockát... XD
Jó nagy zakóba szalad bele az EBEL 4-5. sora, több lejátszó kell!
A 38 pont kevés lesz, most kell lobbizni a 60-ért!
Azért sztem az a csapat nincs 38 pontos :)
Sziki góól,ez az Csik:D
közben 1 perccel a vége előtt szeredai hátrány
Szép volt Csikszereda.Gratulálok a játékosoknak és a vezetőségnek:)
@Rock me Amadeus: Én is meglepődtem,hogy ennyire nyertünk,mikor láttam,hogy itt van Bálizs,Fodor,Vaszjunyin meg ugye Ondrejcik Tóth Adriánékkal még kicsit össze is ugrott a gyomorom,hogy szoros lesz.
@Rock me Amadeus: Az UTE csapatai a héten kaptak 53 gólt,és ütöttek 3-at.Na az a kevés,nem a 38 pont.Miskolcon a farm egyébként nem volt 10 pontos sem.
@-Toboz-: izé...nem volt bennem semmi indulat, mivel a meccs után olvastam a történéseket
pusztán ambivalens érzelmek, mivel Spigit le kellett volna baltáznom, mert ilyen megnyilvánulásokat asszem nem engedhet meg magának
mivel azonban Imi barátunk is erősen túllőtt a célon így inkább csendben maradtam
a különbség annyi, hogy Spigi indulatból, a történések hevében ragadtatta el magát, Imi azonban nyugodt és higgadt hangnemben állította ki a bizonyítványt magáról
/valószínűleg nem fogok mezt kapni, de így az események margójára ezt mindenképpen meg szerettem volna említeni/
@Nyuszí O_o: Félreértettél, nem Dunaújvárosra mondtam, hogy szoci, csak az olyan állampolgárra, aki egy magyart mint Gergely, lerománoz. Az, hogy csalt-e nem tudom, mert nem láttam a mai meccsetek, akár csalhatott is, de inkább ennyit tud.
@Theutus: @csatoimi: Mindannyian azért vagyunk ezen az oldalon, mert a jégkorong megszállottjai vagyunk. Ne csináljatok ebből magyar-román kérdést, pont a jégkorong az egyik olyan dolog, amely napjainkban is összeköt minket, magyarországi magyarokat és székelyeket. Adja az Isten, hogy tavasszal majd együtt örüljünk az Arénában, hogy a MAGYAR válogatott ismét valami nagy dolgot ért el.
HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!
@csatoimi: Nem csalt, a Dab-játékosok rontották el a meccs végét, egyikük beugrott a jégre a buli pillanatában. Spigi meg megkapta, amit érdemelt.
@Szoljanka: soha nem szoktam románozni, zsidózni, etc., sőt azt sem szeretem, ha a jelenlétemben teszi valaki, semmi bajom sem a székelyekkel, románokkal, szlovákokkal, egyáltalán senkivel

először ezért is nem szóltam hozzá a dologhoz, mert nem akartam senkinek sem indulatból írni

ellenben van egy nagyon jó könyvem Gordon W. Allpoirt: Az előítélet
a témával kapcsolatosan világszerte elismert és jó könyv, minden érintettnek nagyon szívesen kölcsönadom
@Theutus: Ok, nem céloztam igazából senkinek ezt a hozzászólásomat, csak úgy ide, a közösség felé, és pont a kettőtök diskurzusa van itt a vége felé, ezért "szántam Nektek".
@csatoimi: ok, tiszta, de hallottam én már táposozni indulatból és/vagy részegen, kurvára rosszul esett, az igaz, de nem az jutott az eszembe róla, hogy a PRM vagy a PNL tagja-e, avagy - netán - az Ősi Gyökér Munkatörzsé, szimplán hülyének gondoltam az illetőt és kész, meg még az is eszembe jutott, hogy majd kifújja magát így vagy úgy (kiengedi a gőzt vs. énekel, ugye, felétek a részegséget ki lehet fúni, ha az egészen homályos énlakai emlékeim nem csalnak :) ).
üdv.
@a. Bárd: @Vincenzo90: Erről a témáról mikor szokunk már le? könyörgöm. Unalmas már...
@csiki szekely:
Szerintem ezzel a beszólásoddal megnyerted Csató Imi román válogatott mezét.

Imecs Attilának, mi volt a mezén? Milyen színkombinációja volt a mezének?
Te melyik himnuszt szeretnéd hallgatni a decemberi U20-as magyar-román után a magyart vagy a románt? És szerinted Imecs Attila, melyiket szeretné majd?

Kérdezd meg haverjaidtól, hogy a román közúti ellenőrzés során, ha már a kettős állampolgársági törvény után megkapták a magyar útlevelüket, a román rendszámú kocsijukban, mivel igazolják magukat, a magyar vagy a román igazolványukkal?
Ugye mindenki büszkén vállalja / vállalta a magyarságát?
Nagyjából annyira reprezentatív egy vizitdíjas népszavazással egybekötött állampolgárságról szóló népszavazás….., amelyen mellesleg az igenek voltak többségben. De kurvára unom a témát (TÁPOS).

Nem tudom Székelyföldön is bezárták a sárgaházát, nem csak Budapesten? Mert az utóbbi időben megszaporodtak az üldözési mániások. Mindenki utálja a gyergyói hokit (MOL Liga), után most ez jön?
Amúgy én igennel szavaztam, de legközelebb otthon maradok. :-)
@horivan: Aki táposozik, annak pont annyi esze van mint aki egy székelyt lerománoz. Imecs Attila góljai meg senkit nem érdekeltek, legalábbis ebben a formában. Decemberben remélem a magyar himnuszt hallgatjuk a Vákár Lajoson, Imecs meg a Mol ligában bizonyítson.
@horivan: neked meg ha ennyi eszed van, jobb lett volna ha akkor is otthon maradsz.
@csatoimi: @horivan: @csiki szekely: Na akkor azt hiszem itt az ideje, hogy e magasröptű vitát megkoronázzam. Az történt velem, hogy 2 éve, amikor Csíkban voltunk a Kontikupán engem kéremszépen lemgyaroztak... De nem akárhogy ám, még sosem éreztem, hogy hátrányos lenne, hogy magyar vagyok, de az a beszólás nem esett jól. A többin (gyurcsányista, szoci meg ilyenek) csak nevettem, és egyébként k. jól éreztem magam Erdélyben és nem csak azért mert továbbmentünk.
@csatoimi: Most már az is baj, hogy megszavaztam a kettős állampolgárságot???? Tényleg nem értem a kiakadást. Mivel gázoltam a lelkedbe? Lassan, azért kell bocsánatot kérni, mert nem csatolták el azt a várost, ahol születtem.
@horivan: @check: @csatoimi: Én nem hiszem el .hogy még itt tartunk vazeg hihetetlenek vagytok mind. Egyszerüen nem kell felvenni a kesztyüt marhák mindig voltak vannak és lesznek is tökmindegy melyik oldalon vagy, csak az számít ,hogy te mit érzel. Az okos ember beszél a bőlcs halgat az buta vitatkozik. Ne legyetek gyerekek mert EGGY A NEMZET AKÁR HOL IS ÉLÜNK ÉS LEGYEN MÁR EGYSZER VÉGE A SOK BAROMSÁGNAK. És ne feledjétek hogy aki Embernek hitvány az magyarnak nem való és nem számit ha Ujzélandon vagy Székleyföldön vagy Pesten él.
Én úgy gondolom ,hogy ez a sport összekéne tartson minket és ne szétválasszon ezért megkérek minden sportársat ,hogy ne a külömbségeket nézzük egymásban hanem a közös értékeket.
Köszönöm Tisztelettel.
@horivan: dehogy baj :) csak az a baj, hogy ezt felhánytorgatod, mert egy ember marhaságokat írogat.
@székely hokis: @csatoimi: igazatok van, a saját reakciómat ki is vettem, a reakciókat kiváltótól pedig elbúcsúztunk örökre
@check: Azért mégsem mindegy, hogy téged valaki lemagyaroz vagy engem lerománoz! Engem pl. ha leszékelyez vagy lemagyaroz valaki, a hangnem természetesen nem mindegy, de nem fogok hozzavágni semmit sem. Viszont ha lerománoz, akkor nem garantálom ugyanezt!
FEJEZZÜK MÁR BE EZT A TÉMÁT! KÖSZ.
@gabrielli: Engem nem lehet lemagyarozni vagy leszékelyezni csak FELMAGYAROZNI VAGY FELSZÉKELYEZNI :))))
Aki meg lerománoz azt csak sajnálni tudom de tényleg öszintén sajnálom. De a legjobb az volt amikora románok le Hortistáztak :)))
@gabrielli: Velem pont egy székely leányzó tette ezt meg (egyébként igencsak csinos volt :DD) és éppen a hangnem nem tetszett...
@F. Kapus: nemtom...légy szíves gondold át a dolgot
Spigi tényleg nagy baromságot csinált, de az örök búcsút azért erősnek érzem esetében
és nem csak azért, mert személyesen is ismerem
már csak azért is gondold át, mert emlékeim szerint pont neked írtam, hogy nem kellene románozni egy jégkorong fórumon...
szóval a döntés a te kezedben van, bízom benne, hogy helyesen döntesz
előre is kösz
@F. Kapus: Varga Milán, hogy játszott 7 meccset, a DAB meg csak hatot?
@Theutus: Én most nem Spigottról írtam, hanem csiki szekelyről. Spigottot nem én zártam ki, mert tegnap du. nem voltam gépnél, ha jól tudom, nem örököst kapott, hanem csak egy hetet.
@csatoimi: Nyilván az egyik mérkőzésen annyit dolgozott, mint két társa. Amúgy nem tudom, gondolom, programhiba.
@F. Kapus: Akkor nálunk Hrubynak kb 12 meccse kéne legyen.
@csatoimi: Jelzem az illetékesnek, hogy akkor írja át :)
Azon csodálkozom, hogy eddig nem jutott senkinek eszébe, hogy létrehozza a potenciálisan leglátogatottabb blogot kishazánkban.
Tuti óriási reklámfelületet jelenthetne.
Felajánlom levédésre gyorsan aki kapja marja:
nemzetgyalázkodo.blog.hu
Gazdagodjon meg rajta valaki és csábítson innen a blogjára sok látogatót.
Na persze szívem mélyén azt kívánom és az lenne a legszebb ha pár hónap múlva becsődölne, mert a látogatottság hiányában a reklámfelület elértéktelenedne.
@csatoimi: @F. Kapus: A jegyzőkönyvbe kétszer vették fel, még egy dunaújvárosi játékos társaságában. Így a statisztikákat generáló prgram is kétszer számolta. Majd a jegyzőkönyvet a Versenybíróság kijavítja, a csekket pedig kiküldjük. ;-)
@kerusz: Monnyon le a jegyzőkönyv!
jegyzőkönyv vezetője 2+10 perc büntetés szándékos félrevezetésért:)
@F. Kapus: méltányosságból visszaengedhetnétek csíki székely-t is, egy új lehetőséget talán megérdemelne ő is
persze ez csak egy zsenge felvetés tőlem...
@Theutus: Igen, zsenge, nem engedjük vissza, mert nem az első, nem a második alkalom volt ez tőle. De írtam neki, mert jelentkezett nálam, és jeleztem neki, hogy regisztráljon új néven, és jöjjön vissza, ha be tudja tartani a nem túl bonyolult játékszabályokat.
@F. Kapus: ok, rendben van, nem tudtam, hogy múltja volt a srácnak
a lényeg, hogy jövője is lehet
süti beállítások módosítása