HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas–Villach 3-4

2010.08.20. 18:19 Hblog

Remek eredményt hozó mérkőzéssel feledtette előző napi gyászos teljesítményét a Vasas a bledi tornán. Az igen erős kerettel rendelkező és az eddigi felkészülési mérkőzéseken menetelő – 6-3-re verték a Medvescakot, 8-2-re az Olimpija Ljubljanát – Villach ellen az 51. percig 3-3-ra álltak Kangyal Balázsék. Akkor a szlovén válogatott csatár, Razingar második góljával eldőlt a mérkőzés, 4-3-ra az EBEL-es csapat nyert. A mérkőzés folyamán kétszer is egyenlített a Vasas, másodszor kétgólos hátrányból jött vissza. Fodor Csanád két gólt szerzett és egy gólpasszt adott, Szirányi Bence 1+1-gyel zárt, Gergely Csaba jegyzett még egy asszisztot. Szombaton a szlovén Olimpija Ljubljana ellen zárja a bledi szereplést a budapesti csapat. Egy nap alatt máris sokkal közelebb került egymáshoz az EBEL és a Mol Liga.

46 komment

Címkék: vasas villach bled

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grat a Vasasnak!
Ez mar mas!
Gratula a Vasasnak!
Ez igen! Grat a Vasasnak!
ideje lenne egy budapesti csapatnak is elindulnia az EBEL.ben!
@Bdog: jajj, annyira vártam már, hogy végre valaki megint elkezdje! :-)))))
Tegnap mondtad volna ugyanezt, az lett volna az igazán bátor! :-)
Eeejha, ez nem semmi, Szép volt! :D
Ügyes srác ez a Fodor Csanád, Bencét meg eddig is tudtam, hogy jól nyomja :D
Gratulálok a Vasasnak!
Tegnap biztos csak "altattak", várták, hogy az őket fikázók előkerüljenek és pöttyös lehessen a májuk.
Ma vajon hol vannak?
Csak tudnám miért kell állandóan valakit egyeseknek fikázni?
Na ez igen ! Szép volt fiúk ! Vasas meg mutatta hogy a tegnapi fiaskó után , van még ki út a gödörből .... Tegnap biztos kaptak fej mosást , ma meg táltosodtak Bill-ék! Még egyszer gratulaa VASAS-nak!
@Dave55: Fodor Csani roman allampolgar,igaz?
fradit írja meg vki, mindjárt indulnom kell, és elötte még jó lenne megtudni.
@sportclub: mától igényelheti a magyart is :)
@Lazlee: :) Haza kene hozni Csikba ;):)
Gondolom a Villach se vette halálkomolyan a Vasast a tegnapi 9-0 után. Majd 3 meccs után derül ki mit is jelent a Mol- Liga/ EBEL különbség
@sportclub: Igen Csanád Román állampolgár ! Ha lejár a szerződése a Vasassal lehet haza igazol csikibe , vagy ha jó neki marad a Vasasnál !
@csillagoség: Akkor o legiosnak szamit, meg?
Gratulálunk! Szép válasz a tegnapi fikázó TEMETKEZÉSI vállalkozóknak!Ez jégkorong itt minden lehetséges.Sajnos néha a 0:9 is!
@csillagoség: A Csanád egy igazi rafinált székely.Nagyon jól tudta,hogy ki ellen kell jól játsszon - a jövőjét tekintve! :)
@canadien: Igen Csanád mindig is csibész volt! Tudta mikor kell jól játszania! Meg gondolom mikor kapja a HÉV akkor nincs megállás :D
@F.Kapus: köszi! Irány Hawaii! (na jó, csak Szlancsev Brjag) (bocsi többiek, majd mindjárt lesz cikk, addig visszatartom az infot.)(gondolom)
Akkor mégis megveszem a bérletemet.
@gogosz: A Vasas kombinált bérletet? :)
@gogosz:
Én már ezt régebben is javasoltam.
De arra nem gondoltam, hogy ezt 2 vereség és 3-13-es gólkülönbség után fogod megtenni.:-)
Holnapra: "Gyerünk, gyerünk, Kangyalföld!"
Hihetetlen, hogy zsigerből mennyire könnyedén lehet osztani, másnap meg milyen nehezen megy a térdenállvamegbánás, de én azért várom vissza a korábbi "jóindulatú" kommentelőket...:)))

Csanád/Bence! Jó lesz ez.

Csanáddal véletlenül volt szerencsém játszani, de az árnyékát sem láttam, akár a fény. (Nem mintha én gyorsabb lennék a rolbánál...:))
Gratulálok, remélem, ha így felvették a ritmust, akkor holnap az Olimpiának is megrángatják a bajszát, és akkor az első napot betudjuk a „ritmus felvételének”

@sportclub: Ha majd esetleg Csanád visszaigazol egyszer, akkor a Csíkszereda vezetői küldhetnek egy ajándékcsomagot Vasasnak meg a Budapest Starsnak nevelési költség címen. Mert így lenne a tisztességes a magyar csapatok felé. :-)
Soha nem szabad elfelejteni, hogy az áramlás kétirányú lehet, ahol jobbak a feltételek arra felé megy a játékos mozgás. Jó feltételeket kell teremteni a Kárpát-medencében mindenhol. Ha közös bajnokságokban gondolkodunk nem szabad a gyerekek mozgása elé akadályokat gördíteni.
@horivan: "Ha közös bajnokságokban gondolkodunk nem szabad a gyerekek mozgása elé akadályokat gördíteni. "

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy a gyerekeket nem szabad eszköznek sem tekinteni. Egy - nem létező - tisztességes világban ők a cél...
@facsipesz: Napi patetikus rovatunkat hallották ;)
@jágör68: Miért kell mindig kényszeresen megmagyarázni, ha egy Mol ligás csapat helyt áll egy EBEL-csapat ellen, hogy az biztos azért van, mert az EBEL-esek lebecsülték az ellenfelet/gyengén játszottak/stb.? Nem volt a Villachnak megtiltva, hogy ugyanúgy elgázolják a Vasast, mint azt tette a Jesenice. De esetleg tartsuk már fenn annak a lehetőségét is, hogy a Vasas is feljavult tegnaphoz képest.
@facsipesz:
Egyetértek! Reménykedjünk egyszer a Kárpát-medence hoki paradicsom lesz. Sok-sok magyar csapattal, és tisztességes a gyerekek érdekeit szem előtt tartó jó edzővel, és klubvezetővel.
Bizony a 9:0 után még álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen remek, szoros eredményt fog produkálni a Vasas - úgy látszik jó ötlet volt kivinni a csapatot - már akármilyenek is lesznek a további eredmények, már ez i megérte, csak így tovább, lehet hogy valakit még sikerül elkapni.
hajrá Vasas!!!
Kapcsolódó hír:
Die Vienna Capitals gewannen den Test gegen den slowakischen Meister HC Kosice 4:3. (0:0, 4:1, 0:2)
Szép volt vasas. A tegnapi okostojás kárörvendők meg .... Nemhogy biztatnánk minden egyes magyar csapatot.
Holnap kemény lesz:
HK JESENICE - HDD OLIMPIJA 2:3
@FRee: "A tegnapi okostojás kárörvendők meg"...olvassak el a Piros feher zold poszt kommentjeit, legfokepp ezt ajanlanam a figyelmukbe:

eleve lehetetlen 2010.08.04. 21:48:25
Én is itt vagyok naponta többször, ezzel indul és ezzel fejeződik be a napom, de a kommenteléstől már rég elment a kedvem. De nem az egymást anyázóktól (azon még remekül, is szórakozom), hanem a mindig mindent jobban tudó főokosoktól.

:-)))
Hajra Vasas!

Megmutattak h mire kepes egy magyar csapat a sziv segitsegevel akar egy papiron joval erosebb ellen is.
Szép volt fiúk !
HAJRÁ VASAS !
Na szerintem akkor el kéne dönteni, hogy
- szlovák harmadosztályú csapatokkal van egy szinten a Vasas
- induljon a Vasas az ebelben
- ha az ebelben indul egy csapat, azzal tönkreteszi a magyar hokit
- ne induljon egy magyar csapat sem az ebelben, mert az rossz a válogatottnak
- jó lenne két magyar csapat az ebelbe, mert az jó a válogatottnak

Szánalom...
Reszkess Ljubljana jön a budapesti (vasas) cunami!
A mai napra:
Hajrá Vasas! Hajrá Magyar Hoki!
@Ringleader: Akkor ezek szerint nem csak én érzek így.

Hatalmas gratuláció a Vasasnak, bár bevallom 2 napja magam is azok közé tartoztam még, akik szerint felelőtlenség volt vállalni ezt a tornát.

Fodor Csanáddal nekem is volt szerencsém játszani egyszer, tényleg úgy megy mint a rakéta. Lenne egy-két ember, akinek beférne a helyére a válogatottban. A Volánban is szívesen látnám.
@-d(-_-)b-: Az összes kérdésedre van egy közös válasz: Mindenki a SAJÁT érdekét nézi!

-Ha egy MOL Ligás csapatot leminősítünk, akkor a máshol játszó játékosokat felértékeljük
-Ha több EBEL csapat indul, azzal felértékeljük a hazai minőséget
-Ha az EBEL-ben induló csapat "gyűjtő"-vé válik, azzal gyengíti a többiek lehetőségét a szponzorokra
-Ha az EBEL csapat "gyűjtő", akkor Ő diktál a válogatottnak
-Ha több csapat játszik magasabb szinten, akkor nem alakul ki monopol-helyzet

Azért van ez a vita, mert a játékos-bázis még mindig elég szerény. Nagyokat álmodunk, de nincs meg a kellő háttér. Komoly pénzekre volna szükség a továbblépésre! Nem csak a csapatok fizetésére, hanem a háttér megteremtésére is. (A jégpályákon kívül edzőtermek, szakmai irányítás, jövőkép kialakítás, stb.)Kevés csapatnál van közép, pláne hosszútávú elképzelés, ideértve a válogatottat is. Ennek elsődleges oka a pénz hiánya. Majd ha minden egyesületnek lesz külön taktikai elemzéssel foglalkozó szakembere a szükséges háttérrel (videóelemzés, játékos-ügynökök, logisztika.)Addig minden "ad-hoc" működik.
Talán akkor lesz béke az olajfák alatt! :-P
muhaha
változott a sorrend:
1. EBEL
2. MOL
3. NhL
@Rock me Amadeus:
5 éven belül

1.MOL
2.OB1
3.NHL
4. Eb....el!:-)))
süti beállítások módosítása