HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–EHC München 3-5

2010.08.13. 21:34 kerusz

A 14. percben Holéczy Roger emberhátrányban szerezte az új idény első magyar gólját a SAPA Fehérvár AV19-EHC München előkészületi mérkőzésen. Ekkor már két góllal vezettek a vendégek, Adams és Dietrich révén. Palkovics a 24. percben egyenlített, de erre bő egy perc múlva érkezett a válasz. A 35. perc legelején a fehérváriak első sora még egy gólt összehozott, ezúttal is Palkovics lőtte a korongot Vollmer hálójába. Még ugyanebben a játékrészben ismét megszerezték a vezetést Pat Cortina tanítványai, szintén emberhátrányból, az utolsó 20 percben pedig a második gólját szerző Brandon révén bebiztosították a győzelmet. A vége 3-5 a münchenieknek.

64 komment

Címkék: alba volán ehc münchen felkészülési mérkőzések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Úgy látom egy magyar származású játékos (Gyori) is van a München keretébe. Még egy Gyori nevezetű játszik, de ő Kanadában és 21 éves.
Jó volt ez, sőt jobb lesz! A befejezések kicsit még pontatlanok, de zen lehet javítani!
Roger nagyot alakított.
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Elsőre nem volt rossz!!!
De, azért: az előre-játékból még nem sok mindent láttunk.
Tommy megkapta a maga 1-2 gólját.
Pire ott folytatta ahol a bajnokság végén abbahagyta.
Palkó: Szokásos
Roger: már eddig is kellett volna4
Holnap jobb lessz!
Hajrá Volán! Hajrá MAGYAR JÉGKORONG!
Hajrá Fiúk!!! Mindent Bele HOlnap is!!! Ügyesek Legyetek !!! :)))
@Borsy: akkkor lehet honosítani!:D:D:D De persze ha csak megéri...:P
Első meccs, teljesen jó volt. Második harmadban nagyon hajtottak a srácok, meg is lett az eredménye, de lesz ez még jobb. Roger hatalmasat alakított, látszik hogy ő nem a farmba jött... Tommi teljesítménye viszont számomra lehangoló volt, jópár "védhetőt" bekapott... Menni tovább, holnap még jobb lesz!
Palkó helyzetkihasználása és Rozsé nagy volt, a többi még döcögött, remélem holnap Hete kezd!!! :-) Nemtom Ti hogy vagytok vele, de fura nekem a Godó-Geri-Ratyi első támadó trió... Pire is nagyot küzdött, de neki nem sok babér termett így. :-( HAJRÁ VOLÁN!!!
Mi a balatoni nyaralást rövidítettük meg egy nappal a meccs miatt, de megérte!
A meccs is jó volt, de a kapuban Hetényinek jobban örültem volna, viszont sikerült közös képet készítenünk a lányom (5 éves) kedvencével, a Nagy Gergővel. Lehet, hogy ezt rajzolja le az oviban a legnagyobb nyári élményének!
Tudtok valamit Sofiról??? Nehogy már ne férjen be...
@petyagergő: Egyetértek, várom az infót!
@petyagergő: @Esztuss: 16 csatár van a keretben, egyszerre mindegyikőjük nem tud játszani. Gondolom ma játszani fog.

Engem inkább az érdekelne miért nem játszott Tokaji a 2. és a 3. harmadban. Remélem semmi komoly...
@petyagergő: @Esztuss: @cuceró: Sofinak a hivatalos verzió szerint fájt a térde, ezért nem öltözött be.
Én mondjuk szellemi képességeim teljes tuatában úgy gondolom, hogy ehhez a rakkolós-ütközős, támadós hokihoz sok emberünknek rengeteget kell gyakorolni, és igazából ebben az új taktikában csak egyetlen ember helye biztos. A többieket meg kell nézze, ki kell próbálja a mester. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: Szerinted ki az az egy?
@sutyi2: Szerintem Fodorra gondolt, ő biztosan a büntetőpadon fog ücsörögni :D
A meccsről.
Nagy élmény volt újra a csarnokban járni - és ezek a fehérváriak is enyhén betegek, hogy a nyaralások közepén kétezren kimennek egy taktikapróbálgatós-fizetős edzőmeccsre, ugyanazok a fanatikus arcok, mint egész évben. :)

Pat Cortina hatalmas tapsot kapott, amikor feljött a jégre - majd utána külön kijutott neki az ünneplés, mert az öreg is adott neki ajándékot, sok sikert kívánva a további munkájához (mezt, emléklapot, egy üveg bort... majd némi hezitálás után egy nejlonszatyrot is).
Ahogy a lelátóról láttuk, hm... nem esett rosszul Patnak a törődés. :)

A meccs kicsi álmosan indult, látszott, hogy az alapozás közepén van a csapat. Azt azonban nagyon jó volt látni, hogy az új ezdőnk által elmondottakbólm jónéhány taktikai elem már most megvalósult a jégen. Letámadtunk, ütköztünk sokat, mentünk előre, és sok helyzetet kialakítotottunk az elelnfél kapuja előtt. Sok utolsó passz/befejezés nem jött össze, de a szándék, az akarat, az szerintem nagyon bíztató. Végre a hátvédeink is tüzelnek hátulról, ahogy kell, és a kapu előtt is sok kavarodást tudtak okozni a csatárok az egy négyzetméteren belüli cselekkel, mozgásokkal. Ha sikerül begyakorolni, hogy efféle nyomás alá tudjuk helyezni az ellenfeleket, akkor nem nagyon fognak szeretni minket, mert ebbena taktikánkban bármikor benne lesz a gól.
A védelem - szokás szerint :) - nem volt olyan jó, gyorsan kaptunk két buta gólt, és furcsa volt látni, hogy Tomi sem állt a helyzet magaslatán (túl könnyedén belőtték neki, ehhez nem szoktunk hozzá - ráadásul még Bryan Adams is mattolta, tényleg hihetetlen volt).
Azután még emvberhátrányba is kerültünk - és ekkor mondtam is a ikörülöttem lévőknek, hogy na, jöhet egy új aktikai elem, egy emberhátrányos gól.
Szerencsére Roger is így gondolta, és egy szóló után gyönyörűen varászolta fel a korongot a léc alá. Azután kicsit ünnepeltette magát, teljesen érthetően: így kell egy régi kedvencnek visszatérni! :))

Innentől csak összefoglalom, mert nem sokat változott a játék képe: mi fellelkesedve mentünk előre, a németek meg életveszélyesen kontráztak. Jó kis csapat ez a München, sok dolgot magas szinten tudtak. Nekünk főleg a védekezés nem ment, illetve a harmadik harmadban a támadások befejezései, de amekkorát küzdtöttek a srácok, az eredmény nem sokat számított. A lényeg, hogy a harmadik gólunk csodálatos Godó-Palkó összejáték nyomán született - ezután már a szurkolás is előjött, szintén szezon eleji felkészülés jelleggel, de azért jó volt hallani, ahogy párszor megdörrent a csarnok.
A végén még többet is kaphattunk volna, meg pár ziccer kimaradt, de ahogy láttam, a szurkolók többsége elégedett volt a látottakkal. Volt pár hajmeresztő hibánk, meg szerintem Hete be kellett volna álljon a felénél, mert Tominak nagyon nem ment, de jóval több pozitív dolgot láthattunk. A meccs embere Palkó két gólja ellenére vita nélkül ROGER HOLÉCZY, elképesztően nagyot játszott a kis ember, ment előre, irányított, és olyanokat ütközött, testettel, hogy már ezek nyomán felcsattant a taps. Ha ilyen teljesítményre lesz képes, nem csak egy jó igazolás lesz, hanem az egyik vezére lehet a csapatnak!
A gyengébb formákat én most nem kezdeném el elemezni, a felkészülés elején vagyunk, szerintem ennek itt most még nincs jelentősége. Azért reméljük, több játékosunk is megtalálja majd a jobbik formáját. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Csak nekem tűnt fel a vezetőség új gazd.pol-ja? Teljesen felháborított, és elvette a kedvemet az egész meccsre járástól. Aki előző szezonban nevesített bérletet vett, az most ülhetett oda, ahol éppen helyet talált. Aki előző szezonban megvette a parkolóbérletet, most parkolhatott oda, ahol éppen helyet talált. Volt egy papír a parkolóőrnél, ahova néhány 'csókos' nevét felírták, na ők parkolhattak a VIP helyekre. Kérdés: miért nem kezdték el aug. 1-től árulni a bérleteket és lehetett volna már most is azzal menni? Kérdés: a szurkoló a vezetőség számára ott kezdődik, hogy megveszi a 100000Ft-os VIP bérletet???
Hangoztatják, hogy idén nem emelik a bérletek árát, csak éppen fizetősek az edzőmeccsek+EBEl rájátszás meccsek. (akinek szezonban nevesített bérlete van, az a rájátszásra vehet nevesített jegyet is, vagy mi???) Átgondolatlan az egész, csak pénzéhség van, de az nagyon. Többszörösen jobban járnak azzal,hogy nem emeltek bérlet árat, ha jól utánaszámolunk.
Felháborító!!!
@AVfan: Nem pénzéhség van hanem pénzhiány!
Szerintem teljesen korrekt pl. a 16 000 ft-os állóbérlet. Nem sajnálok kifizetni még néhány ezrest az edző meccsekre, plusz a rájátszásra (ha bejutunk egyáltalán). Ezek a plusz pénzek nagyon jól jönnek a csapatnak a nehéz időkben.
@AVfan: "Ne felejtsék, a pénteki mérkőzésen sem lesznek érvényesek már a tavalyi bérletek, a felnőtt belépő 1000 forintba, míg a diákjegy 500 forintba kerül. A 14 éven aluli gyermekek ingyenesen tekinthetik meg a találkozót."

www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2635
@rider70: szerintem nem ezzel van a baj, hanem az intézési móddal. Sokan vannak, akik tudják, hogy segíteni kell, kellene a klubot, de akkor ennek meg kellene adni a módját. Legyen a bérlet 20.000, de akkor legyen érvényes a rájátszásra is. Vagy legyenek számozott helyek az állószektorban, és aki "nevesített" helyet akar, az a megszokott helyére megvehetné a bérletet, kicsit drágábban (ezzel is lehetne támogatni a klubot).
Az világos, hogy a klubnak kell minden plusz pénz, de ezt többféleképpen is elő lehet adni - például úgy, hogy a szurkoló nem érzi becsapva magát, vagy legalább érzi, hogy az ő érdekei is tiszteletben vannak tartva. Gazdasági értelemben ez az egész csak üzlet: a klub szolgáltat, a szurkoló fizet - és aki rosszul szolgáltat, az könnyen kisebb bevételre számíthat. Ez a jelenlegi, marketingből egyes taktika ezért nem tűnik a legjobbnak.

@AVfan: nem akartam ezzel a témával elrontani a tegnap örömét - és emellett páran igyekszünk hivatalosan is egyeztetést kezdeményezni a főnökséggel.

@sutyi2: ez átlátszó provokáció, a válasz ott van az előző felvetésemben. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@mordok: Nekünk esetleg csak a fiatalabbik játékos lenne elérhető, de az sem kizárt, hogy a müncheni is.
@Raon: Engem is nagyon meglepett,és kicsit felháborít, hogy a bérlet nem lesz érvényes a rájátszásra, én inkább fizetnék többet érte. A bérleteseknek legalább elővételi joguk lesz a rájátszás jegyekre?
@rider70: Én 2 db 40ezrest veszek+30ezres parkoló, és ebbe nem fér bele a rájátszás???Vicc, és gondolom a rájátszásra nem 1000Ft lesz a jegy. A nevesített bérletnek pedig épp az lenne a funkciója, hogy rájátszás idején, teltházas meccseken ne kelljen órákkal előbb kimenni, hogy a helyeden ülhess. Reménykedem a nevesített jegyekben a rájátszásra...
@munkagep: Köszönöm az infót, tisztában voltam vele a meccs előtt is, de a véleményemet szerettem volna leírni.
@Raon: Szurkolok!Remélem, sikerül valamit elérnetek!!!
@AVfan: Nézd a jó oldalát: ha nem jut be a Volán a rájátszásba, akkor nem dobtál ki fölöslegesen pénzt :D
@LBogár: De akkor a kasszába is kevesebb pénz csordogál. Viszont ha megemelték volna x összeggel a bérletek árát, akkor az már egy fix bevétel lett volna a szezon elején.
@AVfan: Ez tényleg felháborító. Mivel a rájátszás az EBEL sorozat szerves része, ezért a bérleteknek oda is érvényesnek kellene lenni. Ennyire nem tisztelik a bérletes szurkolót aki szinte minden meccsen ott van és anyagilag, valamint buzdítással támogatja a csapatot?

Egyébként a bérlet árak idén is drágultak, ebbe bele kellene férnie, annak a pár meccsnek a rájátszásból is.

Magyar bajnoki sorozatra érvényes lesz a bérlet, vagy oda is külön pénzt kérnének.

Az ilyen rejtett szurkoló ellenes fogásokkal fogják a szurkolókat elüldözni a csapat körül...
@Borsy: szerintem nem eszik ennyire forrón a kását. Inkább az volt a kivételes, hogy a rájátszásra is érvényes volt eddig a bérlet. Arról nem is beszélve, hogy ha még emelik is a jegy árát, akkor is kb. a fele marad, mint bárhol máshol a ligában. Ilyen olcsón ilyen jó meccseket máshol nem látni.
@munkagep: Bárhol máshol a ligában jóval jobbak az életkörülmények is. Szlovénia, Horvátország is előttünk jár életszínvonal terén, Ausztriáról ne is beszéljünk...
@munkagep: A rájátszás nem része a sorozatnak? Ha valaki egész szezonra vesz bérletet, az miért nem nézheti meg a sorozat legérdekesebb meccseit, a bajnokság végét a bérletével? Ez azoknak fog kedvezni, akik csak a sikerek kapcsán kimennek majd az utolsó néhány meccsre a rájátszásban, ami remélhetőleg lesz.
@Borsy: Az EBEL-csapatok többségénél a normális szezonbérlet nem érvényes a rájátszásra, felárat kell fizetni a rájátszás megetkintéséhez.
@kerusz: Ez a felár miből épül fel és hogyan alakul ki?

Az EBEL-csapatok többségénél a szurkolók számára az életszínvonal is normális, nem úgy, mint Magyarországon.

Te is írtad, hogy a többségénél, szóval ez nem kőbe vésett szabály.
@kerusz: + NHL-ben sem érvényes a PO-ra a szezonbérlet. Eddig voltunk elkényeztetve ezekkel a bérletárakkal.
Persze mindenképpen jó lenne, ha a bérletesek előnyt élveznének a rájátszásnál.
@Borsy: Végig kell nézni a csapatok honlapjait.

Klagenfurt: www.kac.at/kac/buddycard/index.php?navid=11
@kerusz: Salzburg: ecredbulls.seso.at/2006/content.php?id=18

itt a play-offra érvényesek a bérletek, de az előkészületi meccsekre pl. nem

a jegyek pedig: ecredbulls.seso.at/2006/content.php?id=17
@kerusz: Bécs: www.vienna-capitals.at/pages/tickets/abos.php (itt nem derül ki, hogy a PO-ra is érvényes-e).
@kerusz: Linz: www.ehcliwestlinz.at/?cid=tickets

mint látható, Klagenfurthoz hasonlóan itt is súlyos pénzekkel kerül többe, ha a PO negyeddöntők után is szeretnél meccset nézn.
@kerusz: Graz: www.99ers.at/shop/tickets.html?tab=2

A bérletek csak a PO negyeddöntőig érvényesek
@kerusz: Villach: www.ecvsv.at/index.php?id=19

a bérletek csak az alapszakaszra és a feléksézülési meccsekre érvényesek
@kerusz: Ljubljana: www.hddolimpija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=49

Mint látható, a normális bérlet csak az alapszakaszra érvényes, a PO plusz 50 euróba kerül
@kerusz: A Jesenice weblapja nem érhető el, a Medvescak honlapján egyelőre csak az elmúlt szezon árai találhatók meg.
@kerusz: Csak ezekben az országokban sokkal inkább megengedhetik maguknak az emberek. Ott nem élnek milliók 60-70 ezerből és nem 120 ezer az átlagfizetés.
nincs ezzel semmi gond, amennyiben a bérleteseknek elővásárlási opciója lesz, ésszerű időpontban, pl utolsó alapszakasz meccs során.
bár tartanánk ott / legyen ez a legnagyobb problémánk.
@kerusz: A Volán bérlet ára ( albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_174 )alsó hangon számolva sem éri el a 60 eurót a teljes szezonra, ennél több a PO felár a legtöbb helyen. Névre szóló hellyel nem kerül 150 euróba...

El kell dönteni, hogy igényelnek-e versenyképes csapatot a szurkolók, akkor annak ára van, pl,. fizetni kell az előszezonban és nincsenek előjogok az előszezonban.

Amúgy nyilván lehetne ezt is flottabbul csinálni, gondolom, ha Raonék leülnek a vezetőkkel, lesz majd valami megoldás (az előszezont illetően nyilván már csak jövőre), de felháborodni és lehúzást látni ebben kicsit vicces.
@Borsy: Ha az életszínvonaladra hivatkozol, akkor ne várj el jó csapatot. Majd az is olyan lesz, mint az életszínvonal. Joggal büszkék vagytok a minőségi hokira, amit Fehérváron lehet látni, de az sajnos szociális alapon nem működtethető.

Amúgy ha megnézed a linkeket, láthatod, hogy a meccsjegyek és a bérletek ára is töredéke a többi csapaténak.
@JámborMalac: Az elővásárlási jogot megemlítettem a klub menedzserének (E.B-nak) mintegy 2 héttel ezelőtt emailben, részletesen, hogy hogyan is lehet a szurkolók kedvében járni. Még válaszra sem méltatott, pedig annyinak is örültem volna, hogy böffff. bocs most ez nem fér bele, mert az Akadémia nyílászáróit rakjuk be, vagy vmi hasonló blöff...

Messze vagyunk még a marketing elemek alkalmazásától.... Mind1 a csapat legyen jó, de azért egy profi pr ás marketing ügynökség igencsak elkélne már ennél a klubnál és nem lennének ilyen és ehhez hasonló gyerekbetegségek, ami azért valljuk be picit bosszantó.
engem pl az érdekelne igazan, hogy iden lesznek-e kozvetitesek... szept 10-en kezdodik a szezon, es semmit nem hallottam meg errol...

Valaki tud valamit?
@kerusz: Már ne is haragudj Kerusz, de ha a te példád alapján az árak a többi ebel csapat átlagának megfelelően alakulnának, akkor a meccs nézőátlaga lazán egy 1.000-1.500 fővel is csökkehetne. Azzal mire menne a Volán,ha mondjuk én 60-70e Ft-ot költenék egy névre szóló ülőjeggyért, ha mondjuk az álló és ülőszektorban a többség úgy döntene, hogy köszi szépen ezt nézném,de nem tudom megfizetni. Magyarán: igenis a (jegy)árazási politikának igenis követnie kell az átlag szurkoló életszínvonalának alakulását. Ha nem, akkor elsősorban a klub bukik nem pedig a szurkoló, mert akkor megnézi tv-ben a meccset. Mellesleg az említett klubok (RBS,KAC,VIENNA,GRAZ) totál ktg-vetésének töredéke a meccsjegyekből származó jövedelem, ezt az átlag nézőszámuk és a belépőjegy árának szorzatából könnyen kiderül, ha tudjuk hogy átlag 4-8mill €-ból gazdálkodhatnak...
Közben pedig megjelent a Volán honlapon a közlemény, hogy kacsa(!?!) a hír, miszerint nem érvényes a bérlet a rájátszásra. Ez esetben pedig no comment, ill. amit korábban is írtam: a profi marketing és pr igencsak mérlegelendő!!
@mike80: Senki nem követelte a 300 eurós bérletet és a 15 eurós meccsjegyet, de itt most arról szólt a panasz, hogy milyen csúnya dolog a felkészülési meccsekért belépődíjat szedni, és hogy milyen csúnya dolog hogy a playoffra alapból nem érvényesek a bérletek. Nem csúnya dolog, és Csicsó bá' nyilván végiggondolta, hogy miért mennyit kér.

Azért nagyon nagyvonalúan bánsz a számokkal. Vegyük csak a Villach példáját. Tavaly volt 3624 nézőjük, tegyük fel, hogy mindenki állóhelyi diákbérlettel ment be (ez a legolcsóbb opció 27 meccset megnézni). Ennek az ára most 168 euró lesz, tavaly sem lehetett sokkal kevesebb, de mindenképpen az átlagos jegyárat bőven alábecsültük ezzel.

3624x168 = 608872 (euróban). Ennél nyilván lényegesen nagyobb volt a jegybevétel, ezt a költségvetés töredékének nevezni azért meglepő lenne.

A Volánnál is, ha igaz a 3082 fős átlagos nézőszám, akkor is 23 millió felett van a jegybevétel, ha mindenki diákbérlettel jár meccsre. Ez azért pár légiós egész éves munkabére, és valószínűleg baromira nem mindegy, hogy van-e vagy nincs...
@kerusz: jó dolgokat írsz, de az a baj, hogy a nagy lendületben eltévesztetted a nyitóérvet.

> Senki nem követelte a 300 eurós bérletet és a 15 eurós meccsjegyet, de itt most arról szólt a panasz, hogy milyen csúnya dolog a felkészülési meccsekért belépődíjat szedni, és hogy milyen csúnya dolog hogy a playoffra alapból nem érvényesek a bérletek. Nem csúnya dolog, és Csicsó bá' nyilván végiggondolta, hogy miért mennyit kér.

Nem, egyáltalán nem ez volt a baj. A felvetés onnan indult, hogy aki BÉRLETES, attól miért vettek el olyan dolgokat, amelyek eddig jártak neki. Illetve miért nem kínáltak fel számukra egy olyan opciót, hogy van egy sima bérlet az új felállással, meg egy drágább bérlet az összes meccsre. Ekkor ugyanis van választás, és maximum az árakon lehetne tépelődne - a mai világban azon meg felesleges (épp az általad amúgy jól részletezett dolgok miatt is).

Tavaly amúgy ha jól tudom, kb. 1600 bérletes volt, ha már a számokkal akarunk játszadozni. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: Nem emlékszem a pontos számra, de valószínűleg a Volán a top 10-ben van az összes magyarországi csapatot tekintve a bérletesek számát illetően. Közöttük VIP-bérletesekkel, ülőhelyi bérletesekkel, felnőtt állóhelyi bérletesekkel (stb.), akik mind többet fizetnek évi 7500 forintnál. Én úgy saccolom, hogy a Volánnak csak a jegyekből, bérletekből lehetett (és lesz idén is) annyi bevétele, mint egyes Mol ligás csapatok teljes évi költségvetése.
Huhh gyerekek, én nem olvastam végig az összes kommentet, de azt mondom, hogy ha veszel 16.000 ft-ért bérletet, akkor ha utánaszámolsz, 1 meccs = 592,59 ft. Feltételezve, hogy nem lesz rájátszás, és magyar rájátszás sem. Nos, akinek ez sok... Na mindegy. :-) A felkészülési meccsekre meg szerintem az IGAZI hokiőrültek már úgy ki vannak éhezve, hogy a dupla árat is majdnem mindenki megfizetné, és az 1000 ft egy DEL-es csapatért nemhogy nem sok, hanem aprópénz, ca. 3,7 EUR!

Nekem egy valami nem tiszta: a farm meccsekre is él a bérlet???
Természetesen, a farm meccseire is jó a bérlet. Leosztva a meccs számmal kb 200 FT / meccs.
@benö51: Basszus, akkor meg ne szólaljon senki! :-D
Nem volt szándékom beleszólni ebbe a témába, de 2 dolgot még figyelembe kellene venni:

1. Vajon miért csak fele annyian voltak a 2. előkészületi meccsen, mint az elsőn?

2. Elosztva a bérlet árát a meccsek számával, tényleg nem sok; de ez csak a fehérváriakra igaz.
A bérleteseknek egy része ingázik a lakhelye és SZfv. között: na, így 1-1 meccs akár 2000Ft.-ra is kijöhet.
@EisHockey: epp ezt akartam mondani, h en pl szandekozom berletet venni, de nem 600ftal szamolok, hisz valahogy le is kell jutni Fehervarra. probalom ravenni minden haverom, hogy legyen egy autora valo, de mindenki hulyenek nez :)
@EisHockey: És ha moziba mész? Vagy sörözni? Vagy NB I.-es focimeccsre? Szerintem az utazási költséget nem kéne feltétlenül belevenni.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Szóval a haverok nem hokidrukkerek? Tudod a módszert?! Elcsalni egy mérkőzésre őket.....aztán, ha megérzik a hoki ízét, akkor már önként jönnek.:)
@sutyi2: Ezt mind kihagyom, sőt még többet is.
Igazából a hoki a szívem csücske, erre spórolok.
@EisHockey: akad az is, de az is azt mondta h lejon par meccsre azt joccakat. en meg 2 klubhoz keszulok berletet venni...
@EisHockey: Helyes, helyes! :-) De figyelembevéve az általam leírt szórakozási lehetőségeket, a hoki még mindig az egyik legolcsóbb!
süti beállítások módosítása