HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Borbás Gergely is az FTC-hez igazol

2010.07.09. 12:53 Hblog

Borbás Gergely lett a Ferencváros nyolcadik nyári igazolása, egyre erősebb a zöld-fehérek kerete. A kapuba a finn Timo Lindström (a finn másodosztályú RoKiból), hátvédnek Bontovics Márton (UTE), Horváth Gáspár (Dab.Docler) és Hüffner Adrián (UTE), a csatárposztra Dancsfalvi Norbert (HK Trnava), Majoross Gergely (Vasas Bp. Stars) és Peterdi Imre (Vasas Bp. Stars) érkezett eddig. Borbás a negyedik válogatott kerettag játékos, és a harmadik, aki Újpestről igazol az FTC-hez. Kevesen tudják róla, hogy éppen tíz éve egy szezont már lehúzott zöld-fehérben, az ifjúsági bajnokságban. Ezzel az UTE szekerét évek óta húzó első két sorból szinte mindenki eligazolt a Megyeri útról.

67 komment

Címkék: ftc ute borbás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WTF??!??!!?!?!?!?!?!?!??!?!
Sok sikert, Borba. Reméljük, nemsokára visszatérsz.
még ő is jöhet -majd bizonyít remélem- csak kiss gábort ne!
Kezdem magam úgy érezni, mintha a subba.blog.hu-t olvasnám :D:D:D
Szörnyű. Azt hiszem, nálam ez volt az utolsó csepp. Természetesen valamennyi távozót megértek, lehet, hogy én is ezt tenném a helyükben.
Ennyi volt, köszönjük szépen.
A pofozógép szerepét ebben a szezonban az Újpestiek fogát kapni ha nem csinálnak semmit. Remélem erősödni is fognak, kell nekünk egy jó Újpest!

Hajrá Fradi!
A nap híre! :)))
Igaz, én már 10 napja megmondtam! :))
Iceblack 2010.06.30. 16:12:22
...Bontovics vissza a Fradiba, Borbás Stars vagy Fradi.
Részvétem az UTE drukkereknek, Újvárosban is átéltük ezt már pár éve...
Lassan átnevezhetnék a Fradi hokiszakosztályát Budapesti Derbynek.
Ha így haladunk, Újpesten az idén összeállhat a legendás Ancsin-Pék csatárduó!
Lehet, több nézőt vonzanának...
@Gabberboy: Igen csak mi elő tudtunk venni a komplett junior csapatot a felnőttbe... De hogy Újpesten mi lesz? Sajnálatos nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültek...
@Gabberboy: Szerintem az Újpest most rosszabb helyzetben van. Nálunk páran kitartottak a csapat mellett és volt egy nagyon jó juniorcsapatunk, plusz légiósaink is voltak.
Újpest elleni elődöntő ötödik mérkőzésére így álltunk fel: Ferjo, Vargyas, Jobb, Borsos, Erdõsi, Foltin, Erdélyi, Lencsés, Kiss Á., Galanisz, Azari, Hegyi, Holló, Sucko, Berta, Szilassy, Hüffner, Pozsgai, Király., Jonkl, Magosi
Csak meg kellett említenem tegnap, hogy lehet hogy jön, és nesze...

Hát vegyesek az érzelmeim irányába, de azért örülök egy picit neki. Tiszta lappal kezd legalábbis nálam és remélem mindenkinél, bizonyíthat hogy idevaló!

Tényleg már csak Dubeket kellett volna hozni, az ankéton elhangzott nevek teljesültek, 1-2 kivétellel, de még lehet ezekből is valami...
Borbás nagy erősítés. A Fradi lesz az egyik legesélyesebb csapat a Mol ligában.
@csatoimi: azért attól még messze vagyunk, de nagyon régi vágyam hogy végre győzelmet ünnepelhessünk Csíkban, talán most majd sikerül...

Furcsa ezt kimondani, de kurva jó csapatunk van, és mostmár mindenki kezdheti felkötni a gatyát ellenünk...
@Mr. Whisky: Jó játékosaitok vannak max, de kurva jó csapatról nem beszélnék egyenlőre. Meglátjuk majd hogy muzsikál ez az összevásárolt banda.
Nagyon bíztatóak ezek a hírek!
Már alig várom, hogy elkezdődjön a bajnokság :)

Mindörökké Ferencváros!!!
@Stommy: Egyenlőre mondjuk az állást lehet hozni, vagy a szalámit szeletelni és nem valamiről beszélni.

(bocs, ez a másik szó a muszáj mellett, amin felhúzom magamat :) )

És igen, egyelőre ez egy nagy dolgokra hivatott keret, remélem, hogy a jó nevű svéd edzőnk prímán össze is gyúrja majd őket egy csapattá és a fradista mag is átadja az újaknak az itteni mentalitást. Ha ez mind összejönne, akkor nem is lesz más hátra, csak ez:

Hajrá Fradi!
Minden újpesti vezető mélységesen szégyellje el magát!

Undorító amit művelnek és nekem ég a pofájuk helyettük. Látni, a Fradihoz is csak egy új fejes kellett és hol tartanak?

Na ez az ami újpesten lehetetlen.

RIP Újpesti jégkorong. Élt 2010-ig
@peterszky: kötözködök egy kicsit! Milyen is az az ottani fradista mentalitás? Ha az a mentalitás ami akkor volt, amikor jó volt a fradi hoki csapata, akkor remélem nem adnak át semmit, és szakítanak a balkáni mentalitással. A játékosok és a nézők egyaránt! Sok sikert és sok jó meccset kívánok az új fradinak.
@kriston27: Miért Kiss Gáborral mi a baj???
@Ref: Ha ott lettél volna az első Fradinak lőtt UTE góljánál, nem kérdeznéd! :)
@freddyD: Ha veszteséges a kupleráj, nem a bútorokat kellene lecserélni... A kurvák már cserélődtek, ideje lenne a madámot valagba rúgni!
Szomorú ami Újpesten zajlik. Ami pénzt elköltöttek az elmúlt 5 évben, nem itt kéne tartani.
De ahelyett, hogy tojóstyúkot neveltek volna a megszerzett tojásokból, ízletes tojásrántottát sütöttek belőle és mind befalták...
Ha elég ügyesek találnak újabb tojásokat, ha meg nem... Hmmm?
utehoki.hu:
"UTE toborzó serdülő és ifi játékosok részére!"
Lassan a felnőtt csapatnál is meg kéne hirdetni! Hátha? :(
Bár nem ide tartozik, de...
Nemrég nagyon durva híreket hallottam Újpestről!
Remélem, hogy nem igazak.
@csatoimi: Pártatlan vagyok. De még így sem publikus. Sorry!
Csak szomorú vagyok.
@defó: Bocsáss meg, de akkor a f*szért kell ilyen hangulatkeltő, mondok is valamit, meg nem is, bennfenteskedő, stb-stb hozzászólást írni?! Csak borzolod az újpestiek lelki világát.
@Stommy: Olyan, amilyen sehol máshol nincsen és nem is lesz :)
FERENCVÁROS!
@peterszky: látod - látod, tudsz Te ha akarsz!
/Tök jól néz ki a 3.számú fejvédő :D :D :D/
"defó 2010.05.10. 18:45:39
Érdekes dolgok folynak itt!
Szó szerint!"

ez a hobbija :(
Elnézést! Még én sem fogtam fel "agyilag".
Én örülnék a legjobban, ha lenne 6-7 versenyképes csapat hazánkban. Nem a szart akarom kavarni.
Az első tétmeccsre az Újpest összeállítása érdekes lesz. Pláne a vezetőedző személye. Ennyi!
A többit majd ősszel.
@defó: defó = dezinformátor??? ;) milyen összeállítás :( ?
miert vn itt ilyen cenzura?
@csatoimi: talkozunk brassoban legkozelebb a 4es tornan remelem jo kis mecsceket jatszunk ez mindenki erdeke
@bazilika: Mert nem ide való volt a kommented.
Tudtommal Horváth Gáspár még nem írt alá a Fradihoz
@bazilika: minden kommented itt maradhat, amelyben nem fenyegetőzöl és nem gyalázkodsz, ilyen egyszerű az egész
igazolások alapján elég erős lesz a FTC ! Sok sikert a Fradinak a 2010-2011-es szezonba!
Hát igen ez mind szép és jó!!! Hurráááá!
Csak az a probléma, hogy szerintem ezek mindannyian csak azért igazoltak az FTC-hez mert nem akartak elmenni dolgozni! (kivéve Peterdi)
Lemerném fogadni, hogy ha lehetőségük adódik rögtön elmennének innen! Úgy, hogy erről ennyit!!!!!!!!

Hajrá!!!! FTC
Ya a Hetler Ádám is szerintem jönne idde szívesen!!!!
Kíváncsi lennék, hogy ezek itt maradnak e szezon végéig??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Bavállalom, hogy Kapusék alkalmanként kikurrnak ( :-D ), de most komolyan: el fog indulni az UTE egyáltalán? Ki rendezi ezt, hogy egy UTE ilyen sz@rfaszú szánalommá vált?
Shame b+, shame.
varjuk ki a veget!jo kis keret osszejott a fradiba az igaz, de emlekezzunk csak vissza h tavaly a brasso is igy indult teletuzdelt HCs sztarok meg fiatal tehetsegek es erre fel mi lett a vege..... utolso hely:)) nem minden arany ami fenylik
@Iceblack: A transzparens készítése előtt vagy után lőtte a gólt???:-) nem mind1!!!!
Milyen lesz így a winter classic????
@Ref: hideg, de legalább lesz forró tea. :)
@Spigott: meg senki nem irt ala a fradinal ezek szobeli megallapodasok
kit e'rdekel az Ujpest,Stars vagy FV19.Ha Fradi Drukker vagy akkor o"ru"lje'l,sirjon az akinek nem lesz sok jo'napjai a MOl-ban.Ve'gre van egy kis pe'nz e's nem kell nekik kinlodni
kanada09:
Mit ér az a gyözelem amit egy junior csapat ellen szerez egy jó nevekből felálló csapat?Mennyit fejlödik egy csapat, ha egész bajnokságban ilyen csapatok ellen játszik?
@bonsay: mit ert a hangosan unnepelt gyozelem, 2 eve az amator vagy felprofi vagy milyen fradi ellen?
Az amatőr Niedermayer és a félprofi Strudwick ellen azért nem volt rossz...:) De tulajdonképpen igazad van. Csak van benne valami szomorú,hogy 16-17 éves srácokat küldenek ki válogatott szintű játékosok ellen. Nekik a juniorban kellene fejlődni,a többgólos megalázás nem ezt a célt szolgálja.
@kanada09: sokakat érdekel ! Ősszel számolják a pipéket. Várd ki a végét ! Fog az Újpest, a Stars, és az AV. 19 nehéz perceket okozni a Fradinak...
@Ref: " A transzparens készítése előtt vagy után lőtte a gólt???:-) nem mind1!!!!"
Nem! De a transzparenst nem a játékosok készítették! Márpedig az obszcén produkcióját a Fradi kispad előtt mutatta be! :(
@F. Kapus: "minden kommented itt maradhat, amelyben nem fenyegetőzöl és nem gyalázkodsz, ilyen egyszerű az egész "
Vagy ha nem írsz olyan valóságot, amiről F.Kapus Úr nem hallott és ezért gyalázkodásnak hiszi! :)
Egyszerűbb kitiltani, mint meggyőzödni egy hír valódiságáról.
És ami ki van törölve, az meg se történt! :))
Egyre érdekesebb!
Kíváncsi leszek, hogy még kik igazolnak a Fradiba.
Egyre érdekesebb!
Kíváncsi leszek, hogy mikor fogy el a pénz.
@Iceblack: Köszönöm a kiegészítést, igen, szart keverni és rosszindulatúan pletykálkodni sem nagyon lehet.
@moszkvicssluszkulcs: Kb. májusban, de ne irigykedj ;-)
@Iceblack: a transzparens egyébiránt utána készült...
Még Hetinek kellene a zöldekhez igazolnia jövő tavasszal, és az összes "kedvencük" fradista mezt öltene. Pedro, Borba - őket rendesen megkóstolták ellenfélként. Két győztes meccs, és ők lesznek a kedvencek.
Borba, visszavárunk! Ahogy Kockában soha nem fog lila-fehér szív dobogni, úgy benned sem zöld-fehér.
@Fugeute: Pedro mikor lett rendesen megkóstolva? (arra gondolni sem merek, hogy a fosós kétrudasról beszélgetünk) Borbás meg... hát, 100 ecstasy, az 100 ecstasy, bár mivel nem nagyon reagált (szemben mondjuk voskárral:)), ez ritkult az utóbbi időben. és igen, nagyon komoly okot nem látok rá, hogy bármelyiküket utálni kéne, lehetnek kedvencek. nyilván hetlerrel más lenne a helyzet, de ez ugye nem is reális. persze régóta látszik, hogy nálad a boldogsághormon-termelés fő eszköze, ha finom csúsztatásokkal elvtelennek tudsz beállítani másokat. tény, olcsóbb, mint a csoki.
@szorgalmas: az idő persze mindent megszépít, és hát én csak örülök annak, ha a két ex újpestit befogadja a maroknyi, de lelkes fradista közösség.

Ja, és alkalmatlan vagyok a finomkodásra. Ha már csúsztatok, legalább durván teszem. Az endorfin felszabadulásához meg mindég kell, hogy legyen kapás. Most is volt, de ez méreten aluli. Inkább visszadobom.
Pleszkán is a Fradiban???? Mi van?
"A Fradiban folytatja pályafutását a 17 esztendős Pleszkán József is, a kapus a legutóbbi szezonban a Vasas Bp. Starsban játszott. Pleszkán József Budai Krisztián és a szintén új szerzemény, Timo Lindström mellett immár a keret harmadik kapuvédője.
A fradihoki.hu szerint azonban ezzel a társulat kialakítása még nem ért véget, egy csatárt és egy hátvédet még igazolna az FTC."

Nem kellene mindenkit összevásárolni, nem kell egyszerre elkölteni mindent zsét! Mennyit fog védeni Pleszkán Józsi 3. számú kapusként? Juniorbajnokságba, hogy fog játszani?
@horivan: ha az ankéton elhangzottak igazak, márpedig eddig mind-mind azok, akkor az utánpótlás bajnokságban induló csapatnál ami nem tud önerőből elindulni ott fúzió lesz, valami olyasmi együttműködés mint a dózsa és a MAC között volt tavaly, persze a kérdés csak az kivel.

egyébiránt Borsos Attila is a Fradiban folytatja, 1 éves szerződést kötöttünk a volt DAB csatárral.

Jó ez így, van már fiatalunk nem is rossz, öregünk is, nem is rossz, így az egészre meg kell állapítanom hogy k.rva jók leszünk :)

szerintem pedig addig nyújtózkodunk amíg a takarónk ér, a költségvetés ezekszerint ennyire stabil és együtt van már, nem féltem magunkat...
süti beállítások módosítása