HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hüffner Adrián liláról zöldre vált

2010.07.05. 18:02 F. Kapus

"Profibbnak tűnik a ferencvárosi vezetők hozzáállása, mint amit eddig tapasztaltam, jó edzővel jó csapat látszik kialakulni, máris négy dunaújvárosi játékosunk van" – mondta a háromszoros válogatott hátvéd arról, miért fogadta el az FTC ajánlatát. Két év után távozik az UTE-tól Hüffner Adrián, így Majoross Gergely és Peterdi Imre után újabb komoly hokissal erősített az FTC. A szakosztályvezetés a kommunikációban is újított.

"Amikor a szezon véget ért, már körvonalazódott, hogy nem maradok Újpesten. A szerződésem lejárt, a csapatvezetés elköszönt az össze játékostól. Nem ez volt az egyetlen ajánlatom, de döntésemkor figyelembe vettem több szempontot is, például, hogy folytatni tudjam főiskolai tanulmányaimat Dunaújvárosban.

Sokat jelentett, hogy az FTC vezetői biztosítani kívánják azokat a feltételeket, amelyek a játékosok fejlődéséhez szükségesek, és ez szimpatikus a számomra." A hírek szerint még mindig nem ért véget a Ferencváros keretének megerősítése.

A szakosztályvezetés felhívást intézett a szurkolókhoz, minek keretében a jövő évi új mezgarnitúrák tervezésébe is bevonja a szimpatizánsokat. Érdekesség, hogy a játékosok fogják eldönteni, melyik mezterv valósuljon meg.

53 komment

Címkék: ftc hüffner

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valami azt súgja, itt jó csapat lesz... :-DDD
"Érdekesség, hogy a játékosok fogják eldönteni, melyik mezterv valósuljon meg."

Ők választják ki az 5 legjobb tervet (ha lesz annyi), amiről aztán lehet majd szavazni a Fradihoki.hu-n :)
Budai, Hortay - Hucko, Székely Mádai, Holló, Barabás, Hüffner, Horváth, Jánosi, Hoffmann, Peterdi, Majoross, McLaughlin, Feil, Marosi, Nagy, Schellin, Rosztocsil, Molnár, Szilágyi (Fekete) + 2 légiós.
Alakul!
Hogy csinálja ezt a Ferencváros? De most komolyan kérdezem. Honnan lett ekkora tőkéje?
@freddyD: A hétvégén vitték el a lottó ötöst. Lehet kombinálni :D
Jó lesz ez a fradi, sok sikert Adriánnak, viszont újpesten is kezd a helyzet körvonalazódni, mert a medicinlabdák és az ugrálókötelek után, kaptak pulzusmérőt is
@emilio: Csak kár, hogy nincsenek karok, akikre rá lehetne rakni a pulzusmérőt
@freddyD: Forradalom volt a szavazófülkében és megnyiltak a csapok... A MOL is hirtelen nagy összeggel támogatja majd miniszterelnökünk kedvenc focicsapatát.
@Stommy: Igen, a miniszterelnök kedvenc csapatát. Azaz nem a Fradit. Nincs köze a választásoknak, a helyzet javulásához.
@peterszky: Péknek nem kell pulzusmérő, ő mindig 200-on pörög. Ezt mindenki tudja

@Stommy: De a csap miért csak egyfelé nyílt meg? ;)
@peterszky: Azt hiszem ez elég meggyőző... Tehát el lehet gondolni, ha a kedvenc Ute ennyit kap, akkor az örök rivális... Még egyszer, szponzoroktól van a pénz.
Örültem volna, ha Hüfi visszatér.
Szépen megerősödött a Fradi, főleg ha még 1-2 játékos érkezik (biztosan fog az Újpestből)
@freddyD: Jött egy 50millás szponzor azzal a feltétellel, hogy bele akar látni a könyvelésbe. Elfogadták, mivel előte nem volt mit könyvelni. :)
@freddi: Mikor lesz a Volánnak gyémántszponzora?...
@Henry The Navigator: Honnan kéne azt nekem tudnom? :-)
mennyi időre szól a szerződés?
@freddi: Valakinek csak címeznem kellett, téged gondoltalak a legjobban értesültnek.:)
Rájöttem, hogy a Stars nem is ellenszenves nekem. Bezzeg a Fradi!:)) Valahogy kezdenek egyre unszimpatikussá válni! :)
@gogosz: hát én inkább lássam zöld-fehérben, mint csillagosban az ex-lilákat :) de ez maradjon köztünk :D :D bár most már leállhatnának a shoppingolással, hogy szídták a Csabait, most meg nagybevásárlás...biztos leárazás van. ;)
egy apró érdekesség..."de döntésemkor figyelembe vettem több szempontot is, például, hogy folytatni tudjam főiskolai tanulmányaimat Dunaújvárosban."
akkor nem az lett volna a legkézenfekvőbb, hogy újvárosba igazoljon? persze Azari úr elmondta, ők szeretnének saját nevelésű játékosokra támaszkodni...
Nem nagyon tudok örülni... Újpesten lassan be lehet csukni a boltot. Megalázó vereségekre én legalábbis nem vagyok vevő. És azoknak,akik ide juttatták szeretett csapatomat,ezúton is üzenem: ANYÁTOKAT!!!
@1885*: igy olvastam: hát én inkább lassan zöld-fehérben.... :D
@fradigy: :D :D :D áááá majd talpig lilában ott ugrálok, hogy Hajrá Fradi, és mindenkit összezavarok :))) ami azért lesz jó mert lesz időm elfutni, mielőtt mindenki engem akar megagyalni, amikor feleszmélnek :D :D

off: mi van az álomcsatárral? ;)
Kezdem biztosra venni, hogy a 2010/11-es szezonban felesleges lesz kijárni a Megyeri útra szurkolni, ugyanis csapat sem lesz. Az Újpest vezetősége elmehet a jó büdös fenébe!
@1885*: ne aggódj, most hallottam, hogy kiket igazol az Ute:) Perry és Getzlaf a Ducksból már majdnem aláírt, a két Sedinnel már csak néhány apróságban kell megegyezni, Kozlov és Afinogenov pedig szerdán érkezik próbajátékra, Pék úr fogja tesztelni őket...:)
@kiralyfi: Hüffner nem saját nevelés?
Mindenesetre én is szívesen láttam volna itthon, de ez van. Ahogy nézem a Fradi karcos alakulattá válik lassan.
@kiralyfi: nyugi, Ovechkin is jön. Azt személyesen én intézem. Bár kicsit aggaszt, hogy lerombolja a szponzori Merciket.

Azért Tőled nem vártam, hogy kekeckedsz itt velem :( szép mondhatom, döglött oroszlánba...
@Bambalazs: a Megyeri út végére menj! :)
Lassan jöhetnek a Megyeri útra gyakorolni a jégtáncosok.
@szittyavezír: Nincs az az isten. :D Inkább lejárok fehérvárra meccset nézni. :)
@check: úgy tudom, de. ezért is nem nagyon értettem először , amit Hüffner mondott...
@1885*: azért nem döglött meg az az oroszlán, legfeljebb romlott húst evett:) csak el kellene távolítani az oda nem illőket a kerületből is...egyébként én sajnálom, hogy így alakul felétek a helyzet...
@1885*: írtam választ és elveszett valahol...
Hát, az Újpestre kíváncsi leszek. Meg a vezetők magyarázkodására (= hogy ki mindenki volt hibás, inkorrekt vagy alkalmatlan rajtuk kívül...)
Sajnálom, de érthető, hogy itt hagyja az őskáoszt.
Azt kell mondjam, hogy inkább a Fradiba menjenek a játékosaink, mint a sztárszba.
@gogosz: "Rájöttem, hogy a Stars nem is ellenszenves nekem. Bezzeg a Fradi!:)) Valahogy kezdenek egyre unszimpatikussá válni! :) "

Majd ha megnyerik a MOL-ligát, hogy fogod őket utálni:)))
Amióta Pék betette a lábát azóta minden tönkre megy .Lehet nagyonjó az akna munkája.
@Koksz: Hú , de nagyon haragudtam a Pékre, amikor folyamatosan felfűzte a legjobb Fradista hátvédeket.
Tiknó, Parajzs Ernő, Horváth Csabi, Balogh Imi is utálta ezért Őt. És amikor betalált a Tű , vagy Bán Karesz kapujába, na akkor volt igazán utálatos. Úgy látszik, azóta van folyamatosan vége a "mocskos liláknak". Ez az álcázott akna munka a javából.
"Hüffner Adrián liláról zöldre vált"
És nem ő lesz az idén az utolsó!
Pék Gyuri bácsi a "Zöld Ügynök"!
Csak így tovább! :(
Te ne csinálj egyebet, süssél inkább kenyeret!
Pék Gyuri lehozza majd a kapust és nem lesz semmi baj, gyerekek! :)
Tovább is van, mondjam még? :-)
Fradihokiról:

A kapusposzt betelt

A napokban az Inline vébén szerepelt Budai Krisztián ma elkötelezte magát csapatunkhoz a következő évre is. Társa Finnországból érkezik, a 24 éves Timo Lindström legutóbb hazája másodosztályú bajnokságában a RoKi csapatában szerepelt.

A tervek szerint a héten minden magyar játékos, aki tagja lesz a következő szezonban a Ferencvárosnak, már aláírja szerződését, s csak a légiós kontingensben maradnak nyitott kérdések.

Budai Krisztián, aki 2007 után szerepelt újra a magyar inline válogatottba, már itthon pihen, s várja a július végét, amikor elkezdődik majd a felkészülés, s jó szívvel emlékszik vissza a svédországi napokra:

"Sikerült elérni a célunkat, dobogóra állhatunk az inline vébén. Igazából csak a horvátok elleni meccset szúrtuk el, azt viszont nagyon, a csoportkörben aratott biztos győzelem után tlán nem vettük annyira komolyan őket, mint amennyire kellett volna, így az egész találkozón csak rohantunk az eredmény után. A szlovákok ellen komoly bravúrt értünk el, s bár nem sikerült győzni a rendes játékidőben (ami a csoportelsőséget, s vele az osztályozót jelentette volna), nem lehettünk elégedetlenek. A csapat újra bizonyított, s mivel ígéret van rá, hogy jövőre már itthon is lesz szabvány inline pálya, bízhatunk a további fejlődésben."
@kiralyfi: :) blogmotor. Hidd el több mint múló rosszullét.
Máshol, is zajlik az élet:

Sajtótájékoztatót tart egyesületünk a közelgő szezonról szerda este a Miskolci Jégcsarnokban.

Sajtótájékoztató időpontja: 2010. július 07. szerda. 18.00 óra
Program:
Kanadai edző bemutatása
Meglévő játékoskeret, valamint a csapat programjának ismertetése

A sajtótájékoztatón jelen lesz online videó kapcsolaton keresztül az MJJSE új edzője, illetve személyesen jelen lesz az MJJSE csapakapitánya, Láda Balázs, valamint az elnök, Egri István és egy újonnan leigazolt játékos is.

A sajtótájékoztatóra nem csak a sajtó képviselőit, de a szurkolókat is szeretettel várják a szervezők!
Na,azért csak kezd elindulni valami(arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy ha Hetényi Lahtiba megy, akkor ki lesz a Volán második kapusa). Az Újpest pedig amortizálódik a zseniális vezetésnek is köszönhetően, de azért nálam a Fradi sem egy életbiztosítás, könnyen gondok lehetnek majd idény közben...A tapasztalat ugye..
A Fradinál már akkor gondok szoktak lenni, mielőtt az idény elkezdődne. Ez a tapasztalat. Eddig viszont jobbnak néz ki a helyzet, mint az utóbbi években.
@moszkvicssluszkulcs: A pletykák szerint Bob Dever lesz az edző,talán pont emiatt kanadai játékosok érkeznek majd.Saluga marad (ez szintén pletyka) ill. Egri komolyan csábít egy válogatott játékost,a kör elég szűk,én Dubekre tippelek,nyilatkozta is pár hete,hogy megkerestük.
@kriston27: Pedig hidd el, két-három hónap után, amikor már be is kell váltani az ígéreteket, szokott jönni a krach. Ez tényleg tapasztalat...
@Miskolcifan: legyen igazad, holnap okosabbak leszünk...
@Miskolcifan: én nem hallottam semmit, nem is érdekelnek a pletykák, viszont józan paraszti ésszel én magam is gondoltam Bob Deverre. Játékosok közül -mivel semmit nem hallani, olvasni róluk- szintén Dubekre, esetleg Feketére tudok gondolni az úgymond nagyobb válogatott nevek közül. Nem tudom mi a helyzet Újpesten, nem tudom hogy kell értelmezni, hogy a vezetők mindenkitől elköszöntek, de ha arra értik, hogy szabadon mehetnek, amerre akarnak, akkor Sikorcin óriási erősítés lenne, Rusznyákot is simán megcélozhatnák.
Légiós téren sem tudom mi a helyzet, de nem voltak tavaly olyan hírek, hogy Nyberget a sorkatonai szolgálat után visszavárják?
@Ilthis: Sikorcin már Csíkban van. Dubek neve pedig nálunk is felmerült a Fradiban, csakúgy mint Borbásé is, amit már pletykálnak a dózsánál is, hogy van előttük ajánlat a részünkről. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, idén jó kis csapatunk lesz az már most tuti, azt hiszem merünk idénre nagyokat álmodni... :)
süti beállítások módosítása