HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dubek maradna Magyarországon

2010.06.10. 11:43 F. Kapus

Vladimir Dubek 2004 nyarán érkezett hazánkba, hat évet játszott az UTE-ban. Nemrég magyar állampolgárságot szerzett, a válogatottban is szerepelhet, ha megfelel. A bő keretnek már idén is tagja volt. A 29 éves zólyomi szélső otthon edz, két hónapos egyéni felkészülést végez, ezekben a hetekben konditerembe jár. A pályafutását nálunk szeretné folytatni, de ez aligha korábbi csapatában történik. "A zólyomi jégcsarnokban július közepén lesz jég, addig szárazon készülök – mondta blogunknak Dubek. – Az Újpestnél jól éreztem magam, szép időszakot töltöttem el ott. Szerződésem lejárt, egyelőre nem kerestek meg, így azt mondhatom, másutt fogok játszani szeptembertől. Magyarországon szeretnék jégkorongozni, három OB I.-es csapat is megkeresett, a Dab.Docler, a Miskolc és a Vasas Bp. Stars, megállapodást még nem kötöttem senkivel. Több mint húsz éve hokizom, nem gond, hogy most egyénileg készülök a szezonra."

34 komment

Címkék: ute dubek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSAKIS A DAB!!! már ha számít a véleményem, meg a válogatottság! csillagok - lásd Berta!
Őt sem keresték meg. Vicc b***meg.
Mi a "fenét" csinál az, akinek ez lenne a dolga?
@fetyiszov: az a minimum,hogy annyit mondtak volna, hogy kösz b**** az elmúlt éveket!!!! milyen stílus ez már, hogy a kedvenceinkkel így bánnak? ja majd észreveszi, hogy nem kell, BRAVO.
Hihetetlen ami itt folyik.
Plusz még a csk is Ő volt, nem mintha számítana az ügyben.
Szégyen-gyalázat.
Fábry is maradt volna havi 600 euro-ért. Ő sem kellett, viszont van jó szakmai igazgató havi 400e Ft-ért.
@Video Tóni: pontosítanék 2 szakmai igazgató, kérdés mit és hol fognak igazgatni, mert mostmár se csapat, se pálya. :( :( :(
Van egyáltalán még húzóemberünk? :(
Az oké, hogy a szezon végére nem maradt hátvédünk (Petran és Hetler ugye elment), de így a következő szezonra csatáraink se lesznek. Remélem Kiss és Borbás marad, bár szerintem az is kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán 2 rendes sorunk, nem hogy 4...
Dubeket Dab-ba...

újpest meg egy vicc , most kezd eldőlni h a szezonban megint nem megyek meccsre...
a qrva életbe hogy így bánnak a legjobbjainkkal! Undorító, gusztustalan, felháborító és még lehetne sorolni. Nem elég hogy Szikit és Dubeket megalázzák, így építik a jövő év csapatát??? Havi 600 Eurót nem tudnak kifezetni egy olyan játékosért aki a rájátszásban kimagaslott az újpestiek közül, mind sebességben, mind góllövésben? (Fabry: 14 meccs : 11 gól) Most nem azért, de úgy nem fognak a fiatalok semmit se fejlődni ha pofozógépek leszünk, össze-vissza vernek minket, max lelkileg összezuhannak...Szégyen ami itt folyik!
Nevetséges komolyan.
Így megválni egy olyan játékostól aki az elmúlt 2 szezonban alapszakasz 90 pont / playoff 50 pontot termelt.

Remélem másnak lesz esze leigazolni teljesen mind1 hogy ki lesz az csak játszon.
off: Medvescak leigazolta a Salzburgból Filewichet, nem lehet mondani, hogy nyári álmot alszanak a medvék...
on: lehet, hogy az Ute is Salzburgból fog erősíteni?:)
Mi lehettünk volna Magyarország második legjobb csapata. Minden lehetőség megvolt rá. Csarnok,válogatott szintű játékosok. De köszönhetően a kíváló szakmai munkának,már csak pofozógépek lehetünk. És bárcsak hallanák valahol,valakitől egy őszinte,megbánó szót... Bár amilyen sokan leszünk majd ősztől a lelátókon,akár egyesével is számonkérhetnénk a szakvezetést!
@Video Tóni: A 600 euro komoly?
Annyiért mi motivál egy játékost?

De amúgy ha meg is keresik akkor miről beszéljenek?
Nincs jelenleg csarnok, és az indulás is kétséges. Így gondolom szponzor sincs. Olyant viszont nem jut az eszemben hogy mi lehet...
Pedig jó lenne minél több csapat a bajnokságba.

Remélem a Starsba megy. :)
Nyilvánvaló,hogy az észérvek nem feltétlenül mellettünk szólnak,de azt hiszem minden miskolci szurkoló nevében mondhatom,hogy nagyon örülnénk neki,ha minket választana :)
Ilyen hírek után felvetődik a kérdés, hogy egyáltalán lesz-e idén csapat Újpesten...
Szeretném ha Csikszereda,vagy Brassó leigazolná,mert kiváló játékos.Az UTE nél a kedvencem volt Sikorcinnal.
Tiszta szégyen,hogy mit művelnek el a jó játékosokkal.Ez az Újpest igazi arca...
UTE szurkolók bocs:) ,
le a lila vezetőséggel
@HSC-68: Magyarországot mondott,ahol játszani szeretne! Legjobb helye a DAB-lehet.
Csakis a Dab. Ez nem kérdés. Ha ott egy jó szezont hozna, akkor már nem csak a bő válogatott keretbe férne be. :)
A legszomorúbb az egészben, hogy már mi, lilák is azon vagyunk, hogy Dubó menjen bárhová, csak agonizálni hozzánk, ne! :-(
Szomorú, hogy már mi, lilák is azon vagyunk, hogy játsszon Dubó bárhol máshol, csak épp nálunk ne! :-(
@Bambalazs: A rolbást is kirúgták? Vagy ő még lehúzza a pályát! :-), de a történet valójában :-(
Lilák és nemlilák, nyugi! Az UTE-nél most van egy új szakosztályvezető, akinek a felhatalmazásával Vlado ma kapott egy szerény, de korrekt ajánlatot, amire ő is korrekt módon reagált. A kérdés nyitva, de a kapu is.

A szakosztályvezető konkrétan nulla forintért dolgozik, a szakmai stáb tagjai közül pedig a legjobb fizetés sem éri el a Tóni barátunk által emlegetett összeget.

Az ajánlat megtételére vonatkozó döntés tegnap született meg, tehát nem a posztra és a kommentekre való kétségbeesett reakcióról van szó.

A játékosokkal való írásos megállapodások megkötésére csak a szezonban rendelkezésre álló "garantált" összeg pontos ismeretében kerül sor.

Az új ember érdemel pár hónap türelmet.
Ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el,ami újpesten zajlik. Mit csinálnak ezek?
Okés, legyen, hogy nem tudják kifizetni. Rendben. De mi az, hogy SENKIVEL nem veszik fel a kapcsolatot? De most komolyan, hogy megy ez?
Utolsó meccs után szevasz és aztán törlik a telefonkönyvből?
Csak az fog majd visszajönni, aki volt akkora barom, hogy többéves szerződést írt alá? Aztán a maradékot majd pótolják ifis játékosokkal?

Most mondjátok meg őszintén, mivel teszek a legjobbat? Ha nem veszek bérletet és nem megyek ki a meccsekre tiltakozásul, vagy újra veszek bérletet és nézem a vergődést?

Itt megmondom nektek, hogy ez a felnőtt újpesti jégkorong utolsó szezonja. Kész, ennél lejjebb már nem nagyon lehet csúszni.Kár az energiáért

Nyerek a lottón, felvásárolom az egész rohadt szakosztályt aztán egy Ocskay féle lelkiismeretes embert keresek és minden jó lesz.
Na meg a hangfalakat lecseréltetem :)
@freddyD: sajnos úgy néz ki, hogy nem "csak" a felnőtt csapatnál vannak gondok:

utehoki.hu/index.php?m=101010&cid=881
@MeLa: Lol! Pék Györgynél kell jelentkezni?:D
Ha nem köszön rendesen az illető, már a telefonban úgy leoltja, hogy az életben nem fog többet a hokira még csak gondolni sem :P
Legalább 1 normális sorunk legyen akik tényleg gólveszélyesek...most komolyan azt várják, hogy a 17-18 éves srácok törjék át pl. DAB egykori vagy mostani válogatottakból álló védelmét??? Amúgy ki lesz a kapus? Én csak azt nem értem, hogy 3 éve volt pénz 14-15 légiósra, most meg egyre sem??? Mert ott többször is kifejezetten légióst hoztak, a magyar helyett is (nagyon helytelenül). Mi értelme volt azoknak a nyilatkozatoknak kb 2 hónapja, hogy 100 Extraliga játékos felszabadul a létszámcsökkentés miatt és lehet majd válogatni?? Sztem mindenki reménykedett, hogy a mostani stabil jó magyarokhoz (Borbás, Hüffner, Dubek, stb.) hátha igazolunk egy-két Zlocha vagy akár csak Fabry szintű játékost, utána volt szó finn vagy svéd (már nem tudom) másodosztályú játékosokról, erre hoppá, semmire sincs pénz. Hova tünt a pénz ilyen rövid idő alatt?????:O:O Böle úr azt mondta támogatni fogja a csapatot, segít a szponzorok keresésében, az eddigek megtartásában...
Átérzem a lila szurkolók fájdalmát! Undorító érzés amikor sorra távoznak a legjobbak!
@gogosz: Hát még amikor majdnem a komplett ifi- és serdülőcsapat is megy...
Sajnálom Dubeket, tényleg jó játékos. Kívánom, mielőbb legyen neki egy jó szerződése (én a DAB-ba tudom elképzelni a jövőjét), megérdemli. Egy volán-fan.
Sijka-Dubek-Saluga hajra Maciiik
Hajrá Dubó sok sikert, köszi szépen az eddigi pontokat, és hozzáállást, nagyon fogsz hiányozni, milyen gáz lesz, hogy ha újpesten mérkőzés lesz az ellenfél sportásakhoz fog irányulni a csokika, hajrá magyar jégkorong!
süti beállítások módosítása