HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Felajánlották Ocskay Gábor utolsó ütőjét

2010.06.09. 13:34 Hblog

Az árvízkárosultak megsegítésére létrejött keddi akcióindító cikkünk jelentős hatással volt a jégkorongos közéletre. Hihetetlenül értékes tárgyakat ajánlottak fel játékosok, sportvezetők, szurkolók, ezek közül jó néhányat megírunk mindjárt. Íme így küzdenek a vízzel akciónk kedvezményezettjei, a szendrői tűzoltók és lakosok. A gyűjtési időszak hétfőig tart, a jövő hét elején indul az árverés.

Az első felajánlás Ocskay Gábortól érkezett. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója egy ütőt ajánlott fel, amellyel Ifj. Ocskay Gábor játszott utolsó mérkőzésén, az UTE elleni bajnoki döntőben. Két pénzbeli felajánlást is tett: az Ifj. Ocskay Gábor Alapítvány és személyesen a sportvezető is 50-50 ezer forinttal áll akciónk mellé.

A magyar jégkorongszövetség az előző nap árverésre bocsátott mezen kívül a szendrői gyermekek számára szervez témába vágó programot. Busszal felutaztatja a szendrői iskolásokat a 2011. évi divízió 1-es világbajnokság magyar nyitómérkőzésére, ahová természetesen a belépést is ingyen biztosítja.

Deák Hunor korábbi jégkorongozó, jelenlegi játékvezető egy NHL-sztár, Nicklas Backström dedikált ütőjét ajánlotta fel. A Washington Capitals csatára ezt használta a magyar válogatott ellen az Arénában. A 2007 márciusi Magyarország–Svédország mérkőzésről van még egy relikviánk, nevezetesen az egyszer már árverésen elkelt, de a büszke tulajdonos, Sárig Attila által ismét licitre bocsátott dedikált Ladányi Balázs-mez. Ugyancsak a 11-eshez kapcsolható az a tárgy, amelyet egy neve elhallgatását kérő budapesti hokiszurkoló juttat el a nemes célra hozzánk: egy dedikált ütő, amelyet eredeti tulajdonosa Ljubljanában használt a világbajnokságon.

Konkretizálódnak a válogatott játékosaink által felajánlott tárgyak is. Fekete Dániel a Szapporóban viselt fejvédőjét, Kangyal Balázs azt az ütőjét és sportszárát adja, amelyet az A csoportos világbajnokságon Szlovákia ellen használt. Majoross Gergely is különlegességgel állt elő. A 2004-es Magyarország–Kanada mérkőzésen hordott válogatott mezét ajánlja fel, amelynek értékét növeli, hogy a teljes kanadai csapat aláírta, többek között Dany Heatley, Rob Niedermayer, Jean-Sebastien Giguere, Roberto Luongo, Jay Bouwmeester, Daniel Briere és Justin Williams. Somogyi Attila egy 45 cm magas, eredeti csomagolású plüss Cooly kabalafigurát, két korábbi nyereményjáték-győztesünk, Scofi és qx92 pedig dedikált műanyag Vasakat ajánlott fel.

37 komment

Címkék: árverés jótékonyság árvíz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a sok úriembernek, akik a felajánlásokat teszik. Nemes gesztusok ezek.
Remélem Joós úr felajánlja a lemondását.
Sajnos nincs pénzem licitálni és ezzel pénzt adni, és kimondottan jégkorongos relikviám sincsen.
De van egy msport boltból vásárolt "Ice hockey the game" feliratú pólóm, ezt fel tudom ajánlani, nem nagy összeg, de ha esetleg valaki a szerkesztőségből aláíratná néhány játékossal akkor felmenne az értéke és valaki biztosan megvenné.
Segítenék szívem szerint többel is de sajnos csak ennyit tudnék felajánlani.
@Rock me Amadeus: Joós Zoltán mai napon tájékoztatta honlapunkat, hogy lemondott szakosztályelnöki posztjáról.by: utehoki.hu
Csak egy pici kérdés: nem fogja nagyon lenyomni az árakat a rengeteg felajánlás? Annyi minden van, gazdag hokiszurkoló meg kevés... A károsultaknak meg nyilván az a jó, ha minél több pénz gyűlik össze.
en is vasarolnek mondjuk egy csiki mezt pl ha tudom hogy ezzel segitenek. Csato ur felajanlana egyet? Es ez hogy kerulne Londonba? :) de most komolyan kerdem. Van nekem regi csiki mezem (SC) mivelhogy eljartam a csapat mindegyik merkozesere magyar honba (pesten dolgoztam) nah meg nowy targba is felutaztunk 2eve de szeretnek egy ujat is. Lehetseges Imi?
en is vasarolnek mondjuk egy csiki mezt pl ha tudom hogy ezzel segitenek. Csato ur felajanlana egyet? Es ez hogy kerulne Londonba? :) de most komolyan kerdem. Van nekem regi csiki mezem (SC) mivelhogy eljartam a csapat mindegyik merkozesere magyar honba (pesten dolgoztam) nah meg nowy targba is felutaztunk 2eve de szeretnek egy ujat is. Lehetseges Imi?
@erosske: @csatoimi: Londonba alighanem a posta igénybe vételével kerülne :)
@F. Kapus: Utána tudtatok nézni a MJSZ IBAN ill. SWIFT kódjának?

@csatoimi: Lenne értelme felajánlani a ljubljanai polónkat, amiből te cseréltél velünk? Volt egyáltalán visszhangja, vagy szekrénybe pakoltad? Csináltathatok belőle.
@kőtörő: kitettem az irodámban. :)
@F. Kapus: a felajánlott tárgyakból vagy öt-hatra igényt tartok. :)
@csatoimi: Egyre én is de sajnos azt hiszem Veled nem fogom tudni tartani a lépést...
De elfogok menni a végső határig
@csatoimi: a fehéret vagy a zöldet? Esetleg mindkettőt?
@csatoimi: Örülök neki, de hogyan reagáltak azok, akik betértek hozzád?
@Scofi: Még azt sem merem megígérni, hogy visszalépek, mert van egy-két olyan tárgy, amit mindenképpen szeretnék megszerezni.
@kőtörő: fehéret, mert csak az van nekem. sokaknak el kellett magyarázzam, mit is jelképez, de aztán tetszett mindenkinek. :)
@csatoimi: Varom a felajanlast Imi :) egyaltalan kesz vannak az uj mezek? :) vagy meg a szinekben egyezkedtek...:)
@csatoimi: Örülök, talán a hazai VB-re megalkotjuk az utódját. Egy zöldet (az összesen elkészült 10-ből) Tokinak adtunk, hogy hamarabb épüljön fel :-)
Nekem nem maradt, mert a fehéret elcseréltem egy szlovén relikviáért.
@F. Kapus: Nem kell posta. Augusztusba megyek haza csikba sooot Pesten keresztul ugyhogy fel tudnam venni. Masik dolog hogy nem biznam a magyar postara azt mivelhogy volt mar tapasztalatom csomga kuldes teren....:(
@csatoimi: ilyet nem szabad elarulni :P:P:P

ps: csak 1 csiki mez lesz? :D
@kőtörő: ezek azok a jopofa polok amiket Szlovenoknal lattam? azt igerte valaki (pisiles kozben) h lesz reprint es lehet majd rendelni.... :-/
@fradigy: A mi pólónkra (szívtájékon piros-fehér mezőn, három zöld halom felett hun harcmodorú lovas, hátul MAGYARORSZÁG) gondolsz? Lesz reprint, mert nekem éppen egy sem maradt. De persze korlátozott számban. Talán az gyűjtés javára, ha van rá érdeklődés.
@kőtörő: ooooooooo nem bar ez is jol hangzik, nem emlexem valami nagyon jopofa magyarorszagos-hokis polo volt.....
@erosske: A színek megvannak, a mezek még nem. Majd csak július végére, hátha kerül még támogató, akit fel kell tenni. :)
@csatoimi: Pedig itt küldtem a blogon, megpróbáltam mégegyszer...
Ha nem megy akkor lehet kérek mail cimet
strudwick és rob niedermayer által dedikált fradi mezes képet tudok felajánlani.
@stero: köszönettel vesszük
@csatoimi: Felreteszel nekem :) hogy nehez sorsu szekely testverunknek Londonba is legyen egy :) Esetleg a rendelesnel mar gondoljatok ram :)
Ma reggel a classfm reggeli műsorában elindult egy árverezési akció, amelyhez sportolók csatlakozását várják, természetesen a cuccokért befolyó pénzeket az árvízkárosultak javára gyűjtik ők is. Bátorkodtam a jegkorong.blog.hu oldalt a figyelmükbe ajánlani, (bele is mondták az éterbe jól!). Javaslom, hogy a blog szervezők/szerkesztők keressék meg a classfm-et, ott talán (vagyis biztosan) nagyobb nyilvánosságot kapnak hokisaink, szurkolóink és mindenki, aki segíteni akar!
@kmi: ja, én egy kicsit pipa is lettem, mert azzal kezdték a felvezetőt, hogy azt látják, hogy most sehol nincs ilyen kezdeményezés és hogy majd ők elindítják, de aztán gyorsan meg lett mentve a hokisok becsülete :)
technikai kérdés: mivel a cégem nevében utaltam, tudja esetleg valaki, hogy hol és kitől lehet kérni az MJSZ-nél közhasznúságot tanúsító igazolást (el szeretném kerülni, hogy az APEH rám verje pluszban az adókat)
Köszi bárkinek is aki válaszol.
süti beállítások módosítása