HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Németh Miklós lehet az MJSZ elnöke

2010.06.05. 09:22 F. Kapus

A Studniczky Ferenc távozásával megüresedő elnöki posztra egy jelölt van, tájékoztatta blogunkat az MJSZ jelölőbizottságának elnöke, Hudák János azután, hogy péntek délelőtt személyesen is találkozott Németh Miklóssal. A Közgép Zrt. elnök-vezérigazgatója egyértelműen kinyilvánította szándékát, tájékoztatta blogunkat Hudák.

Hudák János kedden vette át a jelölőbizottsági munkát, miután Radványi Róbert a hétfői elnökségi ülésen lemondott a posztról. "Megkerestem az eddigi elnökségi tagokat, kívánnak-e a jövőben is a jégkorongért tevékenykedni. Nyolc klub, a hat OB I.-es csapat, valamint a MAC és a Debrecen eddig is képviseltette magát az elnökségben, a visszajelzések szerint egy-két kivétellel ugyanazokat a személyeket kívánják jelölni, akik eddig is tagok voltak. A jelenlegi alapszabály szerint maximum 12 főből állhat a testület, de a közgyűlés napirendi pontjai között szerepel az alapszabály-módosítás is. Elsősorban azért, mert van olyan szándék, hogy az elnökség létszáma bővüljön."

Hétfőn kora délután az egyetlen elnökjelölt találkozik a csapatok képviselőivel, akkor ismerteti elképzelését. Ezt követően 90%-os állapotba kerül a jelölőlista. Ez végleges természetesen csak a közgyűlésen lesz, mert még ott is lehet jelöléseket leadni. Az elnökjelölt rendelkezik a legfontosabb ismérvekkel: a jégkorong iránt elkötelezett, ismeri és szereti a sportágat, a fia jégkorongozott, ráadásul a Közgép Zrt. eddig is érdekelt volt a jégkorongban, két éven át támogatta a magyar jégkorongszövetséget.

35 komment

Címkék: választás mjsz németh miklós hudák jános

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.Kapus: nem publikus, hogy a jelölt milyen formában támogatta az MJSZ-t ?
Nem hallottam még róla, de sok sikert
Ő kicsoda?
Egy bővebb információ jó lenne az Úrról.
Először a volt miniszterelnökre gyanakodtam.
Ő nagyon nagy "fogás" lenne szerintem
Aki eddig azt hitte, hogy a mindenhol meglévő dunaújvárosi szálakkal foglalkozó Boda-Öcaline sejtés csak humbug, annak elárulom, hogy 2002-ig az akkor még állami kézben lévő Dunaferr gazdálkodási vezérhelyettese is volt; a számomra itt nem részletezendő okból etalonnak számító Manager Magazin érdekes összefüggéseket írt róla 2006-ban itt: www.managermagazin.hu/magazin.php?page=article&id=671 (a Körkép kötelező!)
A cég folyamatosan jelen volt a nagy állami beruházásoknál, nevéhez fűződik az M6-os vicces alagútja a löszben Pécs felé, további részletek itt, de láthatjuk hordógurítás közben is: www.mtm-magazin.hu/cikk.php?cikk_id=479&PHPSESSID=dca9258f151e4611cfa7523281c2a805
És az Overdose-akvizícióban is benne volt. A cikk itt - kesport.hu/2010/03/12/demjan-maris-eladna-overdose-t/, egy fontos mondat a kommentből itt: "Úgy gondoljuk, hogy a sport az a terület, amelyen keresztül leginkább meg lehet ismertetni a világgal egy országot, amellyel a legkönnyebben el lehet jutni a világ bármely pontjára."
A sikertörténetek között biztos nem fogja a Margit-híd rekonstrukcióját emlegetni :) - hvg.hu/itthon/20091124_negy_honappal_csuszik_margit_hid_felujita
Na, ennyit hirtelen - sok sikert! :)
@Jégkorong: Csakis természetben lehetett. Amerre csak járt a válogatott, megépítették az utat. ;)
Egyre jobban aggódóm a Mol-liga miatt. Így is késő a szervezése, erre itt van az MJSZ, Stars Van ami biztos már a ligában?
index.hu/belfold/budapest/2009/11/24/negy_honapot_csuszik_a_margit_hid_felujitasa/ itt van fénykép róla, szerencsére nem emlékeztet a fizimiskája az egykori miniszterelnökre:)
@Rock me Amadeus: Adidasban nyomja, az is jelent valamit? :D
@LBogár: hát a tegnap előtti francia-kínai meccsen a kínaiak adiosban nyomták, úgyhogy igen, a minőséget szereti
"ráadásul a Közgép Zrt. eddig is érdekelt volt a jégkorongban, két éven át támogatta a magyar jégkorongszövetséget"

tamogattA? mar nem? :P
vegulis mind1, most majd akkor ujra fogja :)
@fradigy: mindenestre, már be is támadták többek közt őt is:
nol.hu/belfold/20100607-versenysportallam_titkai
@1885*: hosszú folyamat lesz kiírtani a vöröseket, ezért van ez a betámadás is, de meg kell tenni és jó úton járunk.
@csatoimi: ámen. Azért ledöbbentett így kora reggel, nem emlékszem, hogy az elmúlt 8 évben agyontámogatták volna a hokit. Ott a lista az ominózus 270 millás szavazásról, ki a fene nem szavazta meg? Ott volt köztük a "felejthetetlen" sportminiszter, + "független" sportállamtitkár, mind NEM-mel szavaztak, na GRAT. kis emlékeztető:
www.hirextra.hu/print/2008/11/25/az-szdsz-bodicseke/
/oké 170 adtak, de azt is nehezen/ Most meg ők féltik a hokit, cool.
@csatoimi: @1885*: amen innen is.

feltik, l@faszt feltik, elo faba is belekotnek mert faj nekik a kudarc. oszt most horrognek morrognak, orbasznisztanoznak, es az a durva, h balos ismeroseim olyan szelsoseges modon irnak/vislekednek hogy csak pislogok...
Azért az elgondolkodtató, ami a nol.hu egyik sporttal foglalkozó írásában ma délelőtt megjelent:
"...amint az köztudott, Studniczky Ferenc regnálása idején a sportág honi történetének legszebb napjait élte, ám a potentát váratlanul bejelentette, hogy nem indul újra az elnöki posztért. A szervezet új első embere Németh Miklós, a Közgép Zrt. elnök-vezérigazgatója lesz. (A cég egyesek szerint a kormány „új Vegyépszere”; szerintük a vállalat neve gyakran tűnik majd fel az állami infrastruktúra-beruházások kapcsán a következő években.) Lapunk úgy tudja, az új sportirányítás informálisan azt tudatta az „önként távozott” vezetővel, hogy a hoki központi támogatása sínyli meg, ha posztján marad. Studniczky állítólag egy közvetlen munkatársától érkezett e-mailből értesült erről."
Jó lenne tudni, mi igaz ebből.
@csakahoki: fantasztikusak ezek a fordulatok: "egyesek szerint", "szerintük", "állítólag"
@F. Kapus: ujsagiro vagy, "sejtheted" h ezen szavak jelentlete mit rejt egy ujsagcikkben :P:P:P
@F. Kapus: éppen az ilyen fordulatok miatt írtam, hogy jó lenne megtudni, mi az igazság. Gondoltam, hogy néhány nap elteltével ti talán már többet tudtok, csak - ilyen vagy olyan okból - nem láttátok értelmét az elnök úr leköszönéséről szóló írásotok frissítésének. Mindenesetre bízom benne, hogy előbb-utóbb okosabbak leszünk.
@csakahoki: A Népszabadság úgy általában magasról szarja le, hogy mi van a magyar hokival. Még a bajnokság eredményei sem férnek el Hegyi Iván és Jakab József focit fikázó dörgedelmei mellett. Ehhez képest nagyszerű, hogy most felismerték, hogy egy sikersportágról van szó, bár a felismerés hitelességét csökkenti az az álságos aggodalom, ami a cikk apropója.

Meg aztán elég hülyén veszi ki magát, hogy most aggódnak a magyar sort elfoglalásáról, amikor egy Hunvald helyére kerül egy Deutsch pl. Holott, mint a felhozott példáik is mutatják, pontosan az történik most, ami az elmúlt 8 (de inkább 60) év logikájából is fakad.
@kerusz: + azon is aggódnak, hogy Hagyó elvtárs helyére Pesti Imre került, tényleg ahol most vannak az urak /Hagyó, Hunvald / méltón képviselhetnék a sportágakat. Csak ez kimaradt a cikkből, márcsak ezért is méltatlan összemosni a dolgokat,
@csakahoki: Ebben a tárgykörben nem kívánunk tényfeltáró cikket írni, legalábbis most úgy gondolom. Természetesen az biztos, hogy vagy több, vagy kevesebb vagy éppen annyi információnk van, mint a hivatkozott cikk írójának, mindazonáltal a nol.hu cikke annyira komoly, mint az az ember, aki a tizedikről lepök az utcára, majd mielőtt felnézhetne a járókelő, visszahúzódik a lakásába.
@csakahoki: ehhez csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy egyesek szerint F. Kapus valójában minden hétvégén a Barca ötösét húzza magára, de vannak olyan információink is, amik megerősítik, hogy kerusz a Budapest Stars elnökségi tagja, de egy közvetlen ismerősöm nemrég e-mailben értesített róla, hogy fradigy pár napja "önként" az Újpestnek szurkol, állítólag azért mert a MAC-osok telefonon megkeresték azzal a szándékkal, hogy nem edzik tovább a fiát, ha hangoztatja fradista mivoltát! Esküszöm, hogy így igaz!
@Ringleader: a fennt említett nickek közül mindannyiótoktól ezúton kérek elnézést!
@Ringleader: haha, elrúgtad a pöttyöst! Fradigy -t én vesztegettem meg, bevállalom. :D
@Ringleader: alattya :D

@1885*: mimimi? megint annyit ittam h nem emlexem semmire??? replay! :D
@Ringleader: hhhúúú, még szerencse, hogy nincs a Barcának női csapata, az első mondatod miatt magyarázkodhatnék a feleségemnek :)
@F. Kapus: pedig a 13-ast szoktad magadra húzni, ha már Barca, nem...?
@kerusz: Maradjunk annyiban, hogy ha már Barca-mez :)
@F. Kapus: Mik ki nem derülnek :), cáfolod vagy megerősíted? 13 kicsit nem sok :D?
@fradigy: ejnye :D
1. telefonos dobozt nem küldtem? :)
2. Kisstadion
3. replay: "PS: kaphatok en is valami kis posztocskat MJSZen belul? Mittom en, roman-magyar-hokit-osszefono-titkar, oszt csatoimivel nagyokat iszunk es gyatyabarazzuk az egesz MOL liga mizeriat :P"

:D :D :D
@fradigy: mit is kezdenél egy üres dobozzal? nokiáról szó sem volt :) akkor én most iszom egyet az egészségedre :P
süti beállítások módosítása