HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Még nem találkoztunk ilyen szurkolókkal

2010.05.05. 14:00 Hblog

A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek a Hala Tivoliba. Tovább után a levél olvasható, magyarul.

Tisztelt Hokiszurkolók!

2010. április 17. és 23. között Ljubljana volt a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság B csoportjának házigazdája, ahol a magyar válogatott is játszott. Felejthetetlen hangulatot teremtettek a tornán az önök hűséges szurkolói, akik az egész esemény alatt nagy számban és nagyon kulturáltan, sportszerűen buzdították a játékosaikat.

Az utolsó mérkőzésen Szlovénia ellen több mint 1400 magyar szurkoló volt jelen, óriási hangulatot teremtve a csarnokban. Ljubljana számos jégkorongeseménynek volt a házigazdája a múltban, de az a véleményünk, hogy még soha nem találkoztunk ilyen szurkolókkal, ennyire pozitív hozzáállással.

Engedjék meg, hogy kifejezzük őszinte köszönetünket minden szurkolójuknak, aki buzdította a magyar válogatottat a világbajnokság alatt, és sok örömet kívánjunk a csapatuk jövőbeli sikereihez.

Mindig szívesen látjuk önöket Szlovéniában.

Szívélyes üdvözlettel mindannyiuknak:

Matjaz Zargi
a Szlovén Jégkorong Szövetség főtitkára

Ernest Aljancic Jr.
a Szlovén Jégkorong Szövetség elnöke

79 komment

Címkék: vb szlovénia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó érzés az elismerés, de akkor miért is volt, hogy komplett nemzetbiztonsági kapcsolatrendszer kellett a jegyvásárláshoz? :D
@fradigy: Ennyi a külömbség a hoki szurkolok,és a fociszurkolok közt!!!
Nem vagyok jégkorong szurkoló, de nekem is örömet szerzett ez a hír. Jó volna ha a politikánk is
hasonló véleményt váltana ki a világban, úgy hogy a
határon túli magyarok is érezhessék ennek hatását.
Ennyi a külöN(!)bség valóban.Lásd Fradi-Újpest legutóbb.
Kiváncsian várjuk Pintér újra megbízott belügyminiszter hogyan oldja meg a focihuligán kérdést?
Reméljük több sikerrel, mint elődjei.
Én nem értek egyet a levéllel ui. én most is találkoztam olyan szurkolókkal akik már 2007-ben is ott voltak, tehát már találkoztak velünk:)
Azért egy bocs elfért volna, az előzetes g*cizésért, meg a magyar szurkolók jegytől független egy(két) szektorba tereléséért...
(Értem én, hogy ezt annak szánták, de azért ki is mondhatták volna...)
Szép gesztus a Szövetségtől, Köszönjük!
Mennyivel jobb érzés ilyen közönséghez/közösséghez tartozni...
Köszönjük!
Eredménytől függetlenül nagyon jól éreztem / éreztük magamat / magunkat.
Nagyon finom még mindig a sörük, én általában a horvátországi nyaralások allatt is szlovén sört iszok.

3 év után voltunk kint újra és szemmel látható volt különbség.
Míg 2007ben 3-400 magyar volt ott, addig most 1400-1500 magyar SZURKULÓ volt a csarnokban és ez nagyon jó.
Legközelebb remélem A csoportos vb-re megyünk az épülő új csarnokukba és az a csarnok jobban fog tetszeni, mert ott nyerni fogunk... ;)
@eradam: Elérték a paráztatással hogy ne vegyenek a magyarok tömegével több jegyet, azt a pár tucat megszállottat meg minek megszopatni aki mégis kitrükközte hogy hozzájusson. Azok már nem osztottak-szoroztak, de a felháborodott hangjuk sokáig kísérte volna a szlovén hokit.
Szép gesztus! Mutogatni való levél.
Köszönet érte minden egyes drukkernek aki kinn tudott lenni. Ez a TI érdemetek!

Azért tavaly Klotenben is milyen jó érzés volt arról olvasni, h a magyar szurkolók mekkora királyok:)
De jó ebbe a közösségbe tartozni...:)
(csendben azért morgok tovább magamban a szlovén szervezőkre: az utolsó meccsen 30percig kellett tömegnyomorban tülekedni a beengedésénél, utána nem engedtek be a szektorba, ahova a jegyem szólt, így saját hely nélkül, tömegnyomorban láttam csak a meccset - ill. a pálya felét - a székek közötti lépcsőről)

de nem panaszkodjunk! összességében egyre szépül a VB emléke. HAJRÁ MAGYAROK jövőre is, remélem HAZAI PÁLYÁN!!
nagyon szívesen, szlovén szövetség:)
bár az igazi köszönet a csapatot illeti meg:)
@kapusLaci: en a focit mar feladtam, talaltam egy jobb sportot ;)
"Szívesen látunk titeket, amíg nem vagytok többen 1200-nál" - vicces, no. helyezzétek fel a leveleteket oda, ahova való.
Érdekes, egy részről örülök, hogy ilyen közösséghez tartozom, más részről csodálkozom, mert ha jól emlékszem korlátozták, ill. megjelölték a jegyeket, később pedig az MJSZ főtitkárának kellett jót állni a szurkolókért, igy engedtek be mindenkit, akinek jegye volt. A továbbiakban no comment.
a levél k. jó, címlapra vele! :)
Arra azért kiváncsi lennék, akor is küldték volna a levelet, ha mi jutunk fel.............?????????
Az, hogy a magyar szurkolók szempontjából voltak "szándékos" szervezési problémák, kellemetlenségek, "szívatások", ez tény.

Az is tény, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség, és a Szurkolók kitettek magukért, példaértékű volt a közbenjárás, a szurkolás, a jelenlét.

A szlovén szövetség PR-ja is megér egy misét, így utólag jól hangzik. Kénytelenek voltak ezt a lépést megtenni, mert a problémákat eltussolni PR szempontjából nem állt módjukban !

Van előnye is a nyilatkozatnak, történetesen elismerik a szurkolók teljesítményét. Szlovén válogatott - Magyar Szurkolók: 1-1.
@bonsay: szerintem igen, hiszen eléggé sok bakit elkövettek, melyek nyilvánosságot kaptak. Mást nem, ezt kellett tegyék, hogy "jól" jöjjenek ki az egész jegy mizériából...
Most is jó volt kint lenni.
Viszont tényleg nem értem azokat, akik panaszkodtak a bejutási tumultusról. Én az utolsó 3 mérkőzésen voltam, de simán bejutottam. Igaz ez 45 perccel a mérkőzés kezdete előtt volt.
Az előzmények ismeretében kissé "álszentnek" hangzik a levél, ettől függetlenül változatlanul jó érzés magyar hokiszurkolónak lenni, és persze köszönjük a dícséretet...
Milyen klassz köszönőlevél mehetett a zebráknak?
Lesz valaki az nagy VB meccsein? Én talán a mannheimi küzdelmekből elcsípek valamit.
@Tillasz: én is bejutottam, de voltak a környezetemben olyanok, akik a mérkőzést megelőzően 15 percel érkeztek, nem a jegyen feltüntettt helyeket foglalták el, mert nem engedették be az illetékes szektorba, akikkel "szórakoztak"...
Köszönjük a szurkolóknak!
@bonsay: en lemondanek arrol a levelrol abban az esetben...
:)
Hát ez önmagáért beszél. Végre kultúráltan tudunk viselkedni. Köszi srácok!
@kapusLaci: Úgy van, csak a fóbia :) Maradjunk annyiban, hogy láttam már jégkorongcsarnokban nem egy olyan ordenáré nagy bunkót, amilyet még focipályán sosem. Természetesen nem ez a jellemző, csak nem kéne a szentet játszani.

A vb miatt kijár az elismerés mindenkinek, aki ott volt, még televízión keresztül is príma atmoszférát teremtettek! :)
@peterszky: Lehet de ez ritka hokimeccsen,én egy Fradi-Ujpest focimeccsre lehet hogy kise mernék menni,elöször a sok bunko miatt,másodjára pedig a nagyon halvány foci miatt.
De inkább ne keverjük a két sportot össze,egy napon se lehet emlegetni:))
@peterszky: Maradjunk annyiban, hogy focimeccsek körül több a balhé. És nem csak itthon...
Mindentől függetlenül jó ilyent olvasni.
A magyar hokiszurkolókról már az 'A' csoportos világbajnokságon is ódákat zengett a nemzetközi sajtó, mert egészen egyszerűen nem hitték el, hogy lehet ennyire fanatikusan, de önfeledten, felszabadultan szeretni egy csapatot.
Ha jól emlékszem, akkor talán egy meccset sem nyertünk meg, mégis a szurkolók a lefújás után is még fél órával ünnepelték a csapatot. Szóval minden egyes meccs vége olyan volt, mintha a magyarok győztek volna.:)
Na ettől már akkor is leültek külföldön.
Gondolom, ez a mentalitás volt Szlovéniában is, tehát nem lep meg, hogy ilyet írtak.
A szervezés körüli dolgokkal meg számoljanak el magukban, nekünk azzal nem kell törődni.
Mi csak szeressük tovább a magyar jégkorong-válogatottat!

Hajrá fiúk!
Puder az egész,üres lett volna minden a magyar szurkolok nélkül!Igy is nagy minuszba vannak anyagilag!Persze ez semmit sem csökkent a magyar szurkolok érdemeiböl!Gratula minden magyar hokiszurkolonak,akik a helyszinen voltak!
ez a levél egy szép gesztus volt.
Jó volt olvasni a cikket, nekem is kint volt a barátom, majd megkérdezem, hogy tényleg szórakoztak-e előtte a magyarokkal, mert akkor az kissé beárnyékolná a dícséretet.
@tizenharom13: Próbáljuk nézni csak a jó oldalát. Reméljük, hogy a jegymizéria azért volt, mert még nem ismertek minket.
Bízom benne, hogy ez a levél nem csak protokoll meg udvariasság, hanem ha lesz megint ott vmi rendezvény: mondjuk egy A csoportos VB :D akkor már nem fognak a jegyekkel akadékoskodni.
A vendégszurkolók közös szektorba irányításának biztonsági okai vannak, nálunk is ez történik nemzetközi meccseken (is), pl. a DVSC összes nemzetközi meccsén így volt. A szervezésre pedig mi, magyarok ne panaszkodjunk, gondoljon mindenki pl. a 2006-os úszú EB-re, ami katasztrófa volt. De a fentebb említett focimeccsek sem tölthetnek el minket büszkeséggel.
@kapusLaci: jah, de a fociszurkolók legalább le tudják írni, hogy különbség :)
Mi vajon mikor leszünk annyira kulturáltak, hogy ne ilyen öntelt kommentek szülessenek, mint minden előttem olvasható????

Mikor gondol végre mindenki először arra, hogy "KÖSZÖNJÜK, hogy ott lehettünk és SOK SIKERT kívánunk a szlovén jéghokinak?"

Ti itt most mire is vagytok büszkék? Magatokra? GRATULÁLOK!
@Stoney Hill Billy: Tán foci rajongo vagy?Magyar foci? Elkeseritö, unalmas,te is olyan lehetsz mint a magyar foci, szar!!!
@kapusLaci: így van! szemét, gonosz fociszurker, húzz innen! fújj, undorító egy népség, várjál, köpök is egyet...... na, megvolt. aki focis, húzzon innen!

:DDD

reméljük legközelebb nem csak ilyen utólagos gesztusokban, hanem just in time, tettekben is ilyen korrektek lesznek a szlovének. az sokkal, de sokkal többet érne, és őszintébb lenne a mosoly, mint egy ilyen pótlólagos fejsimogatás után.
respekt!

kevesen maradtak, akik jó hírünket viszik.
@_benito:
én azt mondanám: ez a jéghegy (pláne, jéghokiról van szó) csúcsa. Sokkal több magyar van, aki tud viselkedni, mint aki nem.

Itt "ezek" jöttek össze, és (végre) jó hírünket keltették.

Hajrá magyarok! Hajrá jéghoki!
@szorgalmas:

nekünk - sajnos - sok sok egyéb dolog folytán, először meg kell javítani a rossz hírünket. Gyógyítani kell a velünk szemben nem megalapozatlan bizalmatlanságot.

Ez egyirányú utca - először mi, és ha látják, akkor ők ..
sztem meg épp igy van igazi értéke ennek a levélnek, illetve annak, ami ezt megíratta velük. ilyen körülmények között is sportszerűen, kultúráltan viselkedni, az az igazi kihívás... :) még " normál" körülmények között sem mindig sikerül nekünk, magyarokank, de most megmutattátok/mutattuk. köszi!!
ennyire nem kell magyarnak lenni, ez egy szép gesztus, nem kell a g*cizést keresni benne!
köszönjük szépen a szlovének kedvességét. respect
@Shinigami Daiko: bocs, ezt nem értem. ljubljanában azért viszonylag kemény brigád jár (járt?) korongra (sógoréktól még mindig ki vannak tiltva?), ahhoz képest nekünk milyen rossz előítéletekkel kell leszámolni? mire gondolsz pontosa, ami ezt megalapozta?
tök jók vagyunk jégkorongban! népszerű sport is (nem csak itthon). a szurkolói is ilyenek (innen is kapnak egy "eezigen"-t, mert azért ez egyáltalán nem evidens, sem itthon sem a világban máshol). a következő lépés az kellene hogy legyen, h ráerősít az új "sportot is adunk ám a népnek" kormány erre -és számos olyan más NEMfoci sportágra ami tényleg megy nekünk- népszerűsítés, támogatás, iskolai programok mittudomén nem vok miniszter... csak egy javíthatatlan optimista! utána már csak egy dolog kell: mint a jutyubos tutorial videókon, ahol a kurzor körül van egy piros karika, hogy a magamfajta vakok is lássák mit csinál épp a mester, ua. a TV közvetítéseken is lehetne vmit dobni digitálisan, ahogy azt pl amerikai fociban teszik :)
jó napot!
@papaten: Nos az úszó EB, meg a focimeccsek talán alulszervezettek voltak, de az utóbbi 10 év nemzetközi jégkorong eseményei (3 divI. VB, 3 Continental Kupa döntő) osztatlan elismerést arattak a szervezés tekintetében. Így fordulhatott elő pl. hogy mindkét esetben rendezhettünk egymást követő években (Conti Cup-ot 3-szor!!), ami előttünk még senkinek sem sikerült tudomásom szerint.
Szóval ha vkinek akkor "nekünk, magyaroknak" van alapunk panaszkodni a szervezésre egy hokitornán. Főleg az idei szlovén után.

(A hozzászólásokból úgy érzem ez a post is index címlapos volt... :) )
@számá:
Komolyan nem értelek. Ott voltál Ljubljanában? A végén a magyar közönség megtapsolta mind a szlovén játékosokat, mind a szurkolókat!
És igen büszkék lehetünk magunkra, mert ilyen csapatunk van, amit csak szeretni lehet...

@peterszky: Én is láttam már, de kb. 0,3 % az arányuk és őket jellemzően válogatott meccsen sose láttam.
@lakota: Ok, a jégkorongból az utóbbi időben kimaradtam, így nincs összehasonlítási alapom. Nem akarok általánosítani, de szinte minden esetben tapasztalható a jó "magyar" módszer a szervezésnél, rendezésnél. Nincs felelős, nincs megfelelő anyagi és technikai háttér, ad hoc megoldások, stb.
@decibá: számá: Mivel ez az első kommentje a blogon, valószínűleg nem volt ott és nem is túl tájékozott a témában. Sőt, szerintem már a reakciókat sem fogja olvasni... ;)
@papaten: Nos a hoki ebben is különbözik. Szerencsére. :)
@lakota:
Csak az a bajom, hogy végre lehetne örülni vminek, egy kicsit büszkének lenni vmire, és jön valaki károgni, hogy önteltek vagyunk. Hát ezért kishitű ez a nép...
A szlovén szövetségnek meg köszi. Szerintem virágnyelven most mondták el, hogy nem ezt vártuk tőletek, és tudjuk hibáztunk is a szervezésnél. Szóval korrekt!
@decibá: Igazad van, de épp ezért írtam, h nem érdemes számá hozzászólásán sokat rágódni...
A szlovén szövetséghez meg annyit, hogy nekem azért továbbra is hiányzik, hogy kimondják (nem virágnyelven)...
Na erről szól a sport, kedves (?) "futballszurkolók".

Győr, ETO-Valcea BL-elődöntő. A román szurkolók csendben végighallgatták a magyar himnuszt, meccs után megtapsolták a győri játékosokat, a győri szurkolók a románokat.

Valcea, Valcea-ETO BL-elődöntő. A román szurkolók fütty nélkül a magyar himnusz alatt, meccs után a B-közép megtapsolja a magyart.

Na, akkor most megkérdezném, hogy vajon az ETO-DVSC bajnoki döntőben vajon kurva-e volt Vérten és Görbicz, amikor éppen hallótávolságban volt a kb. 8 debreceni vagány előtt, vagy nem-e volt kurva...
@Artie: a lelátó a társadalom egy piciny szeglete. a jégkorong abban a szerencsés helyzetben van, hogy egyáltalán nem a társadalom alsóbb rétegei látogatják, mondhatni, elenyésző arányban. a fociemccseken picit más az arány, de azért ott sem emberevő orkok vannak. az elmúlt évek közhangulata ráadásul nem pozitív irányba terelte ezeket a folyamatokat, de ehhez elég csak autóba ülni, és az ember jó eséllyel igen hamar megtapasztalja.

olyan az egész, mintha az osztály jótanulója sértődötten mesélné az anyukájának, hogy a munkanélküli szülőkkel rendelkező Pistikének koszos a pólója, csúnyán beszél, verekszik és egyébként is: HÜLYE. Persze ezt pistinek soha nem mondaná a szemébe, mert jönne olyan tockos, hogy még. de azért belül feszíti a büszkeség, hogy ő mennyivel különb.
Sziasztok! Nem voltam ott, de a tévén is nagyszerű volt, amit a Csapat és a Szurkolók nyújtottak. Nem tudom, milyen volt a szervezés, de én is hajlok arra, hogy ez a levél betudható - ha volt rá ok - egyfajta bocsánatkérésnek.

Végül egy gondolat a jegykorlátozásról: a módszereken lehet vitatkozni, de a rendező azon jogát elvitatni, hogy korlátozhatja a vendégszurkolók számát - ostobaság. A kötelező minimum - úgy tudom - a férőhelyek 10%-a. E fölött - ha úgy tetszik - minden darab ajándék, még akkor is, ha pénzért van. Gondoljatok bele, bárki közülünk talán szeretne hazai pályáján kisebbségben szurkolni...?
Gratulalok a szurkereknek! Megjegyzem, Nemetorszagban szerettem meg a hokit, mert oda ki tudom vinni minden tovabbi nelkul a fiamat meg a lanyomat.
Ket jellemzo eset: Csapatunk kikap, kisse kapatos vendeg szurkolok jonnek kifele. Az egyik elkezdi szidni az ellenfelet (minket). Masik harom haverja lefogja, kisse meggyurja, hogy hagyja abba a bunko viselkedest.
Szintugy csapat kikap (hozzateszem, szuken...), meccs utan a ket szurkolotabor a kozeli kocsmaban talalkozik, rendelnek egy kor sort, majd egyutt szepen kitargyaljak a meccset, meg hogy a masik varosban hol van jo kocsma. A vendegszurkolok a kovetkezo meccsen vartak a mieinket, majd a meccs elott meg egy pofa sorrel melegitettek (hutottek).

Na ezert (is) szeretem a hokit...
@lakota:
Tényleg tisztább lenne, ha egy az egyben kimondanák!
Hogy a levél megirásának hátsó szándékait keressük, az nálunk már természetes(?)
Ha a nemzetközi sportsajtóban ez a levél megjelenik, az sokkal fontosabb és hasznosabb,mint bármilyen előzetes vagy a helyszinen tapasztalt,esetlegesen kifogásolható intézkedés.
A levelet lehet mellékelni a VB pályázat mellé.
A szurkolók csodálatosak voltak, tévéből is átjött a remek hangulat. A lelátón A-csoportos a teljesítmény, remélem hamarosan a pályán is az lesz!

A levél gáláns gesztus, jegymizéria ide vagy oda. Akik kint szurkoltak, büszkék lehetnek, nem mindennapos, hogy a rendező szövetség ilyen levéllel ismeri el a drukkerek teljesítményét!
@szorgalmas:

ebben jó sok igazság van, de azért a futballmeccsekért sem kell kevesebbet fizetni, mint a jégkorongért. hogy magyarországon olyan a közeg, amilyen, abban nemcsak az elmúlt néhány év játszott fontos szerepet, hosszú társadalmi-kulturális folyamatok eredményeként alakult ilyenné. én mondjuk a 90-es évek végéig jártam futballmeccsekre, azt hiszem, akkor sem sokban különbözött a hangulat a mostanitól. ha az emberek minőséget kapnának, többen mennének ki, és a több között kisebbnek tűnne a szélsőség. (most nyilván nem azokra gondolok, akik izgalmukban lekurvaanyázzák a bírót vagy az ellenfelet.) de az is tiszta, hogy ez nemcsak magyar jelenség (gondoljunk olaszországra), meg az is, hogy a hokiszurkolás is alapból más az egész marha nagy világon
@AG 2.0: én nem is állítom, hogy az olcsóbb jegy viszi a "lumpenplorelárt" a stadionba. így alakult. mondjuk aki a játék minősége miatt jár focira, az meg is érdemli. inkább egy szubkultúra játszótere ez. ami engem zavar, és az előző hozzászólást eredményezte: picit olcsónak érzem ezt a "mi vagyunk a tökös/okos/barátságos hokiszurkolók, no, ott meg a primitív/buta/agresszív focisok". lassan minden poszt, ami érintőlegesen foglalkozik a szurkolókkal, erre fut ki. színtiszta rasszizmus:) kell ez? és ahogy te is mondod: alapból más a kettő. kár versenyeztetni.

a biliárd szurkolók például sokkal szimpatikusabbak a hokisoknál. nem őrjöngenek, ha két játékos összeverekszik, nem hangoskodnak, és nem ugrálnak. hülye hokisok:)
@szorgalmas: Viszont milyen punnyadt, sótlan egy közönség... A hokiszurkolók az evolúció csúcsa, akárhogy nézzük! :D
@lakota: ...ráadásul sztem elég rendesen őrjöngenének, ha két játékos összeverekedne, talán be is szállnának...:D
@szorgalmas: szerintem azok is elég nagy parasztok! hányszor hallani a tévében, hogy megcsörren mobiljuk! ilyen fociban vagy hokiban nincsen! :)))
@Theutus: Lehet, hogy szombaton sikerül kinéznem. Ha tudok napi jegyet veszek. Érdekel, hogy mire jutnak az olaszok. Ellenfeleink lehetnek jövőre. Meg a svájciakat is szívesen meglesem, nagyot fejlődtek az elmúlt években.
@LBogár: mindent visszavonok :))))
Sziasztok!
Itt egy rövid beszámoló a szlovéniai világbajnokságról:
www.miep.hu/fuggetlenseg/2010/majus/07/8.htm
Üdv!
süti beállítások módosítása