HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Végleges a 22 fős magyar vb-keret

2010.04.14. 19:59 Hblog

Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa, valamint két Sapa Fehérvár AV19-hokis, a védő Jobb Dávid és a csatár Benk András. Két kapus, nyolc védő és tizenkét csatár készülődhet. Második számú hálóőrünk az abszolút újonc starsos Rajna Miklós lesz, de a védelemben és a csatársorban is található olyan fiatalabb jégkorongozó, akik első felnőtt világversenyükön vehetnek részt szombattól.

A válogatott kerete a ljubljanai vb-re:

Kapusok: Hetényi Zoltán (Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas Bp. Stars).
Hátvédek: Ennaffati Omar, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szirányi Bence (Vasas Bp. Stars), Hegyi Ádám (Dab.Docler), Horváth András, Tokaji Viktor (Sapa Fehérvár AV19), Szélig Viktor (Briancon, FRA).
Csatárok: Magosi Bálint (Dab.Docler), Fekete Dániel, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Palkovics Krisztián, Sofron István, Vas János, Vas Márton (Sapa Fehérvár AV19), Holéczy Roger, Peterdi Imre (Vasas Bp. Stars).

179 komment

Címkék: vb válogatott divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi a tökömbajavan Satornak Budaival????????????????
Nagyon szép munka volt Pedró! Gratulálok!
döbbbbbbbbbbbbbbbbbb :)
Na kíváncsi vagyok hogy előre ezt kitippelte meg!? Kicsit érdekes! Rajnát nem is próbálta ki! Jobbot is sajnálom. Benk nálam is kiesett volna!
mondtam, hogy Svasznek és Sille kerettag lesz.

Szegény Budai, úgy tűnik bármit csinál akkor se lesz válogatott már. Pedig az osztrákok ellen teljesen jól teljesített.
@Prenix: Kicsit bizonytalan volt.

8 fiatalnak mondható játékos van a keretben. Ez szép szám.
2 lehetőség van, illetve 3:
1. Sator most is hibásan döntött Rajnával mint Peterdi esetében az elején
2. Baja van Budaival- a Volánban sem védette a végén
3. Rajna tud vmit, amit mi nem és meglepetésnek szánja Sator a bevetését- mint a Medvescasknál a playoff előttig eldugott Kroselj kapust- persze aztán a Dead Bull scouting már sikeresen kiismerte gyengéit a Graz elleni meccsek alatt
és van egy 4. is, de arra nem is merek gondolni
Basszus,én nem szeretem Budait, de szerintem második kapusnak Hete mögé jobb lenne, mint a fiatal Rajna...
Komolyan mondom, nagyon sajnálom Budait:((((
hát ez merész az öregtől. Sajnálom Budait, legalább annyira birom, mint Rajnát. Szegénynek nem először alakul így.
Ezek szerint Rajna olyan jó volt az eddzéseken, hogy meccsen már ki sem kellett próbálni :)
Számomra már csak az a kérdés, hogy kint fog-e védeni. Szerintem, ha nincs sérülés, akkor egyet sem.
Másik két név kevésbé meglepő.
Csökkent a fehérvári kontingens.../Ted érezteti hatását/...??? Kiegyenlitődött a Mol-Ebel arány /Szélig / kivételével!
@jágör68: Láttad védeni az osztrákok ellen? Tök egyetértek.
Lelke rajta az edzőnek.
@üveg: nem hiszem, hogy Ted hatása, összesen 3 Volános hiányzik a keretből (már aki nevezhető.)
@üveg: Így is 12 fehérvári van a keretben. Ez mindenképpen tekintélyes szám.
@Borsy: Nem vitatom, de azt gondolom alázattal állt ahhoz, hogy kimaradt az első kerethírdetéskor. De őt ez munkára sarkallta és nagyon megdolgozott a csapattagságért.

Én tiszta szívből gratulálok neki és remélem hogy ez további munkára sarkallja majd.
Hé skacok tudtok, valamit Szuperről?
@zsirK20: Lehet hogy Rajna megsérül?
Sillénél biztos vagyok benne, hogy jobb Jobb. :-)

Sokat fejlődött az elmúlt szezonban. Sille mégiscsak 40 éves, nincs helye már a válogatottban.

Kapus poszton, Rajnának egy esetleg lazább koreai meccsen van sansza. Annyi szakember amennyi a válogatott körül szaladgál nem hiszem, hogy nagyot tévednének kapusposzton...
@veghist: lehet hogy Budai nem akart volna megsérülni!
Origon azt írják Szuper nem jön és ez végleges.
Ez így bukó lesz.. Rajna max. Korea ellen fog védeni, azért kár kivinni.
Ennyi erővel vihettük volna Kiss Ákost, Orbánt, Pozsgait is..
nekem meglepő Krinó kihagyása, a többi nem. Akinek szurkoltam volna, azok közül egyik se lesz ott :( aki ismer tudja, hogy kik azok, na mindegy így is Hajrá Magyarok!!! Szlovének ellen ott leszek és szurkolok.
Egyik szemem sír, a másik nevet. Krisztiánt sajnálom, Mikinek viszont tiszta szívből gratulálok és örülök neki. Sajnálom Levit is, de talán most nem (akkora) baj, hogy nem jön.
Benk Andrisnak nem volt jó szezonja, Jobb tippelhető volt. Magosi jó hogy bent maradt, Pedro pedig mindenkinek bizonyított, aki kétkedett. Szerintem nyerő ember lesz!
Hajrá fiúk, már csak 3 nap!
Nekem is szúrja a szememet a kapus helyzet. Rajna baromi tehetséges srác de a Budai mögött álló vb-s és egyéb tapasztalat-főleg úgy, hogy még csak nem is véd rosszul- szerintem fontosabb és hasznosabb lenne. Amúgy nekem is az a tippem, hogy a cserekapus nem nagyon jut szerephez a vb-n Hetényi mögött, de mi van akkor ha ne adj Isten megsérül.
HAJRÁ MAGYAROK
Sok a magyar kiállítás POL-HUN 2-8
@zsirK20: @mazsilaci: Nemrég hallottam az egyik rádióban (nem tudom melyik volt) Szuper nyilatkozatát, miszerint a klubérdek az első, nem engedik el.
Vége az első harmadnak POL-HUN 1-1 a kapura lövés 6-10 a javunkra
@edudus: ez érdekes, mert sokat nem játszott most... Sajnos.
Eldőlt, hogy Szuper Levente, a német bajnoki döntős Hannover kapusa nem utazik a szombaton rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokságra. Erről a 86-szoros válogatott kapus tájékoztatta az MTI-t, miután egyeztetett a német klub vezetőivel.
@B. Surdilovic: Ez így van, viszont, ha bármi történik az első számú kapusukkal, kell egy bevethető jó cserekapusa döntőbe. Őszintén én annyira nem bánom, hogy nem jön. Nagyon régen védett tétmeccsen, Hete pedig nagyon jó formában van az utóbbi időben.
hát érdekes hogy a Budait kirakták!!!!! elég buta döntés!!!!! elég furcsa ez a válogatott dolog idén... azért remélem hogy Hetényi végig védi a vb-t!!!!
en orulok h nem viszi a Krisztiant.
ugysem engedne jatszani, akkor meg minek...
mellé-mellé-mellé.
de nem is én vagyok Sator.
Norbee: írtatok már emailt? :P
Gratula a 3 4. soros fiúnak! Kb. 1 hónappal ezelőtt Magosi-Holéczy-Benk trióra tippaltam, de szerintem mindhárman megérdemlik, hogy utaznak. Örülök Szirányinak és Rajnának is, remélem meghálálják a bizalmat!

Sok sikert a csapatnak! Még 3 nap....
Nem tudom páran mit néztetek a magyar-osztrák meccs helyett,de Budai nagyon bizonytalanul védett... Sőt pár edzésen is kapott 1-2 "érdekes" gólt.
Nem azt mondom,szeretem Budait és eléggé meglepett,hogy kikerült,főleg úgy,hogy Rajna még meccsen sem védett. Hete készülhet ,hogy Korea kivételével teljes vb-t fog védeni.
Én a csatársorral egyetértek. Ez volt a legjobb,amit ki lehetet hozni belőle. A védőknél meglepett,hogy Szirányi mehet, de ki tudja. Ha gáz lesz akkor meg 7 védővel toljuk le a vb-t és csak epizódszerepe lesz az aktuális 8. védőnek,szóval sokat nem számít.
Mindenekelőtt: nagyon sajnálom Krinót és látatlanban én is őt vittem volna. De! Szerintem egy edző attól is jó edző, hogy van bátorsága felrúgni a paneleket. Én Krinót azon a meccsen nem láttam olyan magabiztosnak, mint az itt megszólalók többsége.
@miki78: Mi a bukó, hogy kimaradt Benk ?
Hogy elkezdődött a fiatalítás...ott van Sofron! :)
@Izom Közeg: ha egyik kapus megsérül lehet vinni egy előre nevezettet! Gondolom ez Budai!
A válogatott keret összeállítása (kapus, védő, csatár)
Volán 12 (1+2+9)
Vasas 7 (1+4+2)
DAB 2 (0+1+1)
Briancon 1 (0+1+0)

EBEL:MOL arány így 12:9
Szerintem is Hetényi jó formában van, az EBEL-ben is jó teljesítményt nyújtott. Megbízható kapus, terhelhető, kiegyensúlyozott. Rajna is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Budai, aki nézte az összefoglalókat bizony akkora potyákat kapott. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, de szerintem már nem válogatott szintű.
@OTeR: Igaz ki más is lehetne, mivel Szuper nem jön, és azért még mindig nem dúskálunk válogatott szintű kapusokban.
@Lazlee: hali meg van, már a megoldás, hogy jutunk le Ljubjanába köszi.
@Norbee00: Márhogy a létszámot Mlacnak...
Elkezdődött a második harmad
@Lazlee: @Norbee00:
közben megoldottuk másképp addigra már lefoglaltuk a kisbuszt, mire jött a buszos lehetőség
Az egészben az a jó, hogy bárki tud egy-két nevet mondani, aki szerinte és mások szerint is reálisan beférne a keretbe, de legalábbis határon van. De ha csak 22 fő mehet, nincs mit tenni...

@Pierre: most küldöm
kivancsi leszek a Sofron Nagy Gergo Magosi Koger Dani Sziranyi es a tobbi fiatal teljesitmenyere ok meg kerdojelek nekem az "oregektol" mindenki tudja kb mire szamithat
Hát én kapusnak egy rutinost és egy fiatalt vittem volna. Egy még mindig fiatal Hetényi Zoli és egy nemzetközi rutin nélküli Rajna... hmmm. kicsit fura.
@Norbee00: 2 már van, de a harmadik lehet megy a levesbe...

@Rex: kár volt írnod.
@Rex: mé?

Jó ez a csapat így, nehogy már Benkért krokodilkönnyeket ejtsünk.
Dubek, Sikorcin és Mihály ha jön egy-két év múlva, már jobban fogok sajnálkozni.
@Rex: milyen optimisták vagyunk!
Second Period
31.52 2 - 2 EQ HUN 24. HENTES, Kristof
(4. HARDI, Richard)
31.02 2 - 1 EQ POL 5. WCISLO, Kamil
(22. SZANIAWSKI, Karol)
28.52 2 min POL 5. WCISLO, Kamil Holding
First Period
17.07 2 min HUN TEAM PENALTY Too Many Players on the Ice
15.49 1 - 1 EQ POL 17. KAPICA, Damian
(2. POCIECHA, Bartlomiej)
14.58 2 min HUN 15. VARGA, Arnold Holding
14.32 2 min POL 15. GUZIK, Kacper Hooking
9.33 2 min HUN 11. NAGY, Richard Hooking
5.37 0 - 1 EQ HUN 4. HARDI, Richard
(24. HENTES, Kristof)
00.00 GK in HUN 20. PLESZKAN, Jozsef
00.00 GK in POL 1. MRUGALA, Sebastian
Megint az a helyzet, hogy Sator vagy Isten lesz, vagy közellenség.
Mivel a cél a feljutás lehet érdemes lett volna 7+13-mal menni. így meg van 4 teljes sor... a fene tudja, de BUDAInak a csapatban lenne a helye szerintem...
@barnabas7: 8+12-vel van meg a 4 teljes sor
Sator mindent egy lapra tett fel, ha nem jön be, mehet a fenébe. A személyes sérelmeire nem vagyunk kiváncsiak, ha nem képes a válogatott érdekeit szem előtt tartani, el kell kergetni.
@barnabas7: a kommentelők meg jöhetnek majd, ha nem jutunk fel, hogy "ugye én megmondtam, hogy ennek nem lesz jó vége", vagy ha feljutunk: "na ugye, hogy ért ez hozzá" :D:D:D
Kettős emberhátrányban vagyunk
Az biztos nem lesz sajnos hogy: Budai döntsd le a kaput, Budai döntsd le a kaput stb.....! Bár rímel Rajnával is!
Budai szerintem is bizonytalan volt a meccsen de ki tudja, hogy a Rajna tud-e ennél jobban védeni egy VB-n
A norvég meccs után gratuláltam Sator-nek, hogy jó volt a csapata aznap. Ő azt felelte, hogy szerinte mindkét meccs kemény volt. Majd vigyorogva hozzátette, hogy nekem meg az angol tudásom jobb, mint az ő magyarja.

Vicces, közvetlen ember benyomását tette rám a Főnök. :D
@Rex: Azért nem jutunk fel mert nem Budai a 2.számú kapusunk?
Addig nyomták a lengyeleket emberelőnnyel, amíg egy kettősből ismét megszerezték a vezetést, 3:2 oda.

Budaival kapcsolatban nem tudok mit gondolni, Rajna szerepeltetése több, mint kockázatos, de a felelősség a kapitányé, ha így látta jónak, ám legyen. Nagyon remélem, hogy Rajna igazolni fogja a döntés jogosságát!

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hát mit lehet mondani, azért van meglepetés. Rajna szerepeltetése és Budai kihagyása mindenképpen az. Én sem láttam meggyőzőnek Budait szombaton, de a rutin mindenképpen mellette szól.
Jobbra én tippeltem, szerintem a hétvégén ő lógott ki leginkább a védők közül, Benk szintén esélyes volt a kimaradásra (bár - savazzatok nyugodtan - és Sofront is ide soroltam). Pedro kihagyása a bő keretből eleve baklövés volt, csattanós választ adott rá, ezek szerint nem minden a jegyzetfüzet...
Kíváncsi leszek, hogy Rajna mennyi lehetőséget kap a szereplésre, arra pedig még inkább, hogy Szuper távollétében Hetényi mennyire tudja elviselni a terhet (számomra ez a gyenge pont az ő esetében). Kulcsposzt az övé, és bírni kell a terheket, másként nem megy.
@csatoimi: Tudsz valamit a Budai-ügy hátteréről?
lengyelek mért nem mennek e a... 4előnyt befújtak a fiataljaiknak 7 perc alatt...beszarok...
én Bálnát vittem volna 2. kapusnak, kb. annyit védene, mint Rajna vagy Budai, azaz semmit
már ha egyáltalán van Budai-ügy
úgysem fog védeni a 2. kapus, ezért nem is baj, hogy nem Budai ment :) Sator-nek lehet elgurult a gyógyszer :)
Kiállítások: POL-HUN 4-14
@Rock me Amadeus:
ezt nem tudhatjuk előre hogy mennyit kell majd esetlegesen védenie! Sérülés, egyszerű láz, vagy csak rossz meccs forma alapján.
@mazsilaci: igen, úgy értettem, hogy így van meg a 8+12-vel. csak lehet nem voltam érthető.
@[Roller]: az így lesz az tuti. ezért mondom, vagy Isten, vagy pedig...

De bízok a feljutásban, és abban, hogy jövőre mégjobbak leszünk.

HAJRÁ MAGYAROK!
ez jó :) Budai-gate

Viccet félretéve, sajnálom őt nagyon, de szerintem egyértelmű volt, hogy Hete az első számú kapus, és szerintem egy meccset sem fognak elvenni tőle, ha nem muszály (Korea pl. pont jó bemelegíteni) Aztán lehet Sator kint is húz valami merészet :)
OFF:

Szakdolgozatomhoz kérnék egy kis segítséget egy kérdőív kitöltésének formájában.

Aki még nem töltötte ki, kérem szánjon rá 2-3 percet. Aki tudja, az terjessze ismerősei körében!

A kérdőív: ripet.hu/feedback.php?kid=hxqfqofobedbv5ph

KÖSZÖNÖM!
@check: höhö még jó h nem te vagy a kapitány :)
A csatárokkal nincsen gond, a góllövés meg lesz oldva, de a védelem az siralmasan néz ki. 3védőt leszámítva MOL liga. Ez kevés, nagyon kevés. Ehhez hozzá jön, hogy 1 olyan kapus van, aki igazából bevethető de ő is fiatal, és nem tudja még úgy irányítni a védelmet ahogy kellene. Ebből az következik, hogy erős ellenfél ellen, mint pl. Szlovénia nagyon sok gólt kell lőni, mert bizony kapni is sokat fogunk. És nem vok egyenlőre meggyőzve róla, hogy ez menni fog. Bár Jobb Dáviddal sem lennénk sokkal előrébb, de az már 3 EBEL védő legalább.
@Bálna_: Semmit nem tudok. Meglepett nagyon.
@OliBLOOD:
Szerintem valamit elszámoltál! Ránézésre is van minimum 10 dunaújvárosi a csapatban! :Đ
@mazsilaci: Amióta kinyitottama sört, 2 gólt ütöttünk, s most emberelőny.
Az viszont jó üzenet a fiatalok számára, hogy inkább játszodj a Mol ligában, semmint az Ebelben a padot koptassad.
lengyelek kipipálva :D
@alvering: jövő héten péntek este 19:59 körül menj a hűtőhöz! ha lehet egy kérésem.
Ja, és előtte jól tárazz be, hogy kb 2 óráig legyen tartalék.
@Bpstars: Nem fog menni, A Tivoliban leszek.
@Bpstars: tudom, hogy hatalmas önfeláldozás lenne a részéről, de én már most vasárnapra kérném a behűtést! :)
@alvering: hát, hatalmas terhet veszel ezzel a válladra, de te tudod! :D
@alvering: Akkor a büfében kezded a meccset! Szerintem mindannyiunk kívánsága ez.. :DDDD Figyelj ez jó üzlet...annyi ingyen sört.. :P
Hálistennek legyőztük a lengyeleket!
5:3!
5-3 ide, ezaz fiúk!

Tartok tőle, hogy a Rodman tesók simán átmennek majd a Mol ligás védelmen.
@Horiko: rodman tesók ellen az 1-2 bekkpárnak kell védekeznie! :)
@Bpstars: ok, csak nem biztos, hogy mindig az az egy két bekkpár lesz majd fenn a jégen.
@Rock me Amadeus: Dubek, Sikorcin és Mihály trióból DUBEK már játszhatna a válogatottban mert meg van 2 éve magyar klub csapatban, de az idei szezonja siralmas volt neki is ahogy az egész ÚTEnak.

Maartz is oda kerülhet ahogy az elmaradt felkészülési torna helyett a válogatott összetartáson is ott volt.
@Horiko: Hát úgy kell cserélni, hogy ők legyenek bent ellenük.
@csatoimi: Nekem is ez jutott az eszembe és teljesen jó üzenet.
@edudus: @check: ok, legyen úgy, cseréljünk mindig pontosan és ne engedjük őket közel a kapunkhoz, de azért egy kis fenntartás van bennem a védelmet illetően, félek, hogy nagy lesz a tempókülönbség, Majd meglátjuk... igaz a Norvégok ellen jól helytálltak ők is.
Na csak most érkeztem, és örömmel látom, hogy kezdenek a jégkoronghoz is annyian érteni, mint a focihoz.

:D
a Szlovén-Magyar meccs után ezt szeretném itthon olvasni:
"a Magyar csapat szurkolói a helyszinen csodálatos hangulatot varázsoltak, énekelnek, dobolnak, dudálnak, és a csapatuk feljutására jól berúgtak:):):)"

Ezzel nem leszek népszerű, de Dubek szerintem nem tudna extrát hozzátenni a csapathoz.
@barnabas7: Akármi a vége, biztos ami biztos én jól berugok.::))
www.rtvslo.si/sport/hokej/sp-v-hokeju-2010/neuspesna-generalka-risov-pred-sp-jem/228028

Szlovének ma kikaptak a dánoktól! Nem tom jó e vagy rossz....

Viszont égő a nagy Hala Tivoliban a 800 néző :D:D:D

Sztem itthon tuti 2-3000 kimentek voltak a dánok ellen!
eduus: Nem tudod,hogy mikor indulnak a Fiúk?
És tudsz szállásban Nekem segíteni?
Sziasztok!

Bár az előttem szólóknak nem, de Nekem hiányozni fog Benk Andris. Tény, hogy a szezonja nem volt a legjobb, de ha mi fiatalítani akarunk akkor arra ő alkalmas. Keveseknek van ennyi idősen svéd rutinja,divizió I-es vb győzelme, A csoportos részvétele (és ott is szerzett pontot...)idényei az EBEL-ben. Lehet, hogy pillanatnyilag nincs a legnagyobb formában, de biztos vagyok benne, hogy a vb-n odatette volna magát, és hozzá tudott volna rakni valamit. Na mindegy, nem hiszem, hogy fel fogja adni, lesz ő még válogatott...

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
@vaze: Majd facsipesz barátom gondoskodik rólam...
Elvégre hallottam őt Bernben, hogy mindneki az én vendégem hej, hej...
Viccet félretéve én lennék a legboldogabb, ha csak ezen múlna.
Remélem szurkolásunkon nem múlik semmi.
Hajrá Sofi és a Többiek!!! Mindent Bele Fiúk!!!
@edudus: Olvastad amit írtam Neked?
@edudus: És ezek drága helyek?
Svaszneket emésztem, Szirányi ügyes, remélem beválik, Sille nem oda való...
@mazsilaci: hát még amennyi meccset hozott nekünk.... szépöcsém nagyon rosszul látod a dolgokat... Rajna nem kapott ótvar nagy potyákat?

2 fiatal kapussal neki menni... ha történik Hetényivel valami (nem kívánom!) akkor Rajna áll majd mondjuk a szlovének ellen a ketrecben? max 1 vagy 2 válogatott meccsel a háta mögött?

Még ha a Pannon Hoki gálán versenyeztette volna őket, akkor megérteném a döntést, de így...
Budainak ott lenne a helye mint második számu kapus!! Valószinüleg nem állt volna be, de rutinja erőt adhatott volna, ahogy Sille is ott van a védelemben. Hetényi beérett és elsőszámú lett, de emlékezzünk, pár éve még méterekre kivetődve hasalt rá a korongokra....
Ha Rajnának be kell állnia az nagyon nagy mélyvíz lessz.
Távol áll tőlem, hogy megvédjem Budait, pláne a Fradit, de ez vicc. Értem én, hogy válogatott játékosok hoznak állami támogatást, de ezt is sajnálják a Fraditól. Egy ilyen poszton miért kockáztatnak?
Sille, kérem szépen...
Pedró dühből győztes gólt lő a szlovénok ellen:)
Tudja valaki,hogy mikor indultak a Srácok?
Szerintem Sator mester tisztában volt vele, hogy mit várhat Rajnától, ezért védette Budait, hogy lássa a formáját. Krinó pedig szerintem is bizonytalan volt az osztrákok ellen, és szerintem ez döntött Rajna javára... Mindketten itthon védtek, ugyanazok a csatárok ellen, és Rajna jobb mutatókkal zárt. Egyikükről sem mondható el, hogy hatalmas VB rutinjuk lenne, ami az elmúlt 4-5 évet illeti! Szerintem amúgy sem véd majd a második kapus sokat a VB-n...
@Ritus1984: péntek reggel indulnak majd
@F. Kapus: Én is ugy tudtam! De a tévében tegnap azt mondták,hogy ma!
nem lehet, hogy nem cortina-nak volt és nem sator-nak lett baja budai-val, hanem énekesnek van jó ideje?
Lóbugyinak kell összeesküvés elméleteket gyártani.Sator a kapitány ,így döntött,ő áll a kispadon, nem mi, ő viszi a vására a bőrét nem a szurkolók.Mikor átvette a volánt 1,5éve Budai volt a kapus,de pár meccs után Hetényi váltotta ,és maradt is a bajnokság végéig.Világért sem akarom a mol vs.ebel közti különbséget felhozni, de Krinónak magas a mol ligánál magasabb szint.Anno a volánban volt az év játékosa is,mikor még a csapat a magyar bajnokságban játszott...Remélem nem a kapusaink bravúrjaira lesz szükség szlovéniában ,hanem a csatárokról szól majd a vb.
vicces ez a molligázás! :))))
A Rajna gyereket a Sator- Énekes duó hányszor láthatta tétmeccsen a helyszínen, élőben védeni?Gyanítom nem sokszor, lehet, hogy egyszer sem.
Szerintem a kapus poszton nem kellene kockáztatni.Ráadásul Hetényi sem kapott az EBEL-ben sorozatterhelés. Négy nehezebb meccsen egymásután kitűnően védeni,hát ez még Szuper Levinek sem szokott összejönni.Márpedig a szlovénok ellen biztosnak tűnik, hogy csak szinte hibátlan kapusteljesítménnyel lehet partiban maradni.
Izgulni én is izgulok, de egyáltalán nem Hetényi Zoli miatt. Biztos vagyok benne, hogy élni fog a lehetőséggel és végérvényesn bizonyítja, hogy első számú kapus, nem csak a tehetsége alapján! Eredménytől függően Rajna a horvátok ellen sanszos, mivel a lengyel már éles, ezért szerintem szombaton Zoli véd. Krinót emberileg borzasztóan sajnálom...

Számomra a csatársorok a nagy kérdőjel, nem tudom, hogy Ted vagy Godó állítja végül össze a sorokat...

Jövőre pedig remélhetőleg újra 25 játékos utazhat Kassa bevételére :-)
Nincs olyan, hogy valakinek ott a helye.
Tuti nem összeesküvés történt.
Budai nem áldozat
Semmi nem jár.
Hát ez mega LOL, hogy ez jó döntés volt e, kiderül a VB után ..., bizots Sator ezt játszotta a tippmixen (gyk: vicc) :D Márcsak 2 nap és kezdődiiiiiiiiiiiiiiik!!!!! Hajrá!
@Prince09: Én Miki miatt sem aggódom - na, jó: egy kicsit, de bízom is benne -, a védelem fele előtte játszott legalább egy szezont, a másik fele meg földije, szóval túl nagy kommunikációs problémái szerintem nem lesznek! :)))
Bízzunk benne, h Ted apó tudja mit csinál!
Hete végig fog védeni, a második kapus személye, szerintem inkább már feltűnő jel a fiatalítás útján, elvégre Budai és Szuper is már 30+ bőven megvan, és 40felett már csak nem fognak ugyanolyan szinten védeni, szóval szerintem ez az indok. Benk-et én is megtippeltem, igaz én Jobb helyett Sillét hagytam volna otthon. De hát az edző ezért edző, reméljük majd ezen döntéseivel megy a mennybe, nem pedig...hm, szóval Hajrá Magyarok! :)
Áhh, majd holnap, "hideg fejjel" talán kommentelek még, mert az az érzésem kapnék 2-3 nap pihenőt, ha most elkezdeném őszintén írni, amit gondolok... :-( Persze most kicsit túloztam, de 1-2 dolgot azért ténylek nem értek... De kívánom, h legyen igaza a mesternek!!! Ne értsetek félre, nem szólom le, nem jajveszékelek, nem temetem a feljutást, ugyanúgy szurkolok ennek a 22 embernek, mint tenném azt kicsit más összetételben, de ami fura, az fura! Na, nyugodalmas jó éjt mindenkinek, és persze hajrá MAGYARORSZÁG! Kint találkozunk!

PEACE!
@SakiCitizen: "Budai és Szuper is már 30+ bőven megvan"
Budai 30, Szuper pedig 29 éves. 10 év még van bennük. Kapusnál nem erény, ha valaki 19 éves.
Lehet hogy Budai egy kicsit bizonytalan volt mostanában, de azért nem véletlenül védett a Szlovák Extraligában, egy fiatal első számu kapus mögé tenni egy mégfiatalabbat több mint merészség Sátor Mestertől. De legyen igaza!
ez az egész nem sator által lett elfuserálva, nincs szuper, innentol minden lutri, mindegy h budai-hete-rajna triobol melyik 2 megy ki.

nem akarok senkit sem leszolni, de sztem nincs olyan szintu kapusunk mint szuper levi, talán egyszer lesz hetébol, vagy rajnából is akár, de jelenleg levi volt a toronymagas no1, aki nem lehet ott...
@csatoimi: Teljesen egyetértek Veled
@budaijegesmedve: Azért néhány EBEL meccsen megmutatta, hogy tud ő emberfeletti módon is teljesíteni. Például az alapszakasz utolsó meccsén a Medvescak a harmadik harmadban többször volt emberelőnyben, és azalatt a néhány perc alatt megállás nélkül kapura lőtték a korongot és egy se ment be, pedig volt olyan is, ami már 2-3. kipattanó volt, de azokat is megfogta. Annak ellenére, hogy a meccs borzalmasra sikerült, Hetényi szerepélése elképesztő volt! (63 kapuralövés, 4 kapott gól: 94%)
@csatoimi: Tisztelettel kérdezem tőled, milyen személyes sérelmei vannak a kapitánynak és mennyiben nem képes a válogatott érdekeit szem előtt tartani? Valami azt súgja, te már most elkergetnéd, ennyire nég Tolvanennel sem voltál szigorú. Mi a baj Imi?
@csatoimi: Tisztelettel kérdezem tőled, milyen személyes sérelmei vannak a kapitánynak és mennyiben nem képes a válogatott érdekeit szem előtt tartani? Valami azt súgja, te már most elkergetnéd, ennyire nég Tolvanennel sem voltál szigorú. Mi a baj Imi?
Meglepő a keret, de nyilván meg van az oka mindennek. @veghist: nálad a pont, tökéletesen egyetértek veled. Részemről sok sikert a csapatnak, az edzői stábnak, a technikaiaknak. Nagyon szurkolok a feljutásért! Hajrá magyar jégkorong! Hajrá fiúk!
@M.Messier: Semmi bajom az edzővel, de ez a döntés mellbevágó volt a számomra. Nagy tisztelője vagyok Rajnának is, de még fiatalnak tartom erre a feladatra. Adja az Isten, hogy Sator döntése jöjjön be és eséllyel induljunk harcba a feljutásért.
@csatoimi: "Nagy tisztelője vagyok Rajnának is"
De azért Debrecent még nem felejtetted el ugye? :)
Bízom benne, hogy a szövetségi kapitány, jó döntést hozott kapus ügyben, bár azt nem egészen értem, hogy miért nem kapott legalább egy harmadot Rajna, a hétvégén! MOL liga meccseken nem igazán láthatta őt védeni Sator!
Nincs Szuper és a szegény Budai most sem fér be?!Hát ez nagyon meleg!
@gogosz: Nem felejtettem el. :) De egy Mol liga elődöntőn elég megyőző volt. :)
Tökéletes döntést hozott Sator mester.
Nem értem a nagy sírás-rívást Szuper ügyben.
Miért is neki kellene védeni?Egész évben hőmérőzött a kispadon.Miért járna neki alanyi jogon az első számú kapus poszt? Hetényi amikor megkapta a lehetőséget bizonyított nem ő rajta múlott ,hogy 90% fölötti védéssel is leültették a kispadra és mr 85% védett.
Budai nagyon bizonytalan volt az Osztrákok ellen.
Tudom én ,hogy itt mindenki jobban ért a jégkoronghoz mint Sator ,ennek ellenére én benne bízom és abban a csapatban amit ő rakott össze.-))
Hááát, Sator elég érdekeset húzott kapusposzton...
Tegyük fel, hogy a szlovének "jól kezdenek" két perc alatt jön két gól, egyértelmű kapuscsere... Ekkor jön Rajna... Hááát, vagy akkora tehetség, mint Szuper, vagy a második harmadban már nem lesz min izgulni...
Illetve az is felmerül, hogy az ellenfelek nem fogják-e "hergelni", - ne adj Isten - sérülést okozni Hetének, tudván, hogy egy abszolút újonc a tartalék... Mindenesetre mostantól rettenetes nagy teher hárul Zolikára... Reméljük, hatalmasra nő az a "pálma"...
Hát, kapus poszton tényleg meglepődik az ember... Az tény, hogy egyszer Rajnát is "bekell vetni" éles, igazi tét meccseken, viszont Budaiban azért van annyi rutin, de az utóbbi meccseken szerintem nem szerepelt valami fényesen. Hát, sajnálom őt...
Kapus: Van ott elég edző, hogy meg tudják itélni melyik 2 kapus van a legjobb állapotban.
Remélem Hetényi fogja bírni végig idegekkel...

Védő: Várható volt, hogy Jobb marad. Sokszor bizonytalan és olyan helyzetekben hibázik ami nem fér bele. Nem véletlen, hogy az EBEL meccsek jó részét is csak a padon ücsörögve nézte.

Csatár: Sajnos ez az év nem sikerült olyan jól Benk Andrásnak, mint a tavalyi. Sajnálom, hogy ő marad ki, de azt hiszem itt is jó döntés született.

Összeségében azt gondolom, hogy 2 jó döntés mellett (szerintem) remélnem kell, hogy a 3. is az...
@bakker81: "Miért is neki kellene védeni?"
Hát mert ő a legjobb magyar jégkorong kapus?
De kár is ezen gondolkodni, mert ő a német bajnoki döntőben lesz, amit - ha már így alakult - remélem megnyernek.
Én is csak remélni tudom, hogy a meglepő húzása Satornak nem az lesz, hogy Rajnát a Szlovénoknak tartogatja... :)

Egyébként tisztán látszik, hogy 2-3 embert "felhúztak" a válogatottba a jövő érdekében.

Én se hittem el, hogy ezt most leírom: nem a feljutás a legfontosabb.
@edudus: A tivoliban csak alkohol mentes citromos sör van->moslék.
@Grundolf: Naaaháát!!!!
Nekem nem így tűnik.
Nekem inkább úgy tűnik a promóció nagyobb mint a tehetség.!!
Nem is vitatkozom ezen.
@bakker81: Akkor 3 dolog lehet:
1. nagyon fiatal vagy
2. nem láttál elégszer SzL-t védeni
3. nem értesz hozzá

+1 én nem értek hozzá, merthogy már nem vagyok fiatal és láttam elég SzL meccset :D
De egyébként kiváncsi vagyok, hogy te kit tartasz jelenleg a legjobb magyar kapusnak...
Szerintem meg védjen Disztl Peti!

Valaki azt írta nemrég: "minden név fájni fog"..
Igaza volt.
@Grundolf: E szezon alapján Hetényi a legjobb magyar kapus!Levinek volt 2-3 jo meccse a Hannoverbe,aztán nyomta a padot.
Szerinted ez jot tett neki?És annak is oka van hogy kispados lett!
A Budai kihagyása engem is meglepett,de attol eltekintve Rajnát nagy tehetségnek tartom,csak hát neki még hiányzik a rutin.
Hajrá Hete,itt az idö a bizonyitásra,ez a te VB-d lesz!!!
@csa1: "A tivoliban csak alkohol mentes citromos sör van->moslék."

Naneee. Ilyen jégcsarnok nincs is. Már érthető a tegnapi 800 néző:)
@facsipesz: Nyugi, a délkeleti sarkon, igaz az kívül van, van normális sör. Legalábbis anno volt.
Az előző szlován meccsből (amikor Sator még a másik csapatnál volt:D) meg arra emlékszem, hogy anno olyan sokan voltunk, hogy abüfében nem kerültünk szinte sorra.
Azért senki se felejtse el, hogy J.P. személyében, most egy olyan edző is dolgozik a csapat mellett, aki tökéletesen ismeri a MOl-Ligás kapusok, játékosok teljesítményét.
en orulok Minikenk, es szurkolok is neki. azok akik a rutint hianyoljak, ugyan mondjak mar meg, hogy hol szerzi meg? nem egy vb-r ekell keszulni, hanem egy valogatottat epiteni. ha most nem megy, akkro mikor? majd akkor kezdjen rutint szerezni ha az oregeek kidolnek? szerintem okosan epitkezik az edzo, lathatoan nem egy idenyre.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

Sator egy f...., bocsi kicsúszott

reményeim szerint feljutunk, de én akkor is hibás edzői döntésnek fogom tartani Krinó kilökését a keretből

azért Rajna, mégse egy Rooney, hogy 18 évesen a mélyvízbe dogják egy életről halálról döntő VBn
védeni max. egy harmadot fog, mert Korea ellen kezdhetne ugyan, de mivel az első meccs, kell védetni Zolit is, hogy a helyszínt belakja
@mazsilaci: Levit sajnálom a legjobban... :( Itt kéne lennie... De ez van...
Pedro csak bent van a végleges keretben!!:)

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
@Grundolf: Akkor nem értek hozzá .Ennyi.
süti beállítások módosítása