HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Starsnak egy, a Dabnak két győzelem kell

2010.03.17. 14:29 F. Kapus

Nem dőlt még el semmi, teljesen nyílt a továbbjutás kérdése, értékelte a helyzetet Glen Williamson, a Stars edzője csapata honlapjának. Óvatossága jogos, bár a Dab.Docler az előző mérkőzést nagyon elrontotta, a csapatok közti különbség hiánya miatt a harmadik győzelemig senki nem mehet biztosra az OB I. elődöntőjében. Persze a szerda este hétkor kezdődő negyedik összecsapáson a Vasas Bp. Stars kiharcolhatja a döntőbe jutást.

Az amerikai szakvezető hozzátette, próbálja játékosaiba sulykolni, hogy az első másodperctől az utolsóig hajtsanak, és ha a csapat önmagához képest jól teljesít, akkor elégedett lesz. "Okos, de agresszív hokit kell nyújtanunk." A Stars kapujában ismét Rajna Miklós áll, így egyértelműsödött, hogy a januárban igazolt szlovák extraligás kapussal szemben a fiatal magyar teljesítménye volt a meggyőzőbb. Az NHL-t megjárt mester nem tervez változtatást a csapatban.

Sok módosításra a túloldalon sincs lehetőség, egyedül a vállműtét után regenerálódó Galanisz Nikandrosz hiányzik, igaz, ő nagyon. J. P. MacCallum kijelentette, a bajnokság legjobb játékosát vesztették el a rájátszásra, akit nem lehet pótolni. A hírek szerint a csúnyára sikerült 2-6-os meccs után egy nap pihenőt kaptak a Dab.Docler hokisai. Koncentráció és fegyelem, ez hiányzott a legjobban a legutóbbi mérkőzésen a kanadai szakember szerint. A gólösszefoglaló megtekintése után csak egyetérteni lehet vele.

A ma esti találkozót a Gebei, Kincses, Németh M., Mayer G. négyes vezeti. Online szöveges közvetítést itt és itt találnak a megfelelő időben. A jegkorong.tv máris elkészítette a keddi FTC–Fehérvár képes beszámolóját. Szintén megtekinthető a román bajnoki döntő második mérkőzése, ahol az SC Csíkszereda bravúros 5-2-es győzelmet aratott a Steaua vendégeként. Pénteken és hétfőn Csíkszeredában találkoznak a felek, az SC 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Szerdán még egy érdekes és fontos mérkőzésre kerül sor. A serdülőbajnokságban az UTE 17.30-kor fogadja az SC Csíkszeredát. Az élen álló három csapat egyaránt 12 ponttal rendelkezik, és még két mérkőzést játszanak egymás között, pénteken a Starshoz látogat a Sport Club. Nem kis hátrányt jelent az erdélyieknek, hogy a csapat hat meghatározó játékosa ezekben a napokban Észtországban játszik az ifjúsági világbajnokságon. Innentől kezdve amelyik csapat meccset tud nyerni, döntőbe jut, merthogy a tabella első két csapata játssza a serdülőbajnoki finálét.

283 komment

Címkék: stars williamson dab.docler maccallum ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

7 Stars mezőnyjátékos a jégen, 2 perc. - 6-al már nemmegy?
Rossz csere a Starsnál 2 perc :)
Emberelőnyt kaptunk, ez már megvan :)
na...röfögjetek, mi a répa????
@Fibonaci: ne azt mond hogy eldőlte hanem hogy vége e! :)
7 Stars mezőnyjátékos a jégen, 2 perc.
szabály szerint gólnak kell lennie
Hogy lehet 7 játékos?
jól van, arany fiaim, holnap meg ügyesen, okosan, egyszer már meg kell törnie annak az átoknak, hogy mindig a vendégcsapat nyer :))))
2-3 emberhátrányból?
rohadt hivatalos oldal, miért nem frissül.
Most akkor mennyi az eredmény és mennyi van hátra?
a stars lapja is áll...tiszta őrület, bakter...
gondolom kezdődik a bunyó... :(
59 17-nél volt a kiállítás.
3mp van hátra 1-1 kisbünti még van mindkét oldalon
nincsen semmi, mi lenne :) 2-3, azt hiszem, de várjuk meg a hivatalost...
3mp? azalatt má csak nem kapunk!
Vasas Bp. Stars - Dab.Docler 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
III. harmad - 60. perc
Lefagyott az egész hóbeleflanc :D
lefújták már???? Spigi...?
@1885*: Középről jön a pakk :()
Miiivaaan,mi van mi vaaan?
Hány órás az időkérés bammeg?
bunyó, Omárt írták eddig, csodálkoznék, ha magával verekedne :)
(BENCH - cserepad kisbüntetés)? Ez mi ?
mondtam én hogy bunyó lesz! tutti biztos volt
Gratula a DAB-nak!Tudtam én ,hogy arra mennek,hogy otthon mégegy meccs legyen!:))
Csupán elhúzták a Stárs előtt a mézesmadzagot!:))
Nem bántom a bírókat,de csak egálra hozták a statot.
@Nyuszí O_o: Na akkor valakik véglegest kapnak lehet.Omár lehet erre is utazott
megböntették a Dab cserepadját, ez kb. olyan mint amikor én aláírattam az egyik tanárommal nyolcadikban az ellenőrzőm azzal, hogy - egyes szám első személyben! - rendetlenkedtem, fegyelmezetlenkedtem, aláírás XY tanár :)
ha minden igaz, akkor 3-2 a vége nekünk :)
@Nyuszí O_o: Hogy szoktak böntetni vkit? :)
59.58 Gergely-magas bottal.....
Még 1 2 perc a Starsnak
59:58 - 82 Magosi Bálint (Dab.Docler) - (HI-ST - magas bottal való játék csak,hogy a statisztika stimmeljen. Beca...ok
Magó + Gergely kardoztak?
@Nyuszí O_o: Mi van veled Nyúl barátom?
szívtál valamit? :D
@legórágó: cancelled! félreinformálás esete forgott fenn.
@redwhite2006: Honnan tudod?Ott vagy? :D
@bandog: semmi, szimpla esti tudatmódosulás :) felfokozott idegállapot, satöbbi, satöbbi.
telcsi is van a világon
Na végre vége! Gratulálok a DABnak!!!
@redwhite2006: Telefonos segitség,úgy könnyű... :))
Akkor most már tuti? :D
Vége? :D
Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek! Kár, hogy az utolsó meccsen a Starsnál van a pályaelőny!! Remélem ezt a győzelmet nem azért hozták a srácok, hogy újra itthon nyeljük be a keserű pirulát! :) Hajrá DAB!
@bandog: Kiírták az Iceockeyn :D
Köszönöm Bikák ezt a szép,eredményes estét.
tényleg nem akarom bántani a Stars-weblapot, iszonyatosan jó és informatív online közvetítést toltak, de azért a végére is illett volna írni valamit, ilyen felfokozott helyzetben 10 perc állás túl nagy luxus...
@1885*: Lááátom,már csak olcsó poénokat durrogtatok :))
@bandog: Tegnap reggel nem voltál ilyen beszédes kedvedben.
szép volt, srácok, gratula, az a baj, hogy délelőtt beszéltem az egyik játékos anyukájával, aki majdnem felpofozott, amikor mondtam, hogy én a mai meccset győztesre teszem, igazán csak a holnapitól félek :)) de most már meg kell szakadnia annak a rossz sorozatnak, hogy mindig a vendég nyer... :)
@foma: Na ja,feszült idegállapotban voltam az előző esti meccs miatt.
@bandog: Dehogy :D szép volt DAB!
Még Gergely próbált a végén Magóval egy bunyót kezdeményezni( Hátha belemegy Magó és eltiltás lesz), de nem lett belőle semmi.
@Nyuszí O_o: Én tegnap fogadni is akartam a mai meccsre, de sajnos nem volt a kínálaton! :)
57-35 a kapuralövés.Természetesen a Stars javára.
@bandog: Sokra mentek vele :)
SEVELA! SEVELA! SEVELA!
@gogosz: holnap lesz, de már nagyon izom a beszállás díja...nem is merem ideírni...
A végén azért még Gergely megpróbált verekedést kezdeményezni Magosival (csak nekem nyilvánvaló, hogy miért?), szerencsére Magó nem ment bele, ebből lett a 2-2 perc...
@Nyuszí O_o: Kohn-Rosenberg bank napi árfolyama?
Újvárosban lesz az idei bajnoki döntő!
Akár melyik csapat nyer holnap,megérdemli a döntőbejutást, bár ott az első meccsen nemigazán lesznek fittek .3egymásutáni nap komoly téttel bíró rangadót vívni nem tűnik lightes elfoglaltságnak,hagyhatott volna a szövetség 1 pihi napot a döntő előtt.Tök jó lenne ha a dab honlap közvetítése úgy működne,mint a régi szép időkben,és folyamatosan menne
@Spigott: Nem tudjuk mi volt, majd leírják akik látták! De tételezzük fel, hogy úgy volt, ahogy mondod, akkor nem voltak valami korrektek. Bástyáért akartak "gyalogot" adni. :)
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, és remélem nem is lesz igazam. De ha holnap a vesztes csapat kiprovokál a végén egy tömegbunyót, akkor az eltiltások miatt, tényleg nem lesz értelme a Volán elleni meccsnek.
@gogosz: Azt is írtuk amit fentről mondtak :)
@gogosz: jaj mit nem mondasz a stars nem volt korrekt???? Ez annyira nem jellemző rájuk, nem is értem, hogy merült fel a gondolat benned??? :D :D
@1885*: Halgassuk meg előbb a másik oldal véleményét is. Így korrekt.
@Nyuszí O_o: a honlapszerkesztő üzeni: "bocs, a végéért. Műszaki porbléma volt (l'art pour l'art-osan), ezért lett ilyen kurta vége... És köszönjük a dicsértet" :)
@Bpstars: A kakaskodás miért alakult ki?
@gogosz: jaaa, az úgy volt, hogy a másik kezdte! :)
Nem volt komoly, említést sem érdemel. Ilyen tétnél, ilyen kiélezett szituban az lenne a fura, ha szépen beszélgetnének a jégen.
@Spigott: az fel sem merult benned ,hogy csak ugy siman mint egy normal embernel elszakadt a cerna es megtalalt egy masik embert az ellenfeltol? nem lehet,hogy csak ugy siman pofan akarta verni mert nem szimpatikus neki es ideges mert kapnak ki
te sem lattad en sem lattam de azert ugy utalgatsz egy kicsit arra ,hogy bezzeg a sunyi Stars edzoi utasitasra kiakarta venni egy ponteros Dabost a holnapi meccsbol
@qx92: Nincs igazad, megbizhato forrasbol tudom, hogy ez is az osszeeskuves resze, sot meg bandazsa is volt Gergelynek!:)
@Bpstars: yooo, elnézve természetesen, csak akkor az a 10 perc volt olyan, mintha bejött volna az 1% meteorbecsapódás: szövetségi lap fagyi, stars fagyi, mi meg itt ettük a kefét, mi van, mi van :)
@Nyuszí O_o: :))))))
ezen ameteorbecaspódáson már akkor is jót röhögtem.
Aztán holnap nem fotölyből, és akkor nem lesz infarktus!
@gogosz: Ne haragudj, de egyszeruen nevetsegesnek tartom, hogy egyesek meg mindig itt tartanak...
@Joegep: Attól még nem kell badarságokat írnod. Egyetlen dolgot emeltél ki. Pont azt, amiről kiderült, hogy igaz volt! Ráadásul a többit sem tisztázták.
süti beállítások módosítása