HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler–Stars 3-4

2010.03.12. 22:10 Hblog

Büntetőlövések után vette el a Stars a dunaújvárosiak pályaelőnyét a három nyert meccsig tartó elődöntő első találkozóján. Az első harmadot a hazaiak nyerték MacSweyn góljával. A középső játékrészben hat perc alatt három gólt lőttek a budapestiek, Gröschl, Sille és Fodor Sz. volt eredményes, a középső találat emberelőnyből született. A hajrára 1-3-mas állással fordultak a csapatok, és úgy tűnt, ez is marad a végeredmény. Azonban két perccel a vége előtt Papp Viktor szépíteni tudott. J. P. MacCallum az utolsó percben időt kért, és lehozta kapusát. A haditervből hat másodperc alatt valóság lett, a nagy visszatérő, 40 éves Vargyas góljával 59:26-nál kiegyenlített a hazai csapat. Az ötperces hosszabbítás nem hozott gólt, majd következtek a büntetők, ebben a műfajban a Stars volt a jobb, a mindent eldöntő találatot éppen az újvárosi Peterdi Imre szerezte. Az 1500 néző előtt lejátszott derbi vége tehát 4-3 lett a Stars javára. Folytatás vasárnap 13 órakor az Icecenterben. A középszakasz utolsó mérkőzése elmaradt. Bár a mérkőzésen mindkét fél megjelent, az FTC–Miskolc mérkőzést mégsem játszották le.

136 komment

Címkék: stars dab.docler ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spigott: Beírnád, hogy mi volt az oka, hogy nem a DAB- hoz ment Pedró? Engem érdekelne és nincs hiteles infóm.
@A99.: Pénz, pénz és pénz. Már bocsánat, hogy közbe szólok:)
@A99.: "Megkeresett a Ferencváros, a Miskolc és a Stars is, de még az UTE-val is beszéltem. Egyedül a Dab.Doclertől nem érdeklődtek irántam, még beszélgetés sem volt, nem tudom, miért nem kerestek."
@Miskolcifan: Igen, de ha én jól tudom, háromszáz körül keresett mikor még a DAB-ban játszott, és akkor tett olyan kijelentéseket az öltözőben, hogy ő ennyi pénzért nem fog annyira hajtani.

Jó példa: egyik nyáron volt lent a Duna parton sárkányhajózás egy rendezvényen, ahvá a DAB is nevezett, népszerűsítés és hasonló célokból. Pedró megkérdezte, hogy pénzes, mondták nem, akkor ő nem megy:)

Na mindegy, ettől függetlenül lehetséges, hogy nem keresték meg, de túl sokat nem is tett az asztalra az utolsó szezonjában nálunk.

No, de lehet, hogy én tudok mindent rosszul:)
@Screw4Pils: Én meg semmit nem tudok ezügyben,csak megragadt a fejemben ez a mondata aztán gondoltam bemásolom :D
@A99.: Tényleg megpróbálom úgy, hogy senkit ne bántsak meg, Pedrót sem, mert nagyon bírom. A tavalyi szezonja finoman szólva sem sikerült jóra, pontja jóformán csak akkor volt, amikor Galaniszék mellett játszott, igaz ehhez azt hozzá kell tenni, hogy Misaltól csak örökölni lehetett a korongot, nem is voltak túl jó viszonyban. A szezon végén, a felkészülés előtt mindenben megegyezett itt a folytatásról, majd másnap úgy aláírt a Volánhoz, hogy erről csak az újságból értesült a Dab vezetése. Emellett azért a keret is úgy alakult Pedró Volános kalandjának végéig, hogy nem igazán volt rá szükségünk.
Üdv mindenkinek, első bejegyzés, izgi...:) Szóval nagyon pörgős kezdés után, erős visszaesés, feltámadás, majd a végére egy magabiztos Pedró büntető. Összefoglalva:) A védelem ma nagyon ingatag lábakon állt, kivéve természetesen a megint remeklő Sevelát - és ne felejtsük el Rajnát a másik oldalon, aki szintén újabb jó napot fogott ki -, Orbán szerintem is befért volna a mai csapatba is - nem tudom mi alapján maradnak ki a játékosok, az az napi edzés dönt? Lehetett volna nagyobb szerencsénk, egy két kapu előtti torlódás ha beakad... Na, de tudjuk a ha... kezdetű mondatok feleslegesek:) Szóval irány Káposztásmegyer és egyenlítsük ki a párharcot vasárnap, tényleg nem lesz egy egyszerű menet, de ennél csak jobban játszunk majd.:) Hajrá DAB!
Szánalmas a miskolci vezetők hozzállása ha már a szezonba nem sikerült majd így szegény játékosokat elutaztatják a meccsre utána meg vissza meccs nélkül mindezt szerintem jogtalan kölcségtérítés miatt amit 5 perc késéssel megkaptak volna.
Undorító,sportszerűtlen, visszataszító,szánalmas stb. ezek a szavak jutottak eszembe a hír hallatán,mindegy, hogy a miskolc vagy a fradi az amelyik inkább hibás.Mikor jövünk rá, hogy ez az egész erőlködés a hatcsapatos OB 1-gyel csak illuzió, felhízlalni még egy EBEL csapatot, a többiek meg játszanak amatőr bajnokságban, térítés nélkül, ők fizessenek, akkor majd meggondolják hogy kivel szórakoznak- velünk szurkerekkel biztos nem, mert senki nem lesz rájuk kiváncsi.
Tavaly ugyanezt megcsinálta a Stars, nem állt ki az utolsó meccsére, mert már nem volt tétje. Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhet, kurvára nem hiányzik ez a kis sportágunknak...
@Spigott: úgy kerek, ha azt írod, hogy az ellenfél nem szándékozott Bp-re utazni, ezért a Stars nem szándékozott magában játszódni.
Csak a pontosság kedvéért!
@zsolt007: Amikor a mi pályánk alakalmatlan volt a játékra,akkor a Szereda köhögés nélkül 5:0-al megkapta a meccset!Igazad van,én sem értem a miskolci vezetők hozzáállását:nem kellettt volna sportszerűen belemenni,hogy újrajátszák a Fradi hibájából félbeszakadt meccset,hanem bezsebelni a zöld asztalnál megszerzett győzelmet!Biztosan a Fradi is másként állt volna az egészhez,ha van még tétje az összecsapásnak,de amikor kiderült,hogy az Újpest legyőzte a Macikat,azóta minden informális csatornán(szövetség,klubok)aziránt érdeklődtek,hogy miként kéne kibújni a most már terhes kötelezettség alól.Korábban fűt-fát kölcségtérítést(bocsi költség...)ígértek,tegnap az előírt határidőig viszont már nem teljesítették a határozatban foglaltakat.Nem az öt-tíz perc a mérvadó,kellően hosszú idő állt rendelkezésre,hogy fizesenek - ha akartak volna!
Most már csak arra vagyok kíváncsi,hogy mit lép a szövetség,amikor előre a Fradi tudomására adták,hogy következményei lehetnek a meccs le nem játszásának...
Mai Borsod Online:
"A Macik természetesen belementek abba, hogy ezt a meccset pótolják, amit a szövetség március 12-re, mára írt ki. Anno még nem lehetett tudni, hogy az összecsapásnak már nem lesz tétje, ugyanis idő előtt eldőlt, hogy a fővárosi zöld-fehérek bejutnak az elődöntőbe (és ma elkezdik a párharcot a Sapa Fehérvár AV 19-cel), a miskolciak pedig az utolsó pozícióban zárnak. Miután a február 7-i találkozó a vendéglátó hibájából szakadt félbe, a szövetség versenybírósága határozatban arra kötelezte a budapestieket, hogy térítsék meg az újrajátszás során felmerült költségeket az MJJSE-nek, legkésőbb egy órával a kezdést megelőzően, vagyis 18 óráig. Ez azonban elmaradt – s ezzel együtt a mérkőzés is.

Ezt már nem...

– Pontban 18 órakor felhívott a helyszínről Mayer Péter, az edzőnk, hogy nem történt semmi, mitévők legyenek – kezdte az eset magyarázatát Egri István, az MJJSE elnöke. – Azt mondtam: akkor pakolás, jöjjenek haza. Nyolc perccel ezután a Fradi trénere, Szergej Oreskin telefonált, hogy van pénz, játszunk. Erre ismét kapcsolatba léptem Mayer Péterrel, aki adta a már zuhanyzóban lévő csapatkapitányt, Láda Balázst, illetve a fiamat, Gergőt. Tudom, hogy ha azt kértem volna tőlük erőszakkal, hogy menjenek vissza, megtették volna, de a fiam, aki a legidősebb tagja a csapatnak, azt mondta: „Apa, mindent, de ezt már nem...” Adok a véleményére, a Balázséra, az edzőére is, ezért nem kértem ezt tőlük, s egyébként sem biztos, hogy ebből a mérkőzésből ilyen előzmények után jó sült volna ki. Hozzáteszem, az ég világon semmi bajom a Ferencváros játékosaival, Szergejjel, maga a klub a hibás, amely ilyen helyzetbe hozta az alkalmazottait. Mi készültünk becsülettel, ahogy eddig mindig, volt edzés, csütörtökön, pénteken délelőtt, de amit műveltek az enyhén szólva is sportszerűtlen. Én, valamint a klub minden munkatársa, játékosa arra szerződött, hogy végigjátsszuk a bajnokságot, ezt emelt fővel megtettük. A határozat röviddel a félbeszakadt meccs után született, volt öt hete a Ferencvárosnak, hogy az anyagiakat rendezze..."
Annyit még a tegnapi meccshez, hogy remélhetőleg a PO további részében nem jégen játszott kosárlabdát látunk, mert helyenként nevetséges volt, ahogy kerülgetik egymást a játékosok. A tiszta ütközés része a sportnak, sőt taktikai elem, nem szabad elriasztani senkit ettől. Ide vezet a következetlen, esetleges szemléletben vezetett mérkőzések sorozata, majd a nagyon szigorúnak akaró látszani (de csak látszani akaró!!!) szövetségi vezetés.
@eszel59: Erre reagálnék szar volt a pálya ami nem is a miénk, béreljük és fizetünk érte télleg a fradi hibája volt kiszakadt egy darab a pályából???Miskolc-budapest távolság pedig nem akkora hogy repülővel kelljen megtenni.Hihetetlen hogy duzzognak és kb 200ezer forinton megy a vita,nem teljesen mind1 hogy 18:00-kor vagy 20:00 kor kapják meg azt a pénzt ami nem oszt nem szoroz.
@check: Ezert irtam egy masik posztnal, hogy az utkozes resze a jateknak, annelkul eleg olyan gala meccs ize lesz az egesznek, vasarnapi hoki nem mindig kell.
@zsolt007: Nem ismerem a Fradi és a jégcsarnok üzemeltetője közötti bérleti szerződés részleteit, de a történet kapcsán az jutott eszembe, hogy a Macik utazási költségeit a Fradi átháríthatná a csarnokra, hiszen a csarnok hibájából nem fejeződhetett be a múltkori mérkőzés. Esetleg abban is megállapodhatnának, hogy a fradi természetben" azaz jéghasználatban kapná a vitatott összeget.
@check:
A magyar jégkorong újabb vívmánya.Kitaláltuk az előzékeny,kerülgetős hokit.-)
Rossz volt nézni ahogy a játékosok kerülték az ütközést.
K.B. olyan volt mintha a kalyádat nem sóznád meg.Megeszed ugyan de se íze se bűze.
Ahogy pedig a Dab szurkerek hörögtek egy szabályos ütközés láttán az már komédiába illő volt.:))d
Berta kiállítása???? Ugyan miért?
Egy sima kapuelőtti lökdösődés!
Jövőhéten már palánk sem lesz?
Itt az eredménye a nagy DAB sírás-rívásnak!
Kint nemzetköziben meg nézünk ,csodálkozunk,vaze ezek ütköznek!!
@bakker81: Mi az alattomos játék ellen szóltunk, amikor taktikai elem 1-1 játékos kivétele tetszőleges módon. Senki nem sírt az ütközések miatt. Elég egyszerű ember aki ezt a kettőt összekeveri.
@moszkvicssluszkulcs: Ez azért vicces, mert az utazást már mindenképpen ki kellett fizetni. Ha már ottvoltak, akkor játszhattak is volna. Majd a szövetségen keresztül behajthatták volna a számlát.
@OliBLOOD:

Örülök ,hogy a tegnap játszott meccsen, TE legalább megvagy elégedve a látotakkal!
Ebbe a vitába pedig nem vagyok hajlandó belemenni.Kilett ez már tárgyalva!
Nekem a tegnapi meccs a nézők becsapásáról szólt.
Ez volt az utolsó,hogy Dab meccsre mentem.
Tudom nem fogok hiányozni de így is ellehet veszíteni a nézőket.Egysével,kettesével,tízesével..
@OliBLOOD: Nem hiszem, hogy a pénzről szólt a Miskolc cselekedete. Ők végig jóhiszeműen jártak el, de már sokadszor nem vették Őket komolyan. Előbb utóbb várható volt, hogy betelik a pohár. Én megértem Őket, csak a szurkolókat sajnálom, akik megint feleslegesen mentek ki. De véleményem szerint, nem a Miskolc volt a hibás a mérkőzés elmaradásáért.
@zsolt007: A pályabérleti szerződésben kellene rendezni, hogy mi a teendő akkor, ha egy mérkőzés azért nem rendezheő meg, mert a pálya alkalmatlan a játékra. Normális ésszel azt gondolnám, hogy simán fennáll a csarnok kártérítési felelőssége. De igazából ezt a kört meg lehetett volna futni a félbeszakadt mérkőzés óta eltelt időszakban.
@OliBLOOD: Hogy egyszerű ember vagyok -e?
Felvállalom!! Az vagyok!
Kimegyek egy jégkorong mérkőzésre ,képzeld,jégkorongot szeretnék látni nem jégbalettet!!!
@bakker81: Hol írtam, hogy meg vagyok elégedve a látottakkal? De ez az egész éves játékvezetés és a szövetség kemény munkája, hogy idáig jutottunk. Mert lehet ütközős hokit játszani, ha a nem sikerült, szabálytalan ütközéseket következetesen büntetnék. Ha a sérülés okozásért, alattomos tettekért megfelelő büntetést szabna ki a szövetség. De ez nem történt meg. Érthető, hogy ezen a mecccsen nem akartuk kockáztatni, hogy a Vasas megint kivesz a meccs elején valakit, ahogy az eddigi meccseken tette.
@bakker81: Sokmindent összemosol, és úgy veszem észre, hogy valahogy nálad mindig mindenért a DAB a felelős. A szurkolók hörgésénél is úgy sütötted rá a DAB-ra a bélyeget, mintha más pályán nem is jártál volna. Vagy elkerülte a figyelmedet, hogy minden hazai pályán ez megy? Főleg Nálatok. Sajnálom, hogy elveszítettünk egy nézőt.
@bakker81: figyu, sok mindenben egyet szoktam érteni Veled, de most nem. A Dab.nak megsérült egy játékosa és próbálkoztak a szövetségnél nyomást gyakorolni. A szöv-nek kellett volna normálisan kezelni.

Amúgy erre a szitura nincs megoldás. A mai felnőtt mezőny kis %-a alkalmas a fizikai hokira. A sok sérülés is ezt bionyítja. És ezzel rövid távon már nagyon nnehéz mit kezdeni. Ez egy nagyon nagy jelzés az U-edzők felé, hogy nagyobb a felelősségük! Korábban és tudatosabban kell nevelni a sportszerű, de keémy játékra a játékosokat, mert különben az lesz, hogy itthon mehet a 'jégbalett', de átlépjük a határt és széttörnek minket!
Roger, vagy bárki aki át tudja adni neki: száradjon le a kezed, fossál egy hétig minden olyan csokitól, amit ellopsz tendenciózusan!

Az nem játékkésleltetés és két perc, ha egy kapus bedob még egy pakkot onplay? Csak mert ezt a sportszerű jelenetet még senki se hozta föl Rajna előadásából.

A piroskabátos fiatalember mit szed? :D Hallomásból már ismertük, de igen szórakoztató amit lenyom. :D

Egyébként gratulálok a Starsnak, egyszerű hokival fontos győzelmet szereztek. A kiállítási percek is árulkodóak, nem támadó csapat ellen ritkán szabálytalankodnak.
@moszkvicssluszkulcs: Annyit még a tényekhez, hogy Egri (dilettáns) nem akarta az újrajátszást, neki a 3 pont kellett volna már az elmaradt meccs után rögtön. Csak azért ment bele mert a versenybíróság így döntött. Az meg, hogy a miskolci játékosok szétverték az öltözőt az elmaradt mecset követően, valamiért mindenki elhallgatja! Emiatt egyébként a jégcsarnoknak követelése áll fent a Miskolccal-Egrivel szemben, így az sem biztos, hogy a Fradinak bármit is kellene fizetnie nagyhatalmú Egri-dilettáns úrnak.
@Bpstars: Bocs!
Nagyon berágtam tegnap!!Gondolj bele,elmegyek Dunaújvárosba ,megveszem a jegyem és mit kapok?
SEMMIT!! Azaz ez így ebben a formában nem igaz!
Kapok egy lélektelenül játszó Dabot (aki ha játszik akkor szeretem!! Itt a nagy tévedés a szurkerek részéről.)Kapom ,hogy a fiatal 20-n éves játékosok szemmel verik a 42 éves hátvédet.
Kapok egy olyan játékvezetést (itt van igaza OLINAK)
akik tulajdonképpen az elmaradt döntések hatására
most bizonytalanok.
@gogosz:Gondolod azért mentem el,mert nem a Dab-nak szurkolok és itt tudjam fikázni őket?
Tévedés!!
Egyet mondjál már meg nekem.Ezek a játékosok ugyanazok,akik tavaly a Volán ellen meccseltek nem?Na ott barátom volt tűz és tisztességes helytállás.Én csak erre számítottam most is.
@comp3232: Jobb is,hogy vége a szezonnak számunkra... :S
@Miskolcifan: Ezt én nem tudom megítélni, de az biztos, hogy felül kellene bírálni az eddig elért eredményeket, mert nagyon kevés az utolsó hely ebben a bajnokságban, úgy, hogy saját pálya és egy egész város áll rendelkezésre, és tegyük hozzá az ellenfelek nem túl acélosak. Jövőre a fehérvári sor nélkül nagy gáz lesz, és nem hiszem, hogy a jelenlegi vezetés talál rá megoldást.
@bakker81: Mérkőzések óta megfigyelhető ez a lélektelen játék, számítani lehetett rá.
@comp3232: Az a baj,ha vki szót emel az elmehet a sunyiba.Pont most beszéltük,hogy a dolgok jelenlegi alakulása szerint a következő év az két lépcső lesz visszafelé...
OFF: A Fradi-Volán meccsekre mennyibe kerül a jegy Pesterzsébeten? Köszi előre is
@csatoimi: Ebben én is bízok, maximális alázat kell.
@gogosz:
Azt elfelejtettem írni a szurkerekkel kapcsolatban.
Jó volt végre hallani,ahogy egész csarnok zengett a hajrá koháyztól.Látni,hallani a korrekt bíztatást.A vezérszurkolótól ,ahogy egész meccsen tüzelte a többieket. Le a kalappal!-))
@bakker81: Igen, itt az eredménye annak, hogy a DAB megpróbált nyomást gyakorolni. De az eredményt nem a DAB csinálta, hanem a totálisan alkalmatlan és részrehajló szövetség. A DAB sosem reklamált, amikor az ellenfelek tiszta játékkal, tiszta fizikai kontaktokat alakítottak ki. Csak az alattomosság és durvaság taktikai elemként való alkalmazása ellen lépett fel. Nézted az olimpiát? Te szakértő vagy, nyilván láttad, hogy mit nem engedtek a jv-k: ami hátulról jött, ami fejre ment és a botos huzigálásokat/kampózásokat. Minden mást lehetett teljes krafttal.
A jv-k működéséről nem is beszélve. A meccs feelingjét figyelembe véve nem is voltam megütközve azon, hogy tiszta ütközésnél is ment a háborgás. Mellesleg neked különösen nem kellene cinkelni egy másik csapat nézőit, ismerve a te csapatod közönségének összetételét és ismeretei...
Igen itt tartunk, sajnos. Nem kellett volna eljutnunk idáig, de sikerült.
Nem jössz többet? Rendben, ne gyere. De ne add már elő úgy, hogy most aztán a falnak kell mennünk...
@Borsy: A fiatalok legnagyobb baja, ennek a hianya. Tisztelet a kivetelnek.
@Lazlee: Mondjuk ezek kis dolgok, de lehetne még folytatni. A tilosoknál a vendégek rendszeresen leültek cserére és többször is úgy kellett visszaimádkozni őket. Persze miután kipihenték magukat. Nem tudják a szabályt vagy mi? Nem a túrót, csak kipihenték magukat, amíg ment az ima. Miért nem lehet egyszer szólni, aztán meg csapatbüntetés. Ugyanez a dumálásra, egyeseknek szabad végigdumálni a meccset és ez nagyon visszataszító, a jv-k szempontjából meg tekintélyromboló...
Nem mondom, hogy ezek miatt kaptunk ki (ugyan már, dehogy), de a jv-k tiszteletének és ítéleteinek elfogadása valahol ott kezdődik, hogy nem vesszük őket semmibe.
@check: Olvasd el a válaszaim!!
bakker81 2010.03.13. 11:18:33 igazat adtam Olinak!!
bakker81 2010.03.13. 12:12:47
Ebben a hozzászólásban nem cinkelés volt.Tisztelet!
Nem adom elő úgy.Nem megyek oszt jóvan!
@check: Rajna meze.
Ugye, hog betudja magának is türni, mert szóltak neki, kihúzta, következő játékmegszakításnál megint bennt volt. Szabálytalan felszerelés.
@bakker81: Miután egy finom csúsztatásba örömödet fejezted ki, hogy legalább Olinak tetszett, amit látott.
Miután egy korábbiban (kb. 3 órával korábban) komédiába illőnek minősítetted a megnyilvánulásukat. Megint csúsztatsz.
De igen, úgy adod elő...
@Lazlee: Ez is igaz. Egyszer kellene az ilyenekért tolni a kisbüntetést aztán leszoknának róla. Mondjuk az számomra elszomorító, hogy ezeket az elvileg legjobb magyar játékvezető meccsén is meg lehet tenni büntetlenül.
@bakker81: eggyel kevesebb ostobaság itt a blogon, kis lépésekkel haladunk előre! :)
@Bpstars: köszönöm, hogy leírtad helyettem, amit gondolok.
@bakker81: de gyere, mindenki kell - még az ellenfél szurkerei is :) ja, és holnap nagy csata lesz, ha győztök, pláne itt a helyed, ha nem, akkor meg már csak azért is :)
@vaze: Felvállalom ezt is!!-)))
thokee 2010.03.12. 22:25:39
Spigott 2010.03.12. 22:32:45
Nyuszí O_o 2010.03.12. 22:51:32
check · http//
Joegep 2010.03.13. 10:00:45
Ajánlanám figyelmedbe a többi ostoba hozzászólót,aki lényegében ugyan azt írta le a látottakról.
Persze kíemelve elsőre a probléma gyökerét.
Mert ha hallgatunk róla és fátyolos szemmel öntömjénezzük magunkat,hogy milyen fasza kis csapat vagyunk,akkor írhatsz nyugodtan ilyen ostoba hozzászólást is.-))
@gogosz: Volános és jól játszó DABOS!!
"Kímélve" a kiemelve-))
@check:
Nézd,ha nem a pozitív válaszaimat veszed észre a kérdésekre adott válaszokból akkor sajnálom!
Akkor csúsztatok,úgy adom elő és ostoba vagyok!-))
Volt olyan Dab szurkoló aki a kézi meccs után a hokira is át ment ? Mert ahogy néztem kézi meccsen 1200 néző volt és a hokin meg 1700 ! Tegnap élet volt Újvárosba sportnap volt !
@Nyuszí O_o: A starsban vannak jo páran akik dunaújvárosi nevelések mi kitermeljük a tehetségeket...
asszem félreértettétek bakker hozzászólásait
nem a Dab ellen, hanem a Dab miatt haragszik
és abban teljesen igaza van, hogy az elmúlt időszakban mutatott játékunkra nem kíváncsi...
ha nem lennék korong szurkoló ezer éve valszeg én sem lennék kíváncsi erre a teljesítményre élőben
a srácoknak tényleg magukba kellene szállni és elgondolkodni a dolgokon
bakker mondandójának a lényege ebben van: ahogy tavaly nekimentünk a Volánnak
gondolom emlékszik mindenki az elődöntős hazai meccsünkre....ott akaratban és elszántságban nem volt hiány - igaz egy árkovicsnak nevezett zebra NÉMILEG BELESZÓLT A MECCS ALAKULÁSÁBA - és mindenki élvezte a meccset, volt hangulata, stb.
hiába volt jó a tegnapi meccsen a szurkolótábor, valahogyan nem volt igazi meccshangulatom, mert a jégen messze nem az történt, amit látni szerettem volna (elsősorban nem az eredménnyel, hanem a játék minőségével kapcsolatban
és most meg lehet kövezni, amiért megvédek egy Volán szurkert:P
@csillagoség: ha a csapat úgy játszott volna a középszakaszban ahogy tud magasabb lenne a nézőszám
sajnos ilyen játékkal max. a döntőben lesz telt ház, bár odáig meg el kellene jutni, ami jelen pillanatban erősen véleményes
holnapi meccsre hány újvárosi szurkoló fog fel menni Bpre ? Mert tegnap olyan kb 20 Starsos vont lent Újvárosba ...
@Theutus:
Köszönöm ,hogy végre valaki értelmezi és nem kiforgatja a mondandóm!!-)
@csillagoség: igen, sőt, olyan kézis is volt, aki átjött a hokira (Rosta Miki biztos ott volt, őt mondjuk nehéz nem észrevenni, ha ott van valahol. a sportnap kifejezés OK, már csak egy pici eredményesség lett volna jó...
@Nyuszí O_o: Ugye azt tudjátok hogy a vendég, szektor a kispad fölött van, mivel hogy sokan fogtok jönni káposztásra így meg nyitják , szerintem , mert van úgy hogy be ültök a hazai szektorba... Mi a véleményed a korai meccsről a 13:00si kezdéséről ... ???
@csillagoség: Amikor csak az egyik oldali lelátó van nyitva, akkor nem tudunk máshova menni. Tavaly a bronzmeccseken is sokan voltunk mégis csak az egyik lelátó volt nyitva.
@bakker81: Nézd, ha szerinted az a probléma hsz-eiddel, hogy kritikusak, akkor nagyon el vagy tévedve. Elhiszem, hogy dühös voltál, amiért ennyit utaztál egy szar meccsért (pontosabban a játék volt szar, meccsnek volt minden, ami kell: vezetés, visszaesés, feltámadás, hosszabbítás, büntető stb...), én is dühös voltam, pedig nemekem 15 perc az út, gyalog és oda-vissza. De legyen már benned annyi intellektuális igényesség, hogy mindezek ellenére nem fröcsögöd tele mindenféle faszsággal a blogot. Mert még ennek a szegény magyar jégkorongnak sem lehet szüksége mindenkire! :)))
@vaze: Mar eltelt 20 ora es meg mindig nem nyugodtal meg? :)
@csillagoség: Mi örülnénk a legjobban, ha lenne vendégszektor végre. Sajnos erre az utóbbi időben nem volt példa, és akadtak is problémák. Amint megnyitják a vendégszektort, mi máris birtokba vesszük. :) Amúgy leszünk egy páran Újvárosból, indul szurkolói busz, és sokan jönnek kocsikkal is.
Kicsit olyan érzésem volt ezzel a költségtérítéses pénzbefizetéssel kapcsolatban,mintha valaki(ke)t nagyon meglepett volna,hogy a Macik mégis megjelentek a meccs színhelyén és játszani akartak,aztán-hogy eleget tegyenek a határozatnak- gyorsan elszambázott egy ember a postára feladni(vagy egy bankba átutalni) a pénzt.Ha nekem szándékom van utazni a 18 órás vonattal,akkor az indulás ELŐTT kellő idővel felülök,és nem reklamálok 18:10-kor,hogy van érvényes menetjegyem,ha már elment a szerelvény és itt hagyott az állomáson...
Egyébként teljesen egyetértek Egrivel:elég volt,hogy packáznak velünk,hogy azt hiszik,hogy mindent megcsinálhatnak a Macikkal!Sajnos több esetben bebizonyosodott,hogy az "egyenlők" között vannak "gyenlőbbek"és ennek sorozatban mi láttuk a kárát!
A számunkra befejeződött szezon értékelése még hátra van,azt pedig,hogy mi lesz jövőre,még a legöregebb indián sem tudja,de ne temessük előre a csapatot,HAJRÁ MACIK!!!-a következő idényben is!
@csatoimi: ennél nyugodtabb már csak a föld alatt lehetnék! :)
Hajra vasas ,szep volt fiuk csak igy tovabb!!!
@csillagoség: Hát ha ennyire zavar Benneteket, hogy a vendégszurkolók nem a cserepadok fölötti lelátón ülnek, akkor tán' meg kellene nyitni a lelátót nekik.
@csillagoség: Tudjuk. De legyen nyitva. Egyébként meg bennünket nem kell külön fegyelmezgetni
@vaze: Akkor miert bantod szegeny bakker81-et? Nem irt o semmi rosszat, csak egy jobb meccset szeretett volna latni.
@kerusz: @muriel :-D: engem nem zavar , mindenki oda ül ahol van hely, nem bántásként akartam le írni, múltkori volt itt vita hogy ki hova ül, mert egy két DAb szurkoló ki volt akadva a STARS szurkoló be kiabálásaival
@csillagoség: Tudjuk. De legyen nyitva. Egyébként meg bennünket nem kell külön fegyelmezgetni
@csillagoség: mivel egy tévéközvetítésért a csillagokat is lekorizzuk az égről, ezért megbocsátom. az már sokkal nagyobb baj, hogy a meccs egybeesik az országos mah-jong bajnokság Uralkodó Szél Versenyével, és nekem ott kell nagyot homorítanom, ha indulni szeretnék nyáron a hollandiai mah-jong vb-n. úgyhogy a holnapit fájó szívvel, de kihagyom, ill. csak a játék szüneteiben pillantok rá a tv-re :)
tisztességes, kemény, hajtós meccsben bízom, továbbra is tartom, hogy nüanszok dönthetnek - ha annyira elveszítjük a fejünket egy egyenlítéstől, mint tegnap, akkor kikapunk (ezt egyértelműen a rutintalanság és a már sokat citált mentális problémák számlájára írom), ha megközelítőleg azt a tempót nyomjuk, mint tegnap az első harmadban és az utolsó tíz percben, akkor sanszos, hogy kiegyenlítünk. annak mindenek felett örülök, hogy eddig igazolódni látszik a teóriám az utóbbi évek legszorosabb po-járól - remélem, ez a tétel még holnap is érvényes lesz :)
@vaze: a lefújás után 5 mp-el voltam így tegnap. vérnyomás 100/70, pulzus 72. amúgy megértem bakker professzort, nekem gigászi szerencsém van, sosem voltam még Fehérváron rossz meccse, és ilyen nem is volt sosem még az elmúlt harmincegynéhány esztendőben, úgyhogy nincs más dolgunk, barátom, csak viselni a jogos kritikát :)
@csatoimi: Ha csak az lett volna a hozzászólásában, nem szólt volna Neki senki. De nem így volt. Dolgokat kiragadva (ráadásul olyanokat, amelyek mindenhol előfordulnak) ítélkezik. Ez sok mindenkinek nem tetszik. Köztük nekem sem. Ráadásul teszi ezt úgy, hogy mindig az érződik a hozzászólásaiból, hogy Ő a tökéletes miliőből érkezik le a szegény rokonokhoz. Én tegnap sajnos betegség miatt nem tudtam elmenni a meccsre, de itt senkitől nem olvastam közülünk semmi olyan hozzászólást, ami ne ismerte volna el a gyenge játékunkat, az ellenfél győzelmének jogosságát. De mi más táborral ellentétben(Jobb miliőjü) nem kezdjük el azonnal szidni a saját játékosainkat. Okoztak Ők már idén annyi örömet nekünk, hogy azt már el sem tudják rontani. A lényeg, elfogultan nem csak védeni lehet egy csapatot, hanem támadni is. Ráadásul aki ügyes, ezt úgy is meg tudja tenni, hogy még nekünk kellene elnézést kérnünk. :)
@vaze:
Mit fröcsögtem tele??? Ugyan azt leírták mások előttem is!! Nektek az nem tetszik,hogy mertem leírni miért volt ez az egész.Utánna leírta oliblood a véleményét egyetértettem vele!Újat nem tudtál írni ismét ,valószínű nem ébredtél még fel a tegnap esti sokkból.Ezért is teszed azt amit teszel.Tele fröcsögöd a blogot:))

@Nyuszí O_o: Nézd ,ha eljössz Fehérvárra drukkolni a csapatnak csak örülni tudok.Amennyiben szarul játszik a Volán és véleményed kinyílványítod a blogon a meccsről ,tedd meg.Én biztos nem esek neked ezért.

@gogosz: Nem gondolom ,hogy tökéletes milliőből érkezem abszolut.Kritizáltam saját csapatomat is.A.G.2.0 ki is tiltott mert mertem megjegyezni egy NYERT(nem bukott)mérkőzés után,hogy szar az emberelőnyös játékunk.

Én már csak ilyen kriikus vagyok azokkal a csapatokkal szemben akiket szeretek.Nem vártam arra ,hogy bárki is elnézést kérjen.Minek is?
Sajátdöntésem volt elmenni!Így jártam.-)
@Lazlee: es a Rajna beturott meze miatt kapott ki a Dab komolyan mondom egy par Dab szurkolo paranoiaja mar rohejes
@csatoimi: Egyrészt vegyük észre, hogy valahol a nick-druszámról van szó, tehát vele szemben jogosan lehetek kritikusabb, mint másokkal. :))) Leszámítva a ma délelőtti szellemi mélyrepülését általában kedvelem a stílusát és a mondandójával is inkább szoktam egyetérteni, mint nem...

@bakker81: figyelj, bakker, tényleg ennyire nem vágod, hogy nem a kritikával van baj? Tényleg azt hiszed, hogy mi valami önámítós ködön keresztül szemléljük a történteket? Nagyobbat nem is tévedhetnél, de persze ez egy tetszetős szerep lenne, azt elhiszem. Ha azt írod, hogy tegnap egy egyeneset nem tudtunk beleütni a korongba, mindenki egyetért veled. Ha azt írod, hogy minek nőtt ekkorára a Gazsi meg a Mestyán, ha egy felet sem bírnak ütközni, mindenki masszívan bólogat. Ha azt írod, hogy válogatott hátvédeink (Hegyi, Erdélyi, és sajnos Pozsi is) betliversenyt rendeztek, hogy ki tud nagyobbat bakizni és kinek a megmozdulásaiból születik több gól/kiállítás/eladott korong, mindenki meglapogatja a vállad. Hogy ha azt írod, hogy ilyen játékosoknak felesleges Kanadából edzőt hozni, mert azokat a hibákat követik el, amiért serdülő kettőben többet nem engedik pályára lépni a gyereket (Tőkési "helyezkedése" Cica góljánál), akkor egyenesen vezérszurkerré emelnek (kicsi túlzás). Ezeket és még 52 dolgot lehetett volna írni, de nem, bammeg, te azt írod, hogy a dunaújvárosi játékosok sírása miatt nem lehetett ütközni, hogy a szurkerek minden szabályos ütközésnél hörögtek, és hogy lélektelenül játszottak. Hát a tegnapi játékra sokat lehet mondani, de hogy lélektelen lett volna, azt pont nem. Egy olyan meccsen álltunk fel az utolsó két percben mínusz kettőről, amikre a fentiek voltak jellemzők és ahol semmi nem sikerült, így értelemszerűen a hosszabbításban is minden kimaradt, pedig akkor már szinte felborult a pálya. Mondom, megértem, ha dühös és csalódott vagy, mert ennyit utaztál egy szar meccsért (most abba nem megyek bele, hogy meccsnek elvileg nem volt rossz, volt benne minden, ami a hokit jellemzi: lángolás, összeesés, feltámadás, kapuslehozatalos gól a negyvenéves veterán szezonbeli első góljával, majd a végén hosszabbítás, a legvégén orosz rulett és Szabina még így is vagy háromszor lepattant Lacikáról stb, külön pech, hogy a játék tényleg borzalom volt), de ha így és ennyit látsz egy meccsből, akkor nem biztos, hogy elsősorban a játékosokra kell elsősorban haragudni... A magam kevéssé körülírós módján mindössze ennyit szerettem volna mondani
@Nyuszí O_o: Tegnap este konkrétan és viccből megmértem, valami 116/79 volt, az elég magas, nem? :)
@vaze: Én ilyet nem is merek leírni amiket te itt a játékosokról külön leírtál!!Akkor lenne ám hadd el hadd!-)
Visszajötettek ez igaz mert Papp talált egy gólt,3 percel talán a vége előtt.Utánna kezdtek el játszani a Dabosok.Vargyas bomba gólja meg magáért beszélt.A z előtte levő időre nem mondhatom,hogy jaj de lelkesek voltak.Azt pedig nem írom,hogy ennyire telik nekik,mert sokkal jobb játékosok ennél.Amít említettél a válogatottal kapcsolatban szintén direkt nem írtam,nehogy arra is ugorjanak a szurkerek.
Ha tetszik ha nem Niká sajnálatos sérülése és az utánna való feszültség keltés igen is rányomta a bélyegét a játékra.Egyetértettem amit leírt azt hiszem chek ,oli ,hogy : "De ez az egész éves játékvezetés és a szövetség kemény munkája, hogy idáig jutottunk. Mert lehet ütközős hokit játszani, ha a nem sikerült, szabálytalan ütközéseket következetesen büntetnék. Ha a sérülés okozásért, alattomos tettekért megfelelő büntetést szabna ki"
Ezek után is ugyan úgy kapom az ívet.-))
@bakker81: mondom egyszerűbben: vannak dolgok, amikben igazad van, vannak dolgaid, amik ostobaságok. mivel én ugyanúgy érted haragszom, mint te a dab-ért, ezért inkább csak az utóbbiakra koncentrálok! :)) Egyébként most is mondtál egy butaságot, hiszen Vitya nem egyszerűen találta azt a gólt, hanem ment érte, kiharcolta, rálőtte, Miki meg bevédte, de egy lélektelen játéknál oda sem kerülhettünk volna, hogy Rajnát hibára késztessük. Ha már itt tartunk lélektelenül inkább a Stars játszott a vége felé, mert azt gondolta, hogy rutinnal behúzza a 3-1-et, nem így lett, mert ez jégkorong. Más kérdés, hogy ez senkit nem érdekel, mert a győzelmet sehol nem kell megmagyarázni. Szóval nyugodtan kritizálhatsz bárkit, ezért önmagában itt senki nem fog elküldeni téged, kivéve ha már túl békés a hangulat, mert akkor lehet, hogy dobok (még) egy követ a tóba! :))))
@Nyuszí O_o: @vaze: Ezt a vernyomast egy ilyen meccs utan, hogy lehet elerni? Ti biztos a DAB-nak szurkoltatok? :) Nekem tavaly egy HC-SC meccs utan, ugy altalaban 200/120 volt es ezt nem viccbol irom.
@vaze: Tudtam ,hogy írnom kellet volna .
Papp V. talált egy gólt de azt is lehet mondani Rajna bekapott egy potyát.:)))
Nyílván Viktornak megkellet csinálni,így az ő érdeme.Én az előtte lévő időről beszéltem.Ha akkor is játszanak most nem lenne miről beszélni csak a sok Dab gólról.-)

"mert azt gondolta, hogy rutinnal behúzza a 3-1-et,"
Ez az igazság. Túrót nem érdekel a Stars hogy játszik,ha én a Dab miatt megyek oda.-))
Vaze bazeg ,ha ez meglett volna : "Ha a sérülés okozásért, alattomos tettekért megfelelő büntetést szabna ki"
Akkor ez nem lett volna:"Niká sajnálatos sérülése "
És ha Niká sajnálatos sérülése nincs,
Akkor ez sincs:" utánna való feszültség keltés"
Ezért ismertem el oli igazát egyből!!-))D
@Spigott: Kedves Spigott! Mielőtt véleményt írsz kérdezd meg a Pedrót is ne csak az Id. Azari úrt, meg a többi jóindultú sportemberkét, meg hozzáértő szakszurkolót, ha annyira birod... Amúgy meg tök mindegy mi VOLT, ki mit költ hozzá, a lényeg hogy tegnap eldöntötte!!!!!!!!!! Ez van...
@flower82: Ez volt! Holnap új nap kel...
@flower82: Mielőtt tényleg belemerülünk,ebbe a kérdésbe tényleg megkellene kérdezni Pedrót.
Ha őszintén válaszolna,akkor lehet,hogy meglepődnél.
Aztán ezek után nevezhetsz engem is "jóindultú sportemberké-nek,hozzáértő szakszurkolónak"
A büntetőt belőtte,úgy ahogy itt régebben nem szokta. :)
@csatoimi: nekem is volt ilyen periódusom, ennyit nem ér
@vaze: Dehogy nem.:))
Egy stroke,vagy egy kis infarktus a magyar hokiért?
Cöcöcöcö.... Bármikor :D
@qx92: te utálsz minket, ezért a kedvedért leírom hogy eljusson: kapueltolásért is kiállítják a kapust a xedik eset után. ha vki mindig betűri a mezét, ami szabálytalan, akkor egyszer büntessék, hátha nem fogja többet. mert amíg nem büntetik meg addig élni fog vele.

Pedró fater, ha olvasod: az nevet, aki utoljára nevet. Sajnos. Vagyis reméljük ha hosszabb távon gondolkozunk, akkor mi (veled együtt) fogunk.
@vaze: Lehet, hogy igazad van.
@Lazlee: azert a kapu eltolas meg a mez betures nem ugyanaz a ketegoria mig az elobbi miatt meg all a jatek es golt lehet vele megakadalyozni stb stb addig egy beturt mez az ellenfelnek nem okoz hatranyt
@qx92: ha szerinted így van, akkor erről nem is nyitunk vitát.
és attól függetlenül szabálytalan felszerelés ergo két perc
süti beállítások módosítása