HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fordított a Fehérvár a juniordöntőben

2010.03.11. 21:12 Hblog

Csütörtökön a harmadik mérkőzést játszották a Stars–Fehérvár U20-as fináléban. A hétfői sima 6-3 arányú győzelem után ezúttal nagyon nehezen nyert a felnőtt válogatott Kógerrel és Naggyal felálló vendégcsapat. A 35. percig 0-0 volt, ekkor Maszlov a Starsnak szerzett előnyt. A fehérváriak a vége előtt nem sokkal fordítottak, Tóth A. és Kóger volt eredményes, de az 56. percben Ódry egyenlített. 2-2 után hosszabbítás következett, amit Fodor Cs. kiállítása miatt előnyben kezdett a Fehérvár. 31 másodperc alatt ki is használták a 4 a 3 elleni helyzetet, Nagy Gergő volt eredményes, a vége tehát 3-2 lett. A három győzelemig tartó párharcban 2-1-re vezet a Fehérvár, kedden otthonukban lehetnek bajnokok. Érdekesség, hogy a Miskolcra kölcsön adott fiatalok negyedik mérkőzésüket játszották a héten, a két juniordöntő mellett két OB I.-es találkozón is részt vettek. Tóth Adrián és Hajós Roland mind a négy találkozón pontot szerzett.

49 komment

Címkék: u20 juniorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

60:31 25p. 60:31 - 60:31 TEAM (Bp. Sztárok SE) - (MATCH - végleges kiállítás) ez mi volt a végén? Grat a két csapatnak, a Volánnak a győzelemhez, a Starsnak a helytálláshoz.
60:31 25p. 60:31 - 60:31 TEAM (Bp. Sztárok SE) - (MATCH - végleges kiállítás) Ez mi a fene?
Tiszteletem Hajós Roliéknak!Nem gyenge sorozat ez igy a szezon vége felé nekik...
@Spigott: @mazsilaci: A lefújást követően Szabó "Coca" István sportszerűtlen magatartása miatt kapta.
@F. Kapus: köszönöm a gyors választ. engem egyébként meglepett a meccs szorossága, sokkal simább Volán-sikerre számítottam.
@F. Kapus: de jól informált az Úr! :)
@Spigott: érdekes meccs volt. A Sapa nagy fölényben játszott, de a Stars szépen védekezett Rajnával az élen. A Stars lőtte a szebb gólokat, a vendégek a kaparósabbakat. De megérdemelték!
Olyan 150-200 néző volt.
@Bpstars: A hokiszövetség honlapja Pleszkánt írja a kapuba, szóval valahol tévedés lehet :)
@Bpstars: A színvonal milyen volt?
OFF : aki volt a mai felnőtt csapat ankétján,egy- két mondatban összefoglalhatná a történéseket!
köszönöm!
Hajrá Volán!
@Spigott: sorry, Pleszkán volt!
Azok a fránya beidegződések :)
@Bpstars: mondtam neked,hogy a Joci pár év múlva egyeduralkodó lesz a feltörekvő hálóőrök között!!!! :?
@canadien: nagyon jól védett! De sokat kell még dolgoznia. Mindenesetre bíztató a formája.
(csak ne kezdjék el sztárolni)
-Csak a pontosság kedvéért,felnőtt válogatottak voltak mindkét oldalon!Stars:-Somogyi,Rajna.Volán:-Kóger,Nagy és esetleg Maklári...
A játék képe alapján egy 4-5 gólos különbség érzékeltetné a különbséget. Jó kis izgalmas meccs volt!

Gratula a Volánnak!

A miskolci "légiósoknak" pedig nem hétfőn, hanem már vasárnap kezdődött a sorozat, szóval a mai volt zsinórban az 5.-ik meccsük. Holnap még egy Fradi elleni derbi s szombattól OB1 elődöntő! Ilyen béna egy versenykiírást még életemben nem láttam! :(

Arról nem is beszélek, hogy a hétfői meccs keddre tolásával nem lehetünk ott az esetleges junior bajnokavatáson és az OB1 elődöntőn egyszerre! Köszönet érte!!!
@M.Lac: most azért duzzogsz, mert a 'technikai' szünet miatt nem láttad a gólt? :)
@M.Lac: Köszönöm a pontosítást.
Egyrészt ugye három különböző csapatban játszanak, ezért torlódtak így össze az események. Másrészt szerinted ki tologatja a meccseket az eredeti időponthoz képest?
@M.Lac: nem csak Te nem lehetsz ott mindkét meccsen hanem a Kóger, Nagy páros sem
@Bpstars: néha én is duzzoghatok, nem? ;)

@F. Kapus: @bojl: fogamlam sincs ki tologatja az időpontokat, de a hétfői nap ideális lett volna (számomra és a Kóger - Nagy páros számára is) :)

A versenykiírás egyébként tényleg nem tetszik, de úgy összességében (nem a juniorok tekintetében) a szezonra nézve. Kezdve onnan, hogy a csapatok össze-vissza meccseltek egymással, lásd egyik klub már 3 meccsel odébb volt a másiknál, sorba elmaradtak, eltolódtak meccsek. Aztán jött a MOL Liga final four, ahol egy meccsen dőlt el a továbbjutó sorsa, és hát az OB1 elődöntő menetrendje is olyan összevisszának tűnik. Szerintem a meccsnapok közt azért 1-2 pihenő napot illett volna hagyni.

Ismertek, nem morgolódok sokszor, remélem azért időnként el tudjátok ezt nézni nekem :)
@M.Lac: simán el,de csak azért mert igazad van :-)))
Egy adalék...:- a szövetség honlapján a felső régióban 2o1o.o3.12. péntek: Miskolc- UTE..., ha azt sem tudják ma milyen meccsek vannak!!!Mit várunk a junior dontőtöl/időpontok/?? Röhely,szégyen, pontatlanság,...adminisztráció???
ÉBRESZTŐ,- :((
Nem szokásom támogatni, az összeesküvés elméleteket,
DE!
Kedden kedden a volánnál játszania kéne Kógernek és Nagynak, de a junior döntőn is kéne játszaniuk. A két meccs ütközik. Minő meglepetés, hogy az eredeti kiírásban hétfőn volt a meccs, akkor is ütközött, csak akkor a Dab-Stars meccsel. Na ez egy kicsit sok lesz már...

Bár ha komolyan veszi a volán az elődöntőt, a 3 sorozva is illene nyernie, attól még ez minimum érdekes...

Hajrá Volán!!!
@M.Lac: @Pierre: Akkor nézzük át, miként lehet időpontot módosítani. Lehet az eredeti kiírásnál korábbra hozni, ezért nem kell különeljárási díjat fizetni a szövetség részére. Lehet későbbre tolni, ezért már fizetni kell. De minden esetben csak a két érdekelt klub egyetértése kell az időpont-módosításhoz. És innentől @üveg-nek is: Ha megnézi valaki a szezon elején a versenykiírásokat, azok mindig átláthatók, logikusak. Ettől eltérő kérdés a Mol Liga rájátszásának kérdése. De! Miként a szezon közbeni időpontváltozások, úgy a Mol Liga játékrendszerének kitalálása és elfogadása is legfőképpen - hogy azt ne mondjam, kizárólag - az egyesületek akarata és igénye szerinti. Előfordul, hogy ők rossz kompromisszumokat kötnek, ennek általában rossz kiírás lesz a vége, és a végeredményt látva néhány fél a szövetséget szidja. Ez mondjuk a legkönnyebb.
Laci, tehát összefoglalva, abban egyáltalán nem a szövetség a hibás, hogy nem nézheted hétfőn és kedden is Daniékat. :)
@F. Kapus: Köszi a pontosítást. Megint bebizonyosodott, hogy nem érdemes elméletekben gondolkodni :-)
@Pierre: nagyon remélem, hogy a Volánnak nem fog gondot okozni két fiatalunk hiánya a Ferencvárossal szemben ;) Amúgy valóban érdekes gondolat, amit pedzegetsz.

@F. Kapus: Én inkább azt bánom, hogy a két meccs közül le kell mondanom a junior döntő (remélhetőleg) utolsó meccséről, mert ugye azt elképzelni sem tudom, hogy a "nagy" csapat meccsén ne legyek ott.

A menetrenddel kapcsolatban pedig értelek. Az a baj (szerintem), hogy itthon külön intézményrendszer kelt életre a kiírás megbolygatására és már-már teljesen megszokottá vált, hogy örökké meg van kutyulva valami. Nem tudok máshonnan példát felhozni, mint amit egész évben látok, az EBEL-ből. Nyáron kiírták a menetrendet, amihez az utolsó meccsig mindenki tudja magát tartani. Az eltérések, az a SKY TV által közvetített pénteki találkozók voltak, amik viszont -rendszert felállítva- csütörtökön kerültek megrendezésre és az egyszem KAC-VSV winter classic, ami szombatra tevődött át. Ezt leszámítva azonban teljes mértékben kiszámítható volt minden. Megtörtént a kiírás, a résztvevő csapatok pedig 100%-ig követték azt. Itt látom a Szövetségünk karizmájának hiányát, hogy ezekre a variálásokra lehetőséget adnak. Lehet, hogy ezek a dolgok csak nekem "fájnak". Félreértés ne essék, semmi bajom velük, hiszen tudom, hogy mennyit dolgoznak így is a minél sikeresebb szezonért. Csak olykor már bosszantó, hogy nálunk az a menetrend, ahogy mindig módosítanak ezt-azt menetközben.

Befejezem mondandómat, mert szöveg terjedelemben lassan megdöntöm Raon kollégát :) Nem bosszantom magam tovább, inkább örülök, hogy Dallas nap van és hogy holnap ismét meccs van :)
@Pierre: Persze azt is hozzá kell tenni, hogy vannak egyesületek, amelyek élen járnak az időpontok módosításban, és vannak olyanok is, amelyek nem mennek bele az ilyen változásba, ha a másik oldalra kerülnek :)
@M.Lac: Mindenkit és engem is bosszant az állandó változtatás, ne érts félre. Raont meg nehéz lesz megelőzni :)
OFF: a volános szurkolói ankétról lesz valami összefoglaló???
OFF: A volános ankétról lesz beszámoló?
@M.Lac:
Mondjuk Te konkrétan csak az EBEL-t hoztad fel és kb. 15-20 módosítással. (TV közvetítés, WC)
Nme írtál a juniorról. (Vélhetően azért ott sincs olyan változás, mint nálunk. Igaz a szezon előtt a junior meccsek napjára kedd lett megjelölve!)
Azért sem ildomos az EBEL-t emlegetni, mert nem hinném, hogy ott olyan előfordulna, hogy pl. a Salzburggal közlik, hogy pénteki jeget eladták a pálya tulajdonosai a "Krisztus feltámadása" egyesületnek.
Amúgy kíváncsi vagyok a vasárnapra, amikor is Kápmegyeren 13-kor kezdődik a Vasas-DAB TV-és meccs, míg a közel 2 hónapja lefoglalt női nemzetközi U-18-as HUN-SVK 13.30-kor.
Ui: A Volán a két gyerek nélkül is meg kell, hogy verje a Sztárszt, míg a két gyerekkel is ki fog kapni a Fraditól!:-)
-Az időponttologatáshoz csak annyit,hogy köztudottan a Stars hétfőn játszik a Dab-al,ezért valszeg kérték,hogy keddre tegyék át a junior döntőt!Kapóra is jön Nekik,mert így Kógerék nem lesznek ott,mivel a Volán kedden játszik a Fradival!A Stars-nál ez fontos,és valszeg van is,aki ezt intézgesse,a Volán meg úgy tűnik,mindenbe belemegy,nem fontos Nekik annyira a junior!Kár érte...Inkább az a kérdés,hogy a felnőtt elődöntőket miért helyezgették szombatról mára,és keddről hétfőre,hisz ennek következménye a junior döntő időpontváltoztatgatása is!?!
@váradi: megszűnt az Ocskay-liga:-))))
@váradi: A juniorbajnoki döntő eredeti időpontja március 16. kedd.
@F. Kapus: gondolod, hogy mostanság kissé túlzásba viszem az efféle megnyiltkozásokat? Igazad lehet, hogy nem bírom a nyomást... de majd ha áprilisban visszajutunk, mindjárt jobb idők jönnek. :)
@F. Kapus: -Igazad van,bocs,ezt elnéztem...De a felnőtt elődöntővel kapcsolatos kérdésem akkor is megállja a helyét!Hisz tudom,hogy összeesküvés elmélet szagú,de akkor is,így "jogosulatlan" előnyt szereztek a Stars-os juniorok!
@Tillasz: meddő vita lenne kommented további boncolgatása. Én abban bízom, hogy a szurkolókon felül az illetékesek is elgondolkoznak rajta, hogy ez így nem mehet tovább.

Ami pedig az Ui. részt illeti :) ha megérdemli a Fradi, hát nyerjen. De én azért nem vennék rá mérget, hogy sikerül nekik! Egyik szemem sírna, a másik nevetne. Ettől függetlenül szinte 100%-ra érzem, hogy sima Volán továbbjutás lesz. A lényeg, hogy a hokiról szóljanak a meccsek és nem egyéb sportszerűtlen viselkedésekről úgy a jégen, mint a lelátókon.

@mannisenmaki: egyszer azt mondta id. Ocskay Gábor: "Ma már motivál, ha Ocskay ligáznak" :)
@váradi: A Volánnak biztos ,hogy fontos a junior döntő,mert ez az egyetlen az utánpótlás döntők közül,amelyben érdekeltek! És ez szerintem elgondolkodtató egy kicsit.
@mannisenmaki:
Ez ööm ez bódotcság.))
Azért jó nézni az EBEL meccseket igaz?
Azért jóvolt Magyarnak lenni amikor feljutottunk igaz??
Azért jó volt Svájcban drukkolni igaz?
@bakker81: Ne idegeskedj egy kis fricskától! Örülj neki, hogy már olyan erősek vagytok, hogy nincs is szükségetek arra az ominózus ligára sem! :)
@canadien: eddig egy aranyat nyert a Stars - ifi -, és talán lesz még egy - serdülő -. A Volánnak is lesz egy arany - junior -. Ezek tudatában a Starsnak sem kell azért hátradőlni...
@gogosz: örölök, hogy van aki érti az iróniát:-)
Komolyan véve azt gondolom, hogy eddig sem volt, de ezek után már nem is mondhatja az ellen.
Bakker, igen jó volt. De ennek semmi köze ehhez.
@Jégkorong: Nem az aranyak darabszáma a lényeges.Egy komoly felnőtt csapattal rendelkező egyesület utánpótlása,ami érdekes számomra.De ugyanez igaz a Dunaújvárosra is,pedig mindkét város jelentős hagyományokkal rendelkezik a hazai jégkorongéletben.
@canadien: "A Volánnak biztos ,hogy fontos a junior döntő,mert ez az egyetlen az utánpótlás döntők közül,amelyben érdekeltek! És ez szerintem elgondolkodtató egy kicsit. "
"Nem az aranyak darabszáma a lényeges.Egy komoly felnőtt csapattal rendelkező egyesület utánpótlása,ami érdekes számomra."
Beszéljünk magyarul.Azt mondod, hogy a Volán utánpótlása csapatai gyengék ? Igaz, lehetne sokkal jobb is. Viszont e tekintetben - lásd a döntők száma -, a Stars sem áll a helyzet magaslatán.
@Jégkorong: Tehát az eredeti témához visszatérve fontos a Volánnak a junior döntő.A többi Sztársszal kapcsolatos megjegyzésedre illetve a két egyesület utánpótláseredményeinek az összehasonlítására térjünk vissza a szezon végén.
@canadien: "Tehát az eredeti témához visszatérve fontos a Volánnak a junior döntő."

Kérdem én, kinek ne lenne fontos, ha döntőbe jut ? A Starsnak nem fontos ? Gondolom, igen, neki is az, mint mindenki másnak.

"A többi Sztársszal kapcsolatos megjegyzésedre illetve a két egyesület utánpótláseredményeinek az összehasonlítására térjünk vissza a szezon végén."

A szezon végén egy arannyal lesz/lehet több a Starsnak, mint a Volánnak. Nálatok sem sokkal fényesebb a helyzet, e tekintetben.
@Jégkorong: váradi írására:",a Volán meg úgy tűnik,mindenbe belemegy,nem fontos Nekik annyira a junior!"reagáltam,hogy fontos a Volánnak...
Te pedig továbbra is az aranyakon lovagolsz.Olvass vissza mielőtt valamire rápattansz.
@canadien: Nem pattantam rá, csupán értelmeztem a hozzászólásod. "A Volánnak biztos ,hogy fontos a junior döntő,mert ez az egyetlen az utánpótlás döntők közül,amelyben érdekeltek!" Te mire gondoltál volna az én helyzetemben ?
@váradi: Azt is meg lehet játszani, hogy Kóger és Nagy a junioroknál játszik. A Volán felnőttnek nélkülük is hozni kell a meccset.
süti beállítások módosítása