HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pirosak–Fehérek 5-4

2010.02.10. 21:25 F. Kapus

Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel tudja mérni a keretbe igyekvők képességeit. Ilyenkor lehet különbséget tenni a játékosok között, minél többször látjuk őket így. A stáb elégedett azzal, amit az eddig két nap alatt látott az edzőtáborban" – magyarázta a tréner.

A mérkőzésen az egyik csapat kispadján Énekes Lajos, a másikén J. P. MacCallum dirigált, Ted Sator a lelátóról figyelt. Az első húsz perc hagyományos időméréssel zajlott, a második futóórával, ezt pedig egy ötperces négy a négy elleni játék követte.

Az edzők a találkozó után elköszöntek Láda Balázstól és Kiss Tamástól, ők az e heti válogatott programban már nem vesznek részt. A vacsora után Ted Sator kihirdette a románok elleni keretet. Csütörtök este a következő sorokat tervezi jégre küldeni a szövetségi kapitány: Ennaffati, Jobb, Kóger, Nagy G., Sofron – Svasznek, Szirányi, Benk, Vaszjunyin, Azari – Hegyi Á., Pozsgai, Kiss Á., Berta, Holéczy – Erdélyi P., Somogyi, Magosi, Gergely Cs., Peterdi. A három kapus közül a délelőtti edzés után jelölik ki a két résztvevőt.

Hüffner Adrián és Dubek Vladimir maradnak a kerettel, ők pénteken játszanak a fehérvári EBEL-csapat ellen. Borbás Gergely még nem tudta vállalni a játékot, talán péntekre rendbe jön. Borbás és Galanisz sérülése miatt tehát Románia ellen két olyan center nem játszhat, akik a novemberi Pannon Hoki Kupán szerepeltek. A mai összeállítások, illetve a gól- és pontszerzők:

Pirosak: Hetényi, Kiss T. – Ennaffati, Hüffner, Benk, Vaszjunyin, Ladányi – Pozsgai, Horváth A., Kovács Cs., Vas M., Azari – Tokaji, Peterdi, Magosi, Berta, Somogyi.
Fehérek: Budai, Rajna – Hegyi Á., Jobb, Kóger, Nagy G., Sofron – Svasznek, Szirányi, Dubek, Fekete, Vas J. – Erdélyi P., Láda B., Kiss Á., Gergely Cs., Holéczy.
Gólszerzők: Kovács (Azari), Magosi (Vas M.), Benk (Ladányi), Vaszjunyin (Benk, Ladányi), Ladányi (Benk, Vaszjunyin), illetve Sofron (Nagy G.), Kóger (Hegyi Á., Jobb), Sofron (Kóger), Vas J. (Fekete).

90 komment

Címkék: válogatott felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes sorok. Vajon élesben is meghúzná ezt a kapitány vagy csak poénból keverte meg?
Volán ellen kevés csatár marad.
Valakiket hívni kell. Vagy nem lesz teljes négy sor?
@check: valoszinuleg minel tobb variaciot ki akar probalni hogy lassa ki kivel "erzi jol" magat a jegen.

szerintem a holnapi romanok elleni elso sor eros, a tobbivel szerintem a romanok Sc-s es exHc-s sorai fel tudjak venni a versenyt, persze ott a kapusposzt nagyon ingatag...
@lorinczistvan: Nem gondolom, hogy a többi sor annyival gyengébb lenne. Talán nincsenek úgy összeszokva, de nem rosszak azok sem. Legalábbis nincs olyan különbség mint gondolod.
Tokaji, Peterdi, Magosi, Berta, Somogyi. De szép tiszta újvárosi sor :D
Egyébbként fel fogják Ők venni a versenyt mindegyik sorral szemben.
kérdés, hogy lesz-e akarás a sárgáknál.
szegény Láda pár órát volt csak kerettag :-(
szegény ládával másodszor csinálja meg ez a senkiházi szatyor, hogy annak ellenére hogy nyilvánvalóan jobb 3-4 hátvédnél, hazaküldi, mert miskolci. és ezt sajnos nemcsak én mondom, hanem az a jópár ember, aki a lelátóról nézi-nézte az edzéseket és a meccseket.
Volános fiatalok igen csak jól teljesítettek.
@devil666: Biztos vagy te ebben, hogy jobb?
Ma du-n megvettem a holnapi meccsre a belépőket, s ha már ott voltam megnéztem (02-től) a Pirosak-Fehérek meccset. Szép gólokkal hangoltak fiúk holnapra!
@solarys: az új kerettagok hogy mozogtak?
@devil666: Ted Sator azért jött át Európába évekkel ezelőtt, mert bízott benne, hogy valaha valakin le tudja majd verni ősrégi Borsod-ellenességét. Végre sikerült neki.
@SC4ever: Akarhatnak barhogy a sargak, jol elverjuk oket.
@devil666: ombuccccmannnnnn!!!!
nevezd már meg a nála viszont jobb 2-3at!
@F. Kapus: Kulisza titkok kiadasaert, meg fog gyulni a bajod a szovetseggel.
@csatoimi: Még a végén a Borsodi vajda is nyilatkozik az ügyben, hogy miért éri ilyen hátrányos megkülönböztetés kis hazáját.
@Rock me Amadeus: Mivel sokan nem a megszokott számaikban játszottak(pl: Godó 10, Vas M 27) , s én sem ismerek mindenkit ezért nehéz volt némely játékost felismernem. Alapvetően elég jól pörögtek s ráadásul még Benk Andris is gólt szerzett!
@Borsy: Nem akarok F Kapus sorsara jutni, ezert nem mondok semmit.
@csatoimi: Ezt maga Ted mondta nekem, hozzátette, Eddát sem hallgat soha. Quimby-vel van tele a cd-tára!
@F. Kapus: Holnap tuntetni fogok Ted ellen, mert en szeretem az Eddat.
@F. Kapus: Quimby effekt
Azért van tele a dunaújvárosi Kiss családdal a válogatott.
@hokikori: De ez a Kiss T. nem az a Kiss T.
@F. Kapus: Mulatós kedvében sem Pataki nótáira bulizik, inkább a Sárga Taxira járja a rockyt.
@csatoimi: Azt azért hozzátette, hogy a Győzni fogunk a kedvenc slágerei közé tartozik. Nagy kő esett le a szívéről, amikor felvilágosítottam, hogy azt már Budapestre költözése után írta a frontember.
@F. Kapus: hát ezt benézted, mert innen nehéz lesz megmagyarázni, hogy nem Dab-fan vagy (Sator mester meg már Kálmán bácsi versbarát-klubját is látogatta, de pszt..)
@hokikori: jaja, Tibi a center, Livius jobbszél, Mikuli Franci befejező bekk a kőkemény basszus alapokkal.
egyébként pedig egy "őskövület" a "minden nagy teljesítmény mögött lapul a dunaújvárosi szál" elméletéhez - www.dumaujvaros.hu/index.php?goto=63377&t=msg
El lehet ezt viccelni,de azért a két összetartás ideje alatt lejátszott meccsek egyikén megkaphatta volna a lehetőséget Balázs...
Nincs a fejemben a múltkori meccsek összeállítása,de sztem minden behívott játékos játszott vagy akkor vagy most.Na mindegy,talán majd legközelebb.
@Miskolcifan: Bocs, tényleg akartam is írni, hogy félre ne értse senki, egyáltalán nem Láda Balázson viccelődünk. Számomra az a nevetséges, hogy korosztálytól, csapattól, mindentől függetlenül minden egyes kerethirdetésnél előjön ez a téma, hogy ki miért nem kerülhetett be, pedig ő a legjobb, vagy majdnem a legjobb, és különben is vannak nála ott sokkal szarabbak.
@F. Kapus: Én nem mondtam,hogy a legjobb.Vannak nála jobb bekkjeink bőven hála istennek,csak az elv nem világos...
@Nyuszí O_o: Ugyan, onnan még egy nyomorult pólót sem tudok szerezni. Azért a Livius jobbszél szókapcsolatot gondolt át még egyszer :) Na de térjünk vissza a fősodorba lassan, elnézést, én voltam az ördög ez ügyben.
@Miskolcifan: Nekem egyszerűnek tűnik. Ott van a keretnél Sator, Williamson, MacCallum, Énekes. Behívják a játékosokat, akik közül kiválogatják a nekik legjobban tetszőket, azokat, akikben a leginkább megbíznak. De hogy ne csak vitatkozzak veled: nem állíthatja és szerintem nem is állítja senki, hogy döntésük objektív. Sőt, abszolút el tudom fogadni, hogy egy Miskolc-szurker úgy gondolja, Láda Balázsnak helye van a szűk keretben. Csak azt ne feltételezzük, hogy azért nincs mégis ott, mert miskolci. Ez utóbbi para a gáz.
@F. Kapus: Kicsit elbeszélünk egymás mellett :) Szerintem nincs ott a helye Láda Balázsnak a szűk keretben,de ezeknek a meccseknek a lényege a próbálgatás,és ha már behívok vkit egy bő keretbe akkor 5 meccsből egyen megnézném ha már behívtam (mint ahogy megnézem pl. Gergelyt,Rajnát vagy Somogyit annak ellenére,hogy a szűk keretben nekik sincs helyük).Egyszerű paraszti ésszel végiggondolva nekem legalábbis ez a véleményem.
erről a pirosak fehérekről egyből a bwin jutott eszembe. "Oroszország - Máshonnét" :D
@F. Kapus: akkor elmondom neked csak hogy tisztán láss...te mondtad; kik az edzők? Williamson, MacCallum, Énekes. Érdekes módon Williamson klubcsapatából ott az összes bekk, csakúgy mint MacCallum és Énekes csapatából is ( kivéve persze a 2 nagyöreg: Tőkési, Kangyal ) Akkor miről beszélünk? De mondok mást is; hívjuk be Budait egy-két jegyzetlen válogatott meccsre, VBn játszani úgysem fog-ezzel befogjuk a Fradi száját. A miskolcnak meg az is elég, ha Ládát 2szer felutaztatjuk, hogy utána semmi indokokkal pár óra múlva visszaküldjük.
@Miskolcifan: De hát ma (is) megnézte... Nemcsak ő, hanem még sokan. Szerintem Láda Balázs esetében a válogatott bő keretébe jutásnak önmagában üzenet értéke van. Méghozzá sokkal komolyabb üzenete van a keretbe hívásának, mint annak, hogy kikerül a keretből a szűkítéskor. Lehet, hogy neki éppen rosszul esik, hogy másodszor kerül ki a keretből, de sokan mások is éveken keresztül voltak a kerettagság közelében, mire sikerült bejutniuk, ráadásul akkor nem lehetett még majd' két csapatra való játékost sem számításba venni.
@kerusz: Mindegy,túl van tárgyalva :)
@_valaki_: Na ezért mit fogsz kapni :DD
@_valaki_: Köszönöm, most már tisztán látok. De hátha van, amiben egyetértünk. Mondjuk van 8-12 játékos, akinek a helyén nagyjából nem sokan vitatkoznak. Hogy a többiek közül ki legyen ott és ki nem, azt nem tudom megítélni, mert nem értek hozzá. Pontosabban nagyságrendekkel kevésbé, mint a válogatott négy edzője. Azt egyikükről sem tudom feltételezni, hogy egy általuk odavalónak vélt játékosról lemondjanak azért, mert az itt vagy ott játszik. Amúgy a tisztánlátás érdekében érdemes végiggondolni, Láda Balázs miként került most a 35-ös keretbe,. Megsérül Sille és Maklári, így kevés védő maradt, ezért a harmadik körben behívták. Két napig együtt edzett a válogatott kerettel. Nem hiszem, hogy azért hívták, hogy kicsesszenek vele, hogy befogják a miskolciak száját. Inkább arra gondolok, Láda Balázs is büszke magára, hogy immár rendszeresen szóba kerül a neve a válogatottnál, és nagy öröm a legjobbakkal együtt gyakorolni. Ez pedig még több munkára és még jobb teljesítményre sarkallja.
@F. Kapus: Mondjuk az elég vicces,hogy Erik Láda Balázs előtt volt a névsorban :D
SZerintem kevés az edző a válogatottnál.
Sator mellé, segítőnek, JP, Lali és Williamson mellé még hívjuk meg Péket, Oreskint és Mayert is. :)))

És akkor talán minden csapatból lesz ott egy játékos.
@Miskolcifan: Amikor ilyeneket írsz, akkor olyan stílust képviselsz, mint ha egy nem miskolci azon háborogna, mit keres a válogatott keretnél egy olyan bekk, aki a Mol Ligában az öt magyarországi csapat összes játékosa közül a második legrosszabb +/- mutatóval rendelkezik.
Ja és még kihagytam azt, hogy Ted Sator megkérdezte Ládától - immáron másodszor ( először az első összetartáson ) - hogy te mit játszol; csatárt vagy hátvédet? Nos, körülbelül ennyire van tisztában a magyar védők helyzetét tekintve. ( Bizonyára sok MOL - liga meccs-összefoglalót nézett meg... )
@F. Kapus: Szép dolog a +/- mutató,de én inkább a szememnek hiszek.Hülye példa,de attól,hogy Elekes szörnyen mínuszba van,még a Mol liga egyik legjobb csatára.
@Miskolcifan: Hát éppen ez az, ez csak összehasonlító példa volt az alá nem támasztott véleményformálásra, mint amiket te írsz. Tételezzük fel bátran, hogy az edzői négyes is a szemének hisz.
@_valaki_: @Miskolcifan: Satornál nem olyan kötöttek a posztok, emlékezhetünk, tavaly a Volánban Ondrejcik és Forsyth is játszott csatárt. Feltételezhető, Láda elöl is jól mozgott, ezért kérdezett rá.
Rájöttem, az a baj, hogy miután a szlovák edzőkön túlléptünk, kezdjük kinőni a tengerentúli trénereket is.
@F. Kapus: Szerintem az a kb. 15 meccs amin láttam a két játékost játszani eléggé alá tudja támasztani a véleményem :) Nagy előny,hogy én legalább a posztját tudom...
@_valaki_: Ted SATOR ilyet nem kérdezett Balázstól!!! Ne gyártsunk legendákat ha lehet ...
@F. Kapus: Így van, most jöhetnek a szurkolók a szövetségi kapitányi poszton.
@kerusz: Azért ne keverjük a szezont a fazonnal :) Szerintem azért lehet kommentelni,hogy elmondjuk a kis privát véleményünket a dolgokról...
@Miskolcifan: így van. Én is vázoltam a víziómat a fejlődésről az F.Kapus által megemlített fejlődési folyamatban. ;)
@kerusz: Fantasztikus :) Na Go Preds amíg be nem alszom :D
Megyünk drukkolni a románok elleni meccsre, jó lenne tudni milyen színű mezben lesznek a mieink (és miben a románok). Ha tudtok valamit, írjátok meg légyszi!
@Borsy: inkább nem írok semmit, mert még kimoderálnak... csak annyi, hogy legközelebb megválogathatnád a poénjaid vagy előbb gondolkozz el mennyi embert bántasz meg vele.
Anélkül, hogy összeesküvés elméletek gyártása lenne a cél, vagy túlságosan a szakmázás, azért talán az közel áll az igazsághoz, hogy Láda Balázs jobb hátvéd, mint Vas Jankó. A Pannon tornán viszont a szűkös hátvédhelyzetben is inkább Vas Jankó volt bekk, nem pedig a keretbe egyébként behívott Láda Balázs. Valóban gesztus értékű egy kerettagság, de azért némi üzenete ennek is van. Hogy mi az üzenet? Azt ki-ki döntse el saját vérmérséklete szerint. A miskolci drukkereknek nyilván mást üzen ez, mint a nem miskolciaknak.
Palkovics es Mihaly kimaradt a keretbol ?
Ja es nem tudom hogy mennyire romanok a romanok mert a 25 tagos keretbol csak 3 roman van es a tobbi szekely ha ha ha !
@Magyusz: Ja, mielőtt lerománozod a keretet illene legalább végig futni a névsoron!@vula2005: Palkó saját kérésére maradt ki. Mihály pedig nem játszikk még 2 éve Mországon!
@zebi : Hát persze hogy van üzenete: egyelőre a szűk keretnél nem számolnak vele. Minden más fikció.
"Inkább arra gondolok, Láda Balázs is büszke magára, hogy immár rendszeresen szóba kerül a neve a válogatottnál, és nagy öröm a legjobbakkal együtt gyakorolni."
Első alkalommal még benne is ott élt a remény, hátha... igen erre büszke is lehet, ahogy sokan Miskolcról. De most, mikor UTÓLAG behívták, szerinted mit gondolhatot? Ugyan már... Azt meg nem jelentheti ki, hogy "köszönöm, de nem kérek a lehetőségből sem, mert ez..." egyrészt mert nem méltó egy sportolóhoz, csapatkapitányként meg főleg, másrészt meg ez pusztán SPORTDIPLOMÁCIA. Többen leírták már előttem, volt aki finoman fogalmazott, volt aki nem, a lényeg: ugyan az!Az 5 meccen nem kap egy 20 percet sem...? Kit néznek hülyének? Max titeket, akik úgy gondolják, legyen büszke erre... pffff
A Benk-Vaszjunyin-Ladányi sor szépen alkotott :)

Kíváncsi leszek ma a románok elleni meccsere!
@pikpak1: Igen, ez nagyon egyértelmű. Nyilván, akiket egyáltalán nem hívtak be, azok sokkal büszkébbek magukra, mert legalább be se hívták őket. Ez sokkal nagyobb megbecsülés, mint akit behívnak, de végül nem kerül a keretbe.
Logikus gondolatmenet, gratulálok.
Sziasztok
A pénteki Volán-magyar meccsre lehet a helyszínen majd jegyet venni vagy elővételbe kell?
@F. Kapus: Kicsit dezinformált az öreg... Csak a régi ős Eddát nem hallgatja, az 1985 utániakat igen, mivel akkor már Budapestre költözött a zenekar... ;-)
@F. Kapus: Küldök egy repi NO cd-t.
@kocek94: csak a helyszínen lehet rá jegyet venni.
@Kardos52: köszi:D akk ottleszek:D:D
Hajrá Volán:D(téll am most mit üvöltözzek:DHajráegyiknehagydmagadmásik:P)
@pikpak1:
Én azt hiszem ,igen is legyen büszke rá ,hogy behívták egyáltalán a keretbe.
Én nagy huhogó vagyok ,de azért ez az edzői csapat ez ottvan a szeren!Biztos ,hogy Balázs is levonja majd a tanúlságot és mégtöbbet fog megtenni azért,hogy tartósan bent is maradjon.
Ajánlanám figyelmedbe,Magó nyilatkozatát,aki azt mondja:"ilyen pörgős meccsek ,még a bajnokságban sem voltak,mint itt az edzésen". Szerintem ez mindent elmond.
@kocek94: Szia! Gyere nyugodtan, van még bőven! :)

Hozzon mindenki magával még embereket, töltsük meg a csarnokot! :) Én kinyomtattam egy plakátot és kitettem a munkahelyemen. Ennek köszönhetően 5 olyan kollégám jön velem, aki még nem látott élőben hokimeccset! :)))
@F. Kapus: "Ted Sator azért jött át Európába évekkel ezelőtt, mert bízott benne, hogy valaha valakin le tudja majd verni ősrégi Borsod-ellenességét. Végre sikerült neki."

Elkezdem gyűjteni már ezeket, mostanában nagy formában vagy:))
@bsannamaria: elküldöd nekem a plakátot? én is kiragasztom!
@Gallohoki: Az jó lesz, mert csak kazettáim voltak, de már rongyosak. Kedvencem a basszsugitáros volt. Mi lehet vele manapság?
@bsannamaria: énis viszek hokiszüzeket:P:D
@bakker81: Büszkének kell lenni rá. Igen. De a lényeg nem ez, hanem a körülmények, és talán az indok hogy miért nem... ha egyáltalán van idnok, vagy csak egy "köszi és puszi". Lehet túlzás azt állítani, hogy 2-3 védőnél simán jobb, de ha 5 tétnélküli, hivatalos meccsen egy fél harmadot sem kap, akkor miről beszélünk? A hoki nálunk még nem egy olyan erős spot, hogy lehetettlen legyen odakerülni, kiugró tehettségnek kell lenni hozzá. Közben meg még is... sokunk meggyőződése, ha nem Miskolcon játszana, nagyobb lenne rá az esély. Persze az sem garancia... be kell érni a Miskolciaknak ennyivel!?
@kocek94: kicsit egy szó sincs benne a dalban a kézilabdáról de jól összevágtaxDxD
PISZKÁLDKIPISZKÁLDKI.....
Azt tudjuk, melyik csapatnak ki volt az edzője?
@celebesz: Az Ice Center oldaláról nyomtattam ki, kicsit varázsolni kellett vele, mert nem A4-es méretű, és a felbontása sem lett így tökletes.

icecenter.hu/images/banners/HUN-RON_merkozes2010-02-11-webre.jpg.jpg

Jó lenne ha olyat is tennének ki amivel nem kell bajlódni. :)
@csatoimi: Én is szeretem az EDDA-t.
Anno, amikor még nem voltak túl ismertek, a főiskolai gólyabálon mindig játszottak - ám én akkor még a discót választottam. Később viszont 1-2 koncert évente a programom része lett. Ma egy kicsit ritkábban, mert nem tetszik, hogy az összekötő szövegben a politika is helyet kapott.

" A kör közepén állok...."
Nagyjából tisztában voltam az ellenfél játékosainak nemzetiségi hovatartozásával, de azt elfelejtettem, hogy a blog.hu -n a 'Magyarország színeiben játszó játékosok jégkorong mérkőzését a Románia színeiben játszó játékosok ellen' nem lehet magyar-román hokimeccsnek rövidíteni.
@kocek94: Kedves kis dalocska, régi kedvenc :D
Nyilvánvaló,hogy nem gondolkozhatok Láda Balu fejével,de ha én kerülnék hasonló helyzetbe,akkor számomra már jelzésértékű lenne,hogy csak tarcsiként hívtak be a bő keretbe is.Ez pedig független attól,hogy eredetileg honnan,melyik csapat játékosaként NEM! kaptam invitálást az első körben!Lehet az utólagos felkérés nagy megtiszteltetés,de előrevetíti annak az árnyékát,hogy megint nem élem túl a keretszűkítést.Ezzel együtt úgy érzem,hogy valóban megérdemelt volna némi játéklehetőséget címeres mezben legalább egy ITTHONI válogatott felkészülési meccsen!
HAJRÁ MACIK!!!
@gezemuze1:
Én most nem a huhogók táborát erősítem!:))
Nem tudok igazán véleményt alkotni ,mert nem láttam Balázst játszani.
A VÉLEMÉNYEM KZÁRÓLAG arról szólt,hogy azért ez az edzői gárda ottvan a szeren.
Nézd! Ittvolt ez a Finn fickó ,mindenféle ütött-kopott serlegeket nyert az NHL-ben.Most a Salzburgban ,hátvédeket tanít ,edz.Nem megbántásból mondom ,de nem emelte ki Balázst,mint a gyökkettőt.
Azért ezeknek az embereknek van némi rálátása a jégkorongra.
Tételezzük már fel,hogy egy edző ,MINDEN ÁRON nyerni akar a csapatával.Ennek érdekében a legjobb tudását adja.Neki mindegy ,ki hova tartozik(Miskolc)A lényeg ,hogy az ő elképzelésébe beleférjen a játékos.
Írom ezt akkor is ,ha bármelyik fiatal aki közel áll a szívemhez kiesik.( Magó,Berta,Nagy,Kóger,Sofi)
@bakker81: Az edzői gárda képességeiben senki nem kételkedik, már bizonyítottak. A lényeget még mindíg nem érted, hogy egyáltalán miért szóltunk hozzá többen is Balázs mellett a fórumon. Eszel 59 beírását ajánlom, teljes mértékben rávilágit a dolog lényegére. "Tisztában vagyok vele minek hívnak, hogy hívnak..."
@gezemuze1:
Nézd! Emberileg megértem,nekem is nagyon,nagyn rosszul esne!
olvasd el mégegyszer:"Nyilvánvaló,hogy nem gondolkozhatok Láda Balu fejével,de ha én kerülnék hasonló helyzetbe,akkor számomra már jelzésértékű lenne,hogy csak tarcsiként hívtak be a bő keretbe is.Ez pedig független attól,hogy eredetileg honnan,melyik csapat játékosaként NEM! kaptam invitálást az első körben!Lehet az utólagos felkérés nagy megtiszteltetés,de előrevetíti annak az árnyékát,hogy megint nem élem túl a keretszűkítést."
Erre hivatkozol.Az az a befejező mondatra.
Márcsak egyet mondjál nekem akkor ki helyett kellene játszania? Akkor annak a játékosnak aki kimarad és szimpatizánsainak ,valószínű ugyan ez lenne a véleménye,mint nektek most.
Szerinted,tedd a szívedre a kezed,Most per pillanat,hány játékos gondolhatja még,hogy ott a helyük? Hány szeretné megmutatni magát a válogatottban akár egy percre is?
Újak,régiek, bizonyításvágyból.
Ezért kell elfogadni az edző akaratát.
Megértem ,tényleg fájdalmas ez a dolog de kívánok neki erőt és akaratot ,hogy jövőre ottlegyen.
@F. Kapus: légyszi csináljatok egy gyorsriportot Láda Balázzsal, hogy Ő hogyan látja.
szerintem egyébként úgy, ahogy Te vagy én...
köszi... olvasnám...
Mai esti meccset vhol streamelik?
süti beállítások módosítása