HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

34 fővel készül Vilniusra a válogatott

2010.02.02. 15:10 F. Kapus

Ted Sator nyilvánosságra hozta a válogatott bő keretének névsorát. Azt korábban elmondták az edzők, hogy Vilniusban elsősorban a fiataloknak, tehát a csapatba igyekvőknek adnak lehetőséget. Mindenképpen meglepetés Gergely Csaba, Kiss Tamás és Maklári Erik beválogatása. Litvániába 20 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik.

A keret nagy része kedd reggel találkozik az Icecenterben, aznap két jeges edzés szerepel a programban, 10 és 16.30 órakor. Szerdán 9-kor és 10.30-kor, két csoportban tréningeznek legjobbjaink, majd délután 16.30-kor következik a már szokásos egymás közötti edzőmérkőzés. A szövetségi kapirány ezt követően nevezi meg az utazókat.

Sérülés miatt hiányzik Galanisz Nikandrosz, a Dab.Docler centere és Ondrejcik Rastislav, a Fehérvár hátvédje. A szakvezetők most már csak azokra számítanak, akik biztosan rendelkezésre állnak a világbajnokságon. Mivel Dubek Vladimir állampolgársága még nem rendeződött, ezért nem szerepel ezúttal a névsorban. Ha a felkészülés kezdetéig megkapja a szükséges papírokat az egyébként az állampolgársági vizsgán sikeresen szereplő UTE-csatár, akkor minden bizonnyal ott lesz a bő keretben. Most kapja meg a bizonyítási lehetőséget a novemberben sérülés miatt hiányzó Erdélyi Péter és Hüffner Adrián. A legutóbb tesztelt három junior közül kettő is visszatért, Rajna Miklós és Somogyi Balázs reménykedhet abban, hogy ezúttal az utazó keretnek is tagja lesz. Két légiósunk, Szélig Viktor és Szuper Levente szerepeltetésétől ezúttal eltekintett a szakvezetés.

Kapusok: Budai Krisztián (FTC), Hetényi Zoltán (Fehérvár), Kiss Tamás (Dab.Docler), Rajna Miklós (Stars)

Hátvédek: Ennaffati Omar (Stars), Erdélyi Péter, Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Horváth András, Jobb Dávid, Tokaji Viktor (Fehérvár), Hüffner Adrián (UTE), Maklári Erik (Miskolc), Sille Tamás, Svasznek Bence, Szirányi Bence (Stars)

Csatárok: Azari Zsolt, Kiss Ákos, Magosi Bálint (Dab.Docler), Benk András, Fekete Dániel, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Sofron István, Vaszjunyin Artyom, Vas János, Vas Márton (Fehérvár), Borbás Gergely (UTE), Gergely Csaba, Holéczy Roger, Peterdi Imre, Somogyi Balázs (Stars)

76 komment

Címkék: sator válogatott bilnius

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dubek végzi ki a szlovénokat, megálmodtam.
@Rock me Amadeus: Merenyletet fog ellenuk elkovetni?
@csatoimi: Készül az esti mecsre. :)
Borbás sérült. De amúgy van egy-két arcpirító meglepetés...
Kiss Tamás ? Ez komoly ? Megnéznétek még egyszer? :DDD
@csatoimi: Neki minek, melegentartott helye van az ország legjobbjának :).
@Gabberboy: Hát ha Budai, akkor a Kicsi is!
@Redalert Dabfan: Azért ezzel nem feltétlen értek egyet, de ám legyen. Nem hinném, hogy nem küldik haza az első válogatás után :) Azért sok sikert neki, mégis csak dunaújvárosi.
@Redalert Dabfan: Azért ne hasonlítsok össze a kettőt, bármennyire is hajrá újváros :) Jó hogy nem Sájevics... Bár ha két kapus lesz akkor Hetényi és Budai, vagy Budai és Rajna kéne utazzon, Hetényinek sincs sztem különösebben bizonyítani valója a vb-hez.
Budai az utóbbi időben hát nem is tudom!
Szerintem inkább Hete és Rajna
@CTZ78: Budai utóbbi pár meccse jó volt! És ha így nézzük, akkor ilyen értelemben egy Stars-os behívása sem lenne célszerű, mert ők is csak az utóbbi időben mutatnak valamit. Előtte ők sem volta sehol, nem? :) Egy szó mint száz, Budainak a jelenlegi formája alapján megkérdőjelezhetetlen a kerettagsága. Szerintem.
Nem tudom ,hogy mit álmodott Ted ,de Maklári és Gergely szerepeltetése az engem kiborít... Ennyi erővel a fradiból lehetne hozni egy teljes sort... Azért meglepő ,h semmi esélyt nem ad Sator Hofiéknak
Kiss Tamás.. :D szép haha
Kiss Tamás? Semmi bajom vele de ezt kicsit furcsállom. Akkor már inkább Bálizs vagy Becze. Budai sincs szerintem élete formájában, de mögötte ott van a rutin ami sokat számít a válogatottban.
vki tudja hogy hol lehet kapni a jegyeket, az arenaba az osztrakok elleni aprilisi meccsre?
ticketpronal meg nem latom hogy hirdetnek
Bálizs?? Becze...........jó ég.......akkor ennyi erővel én is lehetek válogatott??????????
@Fradi-Mate: Hoffman már 31 éves, szerintem ez mindent megmagyaráz.
Az Ő korosztályában vannak nála jobbak is akik nem kerettagok.
A fiatalitásban pedig adott a nagygenerációból a váz.
Én Peterdi beválogatásában is csak azt gondolom , hogy itt esetleg bizonyíthat, de a VB-re sztem nem fog menni.
Focit viszont hiányolom.
@csatoimi: :) . Bronzmeccsen is ő védett Csík ellen, és tegnap is egészen meglepően ami lehetett volna akár 2-10 is ha a végjátékot nézem. Na jó ez tényleg vicc volt, de hozzátenném, hogy akik nálunk a kispadon ültek évekig, azokból nagyon tehetséges kapusok váltak. Kicsi is kispados, de ha játékot kap egész ügyes. Mivel Kicsi nemzetközileg rutintalan ezért inkább Budai, de neki pedig órjási hibái vannak ami pillanatnyilag sem férne bele. Majd a szakma eldönti.
@CTZ78: Krinó nagy zakótól óvta meg a Fradit nálunk, ha emlékszel (volt egy-két egészen szenzációs megmozdulása, tökéletesen tartott szöget végig), és tegnap is nagyot fogott, ahogy hallottam, olvastam - vagyis az esélyt mindenképpen megérdemli. Nekem tetszene egy Budai-Rajna páros is, egy próbát megér, meg hát hadd bizonyítanak (Krinó: újra) válogatott szinten is.
@Scofi: Hát a fiatalítás picit megtorpant, ahogy sejteni lehetett, igaz, bizakodásra adhat okot e téren, hogy Sille apót folyamatosan lekorizták tegnap is a vesztes csapat játékosai (és mind a két gólnál ütemet tévesztett). Focit ne hiányold, szerintem holnap akkorát kap Újvárosban, hogy a jövő héten még remeg a lába, ha jégre lép. Amit Orbánnal csinált tegnap, az mindennek a legalja, hátulról támad, nagyot repül, azt az öt másodpercet simán lehetne hozni a napiszarponthun. :)
Gratulálok Eriknek,azt viszont sajnálom,hogy Láda Balázsnak most jött össze a sérülése.Ha valakinek,akkor inkább neki adatott volna meg újból az esély.
Ja, és persze mielőtt bárki is elfogultsággal vádol, Kicsin minden tiszteletem mellett én is csodálkozom, vannak egészen remek periódusai, de sokszor kap vállalhatatlan gólokat sajnos.
Beczét igazén betehették volna...Arról nem tehet hogy milyen a védelem előtte. Ő lehetne az új Szuper ha 20 centivel magasabb lenne és 10 centivel szélesebb, így elég keveset takar a kapuból sajnos:( Ettől függetlenül jó kapusnak tartom.
Sajnos tőlünk (UTE) másnak jelenleg tényleg nincs helye a nemzeti csapatban:( talán Németh Petit meg lehetett volna nézni, ha már úgy is csak felkészülési torna, ő gyors, erőszakos s mostanában nagyon gólveszélyes!
@Nyuszí O_o: A fiatalítás nehéz kérdés, eredménykészer alatt.
Igazából élőben nem láttam a szóbajöhető játékosokat így nem szeretnék véleményt formálni, de a gond szerintem a mindenki által ismert hátvéd hiány.
Adott 4 bekk akik tuti bent vannak, bár szerintem az is inkább 2 kéne legyen ha lenne konkurencia.
A támadó triókban igazából Ratyi társai kérdésesek, de szerintem 3 sor adott, csak az a kérdés ki lesz a 4.-ben.
A Vb-re 2 kapus adott.
Hátvédekhez kell még 2 ill 4 ember.
Csatárposzton 3 fő
szerintem...

Vagy teljes átalakítás -fiatalítás- de akkor a cél a biztos bent maradás a Div I-ben
Bár én sajnos úgy érzem idén csak a 2.-3.hely lesz meg Szlovéniában, de ne legyen igazam.

Üdv!
Ha...ha ha.de nem magasabb, és nem szélesebb.akkor meg miről beszélünk..........félreértés ne essék nincs vele bajom......de semmi extra a gyerek...a Bálizs sokkal jobb felépítésű, tehetségesebb.....Szuper Leventék meg 100 évben egyszer születnek..........Ha bárki lehet válogatott, akkor mi értelme az egésznek?? Tapasztalt, és mellette tehetséges kapusok, mezőnyjátékosok kellenek.akkor jutunk csak előre...............Szuper, Budai, Hetényi forever!!!
@Scofi:

Ahha, és Gergely akkor mit keres ott?
Kalapsz*** nem csinált vagy nem csinált többet ,mint Jánosi vagy Hofi,de ha fiatalításról van szó akkor ennyi erővel meg feldobhatnánk Feilt vagy Hegyit...Engem csak az idegesít,hogy esélyt sem kapnak a bizonyításra
F.Kapus!
Tudom ez a nyomda ördöge, de címkéknél bilnius szerepel. Mi Vilniusba megyünk. :)
@Fradi-Mate: Úgy látom neked inkább az a gond, hogy a fradikádból nincs senki Budain kívül, hát ez pedig így van ( szerintem teljes joggal).
Jobbat nem tudsz örülj Omarnak ő legalább az alapszakaszt ott játszotta.
@Nyuszí O_o: Nyúl barátom,Focit óvatosan piszkáld,bannolás jár érte.
Én ma már megkaptam. :-))
Különben holnap meccs után nem viszlek haza ;-)
Melyik fiatalitásba fér bele Gergely Csaba és a Roger?Vagy a bő keretbe bárkit beírhatnak /hívhatnak/?Maklári Erik?Látta őt valaki mostanában játszani?Persze Vaszjunyint nem is láthatták , mert csak a bő keretbe fér be még a volánba is .
@bördi: Gondolom nem a nevére bökve hívták be.Kimagaslóan teljesít nálunk 1-2 éven belül az EBEL-ben fog játszani,erre most fogadni mernék.És mivel nem sok védőre mondható ez el,abszolút nem meglepő,hogy Sator meg akarja nézni közelebbről is.
Egyébként elég korrekt a fiatalitás.
Pláne a hátvédeknél.Sille is a feltörekvő fiatal jégkorongosok egyike asszem.Hogy Svaszneket és Balut ne is emlitsem.
A csatároknál viszont tényleg a fiataloké a lehetőség.
@Scofi: Hegyi Ádám pl. megérdemelné.
Remélem néhány korábbi biztos kerettag bizonyít a tavaszi szezonban, hogy kár volt őket örökre elásni és lemondani róluk.
Jégkorongban a 28-32 éves kor szerintem a biztos rutin és nem a megfáradtság. Tény, hogy egy izgalmasabb bajnokságban néhány "középkorú" játékos is jobban érezné magát, hiszen hétről hétre jobban kellene pörögni és bizonyítani. Na mind1 majd meglátjuk. Egy Mihály azért még jól jönne a keretbe.. :)
Hajrá magyar Jégkorong!
@kultújra: visszavonva, és bocsánat, majd megsimogatjuk a buksi fejét, remélem.
@Edi a Sas: Igazad van !Valaki mondja meg mitől lett az Ádám gyengébb játékos most , hogy állandóan játszik , mint amikor a volánban ült , de benne volt a bő keretben?
@Nyuszí O_o: azt mindenki elfelejti megemlíteni, hogy Foci Magosira ment rá, amikor Magosi ellőtte a lefújás után a korongot (nem épp sportszerű).
@sziszi_15: De Fodor ne hátulról menjen már rá az emberre, meg főleg ne fejre!! Szaralak, szemből már nem akkor a szája
@kultújra: te tudod egyáltalán, hogy melyik hátvéd mikor született? Elég blőd hozzászólás volt, javaslom nézd meg az icehockey.hu-n, mindjárt tájékozottabb leszel!
@CTZ78: Asszem ha így haladsz,téged is letiltanak :))
@banyszi: Kedves,próbálj már meg a betük mögött olvasni.
Engem ma már kitiltottak innen.
Ne kelljen elmagyaráznom,jó?
@kultújra: Szánom, bánom bűneimet
@kultújra: a folyamatos provokáció nem tűnik jó ötletnek

egyébként nem tiltott ki senki, a buzizó kommentedet dobtam ki, a nickedet a kutya sem bántotta
Hát Kiss Tomi kerettagsága valóban meglepetés még akkor is, ha Sevela sérülése/betegsége alatt szerintem kifejezetten jól teljesít. Van még pár érdekes név (Gergely, Maklári) és hiányzók is szerintem (Jánosi pl.).
Fodor egy született görény, úgy is viselkedik, szerintem is holnap nagyot kap Újvárosban.
@Nyuszí O_o: ez a napiszar-duma nagyon ült :))))) oda való a fickó :)
@AG 2.0: nem buziztam és nem provokálok senkit.
Csak figyelmeztetem őket minek mi a következménye.
Ja és a kutyás nickemmel nem szólhattam hozzá,ill nem kommentelhettem,hogy igazán pontos legyek.
@kultújra: miért nem mész el blog-moderátornak? :)))
Voltam moderátor,itt-ott,dc-n warezon stb.
De ez teljesen mindegy.
És én szivem szerint a b..it sem irtam volna le az előbb.
De ha másnak lehet... ;-)
@Nyuszí O_o: Jól hallottad, Krinó tegnap is elképesztő formában védett.
Nem kell nekünk Fodorral foglalkoznunk! Játszani kell és győzni.
@gogosz: szep lassan te es meg egy ket ember maradtok a dabosok kozul akinek meg nem borult el az agya a rossz szeriatok miatt :)
énszerintem se buzizzunk, mert csak, mert állandó szókapcsolatként csak bizonyos játékosok érdemlik ezt ki, akik már letettek valamit az asztalra (Salamon, Kangyal, Szélig, etc.) és legfőképp mert a mi játékosunk lőtte el bikából a korongot sípszó után, majdnem saját csapattársát találva telibe. Meg foglalkozzunk inkább azzal, hogy miért szedünk össze ennyi felesleges kiállítást a támadóharmadban, hogy miért játszunk annyira fegyelmezetlenül hátrányban, hogy lekontrázva minket az addig semmit nem csináló Pedró megdicsőül, hogy a legtapasztaltabb hátvédeink egyike miért tapsolja meg a sporit krónikus hátvédhiány közepette. Engem ezek sokkal jobban dühítenek, mint ami a meccs után úgymond történt, mert tovább csökkentve amúgy sem egeket verdeső népszerűségemet, szerintem semmi különös nem történt, kövképpen csudálkoznék nagyon, ha ennek a semminek holnap lenne folytatása. Amúgy szerintem jövünk kifelé a gödörből, a 2. harmadban már néhol emlékeztettünk korábbi önmagunkra! Hajrá, menni kell tovább és csak magunkkal foglalkozni, akkor nem lehet baj!
@vaze: Sok meccs van még és sok pontot lehet gyüjteni.A leirtakkal egyetértek,fel a fejjel és előre.
@kultújra: hát, akkor ezt lényegében megbeszéltük! :) holnap, ha hozzák a fiúk azt az eredményt, amit várok tőlük, akkor bulizunk!
- ha érted, mire gondolok! :) És bocs mindenkitől az Off-ért!
@vaze: naná :)
De mi a véleményed a válogatott összeállitásáról valójában?
@kultújra: intenzív edzéseket tesz majd lehetővé! :) mivel a torna egészen más lesz, mint aminek indult, aligha a legerősebb keretünkkel megyünk, szerintem az Ebelben rendszeresen játszó öregek maradnak itthon, a kapusok közül Hete és Kicsi, a többi meg majd az edzéseken elválik. Aztán lehet, hogy mellényúltam! :)
Van benne valami,bár..
Remélem tényleg a fiatalok kapnak lehetőséget,és ebben a tornával kapcsolatos vátozások is segithenének.Hetényi biztos utazó,de sztem Kiss T. sajna maradni fog.Budai az utolsó meccseken szte a régi formáját hozta(itt nem a kapu boritásokra gondolok).Ő lesz a másik kapus.
@kultújra: még egyszer mondom, a bandogos nicked nincs letiltva, és nem is volt

megnéztem, hogy nem-e dobott ki más, de nem

azt is még egyszer mondom, hogy ne provokálj, nem éri meg

köszönöm a megértést
A két meglepetés
Kiss és Maklári MEGHIVÁSA !
Inkább a Bálizst vagy Beczét !
@lidmark: ez elég abszurd :) Kiss és Maklári helyett Bálizs vagy Becze? Tény, hogy utóbbiak is a védelem részei, de valahogy nehezen tudnám őket mezőnyben elképzelni.

Nem értem ezt a nagy felháborodást akörül, hogy ki kapott meghívót a bő keretbe és ki maradt ki ezúttal. Már csak azért sem, mert ez "csak" egy felkészülési torna lesz. Mivel idáig nem volt lehetőség új arcokat kipróbálni, így ez az egy lehetőség marad. Pannon kupán is voltak új nevek, most is vannak. Inkább az jön le ebből, hogy minden lehetséges mostanság jól teljesítő hokist megnéz a vezetés. Aztán a VB-re az eddigi tornákon mutatott szereplés alapján lesz kiválogatva az utazó keret. Nyílván nem csak ebből a 34 főből fog kikerülni a VB keret. Ezeken a tornákon a létszám maximalizálva van, így nyílván nem lehet elutazni 40-50 fővel... meg aztán az edzésmunka sem buli úgy.
Az újak behívása talán arra is jó lehet, hogy ha bár nyílvánvalóan nem fognak utazni, de motiváló tényező lehet, hogy keményebb munkával odakerülhetnek és nem kallódnak el.
Maklári vagy Kiss behívása meglepő lehet, de ki tudja, hogy mire képesek ha jobb társakkal játszanak, mint a klubjukban?
Tavaly Láda B. behívása volt meglepő, aztán a teszteken a legjobbak közt volt, talán második lett, mégis kimaradt, lehet a játékstílusa nem tetszett a szöv.kapnak.

A lényeg meg különben is az, hogy HAJRÁ MAGYAROK!!
Bárki is húzza magára a címeres mezt, az mindent meg fog tenni érte!
@AG 2.0: Tiszetelettel és nem kötekedés képpen.
Ha nekem az a felirat jelenik meg pirossal,amikor a hsz-t elküldöm,hogy:Ebben a blogban nem kommentelhetsz,számomra ez azt jelenti,hogy nem szólhatok hozzá.Az inda-ba be tudtam lépni azzal nem is volt gond.
Mégegyszer leirom,nem kötekedem.Nem kenyerem.Azt sem szeretem,ha fenyegetnek.Viszont,ha tényleg nálam volt a hiba,elnézést kérek az ide nem illő viselkedésemért,és megpróbálok(ahogy eddig is)kultúremberként viselkedni.
Maradok addig is tisztelettel:bandog
@kultújra: És részemről tényleg lezártnak tekintem a témát :)
@kultújra: akkor valami szar van a rendszerben, roli is megszívta, utánanézetek az indásokkal. illetve előbb letiltalak, utána feloldalak, hátha
Palkovics miért nincs a keretben? Pihen?
@AG 2.0: Azt hiszem sikerült.
Köszönet és hála.
@bandog: nem tesz semmit, örülök, hogy minden jóra fordult
Kiss Tomi elég rapszódikus, tud nagyokat védeni, de valahogy mindig izgulok, ha lövésre lendül az ellen ütője. Budai tényleg jól véd mostanában, vele kapcsolatban 2 problémám van: a lövések mindig szembe pattannak ki róla és keveset fog meg, a másik meg, hogy túl gyakran elveszti a fejét. Becze is szóba került, tőle semmi különöset nem láttam, és ráadásul ő Budainál is forrófejűbb. Maklárit és Szirányit nem értem a hátvédsorban, helyettük nyugodt szívvel megnéztem volna Orbánt. Erdélyi sincs valami nagy formában. Sille, hát, rutinos és higgadt, de hihetetlen lassú, az OB1 is sok neki. A csatárok közül Gergely idén nagyjából semmit nem csinált, Vaszjunyin is kevés. Akkor már inkább Majoross, Berta, Sándor, Hoffman például.
@brunya: Bocs, mostanában, hogy Seveláról csak ritkán megy ellenfél elé a korong (mert döntően fogja, ha kipattan, akkor meg többnyire oldalra), pont figyelem a kipattanókat, mert Kicsi esetében pont ez a kritikus tényező szerintem (meg hogy nem mindig zár jól szöget, ütemtelenül hagyja el a ketrecet, de ez más kérdés most), és a Fradi elleni meccsünkön figyeltem, hogy Krinóról egyre nagyobb arányban megy oldalra a kipattanó - pedig régebben én is észrevettem, amit te szóba hoztál. úgy érzem, ezen a téren határozottan javult. és a fővesztési arány is csillapodott szerintem, bár legutóbb tényleg nagy volt a hiszti a 3. gólunk után. Beczét szerintem egyelőre tekintsük elfogult és részrehajló felvetésnek, Maklári játékát nem figyeltem, de Szirányi bőven befér, ügyes, gyors, ráadásul minden helyzetben küzd, kapar - a Stars jelenlegi védelméből csak őt irigylem és csak őt tudnám elképzelni a mi játékunkban. Sillét már említette, nem fordul, hanem kanyarodik, mint egy folyami gőzös, ráadásul a rutin egy szint alatt már tényleg mit sem ér. A csatársorban is vitáznék, tisztelem Berta lelkesedését és tudását is például, de azért most 5 teljes hónapot töltött meccs nélkül, ami az ő korában vállalhatatlan luxus. Majoross pedig évek óta vonal alatt megy, és sajnos Sándor Szilárd pengéje is kezd megkopni köztünk szólva, bár tény, vannak felvillanásai és a magyar mezőnyben Ladányi-Vas-Pedró mellett őt említeném elsőnek, ha arról kérdeznének, kit gondolok egy kontrajátékra építő válogatottban - márpedig Ljubljanában éppen a szlovénak ellen ez kellhet leginkább.
Az OB1 középszakaszában regisztrált (122 játékos közül) pár játékos jelen pillanatbani elhelyezkedése a kanadai táblázatban..
33. Gergely
34. Maklári
72. Szirányi
87. Orbán
@feri68: Szerencsére a négy között három védőt sikerült kipécézned...
@Scofi:
Úgy látom a szövegértés nagyjából megy neked. Igen,az a bajom ,hogy más is teljesített úgy mezőnyben a FRADIból ,mint azok akiket beválogatott Sator. Csak míg a fradisták nem kapnak semmi lehetőséget egy Gergely Csaba meg kap...
süti beállítások módosítása