HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az SC Csíkszereda nyerte a román kupát

2010.01.30. 15:30 F. Kapus

A Steaua Rangerst Bukarestben múlta felül 4-2-re a Mol Liga negyedik helyezettje. Niinikoski és Hruby góljával az ötödik percben már 2-0-ra vezetett az erdélyi csapat, és ezt az előnyt nem tudták behozni a hazaiak. A szépítés után ismét Hruby volt eredményes, de az egykori NHL-es, Cam Severson második gólját megszerezve ismét szorossá tette a mérkőzést. 3-2 után közel állt az egyenlítéshez a Steaua, azonban Zsók az 57. percben kettős előnyben eldöntötte a román kupa sorsát.

95 komment

Címkék: sc csíkszereda steaua román kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok, szép volt Sportclub!

HAJRÁ ÚJPEST!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!
CsikiCsikiCsikiCsikiCSÍKSZERDA!!!
Szép Volt fiúk!!!!...
Amúgy itt egy link a szöveges közvetítésről:
www.szekelyhon.ro/kozvetites/52.html
Gratula a Sportclubnak!
57. percben.... :) szívből gratulálok a SportClubnak!
Gratulalok Moldovannak, Kanyanak, Peter Robinak es Kozuchnak.!!!!
Gratula az egesz csapatnak,jok voltak!Es kulon Szocskenek,hogy apa lett!Remeljuk Virag serulese nem komoly.
@csatoimi: Kanya? Jatszott? Biztos elekrulte a figyelmem...
Egyebkent mire veljem/veljuk ezt a kiemelest? (puszta kivancsisag)
@Joegep: Szerintem ok azok akikre nem haragszik Csato. :D kicsit gyerekes (ha igaz allitasom)
@Mohikan: En is erre gondoltam,de azt majd igazolja vagy megcafolja o!:)
Steaua! Gyertek vissza a MOL ligába erősödni, mert ez így kevésnek bizonyult! :) Remélem a bajnokságban SC-Brassó döntő lesz!
Szép volt SC! Gratulálok!
@Mohikan: Senkire nem haragszom. Neked nincsenek favoritjaid? Egyszeruen ezeknek a jatekosoknak tetszik a jateka.
@Joegep: Kedvenc jatekosok. Neked nincsenek ilyenek?
@csatoimi: Dehogynem! Csak ha peldaul Ovechkin a kedvenc jatekosom es a Washinghton megnyeri a Stanley kupat en a csapatnak is gratulalok es nem csak egy-ket jatekosnak...mindegy ez nem kotekedes csak megallapitas!

Jah es gratula az SC-nek a sokadik kupahoz,es Hrubynak a ket golhoz meg a remek jatekhoz!
Hajra Szereda!!!
@Joegep: Kánya így segitette legjobban a csapatot. Hogy nem lépett jégre.
@Joegep: Minden ember mas. Ahany haz, annyi szokas. Nekem a HC-nal is voltak favoritjaim es a Volannal is vannak. En ilyen vagyok.
@csatoimi: Gratulálok Benknek, Alennek, Balunak és Sofronnak a play offhoz! Azért ez tényleg hülyén hangzik, nem?
@beluja: En nem tartom gyengenek Kanyat,de ha valaki ritkan vagy egyaltalan nem jatszik,akkor nemigazan tud kiemelkedot mutatni vagy egyaltalan fejlodni...

@csatoimi: Igazad van, ahany haz annyi szokas es ezzel pont. De azert tenyleg furcsa.:)
@csatoimi: Nem kedvencem. De neked az. Legalábbis nyártól....
@Henry The Navigator: Szerintem nem. Neked lehet, hogy valamiert ok tetszettek. Mi a rossz ebben? Miert hangzana hulyen?
@beluja: Tudom, neked Hozo a kedvenced. De ebben nincs is semmi baj. Mindenkinek mas a kedvence.
Gratula a sportclub minden jatekosanak ,mindenki oda tette rendesen a csontot azert,hogy a kupa ismet csikba kerulyon
Szep volt fiuk!!!,Huj,huj hajra!!!
Kulon gratula SZOCSKENEK,hogy apa lett,Isten eltesse a kis KRISZTIANT
@csatoimi: ...és Robika...és Molnár....és Stano... és a Sportclub.
@csatoimi: Mert szerintem így jobban hangzana: Gratulálok a csapatnak és különösen/elsősorban- B.-nek, A.-nak, M.-nek és személyes kedvencemnek P.-nek. Na mindegy,azt írsz amit akarsz, csak nekem is olyan furcsának tűnt ez a fajta megfogalmazásod, megközelítésed. Szíved joga, ebben igazad van.
@beluja: Akkor ket kozos kedvencunk is van :)
@Henry The Navigator: Kicsit furcsa vagyok, az biztos. De mar keso valtozni, elutottem a 37-et. :) Nekem is furcsa volt peldaul, hogy egy ilyen fontos meccs elott a csapat egyik jatekosa reszegen alszik meg reggel kilenckor Csikban, valahogy beviszik a tamogatok a meccs kozepere Bukarestbe, az edzo meg ahelyett, hogy kidobja a csapatbol, visszateszi az elso sorba, megbontvan az addig jol jatszo sort. Tehat sok furcsasag van, de ez egy ilyen vilag.
@csatoimi: Mi egyszer egy szlovák diszkóban bunyóztunk a helyiekkel, de csak meccs után, szigorúan. Azt hiszem Bubu is ott volt, ha jól emlékszem...
@csatoimi: Kanya nem is jatszott s nem is a legjobb:P
@csatoimi: Tisztazd legyszi a helyzetet, vagy bovitsd ki vagy valami mert igy csak vadolsz valakit, vagy pletykat terjesztessz. Szoval?? Mi van Szocskevel?
Gratulálok a Csíkszeredai csapatnak!
@csatoimi: Láttam valamelyik előző posztban, hogy leírtad a döntő időpontjait királyfi kérésére? Ezek közül melyek lesznek Szeredában? Mert mindenképpen oda szeretnénk érni...
@Henry The Navigator: Bubu az nagy fej volt, szerettem. Most is jo baratom.
@Szoljanka: Ezt meg azt hiszem nem lehet tudni, de megerdeklodom es megirom.
@csatoimi: Én régen nem találkoztam vele, de a " botos torokelvágós", steauás dolog után Angliába ment. Még mindig ott van(amúgy tényleg óriási arc)?
@Henry The Navigator: Ott van meg mindig. Ha ismerted, jelold be a facebook.com-on es dumalhatsz vele. Nem valtozott. Nagy arc most is.
@csatoimi: Haza nem szokott látogatni? Egyszer összejöhetnénk, a régi, fradis időket feleleveníteni:)
@Henry The Navigator: Neha jar haza, de ha irsz neki meg fog orvendeni es ossze is lehet egyszer ulni. :)
@Mohikan: Hagyjad..... oruljunk a kupanak. :)))))
Gratula a Sportclubnak!!!Meglehetett volna ez múlt 7végén is, ha van egyenlő bíráskodás és kis szerencse, na de le van szarva, lényeg a román kupa!Az hogy kinek ki a kedvence, az csak vélemény és látáspont kérdése.Egy dolog bíztos, ma csapatként nyertünk.De ha már feldobódott a kérdés, akkor: Moldován(látszik hogy pihent, le a kalappal)Hruby(és nem a mai góljaiért)Zsók és Virág, kapuba meg Rucuj(megmutatta Dab ellen hogy nem kell ide külföldi)Hallom megy a zenekar a kutyába:La Bouche- be my lovert játzsodák le a kedvemért!!!kössz és Gratula
@csatoimi: Amúgy lehet van valami ebben a Kányában, csak sajnos nem kapott, kap lehetőséget, fizikum megvan, vannak jó megmozdulásai, csak hát nincs rá elegendő játékperc.Hasonló a zsiráf este, aki ugye lenyomott jó pár évet club színekben és hát szakács lett sajnos.
@csatoimi: 20.-án ott leszel az évadzárón? Valószínüleg lemegyek( advocatusdiaboli ígérte, hogy ír) és szívesen találkoznék veled meg persze a többi Volán fanatikussal, szimpatizánssal.
Hol találhatok videó öszzefoglalót a meccsről?
@naeztaztáneccerértemhejj: Fizikuma tenyleg van, s meg a gerincet se lehetne eltorni.
@Szoljanka: turelem:) valoszinu keosestere, vagy holnapra mar lesz:) a szekelyhon.ro oldalon varhato...
@Henry The Navigator: Egy kedves holgy meghivott oda, csak a bajom az, hogy az olimpia alatt nem szivesen jarkalok, mert minden meccset latni akarok. De meg tunodom ezen. Jo lenne egyet eldumalni ottan.
@naeztaztáneccerértemhejj: Kanya valamikor a HC legjobb jatekosa volt. Ha nem jatszik, nem tud bizonyitani.
:) Kellett ez a Kupa, mint egy falat kenyér :)
@csatoimi: Az jutott eszembe az edzőről aki berakta a részeg csatárt, hogy az általad nem sokra tartott JP, sokkal kevesebbért büntette meg már meg az első sorunk két támadóját is. De ez csak egy mellékzönge.
@gogosz: Sajnalom, ha ez igy jott le neked/nektek, hogy en nem tartom nagyra a JP-t. En vilagosan latom, hogy jo munkat vegzett, csak szegenynek valahogy tobbszor is egy szerencsetlen veletlenen ment el a munkaja gyumolcse, a debreceni vb miatt nehezteltem ra igazan, ezekkel az edzokkel neha mar az a baj, hogy tul gyenge a szint es az egesz rendszer, az o valos tudasukhoz kepest.
Román kupa magyar kézben szép volt fiúk!!!!!
@csatoimi: Igazad lehet, de én bízom benne, hogy a munkájának a gyümölcse nem idén érik be igazán. Aránytalanul nagyot fejlődött a csapat idén, ami azt jelenti, hogy sok kiaknázatlan lehetőség van a magyar fiúkban. Ha ilyen mértékű fejlődésnek nem is látom lehetőségét, de további számottevőnek igen! És ezért is bízom annyira abban, hogy ezt a csapatot a szakvezetéssel együtt, még legalább egy évig együtt tudja tartani a vezetés.
@gogosz: Ha ugy nezzuk a dolgokat, munkajanak igazi gyumolcse az, amit megtanitott es atadott ezeknek a fiuknak. Ez meg teljesen fuggetlen egy szerencsetlenul elvesztett elodontotol, mert itt ugye tobb szempontot is figyelembe vehetunk, peldaul legjobb jatekosanak kivalasat, kapusanak betegseget, a cseh hatved eltavozasat, stb . . . En irtam mar tobbszor, a debreceni vb gomboca nem akart lemenni a torkomon, fanatikus szurkolokent nem veve figyelemben csak az eredmenyt. Ez a szemlelet sokat valtozott a dunaujvarosi negyes donto ota, Kiss Akost hisztizesekor egy rovid, hatarozott mozdulattal kuldte vetkozni, meg azert meg sok mindent lattam a cserepad mogul. Munkajanak igazi gyumolcset abban is le lehet merni, hogy ma mindenki a DAB-ot tartja a Mol liga legerosebb csapatanak(tobbek kozt en is), annak ellenere, hogy nem nyerte meg azt. A nevetseges lebonyolitashoz nem sok koze lehetett.
@csatoimi: Na látod, az utolsó bejegyzéseddel teljes mértékben egyet tudok érteni. Ilyen sem volt még idáig. :) Mármint a teljes mértékre gondolok, mert nagyvonalakban általában egy véleményen vagyunk. :)
@gogosz: De csak azért, mert egy figyelmetlen pillanatában visszafogta magát csatoimi! :)
Amúgy akkor egy kis reggeli vitát gerjesztenék, ha már ilyen békés volt a mi imink. Tényleg nem értem, miért lett volna nevetséges a lebonyolítás. A remek alapszakasz alapján kiérdemelte a Dab, hogy két, papíron könnyebb ellenfelet kelljen megverniük két hazai meccsen, és máris övék lett volna a kupa. A feladat adott volt, természetesen értem, hogy a 3-4 győzelemig tartó playoffhoz vagyunk szokva hokiban, de azért ez sem példa nélküli, gondoljunk csak a vb-kre vagy az olimpiára.
Elképzelem a svéd játékosokat, amikor kikapnak Vancouverben a döntőben, nem hiszem, hogy a NOB-ot fogják szidni a kiírás miatt, azért mert szerintük a negyedik győzelmet ők érték volna el hamarabb a másik csapat ellen. Csak hát ugye egy meccsen kellett volna nyerni, mert az volt a feladat. Senki más nem tehetett a vereségről, csak a játékosok és/vagy az edző. Nem szabad felmenteni a felelősség alól őket egyszázaléknyit sem, mert akkor a kudarc mit sem ért fejlődésük szempontjából. Ez számomra ugyanolyan abszurd és elfogadhatatlan, mint amikor a vesztes csapat egy rossz játékvezetői ítéletre hivatkozik az aktuális vereség okaként. Hatvan perc állt rendelkezésükre, hogy bizonyítsanak, ha más kezébe adták sorsukat, az hiba volt.
És az sem számít, hogy ezzel egy szezon munkája ment semmibe. Mert ez egyrészt ráadásul nem is igaz (hiszen az MK-t máris megnyerték, ott van még az OB I., és a válogatottságért, netán egy valahai komoly külföldi szerződésért is töben küzdenek a csapatból), másrészt kit érdekel, ha a döntőt elvesztették. Az olimpiai döntőben ráadásul sokkal több mint egy szezon munkája van, talán vigasztaljon mindenkit ez a tudat.
Grat SC, Szöcske! "Hoookibotoot, hookibotoot, csináltasson nékem..." ;)

@SC4ever: Köszi!
@F. Kapus: Már lezártam magamban a MOL liga kudarcot, akkor nagyon fájt, mert úgy gondoltam, hogy nem a legjobb csapat nyert, de persze nyílván nem mindíg a legjobb nyer. Az meg, hogy ki a legjobb, relatív. Nyílván van aki szerínt az alapszakasz megmutatta ki is a legjobb, de annak is igaza van aki azt mondja, hogy a végső győztes a jobb, mert akor nyert amikor kellett. Mivel ilyen volt a lebonyolítás, továbbra is tartom a véleményem, miszerint ezt az alapszakaszt nem cseréltem volna el egy jó hétvégéért! Azt a mámort, amit oly rég vártunk már itt Újvárosban nem veheti el tőlünk egy szerencsétlen végjáték.
@F. Kapus: Azert meg nem vonultam vissza, sot a keddi napra elore kerek nehany kreditet. :)

A lebonyolitasi rendszer az viszont annyira abszurd volt, hogy elmeseltem nehany haveromnak Svedorszagbol es meg most is rohognek, hogy ezt en talaltam ki, mert ilyen nem is letezik. A valogatott tornakkal meg ne hasonlitsd ossze egy csapat egesz szezonos munkajat, az elobbin ket hetre allnak ossze a jatekosok, hogy kihozzak amit tudnak magukbol, egy csapat viszont egesz evben arra keszul, hogy ev vegen majd meltokeppen unnepelje meg munkajanak gyumolcset. Itt nem csak a csapatot kell nezni, hanem a szurkolokat is, mert toluk is el lett veve valami azaltal, hogy nem egy adott mennyisegu meccsen lattak a csapatuk legfontosabb meccseit, hanem egy szerencsetlen egymeccses elodontore voltak karhoztatva. Ne tudd meg a tavaly milyen isteni jo erzes volt harom meccsen keresztul latni az SC szurkolok dobbent tekintetet, ahogy "csodaltak" Mihaly Arpi varazslasat a Mol liga dontoben.

De Szapporo miatt megbocsajtjuk neked, hogy kedvenc csapatodnak nagyobb eselyt szerettel volna adni ezzel a lebonyolitassal, amivel vegul elni is tudtatok, ugyhogy Neked kulon gratulalok a Stars Mol liga gyozelmehez. :)
@gogosz: példás szurkolói magatartás, és nem azért, mert én is így éltem volna meg mindezt
@gogosz: Ha ez vigasztal Teged, a tavalyi roman dontoben sem a legjobb csapat nyert. Van ez neha igy. :(
@csatoimi: ez az olimpia-mol-liga össezvetés szerintem is sántított, de Gogosz kollégával egyet kell értsek abban, hogy többre értékelendő a 24 meccsen nyújtott teljesítmény sportértéke, mint egy hétvégéé.
Minden újvárosi büszke lehet a csapatára!

Most mi örültünk (mint a Görögök Portugáliában), de hosszú távon a munka és a lefeketett alapok a fontosak. Ezek meglétét v nem létét, meg egy szeremcsétlen hétvége nem tudja eliminálni.

(Fkapus: mikor adjam a Stars mezt? :)))))
@csatoimi: @Bpstars: az olimpia-mol liga összehasonlítás nem igazságosság, mg hasonló gondolati síkok miatt jutott eszembe, hanem azt akartam csak érzékeltetni, hogy több is veszett már Torinóban és fog Vancouverben egy meccsen, mint a Mol Liga-döntőben, és nem lehet a kiírást hibáztatni a Dab váratlan bukásáért. Ráadásul mi garantálja, hogy három/öt/hét meccsen nem a Stars nyert volna, ha egyszer olyan formában van a Dab most, mint amilyenben, és a sérülések is sújtják?
@csatoimi: amúgy miért nem? Ez azóta is foglalkoztat. Az ugye 4 meccsen dőlt el, azaz jobban ki kellett volna jönnie a valós tudásnak. Innen messziről, úgy tűnt motiváltabb az SK.
@F. Kapus: hát ezzel most nem lehet vitatkozni, ráadásul mi is egy meccsen vertük az ukránokat...úgy emlékszem! :)
@csatoimi: keddre a néhány kreditet, mint üveggolyót, megkapod :)
mint írtam, a csapat egész évi munkája sokkal több célt szolgál, mint a Mol Liga-döntő hétvégéjén eredményesnek lenni. Magyar Kupa, Mol Liga, OB I., válogatottság, erősebbé, még jobb játékossá válni, jó szerződés. Legalább ez a hét cél lebeghetett egy tehetséges Dab-játékos szeme előtt, amikor tavaly áprilisban belekezdett a több hónapos kondicionlis felkészülésbe. Sorrendben az 1., az 5. és a 6. megvan, a 2. bukta, a 4. alakul, a többit meg meglátjuk.
A bajnoki döntőbe jutás lehet a következő fő cél, oda olyan út vezet, amit mindannyian jónak tartunk, többmecccses playoff. Lesz tehát mód a vigasztalódásra. Már ha sikerül, persze.

@Bpstars: Hagyjál a Stars-mezzel, pont ma verték megint el a gyerek csapatát :)
@Bpstars: persze, a jobb csapat nyert. 5 meccset jatszottunk, negyet nyertunk
@Bpstars: Én akkor is nagyon örültem amikor Portugáliában nyert a görög válogatott! :)
@F. Kapus: az a baj nálatok, hogy a szülök rakják össze a csapatot. Túl nagy a demokrácia! :)
@rmad: úgy tűnik ezzel nem mindenki ért egyet. Ennek okát szeretném tudni...
@gogosz: fene az ízlésedet. :)
@Bpstars: Nem ízlés kérdése volt. Én is görög nemzetiségű vagyok. :)
@Bpstars: A jegkorongban mint Te is tudod, bizonyos gorbek szerint alakulnak a dolgok. A legjobb csapatok is kerulnek hullamvolgybe, mi akkor egy felfele tarto gorben megnyertuk a Mol ligat es a csiki emlektorna dontojeben elkaptuk a Volant is. Akkor csucsosodott minden es elkezdtunk azon a bizonyos gorben lefele tartani, amit az SC a roman dontoben ki is hasznalt. Persze ehhez kellett az is, hogy az Arpi megserult es vegig huzodassal jatszott a dontoben, na meg az SC helyi jatekosai is jobban teljesitettek akkor, mint a mieink.
@gogosz: És mielőtt kérded, nem! Nem Galanisz vagyok! :)
@gogosz: Amikor irtad a multkor, hogy gorog nemzetisegu vagy, pont ez ugrott be nekem, hogy Te mennyire orulhettel akkor. :)
@gogosz: Erre en mar radkerdeztem egyszer :) Tenyleg, a Galanisz tud gorogul? Ismered ot?
@csatoimi: Hihetetlen érzés! Kívánom, hogy egyszer magyarként is átélhessek egy olyant! És ugyanazt mondom mint Mihály Árpi! " Ezt nem lehet elmondani! Át kell érezni! " :)
@Bpstars: A Mol liga donto delelottjen, felmentem Budapestre es megneztem a Stars-SC gyerek meccset, a csikiak nyertek 3-2-re. Ahanyszor nalatok jarok, annyiszor nyugoz le a csarnokotok, tenyleg egy elmeny ott lenni.
@csatoimi: Persze hogy imerem. Jó barátom. Egy helyről származunk. Beloianniszból. Az apjával együtt futbaloztam évekig. Kisgyerek kora óta ismerem. Bármilyen labdajátékban tehetséges. Lehetne belőle focista is. De jobb, hogy korongos lett! :) Beszél kicsit görögül, de nem anyanyalvi szinten.
@gogosz: Mondom, nekem egybol ez jutott eszembe. :)
GRATULÁLOK A SPORT CLUBNAK!CSAK MOST TUDTAM LETÖLTENI A MECCSET KÖSZI SC4EVER!,GONDOLOM AZ ARANYÉREM ÁTADÁST MÁR ÉLŐBEN SE TUDTA MEGVÁRNI A ROMÁN TV?
@magyarhoki.hu: Átadták az ezüstöt s leléptek :D
@csatoimi: Köszönjük! Abban bízunk, hogy egyre jobban ki is lesz használva! :)

Azért a Vákárra sem lehet panasz! Amikor Szeredában vagyok, mindig benézek, sajna pár éve voltam utoljára. Az a csarnok kész törénelem, előtte a székely olimpikonokkal, hátul a gyorskorpálya. Igazi téli sportok paradicsoma.
És akkor nem beszéltem a karcfalvi pályáról. Személyes élmény: vezettem a rolbát és egy kedves bácsi végigvitt a létesítményben.
@gogosz: bocs, gondolhattam volna. :)
@Bpstars: Most jol ki volt hasznalva, ment a gyerek meccs, masik felen meg a kozkorcsolyazas. :) Szerinted azok a mezek, melyeket a ket uzletben arulnak, eredetiek? Tul olcsonak tuntek. Ha eredeti mezek, akkor egy Lecavaliert veszek a hetvegen.
@csatoimi: szerintem eredetiek, de én nem értek hozzá. Azt ne mond, hogy bolts szurkoló is vagy!?
Lecav hatalmas játékos, bármilyen szezonja is legyen! :)

megint lesz valamilyen Stars-SK?
A kölykök toábbjutásáhiz gratula!
@Bpstars: Kedvenc csapatomat az NHL-bol nem arulom el :) Lecavaliert nagyon szeretem, olyan megmozdulasokat latok tole, hogy nem gyozok csodalkozni. Nem gyerek meccsre akarok menni, hanem gondoltam megnezem Sziranyit es Somogyit a csarnokukban is. :) De aztan neztem, hogy az UTE-hoz mentek penteken.
AKI AKARJA ITT MEGNÉZHET AZ ÖSSZEFOGLALÓT A SPORT CLUB-STEAUAT, AZ ARANY ÉREM ÁTADÁST+KUPA ÉS A SZÉKELY HIMNUSZT!MERT A ROMÁN TV EGY NAGY"O"!!!!!!!!www.szekelyhon.ro/videos/view/98/csiki-kupagyozelem:-meccsosszefoglalo.html
süti beállítások módosítása