HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Na ilyen védés aztán tényleg nincs is

2010.01.20. 11:15 AG 2.0

Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy felzárkóztathatta volna csapatát, a ziccer kimaradt, az Ottawa nyert.

53 komment

Címkék: elliott videók nhl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szegény Hossa szerintem még most sem hiszi el, hogy kimaradt :D.
@durex26: Nehéz is elhinni, még lassítás után is. :-)
Nem nehéz elhinni,mert nagyon is normális helyzet.Nagyon soksor van igy.Ezen nem is csodálkoznék.
@Dukla Trenčín: Már nem azért hogy kötözködjek, de egy szezonban hányszor az a nagyon sok?
Egyszerű fizika ez! :)
Százból egyszer, ha bejön, de ez most pont az az egy volt! Szép védés!
A korrekció improvizatív és egyben gyönyörű, nem kis mázli együtthatóval, de a hiba, amely miatt szükségessé vált kifejezetten gyermeteg, sőt amolyan hamisítatlan "lazakapustöketlenkedikaz ütővel a kapu mögött. Mit keresett ott, hiszen ügyesen elbénázta az érkező hátvéd feladatát?
@durex26: szerintem pedig Elliot nem hiszi el hogy ez nem ment be azert ekkora makja nem sok volt vagy lesz az eletben szerintem inkabb vett volna lotto szelvenyt es ne vedje ki ezt a lovest :D
Mekkora mák.
Azzal lehetett volna überelni, h ha a bárdról felfelé vágódó korong a felső sarokvasról kifelé vágódik:)
(Nekem úgy tűnt egyik kameraállás alapján, h nem sokkal kerülte el a ficakot, de lehet elnéztem)
@hzzs: szerintem a palánkon megpattant a korong, azért bénázta el, bár azt a részt nem lassították le
Minek ekkora fizetes, mikor meg ures kapuba sem tudja beutni? :)
márpedig ilyen védés van :)

negyedórája folyamatosan a poszt címén röhögök. az egyszeri parasztbácsi jut az eszembe aki megnézte a star warst a moziban és kifelejövet azt mondta: "hogy márpedig ilyen nincs" :-DD
@stero: engem wágner úr ihletett meg a piszkos fredből
@stero: az pontosan így hangzik: Ezt nem hiszem ...
:-)))
és a zsiráfra mondja hogy ilyen állat nincs :-))))
de egyébiránt szép meg mázlis védés volt
@stero:
- Ide figyelj! Én téged száz fonthoz juttatlak, ha elvezetsz a Kapitányhoz.

- Könyörgöm, higgyétek el... Nincs annyi pénz, fiam, amit itten mondsz... Az csak tíz font! De különben sincs nálam my old great man of the Piszkos! Higgyél nekem, te sztrovacsek! Hát szoktam én hazudni?
Szinte pont ugyanilyen védést láttam egyszer Mihonyiktól még a legendás berényi időkben, szóval igenis van ilyen!:)
@Dukla Trenčín: Igen, ez nap mint nap megesik, nem is egyszer
Mi is mindig beugrásosan védtünk a grundon :-)))
@johevi: De csak a 3 korner után járó büntetőnél, nem? Nálunk így volt :)

bio
valaki előszedhetné a Sheffield-Salzburg kontinentális kupa minapi meccsen a 4. slazburgi gól előtt kb. egy perccel történt esetet, a sheffieldi kapus nem kis bravúrt mutatott be ott sem.
@Dukla Trenčín: Persze, sűrűn van ilyen, sőt... Az igazán jó kapusok direkt csak a kapu mögül védenek az ütővel. Ne vicceljünk már!

@panki83: De igen, le van lassítva az a rész, amit a kapus bénázik, az ő ütőjéről pattan vissza a kapu elé a korong, mert bénán nyúl bele. Mázlia van, hogy egy ekkora kapitális hiba után összejött neki a szezon eddígi talán legnagyobb és leghihetetlenebb mentése.
GO SENS! GO!

Elég sokat nézem a senators meccseit, de ilyet eddig nem láttam.
És pont a blackhawks ellen. Csodás ez a nap.

Békesség
Pedig nem volt helyzet :)
@Vad.Korte: Bocs az éles kritikáért. Te egy idióta vagy. :D
OFF, de itt Európában picit vicces ez a "Ford Great Save". Kíváncsi vagyok, meddig viszik el ezt a dolgot még, pár év múlva lehet az olimpián a százméteres síkfutásban 10 másodperce alatt lesz "Adidas start", "Toyota 80 meter line" és "Xerox photo finish" is.
Lehet, hogy számodra nevetséges, de mint a mellékelt ábra mutatja, egész szép pénze van belőle a tv társaságoknak és a csapatoknak. Durván más a szponzorációs-kultúra Amerikában.

Szerintem sokkal idegesítőbb a 3 percenkénti reklámszünet, ami egy 3 órás focimeccsnél különösen zavaró...

Az is mókás, mikor a szlovák bajnokságban egy Skoda Superb ül a nézők között :)
@Oscee: ül az mindenhol Európában, nemcsak a szlovákoknál.
Dicséretes kapus teljesítmény ! Gratula!
A végén még kedvet kapok a jégkorong közvetítésekhez :) Annyi jó videó volt most a napokban.
Azért, ha Hossa jobban visszahúzza, vagy laposan teszi...:)

De szinte hihetetlen, az biztos.
@Rock me Amadeus: A kedvencem lett, az biztos. :)
Most jut eszembe, ha már nem lett nap videója annó akkor most belinkelem Helm védését :D. Megér egy mezt ;): www.youtube.com/watch?v=EatmmR3_1Eg&feature=related
Miért ilyen szar kamerákkal veszik ezeket, ami óránként vesz egy kockát? Olyan gyönyörű lassításokat lehet látni, öröm nézni. Itt meg csak félig elmosódott csíkokat.
mák, de ha nem küzdesz nem lesz mákod sem.. nézd meg szerencsétlen kéziseinket...
Brian elk**ta és utána simán javított. Lehet példát venni.
Marian átkozódásainak gondolom se vége, se Hossa!
A kapus nagybárdja sem mindig segít ilyenkor, de ez nem is akármilyen korrigálás volt!
A szezonban még egyszer nem lesz ekkora szerencséje a hálóőrnek, annyi tuti!
M.
@csatoimi: már látom, azért lesz(van) ennyi mezed, mert ,ha mindet felveszed, akkor olyan vastag leszel, hogy párbajban sem sérülhetsz meg:)
@kiralyfi: Ezt azert igy parbaj elott, nem kellett volna elaruld, Toni most mar rajott, hogy sebezhetetlen vagyok. :) Viccet felreteve, tenyleg sok mezem van, de mindegyiknek megvan a maga tortenete, csak ugy nem veszek. Peldaul, ha most megveszem ennek a kapusnak a mezet, mindig emlekeztetni fog erre a vedesre, igy nem felejtem el es idonkent visszanezem. Szeretem a szep es emlekezetes megmozdulasokat, meg ha neha a szerencse segitsegevel is jonnek ossze. Ugy gondolom, ezek megernek annyit, hogy emleket allitsunk nekik egy mez megvetelevel.
@durex26: Na, ebből a példából is látszik, milyen nehéz bekerülni blogunk videóválogatásába. :)
@F. Kapus: Na ezt nem veszem be :D. Lepaktáltatok Bettmannal, hogy kicsináljátok a wingst, és vele együtt engem is :D.
@durex26: Nem, Medvegyevvel dumcsiztuk meg, hogy szép aprólékosan az NHL-t, és felülről indulunk. :)
@F. Kapus: S a végén lesz egy interkontinentális MOL liga :D?
@csatoimi: megint egyet kell értsek Veled, nem először és szerintem nem utoljára:)
süti beállítások módosítása