HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Senki sem szeret veszíteni

2009.12.27. 09:43 Hblog

Itt az utolsó videónk a Winter Classic előtt, az előkészületek szerintünk jól sikerültek, már csak annyi kell, hogy az időjárás is kegyes legyen a nézőkhöz és a résztvevőkhöz.

57 komment

Címkék: winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WINTER CLASSIC ONLINE ADÁS!!!! www.hockeytv.hu
Sziasztok! Előszőr is mindenkinek kellemes ünnepeket!
Hátha valaki okosabb nálam és tudja a választ a Hajdu ,Mayer,Zsitva, Zekov, Mikor voltak ezek FRADIsok, és mennyi ideig?
Élő Winter Classic közvetítés
hockeytv.hu
Az NS-ben Rick Leach a vezetoedzo...
Ki közvetít?

"ezúttal nem harsan fel a 3 hülye, már csak azért sem, mert négyen vannak"

:-))))
Nálam az említett linken miért csak az előre felvett youtubeos videók mennek egymás után próbaadás címmel? HELP VKI.vagy lemaradtam a 11:00ás meccsről?
@19balazs92: igen, lemaradtál. Az ment előben 2x15 percben. Végeredmény 2:1 az UTE-nak.
Gondolom, most az idő kitöltése miatt mennek a felvett spot-ok.
Köszönöm szépen az infot. Azthittem, hogy valami fatal error van nálam.
Köszönöm még 1x.
A "fiatal" meccsről már igyekszem nem lemaradni :)
@19balazs92: Már az élő kép megy:)
A táborok már melegítenek.
A legviccesebb az volt itt az elején, hogy a srácok gondolom nem tudták, hogy amit beszélgetnek, az belehallatszik az élő adásba... :)
Köszönjük a Sport1-nek a műsorváltozást...:( Biztos több embert érdekel az NFL, mint a Winter Classic...
Nekem valahogy nem megy a link se a hockeytv.hu-n sem pedig a szövetség honlapján.
Hogy rohadna meg az összes rendező ott ahol van. Ma vittem volna el a családot először hokimeccsre. Gratulálok.
@veghist: És miért nem vitted?
@akimaki: ha jól látom, Windows MediaPlayer plugin kell hozzá.
Érvényes jeggyel sem engedték be a népet, családi szektorba se. Egy órával a meccs elött jegyet sem árultak.
Ilyet is már régen láttam a Kisstadionban... Két működő(!) rolba egy időben a jégen.
Sokszázan nem jutottak be, és még többen nem kaptak jegyet.
@veghist: ezt nem értem. A közvetítésen az látszik, hogy a családi szektorban van még hely. Mit mondtak miért nem mehettek be?
Képzeljétek, amikor bemondták, hogy mostantól érvényes jeggyel sem lehet bemenni... Fél órával a meccs előtt bezárták a kapukat. Szerintem nem én leszek az első anyázó, csak aki a leghamarabb ért haza.
@veghist: hmmmmm, ez szép. Gondolom nem keveset fizettél a jegyekért. Nem is értem, hogy ez hogy lehet...
180 a vérnyomásom. Nem mondtak semmit, csak hogy a rendezők döntése alapján mostantól érvényes jeggyel sem lehet bemenni. Akkor már fél órája bezárták a kapukat, nem lehet tudni miért. Az utolsó órában jegy sem volt, sokszázan álltak a sorban. Azt mondták a rendezők, hogy nem tudják mennyi jegy van, most hoznak még. Aztán bemondták ezt.
@MeLa: Ja feleség, négy lány: 9K
Szép történet akkor ez is :S
@veghist: én 9:30 körül voltam ott, akkor egy kicsit túlzónak találtam a rendőri jelenlétet, lehet kaptak valami fülest, hogy valami készül? De ilyet, hogy érvényes jeggyel se lehessen bemenni, nem is hallottam...
@veghist: mindenesetre tartsd meg a jegyeket, - ha még mérgedben nem tépted össze őket - mert szeritnem biztosan lesz valami kárpótlás. Talán becserélik Pannon Kupa jegyekre. Bár gondolom ez nem nagyon vígasztal jelen körülmények között.
@veghist: Akkor gondolom felajánlották, hogy visszatérítik a jegyek árát... :-/

Egyébként nem is értem, mi oka lehet, hogy érvényes jeggyel nem engednek be valakit. Kedves szerkesztők, várjuk az illetékesek magyarázatát!
@MeLa: Mi a először a Stefánia oldai fradis részen voltunk, teljesen békés volt a hangulat, engem is megkínáltak ezzel- azzal, pedig nem vagyok fradista, egy-egy kiabálás volt, de semmi extrém. Aztán megjöttek a rendőrök, szétnyomták a sort a jegyekért (mert ott rengetegen vártak jegyre, ami nem jött)lökdösődtek kicsit aztán bemondták a tutit. Mi azonnal kocsiba pattantunk, mert nagyon közel álltunk, hogy elkerüljük a balhért, és hogy bepróbáljuk a Szabó J. utcát, de addigra ott sem engedtek be.
Nekem elment az adas...
Ebből gálickő nem lesz frissítek egy ideje :)
@terminatrix: ha van vlc-d (ha nincs töltsd le :) ), "hálózati műsor megnyitása" és oda írd be ezt: mms://stream02.gtk.hu/dsmlive
Ezt nem hiszem el!
Ugrálok, mint hülyegyerek! Hajrá Fradi!!!!!!!!!
Köszi, kirájul megy, először vmi fogyós lap jött be lol
Köszi a közvetítést!
Nagyon jó volt!!!!!
Le a kalappal a közvetítés előtt! Remélem még sok hasonlót fogunk látni.
Grat a Fradiknak!
Köszönet a közvetítésért a stábnak!!
Sok családnak ez volt az utolsó "családi" Fradi-Mindegy meccse. És nem a jégen történtek miatt.
Istenem ezek a .. (hopsz, majdnem "embereket" írtam) elveszik tőlünk a sportunkat!

Szerencsére a népligeti uszoda még kicsi nekik, vagy még nem álltak rá a vízilabdára. Oda lehet gyerekkel is menni, és őszintén szurkolni. Mindegy, kinek.

Az FTC _csapatának_ nagy gratula.
Szep volt fiuk ! HAJRA FRADI ! :)
@veghist: dettó ugyanez volt, végül az első harmad vénél mi bekönyörögtük magunkat az újpesti oldalon és legalább a meccs két harmadát láthattuk. Hihetetlen, hogy érvényes jeggyel több száz ember várakozott és nem engedték be, pedig családi szektorba szólt a jegy. A rendőrség meg bemondta, hogy hagyjuk abba a jogellenes cselekedetet és oszoljunk fel. ???

Teljes szervezési tragédia volt, a rendőrséggel az élen.
@munkagep: Ezt nem is értem, még több ezren befértek volna... :(
A rendorseg ugy szar, ahogy van. Rendornek csak az megy, aki masra nem valo. Nincs mit toluk elvarni.
gratulálok a szövetségnek ehez a mai rendezéshez
remélem azok akik ma nem jutottak be szarrá perelik a szövetséget
Lehet, hogy a rendőrség nem (sem) focimeccsre készült??.....
@facsipesz: Kívülállóként: nem volt háborús helyzet, amig be nem jelentették, hogy nem mehet be senki.
Érdekes, orrunk előtt fogyott el a jegy (vagy szóltak, hogy ne áruljanak többet).
Az első harmad közepén pár rendező megszánta az ott álldogálókat és ingyen beengedtek 50-100 embert.
Ezt én tartottam unfairnek a többi nézővel szemben.
A meccs végén gratulálok annak a zöld - mint kiderült N.Tamásnak - aki berepesztette a szélvédőmet. Erkölcsi kárpótlást kaptam, hisz a rendőrök előtt tette és leverték, mint vak a poharat. Az anyagi kárpótlást a szabálysértési (?) eljárás eredményeképp vagy tárgyaláson kívül, vagy bíróság előtt érvényesítem.
Gratulálok, hogy
1. nem készült fel a rendezőség ennyi emberre
2. hogy ennek a nagy része (tudjuk melyik oldal, ugye) nem a hoki miatt jött ki.
Sziasztok !
Barátnőmmel a fehér szektorba 11:15 kor toppantunk be, amikor már javában folyt a mérkőzés. Azon a részen is nagy volt a sor , de minket az elővételes jeggyel simán beengedtek. Lehet annak köszönhetem , hogy nem volt rajtam sem FTc , sem UTe mez. Gondolom a rendes Mol ligás meccskor volt a balhé.

Sajnálom azon embereket akik nem jutottak be.
Semmi keresnivalója a focicsürhének egy jégkorongmérkőzésen. Teljesen biztos vagyok benne , hogy valami történt, és nem akartak nagyobb balhét. Mindezt teljesen Gipsz Jakab és családja szívta meg , nagy sajnálatunkra :(

Hajrá Jászberény !
@FRee: Mezben voltál?:)
Sokan leléptek a családi szektorból a harmadik harmad végén.
A családi szektornak is kellett volna még a meccs után várni, hogy elvonuljon a csürhe. Na ekkor léptek olajra sokan. Ha két oldalt egyszerre megy ki a nép, senki sem vegyül. Így a másik oldal pont átért volna. Na ezt nem vártuk meg. Bár a kocsim szélvédője így is megbánta.
süti beállítások módosítása