HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Máris itt vannak a Winter Classic-jegyek

2009.12.05. 12:01 Hblog

Péntek délutántól kaphatók a jegyek a magyar Winter Classicra, az FTC–UTE Mol Liga-mérkőzésre, amelyet a Kisstadionban rendeznek december 27-én. Az internetes értékesítés a Ticketpro rendszerében zajlik, 1200 forintos egységáron. Érdemes előre gondolkodni, mert a helyszínen már 1500 forintot kell majd fizetni a tikettekért. A szervezők nagy figyelmet fordítanak a biztonságra, a zöld és a lila szurkolók egymással szemben foglalhatnak helyet, mint a klasszikus időkben, és megfelelő távolságra tőlük úgynevezett családi szektorokat alakítanak ki. A találkozó 13 órakor kezdődik, a Sport Tv élőben közvetíti. Érdemes lesz már 11 órára kimenni, mert a felvezető programban öregfiúk-mérkőzés szerepel, a két csapat ma már legendás játékosai ütköznek meg a jégen. A hokistársadalom most sem feledkezett meg a rászorulókról, az előveteles jegyek árából a Tűzoltó utcai gyermekklinika is részesedik. Tovább után az esemény szórólapját tekinthetik meg, rajta minden szükséges információval.

49 komment

Címkék: ftc ute winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feltűnően sok szektor van lezárva... Ez így nem az igazi
Ha gyorsan elkapkodjuk a jegyeket, akkor lehet, hogy megnyílnának a fekete részek is :)
@peterszky: de legalább a kapu mögötti két szektort simán meg lehetne nyitni. Nem is értem, azt miért zárták be...
Vajon a fradi bérleteseknek ez ingyenes? Mert ez is elég szívás volna.

Én nem tudom még, menjek-e. Kicsit balhé szaga van
Miért lenne szívás, ha a Fradi-bérlettel rendelkezőknek ez ingyenes? (amúgy szerintem nem az, de erről még nem láttam sehol információt)
Hooligan Classicot is megrendezik sajnos ! jégkorong mérközéseket nem látogató személyek teszik tönkre a normális többség szórakozását és egy jó kezdeményezést.
Attól tartok, el fogunk férni... A lezárt helyeken már a 80-as években sem állt túl sok néző.
@peterszky: Félreértettél. Az lenne szívás, ha bérleteseknek nem volna ingyenes
@freddyD: Ok :)

Az öregfiúk meccs biztos nagy élmény lesz, esetleg a keretekről van már valami hír?
Én mondjuk azt nem értem, hogy a két középső szektor miért van lezárva. Ha nagyon akarják, akkor a lépcsőkön szét tudják választani a szurkolókat, aki meg balhézni akar, annak ez nem távolság.
Szintén érdekes, hogy külömböztetik meg a jegyvásárlásnál az UTE és FTC szurkolóit. Szintén érdekes, hogy a bérletesekkel mi legyen?
Mindegy rajtam nem múlik, a Cégen belül megy már a szervezés. Mi ott leszünk nem kis számban!:-)
@Tillasz: Szerencsére nem a megyeri úti stáb lesz a rendező, mert ott tudom hogy különitik el a békés szurkolókat. Ha nem mész be a ketrecbe leköpnek, megütnek, folytogatva ráncigálnak a "rendezők"... :D
Szörnyű hogy közeleg egy ilyen remekül hangzó esemény és nem merek kimenni, mert félek a petárdáktól, a dobálástól, a könygáztól, a parkolóban történő zaklatástól.
@Stommy:
Szerintem minél több normális szurkoló megy ki, annál kisebb a valószínűsége a balhénak. Amúgy ettől én nem félek - nagyobb az összetűzés valószínűsége a 28-as villamoson - és nálunk nem egy lány is lesz a csapatban.
Kérdés ugye nem kell leülni?:-)
Én még soha nem ültem a KS-ben. (De egyszer igen, FTC - Lehel 1-3 nevezetes meccs, ezen játszott Donyika 59.30 percet, de akkor 10 fok felett volt.)
@Tillasz: és abban a 30 mp-ben mit lazsált, hát légiós az ilyen?! :)))
@vaze:
Akkor már eldölt!:-)
Csak azt nem értem, hogy miért kell két szektorral elválasztani egymástól a zöld és lila családokat? : )))
szerintem nem lessz balhe egy csomo rendor kint lessz a meccsen es a meccsvegen a parkoloban is , no meg a rendorok is ismerik a balhes arcokat mind ute mind fradi reszrol mert ezek altalaban foci meccsrol ismerosek nekik szoval szerintem nem kell felni en tutti hogy kimennek ha lehetosegem volna ra
@Stommy: Ez egyedi eset lehet, még a derbin is ugráltak a hazaiban a családos vendégszurkolók. Szerencsére győzött a józan ész :) .
Bár győzne az a józan ész...
Amágy kik lesznek az öregfiúk csapatokban arról esetleg vmi infó?
@Stommy: Hudák,Pindák,Dobos,Miletics,Szajlai,Oreskin!
Pék,Ancsin,Ancsin,Kovács,Géci! Szerintem ők is ott lesznek!
Egyébként a TicketPro oldalán jól látom, hogy nincsenek helyjegyek?
Hogy fogják megoldani, ha be akarunk menni mondjuk a 3-as szektorba, de tele van? Kiküldenek, hogy menjünk körbe a túloldalra?
@qx92: Mondjuk több rendőr = több balhé, révén az ultrák utálják a rendőröket, és nem csak egymással, a rendőrökkel is előszeretettel kötözködnek.
kicsit off
cbc sport szerint a 2011-es winter classic a yankees stadionban lesz, az ellenfél pedig a caps lesz. úgy legyen :)
@lidmark: ????? mi vaaaan? te mit tudsz, amit senki? mért kell pánikoltatni? nem lesz balhé. tervezett biztos nem. gondolom téged amúgy sem érintene a rákosrenedezőre lebeszélt box, ha lenne, nem lesz, tehát végképp nem értem, mit szeretnél mondani.
Remélem én is hogy nem lesz !
Milyen szar már ez a beosztás! A családi szektorokból a legjobb sem esik a semleges harmadba. A legjobb helyeket lezárják. Minek is? A családiba átmásznak majd a huligánok?
A szektorok lezárásáról nekem van egy olyan gondolatom is, hogy esetleg azok nem elég biztonságosak tömegeket befogadni, ezért katasztrófavédelmi okokból lezárják, úgy, mint a szomszédos Puskás Stadionban. Voltam nem régiben a Kisstadionban és elég balkáni körülmények uralkodnak. Mondjuk magyar szinten én hiper-szuper körülményekhez vagyok szokva, de csak tisztelni tudom azokat, akik ott napról napra keményen dolgoznak.
@pokerface: Az életveszély nem szimmetrikusan érkezik... Amúgy a Kisstadionnak földlelátói vannak, a pálya felől kikapart földdel magasították meg a lelátókat és erre a rézsűre betonoztak rá. Nem nagyon van minek életveszélyessé válnia. A családi szektorok közepén üresen hagyott két szektort nehéz felfogni, hogy a két kemény magot két oldalról is elkerítik, az viszont érthető.
@lidmark: Akkor meg miért kell ilyenekkel fárasztani a népet? :) Szeretem az ilyet, nem megyek ki, mert balhé lesz... Ennyi erővel az utcára se menjen ki az ember, mert bármikor kirabolhatják :)
azért ez marhára gáz, hogy a hozzászólások kb 85%-a arról szól, hogy balhé közeledik, meg huligánok, meg ilyenek... Még szerencse, hogy én Zágrábban leszek! :)
@Bubo99: plusz Eperjesi M., Bálint A., Horváth Cs., Menyhárt G.
Ancsin Laci is? Én nem tudom, idén kivonult a jégkorongból, de jó lenne látni azért a WC-n :-)
Jó lenne, ha meg sem fordulna az emberek fejében a balhé a Fradi-UTE kapcsán. Fehérváron ezt már sikerült elérni, de ott ugye nem játszik ez a két csapat:)
Zágrábba hosszab, de biztonságosabb utca vezet, én pl. még nem tudom, hol leszek 27-én...
Faterral megyünk + unokatesókkal, megnézzük a családi szektort, faterom nagy lila, Mi annyira nem! :-)
Régen is volt közös rész, nem volt gond...bízom benne, hogy idén sem lesz!
Sírjál Eper... :-DDDDDD
Talán okosabb lenne keverni az embereket, nem lenne szektor. Csak online lehetne jegyet venni kettesével, azt is random dobná a gép. Aztán vigyáznának, hogy ne legyen tömbösödés a helyszínen. Esetleg a színes szektorokba a bérletesek és egy vendégük mehetne.
@quitz: keresem a smile-t a hozzászólásodban, de nem találom. Aki a zöld színű csapatnak szurkol, az a barátaival teheti majd ezt. Aki a lila csapatnak, az is együtt örül a cimboráival. Aki semlegesként jön ki eme ragyogó kezdeményezést megtekinteni, annak is lesz helye bőven, persze arról lehet vitatkozni, hogy jól fog-e látni. Mindenki jól fogja magát érezni, igazi ünnepe lesz ez a hazai jégkorongnak. "ne legyen tömbösödés a helyszínen". mintha valami titkoszsolgálati jelentést olvasna az ember az 50-es évekből.
Csak én látom rosszul, hogy aki az UTE szurkolók mellé (III-VI.szektor) veszi a családi jegyét, az ott jön be, ahol az FTC szurkolók, és aki az FTC szurkolók mellé veszi (IX-XI.szektor) az pedig ott, ahol az UTE fanok? Mert tegyük fel, hogy kimegyek a gyerekekkel lila sálban, vagy zöld sapkában, családi szektorba veszek jegyek, és egy kapun kell bemennem hool-okkal??? Ez nem tetszetős annyira!
@kerusz: oké, de megnézted a szektorokat, hogy melyikbe honnan lehet bemenni? Vagy esetleg kicsit bővebben eloszlatnád tudatlanságomat? Köszi!
@HokiApa: II.-VI. szektorokba a Szabó József utca felől, a IX.-XIII. szektorokba a Stefánia út felől lehet bemenni majd.
@kerusz: így legyen, csak a plakáton (vagy mi ez?) pont keresztben van.
@kerusz: @HokiApa: A plakáton hibásan szerepel ez az infó. Már javítás alatt áll a plakát, este vagy holnap de. jövünk ki vele.
Szerintem az a veszély nem fenyeget, hogy a lezárt szektorok miatt nem jut be valaki. Rég volt, hogy a hokiért megtelt volna a Kisstadion. A jegyek is relatíve drágák. Ne legyen igazam, de mai elkényelmesedett hoki szurkolók nem fognak 1200 v 1500 forintért fagyoskodni.
@kerusz: Én sem igazán értettem miért van lezárva a kapu mögötti két szektor, de tegnap a helyszínen rájöttem. Nincs fenn védőháló, ami a kirepülő korongoktól védené a nézőket. Mondjuk az elég szánalmas, hogy hálófelszerelés helyett inkább lezárják a két szektort.....
@F. Kapus: köszi, akkor a hiba mégsem az én készülékemben volt. Így már elképzelhető, hogy családosan megyünk, bár még elég megfontolandó.
@HokiApa: Már javítottuk is, nézd meg, hogy így megfelelő-e.
@F. Kapus: tökéletes, köszi. :) Azért nincs harag, ugye? ;)
@HokiApa: Harag? Ne ne! Nagyon szépen köszönjük, hogy észrevetted a hibát.
süti beállítások módosítása