HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

16 forduló után ismét nyert a Brassó

2009.12.04. 20:43 kerusz

Szeptember 11-én, az első fordulóban nyert utoljára a rendes játékidőben, rá két napra pedig hosszabbításban a Brassó. Azóta 15 sima vereség következett, legutóbb pedig egy hosszabbításos a Vasastól. Közel három hónap után ma az új edzőt avató Ferencváros ellen megtört a jég. A hazaiak kétszer szereztek vezetést, melyet a vendégek kétszer villámgyorsan egyenlítettek ki. A harmadik alkalommal 10 perc után sikerült az egyenlítés, de 2 perccel a vége előtt a Brassó gólt ütött, majd 1 perc 10 másodpercen belül még kettőt, ebből egyet Budai lehozatala miatt üres kapura. A végeredmény 6-3. Az utolsó percben rontotta el Mihály Ede Peter Sevela shutoutját, de eddigre már minden kérdés eldőlt, a Dab.Docler az első két harmadban két-két gólt ütött, a harmadikban meg egy újabbat, a vége 5-1 lett, ezzel a Dab.Docler a Mol Liga alapszakaszának győztese. A Vasas Budapest Stars skalpja hiányzott még a Miskolc gyűjteményéből a szezonban, de csak a mai napig. A rendes játékidőben nem esett gól, a hosszabbításban aztán a cseh Martin Cizek találata döntött (1-0), amit a jegyzőkönyv szerint Gergely Csaba nehezen tudott megemészteni.

36 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szép volt Macik:))
"A Dab.Docler a Mol Liga győztese"

Kerusz, még ne add fel!:)
szép volt Brasso csak igy tovább!!!!
Elég furán néz ki a Winter Classic szektorkiosztása. Nekünk egy szektor, a Fradinak másfél. A többi a játékosszülőké?
Grat a Maciknak!

halassy meg megint hozta ma a formáját :-)
Füge: az a semleges nézőké :) De van egy sejtésem, hogy ott is elég sok lila és zöld lesz
Szép volt fiúk!
Bálizs fantasztikusan védett volt 3-4védése ami élményszámba ment!!!! (remélem videora felvette valaki)
De az egész csapat kitett magáért nem játszottunk olyan jól mint az ute ellen de fő,hogy győztünk!
A játékvezetés meg háát helyenként mondhatni elég érdekes volt,furcsákat fújtak!Már senki sem mehet ellenünk a tutira bárkit legyőzhetünk!
Még egyszer KÖSZI!
@Fugeute: ez csak megelőlegezett bizalom :)
Gergely, konkrétan majdnem megverte a bírót. Nem baj, még szokni kell a vereséget a maciktól.:)))
@Fugeute: kösz, javítottam! ;)
De nem ugy volt hogy 14:00-kor kezdödik a mecs a Kisstadionban?
hogy egy kapus menyyit er ???:D
Nagyot küzdöttek ma a Macik, messze nem úgy játszottunk, mint legutóbb, de pontokat szereztünk, és ez a lényeg!
BB-nek nagy gratula a sátáutért!
A Csillagocskák már a második harmadtól idegessé váltak, de sebaj, majd hozzászoknak az itteni vereséghez. Vagy kiöregednek és visszavonulnak.
A zebrák ma is 'vicces' kedvükben voltak néha, bár ez mostanában alap.
Hajrá Macik!!!
ui: Grat a Brassónak is!
ennyi ha van egy jo kapus a csapatba a brassonal is !
Sokkal előbb kellett volna már találni egy jó kapust a Brassónak, jobban járt volna mindenki a szorosabb meccsekkel.
Bálizs fantasztikus volt a Hasonits nevű játékvezető imitátor szörnyű.Gyengén pontatlanul játszva is is képesek voltunk nyerni és ez a lényeg!
Miért lesz olyan sok szektor lezárva a Winter Classicon?
@Fugeute: A többi azoké akik nem akarnak verekedésbe keveredni a sok barom miatt.
Szép volt fiúk!Kellenek az ilyen izzadtságszagú győzelmek.Bálizs ma is jó volt,a támadójáték már nem annyira,de ma ennyi is elég volt.
@eradam: Mi a garancia arra hogy aki verekedni akar az nem a családi szektorba vesz majd jegyet?
A Winter Classicon a biztositásra nagyon figyelni kell a rendzőknek !
WC: nem néztem a kiírást, de eredetileg valószínű a Fradi a hazai csapat, ezért kaphattak nagyobb szektort.

Maci meccs: úgy gondolom ha ma a miskolciak nem passzolgatnak és inkább az önzősködésre helyezik a hangsúlyt, akkor rendes játék időben nyernek, de biztos mindenki ki akarta venni a részét a győzelemből. Egy tuti, ezt a győzelmet 99%-ban a kapusuk hozta, mert olyanokat fogott, hogy az valami hihetetlen... Ehhez grat nekik!!
Gratula a Maciknak!
Tényleg nagyot védett Bence!
Szép volt Macik! Vasárnap megyek a Csíki meccsre, csak így tovább! Győzni kell mikuláskor!!!
Szep volt Brasso remelem most olyan nyeresi szeria kovetkezik mint amilyen vereseg szerian tul vannak mert akkor panasz nem lehet :)
Nem akarok megbántani senkit, de az SC-nek komoly erőnléti gondjai vannak. A harmadik harmadban alig éltek már, nekünk meg lazázásban sikerült alulmúlni őket (lásd SC gól)
Gratulálok magunknak az alapszakasz-győzelemhez! Szép volt, fiúk! :) Az SC meg alig 3 sorral játszott, nem csoda, hogy nem bírták a végét, lesznek ők még ennél sokkal-sokkal jobbak is.
@vaze: En is gratulalok nektek, hogy ne csak magatoknak gratulaljatok. :) Ugy latom az iden Ti vettetek at a stafetabotot a HC-tol, mar ami a Mol liga dominalasat illeti.
@csatoimi: Köszönjük szépen! :) Tényleg nagyon hiányzik a HC az idei bajnokságból!
@vaze: Jovore ugy gondolom, hogy a Brasso is megerosodik, a tegnap rajohettek, hogy egy jo kapus meg egy-ket jo igazolas, mar rendet is rak a fejekben. En meg kulon azt is remelem, hogy a Csikszereda is eros lesz, akar ugy mint HSC, akar a mostaniak csinalnak valamit. Mostanaban forditott szamolas van nalunk, azt tudtuk hogy agyonver a DAB, itt mar azt szamolgattak, hogy milyen jo a Miskolc nyeresege meg a Fradi veresege. Nem a sajat csapatodban bizol.
@csatoimi: hasonlókban reménykedek én is! Meg abban, hogy Halassy látványosan javulni fog még ebben az idényben, mert a tegnapi teljesítménye visszataszító volt, pedig tavaly már határozott fejlődést mutatott.
@vaze: holnapig van esélye javulni? :D
@Lazlee: nézd, nem hiszem, hogy a szabályokat kevésbé tudná, mint tavaly, egyszerűen arról van szó, hogy azt kell fújnia, amit lát. Ez pedig csak akarat kérdése! :)
@vaze: öö most két eshetőség van: holnap megdönti a saját korcsolyázási csúcsát, hogy lásson mindent; vagy írásod alapján amit lát lefúj, tehát tulajdonképp jól vezeti a meccset :)

izé Hal mostanában nem kommentelsz :D
@Lazlee: azt, amikor az egyik csatárunkat jégről fölkeltében bottal visszasegítették, pontosan látta. A Fisera is prekoncepció áldozata lett legutóbb, szal ezekre gondoltam, amikor azt írtam, hogy azt fújja, amit lát. :)
süti beállítások módosítása