HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A játékunkról sem feledkeztünk meg

2009.11.27. 12:17 F. Kapus

Peterdi Imre visszakerül eredeti helyére, Ladányi Balázs és Vas Márton mellé, tudtuk meg Énekes Lajostól a villachi mérkőzés előtt. A Sapa Fehérvár AV19 edzője úgy érzi, van esélyünk a fontos idegenbeli csata előtt. Mindenki pontot, pontokat vár a csapattól.

"Kedd óta keményen dolgozunk. Ahogy szó volt róla, kicsit foglalkoztunk az izmokkal is, de természetesen a játékunkról sem feledkeztünk meg, arra is odafigyeltünk. Jó hír, hogy Jobb Dávid felépült, így visszatér a csapatba. Így ismét hét hátvéddel állunk fel, a bekkpárok várhatóan változnak mérkőzés közben a látottak alapján. Rossz hír, hogy Oscar Ackeström két napot kihagyott, mert lázas volt. Még most sincs százszázalékos állapotban, rá bíztuk a döntést. Mindenképpen játszani akart Villachban, így vállalta az utazást. Van annyira rutinos, hogy ez a kis kihagyás ne látszódjon meg a játékán.

A csatársorokban annyi változás lesz, hogy Peterdi Imre visszakerül eredeti helyére, Ladányi Balázs és Vas Márton mellé. A pénteki mérkőzésen Vaszjunyin Artyom lesz a 13. csatár, Benk András nem tart velünk. A kapuban Tommi Satosaari kezd.

Nyerni szeretnénk, mindent meg is teszünk ennek érdekében. Tudjuk, hogy erősödött a Villach kerete, de egy játékos nem tudja megváltoztatni egy egész csapat formáját és tudását. Persze sokat számíthat a kulcsmomentumokban, de úgy érzem, van esélyünk Villachban is. Legutóbb listavezetők voltak, amikor ott jártunk. Jó mérkőzést játszottunk akkor, igaz, kikaptunk, de érezhetően közel egyforma erősségű a két csapat. Ezt idehaza bizonyítottuk is ellenük. Természetesen idegenben mindig nehezebb játszani.

A jó teljesítmények hatására a csapatból mindenki azt várja, hogy pontot vagy pontokat szerzünk Villachban. Ezért nagyon sokat kell dolgoznunk, de ezzel eddig sem volt probléma. Hosszú utazás vár ránk, fél tízkor indultunk Székesfehérvárról, Grazban megállunk ebédelni."

A Villach a Ferhérvárral ellentétes pályát futott be novemberben. Hat mérkőzéséből ötöt elvesztett, ráadásul mind a három hazait rendes játékidőben. A Linz és a Graz is 6-3-as sikerrel távozott, de a Medvescak 4-3-as győzelme jelentette az igazi mélypontot. A Villachból Gerhard Unterluggauer biztosan hiányozni fog sérülés miatt, Lanzinger és Wahlberg szereplése kérdéses, felépült viszont a fiatal Nico Toff.

A csütörtöki tévés mérkőzésen a Graz Klagenfurtban nyert 3-1-re, így a KAC két ponttal a magyar bajnok mögött maradt. Az Olimpija Ljubljana még nem találta meg az új edzőjét, ezért a szlovén házi rangadón a csapat menedzsere, Matjaz Sekelj ül le a kispadra.

192 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nálunk, de nem adták meg...
@edudus: Ha Ovechkin-szintű játékosok játszanának a Volánban, és Stanley-Kupát nyernénk, sajnos akkor is lennének fanyalgók.
@edudus: Ha Ovechkin-szintű játékosok lennének a Volánban, és Stanley-Kupát nyernénk, sajnos akkor is lennének fanyalgók. Úgy látszik, ez alapértelmezetten kódolva van pár szurkolóba.
sajnos nem adták meg, mert lábról került a kapuba, nem baj majd lővünk még hármat minimum!
Elnézést, nem láttam, hogy az első is elment.
ha jol latom pire lotte a golt...es nem kovacs!
ha jol latom pire lotte a golt es nem kovacs!
Gyerünk Gyerekek, a szurkolók Veletek!!!
De jó lenne most ott lenni Villachban-Hangulatos csarnok, dobok, hangulat...
-_-BLL-_-
@rol71: www.jegkorong.tv/index.php?video_id=91122av
Ajánlanám figyelmedbe a fiatalok által lőtt gólt. Jegyzőkönyv szerint ő önzősége másod asist. Köze nincs a gólhoz!!!
Nem értelek miért pont B.A. szúrja a szemed??
S.I semmivel nem játszik jobban!!Megkockáztatom előzőnek sokkal magasabb a játék intelligenciája!!
Jéééézus mi megy itt, na ezér megy el az ember kedve a kommentek olvasásától és írásától. Már várom h mikor jön elő, hogy Hetényivel behúznánk a meccset és sima shutout lett vna. Szánalom...
@jegib: igazad van. :-) Még kb. 1 óra, és kezdődik.
ajaj Toki-Alen biztos rohadtul fáradtak lehetnek...
Nem lehet minden meccset megnyerni. Ez van. Azért még hátha megfordítjuk!!
és még (ha jól emlékszem) Kovács András Pétert idézve: " ha ott a harmadik percben az a helyzetünk bemegy, akkor.. akkor... Góóól! :D:D:D
5:1, OLIék is vezetnek 2:1-re.
@jegib: " Hetényivel behúznánk a meccset és sima shutout lett vna. "
Nem is sima ,de valószínű ennél reménykeltőbb lenne az eredmény:)
egyszer minden jó sorozatnak vége szakad, nem baj.
@bakker81: Természetesen Heterminator fogott vna mint a zöldfesték :)
A 7 védőnkből különböző okok miatt ma max. 4 teljes értékű, sajnos....
@Leo945: :)) Még nem hallottam.
Az a fránya emberhátrány...
sok helyzetet hagyunk ki a sógorok szerint, de sajnos csak a "Große Chance" olvasható és nem a "Tor"
Ami igazán probléma, az nem Benk, vagy Satosaari, hanem az emberhátrányos védekezés!! Csoda, hogy ez eddig nem ütött vissza.
Igazán írhatnának kapuralövési statisztikát....
@jegib: Ugyanmar, en ott voltam Grazban es tenyleg o hozta a meccset X-re...nem akarok okoskodni, de 5-gol szerintem nagyon reg nem kapott Zoli.
ez eddig kisértetiesen hasonlít egy hazai meccsünkre... ki ellen is? :D:D:D:D
@jegib: lehet fikázni ,viszont a mutatott játék alapján ,Hetényi bizony hatékonyabban véd ,mint Tommi. Ez van.Jöhet nekem itt a semmitmondó nyilatkozatával.Bla,bla ,bla
@bagyula: jegib ironizál, ha kicsit visszaolvasol, észreveszed... :D:D:D
@bagyula: Félreértés ne essék semmi bajom zolikával, csak kezeljük a helyén a dolgokat...
@bagyula: Azért ne vonjunk le messzemenő következtetéseket Tommi teljesítményéről úgy, hogy nem látjuk a meccset..szerintem...az meg, hogy mi lett volna, ha Hete védett volna..sajnos ezt már nem fogjuk megtudni.. :)
@bakker81: Persze h jobban, hisz a statisztika is ezt mutatja ugyebár? :D
@Leo945: Vajon...olvass elore :D
@edudus: Nem vonok le kovetkzeteteseket, ez alapjan biztosan nem. A mostani kovetkezteteseimet leirtam korabban. Az ujabb verziot majd vasarnap.
Azert szegeny rol71-t sem kellene szidni. Nem irt semmi olyant es egybol ramasztatok. Ez sem fair. Mindenkinek lehet egy sajat velemenye, ugy gondolom.
Azért azt írják egyedül a kapus áll a lövések útjában, magyarul a védelmünk mint olyan ma nem működik...
@jegib: A tények azok ,tények!!:)) A statisztika magáért beszél. No nem magáért, hanem Hetéért!!:))
@csatoimi: Nem írt semmi olyat, csak szokása szerint megjegyzést tett egy bizonyos személlyel kapcsolatban. A mai írásával semmi baj...a folyamattal van bajom. Eddig az esetek többségében nem kommentáltam a dolgokat, ma megtettem. Ennyi.
@Dachstein: szerintem meg az emberelőny kihasználás a gáz, kb. a 15.- emberelőny hagytunk ki.
sztem meg inkább zúgjon a :HAJRÁ VOLÁN!!!
Live Ticker kivételével mindenhol még 2. harmad van... :D
Kapust cseréltünk...
@csatoimi: Lehet véleménye bárkinek. De akkor szögezzük le azt a tényt is, hogy ezeket a dolgokat minden vesztes vagy vesztesnek tűnő meccs után / közben olvassuk itt. Már ezredjére.
@bakker81: még bejöhet, mert ha igaz csere van!
ez aaaaaazzzzzzzzz
Induljon a menet Fiúk!!!!mindent bele,még nincs későn!!4
Na, előbb kellett volna írnom az emberelőnyökről, előbb bement volna! /talán?/ Még van idő, izguljunk!!!!
jól látom 8mp elég volt előnyben,hogy golt szerezzünk??,ez igen...
"fagyi" van sógoroknál? lefagyott a cucc Villachba!
@edudus: 5 gól után minimum. Reméljük innen gólokat is lövünk:)
@edudus: ha egyszer Balu beindul:-)
@bobitomi: meg induljon a Palkó-féle sor is!!
@HAJNAL: Ja, csak ehhez hozzászokhattunk már. A védekezés viszont mindig is a csapat erőssége volt, ezért érzem rosszabbnak.
kívánságműsor van: 5:3!!!
@drukker60: Tessék:-)))))))))))))Góóóóólllll
megvan a harmadik:)
Szerintem itt néhányan nem kezelik helyén a dolgokat. Nem tudom, miért kell mindig támadni az edzőt. Jelenleg ott vagyunk a szoros középmezőnyben, a harmadik hely is néhány pontra van, olyan csapatokkal állunk hasonló mérleggel, mint egy Salzburg, KAC. Mit akartok még?!? Minden meccset nem fogunk megnyerni, ez egy nagyon kiegyensúlyozott bajnokság, ha még nem tűnt volna fel. Marha okosak vagytok...kicsit kezd idegesítő lenni! Hajrá Volán!
OLI:Jesenice 4:1

A mi gólunkat Pire ütötte!
Pire? PIREEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))
@drukker60: igazából azt akartam írni:induljon mindenki.....Juhhhééé Árpi lőte
Ezaz!! 5-3! Lehet visszaút?! Hajrá, fiúk!
Pedrónak eltört az orrcsontja, jobbulást neki.
Okoska azt írta: találat a semmiből, na kiscsávó te még nem tudsz mindent:):):)
Peterdi megsérült
Peterdinek eltört az orra
@drukker60: hmmm csak ha felnézek a monitorra és látok valamit rögtön örömködök neked meg le is írtam:-)de nem baj legyen ez így a meccs végéig:-)))
5:3 Pire!

Mi van Pedroval? Ölég hiányos a némettudásom...
28. Minute: Ein Alba-Volan-Spieler liegt am Eis.
Ez volt az amikor Pedro megsérült, és kiállítás nuku....
szegény Pedro,mikor végre azokkal lehetett egy sorban akikkel szeret együtt játszani.......
Ugy latom kapus csere is volt es Hete meg nem kapott golt.
@jegib: bocsi, nem olvastam vissza... És miért is nincs kiállítás...?
@bobitomi: baromira lassan gépelünk:):):)
@advocatusdiaboli: Nem most volt az eset, hane most diagnosztizálták, németből én is elég csehül állok, de google a barátom, Asszem Pedró ráesett a kapura vagy mi, de ezt ne vedd KP-nek
Pire sora 4 kapott és 3 glőtt gólban volt benne!
@lbsz: A kapott goloknal az emberhatrany is benne van. Es csak harom golnal volt bent, abbol meg ketto emberhatrany.
@drukker60: igen sztem is....kellene még kétgól hát írjunk gyorsan:-)
@csatoimi: úgy van, most akartam írni! Eddig Pire +1-es a mai meccsen
@lbsz: Ja csak ebből kettő emberhátrányból volt!
@jegib: ugye kinőtt előtte a kapu? sporik meg nem látták, bezzeg a Pire combjáról bepattanót látta!
@drukker60: Mivel nem látom a meccset, csak olvasom amit írnak így nézd el nekem kérlek, hogy én is csak annyit tudok amennyit olvasok :D Gólnál van videóbíró, szabálytalanság esetében nincs ha jól tévedek...
huha Zolika lement????
Levittük a Kapust... Na most egy huszáros roham...
hát nem szarozunk, Hete 3.5 perccel a vége előtt le
süti beállítások módosítása