HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az eddigi produkció nagyon reményteljes

2009.11.08. 13:43 F. Kapus

A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a szlovénok ellen. Sille megsérült, három rutinos védőnk pihenőt kap. A fiatalok tehát megint bizonyíthatnak. Két videónk is van hajtás alatt.

"A horvát válogatott tegnapi összeállításában nem tudta csökkenteni a két csapat közötti különbséget. Azt gondolom, ha teljes csapattal jönnek, akkor is ez lett volna. Örömteli, hogy bár nálunk sok fiatal játszott, a különbség így is megmaradt.

A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, az eddigi produkció nagyon reményteljes. Ne feledjük, a tegnapinál is fontosabb értékmérő lesz a vasárnapi mérkőzés. A szlovének tartalékosan is jó játékot mutattak eddig a tornán. Hiába nincs itt az első két soruk, tele vannak rutinos EBEL-es játékosokkal, és több légiósukat is elhozták. Az első két sorunk nekünk sem fog játszani, tehát a fiatalok ismét megmutathatják, hol tartanak.

A horvátok eleni játékért dicséret illeti a társaságot, kritizálni való nemigen akadt a meccsen. Volt sor, amelynek az eredményesség szempontjából nem sikerült jól a mérkőzés, de ők is megfelelően teljesítettek. A két nap tapasztalatai alapján alakult ki a mai magyar csapat, de voltak előre eldöntött dolgok. Tudtuk, az idősebbek helyett a fiatalokkal akarunk a szlovéneknek nekifutni. A kapuba Hetényi Zoltán áll. Sille Tamás térdsérülést szenvedett szombaton, remélhetőleg nem súlyos ez, de orvosi ellátásra szorul. Ezért öt hátvédünk marad, mert Tokaji, Horváth és Szélig pihenőt kap. Szirányinak, Ondrejciknek, Hegyinek, Pozsgainak és Svaszneknek mindig besegít a 13-ból egy csatár a védekezésben. Jelen állás szerint Vas János kezd bekként. A támadósorok:

Vaszjunyin, Nagy G., Sofron
Fekete, Holéczy, Kovács
Kiss Á., Galanisz, Azari
Magosi, Borbás, Benk

A játék képét szeretnénk megtartani. Ha ez sikerül, izgalmas, jó mérkőzést fogunk játszani Szlovéniával. Ilyen meccsekre van szükségük a fiataloknak az előrelépéshez."

A vasárnapi mérkőzésre vannak még ülő- és állójegyek is a pénztárban, érdemes tehát elindulni, hogy kiszurkoljuk a fiatal válogatottnak a kupagyőzelmet. A szombati mérkőzés közönségdíjasa játékosa Nagy Gergő lett. Az ő ajándékát a jégkorong-szövetség és a válogatott által akciókkal és ajándékokkal támogatott Tűzoltó utcai gyermekklinika egyik korábbi betege, a két éve tünetmentes Váradi Imre adta át.

167 komment

Címkék: magyarország énekes szlovénia pannon hoki kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Licsimi: Ezt meg honnan veszed? Hogy jön képbe a Red Bull?
Nagy idiota ez a Kincses. Kocsog szarhazi, ezt sehol nem adnak meg, ki tette oda ezt a tehetsegtelen semmirekelot?
Nem értem, hogyan bír így alakulni a vége magyar pályán magyar bíróval. Hogy mnegadta, hagyján, de Hetényi végleges fegyelmije mi a fax? Tekintélyfitogtatás?

Bravó, Kincses, komoly bíró vagy.
lehetett látni a korongot v. nem. ez a kérdés. én nem láttam.
amúgy meg Hetényi mit képzel magáról??? Ancsin meg azt mondja, hogy meg tudja érteni... nem semmi egy sportvezetőtől.

Amúgy meg jobb is, hogy kikaptunk. Az hiányzott volna, hogy hazaverjük őket, aztán meg még durvábban odaállnak éprilisban.
@Licsimi: sebaj, Ljubljanában Dubek góljaival verjük őket
a végjátékért kár... viszont a negyedik sorra jópáran jelentkeztek ezen a két meccsen, s ez jó
Sziasztok! Kár ezért a meccsért. Az előző meccsekért viszont gratula!!!!
Nem voltak jobbak a szlovének semmivel, lehet, így is nyertek volna hosszabbításban, de azért szar, hogy ez a remek torna ilyen módon dől el. ( a harmadik már ebből következett.)

Nem baj, jól hajtottak a srácok. Kár, hogy a szokás szerint arrogáns és nagyarcú szlovénoknak adott a spori egy lehetőséget, hogy ott táncolhassanak a fehérvári nézők előtt.

Valóban megnéztem volna ezt a szitut Ljubljanában.
Komolyan mi ez !!!???
Így kell eldönteni a mérközést??
Hülye spori!!!!
@Bpstars: Mit kellett volna képzelnie Hetényinek? Én is megtapsoltam volna azt az idiótát.
@Rock me Amadeus: Legyen neked igazad, de ne feledkezz meg Kopitarról! 2 éve egymaga verte meg az egész magyar válogatottat, most az NHL-ben 17 meccsen valami huszonvalahány pontnál jár.
@csatoimi: Figyi tudod, hogy tisztellek, de most nincs igazad szerintem. A Videobíró az videobíró, biztos, hogy nem azért adta meg, mert nem volt bent.
es most hogy nez ki nyeri meg a kupat???
Jol megmondtak a bemondok is. Nem vagyunk egy osszetarto nep. Ekkora kocsogot ritkan latni, mint ez a szegyentelen biro.
A magyar bírók még az osztrákokat is überelik,rohadt szemét banda,trógerek sikeresen eldöntötték a meccset.
biztos én vagyok látássérült, de szerintem is gól volt...kesztûssel húzta ki bentrôl... kár érte, azomban ha én látom akkor a bíró is.. ergo adja meg
@Licsimi: Az tény, hogy bent volt, de előtte rendesen feldöntötték hetét...
@kacibogár_13: Ez sajnos már nem kérdés, megnyerték a szlovének.
@montipájton: Azt nem tudhatjuk, hogy ő mit látott a felső kamerából.
De hetényi véglegese sajnos teljesen jogos volt.
@bobitomi: ha bent látja mit tegyen??? csaljon????
Kár, hogy Hetének elborult az agya, pedig én is úgy láttam, hogy kiszedte lepkéssel bentről. Persze nem rajta múlt, csak kár ezért a véglegesért.
Megpróbálom elképzelni, hogy szlovéniában, 3 perccel a vége előtt megadnak nekünk egy ilyen gólt, ilyen kiélezett helyzetben...nem megy.
@Bpstars: Te mit tettél volna a helyében?teljesen igaza volt Zolinak,bravúros bírói döntések voltak...szemetek
@Licsimi: Bocs a kirohanasert. Kincses viszont menjen ahova en gondolom.
@Licsimi: mondjuk ez úgy lett volna egyértelmű, ha pontosan azt a kamerát látjuk, amit Kincses. Abból a kamerából, ami a közvetítésen látszott, nem volt megállapítható, hogy bent volt-e a korong.

Az meg a másik fele, hogy azon felül, hogy vannak kétségeim, igenis meg tudom érteni Hetényit. Eléggé úgy érződött a közvetítésen is - hang direkt levéve - hogy Kincses szerepelni is akart. Ami maradjunk annyiban, hogy őt minimum annyira minősíti, mint Hetényit. El kéne gondolkodni azon, hogy vajon a bíróink megütik-e legalább azt a szintet, amit a jégkorongozóink.
@banyszi: És valószínűleg a VB-re nem fog hazajönni mert még az NHL-ben fog játszani.
@simoo: igen csak akkor már fütyült az az ingyen élő bíró,sípszó előtt nem volt bent,ez tisztán látszott a visszajátszásnál.
Ha jól tudom, sípszó után ment át a vonalon a korong és az egyik spori is mutatta hogy nem gól... Én Hetényi helyében le is ütöttem volna ha elönti a szar az agyamat... Gratulálok a bíróknak (tisztelet Gebeinek), ezek 1 forintot nem érdemelnek képzésre...
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Azt a kamerát már én is akartam látni, de nem lehet megszerezni...
Ne feledd, Hete nekiment a bírónak és ezért nem lehet mást ítélni...
@Licsimi: Süti nem az előbb emlitett generációhoz tartozik.Jó játékos de nem nagy jégkorongozó.
@csatoimi: ne haragudj, de ez hülyeség! Az hogy Te és a bemondók úgy értelmezik a nemzetösszetartást, hogy egy gólt nem kellett volna megadni, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Ez egy barátságos torna volt, az eredménynek semmilyen jelentősége. Az volt a cél, hogy találjunk olyan fiaatlokat, akik a 4. sorban bevethetőek lesznek. Erre kiválóan alkalmas volt, ráadásul több ilyen játékos is látókörbe került!
@OliBLOOD: Bár igy lenne, de azért erre nem vennék mérget.
@bobitomi: szerinted mondjuk Godó, Palkó...stb. mit tett volna egy ilyen esetben???
Több alázat!

A japóknak Sapporóban nem adtak meg egy teljesen tiszta gólt VB-n!!!!! Ez meg egy barátságos torna volt. Itt végleges fegyelmi, ott meg mindenki játszott tovább: érted vagy vesézzem ki jobban????
@moszkvicssluszkulcs: igazad van,nekünk soha semmi nem meg adható,bezzeg ellenünk...azt sem látta egy bíró sem,hogy Artyomot magas bottal szájon vágták...hagyjuk már.....az nem számít ,hogy Hetét fellökik..akkor mi számít???
@bobitomi: amikor tisztán bent volt az síp után volt.. de én úgy láttam h Hete a kesztyüssel bentrôl tolja ki még a legelején... s nem gondolom h a videós megadja gólnak ha nem látta bent..
@bobitomi: nem.
Előtte lehet látni, hogy laposan bentről tolja ki a lepkéssel, és azután szól a síp, meg lövik be még 1x.
Mindegy az a lényeg, hogy van Magyar utánpótlás és még sokra vihetjük. Remélem stabilan, fogunk oda-vissza vándorolni az A és a Div. I. között, vagy esetleg bentmaradni...
jól tudom a szabályt, hogy kizárólag akkor lehet gólt adni videóbíró alapján, hogy ha egyértelműen látja a játékvezető a videón, hogy bent volt a korong a kapuban? Magyarul, ha nem látszódik a korong, csak "sejthető", akkor nem adhatja meg?

Kincses csak azért csinálta az egészet, hogy a meccs után egy svájci ipse (a jv. ellenőr) megsimogassa a fejét, hogy "bátor voltál fiacskám, hogy befújtad"... és ezzel tönkretette 3500 ember örömét, a saját egyéni sikere érdekében. Szerintem nem mondhatta ugyanis biztosra a videó alapján, hogy bent volt a korong.
@Bpstars: Jo neked. En nem tudok ilyenkor ilyen higgadt maradni.
@Licsimi: mondom, a végleges az már csak hab a tortán. megtapsolni amúgy én is megtapsoltam volna. még akkor is ha nem megyek neki. csak egy apró különbség van: én nem védtem végig azt az 57 percet, így nyilván bennem kisebb az idegroham egy ilyen döntés után. Megérteni meg tudom, más dolog, hogy helyes volt-e.

A bíróink meg... azért ennél a szintnél még egy sima OB II-es meccs is jobbat érdemel, nem hogy egy nemzetközi mérkőzés. Barátságos torna ide vagy oda.

Igazából ilyenkor látszik, hogy a magyar válogatott sokáig volt mélyen, egyszerűen a bíróink többsége nem képes felvenni egy komolyabb mérkőzés tempóját. Valami hasonlót látok ezügyben, mint a labdarúgóknál. Ott is ez van, komoly tornára nem véletlenül nem tudunk mostanra már bírót küldeni. Egyszerűen, ha nincsenek napi szinten rákényszerítve a tempóra, akkor nekik se megy.
Nem az volt a kérdés, hogy a korong hol állt meg a végén... a kapuban volt... A mikor volt a kérdés... mikor volt a sípszó.

Amiért Hetényi kiakadt, az az, hogy a sípszó után a bíró elkorcsolyázott a kaputól, és nem odaállt.

Amúgy a második Hetényi védéskor volt a sípszó. A gól, már a sípszó után jött. Ezen akadtak ki a többiek. Jól látszik a felvételen is a sípszó. Megállnak a horvát játékosok.
@Bpstars: felesleges,Te azért nem érted miről beszélek,vagyis inkább mi az ami fáj mert a stars nem játszik az ebelben.Ott is folyamatosan ellenünk fújnak,ott sem tűnik fel senkinek a bírói részre hajlás.Inkább nem is folytatom felesleges csak magamat hergelem.
Amúgy nagyon szépen játszottak a srácok.
Sztem nincs miről vitatkozni, ne feledjétek a Japánban Japánnak nem megadott gólt - igaz vidióbíró nem volt - és ott egy VB-ről beszélünk, ez pedig egy felkészülési torna.
@Licsimi: Sajna szerintem is bentről húzta ki a lepkéssel. Igazából szerintem nem a bíróval kellene foglalkozni, hanem azzal, hogy ennél a támadásnál miért sikerült úgy átmenniük a komplett csapatunkon, mint kés a vajon. Ha nem jutnak el a kapunkig, akkor most nem lenne alkalom sem Kincses jellemét értékelni.

Hetényi meg sajnos nem kaphatott mást, mint véglegeset...
@kacibogár_13: Legyen úgy, ahogy szeretnéd! :)
Mondjuk gól megadása ide vagy oda, Kincses szánalmassága Borbás kiállításánál látszódott a legjobban. Konkrétan pontosan annyira volt Borbi szabálytalan, mint én itt a tévé mögött... ez is a megfelelési kényszer "csakazért is megmutatom, hogy semleges vagyok"

közben meg nem semleges, hanem egy aljas szemét hülye. Még jó, hogy a Halassyt nem neveztük...
@gabute: úgy látom egyre gondoltunk!
Csak belőlem a feszültség miatt nem így jött ki.
Te a lényeget leírtad,nincs is helye több vitának részemről.
@Metal_Storm: bentről tolta ki a lepkéssel sípszó elött.. én így láttam
@bobitomi: az aranyos volt igen. ettől függetlenül, hosszabbításban valószínűleg a szlovénok nyertek volna e nélkül a gól nélkül is. egyszerűen a harmadik harmadban hiába voltak helyzeteink, nem volt benne a gól. persze ez csupán vélemény, lehet rosszul láttam.
@gabute: Már nem azért, de ez nem lehet érv, hogy 3500 ember örömét tette tönkre.
Attól bíró a bíró, hogy az 59. perc 59. másodpercében is megítéljen valamit, még ha körbeköpködik is ezért.
@gabute: Jol latod. Szerintem is ezert csinalta a sz..hazi.
@freddyD: az nem az érv, hanem a következtetés volt :D Az érv is benne van, olvasd újra!
@bobitomi: figyu, meg van mind a három ebel szezonról a bérlet, hidd el képben vagyok. Bár gondolom nem érdekel a véleményem, mert nem értem miről van szó, de szerintem semmi gond a bírókkal az Ebelben.

Ja és még egy dolog: tudtommal Kincses csak bemondja, hogy gól v. nem gól, de nem ő nézi vissza. Ebben nem vagyok biztos, mert ez az nhl-ben van...
Ha jól tudom, sípszó után ment át a vonalon a korong és az egyik spori is mutatta hogy nem gól... Én Hetényi helyében le is ütöttem volna ha elönti a szar az agyamat... Gratulálok a bíróknak (tisztelet Gebeinek), ezek 1 forintot nem érdemelnek képzésre...
@Licsimi: tök jókat írsz!!! :) uezeket gondolom én is!
@Bpstars: de igen, ő nézi vissza.
@Bpstars: itt ő nézi vissza emlékeim szerint. meg mondjuk nhl-ben van legalább 5 kameraállás ahonnan nézheti a gólbíró. az más liga, erősen más körülményekkel. nem mintha túl sokat számítana ezesetben.
@Bpstars: Nem voltam én már Nálad 1x? Másik nick?
@PMilan83: pont ez az, hogy ezért kéne sokkal több pénz a képzésükre, folyamatos éles vizsgákkal.
@bobitomi: na ez a baromi rossz nézópont... ha gól volt (márpedig én bent láttam s a sípszó elött) akkor azért ne adják meg mert most mi vagyunk itthon... na neeeeeee
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: ne haragudj de nekik minek? Tudod, szarból nem lehet várat építeni, és egy hülyének is magyarázhatod hogy hülye, nem tudja magáról. Mondom, tisztelet Gebei elvtársnak
@PMilan83: Ha az egyik spori mutatja, az itt nem elég. Ebben egy embernek van csak döntési lehetősége. Neki kell mutatnia. Ő mutatta?
@Bpstars:Ok ennek örülök,amúgy tudtommal ő nézi vissza a videót.Amúgy érdekel a véleményed,főleg,hogy lejársz hozzánk meccsre,ha nem érdekelne nem olvasnám.
Én lezárom a vitát,elbuktuk,de nem adtuk könnyen.Szuper kis csapat lett a fiúkból,és csak egyre jobb lesz.
Majd pénteken a Volán meccsen megnyugszom(hacsak a hülye bírok fel nem idegesítenek) :-)))
Szép volt fiúk!!!
Az osztrakok mindig kicsaljak meg a szemunket is, mi meg azt vitatjuk, hogy jogos-e egy magyar biro altal az utolso percekben megadott nemletezo gol a valogatottunk ellen? Emberek, emberek . . .
@csatoimi: akkor neked is...
na ez a baromi rossz nézópont... ha gól volt (márpedig én bent láttam s a sípszó elött) akkor azért ne adják meg mert most mi vagyunk itthon... na neeeeeee
@kerusz: kurva mindegy, ha figyelted a meccset, hallhattad is mikor volt a sípszó...
@csatoimi: Nyugi!!!
felkészülési meccs, a cél elérve, megvannak az új emberek.
A gól sajna létező volt.
@bobitomi: "Szuper kis csapat lett a fiúkból,és csak egyre jobb lesz."
- ez a lényeg, ezt gondolom én is!
Kincses egy többszörösen bizonyított hullagyenge bíró (lásd tavalyi bajnoki döntő 1. meccs). Még azt sem hinném el neki, amit kérdez :)
Az egészben az a legnagyobb baj, hogy most minden róla szól és nem a srácokról, akik a szívüket tették ki nekünk a jégre.
Köszönöm nekik ezt a három napot, szép volt fiúk! Különösen gratulálok a háttérből előlépő és bizonyító játékosoknak: Dab-os srácok, Borbás Gergő, Szirányi Bence!!!!
Kincses, ha lenne benned némi becsület abbahagynád a boltot, de TE EZT ÚGYSEM FOGOD MEGTENNI!!!
@csatoimi: én is erről beszélek....
@Bertuzzi: Kincses, kívánom neked, hogy 10-ed rangú orosz meccseket játsszál Szibériában!
@Bertuzzi: Ez a derek beszed. Egy hatalmas gratula a fiuknak. Olyan ideges lettem, hogy egy percre megfeledkeztem roluk.
Csömöröm van az egésztől. Elég szomorú, hogy egy erősen megkérdőjelezhető gól dönt el egy ilyen meccset pár perccel a vége előtt. Nem ismerem el, hogy veszítettünk; így nem.
Az biztos, hogy a magyar bírók nem vádolhatók azzal, hogy haza húzna a kezük, de az is erősen megkérdőjelezhető, hogy igazságosan döntöttek. Előterjeszteném mindegyiket az EBELbe, igaz, nem vagyok biztos benne, hogy bármelyik osztrák így döntött volna most, pedig...
@simoo: Biztos, hogy nem volt gol. Ha gol lett volna Hetenyi nem akad igy ki. Mar bocs de en neki hiszek.
@csatoimi: Neki végig kellett csinálni ezt a színházat. Nem véletlenül akart nekimenni az egyik Szlovén...
Közületek ki látta a videó gólbíró rendszer felvételét? Szerintem senki... A sport1-es kamera állásokból nem derül ki, hogy hol volt a korong először. A videó gólbíró rendszer pedig felülről veszi az eseményeket. A felvételt meg szerezni nem lehet, esetleg valaki felvehetné egy másik kamerával. Érdekes kép sor lenne...
@FürtösFülike: a számból vetted ki a szót... Egyébként a lényeg: ügyesek voltak a srácok egytől egyig, legyen az újvárosi, volán-os, újpesti, fradis, stars-os, légiós! Szépen játszottak, nem lehet rájuk egy rossz szót se mondani!
Apait-anyait beletettek ezek a sracok es igy kell eldoljon, bele vagyok betegedve, mindegy, hogy csak egy baratsagos meccs volt. Hajra Magyarorszag!!!!! Soha nem adjuk fel!!!!!
és akkor beszéljen mindenki a fiúkról....
mert azért egy teljesen új csapatunk van s egész jó lehet..
@Licsimi: s szerintem min másfél sornyi fiatalunk van :)

a védôk...??? az már nem olyan rózsaszín...
Ami Hetét illeti... Szerintem teljesen jogosan állították ki a végén. Olyat egyetlen játékos sem engedhet meg magának, hogy szinte nekimegy a bírónak! Gondoljunk bele, hogy ha ezt a Divízió 1-es VB-n csinálja egyből több meccsre el is tiltják!
Azt hittem Zolinak véget ért a "gyerek" korszaka, amikor állandóan hülyeségeket csinált (feleslegesen kijött a kapuból stb.), de a jelen esetnél erősen megkérdőjelezném, hogy mikor adnék neki újra válogatott mezt. Mert az kitüntetés. És ezzel a magatartással az egész válogatottat hozza nehéz helyzetbe.
Pusztán csak érdeklődöm, nem volt ott véletlenül valami kislesféle?
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne ilyenkor külföldi bírót hívni, annak legalább csak a ténykedése miatt lehetne az anyukáját "letestiszabadfoglalkúzásozni", nem kéne ilyeneken filózni, hogy most merre kompenzálja a hazai pályát... Legalább a magyarok meccseire...

Meg nagyon halkan jegyzem meg, hogy amennyire kihámoztam, olyan bíróképzés van nálunk, hogy kb. ötször két óra elméleti fejtágítás után "működési engedélyt" vagy mit kaphat egy sikeresen vizsgázott résztvevő...

Ja, és gratula a (z új) Fiúknak, nem lesz itt "Mohács" pár év múlva sem...
@jacint70: nem volt kisles, előbb a korong ért be.
Le kéne higgadni.A tornát nem nyertük meg de 3 nap alatt majdnem 3 Magyar csapatot láttunk. Mi is volt a cél? A korongot Hete benntről húzta ki,Balog Tibi is látta a studióban,hallgatott is.Hetéröl nem irok,Kardos 52 leirta pontosan,egyezik a véleményünk.A végéért kár volt és nem a csapatra gondolok.
@46: szerintem is gól volt. magyar vagyok-e?

eltelt másfél óra, lassan ideje lenne levenni, hogy nem ez a fontos ez után a torna után.
@AG 2.0: Köszi a választ egy fel sem tett kérdésre. De a szó mindig nagybetűvel kezdődik a mondat elején, így: Magyar vagyok-e?
@46: Nem akarsz lepihenni?
Hete nagy hülyeséget csinált, még egy ilyen "érdekes" bírói ítéletet is el kell viselnie egy játékosnak. A bíró ilyen inzultálása, testileg vagy csak szóban, sehol sem megengedett, akármilyen hülye a spori. Kiváncsi leszek Sator mester véleményére!

A mai meccsen már nem tudtak úgy villogni a fiatalok, ezek a szlovének még a legjobbjaik nélkül is elég erősek. Remélhetőleg a VB-n revansot veszünk, bár pokolian nehéz lesz!
@46: viccelődsz? oktatsz engem? hát aztán mire is fel?
@AG 2.0: Miért viccelődnék, vagy oktatnálak?
@csiki hokis: De jó,hogy sokan szarkeverésre használjátok a blogot.Nem arra készült!
Sziasztok,

Igaz ami igaz,a vége nem sikerült valami fényesen,de azért valljuk be a fiatalok gyönyörű játékot játszottak.És ennek itt még nincs vége!!!
Nekünk az a dolgunk,hogy a csapattla legyünk és szurkoljunk Nekik.

üdv
CSúszka
süti beállítások módosítása