HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Jesenice 4-2

2009.10.27. 22:04 D. Gromov

Izgalmas meccsen húzta be a nagyon fontos győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Úgy tűnt, tényleg jobb csapat a magyar, mégis az ellenfél vezetett 1-0-ra, majd 2-1-re, ráadásul további helyzetek is voltak bőséggel a kiválóan védő Satosaari kapuja előtt. Más kérdés, a hazaiak számolatlanul lőtték a kapuvasakat, különösképp az első harmadban. Óriási gólpasszt adott Ladányi, hatalmasat hajtott Vas János, máris megszerezte első találatát Bronhammar, 4-2. Mivel a Medvescakot 4-3-ra legyűrte Zágrábban a Villach – a horvátok kis híján visszajöttek mínusz négyről –, megint hetedikek vagyunk. További eredmények: Graz–Linz 4-5, Klagenfurt–Olimpija 2-1, Salzburg–Vienna 2-3.

69 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voláááááááááááááááááááááán! :)))
Grat. a fiúknak a mai győzelemhez,kellett ez a 2 pont mint falunak az áram!!A lényeg a 2pont volt akármi áron is és a Jesenice pont nélküli távozása!Árpival mi történt?Eddigi leggyengébb produkciója volt a mai!Palko Matrixot nyomott, Vas Janko végre belőtte a szólóját és Ratyinsonnak adta a műsorközlő!!Ő ott a kalitkában melyiket meccset nézi?Cseh 2-t??Barátom is közel állt ma a góllövéshez-ráadásul fonákkal-de a kapus "bravúrral" hárított!Csütörtökön más fokozat és nagyobb odafigyelés kell a győzelemhez.(Toki első,Balu második gól előtti hibája akkor nem engedhető meg))Folyt. köv. csütörtökön!
@rol71: teljesen jó meglátás, így történt minden. És még az én jelenlétem is elbírta a csapat. MEGTÖRT az átok, megtört az átok, hej, hej!!! :))
üdv, Raon
@ekj:Köszönöm!Iszol valamit? ::))
Jéééé tényleg nem harapnak a "BB"-sek....így is jellemezhetném a fiam örömét a meccs után.
Köszi fiúk-lányok,nagy öröm volt ma Tominak a dobolás,veletek!(remélem tudok fotót szerezni róla valahol)
Volán:Fantasztikus volt,csak így tovább.
Szerintem ma a szurkolás is jobban ment mindenkinek.
Hajrá Volán!Csütörtökön ugyan ilyen lendülettel....
@rol71: felkeres a büntetőpad fölött, a harmadik-negyedik sorban, és megeszik veled egy hotdogot
Szép volt fiúk!!!!! Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett a vége felé a 4ik sort hanyagolni. Pedig ők igen tetszetős játékot mutatnak meccsről meccsre. Harcosak, bátrak, ütköznek, hajtanak... Örültem hogy az új srác betalált, de csütörtökön sokkal nehezebb feladat előtt áll majd a csapat. Ott nem engedhetünk meg ilyen hibákat mint pl Tokaji az első gól előtt.
@endreandras:Ne szidd a dunaújvárosiakat mert én megint megkaptam másik cikknél, hogy a győztes meccs után megint hibákat vélek felfedezni!!!
@AG 2.0:Várom! A jónak sose voltam az elrontója!:))
@rol71: az én szememben nincs dunaújvárosi és nincs fehérvári, nincs svéd és nincs finn, hanem volános van. ha valaki hibázik azt igen is észre kell venni és elgondolkozni rajta. elgondolkozni azon hogy miért kell egy védőnek a kapu mögött vagy a saját harmadunkban utolsó emberként cselezni. és nem csak tokajira gondolok, hanem van még pár védő aki hajlamos érdekes "trükkökre".
@bobitomi: Sajnos ma elég hiányos volt a csapat, de remélem a következő meccsen megismerhetem!:)
Szép volt fiúk, nagyon fontos meccsen győztünk. Néha azért csináltunk hajmeresztő dolgokat, főleg hátul, de nem akarok háborogni mert lényeg, hogy a két pont a zsebünkben van. Szerencsénkre a riválisaink vereséget szenvedtek, így egy kicsit sikerült elszakadni az Olimpiától is.
Azért a Fanunk(99) jégkori tudása is említésre méltó, láthatóan élvezte a saját produkcióját, grat neki az utolsó körért:)
nem vagyok Volános sőt még nem is szeretem őket! De le a kalappal elöttük remélem a DAB is nem sokára lesz olyan helyzetbe hogy az EBEL-ben vagy az osztrák másodosztályban helyt álljon
Sziasztok! Grat a fiúknak az eredményhez. A szép játékot most inkább hagyjuk. A lényeg a két pont. A védők valóban nem voltak ma a csúcson, de az vesse rájuk az első követ, aki a munkája során soha nem hibázik. Ezek a hibák jobbak egy ilyen meccsen - amit így is hozni lehetett, max mi nézők öregedtünk pár évet - mint amikor a jó játék elengedhetetlen. Benk játéka ma viszont igen megnyerő volt, Peterdi is egyre jobban beilleszkedik, így lesz ebből egy jó csapat.
M.Lac van egy rossz hírem, a fan lelökött fan trónodról, amit ma művelt az még a te számodat is felülmúlta, ami eddig a csúcs volt.
Hajrá SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!!
@beth01: semmi gond, Laci ma előadott egy másik számot, már az első szünetben egy laza mozdulattal rövidujjúra vetközött - beszéltük is, hogy ha vezetnénk pár góllal, ebből simán lehetne klasszik félmeztelen tombolás is a palánk mellett. Szóval nem kell aggódni, pár ilyen idegőrlő meccs, és meglesz az új vezérhuligánunk. :))
@Raon: Laci és a vezérhuligánság... :DDDDDDD Ez tetszik.. :DDDDDDDDDD
Csodálatos gólok - elképesztő hibák!
De, a 2 pont a szatyorban van! Grat!!!

Amin nem tudok napirendre térni: a bírók!
Ha nem osztrák csapat játszik, akkor ilyen "lazák"?
@Raon: így már OK. pedig már ajánlani akartam, hogy lassan gyűjtögessen a következő fan fellépésére, hogy visszaszerezze a trónt.
Ami a meccset illeti: ÓRIÁSI gratuláció a srácoknak, ez kemény férfimunka volt! Ilyen meccs után tényleg nem érdemes játékosokat elővenni (persze amúgy sem), de Roli helyett most magamra vállalom ezt a szerepet - igaz, a véleményem nem kritikának szánom. Pedró számomra újfent bizonyította, hogy elképesztően ráérzett arra, ami ide kell. Godó passzainak ismét szeme volt, Palkó egyszer villant, de akkor nagyot szólt, és Vas Jankó és hozta azt az extrát, amiért imádjuk. David Bonhamar nem csak a góljával bizonyította, hogy remek támadó szellemű védőjátékos - jó lesz ő ide, ha tudja tartani ezt a szintet. :)
Kritika helyett pedig inkább vágyálom: sajnáltam Benket azért a fonákért, biztos nagy lökést adott volna neki egy gól, de Vaszjunyint is a kettős kapufáért. Mellettük még Vas Marci kapcsán érzem azt, hogy nagyon kellene neki egy gól, mert ma is volt három olyan ziccere, amelyek után ő is nagyon bosszankodott, hogy nem lett belőle gól.
Egyébként ritka hajtós, darálós meccs volt - sajnos az elején kihagytuk a ziccereket, a Jes. meglépett, és utána ránk tudta erőltetni ezt a szellősen védekezős, nagyon kemény, darálós játékot. Elképesztően nagy helyzetek maradtak ki a kapuk előtt, ha két harmad után nyolc-nyolc az állás, egy szavunk nem lehet. Ezért is óriási, hogy a második, harmadik harmadot megúsztuk gól nélkül - és ehhez a szerencse mellett Tomi is nagyon kellett.
Ami a védőinket illeti, én a kritika helyett inkább az aggodalmamnak adnék hangot - Toki nem szokott ilyen hibákat véteni, mint most, szerintem jócskán túl vannak terhelve Baluval. Talán érdemes lenne pihenőnapot adni neki, elvégre most már van elég védőnk! Hosszú még ez a bajnokság, és remélem nem lesznek kiszipolyozva a kulcsjátékosaink...
De hogy egy pozitív gondolattal zárjam: és mi lesz itt, ha megjön Nathan! Nagyon durván brutál jók leszünk, hej, hej!!! :))))
@EisHockey: igaz, érdekes felfogásban vezettek, de legalább mindkét csapatnak engedték a keménységet (igaz, most talán nekünk lett volna jobb, ha szigorúak a bírók).
jó kis meccs volt, csak azt nem tudom, hogy a hangosbemondó, hogy tudta összekeverni Palkovicsot Vas Jankóval??? :)
@miki78: A bíró azt diktálta be, hogy Palkovics, a hangosbemondónak pedig azt kell bemondania, amit a bíró mond.
Biztos vagyok benn hogy az össz 2-2perc kiállítás ebel rekord(ebből 1ik páros)ilyen sem volt még hazai pályán osztrák sporikkal.Nagyot küzdöttek a fiúk ,le a kalappal előttük.Hazai győztes meccs után nem illő negatív dolgokat írni,én sem annak szánom,de nehéz nem észrevenni,hogy 2 válogatott védőnk full kivan facsarva.Rengeteget vannak jégen,sokszor dupla soroznak,nemcsoda hogy ennyit hibáznak,mint ma is,de az utóbbi hetek hazai meccseinek góljait visszanézve rengeteg gólt ütöttek róluk.Most hogy itt van Bornhammer ,talán lehetne őket pihentetni,nem fiatalok még rengeteg meccs van vissza,sűrű a bajnokság,nem kellene megszakítani őket.Azt hogy Flinta aki hátvéd miért nem játszik,megsem említem,mert felesleges úgysem jön rá értelmes válasz,csak ködösítés,nagyobb rejtély ez számomra,mint matek érettségin anno az x12 megoldó képlet.
Jó meccs volt! Szép volt fiúk!
A lényeg, hogy begyűjtve az oly fontos két pont és buktak a közvetlen riválisok!!!

@bobitomi: Tomi klassz kissrác. A jövő nemzedéke pedig elhiheted, jó kezekbe került ;)

@beth01: :) ez így van rendjén :) Egyébként a szülinapos 23.-ik hamarosan élménybeszámol az oldalunkon.

@Raon: @Thomas_AV: Mit tehetek én, ha meleg van a csarnokban :)

vezérhuligán??? Még viccnek is rossz...
Második harmadban volt egy vicces szitu... Palkó meg az Árpi szépen egymásnak mentek, hirtelen nem tudtam sírjak vagy nevessek:D De amúgy tetszett a meccs, szép pörgős játék. Mondjuk a Salzburg ellen ennyit majd biztos nem lehet hibázni, de grat a fiúknak!!
Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált FAN!!
Hello
Grat a fiúknak.
Szeretném már most kérni, hogy a csütörtöki meccsre adjon valaki egy streamet, ugyanis a sky adja majd élőben. Vagy megírhatná valaki, hogy neten hogy lehet nézni a sky adását.
Grat mégegyszer! Hajrá Volán
@KCs: az lehet, de olyan egyértelmű volt.. :)
@Raon: akkor már biztos hogy Martz visszajön? Örülnék neki...
@exL:1: Félve kérdezem, mert régóta feltűnt, hogy sokan milyen hévvel követelik Flintát a csapatba:

Látta közületek vki Flintát ezen a szinten (úgy értem EBEL szintű csapatok ellen) annyit játszani, hogy véleményt tudjon róla alkotni vagy csak Csató Imi felé áradó általános (és megérdemelt) tisztelet az oka, hogy ilyen erős az igény?

Szerintem az általad említett "ködösítésnek" végtelenül egyszerű oka van, mégpedig, hogy az edzőpáros nem tartja még elég felkészültnek, de Csató Imivel kötött megállapodás miatt keretben tartották. Egyébként ha jól emlékszem Gabbá már lenyilatkozta az NSO-nak, hogy Martz érkezésével ő kerül ki.

Szóval, ha summázni akarom a véleményem, nekem az egész történetben az nem tetszik, hogy egy tehetséges, de ezek szerint még erre a szintre nem elég jó játékost ilyen sokáig távol tartottak a játéktól (mondjuk MOL liga) és a fejlődéstől csak azért, mert a felek nem teljesen voltak őszinték egymáshoz.
@barney's: Hello.Nem tartozom a Flintát a csapatba követelők táborába,eddig még soha nem írtam róla,mert úgy gondolom az összeállítás legyen az edzők dolga,márha objektivek tudnak maradni.Botondot a felkészülési meccseken láttam játszani (ebel csapat ellen is )egész jól nyomta (a mostani védőink közül ,hidd el akad tudásban mögötte lévő)Az a fura hogy némely védőnk a seggén veszi a levegőt a 2ik.harmad közepén mert annyit van bent,sokszor ráhúz azaz duplasorozik,(emiatt sok gólt kapunk , minden hazai meccsen volt ebből már gól, hiába rutinos sokszoros válogatottakról van szó) Ezért nem értem hogy legalább 1-2 csere erejéig, miért nem küldi be Flintát a finn mester,ez rejtélyesebb mint a gabonakörök.Pedig ha itt van nálunk,nyilván nem rossz játékos . Minden más edző pihentetné a legjobbjait ,főleg mikor eldőlt a mérkőzés,és beküldi olyankor a cseréket,had edződjenek,tolvanen nem,hogy miért azt csak ő tudja ( vagy nem )Ankéton is megkérdezték ezt, de csak terelés volt a válasz.... no comment
@barney's: Hello.Nem tartozom a Flintát mindenáron csapatba követelők táborába,mert úgy gondolom az összeállítás az edzők dolga,ehhez értenek ezért kapják a fizetést.Még soha nem irtam Csato Iminek ,sem pedig róla,pedig megérdemelné azért, amit a jégkorongért tett határon innen és túl.Flintát felkészülési meccsen láttam játszani (ebel csapat ellen is) nem nyomta rosszul,hidd el van nála tudásban gyengébb védőnk,aki pályára lép az osztrák bajnokikon.Az a furcsa hogy ott van a keretben nálunk,tehát rossz nem lehet,és mégsem teszik be,még akkor sem amikor már eldőlt a mérkőzés,és pihentethetnék a legjobbakat,ezzel rutint és jégidőt adva a fiatalabbaknak.Válogatott védőink követnek el gyermeteg hibákat meccsről meccsre,ami miatt sorra kapjuk a gólokat,vagy épp ment bravúrral satossaari.Nem azért mert bénák lennének,( a direkt nem nevén nevezett védőink )hanem azért mert hullafáradtak,nem tinédzser korúak rengeteget dupla soroznak,és az ebel ahhoz túl jó bajnokság hogy ezt büntetlenül lehessen csinálni.Ezért érthetetlen hogy legalább 1-2 csere erejéig miért nem kap Flinta jégidőt.Ankéton is megkérdezték ezt a finn mestertől,de a válasz nagyobb ködösítés volt ,mint amit egy nebelwerfer üteg okozott a 2.ik világháborúban.
@PMilan83:
Örülhetünk:D

"Ocskay Gábor a kanadai center, Nathan Martz érkezéséről is ejtett néhány mondatot: a legutóbbi szezon egyik fehérvári kedvence minden bizonnyal már pénteken megérkezik, papírjai pedig addigra rendben lesznek, így nagyot erősödik a keret..." (FM Hírlap)
malőr .2x irtam le majdnem ugyanazt ,mert nálam a 8.22es hozzászólásomat nem küldte el,csak percekkel később ,miután átfogalmazva leírtam még 1x .sorry
Könyörgöm!!!KAPUVAS!!!!
@exL:1: Szerinted melyik játékossal tehetik meg azt, hogy bizonyítási lehetőség nélkül küldik el egy csapattól??? Itt sztem Csicsó bá nagyot hibázott...Elhúzta a mézesmadzagot...
@AVfan: A "kapufa" egy állandósult szókapcsolat, afféle metonímia, melyben a jelentésnek már rég nincs köze az eredeti kialakuláshoz.
Fociban sem fából van rég a kapu, mégis így mondják. (Kapualumínium, szép is lenne...) Ilyen még pl. a vállfa is: a mai műanyagokra is azt mondják, egyszerűen ez a neve.
Maradjon nyugodtan kapufa, aki meg akarja, mondja kapuvasnak. Egyik sem hibás!
Úgy látom, megint nem adja a meccset a Sportklub. :(

Lesz esély valahogy nézni, vagy nincs mese, utazni kell?
@montipájton: nagyon báncccsa a fülemet, és vagyunk még így ezzel páran...
@AVfan: Anélkül, hogy állást foglalnék e kérdésben, annyit már rég hozzá akartam tenni ehhez a témához, hogy egyrészt hogy jön bárki is ahhoz, hogy az edző(k) szakmai szuverenitását megkérdőjelezze, másrészt hogy feltételezheti, hogy a szakosztály-vezető állítja össze a csapatot, harmadrészt, hogy Jarmo Tolvanen nem azt rakja be a csapatba, akit jónak lát?
Gratula a fiúknak! Mindamellett ez a védelem hajmeresztő dolgokat művelt, szinte senki nem volt, aki ne bénázott volna. Ladányi viszont hatalmasat játszott, olyan passzokat osztott ki, hogy öröm volt nézni! Nekem a Vas M. - Pedró - Benk sor is nagyon tetszett! Viszont érzésem szerint a 4. sorból nagyon hiányzik Kóger, vele sokkal jobban ment...
Szép győzelem! Sok ilyet kívánok még a Volánnak!

de sajnos, minden ellenfél tudja, hogy elég az első sorunkat megfogniuk, és akkor partiban lehetnek... a többi sor nem igazán gól és pont erős sajnos, és még hosszú a bajnokság, az első sort nem lehet sokáig facsarni....

Hajrá AV19!!!
@F. Kapus: Szerinted Boti és Pire leigazolásánál nem volt jelentősége annak, h Csató Imi fizeti őket??? És erről nem az edzővel kellett tárgyalni.
Ha őt nem tartja jónak Tolvanen, akkor miért igazolták le? Mikor Botond érkezett már itt volt az edző is...
De mindegy is, mit írunk, mert a tény az sajnos tény marad.
@AVfan: Nyilvánvalóan volt, de ez ügyben elég részletes tájékoztatást kaptunk, azt hiszem. Szerintem Flintát azért igazolták le, mert hosszú távú lehetőséget látnak benne. Ha háromhavi közös munka alapján a finn edző úgy dönt, hogy jelenleg nincs helye a csapatban, akkor nem játszik, ez sajnos ilyen egyszerű.
Ha jól értem a vezetés koncepcióját, a tavalyi tapasztalatokból kiindulva, idén jóval nagyobb keretet állítottak össze. Ha jól látom Tolvanen szakmai elképzeléseit, 6-7 hátvéddel fogja lejátszani a meccseket. Ebbe a keretbe Flinta jelenleg nem fér be nála. Ha lett volna sérülés és eltiltás, nyilván befért volna. A pillanatnyi csapat-összeállítás az edző feladata, akiről feltételezhetjük, hogy azokat szerepelteti, akiket a legalkalmasabbnak lát erre a feladatra. Ebbe a kérdésbe másnak nem lehet beleszólása.
Amúgy a keretben van még jó néhány fiatal, akik még nem játszanak az EBEL-ben, de a jövő az övék lehet. Mindenkinek eljön az ideje, vagy rosszabb esetben nem.
Hozzáteszem, én is szívesen láttam volna Flintát többször a jégen, de szerencsére nem rám, nem rád és nem rol71-ékre van bízva a szakmai munka :)
Ha most is nem fér be az EBEL-be, az idei jó tanuló és megerősödésre alkalmas szezon lehet a számára, és ha csak 23 évesen válik stabil csapattaggá, akkor sem mondhatjuk, hogy összedőlt a világ. Én azt kívánom neki, hogy tartson ki álmai mellett, mert szerintem nem áll messze a teljesüléstől, csak úgy tűnik, még munkára és tüörelemre van szüksége ehhez.
Vagy szerinted az lenne a jó megoldás, ha valaki rászólna Tolvanenre, hogy rakd már be a Flintát, ha már szerződtettük?
@F. Kapus: nem, de lehet őt is kölcsön kéne adni, mint a be nem férő csatárokat.
@Nick Snot: Gondolom, minden illetékes napok óta töri a fejét a legjobb megoldáson.
@F. Kapus: Ne haragudj, de elfogultságomra hivatkozva már nem szeretnék erre a témára reagálni.
Nem szeretném Tolvanent befolyásolni a csapatösszeállításban, de elgondolkodhatna,h akkor Őt miért is igazolta le a csapathoz...
Én voltam, a 23. játékos.

Húú ez hatalmas élmény a számomra,ennél jobb szülinapi ajándékot, nem is kaphattam volna.Ezt az ajándékot köszönöm: Anyukámnak, Apukámnak, Anikónak, Évinek, Mónikának, Zolinak, Pierrenek és legfőképpen bátyámnak Rollernek.
UI: Remélem mindenki élvezte a "4" harmadot.
@Norbee00: nagyon szépen felálltál, gratulálok! :) Hatalmas élmény lehetett!
@AVfan: Nem haragszom, megértelek.
@Norbee00: Mi könnyesre röhögtük magunkat, köszönjük. Nagyon szimpatikus volt, hogy végigcsináltad, nem vágtad le még az utolsó kanyart sem :)
@Norbee00: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!:-)

szerintem sokan azt hitték, hogy jeget csak a whiskiben láttál :D
@Norbee00: Élőben adta a tévé :) Izgalmas volt a negyedik harmad! ;)
@Norbee00: páran körülöttem úgyis hosszabításra tippeltek!!! :-)))
egyébként gratulálok, felejthetetlen élmény lehetett!!!
@F. Kapus: szia...remélem még elolvasod...
sztm senki nem kérdőjelezi meg az edző hozzáértést (legalábbis én nem).pusztán nem értem/értjük h miért nem pihenteti a játékost ha lehet és van helyette ember.tavaly az insbruck ellen 7 vagy 8 gól után már csak a 3. és 4. sor volt benn ha jól emlékszem, de lehet h előbb.tudom más csapat más edző de akkor is.
ankéton ha jól emlékszem olyasmi hangzott el hogy 3 bekkpárral játssza végig a meccseket a csapat ha nem jön közbe semmi...hát közbe jött (david) tegnap mind a 7 védő játszott.na ennek mi értelme david miért játszik egy sorban tokival vagy ondrejcikkel utána balu allennel???
kíváncsi leszek hetényi zoli mikor lesz majd csatár :D:D

bocs a kommentért...
@F. Kapus: olvasd el a gmailod lécci :-)
@endreandras: Miért kell mindig csak a hátvédek hibáját kiélezni. Persze hibázik, és gólt kapunk belőle- égbe kiáltó bűn? És hányszor adták el a csatárok a korongot? Vagy rossz passz miatt, ellenfélhez került! Nem lett gól, így nem is törődik vele senki! Csapatjáték! A csatároknak is kellene védekezni, és nem a kék vonalról nézni, hogy majd csak kikaparja valaki a korongot. Amellett mindenkinek csak annyi hibája legyen, mind a két védőnknek! Akkor nem ennyi lenne a lőtt gólok aránya, mint most. Na de hagyjuk! Szurkoljunk a csapatnak, és ne hátvédnek, vagy csatárnak!
Mindenkinek azt kívánom, csak annyit hibázzanak az életben, amennyit Toki a jégen!
süti beállítások módosítása