HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Ferencváros elgázolta a Brassót

2009.10.23. 21:31 kerusz

A Mol Liga mai első mérkőzésén a Vasas Budapest Stars az örökmozgó Holéczy révén 226 perc 24 másodpercig tartó gólcsendet tört meg egy emberhátrányban ütött góllal. Az előnyt Kangyal duplázta meg a súlyos sérülése után most visszatért Majoross gólpasszából. A hazaiak idei szokásuk szerint megint a mérkőzés végén kezdtek felzárkózni, Láda Balázs góljával, de ez most késeinek bizonyult, három vesztes meccs után a Vasas ismét győzött. A végeredmény 1-2. A másik mérkőzésen tovább folytatódott a brassóiak vesszőfutása. Sem Fülöp Rajmond, sem a helyére beállt Balázs Csongor nem tudta útját állni a hazai rohamoknak. A hazaiak kétszer is emberhátrányból találtak be, és ismét nemcsak az első két soruk volt eredményes, összesen 12 játékos szerzett gólt vagy adott gólpasszt. A vendégeknél a bíztató idénykezdet után valami nagyon elromlott. A végeredmény 11-3.

34 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyen mérkőzést életemben nem láttam,a brassói székelyek nem akartak hokizni. Ki érti ezt?! Unalmas,rossz meccs volt,gratulálok az FTC-nek!
A MOL ligában a mérkőzéseket a csapatok edzői és vezetői közötti különbségek döntik el... Bár lehet ma is inkább a bírók csaltak...
A Miskolc - Stars meccsen az nso szerint Szajbert Krisztián volt a vendégek edzője, ő is nyilatkozott.
Kitűnő ötlet volt a Brassót bevenni. A jégen belül is és kívül is igazi üde színfoltjai a bajnokságnak. Hozzáértő, korrekt sportvezetők és képzett, ambíciózus játékosok ritka szerencsés kombinációja ez a klub.
A Starsnak szerencséje volt hogy ma a Miskolc volt az ellenfél .A Miskolcnak pedig hogy a Stars..A két kapus döntött Rajna hozta magát igy egy Duschek baki végzetes volt.
@csiki hokis: Csak azt folytatja, amit a tisztelt Brassói vezetők elkezdtek...
@Spigott: én is olvastam, de mint tudjuk nem ez az első bakijuk a szerencsétleneknek:D
@KCs: bár közöm nincs hozzá, de télleg kicsit olyan vagy néha, mint a Muppet showban a két vén g*ci... :D:D:D Azok is mindig mindenen morognak :D:D:D mire jó ez? Majd ha a mi házunk táján minden tökéletes lesz, akkor talán van sanszunk fikázni másokat... Az első EBEL évünkben Neked hogyan esett volna, ha pl a klagenfurti, vagy bécsi szurkerek fikázzák a volánt? minek kell ez?
peace...
@Leo945: Ha a Volán klubvezetői úgy nyilatkoztak volna, mint a brassóiak tették, többezer eurós bírsággal a padlóra küldtek volna minket, és a következő évben el sem indulhattunk volna az EBEL-ben.

De a Mol Liga nem az EBEL, itt ennek a büntetési tétele 0 ft és 0 meccs eltiltás.

Jó, persze az EBEL-ben le van írva, hogy tilos sértegetni a bírót, a Mol Liga versenykiírásában, nincs. (Mondjuk amikor Kóger Istvánt eltiltották, akkor még nyilván le volt, de megesik az ilyen - eltűnnek mondatok...)

És hát az EBEL-ben az ügyben döntést hozó négyfős testületnek aligha lehetne tagja a Volán egykori szakosztályvezetőségi tagja, míg a Mol Ligában most tagja volt.

Apró különbségek. "Nem elég A csoportosnak lenni, annak is kell látszani." - ez volt tavaly a jelszó, amit Kovács Zoltán adott ki.

Idén ez úgy látszik, "Nem elég Divízió 1-esnek lenni, annak is kell látszani"-ra módosult.
Ha ez az óvodás stílus fog folytatódni, sokan mennek néhány napos pihenőre. Tessék nyugodtan fenyegetésnek venni. Nem érdekel, ki kezdte.
@KCs: kiegészítés: " a Mol Ligában most tagja volt a Brassóé"
@biowolf: bébibogyó... amúgy a brassót "védtem"... nem tűnt fel? de köszi ha ezért gyíkarc lehetek... Tényleg én is lassan úgy járok, hogy inkább elolvasom, mit írnak kapusék, aztán a kommenteket meg sem nézem... nem engedi ezt az orvosom :D:D:D
@KCs: a szakvezetést illetően nincs gond, azt osztom... én a "képzett, ambíciózus játékosok" élcelődős részre értettem ezt...
@Leo945: Az "ambiciózus"-t azért írtam, mert a nyitóhozzászólásban azt írta a meccs szemtanúja, hogy "brassói székelyek nem akartak hokizni". Ez meg szerintem nagy gáz, ha így van.
@KCs: A játékosok - egy pár kivétellel- az idei Mol Liga szintjéhez képest tényleg képzettek és esetleg ambiciózusak is, viszont a vezetők és főleg az edzők hozzáértése nagyon-nagyon-nagyon sok kivánnivalót hagy maga után. Ezzel a vezetőség-edzők felállással már most kibérelhetik az utolső helyet. Sajnos.
nem értem miért kell a durci gyereket játszani a brassónak ,örüljenek,hogy minél több meccset játszanak!
a multkori macik-brassó meccsen mikor kiállították az Antalt,nem tudom ,hogy 1ember ne lenne potolható!
és nem fújt a brassó ellen a bíró szerintem!
amugy a mai meccsen a stars ellen mákjuk volt a vendégeknek egy hatalmas Dusi hiba amit előtte egy eladott korong okozott megpecsételte a sorsunkat,hát nemtudom milyen jónevű játékosok alkotják a starst de vagy ők sülyedtek le vagy a többiek nőttek fel mert nem egyhűdejocsapat szerintem,ha úgy játszottunk volna mint a Dab ellen akkor egy sima győzelemnek kellet volna következnie de ma álmosak és körülményesek voltunk!
A szint nem változott csak néhányan képesek erre néhányan nem és ma ez volt a meghatározó.Egy hiba és végzetes .
szerintem is az edzoben keresendo a hiba mert azert nem mondhatjuk hogy gyengek a brassoi jatekosok Antal, Petres , Goga , Adorjan , Elekes , Lorincz stb srb azert nem rossz jatekosok es a Mol ligas csapatok nagy reszebe siman belefernenek szerintem,
sajnalom hogy igy elcsuszott a csapat az szezon elejen remenykedtem egy 4-5ik hely korul de ugynez ki erre esely sincs sajnos valamit nagyon gyorsan kell valtoztatni a csapatnal
Nem kell itt még senkit sem temetni. Van még vissza sok meccs. Arról nem beszélve hogy az látszik, nem sok különbség van a csapatok között. A rájátszás során lesznek még meglepetések meglátjátok.
@polarbears: Szerintem is hatalmas szerencséje volt a Starsnak. Még ilyen játékkal is verni kellett volna őket, mert rosszul játszottak. Csak hadonásztak össze-vissza és találtak két gólt.

A Miskolc sem volt igazán formában, de több góllal adósak maradtak a fiúk. 3 kapuvas, néhány kihagyott ziccer, ami nem feltéltenül Rajna bravúrjainak tudható be. Dusi tényleg nagyokat védett, amíg nem következett be a nagy potya.
Azt elismerem, hogy a Stars jól védekezett, de a támadójáték nem volt átütő.

Nem csak Dusi volt a hibás az említett gólnál szerintem, nem volt hátul senki rajta kívül... Egyedül oldja meg Holéczy ellen? Akkor ért hátra kb. a védő, mikor Holéczy be tudott fordulni a kapu mögött.

Sajnálom, hogy így alakult, nem erre számítottam. A Stars nem megérdemelten, egy - szerintem - unalmas meccsen nyert...

Hajrá Miskolc!
Dusié volt az de tényleg nem csak ő volt felelős a vereségért.
@malibuhc: Már máshol is akartam írni... óriás meghajlás előtted, hogy az amúgy visszafogott és kimért kommentjeid ellenére most így kihoztak a sodrodból és úgy nyílvánulsz meg ahogy... Tetszik! Csak így tovább! Szerintem sem szabad annyiban hagyni az ilyen dolgokat! Részletesebben majd személyesen.
Jó meccs volt, szépen elkentük a brassói legényeket. Szép volt fiúk! Szép volt Pesti Srácok!
Jó meccs volt, szépen elkentük a brassói legényeket! A hangulat mondjuk nem volt akkora, mint legutóbb az Újpest elleni derbin, de a gólok kárpótoltak minket. Öröm volt nézni őket!

Szép volt fiúk! Szép volt Pesti Srácok! Hajrá Fradi!
@EmceeMike: Nem volt rossz meccs, a játék képét tekintve viszont nem reális az eredmény. Azt is hozzá kell tenni, hogy az FTC 2. gólját a lefújás után kotorta be a brassói kapus és mégis megadták, valamint a büntető sem volt büntető. Mindkettőt jól láttam mert a kapu mögött álltam. Az eredményt tulajdonképpen ez nem befolyásolja, csak nekem mint semleges nézőnek is feltűnt. Gratulálok Gomeznek a 2 góljához!
@Szanee: Jaaa! A hangulat: homályosítson fel valaki, hogy egy FTC-Brassó meccsen miért az Újpestet kell szidni vagy éppen Trianonozni? Egyszerűen nem tudom felfogni mi ennek az értelme!
@Szanee: Azt is vegyük hozzá, hogy az 2. percben meg nem adtak meg egy gólt, ami bent volt, de egyik bíró sem ért el a kapuig és a kapusnak sikerült kiszednie annyi idő alatt :)
@MaAtE: lehet nem egy meccset neztunk. a miskolc csak a 3. harmadban volt - talan - egy picivel jobb. az elsot egyertelmuen bukta, ott a starsnak annyi helyzete volt, hogy akar 3-al is mehettek volna.

rogerre pedig figyelni kell, ha o ott van nem lehet elaludni :) a kapust sajnalom, mert biztos idegesito igy golt kapni. nezokent viszont jo volt ilyet is latni.

nem megerdemelt gyozelem? dehogynem.
unalmas meccs? hat lehet nem ragtad le a kormod, de megerte a jegy arat (megjegyzem 1 felnot meg 1 gyerek pont feleennyibe kerul a stars hazain. egyaltalan gyerekjegy...)

a hangulat viszont jo volt. a hazai stars meccsek kicsit meg csendesek. azert remelem hamarabb jon meg a hangunk, mint amire nyugdijas jeggyel jovok maciverest nezni :)
@Szanee:
Akkor rossz helyen álltál, ha a 2. gól szerinted nem volt bent, már az első kísérletnél.
A kapus botjának -, de bármelyik védekező játékos védekező harmadbeli bot - eldobása büntetőt von maga után.
Tisztelt Kerusz!

Mint szerzőnek neked teszem fel a kérdést hol olvasható Kovács úr értékelése?
Légyszíves szólaltassátok meg, mert ha szótlan marad a magyarországi játékvezetőkön marad a csalás vádja.
Ez azért fontos mert a szövetség is szótlan maradt az ügyben!!
Ez így a liga minősíti!
@Calgary: Kis türelmet kérek. Megteszi-e, ha Kovács edző videón nyilatkozik?
Természetes, ha kitér arra amire sokan kíváncsiak vagyunk!
@Szanee: De abszolút reális, a brassói legények mintha fáradtak lettek volna, lassabbak voltak és a helyzeteket sem használták ki úgy, mint a Pesti Srácok. A sok gól pedig felőrölte őket a végére, még ha lőttek ők is.

A büntető kérdésében nem tudom mi az igazság, egy ideig nem is értettem, hogy miért kaptuk. Aztán eszembe jutott, hogy mikor szoktak ítélni. A brassói kapus eldobta a botját. Aztán, hogy ez szándékos volt-e vagy sem, azt ítélje meg, aki jobban látta. A lényeg, hogy a bíró megadta.
süti beállítások módosítása