HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Graz–Fehérvár 3-2

2009.10.09. 21:48 kerusz

Sokáig nem történt semmi olyan a mérkőzésen, ami a jegyzőkönyvbe kerülhetett volna, aztán az első harmad végén gyors egymásutánban két grazi gólt írhattak be. 41 másodperc alatt szerzett kétgólos előnyt a vendéglátó. A második harmad felénél Ladányi 2+2 perces kiállítása alatt Vas János emberhátrányban szépített, majd Ladányi adott gólpasszt Palkovicsnak, így három és fél perc alatt ledolgozta a Fehérvár a hátrányt. A harmadik harmadban ismét egy grazi gól született, a végén hiába jött le a 93%-kal védő Hetényi, és 18 másodperccel a vége előtt hiába kaptak kisbüntetést a házigazdák, egyenlíteni nem sikerült, maradt a 3-2. A további eredmények: Jesenice–Medvescak 2-3, Olimpija–Villach 3-0, Salzburg–Klagenfurt 6-2.

42 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az már a 2. kisbüntetésük volt, amit a végén kaptak a labancok!
@Imőcz: bocs, javítom, kösz.
Nem láttam a meccset, így nehéz vélemény alkotni. Sajnálom, hogy nem tudtuk tartani legalább a 2-2-s eredményt. Istenigazából nem is annyira ez a meccs bosszant, mert egy jó formában lévő Graztól nem szégyen kikapni idegenben, jobban sajnálom a legutóbbi Olimpia ellen elvesztett meccset, sőt minden hazai meccsen elvesztett pontért nagyon nagy kár. Remélem Vasárnap elkapjuk a horvátok grabancát, és ismét előttük leszünk majd a tabellán.

Hajrá Volán!
Igen, az előző topicban volt róla szó, hogy esetleg a 9. helyre csúsztunk vissza, KCS tisztázta, hogy csak 8-ról van szó.
Az a gáz a dologban, hogy az OLL, RBS és a Zágráb is nyertek.
Verjük szét a Zágrábot, és akkor visszajövünk a partiba.
Nahát, másodszor jött be a szitu, és mindig a Volán volt bukóban:

1. Kedd: nyert a Stars, bukott a Volán, nyert az U20-as focicsapat.
2. Péntek (ma): nyert a Stars, bukott a Volán, nyert az U20.

Háromból kettő bejött. Na vasárnap mi lesz az ábra? Fociból még soha nem álltunk ilyen jól (az én életemben legalábbis)....
Elnéztem, vasárnap nincs lutri: két hokimeccs, hajrámagyarok!
Egyenlítésben mi vagyunk a legjobbak:) Simán!!!
@facsipesz: Az U20 vegen megmertem a vernyomasom, 180/120 volt, azt hittem elpatkolok :) Hatalmas siker ez, gratula a fiuknak. Vasarnap remelem mar Volan siker is lesz. A mai meccsen jatszott Flinta is, azt mondja eleg jol ment, allitolag Enekes Lajos a vegen meg is dicserte, amire nagyon buszke volt. Vasarnap hajra Volan es hajra U20 is.
Na vegre orulok hogy Flintat is hasznalja egy kicsit legalabb bizonyithat o is drukkolok neki fiatal jatekos szuksege van a tapasztalatra amit csak ilyen meccseken szerezhet amugy nem rossz ez az eredmeny egy ilyen csapattal a jovore nezve.
Vasarnap kell hozni a meccset hajra fiuk mindent bele.
Még az U20-hoz.. utoljára a tavalyi uccsó F1 futamon vert ennyire a szívem mint most... grat nekik.
A Graz meccset sajnos én sem láttam, de az azért látható h a 6-1 után jól összekapták magukat. Ezért is dicséret jár. Azért úgy veszem észre h egyre jobban összerázódik a csapat, meccsről meccsre jobban játszanak. Számomra már nem kétséges a rájátszásba való bejutás, sőt tovább megyek, az 5-6 hely környékére várom a csapatot.
@Horiko: Nem volt jobb a Graz, csak enyhe bírói hátszél /csatoimi után szabadon/ egyengette az útját. :(
Az első harmad nem volt nagy szám, a két bekapott gólért kár volt. Az első szitu a svájci figura volt, a második meg egy kék vonalról megeresztett bomba lövés, amibe szerencsésen piszkált bele a center. Szar ügy, de ált. védhetetlenek az ilyen esetek. A második harmadtól már jól ment a csapatnak, de sajnos nem sikerült behozni a hátrányt. Megérdemeltek volna a srácok egy pontot mindenképpen. Ez van, majd vasárnap :)
sziasztok: SZÉP VOLT HETE:)
Egyeseket, hogy lázba hoz a foci...:-)
Hockey forever, nagy szakadék utána jöhet a foci.
@Trailblazers1: :-) Nekem még a foci előtt van a kézilabda is:-)
jegkorong.tv/index.php?video_id=91009av

videó a meccsről ha még valaki esteleg... :-)
nálam sehol nincs a foci főleg a magyar!! :-(
Nalam a magyar foci = 90 percig csipore tett kezzel setalgato emberek, akiknek a meccsein neha egyetlen gol sem esik. Ezert nezem???

:-)
Büszkék lehettek magatokra.
Megneztem az osszefoglalot kulon orulok annak hogy Enekes pozitivan nyilatkozik Flintarol :)
remelem most tudott bizonyitani es ezutan tobbet fgojak jatszatni.
@EisHockey: az összefoglaló alapján tényleg úgy tűnik nem volt jobb a Graz, de alapvetően erősebb csapat mint a miénk, ezért én sikernek értékeltem volna az 1 pontot is.
@AVfan: Minden MAGYAR buszke kell legyen az U20-as valogatott tegnapi produkciojara, es egyaltalan barmilyen magyar sikerre a nagyvilagban. Itt mar mellekes az, hogy mi a hokit jobban szeretjuk.
@csatoimi: Pontosan erről van szó. Sosem értettem, miért szeretnek egyesek hivalkodni azzal, hogy nem szeretik a focit.
@KCs: Te ilyen megmondóemberke vagy! Itt nem szeretném kifejteni a véleményemet a focistáról, mint olyanról...
Hajrá Volán!
@csatoimi: Már megint megelőz valaki, aki hasonló véleményen van mint én! :)
Azért a mai fiatal focistáink már nem a csípőre tett kézzel sétálgatósak, hála istennek.
Hogy a bejegyzéshez is írjak valamit. Gratulálok a fiúknak! Az már sajnálatos, hogy a riválisaink győztek, de majd vasárnap nyerünk! :)
@ifjvit: Láttad az előző meccsen Németh flegma 11-esét? Na, itt a baj!
@AVfan: Szerintem meg ott a baj, hogy ilyeneket írsz. A legnagyobb világsztárok is hibáznak 11-est, sőt, még ennél nagyobb tétnél is. Egy fiatal srácnak pláne megremeghet a lába.
@KCs: áhh, inkább nem reagálok...
@KCs: az a legszebb, hogy Németh Krisztián eddig 30 percet játszott abban a formában, amit tud! Na, ezzel a 30 perccel vagyunk bent a 4 között! Minden sportesemény közösségi élmény, én tegnap egy kiskocsmában voltam olyan húszegynéhánymagammal. Frenetikus élmény volt!
Bár ez hokis megmondóoldal ,de azért leírom, aki nem tud örülni bármilyen MAGYAR sikernek - mindegy miben születik - az szégyelheti magát... egyébként én sem rajongok a magyar fociért, de igenis a világ 4 legjobb csapata közé kerülni nagy dolog. és nem hiszem, hogy alibivel, illetve csípőre tett kézzel történő sétálgatással ez sikerülhetett volna.
Igazából ez a meccs nem állt nekünk egy pillanatig sem.. az 1. harmadot átaludtuk. Alig jöttünk ki a félpályáig, de ott már nem volt erő, hogy befejezzük a támadást. A Graznak se voltak nagy helyzetei, de mégis lőttek 2-t. Akkor még az is benne volt, hogy nagyon kiütnek minket.

A 2. harmad is úgy kezdődött, mint az 1. Beszorítottak. LAdányi 2+2 perce viszont jót tett, találtunk két kontragólt :) 2-2

De nem lettünk jobbak, sajnos a 3. kapott gólunk ugyaúgy elkerülhető lett volna, mint a 2. Kár érte, mert a Graz hiába nyomott, nem voltak ziccerei.. de az erőnket láthatólag felőrölték..
Mi meg kapuvasat is ütöttünk kontrából..

Összességében 2-2-nél megfoghattuk volna őket, ha lett volna erőnk, de nem volt. Így az a csapat nyert, aki többet tett a győzelemért.

A bírókról: Balu leütésénél nem fújt semmit, pedig meg is sérült.
De za, hogy mindőssze 2 percig és 18 mp-ig voltunk előnyben, egy kicsit egyoldalúnak érzem még akkor is, ha nem volt durva meccs.

A játékosokról: Nem szoktam dícsérni Vas Jankót, de most ő volt az egyik legjobb. Rajta kivűl még Tokaji kiemelhető.
A többiek hozták az átlagot. Hetényin nem múlt semmi, sokszor nehéz helyzetbe hozták a védők.. ÉS neki is kijárna a társaktól az a bíztatás, amit Saatosari megkap.
Ladányi, Peterdi továbbra is kevés, tőlük sokkal többet várok!
@AVfan:Nem szól szám nem fáj fejem!Németh ezen a meccsen 2 gólt lőtt,csinált egy tizenegyest,kiáálitottak róla egy védőt!Ember világbajnokságon egy magyar csapat már tuti bronzérmes!!!Mindegy ez most foci,kézi vagy akármi!!Ebben a poshadt,eladott országban minden kis sikert meg kell becsülni és örömmel nyugtázni hiszen a mienk!!Nem akarok ezen az oldalon más sportággal foglalkozni de ezt nem hagyhattam szó nélkül!Hajrá magyarok,hajrá Volán!!
@rol71: Nem szól szám nem fáj fejem! Nem a tegnapi teljesítményéről írtam...És azt egy szóval sem írtam,h nem ismerem el az elért bravúr nagyságát!
Csak hogy korrektek legyünk!
No szóval, érkezik új légiós vagy nem? Esetleg Nathan király visszatér?
Ezeket az eredményeket is elnézve lehet látni, hogy kár a Ljubjana és a Zágráb elleni meccs elosztogatott pontjaiért.
Ne felejtsetek el, a focit labbal jatszak, az az ugyetlenebbik testreszunk. Minden tiszteletet megerdemelnek a fiatalok, szurkoljunk nekik tovabbra is!
Elnezest az ekezetekert, Zagrabban vagyok, hajra VOLAN, hajra magyar U20 es egyaltalan:
Hajra Magyarorszag, hajra magyarok!!!
@laza6: Zágrábban??! Akkor az a minimum, hogy holnap találkozunk az Arénában :)
@laza6: @M.Lac:
Velünk is...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
BLUE LINE LEGION
HajrÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 4:3
süti beállítások módosítása