HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mindenki érzi, változtatni kell

2009.09.27. 10:38 F. Kapus

Nem lesz könnyű dolga a Sapa Fehérvár AV19-nek vasárnap sem. Az Olimpija Ljubljana eddig mindhárom hazai mérkőzését megnyerte, míg Palkovicséknak idegenben egyelőre nem megy a játék. Ráadásul a Hala Tivoli amúgy sem az a hely, ahová két pontért szokott járni a magyar bajnok. Jelentős hiányzók lesznek mindkét oldalon, ez némileg módosíthat az esélyeken.

"Szombaton volt mit megbeszélnünk az öltözőben  mondta blogunknak Énekes Lajos edző.  Egyértelmű volt, a játékosok is vevők az elmondottakra, ők is érezték, változtatnunk kell az eddigiekhez képest. Magunkhoz képest még sokat javulhatunk, hogy ebből a jégen mit látunk viszont, az megint csak a mérkőzésen dől majd el." A szombaton megbeszéltekhez képest jelentős változást okoz, hogy Juha Alen vasárnapra virradó éjszaka belázasodott, így nem tudott a Fehérvárral tartani Szlovéniába. "Így Ondrejcik párja valószínűleg Flinta lesz ezen a meccsen, de a védőpárosok a látottak alapján menet közben alakulhatnak. Mindenképpen nyerni szeretnénk Ljubljanában, mert céljaink elérése érdekében nem szabad az elején jelentős hátrányt összeszednünk riválisainkkal szemben."

Szerencsére a magyar csapatban mindenki más játszhat. Viszont a szlovénokat még ennél is jelentősebb hátrány érte. Legjobb védőjük, az amerikai Kevin Mitchell eltiltás miatt, Stanley Kupa-győztes kanadai csatáruk, Steven Kelly sérülés miatt nem játszhat. Természetesen így is marad veszélyes ember bőven ellenfelünknél, elég csak Banham és Yarema csatárok nevét ideírni, és NHL-es tapasztalatokkal rendelkező kapusuk sem hibázik sokat.

A Fehérvár edzőpárosa ismét változtatott a csapat összetételén. A finn bekk hiánya miatt mind a hét megmaradó hátvéd utazik, a 13. csatár ezúttal Vaszjunyin Artyom lesz, Hegyi Ádám marad itthon. A kapuban a bombaformában védő Tommi Satosaari áll majd. A továbbiak:

1. sor: Tokaji, Horváth, Palkovics, Elomo, Mihály
2. sor: Ackeström, Jobb, Kovács, Fekete, Peterdi
3. sor: Flinta, Ondrejcik, Vas J., Vas M., Ladányi
4. sor: Maklári, Sofron, Nagy, Benk, Vaszjunyin

361 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt van Flinta nagy lehetosege.
Pedrót,Godóval nem lehetne már egyszer egy sorban játszatni?Hegyi valami nagyon rosszat csinált,hogy így kihúzta a gyufát!Nálam Elomo helyére Fekete,Benk,Vaszjunyin helyett Hegyi,Toth A. lenne, de ez csak az én laikus véleményem!
@csatoimi:Így van,csak azt sajnálom,nem láthajuk!Pedig nagyon kiváncsi lennék rá, hisz én is azok közé tartozom, akik a pályára követeli már rég óta!
@csatoimi: Remélem él is vele, nagyon szimpatikus játékos!
Mai-merész-tippem:2:2
Sajnos egy ember jégre lépése nem fog drámai változást hozni. Itt csapatszinten van a baj, a taktikánk kb ennyi: védőharmadból vaktában kivagdosott korongok, állandó 2 vonalas indítási kényszerek, hezitálás a korongfelvételnél és persze harmatgyenge emberelőny. Az utóbbi, ami nagyon furcsa: tőlünk nemigen látni sakk- mattig kidolgozott helyzeteket, kevés a mozgás- már ha egyáltalán sikerül felállni. Végülis a takarásból, belepiszkálásból ütött góloknak is ugyanúgy örülnék, csak végre valami működne a fórban...
Hegyivel mi a baj???????????????????????????????????????????

Á nem igaz, hogy Godóékat nem lehet összerakni..
De annak örülők, hogy Flinta végre a jégen is lesz. Már korábban meg kellet volna tenni, és nem csak egy egy meccsen..

@rol71: Nekem is ez a véleményem.
@csatoimi: Szerintem ma tuti bejátsza magát a csapatba, és Mihály Árpi is gólt fog lőni ráadásul kettőt..

Az én tippem: 2:4 nekünk. Mihály 2, Vas J. 1, Sofi 1 gól.
@rol71: Ha Alen szol a tegnap, hogy gyengelkedik, most mar kozelednek Ljubljana fele. Hegyit en is szeretnem a csapatba, nem tudom miert nem teszik be, szerintem nagyon tehetseges, stilusa nagyon menne itt az Ebelben, gyors, eroszakos, jol rombol, itt meg ez kell.
@jágör68:Egyet ne felejts el!A Volán harmadik éve próbálkozik az EBEL-ben,az ott lévő csapatok már évtizedek óta nyomják ezen a szinten ezt a játékot,ráadásul sok-sok volt NHL-s játékossal!Ez a forma amit említesz a magyar honi bajnokságban elég volt és bajnokságokat nyertünk vele!Sajna be kell látni nekünk marad ez a szint hiszen itt már nincs lehetőség gyorsabbnak lenni,erősebbet ütni és fejlődni!Mondhatnám erre azt is rossz magyar szokáshoz híven,hogy ezeket a "fogyatékosságokat" a rutinnal lehetne kiküszöbölni!Bízzunk abban,hogy a lelkesedéssel sikerül becsúcszni majd a play offba, hiszen előző 2 évhez képest az is fejlődés lenne!
@csatoimi:Hazai meccseken merre szoktál állni vagy ülni?Egy pár perces diskúrzusra összefuthatnánk a meccs előtt!
@rol71: Mindig ott vagyok ket oraval a meccs elott, legkozelebb mikor megyek megirom es elbeszelgetunk egyet.
@rol71: Ha már játszunk a gondolatokkal, az én "álomösszeállításom" a csatársorokat illetően:

Palkovics-Elomo-Mihály
Peterdi-Vas M.-Ladányi
Vas J.-Fekete-Kovács
Sofron-Nagy G.-Hegyi (Benk)
@KCs: Na ezzel én is elégedett lennék.
hat jo otlet h flinta jatszik a 3.sorban kivancsi vok h mit tud majd csinalni
@csatoimi:Ok!Osszehozzuk:)@KCs:El se hiszem talalkozott a velemenyunk vegre egyszer ebben a rovid eletben!:)Be is vesem az emlekkonyvembe:2009.09.27 vasarnap:)))
nekem van egy meresz otletem 3-2 re nyer a volan vagy rendes jatekido alat vagy hosszabitasba!remelem h rendes jatekido alatt!
@hokista25 csikszeredabol:Akkor ketten vagyunk mert 11:21-kor en is ezt tippeltem:(2:2)es hosszabitasban 3:2 ide.
Minden rossz sorozatnak megkell szakadni 1x,lehetne ez most ljubljanában.Ehhez viszont gólt kellene ütni,és hatékonyan védekezni,csak sajnos ez a két dolog a csapat játékában nyomoelemeiben sem fedezhető fel,de talán ma.....
errol a meccsrol sem tudtok valami stream-et?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én elcserélném a mi 3 légiósunkat (Alen,Ackeström,Elomo) erre a 3ra: Banham,Mitchell,Yarema...
Sajnos korcsolyázásban, pontos passzolásban lassabbak vagyunk mint a tapasztalt volt NHL,AHL játékosok. Ez főleg az emberelőnyős támadásoknál látszik, a kivédekezést még önfeláldozó harcossággal vhogy tudjuk hozni! Tavaly is mi használtuk ki a leggyatrábban az előnyöket!
Jó lenne ma legalább egy pontot szerezni! Ehhez némi szerencse és persze lőtt gólok kellenek!
Gabbá'! zavarjuk már haza ezeket a légiósokat (kapust kivéve), oszt a fizetésükből lehetne már 1 normális Centert hozni. Ott van pl. a Fleury, nem kapott szerződést Calgaryban... :-) Tudom, hogy a pénz nagy úr, de ha nincs akkor meg nem kell erőltetni ezt, mert így meg felesleges pénzkidobás a légiósoknak kifizetett lóvé. Amit pl Elomo tud, azt tudja a Dani is, vagy a Hegyi... ők meg a padod üldögélnek (na jó Dani nem). Nem hiszem el egyébként. Tele van ez az ország lóvéval, milliomos, milliárdos emberekkel, nem hiszem el, hogy nem lehet találni olyan szponzort, aki még tudna adni a jelenlegi 1,1 millió mellé még mindjuk 400-500 ezer eurót... ez meg a légiósaink mostani fizetéséből már lehetne 3 nagyon jó légióst igazolni...
ja és hajrá Volán!
@KCs: Én egyetlen meccset láttam ebben az összeállításban - tehát semmire fel nem jogosító véleményem van - de akkor látványosan mondott kudarcot ez a 3. sor. Az is igaz, hogy ennek ellenére nyertünk a Caps ellen! Jankónak szerintem amúgy sem 1 hónapra lesz szüksége, hogy utolérje magát...
@sutyi2:Par ezer eurot is adhatsz meg hozzajuk!:)
@rol71: Persze világos, csak ha 1-1-ben lehetne cserélgetni, én cserélnék... :)
@Fedayn:Teljesen igazad van de amíg a csimpanz feju tesztas Gyuri altal vezetett Videotonba olik a penzt(vagy ott mossak tisztara bankigazgato,Etyekwood tulajdonos,politikus)szamomra ertelmetlenul,addig ne varj a hoki fele semmi pozitivumot!De mondok meg rosszabbat ami szamomra meg erthetetlenebb a Feherep-Alcoa aki aztan meg annyi sikert nem tud felmutatni mint a focicsapat!8 eve csak a penzt pumpaljak a fehervari noi kezibe ertelmetlenul!Az a kis love ide kerulne lehet vígabbak lennenk!
@rol71: A Vidit ne bántsuk, hanem szurkoljunk neki!
@vaze: Mondjuk az hozzátartozik, hogy nem hiszem, hogy olyan lenne ez, mint egy puzzle, ahol csak egyetlen jó összeállítás van, ami a világ végéig jó lesz.

Biztosan nem véletlen, hogy miért úgy állunk fel, ahogy, az edzők tudják, hogy melyik a legjobb összeállítás egy adott napon egy adott ellenfél ellen.
@KCs:De nem lesz harag ha en nem teszem mert 38 eve egy masik csapat szimpatizansa vagyok?:)
Netan RBD vagy esetleg Sostoi Hableanyok tag vagy??:)
Légiós vásárlás a mi szintünkön majdnem olyan,mint pókerben 2es párral all-int mondani.Az első vonalbeli sztárok nhl- khl-ben nyomják,ők nekünk abszolute megfizethetelenek.A második kategóriások az európai élligákban nyomják ( finn,svájci,svéd, német,cseh.Ők is drágák nekünk(1-2 az ebelben is előfordul) a 3ik,kategóriásokat tudjuk megfizetni,akik abszolut átlagosak otthon,nekik kellene a volánban húzóembereknek lenniük.Az ideieknek ez nem sikerült ( gyanítom nem is fog )Eddigi ebeles légiósaink közül ( cca 20 volt )össz 3 :galvins , Guereriro, Martz ,akik megütötték ezt a szintet,mig a többiek, no comment. Mig labdarúgásban szinte mindenki ismeri a sztárokat,addig hokiban az nhl es isteneken kívűl nem hiszem hogy sokan tudnának mondani a del ben, sm ligában, stb.. játszó európai éljátékosokat.Ezért is nem 1x a volán pénztárcájához megfelelő,lehetőleg jó légiósokat találni.
@rol71: dunaújvárosiként annyi tanácsot asszem adhatok, hogy nincs sok teteje egyik sportágat a másik rovására támogatni vagy furkálni. A foci amúgy is egy másik dimenzió...

@KCs: Nem is olyan, persze, és mindenki totózhat/szakérthet, összeállíthatja az álomsorát, csak az arányokat találjuk meg a tálalásban (ez nem rád vonatkozik)! :) Szerintem pl. a fiatalok többet tanulhatnának egy-egy felnőtt sorban, mint egymástól...
@vaze:Igen de amig egy sportag 8 even keresztul penztemeto es az a love ezt a sikersportagat magasabb szintre emelhetne esetleg nemzetkozi sikereket lehetne elerni egy masik orszag bajnoksagaban addig ezen a velemenyemen maradok!Hidd el buszken olvasnam az ujsagokban vagy hallgatnam a mediaban a sikereket a Volan reszerol mint most a kezisek 12 csapatos bajnoksagaban a 8. koruli helyezeset itthoni meccsenkenti 200 nezovel atlagban!:((
Szerintem pl:Alcoa-nak vagy Feherep-nek is megerne marketing szempontbol hetente tv-s kozvetitesekkel 2 oran keresztul a jegen felfestve latni a nevuket!Mar amit Sportklub lead!
@exL:1: Ackeström nagyon komoly játékos, tavaly a DEL-ben amely csapathoz szezon közben érkezett, egycsapásra elindult felfele. Alén is bőven megüti a szintet. Majd a szezonba ahogy megyünk be, ez még jobban látszani fog, remélem.
@rol71: amikor azt mondtam, nincs sok teteje, éppen az ilyen számolgatásokra gondoltam. A kézisek vagy a focisok nem a hokitól veszik el a pénzt, nincs automatizmus, hogy ha egyiket támogatják, akkor támogatnák a másikat is. Meg a szurkolótábort is felesleges összeugrasztani, nálunk is van egy-két bolond kézi szurkoló, aki azt hiszi, ha nem lenne hoki, sokkal jobbak lennének. Nem beszélve egy-két bolond vezetőről... Inkább legyen kombinált bérlet, ha érted, hogy mondom! ;)
@rol71: a fehérvári női kézi annyit sem ért el, mint a focicsapat? El vagy Te tévedve nagyon..
EHF kupagyőztes volt 2004-05-ben.. Az semmi? Hmm.
@vaze:Ertem en,hogy gozgep de mitol megy?:))
Ne értsen félre senki, én nem azt mondom, hogy miért a fociba, vagy miért a kézilabdába pumpálják a pénzt... a foci egyébként is egy teljesen más dolog, a kézilabdának is kell a lóvé, nem baj az, ha tolnak bele. Nem egymástól kell elvenni a szponzort, hanem találni olyat, aki sehol nem fektet be... A SAPA mellénk állt, ami ugyebár az Alcoának egy része, illetve megvásárolta... nem feltétlenül az alcoa kell nekünk, ott vannak pl. az energiaszektor irányítói, az Eon, az RWE, stb, mind-mind külföldi érdekeltséggel... nem hiszem hogy bárki is megkereste őket (mondjuk az Eon támogat sok mindent, de az RWE pl, csak a Tromos férfi kézilabdát -tudtommal-, pedig aztán ott is lenne lóvé). De nem hiszen, hogy -mondjuk ez már az abszolút gagyi kategória - valamelyik nagy bevásárlóláncnak nem lenne értelme támogatni egy olyan csapatot, aki olyan országban játszik, ahol neki is érdekeltsége van.
@Fedayn: ébredj már fel.. miért az a 3 légiós szúrja a szemed? Pedró, Ladányi, Vas tesók, Palkovics stb.. mit mutattak eddig? Semmit!
@KCs: Én is láttam Ackeström mutatóit,védő létére rengeteg gólpasszt ,sőt gólt is szerzett aktuális csapataiban,gondolom ehhez az is kell,hogy bent legyen valaki az emberelőnyös sorban.Remélem ma megtörik a jég,és lő egy gólt,de ugye te is úgy érzed ,hogy a mostani légiósaink megint nem tűnnek húzóágazatnak?
@miki78: Na ebbe megint nem megyek bele,gyorben het vagy 8 golos vereseg, itthon meg hm....Letiltottak a belso infok kozzetetelerol ezen az oldalon tehat no comment!Emlekszem itt volt a Jegcsarnokban!Vidi 2x Liga kupa gyoztes,Magyar kupa gyoztes,bajnoki 3. helyezett.Utobbi 6 ev merlege!De ne ezzel foglalkozzunk lassan sor ki a hutobol popcorn az asztalra es go Volan!:)
@exL:1: Elomot leszámítva szerintem a többi légiós jobb, mint a korábbi években voltak. Sem Alént, sem Ackeströmöt nem cserélném el egyik korábbi idény légiós hátvédjére sem (talán Galvins kivételével).
@rol71: Nem is értem miről beszélsz.. te egy foci ligakupát magasabbra teszel egy kézi EHE kupánál????
Húha..

Tudod, a győzelmet nem kell magyarázni! A fehérvári kézi, annak ellenére, h most gyengélkednek, Európa elitjéhez tartozott éveken át.. Minden belső infódtól függetlenül az eredmények ezt igazolják!
Ehhez képest a foci és sajnos a hoki nagyon messze van..
@miki78: Szép siker az EHF Kupa győzelem, de a fehérvári kézi kb. 5-15 gólnyira volt nemcsak az európai, de még a hazai elittől is az elmúlt húsz évben...
@rol71: Nagyon szerettem a Vlado játékát, nem volt jó ötlet elengedni anno, de az EBEL azért neki már sok lett volna az első EBEL-szezonunkban is sztem.
@KCs: Bekell lássam igazad van( basszus de nehezemre esik)de csak azért, mert eddig igencsak lightes légiós hátvédeink voltak.
@miki78: En nem tettem semmit semmi fole hanem leirtam az utobbi evek vidi sikereit !Tema meg1x mondom altalam lezarva!OFF!!!!
@KCs: szeretném látni, hogy a Vidi vagy a Volán ugyanígy nemzetközi kupát nyer! Vicces, h szerintetek véletlenül meg lehet nyerni egy EHF kupát.. :)
Nagyon durva otthon az Olimpija,de hosszabításra tippelek ma,aztán büntetőkkel behúzzuk!:)
A valaha Szfváron játszottak közül a legjobb légiós sor szerintem:
Satosaari - Galvins, Buril - Guerriero, Martz, Rybovic. Szerintetek? :)
@sutyi2: Martz, Guerriero, Galik- Galvins- Byström- Satosaari
Viszont az is érdekes, hogy a jó statisztikákkal rendelkező légiósok Fehérváron nem tudtak nemhogy húzóemberek lenni- de még a korábbi ststjaikat megközelíteni sem...
Marin-Tyimofejev,Galvins,Lvov,Amelin,Martz.
@sutyi2: Azért Milos Palovcik is ide sorolható. Meg annak idején Amelin és Tyimofejev is :D
@rol71: Lvov-ot kihagytam, ugye emlékeztek arra a verésre... :D
Lvov fele Volan anno egyik legerosebb volt a sok kozul es ha nem a fovaros kozpontusag van akkor most egyel tobb a bajnoki cimek szama!A bajnoki dontot a BS-ben kellett jatszani es akkor a fradinak az szinte hazai palyat jelentett!Kb. 4000 fradista 2000 Volanos volt a helyszinen!Akkor volt megboldogult Knezy Jeno bejelentkezese a tv-ben:Jo estet jo szurkolast 1:0-ra vezetunk Simon Joe goljaval!Majd amikor fehervaron volt tv kozvetites es o volt a szpiker volan goloknal zugott a :Sirjal Jeno!!:))
@brunzwik:csak nem fradistat vert a ugy hogy rajta ult a kicsi orosz?:))))
@KCs: hát, Buril kapcsán ezzel azért vitatkoznék. :)
Oscar szerintem is nagyon jó játékos, Alen nekem elég szélsőségesnek tűnik (remek megoldások mellett arcletépő hibák), Elomo tényleg szürke.
De Buril... Ha jól emlékszem, Buril innen a szlovák Extraligába ment vissza, nem? Illetve szerinted Ondrejcik jobb, mint Buril? Szerintem ilyet te sem mondanál, pedig Ondre itt van... Róla is azt gondolom, hogy nagyon jó játékos, jó ember, sosem felejtem el a kékvonalról lőtt bombáit, de ez az EBEL szerintem már kezd sok lenni neki.

De reméljük ma mindenki rám cáfol, és bealázzuk a ződeket. :))
Azt megértem, hogy mindenki "agyal"a jobb eredményességért és van elképzelése mi lenne a legjobb. Ez mindenhol igy van és lesz is,amig szurkoló lesz a világon.
Azt viszont nem értem,más csapat szurkolojaként és megyén kivüliként,hogy miért kell sportágakat szembeállitani,elé vagy föléhelyezni.Kérek példat,hogy hol van olyan eredményes sportélet mint a Ti megyétekben.Erre legyetek büszkék elsősorban.Lehet ,hogy az ottani sportvezetők nem is olyan rosszak?
@brunzwik: vagy amikor az Újváros ellen a kapusra vezette a korongot, hátulról elkaszálták, és a jégen feküdve, előre csúszva kicselezte a kapust, és betette a pakkot... :D
@Raon: VAgy amikor 2 embert vert egyszerre. Na az a Buril most is meg állná a helyét szerintem
@Raon:Az az Ovecskin volt a Washingtonban!:))
@brunzwik:Az nekem is fajt!Te tudod miert!:))
@rol71: Nem nem ezt biz a pici Lvov csinálta. Ovecskin csak másolta. :D
Na kezdödjön már a meccs mert mindjárt sirva fakadok a nosztalgiázástól.
@Uteapu:Warva Tihi ba tenyleg sokszor kihuzta a 12 ev alatt a carbol a focit es sokat tolt a jegkorongnak, de felek ha ez a 20 kilos egerfeju lesz a polgarmesterunk lesz am szijmeghuzas!!
@sutyi2: Bizony, ha most egy Rybovic-tudású centert tudnánk hozni Guerriero hozzáállásával és Martz életkorával, az királyságos lenne. :)))
@brunzwik:Aha ertem!:)Szegeny Ovecskin mennyit gyakorolhatta az edzesek utan!!:))
@KCs: ismered a nótát, nem? Ez nem az NHL, ez nem az NHL... :)
@rol71: Na, mindjárt felrakom Youtube-ra ezt a legendás jelenetet a nosztalgia jegyében. :)
@KCs: Hát az nagy lenne....
Az nincs meg amikor Magyar Kupa donton fehervaron 5golos hatranybol nyert az egyik csapat? :))
@rol71: A politika kikerülhetetlen,szükséges rossz.Ezen a blogon én nem is szeretem és ne is tegyük.Maradjunk annyiban,hogy bizzunk a józan észben.
@brunzwik: No, a videóval most nem szórakoztam, csak a hangot szedtem le, de szerintem így is megfelel a célnak:

foreigner.uw.hu/knezy_vezetunk.mp3
Elolvastam a kommenteket és teljesen optimista lettem,ezért fogadok is a Volán-győzelemre. Hajrá Boti!
@rol71: Vannak itt mindenféle kincsek, de az nincs közte.

Az jutott eszembe, hogy érdemes lenne csinálni egy nagy videoarchívumot, majd próbálok ennek valami szervezett kereteket kitalálni. De ha valakinek VHS-en vannak régi meccsei, alaphelyzetben is szívesen átírom neki dvd-re - megőrzendő az utókornak.
@sutyi2: Szerintem Martin Gálik sem volt rossz (sőt), kár, hogy ő hamar lelépett... eliteprospects.com/player.php?player=31366
@KCs: Tőkéletes.

@rol71: Ne feszítsd a húrt :DDDD
@KCs: @brunzwik: @rol71: Na végre, csak megtaláltátok a közös hangot :)
@F. Kapus: Ezen én is csodálkozom :D
Nem vagyunk mi olyan rossz emberek :D

@rol71: Ez csak neked ez nem az, de kárpotlásul talán megfelel :
www.youtube.com/watch?v=oX2MXjVJyO4
@brunzwik: No, van itt még valami, ami má korábban be lett digizve. A 2001-es bajnoki döntő egyik legszebb támadása utáni gól, Rybovic klasszismegoldásával lezárva:

foreigner.uw.hu/rybo1.avi

:)

Amit linkeltél, az első két meccs megvan DVD-n, ez nincs, amiről az összefoglaló van - de jó lenne megszerezni.
@KCs: www.youtube.com/watch?v=GMNS3dlaRCU&feature=related

Itt egy másik Rybovic megoldás.

Amúgy amit belinkeltem azt a netről szedtem, sajnos nekem nincs meg.
Remélem, hogy ma nyer a csapat,nagyon szorítok Botinak, váltsa be a bele helyezett bizalmat..
Hajrá Volán.
@brunzwik: Ezen ott voltam a vege eleg horrorisztikus volt kifele a BS-bol!1995. februar 24. pentek volt mivel masnap szombaton volt az eljegyzesem!!:))
És köszönünk mindent "csatoimi"..
@KCs: Az elmúlt 25 év minden meccse meg van, ha megkeresel szivesen rendelkezésedre bocsájtom.
@banyszi: Hűha, köszönöm szépen. Fantasztikusan hangzik. :)))
@rol71: hát igen nem volt kellemes kifelé.
Szóval mégegyszer és utoljára:1994.február 25 péntek! :))
@KCs: Gondolom azt tudod, hogy 11 év újvárosi vonatkozású, de mellette a válogatott meccsei is megvannak.
@banyszi: Sejtettem, de a bajnoki döntők nagy része úgyis Dunaferr-Volán volt, ami a Volánt illeti :)
@KCs: Igy van. Amikor Kiscsicsó elment elővettem a kazettákat, a mai napig ha időm engedi nosztalgiázom. Szép idők voltak! Előkerült a Dferr első bajnoki döntője is, ahol a Farkas caja ámokfutásba kezdett, tanulságos egy történet ez is. Gondolom avval is tisztában vagy, hogy ez nem kis munka lesz.
@banyszi: Rengeteg idő lesz, majd apránként. De érdmes átírni, mert a VHS pusztul. Szegény Kiscsicsótól kaptam jópár régi meccset VHS-en digitalizálásra, és bizony egyik-másik kazetta már azóta lejátszhatatlan, épp az utolsó pillanatban lett kiírva DVD-re.
Nem tudtok valamit a csapatról? Nem érkeztek meg?
Sziasztok!Tudja valaki,hol lehet nézni a fiúk meccsét?
OFF: miért nem kezdődik a meccs???vagy miért nincs semmi róla???
nincs valakinek valami rejtett tartalék linkje?
Benk kiállítva:(, ha jól emlékszem a legutóbbi meccs is így kezdődött.
most mi vagyunk előnyben
@norcyka20: ezt gyorsabban frissítik.
Két kiállítással kezdtünk:(
A birok megint nincsenek velünk, vagy a fiuk nem tartják be amit kértek tölük.
Két kiállitás az első 10 percben...
de már újra hátrányban
már 6 büntetőpercnél járunk ez sok.
A harmad fele megint hátrányban ez még visszaüthet a harmadik harmadban..
Flinta játszik rendesen? vagy csak így ímmel-ámmal? Ha játszik, hogy nyomja?
Na, ezaz, Palkó! :D
19:05 PP1 0:1 24 - PALKOVICS Krisztian (23 - MIHALY Arpad, 5 - ACKESTRÖM Oscar)
Spieler HDD TILIA Olimpija Ljubljana: , ,
Spieler SAPA Fehervar AV19: 24, 23, 5
na végre, innen remélem beindul a gól gyártás, és megnyugszanak a fiuk kevesebb lesz a kiállítás.

Mihály Árpi is remélem betalál.
@banyszi: "Az elmúlt 25 év minden meccse meg van, ha megkeresel szivesen rendelkezésedre bocsájtom." <-- Ez tényleg igaz? Csak mert akkor nekem is kéne egy meccs! Egy bizonyos Continental kupa selejtezős meccs,talán 3. körből: Alba Volán-Sokol Kijev. Emlékeztek arra a meccsre? :D:D:D Ja, és további nosztalgia: Karol Rusznyak? :D:D:D
@sutyi2: Azt nem lehet elfelejteni. Anno megvolt videón, de már csak a Kijev 4. gólja van meg... A lényeg persze azután jött... :)
@sutyi2: Melyik évben játszották ezt a meccset?
22:48 PP1 0:2 5 - ACKESTRÖM Oscar (32 - TOKAJI Viktor, 11 - LADANYI Balazs)
Spieler HDD TILIA Olimpija Ljubljana: , ,
Spieler SAPA Fehervar AV19: 5, 32, 11
Hát ezt álmomban sem gondoltam volna:) 2 ide:)
az előnyöket ma jól játszuk
@bandita778: Hát igen, Oscar az Oscar. :)
elvileg 22:46-nál lejárt már a kiállítás...
@KCs: és Godó a passzkirály!
IIIIIIIIGGGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!
KAC megint kapja.de ami fontosabb,hogy a jesenice is
22:46-kor lejárt a kiállítás nem???
22:48-ra írja a gólt!
@exL:1:
idáig 1 gól, egy gólpassz, bevált a jóslatod
@cric82: igen de pp1-t is írnak..
most javították

22:48 EQ 0:2 5 - ACKESTRÖM Oscar (32 - TOKAJI Viktor, 11 - LADANYI Balazs)
Spieler HDD TILIA Olimpija Ljubljana: 4, 22, 27, 29, 33, 74
Spieler SAPA Fehervar AV19: 5, 32, 11, 23, 24, 41
ők is olvassák :D
@banyszi: vagy 2005 vagy 2006-ban ha jól emlékszem
@sutyi2: amikor Szuna Roli Összeverekedett a pálya közepén a Kijevivel meg még vkik is? hát persze hogy megvan...söt ha kicsit több idöm lesz,akkor ezeket megkeresem és felteszem jútúbra ;) (csak mostanában a szakdolgozat írás nem engedi a lelkemet :) )
@brunzwik: 2001 vagy 2002 sztem, KontiKupa volt
@Thomas_AV: hát halassz egy évet, ez fontosabb :DDDDDDD
Ladanyi Balazs!!!!!Assist!!!!!
@brunzwik: kezemben van a kazi: Alba Volán : Sokol Kijev 1:5 (boxos meccs )2002 Continental CUP ..meg van itt AV vs. Minszk meccs is :)
Na innen mar remelem nem jon be a 2:2 tippem
@Thomas_AV: @banyszi: Nem tudom mikor játszották, 2001 vagy 2002 sztem... Azon a meccsen Palkó is verekedett, le is nyomta a parasztot! :) Thomas ráér nekem később is, csak kapjam majd meg! :) Igazi kincs! Nekem VHS-en ugyanúgy van meg valahol, mint KCs-nek, a legvége, mikor asszem Donyika beveri a 4-et, és utána meg bunyózunk, és megtöltjük az akkor még szemben lévő büntipadot! :)
@Thomas_AV: @KCs: Nektek van igazatok. Ilyen rég volt már ez is. Hú de öregszem
@Thomas_AV: VHS-en van meg? KCs! Akkor sztem digitalizálásra fel! :) :) :)
@sutyi2: Bármelyik hazai meccsen ha megkapom a VHS-t, következőre viszem DVD-n. (És persze a VHS-t is visszaadom :) )
Murics Egon : interference = 2 perc
@KCs: ez óriási lenne. Ha hozzám is eljutna, cserébe szívesen kiírnám pár példányban, hadd terjedjen minden idők leglegendásabb Volán bunyója. :)))
most már kezdek egy kicsit megnyugodni, hogy két gólt lőttek a fiúk, bár tudom, hogy még sok idő van hátra a végéig. de mégis...
@Thomas_AV: nem félreérteni, de tudod, hogy kedvellek. :)))
@sutyi2: VHS-en van meg egyenlöre. de rendelkezem oylan technikával amivel majd fel tudom digizni DVD-re...:) amugy a teljesség igénye nélkül még ezek a meccsek vannak meg:
2005.01.09 AV vs. Milano Vipers
2002.03.04-05-07 AV vs. Df (oda -vissza meccsek)
2002.03. vmikor Df vs. AV 4:1 (a meccs végefele odavág Frenky a Horváth Balunak)
av- DF Interliga elödöntö hosszabításos...
2002-2003 DF vs. AV 1:6 Döntö második meccs (KOvács Csabi box)
(még folytatom ám!!)
@Thomas_AV: @Raon: @KCs: Végre nekem is volt vmi jó ötletem! Akkor Thomas, KCs, Raon, számítunk rátok! :)
picit meleg a pite odakint...
kettős hátrányban vagyunk

38:37 2 Min. 38:37 - 32 - TOKAJI Viktor (Charging)
38:30 2 Min. 38:30 - 12 - BENK Andras (Hooking)
@ulrik: Mitől meleg? :) Elvileg 2. harmad után 2:0 ide. :)
@sutyi2: hát közel 2 percnek indult kettős hátrányban... :) közben tőlük is pihen valaki
@bandita778: Ja, az erstebankliga.at-n nem frissitik ilyen gyorsan!!! :(
HDD TILIA Olimpija Ljubljana - SAPA Fehervar AV19
0:2 (0:1, 0:1, -:-)

Nagyon jól mutat a szmájli a végén.. :D
@bandita778: már nem, mert ott is egy kiállítás. :)
hmmm, most Balu is leül... forró lehet a hangulat (nem csak a pite... :D)
ezt kihuznank kapott gol nelkul!!
ja leszólhattak a sporiknak, hogy kicsit uncsi volt a 2.harmad
@Thomas_AV: Ahogy kényelmesebb. Majd azért szemezgetek, hogy mi hiányzik az én gyűjteményemből, és fordítva is ajánlom figyelmedbe.

Elvileg nekem a 2001-es döntő néhány meccse is megvan a felsoroltak mellé, az összes Kontikupa és hát a régiek közül:

94/95 AV-Dferr 5-4 a szezonból
94/95 döntő első két meccse (FTC-AV 2-4, AV-FTC 2-3)
94/95 kupadöntő AV-FTC 2-8
97/98(?) AV-FTC 1-3, AV-FTC 5-1
93/94 AV-FTC MK-Döntő
gondoltátok volna az elején, hogy az első két gólt a mieink lövik?
ilyenkor hogyan lesz a visszajövetel a büntikről?

elvileg most 4 a 3 elleni játék van. 3 volános, 1 szlovén kiállítva...

40:30 és 40:37-kor jár le nálunk, de gondolom nem jöhetnek így vissza...
@ulrik: nyugi, egy rollba sem tudja nyolc percnél gyorsabban elkészíteni a jeget, úgyhogy simán letellik mindegyik két perc. :)
@KCs: 93-94-es az 5 golos hatranybol valo gyozelem?
@ulrik: 40:37-nél 1 visszajöhet (Benk)
Hajrá Volán!!!
A kiállításokat nézve ,húzos lesz a 3.ik harmad eleje
@Raon: hú, szuper!! :D (remélem, nincs nekik több rolbájuk...)

de azért kiváncsi lennék egy szakértői hozzászólásra is :) (bocs, Raon :D )
Azért érdekes, hogy 30.02- nél mi kértünk időt, mi lehetett az oka?
@FrankK: köszi, mindig összezavarodom az ilyen sokkiállításos szituációknál :)
2002 December AV vs.Dunaferr 6:1 (Ocskay Vs. Bali)
2001 Február 2 DF vs. AV 2:1 (Svasznek vs. Vargyas)
2004 DAc vs. AV 4:2 magyar kupa döntö
2005 04. 22 HUN vs. Britto. 0-3 (Debrecen)
2003 01.12 - AV.vs DF. Magyar kupa döntö(asszem Debrecen)
2003 01. 17 - AV vs. DF. 3:2 Interliga
2002 04. 19 .Magyarország Vs. Románia 4:1
2002 04. 20 . Magyarország Vs. Dánia 2:6
2003 11. 06 . Magyarország Vs. Szlovákia 4:2 (Hatnemzet Torna)
2003 11. 09. Magyarország Vs. Fehérorosz 3:6
székesfehérvári Canada meccs :)2004.02.03 HUN vs. Can 4:5
AV vs. Dinamo MOszkva 2005.01.07 Conti Cup
meg még pár kazi ,amit még nem címkéztem fel az évek során :)
és a legfontosabb!!: nálam van egy példány a 1998-1999 es bajnokság Dunaferr elleni bajnoki döntös szurkolói Videóösszeállításból. (az a bizonyos Vargyas Lacis bábus meccs is benne van)
@drukker60: hol látod, hogy időt kértünk?
Srácok! Az 1. harmadban hogy védhetett a hazai kapus is 100%-osan?? Nézzétek meg a statisztikáját! :) Mindkét honlap szerint hibátlan volt a pali! Akkor üreskapus gólt lőttünk emberelőnyben? :D :D :D
@rol71: ha jól emlékszem igen.
@ulrik: Ok. Remélem a sporik is odafigyelnek néha Ők zavarodnak meg igazán :)
@Thomas_AV: De jó lenne ezeket megszerezni..
@brunzwik: főleg a szurkoloi összeállitás érdekelne, akkor még bent voltam a sürüjében én is.
na elkezdődött
most szorítsunk...
@sutyi2: Az biztosan el van írva nézd meg a Graz mérkőzését nem hinném , hogy 4-1 es vezetésüknél Ők is szükségesnek érezték az időkérést .
Nem jellenek meg a kommentjeim :(
@brunzwik: biztos letiltottak, pedig ma tényleg jó fiú voltál:)
@sutyi2: köszi! csak annyira izgulok, hogy nem látok a szememtől!
@AG 2.0: most már nem, csak elakadt az éterben, semmi rosszra nem gondoltam.
Bocsi.
Azért ez már tényleg furcsa, ez a sok kiállitás, nem hiszem, hogy csak bennünk van a hiba...
Jó lenne ha egyenlő mércével mérnének..
@FrankK: Vagy vmi Jégkorongedzői Szemle legújabb számában volt egy cikk a modern időkérési trendekről, amit olvasott Tolvanen és Gilligan is. :)
@hugi1971: Nem baj, Hugi, én is csak nehezen találtam meg, hiszen én is a másik oldalt szoktam lesni... :) Ez a mai meccs milyen jól összehozott minket ide, nem? :D HAJRÁ VOLÁN, FŐ A GYŐZELEM... :D
@brunzwik: majdnem u.annyit szlovént állítottak ki, tehát nem lehet most szó részrehajlásról... Egyébként meg szerencsére kivédekeztük, és annak külön örülök h. Mitchell, és az új csávó nem játszik...
@mike80: Mitchell öléggé "agyas" játékos, szerencsére! :)
Egy Godo golt kerek Istenem brunzwik had egye a kefet!Meg yeti2 is aki vakon van mint a fajerben!:)
@sutyi2: az tuti, hogy nagyon ott van a szeren, erősen,pontosan lő és mellette kemény, "agyas" bekk. hamár bekk, oscar pihen..
na Oscar most 2 percig nem lő gólt...
@rol71: Én meg egy Satosaari assist-ot kérek szépen hozzá, SH1-ben, egy nagy védést követően kiinditva Godót, így jó!? :)
@sutyi2: Gábor emléktornáján hatalmas gólt lőtt a Graznak , szerencsére Banham (egyik kedvencem a mieinken kívűl ) nem sziporkázik annyira mint ugyanazon a mérkőzésen, remélem nem kiabálom el...
én egy Benk találatot kérek, hűteni a kedélyeket :-))
@sutyi2:Minden igenyt kielegitene!
az első két harmadban 27-et lőttünk kapura??? az több mint az elmúlt két meccsen összesen...
@mike80: Egy Benk mellkasos-hátas-vállas gólt, mint a norvégok ellen tavasszal? :) Ugye ellenük szerezte? :)
@mike80:En lehetetlent sose kerek! :))
@Fedayn: nem, annyit kaptunk... 20-at lőttünk
@rol71:@mike80: Lehetetlent ne kérjetek :D
@sutyi2: én is úgy emléxem, bestseller :-))
@sutyi2: "Srácok! Az 1. harmadban hogy védhetett a hazai kapus is 100%-osan?? Nézzétek meg a statisztikáját! :) Mindkét honlap szerint hibátlan volt a pali! Akkor üreskapus gólt lőttünk emberelőnyben? :D :D :D"

Szerintetek??? :D
Nah, Ondre megy ki... ezt meg kell úszni!
@sutyi2: viccelsz? "Miracle" áll a kapuban!! :D
@sutyi2: de már jó lesz, ha vége lesz, mert a vérnyomásom az egekben van... és ezzel az eredménnyel talán nagy duzzogva megelégszem!
Nekünk eddig 8, nekik 5 killításuk volt. Ez egyenlő mérce? Nem akarom elhinni, hogy ilyen szabálytalanok vagyunk, főleg, hogy vezetünk!
a horváth andrás kiállítását értitek?
@banyszi: erről beszélek én is.
ááááááááááá
1-2 és még sok van vissza
a rohadtak........bocs
Most mindenki egyszerre gondoljon arra, hogy ne zuhanjanak meg a kapott góltól...
@brunzwik: Látom, ezért írtam. Csak elérték amit akartak, most lehozzák sztem a kapust. Nagyon csúnyát tudnék mondani, de nem teszem.
@hugi1971: kettős hátrányban voltunk, a második harmadban kapta, de csak a harmadik harmadban lépett érvénybe.
Mikor lesz már vége??????????
nem akarok telitalatot az EBEL honlapon levo tippjatekban!!!!!!!!
@rol71: 2:2-re tettél akkor???
vki közvetítsen pls, hogy állunk???
Mennyi van még vissza?
Nem tudom mit vagytok meglepve, sose volt egyenlő mérce ...
Valaki egy empty nettert, legyen szíves!
@rol71: Most már kikapol, ha bejön a tipp, akkor bizti.
Nehéz lesz a vége :(
@Raon: nem egészen... de a lényegen nem változtat :)
szerintem az idő csúszása miatt már keurz is fogtak a csapatok, az eredmény 1-3 üres kapus góllal..
jóccakát!!
@rol71: vigyázz, mert felszedek húsz kiló izmot, és csúnyán leverlek a tippjeideért!
@sutyi2: ok, köszi szoktam nézni, de arra voltam kíváncsi hogy pontosan mennyi idő van még hátra...
BASSZAMEG! 2:2!!!!!!!!!!! :@
azt a jó..........................
@rol71: véged, érted véged.....
roli elleszel verve!!!!!
@brunzwik: Sajnos tavaly is 80%-ban bejöttek Rol71 tippjei.. Kísérteties..
de hogy lettek emberelőnyben a szlovénok?
A hosszabitásra mi a tipped?
@brunzwik: Sámán az ember... :)
2:3 A19 Tokaji (Ladanyi; 59.)
@borostom83: Nem tudom, de remélem nem .... a kiállitott.
túl szép lett volna, most már ők vannak lélektanilag előnyben...
kár érte. Csak legalább az iksz meglegyen...
nem röhög hanem örül
Ez aaaz! Csak legyen meg a rendes játékidős győzelem!!
@teknosmittom: Ha már ilyen szépen kértél nem tehetek mást! :Đ
győztünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@rol71: Megérdemled, hogy elbuktad a tippedet!!! :P :P :P
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Én is azt hittem, h csak poén a 2-3... zsííír!
Szép volt fiúk!
TOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,IGEN:)
mi a szentszar!! 2:3
Ez most igaz???????
Ladányinak adta a passzt ;)
@teknosmittom: :))))
Így Roli is életbenmarad!!! :)))
igaz igaz igaz
58:59 EQ 2:3 32 - TOKAJI Viktor (11 - LADANYI Balazs)
Spieler HDD TILIA Olimpija Ljubljana: , ,
Spieler SAPA Fehervar AV19: 32, 11,
sportingbeten 4,65 volt a d-re az ods 10.000-t megert
@scip_: Godó adta Tokinak és nem zuhantunk össze, grat az egész csapatnak!
Vége a meccsnek.
Nincs átok! Hokiban nem looser a magyar!
Gyerekek! Ez alaposan megdolgoztatta a szívemet!!!

Szép volt fiúk!!!
Szép volt fiúk!!!
...
na most már legyen vége
Atyaég!
Az osztrák honlap nem frissül....
Tűkön ültem!

Gratulálok!

EZ Az!

Hajrá Volán!
azért szólni kellene a fiuknak, hogy ha igy csinálják akkor nem lesz aki kimenjen a meccsre,mert mindenki szivrohamot kap..
@emu11: ennyire mellé nyúltam, de legalább
égtem:-)

Öröm-bódottág:győzelem!
na még is van tartása a csapatnak!
a 3.30 alatt bekapott 2 gól után nem hittem, hogy mi ütjük a következőt, pláne nem a rendes játékidőben.:)
igeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!! remélem ettől a győzelemtől beindulnak a fiúk!
Ezzzzazzzz! végre...
EZZZZAZZZZ!!!
HAJRÁÁÁÁ AV19!!!
BLUE LINE LEGION---
@rol71: Bwinen 4,25 volt a Volán győzelem, 1000-et megért:)
brunzwik,yeti2 Godo 2 assist!!!!Jeeeeeeeeee!!!!!!!
végre hozta magát az első sor.
Bravó!
@nazgul: én nem értem haza időben
Ez nagyszerű és váratlan siker! Nagyszerú hogy az egyenlítés után nem zuhantunk össze hanem mi szereztünk gólt!!
akkor most gondoljunk a Cikk Címére :)
Szép volt FIÚK!!
@Raon: akkor neked meg viszem a Sokol-os kazit pénteken,majd aztán a KCS-hez is eljuthat a Digitalizálás miatt.
Na ki nyert 4,65-ös szorzóval? A csapat mindenestre kitett magáért!! Mitchell és Kelly nélkül is jó az Olimpija de mi is...
@rol71: v életlen baleset volt ez csak :D XD
Atyaég, az EKG-m olyan kusza volt a meccs végére, mint a menstruációs-görbe... :) De jó, hogy nem egyenesedett ki! Köszi, Toki!
újra módosítottak Godó lőtte a gólt és Tommi is aszisztolt

58:59 EQ 2:3 11 - LADANYI Balazs (42 - VAS Marton, 41 - SATOSAARI Tommi)
Spieler HDD TILIA Olimpija Ljubljana: 10, 22, 27, 33, 38, 74
Spieler SAPA Fehervar AV19: 11, 42, 41, 4, 32, 84
@Thomas_AV: ENGEM SE HAGYJATOK KI A BULIBÓL! :)
Gratula Fiúk...Gratula mindenkinek.
A Tommi adta a Vas M-nak és Godó lőtte. Nem tudom kinek volt a kivánsága a kapus passza, de nem panaszkodhat, bejött. Most javították.
@bandita778: Jesszus, erről beszéltünk, nem? Godó gól, Tommi assist! :D Csak én SH1-ben kértem! :) Így legyen ötösöm a lotto-n, és hozok pár első osztályú légióst Gabi bácsinak! :)
Rol71 meg ne szólalj.....
@Raon: azaz szerintem egyből odaadhatjuk Kcs-nak, digitálisan az igazi (majd együtt megkeressük mondjuk az első szünetben).
Na most ami tortent nalunk az stand up comedy volt!Elkezdtem borotvalkozni 1:2-nel laptop a konyhaban az asztalon fiamnak mondom ulj az asztalhoz es frissits!Elkezdem a muveletet erre irja 2:2 es mindenki az eletemre tor!Elkezdett remegni a kezem borotvalkozas abbahagyva nehogy a nyakamon elvagjam az utoeret es fel arcomon a borotva habbal az asztalhoz ulok a fiammal izgulunk es erre lon a csoda nyerunk!Nagy orditas az oromtol felesegem es lanyom kijonnek meglatnak engem es a rohogestol a foldon fekszenek!Na megyek spaklival lekaparom a raszaradt habot es befejezem a muveletet!Grat a fiuknak!Ez a gyozelem akkor lesz teljes ha penteken itthon begyujtjuk a 2 pontot!
@banyszi: ÉN ÉN ÉN VOLTAM! :D
@Raon: oksi :)
és végre ma Flinta is játszott :)
HAJRÁ VOLÁN !!!!
...::: BLUE LINE LEGION :::...
Ez kemény volt... :)
@sutyi2: kívánom, hogy a lottó 5-ösöd is igy jöjjön be és akkor szponzorálhatod a csapatot. Hehe
ja és a 3.harmadban Hete is beállt
Mehetunk szoritani az utanpotlas focistakert akik a vb-re kijutottak es 21:00-kor kezdik meg a szereplesuket!Hajra magyarok!Szep volt Volan!Godo az Isten mondtam en brunzwik!!yeti2 ebredj!!!:)))
@banyszi: AMEN! Első fogásom Peter "Foppa" Forsberg lesz, rendben? :)
@nazgul: ja, még egy pár nap "szabim" van
@bandita778: Miért állt be vajon Zolika pár percre???
@bandita778: ez érdekes, mert Tommi gólpasszos az utolsó percben...
A statisztika viszont tök hülye.. Létezik, hogy 2 azaz kettő kapura lövésünk volt a harmadik harmadban, nálunk meg Hete is állt a kapuban?
@banyszi: Valami további kívánság? Péntekre irj össze egy névsort, a rolba-bejáratnál várom majd, ok? :)
@sutyi2: Lehet, hogy szerelést igazítottak...
@mike80: Közvetítés 21:00... :P
@ulrik: Lehet hogy Tommi csak pár percre ugrott ki a harmad közepén és a végére visszaállt...
@sutyi2: Danny Heatley, a többit péntekre szállítom
@lakota: Viszont akkor sokáig, mert 7 lövést is kapott...
@mike80: off: az Egyiptomban, de Magyarorszagon 20:30-nak felel meg. Akkor most mi van?
@bandita778: A pénteki Zágráb meccs vajon még belefér?
@banyszi: De ha lehet, azért vagy szabadügynök, vagy öreg emberke legyen... :) Ne éppen a csúcson lévő NHL-sztár, mert kiröhögne az egész lotto 5-ösömmel együtt! :)
@rol71:
pénteken nem tudlak, de a köv hazai meccsen, kiegesztellek a verés beigérésért egy árpa "Kólá"-val!!!
@rol71: Na ezt halkan jegyzem meg, még lehet belőle itt valaki. De szeretni sose fogom... :D
@bandita778: Lehet, nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nem nagyon találkoztam még ilyennel, hogy viszonylag hosszabb idő után visszajön a kapus.

ha jól látom, mi 2-őt lőttünk kapura az utolsó harmadban?
@nazgul: majd azt kérem szülinapi ajándékként...
@bandita778: Ahogy nézem csak két gólra meg egy gólpasszra:)
@ulrik: én sem, az on-line jegyzőkönyv a sz@r...
@drukker60: ok!elore is kosz!@brunzwik:nem kell szeretni csak a tudasat kell elismerni!Tovabbi jo chatelest szep estet mindenkinek!Sziasztok!
@rol71: Jó estét.

Na lépek én is aludni.
@rol71: Jó éjt, és hajrá HUNGARY U20!
@sutyi2: Ok, azt viszont nem mondtad, hogy a Széchényibe a gőzfürdőbe fogod keresni.
Az ilyen győzelmek, mint a KAC elleni büntetős, vagy ez, adhatnak sok-sok erőt ahoz, hogy igazán összeálljon a csapat. Szép volt, fiúk, ez tényleg nagyon fontos két pont volt.
süti beállítások módosítása