HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem az a lényeg, hány lövés megy kapura

2009.09.23. 14:49 F. Kapus

A csapatjátékkal nem, de a küzdeni akarással elégedettek voltunk, mondta blogunknak Énekes Lajos az osztrák bajnok KAC elleni 2-1-es győzelem másnapján. Kapusunk extra teljesítményt nyújtott, de a többiek is hozzátették a magukét, folytatta az edző. Egy huzamban negyedszer is vesztesen távozott a Klagenfurt Fehérvárról.

"Számítottunk arra, hogy a sormódosítások miatt az összjátékunk akadozhat. Ez be is következett. A dolgozni akarás nőtt a játékosokban, mindenki hozzátett az előző mérkőzésen látott teljesítményéhez. A győzelemhez kellett, hogy emberhátrányban jól menjen a játék, ezen is tudtunk javítani. Tommi Satosaari ezen a mérkőzésen extrákkal járult hozzá a sikerhez, a védéseken túl jól irányította a védelmet is.

A Klagenfurtnak jóval több lövése és nagy helyzete volt, a mi adataink alapján 49:14 volt az arány. Ebből nem is a 49, hanem a 14 az elgondolkodtató. Azért ha valaki kielemzi a 49 lövést, látni fogja, hogy túlnyomó többségük a rengeteg emberelőnyös helyzetükből esett, zömmel távoli kísérletek voltak.

Szerdán pihenőnapot tartunk. Pénteken Linzbe utazunk, azt gondolom, nagyjából együtt tartjuk a keddi sorokat, a győztes csapaton ne változtass elv alapján is. Idő kell, amíg összeérnek az új hármasok, de ha jönnek az eredmények, a türelem sem hiányzik majd. Nagy lelkesedéssel és szívvel játszottuk végig a 65 percet, megmutattuk, hogy Székesfehérvárról még egy ilyen remek csapatnak sem egyszerű elvinnie a két pontot. Az egyéni játékban, egy az egyben jobbak voltunk, mint az utóbbi időben, pedig kifejezetten erős játékosokból álló, nagyon jól felkészített csapattal mérkőztünk. Mindenki tudja magáról, kinek meddig ér a takarója a ligában, de ezek a győzelmek nagyon fontosak.

A játék képe biztosan javulni fog még, ezt megígérhetjük. Öt forduló után annyi megállapítható az EBEL idei mezőnyéről, hogy nemcsak mi erősödtünk nyáron, hanem az összes többi csapat is. Köszönjük szurkolóink eddigi kitartó buzdítását, a jövőben is igyekszünk rászolgálni a bizalomra."

A mérkőzés hőse csapata hivatalos honlapján érdekes dolgokat osztott meg az olvasókkal. Elmondta, nem az a lényeg, hány lövés megy kapujára, hanem az, hogy lássa a korongot. Értékelése szerint társai jól tették dolgukat a KAC ellen, jól takarították az utat előtte. Az ellenfél edzője, Viveiros mester elismerte, kifogott rajtuk Satosaari. A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg.

A Sportklub Tv nyilvánosságra hozta, mely EBEL-mérkőzések szerepelnek a közvetítési tervükben, ami még egy zágrábi vendégszerepléssel bővül:

Október 2. Fehérvár–Medvescak
Október 6. Fehérvár–Ljubljana
Október 11. Medvescak–Fehérvár
Október 13. Fehérvár–Villach
Október 27. Fehérvár–Jesenice
November 13. Fehérvár–Medvescak
December 8. Fehérvár–Jesenice
December 20. Fehérvár–Ljubljana
Január 1. Fehérvár–Linz
Január 8. Fehérvár–Villach
Január 10. Fehérvár–Vienna Capitals
Január 19. Fehérvár–Medvescak
Január 29. Fehérvár–Ljubljana
Február 2. Fehérvár–Jesenice
Február 16. Fehérvár–Klagenfurt

88 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel közvetítések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a meccs spórtkább összefoglalója alapján dobtam gyorsan össze,nézzétek meg:
a rendes játékidő eseményei:
www.youtube.com/watch?v=apnydAM2iHs
a büntetőpárbaj:
www.youtube.com/watch?v=aogN3CidQBw

HAJRÁ VOLÁN!!!
...::: BLUE LINE LEGION :::.
@Thomas_AV: nagyon jó lett...grat:)
Tiszta jó, hogy van tv-s közvetítés, bár jobban örülnék ha az idegenbeliek lennének ekkora többségben. A hazain általában ott vok...
OFF:
Most találtam a csövön, úgy tűnik az olimpija drukkerek se komálják a red bullt :-)) mondjuk van miért utálni őket...

www.youtube.com/watch?v=YkMZvgqJC4Q

:-))
ON: the end, akarom mondani page down...
Elomo már csak napok kérdése és csomagol!
@rol71: Vihetné a másik 2 "cimbijét" is, de az összes új igazolásunkat- Satosaari kivételével.... Sajnos ezt kell mondjam.
Egyelőre ők még maradnak!
Mindjárt jön KCS és cáfol és kikéri magának én ilyet hogy merek írni! :)
@rol71: Rég nem érdekel különösebben, hogy mit írsz. Elomo próbajátékon van, mindenki tudja - előbb-utóbb nyilván eljön a teljesítményértékelés ideje.

@jágör68: Kíváncsi voltam, hogy hány órán át lesz foganatja Fkapus cikkének - úgy látszik 8-9 órán át volt. Újra előjött a személyeskedés és a bűnbakkeresés, bravó.
Annyira vicces, hogy már előre tudom ki mit reagál majd... :) Ismerjük egymást...persze csak névtelenül.. ;)
@edudus:Nem névtelenül,többekkel sikerült kinnt meccsek előtt vagy szünetekben személyes kontaktust teremteni és érdekes módon emberi hangnemben megvitatni a dolgokat!Sőt békében elválni egymástól!Most is fenntartom,aki szeretne- nem itt irásban bolondozni- azzal szívesen találkozom a meccsen!
@rol71: Többek között velem is...nyilván sokakat ismerek innen személyesen is, de a többséget azért mégsem. :)
@Thomas_AV: Nagyon köszi a videókat, legalább ennyit láthattam a tegnapi meccsből... :)
@rol71: Talán KCs mégis jobban tudja,hogy kit-mikor küldenek el,hisz ha jól tudom Ő szerkeszti a Volán honlapot,ergo képben van minden belső infóval!Amúgy,ettől függetlenül,szíved joga kifejteni a véleményed.Csak nem értem mi értelme folyton fikázni,a Volánt,ha azt kedvenc csapatodnak tartod.Nem volna egyszerűbb más csapatnak szurkolnod?Hátha abban nagyobb örömödet lelhetnéd!Azt mondják,az igazi barát,bajban ismerszik meg...
@rol71 nem idevaló kommentjét és az arra történő reagálásokat töröltem, régi kommentezőként kapott még egy esélyt, de ilyen külvárosi kocsmába való stílust nem akceptálunk, köszönettel
Aki esetleg nem látta a tegnapi meccset, Fehérvár TV most adja..
@váradi: Hát igen... Elomot - mint az nyilvánosságra is lett hozva - szeptember végéig hívta próbajátékra a Volán, így valóban hamarosan eljön annak az ideje, hogy mérlegre kerüljön az eddigi teljesítménye. Ezt ki lehet forgatni úgy, hogy már csak napjai vannak itt, de nem túl elegáns...
@F. Kapus:Gratulálok!Védd a haverodat aki az mebrek szavait kiforgatva írogatja a nagy semmiket! hülyeségeket @KCs:Le vagy maradva megint !Semmi kiforgatásról nincs szó Elomo csomagolhat!Napi szinten vagyok olyan játékossal aki csak nem fog hazudni az eseményekkel kapcsolatban és ma délután 14:00-15:00 között mondta ezt el nekem!
mebrek=emberek csak már nem látok a pipától!Komolyan mondom egyesek itt olyan álomvilágban élnek, hogy már bosszantó hogy a csőlátásukon nem tudnak átlépni!Áá... nem is erőlködöm tovább felesleges csak az okoz örömet hogy aki ebben a csapatban játszik osztotta ma azt a véleményt amit mi itt többen (brunzwik,yeti,rol71 stb akik nem rózsaszín szemüvegen nézik a meccseket)leírtunk tavaly és eddig idén is!Akár a légiósokról,akár Benkről és a csapat játékáról!
@F. Kapus:Szeretnék veled beszélni a következő hazai meccs előtt kinnt a pályán!Meccs kezdése előtt kb.45 percel már ott állok a "helyemen" általában hot-dog-al a kezemben!Volán büntipad fölött 5-6 sorral!Előre is kösz!
@rol71: Én se mondtam egy szóval sem, hogy nagy tétekben fogadnék a maradására. Csak annyit mondtam, hogy mivel most jár le a próbajátéka, nyilván hamarosan döntés születik. Semmi nagy horderejű, meglepő dolog nem történt Elomo ügyében.
@rol71: Lehet, hogy neked örömet okoz, engem inkább elkeserít.
@KCs:Mutasd meg hol írtam,hogy nekem örömet okoz???!!!!Komolyan mondom te ezt élvezed..
@rol71: "csak az okoz örömet hogy aki ebben a csapatban játszik osztotta ma azt a véleményt amit mi itt többen "

Szó szerint ezt írtad.
Vágom nem Elomo távozására írtad csak egymás után jött le.Az okoz "örömöt",amit leírtunk nem az égbe kiáltott semmi mint azt sokan mondják rólunk!!Félreértettél nem a csapat játéka amikor negatívumokat írunk hanem az,hogy ennyi idősen nem a levegőbe írunk és nem a valótlanokat sajnos!
Mára ennyi elég volt!Jó éjszakát mindnekinek!Kezeket a takaró fölé! :))
@rol71: Nyilván mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza. Ha valaki már saját magával sem ért egyet, ott gond van. Nincs is ezzel semmi gond.
@rol71: nemhogy elég, hanem még sok is. sokkal több a kelleténél.
@F. Kapus: De az Én kommentemet miért törölted?Nem volt benne semmi külvárosi kocsmastílus,sőt...Utána meg engedted rol71-et tovább irogatni...Ki érti ezt,amikor épp az igazi Volán-szívvel rendelkezőket próbáltam védeni...Köszi.
@váradi: elvitte a lendület :) visszaállítottam
@jágör68: Mihaly Arpival mi bajod? Csak kivancsisagbol kerdezem.
@csatoimi: Őt is viszi a lendület, mint rol71 barátunkat. Sajnos.
@váradi:Valóban nem szerkesztek honlapot de az még nem jutott eszedbe,hogy KCS "csak" esetleg a tuti,bejelentésre váró híreket tolja és vannak akik hallanak vagy kapnak belső infókat,füleseket amiket itt megoszt veletek nem hasraütésszerűen?Sose fikáztam a Volánt!1979 óta járok korongmeccsre.Nincs kedvenc csapatom de 38 éve ebben a városban születtem és ennek a csapatnak szurkolója vagyok!Ha leírom a meccsen látottak alapján a véleményem az baj?
jó lenne ha több idegenbeli meccset adna a Klub.
Úgy látom csak horvátországba szeretnek utazni...
@emu11: nem utaznak, az ottani sport tv adását veszik át
Mihály az egyik, ha nem a legjobb igazolása a Volánnak! Remélem sokáig marad, és továbbra is azt kívánom Neki, mint a szezon elején: legyen Ő az első 1 pont / meccs felett teljesítő magyar csatár az EBEL-ben! Szerintem meg is lehet Neki...
@rol71: Hangolódjatok inkább a következő itthoni meccsre. A szurkolásra rá kell gyúrni még :)

hátha segít :D
webalise.hu/1.jpg
@csatoimi: Hidd el, a többség nem ért egyet vele...
Had védjem meg @rol71-et, én tudom melyik játékosról beszél, higgyétek el nem állít valótlant se a játékos sem ő..
Egyáltalán nem azt szerette volna írni, hogy Elomoval valami baja lenne, sőt én tudom, hogy tetszett is neki a játéka.
Csak egy belső infót szeretett volna megosztani amit a csapat berkein belül hallott.
A tálalás talán nem volt tökéletes.
De ettől még nem kell letépni az ember fejét...
@csatoimi: Szerintem ezt fére értetted, ill olvastad, legalább is remélem.
Szerintem a két légiós bekkre gondolt.
Ha Mihályt bántaná az már tényleg sok(k).
Elomo tényleg nem váltja meg a világot, de hát a pótolhatatatlant kéne pótolnia...
@Scofi: jágör68 2009.09.23. 19:29:58
@rol71: Vihetné a másik 2 "cimbijét" is, de az összes új igazolásunkat- Satosaari kivételével.... Sajnos ezt kell mondjam.

Ezt hogy lehet "fere erteni" vagy olvasni?
 
@csatoimi: jágör68 2009.09.23. 19:29:58
@rol71: Vihetné a másik 2 "cimbijét" is, de az összes új igazolásunkat- Satosaari kivételével.... Sajnos ezt kell mondjam.
Imi:Én azt írtam Elomo csomagol pár napon belül azt hogy vihetné a 2 cimbijét stb már reagálás volt rá!Nekem Mihály Árpival semmi gondom sőt nagyon hamar a szívembe lopta magát és Flintát én szoktamn hiányolni!
@rol71: Hidd el, hogy nagyon sok mindenkinek vannak belső infói, DE! ezeket a hivatalos bejelentésik nem illik kiteregetni. Nem hiszem, hogy az a játékos aki ezt mondta hozzá tette volna, hogy rohanj haza és írd be a blogra. Természetesen mindenki megfogalmazhatja a véleményét, de így még bajba keverheted azt is aki kiadta az infót. Azt mondod 1979 óta jársz meccsre, akkor azt is tudnod kell, hogy pont egy ilyen kósza hír miatt Holéczy az újságból tudta meg, hogy kitették a csapatból.:( Nem hiszem, hogy korrekt megoldás!
@csatoimi: Szerintem jágör Alen-re és Ackeström-re gondolt. De lehet, hogy nem...De akkor meglepődnék.
Bocsánatot kérek az érintettektől. Csak felrázásnak írtam a "többi új igazolásunkat". Igazából mindenki szerzett már pontot- gólt közülük. Viszont nemtom mi értelme Benk szintű légiós csatárt szerződtetni. És inkább a "régi" volánosokra kellett volna címezni: Tyom, Balu, Toki- az előbbi észrevehetetlen, az utóbbi kettő pedig nagyon is feltűnő hibáikkal!
Nagyok az elvárások, minek kellett itt a 4-6. helyre beszavazni a Volánt az alapszakasz végére.. Aludtam rá egyet.
@rol71: Nem is toled kerdeztem, csak neked cimeztek az uj igazolasok iranti nemtetszesuket, ezert kerult be a Te neved. Millio bocs :)
@jágör68: Tenyleg csak kivancsi voltam, nem azert irtam, mert esetleg meg kellene legy elegedve vele. Mert egyebkent o sincs megelegedve teljesen magaval, csak arra voltam kivancsi, hogy Te mit hianyolsz nala.
@csatoimi:Rád sose tudnék haragudni! :)
@rol71: Koszonom :) Cserebe elarulom neked, hogy Elomo nekem sem jott be, egy elso soros centertol tobbet varnek el, habar szegeny sosem volt center, mindig szelet jatszott, lehet ez volt a baj :((
Köszi!Végre egy hozzáértő ember aki velem egy "szemüvegen" át látja a dolgokat!
@rol71: Szerintem elég sokan látják úgy rajtad kívül is, hogy Elomo nem hozza azt, amit egy első soros centernek hoznia kellene. Ebben nem is igen vitatkozott veled senki.
Ámde arra megkérlek, hogy belső infókat ne írj be hozzánk, miként mi sem teszünk ilyet. Persze csak akkor tartsd be, ha nem akarsz rosszat a csapatodnak.
@rol71: Ja, és amikor legközelebb megyek le meccsre, előtte értesítelek.
@csatoimi: Árpival semmi bajom sincs. De amint írtam: higgadtan végiggondolva, itt inkább az összeszokatlanság- sorkavargatás és az ebből fakadó mentális problémák- no és a szurkolók nagy nyomása/ elvárásai amik visszahúzhatják a csapatot. Azt mondom várjuk meg az első 12- es oda- vissza kör eredményeit. Bár ez úgysem fog menni...
Eddig szerzett 28 "pontunkból" (mármint gól, asziszt) 10-et a légiósaink szerezték.
Mehetnek a levesbe?
Elomo annyi pontot szerzett, mint a Palkó, VasM, Kovács. Emellett a légiós bekkek is szereztek pontot vagy pontokat.
Persze nem ilyen egyszerűek a dolgok, de a statisztika is árulkodó lehet!
@Pierre: légióst azért szerződtetnek,hogy húzóember legyen ,szerezzen gólokat,adjon gólpasszt.Mieink nem egy gólzsák típusok.Elomonak 5meccs nem volt elég csatár létére a gólszerzésre,( 1-2 sorosként,nem pedig taktikai csereként van a pályán)Statisztika csalóka.Példa:ha 1hétig hasmenésem van utána 1 hétig székrekedésem ,akkor a statisztika szerint jó az emésztésem!!!hmmmm???
@exL:1: :-) Teljesen igazad van, de ha elmegy jön más a helyére, akinek kell 5-10 meccs ahhoz, hogy beilleszkedjen, formába jöjjön!

De 3 passzból, 3 gól születik --> a cél ugyanaz.
Nekem mindig az a problémám az idény közbeni légióskereséssel, hogy óriási lutri. Sokkal nagyobb, mint a holtszezonban. Valamint szeptember végén, október elején, nem tudom, hogy honnan tudnánk leakasztani egy olyan centert, aki egyértelműen jobb lenne Elomo-nál.
Elomo játéka engem sem győzött meg egyébként, de mégis van 3 gólpassza. A statisztikája nem rossz eddig, más kérdés, hogy túl gólerősnek nem tűnik a játéka.
Amúgy szeptember végéig van próbajátéka? Mert én azt olvastam valahol, hogy két hónapos a próbajátéka, meg is lepődtem. De akkor ezek szerint 1 hónapos, és mindjárt lejár?
@KCs: Köszi!
Pedig úgy emlékeztem, hogy pont a hivatalos honlapon olvastam két hónapot, de akkor ezek szerint nem. :)
Mindenesetre kíváncsi leszek, mi sül ki ebből a dologból. Nagyon nehéz szerintem ilyenkor egy, az EBEL-ben is kimagaslót nyújtani képes centert találni. Ha sikerül is, akkor is kell majd 5-6 meccs mire beilleszkedik egy új játékos. (más kérdés, hogy ez még mindig a jobbik verzió lenne)

Azért remélem, hogy a Linz és a Ljubljana ellen még megkapja az esélyt Elomo. Nem csak úgy,h ogy pályára lép, hanem ténylegesen is.
@exL:1:

szerintem sem váltotta meg a világot Elomo, de én nem feltétlenül küldeném el:
1. ár/érték arányt nézzünk - erről mondjuk nincsenek infromációim
2.nem hiszem, hogy találni jobbat, szezon közben, számunkra elérhető bérért
3. helikopterből is látszik rajta, hogy nem egy rossz spiler, bele fog jönni, mint a hogyan a többiek is.

Valamelyik meccsen például azt figyeltem, milyen jó arányban hozza el a bulikat és ez mennyi plusz támadóharmadbeli jelenlétet jelentett a Volánnak.
BTW, érdekes a szurkoló, Sihvonen annak idején cirka 20 meccset játszott a Volánban, emlékeim szerint lőtt kereken 1 (!) gólt (gólpassza volt néhány) és mégis, az utóbbi időben a csarnokban, de itt a fórumon is többen "hjaj Elomo, bezzeg a Sihvonen!"-t fújják:D

Összességében én minimum meghosszabbítanám a próbaidejét további 1 hónappal, persze ha ő is belemegy.

hajrá, Volán!
@alpec: Ez is csalóka statisztika.Sihvonen fél szezont volt itt,egy full utolsó helyezett csapathoz jött.Biztos vagyok benn, hogy az adatlapjával ellentétben (tuti onnan nézted ki) nem 1 gólt lőtt az ebelben.( Kcs remélem nem cáfol meg )Rengeteg gólpasszt adott ,közönség kedvenc volt,nem beszélve arról hogy cca 10évvel volt idősebb Elomonál
@exL:1: eemlékezetből írtam, szerintem még egészen az elején lőtt egyet, azt is idegenben. hazai pályán én nem emlékszem EBEL góljára.

Milyen közönségkedvenc?
@alpec: nem találok statisztikát sem az eishockey.at-n sem a Volán honlapon, így KCS segítségére szorulunk. De hogy nem volt egy gólzsák, az tutiziher.

de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy néhány meccs után szapuljá(to)k Elomot, aki - szerintem - nem gyenge játékos.
@alpec: minden tiszteletem mellett azért Shivonent ne emlegessük egy lapon Elomo-val. Nem sok olyan játékos volt a Volánban, mint Shivonen, és sajnos jó eséllyel nem is sok lesz. :(
Egyébként Shivonen úgy kezdte a Volánban az EBEL-t, hogy két meccs két gól... (bár ez nem sokat jelent azt nézve, hogy Chris Allen is így kezdte).
Elomo amúgy tényleg nem rossz játékos - a szurkolók nagy gondja az, hogy a jelenlegi formája alapján meg sem közelíti Martz, és Guerreiro teljesítményét (akiket azért szintén kritizáltak itt páran - köztük én is - a gyengébb periódusaikban). Persze ebből még bármi lehet, kívánom, hogy holnaptól ő legyen az Isten, de eddig ez (bárhogy nézzük is) visszalépésnek tűnik.
Az erstebankliga.at szerint Sihvonennek 20 meccsen volt 1 gólja és 11 gólpassza. Én ennyit tudok. De igazából édesmind1.
A lényeg az, hogy Elomo-nak szerintem még jár legalább a következő két idegenbeli meccs a bizonyításra.
@alpec: emlékeim szerint Shivonen tényleg nem volt nagy gólvágó, pedig elég sok meccsen láttam játszani.
Elomotól én egy kicsit többet vártam volna, bár hozzáteszem nem könnyű kiemelkedőt nyújtani egy ilyen ligában. Szerintem nála jobb játékost nem fogunk találni ennyi pénzért, hacsak nem szerencsével ahogy Galvins-t is kifogtuk, de erre vajmi kevés esélyt látok.
Én nem így emlékszem, de KCS előbb utóbb igazságot tesz.

Szerintem Sihvonen semmi maradandót nem alkotott a Volánban, bennem biztos, hogy nem. De mint említettem, elkanyarodtunk a témától.
@Raon: sajnos Martz-ot nem tudtuk megtartani, ezért van itt Elomo. Jó esélyjel olcsóbbér', így ha nem hozza a Martz mutatóit, akkor sem történik semmi más, mint beigazolódik a papírforma :)

na, de hajrá!
Én úgy emlékszem, hogy Sihvonen az első ebel meccsén, egy idegenbelin, három pontot szerzett (mindhárom assziszt, egy gólt először neki írtak, majd később módosítva lett asszisztra).
Elomo-nak adnék még pár meccset, de tény, hogy ennél többet kell nyújtania a maradáshoz.
@alpec: Sihvonen más helyzetben más szerepre érkezett. Elsőrangú védekező csatár volt, aki mellett két lendületes fiatal játékos igen sokat tudott fejlődni.

Szerintem Mihály és Palkó közé az akkori Sihvonen sem lenne megoldás, és eddig olybá tűnik, hogy a mostani Elomo sem igazán.
@jágör68: Valóban igazad van, címezd nekik-bár a Balunak, meg a Tokinak van a legtöbb jégideje-szerinted mégsem valók ide-vagy v-mit rosszul értelmeztem?
@HAJNAL: Mondom, azóta nyugodtan átgondoltam. Több jégidő, nyilván több hibalehetőség. De a KAC elleni meccsen bevallom senkit nem tudnék Satosaarin kívül kiemelni. Aztán visszanéztem az összefoglalót és azért- valljuk be- 4-5 éve mikor láttunk magyar játékosoktól beleszúrós gólokat? Szóval hosszabb távlatban nézve- ami 5-10 év esetében nem is olyan hosszabb táv!!- valóban rengeteget léptünk előre. Igazából minden meccsnek örülni kéne.
A csapattal pedig sztem sajnos ugyanaz van, mint a válogatottal: Csicsó nélkül a felkészülési meccsek jól mentek- akárcsak márciusban- aztán egy idő után csak megérződött az a nagy HIÁNY.. Kedden pl. senkit nem láttam a Volán- kispadon biztatni a többieket.
@alpec: Milyen közönségkedvenc?? nagy!! Egyébként első meccsén 3 pontot szerzett(1gólt neki irtak,majd módositottak asszisztra).Hazai pályán viszont 1000% hogy lőtt gólt,mégpedig azon a stilszerűen egy címhez hasonlítva:Mohácsi csatához hasonló meccsen,mikor 7-2 re pippantottunk a ljubljanától.Zseniális passzai voltak,az más kérdés hogy nemigen volt a sorában olyan csatár aki ezeket nagy % al kitudta volna használni.Annak ellenére hogy nem volt épp serdülőkorú játékos, az All-star gálán ,megverte gyorsasági koriban a nála vagy 10évvel fiatalabb osztrákot!!!!
@jágör68: A tavalyi évben két stabil páros volt az első sorban akik tizen-jóegynéhány éve együtt játszottak-ne haragudj nem irom tovább......
@HAJNAL: legyetek szívesek elolvasni jágör68 elnézést kért lehiggadt,máshogy gondolja.
És szerintem hagyjuk abba ezt a vitát. Tegnap volt egy kis nézeteltérés, néhány rossz komment, de lépjünk már túl rajta.
@brunzwik: És ráadásul ez a poszt nem is erről szól.
@brunzwik: Meglepődtem a higgadságodon-de igazad van.
3.harmadba a KAC nyomott végig.En nem ajulnek el egy buntetokkel megnyert meccstől!
@Dreamliner25: Ki ájult el tőle? Pont ezen ment a vita, s valaki meg is jegyezte, hogy ha szép játékkal vesztünk, akkor a vereségen szokott lenni a hangsúly; ha pedig rossz játékkal nyerünk, akkor pedig a rossz játékon. Igaz is.
Nem kell elájulni. De elájulni akkor sem kell, ha a következő pár meccsen brillírozva nyernénk. Szépen csendben gyűjteni kell a pontokat, hogy amikor 10-12 meccs után meg lehet alkotni az első részletes értékelést, akkor minél jobb legyen a szánk íze.
@Dreamliner25: Majd az alapszakasz végén, amikor a pontokat számolják, senki nem fog erre emlékezni...
@Dreamliner25: nem, bakker, te nem ettől fogsz egyszer elájulni! :)
süti beállítások módosítása