HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Sapa a Volán névadó szponzora lett

2009.08.17. 15:32 D. Gromov

Az Alba Volán hároméves névadó szponzori szerződést kötött a Sapa alumínuiumipari céggel – derült ki Ocskay Gábor szakosztályfőnök sajtótájékoztatóján. A vállalat az előző szezon előtt szállt be a klub támogatói közé, ezek szerint mindkét fél megtalálta számításait. A  Volán hivatalos neve mostantól Sapa Fehérvár AV 19. További fontos hír, hogy a Sport Klub televízió – mint korábbi írásunkban valószínűsítettük – a csapat jó néhány EBEL-meccsét közvetíteni fogja a szeptember közepén kezdődő idényben. A tájékoztató egyéb részleteiért kattintsanak a klub hivatalos honlapjára.

106 komment

Címkék: alba volán ebel ocskay sapa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a menedzsmentnek.
Szép munka volt !
Így kell csinálni .

Jó lenne ha a HOLCIM meg Miskolcra költene egy kis aprót, hamár felszanálták a honi cementipart és a legnagyobb gyára itt üzemel és szennyezi a környezetünket.
@jonnglenn: holcim a volánt szponzorálja,ill.nálatok az nb1 es focicsapatot!!!
@csatoimi: írtam Neked e-mailt a nevedre kattintva
Nagyon jó hírek,most már csak az új logón levő ördög fejet kéne cserélni egy jobbra.Hajrá Volán!!
Tavaly hány TV meccs volt? Ilyen téren akkor végül is nem lett nagy előrelépés ,ha jól emlékszem tavaly is kb ennyi volt. Mondjuk hogy Zágrábból közvetítenek meccset az abszolút pozitívum.
Most akkor van új ördögünk? Mert én kerestem mindenhol de egyszerűen nem találom, valaki belinkelhetné nekem. Megköszönném.
@exL:1:
Az hogy a Volánt szponzorálja a Holcim az egy kicsit azért érthető a számomra mivel a cég központja , ahol döntenek az ilyen jellegü dolgokról a Pozsonyban van?volt.Nálunk csak a Hejőcsabára , az éjszakai műszak űltal kikapcsolt szűrők miatt letapadt és betonná száradz cementport hagyják.
Kesergek még ezen egy kicsit.

Az hogy a Diósgyőrre pénzt adnak azt nem tudtam de az tuti hogy teljesen felesleges.
Már csak az érdekelne, hogy ejtik ki ezt a céget?
Sapa?
Szapa?
Sápa?
Szápá?
Szápa?
@freddyD: Szapa, de néha Sapának is mondják, helyesen elvileg Szapa.
@Dave55: Illetve egy kicsit á-san, de nem teljesen Szápá, és az sz betű is rövid.
Az mennyire igaz, amit az nsen írtak? mármint, hogy kb. olyan 15% hiányzik még az idei szezonra?
És az mennyire lehet igaz, hogy Mathias Johansonnal "beszélget" Tolvanen mester?
Nem hangzik valami jól, de ha pénzt adnak el kell viselni. Jól fog menni a SAPAdt Ördög figurához :)
@Zsoldos: Ez általában mindig igaz ilyenkor, hiszen nem volt még bérletárusítás, jegybevétel....., valamint menet közben is szoktak befutni cégek.
@volanfan: erre csak a Mythbusters magyar címét tudom mondani: "Állítólag". :D
HÁÁt Mathias Johansson cefet nagy fogás lenne, már már a mesébe illő nagy hal!!! Bár az anyagiak lassan rendelkezésre állnak.

Sajnos a bérletárak 20%-al emelkedtek, ezt mondjuk rohadtul nem értem, hogy mi támasztja alá igaz nem is nagyon verik nagy dobra... Utóbbi miatt azért picit mérges vagyok, mert a névre szólón gondolkodtam, de ez a "probléma" megoldódni látszik, hiába na, VÁLSÁG VAN!
@volanfan: rá gondolsz???

www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=233

Ő mondjuk tényleg nagy fogás lenne.... el se hiszem..
@mike80: Szerintem nagyon rendben vannak ezek a belépőárak. Ugyebár volt egy ÁFA változás is, de még így is messze van ez a jegyár a magastól.
@OliBLOOD: Szerintem is. Még itthoni viszonyok között is olcsó volt a belépő és a bérlet Fehérváron
@kerusz: nekem eddig nem volt bérletem, de a meccsenkénti 1000-est nem tartottam soknak.. Szerintem simán megéri, hát még a bérlet ilyen sok meccsért..
Idén veszek!
@volanfan: hát az kemény.. még a gondolata is..
Tovább rontja a bérletek ár/érték arányát hogy idén nem lehet jó kis Alba Farm meccsekre menni! :)
@ekanai: inkább meglepődtem:) a tavaly meg előtte még ilyenkor ment nagyban a szorzás osztás, hogy miből lesz meg a szezon végéig... nagy nagy öröm, hogy idén nem kell olyan szinten ezekkel foglalkozni!
Ráadásul van itt még valami: Csicsóbá mondta is, hogy gondoltak a sulikezdésre,meg ilyenek, ezért van féléves bérlet is...és akkor nem kell egyben fizetni... igaz, hogy a két fél picivel több, mint az egy egész, dehát valamit valamiért... Amúgy meg ezek az árak nem veszélyesek... Szerintem... Egy mozijegy több... és ott tudod előre, hogy ki lesz a gyilkos... :D Itt meg? Maximum, hogy ki lesz az áldozat... Már nagyon várom a pillanatot, amikor először áttotyog a balkáni jégen Pagé Down barátunk :D:D:D
Szóval ár érték arányt simán jó... meg aztán tavaly ok, hogy volt farm meccs is (kint is voltunk páron), de nemvolt EBEL rájátszás... most meg, mert merünk nagyot álmodni, ezért aztán lesz!!! És igen, legyen bajnok az UTE, mert ez egyet jelenthet, hogy messzire mentünk a rájátszásban... mint én most... nah megyek, mert beleér az újjam a bilibe... :) minden esetre jól hangzik, nem? :D
@mike80: azért azt tegyük hozzá, hogy ismerve más csapatok/más sportágak meccseinek árait, a Volán jegyek évek óta az egyik legkedvezőbb konstrukciót jelentették Magyarországon. Ha meg kiszámolod, hány meccsre mehetsz be mennyiért (27 EBEL meccs rájátszás nélkül + a magyar rájátszás), akkor az arány több, mint nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON JÓ (Martian Child forever :) ).
Engem sem vet fel a pénz, de ez szerintem simán belefér. Ez a kettébontott szezonbérlet meg szuper megoldás azoknak, akiket csak a finis + a rájátszások érdekelnek - a klub részéről újabb engedmény a szurkolók felé (hisz ezeken a meccseken úgy is mindig meglenne a teltház).
@volanfan: édes istenem, ő mekkora fogás lenne!!!
Maximális tisztelet Csicsó bának!!!
@Raon: Nagyon nem szeretek pesszimista lenni, de.... Van nekünk ennyi pénzünk??????? :O

A bérletárak szerintem nem emelkedtek olyan eszeveszett nagyot, igaz én az állót és a diákot nézegetem főként.... :) Az meg, mint minden évben egy ezrest emelkedett. Ez korrekt.
@Raon: Minel tobb ilyen embert, mint amilyen Te vagy. Emelem kalapom elotted!!!
Nem szép ez a név, de ha jó pénzt hoz akkor el tudnám viselni azt is ha hosszabb lenne:)

Ami a bérleteket illeti, egyáltalán nem drága. Pláne ennyi és ilyen meccsekért. Szeretem ezt a csapatot, ha duplájára emelték volna akkor szívnám a fogam ,de akkor is megvenném.
A többi magyar csapat ob-1es ( mol ligás ) csapat jegy,és bérlet áraihoz képest szerintem abszolut nem drágák a volánéi.(főleg úgy, hogy belevesszük a 27 alapszakaszos hazai meccset)ez meccsenként 555huf 55fillér :-)
Most arról nem beszélve, hogy hokibérlet vásárlásánál alapesetben erősebb emocionális késztetéseknek kellene működnie, mint egy mozinál. Én legalább mindig büszke vagyok, hogy a magam módján támogatom a csapatot, míg a mozinál eddig ez a szempont még sohasem jutott eszembe, pedig kisebb koromban szerelmes voltam a seron sztónba! :))))
Úgy látom, hogy itt pénzügyileg mindenki jól áll.
A válság azonban sokaknak negatívumot hozott.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan drukkerek, akiknek útiköltség is hozzáadódik a belépőjegyen kívül, mondjuk: majdnem 200 - 300 km-t tesznek meg 1-1 alkalommal.
S még azon is el lehet gondolkodni, hogy mi a jobb: magasabb árak - kevesebb nézővel vagy alacsonyabbak - több drukkerrel?
@csatoimi: nagyon rendes vagy, köszi! Bár ha nem tévedek, visszafelé min. három kalap járna. :)
Esetleg ha majd egyszer összefutunk, áldomást ihatunk/kezet rázhatunk rá. :))

@edudus:
Hát remélem, nagyon remélem! :)
@EisHockey: én épp azt próbálom magyarázni, hogy az ilyen klubok talán képesek arra, hogy a helyiekből erőn felüli áldozatot "húzzanak ki". Mint ahogy Manchester-ben, Madridban, Barcelonában sem csak azok vesznek bérletet, akik úgymond megengedhetik maguknak, mert a klub sikereinek "önmagán túlmutató" értéke van. Persze, csak ha nem megy át egy bizonyos határon, amit mindenkinek saját magának kell mérlegelnie.
@csatoimi: Azt hiszem Raon barátunkat is be kell venni 28-án abba a "bambizós" "buliba" :)

@Raon: Mondd, hogy jössz 28-án :)

Amúgy kicsit elmerengve ezen a jegy/bérlet ár dolgon: hát ember legyen a talpán, aki bentről meg tudja mondani, hogy milyen ár fog működni. És válság ide vagy oda, talán több ember is megfogalmazta már előttem a lényeget: összehasonlítva egy mozival, szerintem olcsóbb, főleg bérlettel számolva, és hosszabb ideig tart.
Kiszámíthatatlan és izgalmas. Gyors, de közben van időd szünetben enni/inni vagy ha ezt nem is vesszük bele, mondjuk egy jót beszélgetni a barátokkal, vagy netalántán az ellenfél szurkolóival.
Utóbbit nem nagyon adja vissza egy mozi. Színház más kategória, és sajnos klasszisokkal drágább, más sporthoz viszonyítva meg talán tényleg olcsóbb.
Csak egy példa: a bajnok Kacnál átlagosan egy bérlet 200€, és tavaly eladtak 4200 körüli bérletet. Ez 840.000€ A Volán költségvetésének durván a 70-80%-a.
Igaz, ez egy kirívó eset, de ott a nézők igen aktívan fizetik a csapatot.
De én azt mondom, ha idén is lesz minden meccsen minimum 2000 ember, nagy meccseken 3000, rájátszásnál mondjuk teltház, akkor az egy csodálatos dolog lenne itt Magyarországon 2009-ben.
@ekanai: Ja,és mi is osztrák béreket kapunk?!
@EisHockey: sajnos nem, de a Volánt osztrák szemmel kell nézni pénzügyileg, mivel ott játszunk.
Meg sajnos nincs 4200 bérletesünk(egy 3500 fős csarnokban).

Tudom, hogy most sok embernek gondot okoz ez a válság, és nem feltétlenül Volán bérletet akar venni. Ez sajnos x évenként előfordul, pech, hogy most nagyon erősen csattant az ostor. (Többek között a saját bőrömön is.)
@Raon: Regota figyelem a hozzaszolasaidat, becsuletes, derek magyar ember vagy, nagyra ertekellek. Ott leszek 28-an, ha Te is kijossz meccsre akkor, ket harmad kozti szunetben, a bufenel tul is eshetunk, az aldomas/kezrazas pillanatain
@kerusz: Irtam en is, megkaptad?
na reg-eltem én is...több témához is hozzászóltam volna, de valamiért nem tettem :)
viszont annak örülök h ennyi embernek jól megy a válság ellenére (nekem sajna nem)
a tavalyi szezonban minden hazai meccsen kinn voltam.gyalog mentem -akár szakadó esőben is- fél órát gyalogolva, hogy megnézhessem és szurkolhassak a legjobb magyar hokicsapatnak...
úgy néz ki ez idén elmarad :( én soknak találom a majdnem 30 %-os bérletár emelést, mozi, beszélgetés a haverokkal meg az ellenfél szurkolóival ide vagy oda... moziba se járok és idén lehet h volán meccsre sem fogok :(
@cric82: ha minden igaz, küldtem levelet privátba.
@exL:1: Tavaly az UTE bérlet 15000 forint körül volt. És ülőhelyes.

Persze, most megint lehet mondani, hogy "na jóó, de ez nem EBEL minőséééég"
@freddyD: hello, nem én reklamáltam a bérlet árak miatt, szerintem nem tűnik soknak a színvonalat ,és a mérkőzés számot tekintve.sőt... Igaz sok ember van , akinek tanév kezdéskor egy összegbe kikököhögni 15rugót nem egyszerű dolog. Viszont bele lehet kalkulálni,hogy ha kimész meccsre,látsz egy színvonalas összecsapást,jó a hangulat és addig sem sanyargat az asszony otthon :-)
@csatoimi: még egyszer köszönöm, és ott leszek. :)

@ekanai: megyek, természetesen. :)
@exL:1: Jogos, ezért lehet két részletben is megvenni a két félszezonra.
@freddyD: Hát nem az!
A Békéscsaba-Nyíregyháza meccsre se annyiba kerül egy jegy mint a MU-Liverpool-ra... pedig mindkettőt focinak hívják!
@EisHockey: pontosan 180 km-et teszünk meg egy meccsért Nyergesújfaluból. :) Ez annak függvényében változhat hogy Gánton iszunk vagy Vérteskozmán a Sport Bisztróban:)
@cric82: Sok emberrel beszéltem Svájc előtt is, akik azt mondták, hogy jönnek. Aztán osztottak-szoroztak, végül valahogy mégsem találkoztunk. Engem se vet fel a pénz, de emócionális okokból gondolkodtam egy névre szóló széken megamnak és a barátnőmnek. Ezért 80e ft viszont tuti, h sok. A többin meg persze lehet gondolkodni, én speciel a +20%-ot sokallom ...
Én nem értem, miért sírnak sokan, hogy magasak a bérletárak. A Volán meccsei által nyújtott élmény magas színvonalat képvisel, a bérletár nem drágább, mint a MOL-liga vagy mondjuk foci NBI, és ezért a pénzért több meccset láthattok, mint az előbb említett eseteknél. Úgyhogy aki rendszeresen ki szertne járni vegyen bérletet szerintem,mert így jár jól anyagialag is.:)
@Ravic83: mert vannak, akiknek mindezek ellenére magasak a bérletárak - azért 2009-ben Magyarországon ez szerintem érthető
Ha mondjuk a BKV-nál dolgoztam volna, nem fájna a fejem, jutna is- és maradna is egy két lila hagymás "zsk" -ra meg valami jópofa logóra :-)) Utóbbiról nagy a csend..
Mi a helyzet az
Volán kerekeken guruló "acél" ördöggel?
Sziasztok ismét!

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha valaki nagyon szeretne összespórolni annyit, hogy egy bérletet összehozzon, akkor össze tudja... És az Áfa emelés mellé már csak kicsi a tényleges emelés, de könyörgöm, ha szeretitek a csapatot, akkor megértitek, hogy segíteni kell nekik! Ez nem sok ugyan az egészből, de akkor is.. fontos bevétel... És amit KCs is írt, meg én is korábban, hogy Csicsóbá kiemelte, hogy a válságra, sulikezdésre stb. tekintettel lehet két részletben is bérletet venni, igaz így picivel többre jön ki... de ugye ez is érthető, hogy pl. két nyomdaköltség (jó, tudom, nem annyii...)
Van pl egy csomó bagós ismerősöm, akik itt "sírnakrínak" a kérdésen, hogy 15 ezer... napi egy dobozzal minimum elszívnak... egy hónap koporsószög, vagy egy éved volánmeccs? hááát... (jó, tudom, én nem dohányzom, de akkor is)... >:(
@vaze: Oké,de a Volán piaci alapon próbál működni és nem szeretetszolgálat...
@Ravic83: szia.én vidi meccsre sem járok :)

@Leo945: dohányozni sem dohányzom :)

de ha minden igaz mégis ott leszek a Volán meccseken a megszokott helyemen...

2 felajánlást is kaptam de természetesen csak az egyiket fogadom el...az h kik voltak nem tudom h mondhatom-e ezért inkább nem mondom...legyen elég annyi hogy ott leszek a rajtnál és minden meccsen-mint tavaly is-addig szurkolok míg hallom a hangom :) (volt h elment)
Köszönöm még egyszer
Hajrá Volán!!!
@dinibaggio: Bakker! Erre jártok mifelénk.:)
Vérteskozma előtt csak elhaladtok, ott nincs bisztró.
@mike80: Átlagban lehet, hogy + 20%, de az

állóbérlet az 36,36%-al nőtt.
@Peetyke: Szívesen, de mit is?:)
@Ravic83: azért minden normálisan és piaci alapon működő klub igyekszik építeni a szurkolóira és azok áldozatvállalására.
@vaze: Az árakat az ellenértékkel párban érdemes nézni.

Ráadásul az áfaemelést ha beleszámítod, és az inflációt is hozzáveszed, akkor érdemben alig emelkedtek az árak, a csapat pedig lényegesen erősebbnek ígérkezik, mint tavaly volt.
@KCs: ár-érték arányban verhetetlen a történet, ezt még azok sem vitatják, akik ennek ellenére nem tudják megvenni a jegyet, mert sajnos - bár a legtöbben így-úgy-amúgy csak összehozzák valahogy a pénzt - ilyenek is vannak, akiket viszont modortalanság lenne azzal basztatni, hogy bezzeg cigire, piára, bármire futja. és akkor szerintem itt ezzel le is zárhatjuk ezt a magvas kis sztorit! :)))
@KCs: Az árakat a kereslet - kínálat mozgatja.

Az Áfa-val és az inflációval az árak nőttek, nem a keresetek. Egyes rétegeknél jelentősen csökkentették a béreket!
Számoltam egy kicsit: 2000 néző 1200 Ft-os jeggyel és 3000 néző 1000 Ft-os jeggyel = 600 000 Ft a különbség az utóbbi javára!
Igaz: nagy élmény a hokimeccs, de ünneprontás nélkül; jöttem én már onnan ki úgy, hogy többet nem megyek! A fiúknak megbocsátottam a rosszabb formát, de a bírói "tévedéseket" nem toleráltam.

Amikor tegnap megláttam az árakat, az első gondolatom ez volt:a hoki is lassan már csak az elitszurkolóknak szól.
@cric82:
azért én nagyon örültem volna, ha mégiscsak leírod és én azt látom hogy KCs volt az egyik !

ismét csak fejet hajtok két Fehérvári előtt

ez szép volt fiuk
@EisHockey: 15000ft egy bérlet. Ezért 27 EBEL alapszakasz meccs+az esetleges rájátszás+a magyar rájátszás van benne. Számoljunk csak 30 meccsel. Így 500ft-ra jön ki egy meccs, ami szerintem hihetetlenül jó ár.
Ha már 13 meccsre kimegy valaki, akkor megéri bérletet venni, minthogy mindig jegyet vegyen.
A bérlet a klubnak is jobb, mert így ez a bevétel már az év elején befolyik, tud ezzel számlni.
egy napijegy a Szigetre 10.500 Ft, lehet hogy ennek nincs meg még a kultúrája, de aki nem tud 15.000 Ft-ot nyár végén-suli elején kifizetni, az tegyen félre egész évben minden hónapban 1250 Ft-ot. Nagyon sajnálom és megértem azokat, akik nem tudják kifizetni, de ennél lejjebb már nem nagyon lehet menni!
@OliBLOOD: egyszerűsítettem, direkt nem bonyolítottam bérlet- meg diákárral.
500-ra csak a fehérváriaknak jön ki.
@EisHockey: Mi az, hogy 500-ra csak fehérváriaknak jön ki? Kellene csinálni külön zónákra osztott bérleteket, hogy mindenkinek ennyibe kerüljön? Ha valaki máshonnan utazik a meccsekre, akkor az utazási költsége úgy is nagyobb, mint a belépőár, így ezen az 500ft-on már nem múlik semmi.
@jonnglenn: az egyik úriember biztos h nem fehérvári :)

ahogy nézem a vitát, kicsit eltévedtünk...azzal mindenki egyet ért hogy a Volán meccsre kimenni és kinn lenni nagyszerű dolog.kevés olyan dolgot tudok most mondani ahova szívesebben járok még akkor is ha kikapunk és elfújják a bírók a meccset (fene vigye el őket)
örülök h Fehérváron lakom, legalább az utazásra nem kell költenem és minden tiszteletem azoké az embereké akik képesek akár 150 km-t (vagy még többet) utazni...
Azt nem tudjatok veletlen - irtam mar 2x a volan emailre, de meg nem jott valasz.... - hogy berlet ugyben udulesi csekket, vagy kultura utalvanyt elfogadnak - e? :)
Egy kicsit visszatérve a Mathias Johansson pletykára: érdemes megnézni az EliteProspects-en az adatlapját.

www.eliteprospects.com/player.php?player=107

Ugyanis mint "doubtful" említik az alján a tranzakciók között a fehérvári szerződtetést.
@Tibet: mondjuk forrásként a Volán honlap van megjelölve, úgyhogy ezzel nagyon sajnos nem vagyunk beljebb..
@EisHockey: "Amikor tegnap megláttam az árakat, az első gondolatom ez volt:a hoki is lassan már csak az elitszurkolóknak szól. " - Akkor mi itt Újpesten már 2 éve is elitszurkolónak számítottunk, már akkor is 15 ropi volt a bérlet :) Amúgy meg, nem nagy ügy, Ő is megoldotta: kepfeltoltes.hu/090818/saddam_homeless2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bérletárról még mindig: én diák vagyok, nekem is sok az a 7000, amibe a diákbérlet kerül mégis megveszem, mert szeretem a csapatot. (Nem, nem a szüleim veszik.) Szerintem ennyit megér egy egész évad és jövőre egészen biztos, hogy a felnőtt állóbérletet is meg fogom venni. Természetesen érthető, ha valakinek erre nem futja, de ezért a csapat szerintem nem okolható. Ők is pénzből élnek, nem jószándékból.
A témában az IceZone.hu is eszmét futtatott, érdemes lehet olvasgatni:
icezone.hu/hir.asp?id=401
@Video Tóni: Kalapom emelem, ez nagyon nagy :)

@Tibet: Vas Jankó is Doubtful-ként van említve x ideje.
A Volán is elismerte, hogy ez csak beszélgetés, még nincs semmi konkrétum. Úgyhogy talán a doubtful nem is teljesen megfelelő, de az igazságtól nincs annyira messze.
Papíron Johansson egy más kaliberű játékos, mint amit a Volán pénzügyileg képvisel. Az más kérdés, hogy levezetni lehet hogy idejön, vagy hogy újra legyen egy jó éve, sikerekkel teli, és úgy kapjon újra jó szerződést akár otthon Svédországban.
De amíg nincs konkrétum, addig tényleg csak felmerült a neve kategória.
Ez a bérlet kérdés egyszerű szerintem, aki nem tud ennyit fizetni, az csemegézzen a meccsek között; ár-érték arányban még így is jó, akár, ha a többi hokicsapat bérlet árát nézzük, akár más sportban nézünk körül.
Hát szerintem sem drágák a jegy- és bérletárak,és előttem sokan leírták,hogy miért nem!A névreszóló ülőhelyre meg nem az igazi vérbeli Volán szurkolók szoktak rácuppanni leginkább,ne is bánd mike80! :) A Zágráb ellen találkozunk kint mindenkivel, aki jön! :) Nagypi, hozz majd dugi Jager-t fateroddal, ahogy Svájcba is, és koccintunk egy óriásit a szezonkezdetre, és Csicsó emlékére! Hajrá Volán!
OFF: nemsemmi hogy az ember egy nyári melózás alkalmával belefut egy olyan emberbe ,akiről kiderül hogy hosszú évek óta 3 sorral feljebb szurkol mint ahol én:) úgyhogy a sok szép gól és emlékezetes meccsjelenetek felidézésével gyorsabban telt a munka :) hihi
@sutyi2: elég nagy szurkernek tekintjük magunkat, éppen elég sok haver képvisel minket "odaát" akarom mondani szemközt. mi kitartunk az ülőszektorban, max. viszek magammal egy gravírozott horgász széket csak nem vég ki vele Gabbá:-))
@KCs: Nem tudod véletlenül,hogy az Ős Fehérvár városkártyával milyen kedvezmény vehető igénybe a szezon kezdetétől? Csak mert a klub is fel van tüntetve a kedvezményes beváltóhelyek listáján.Köszi a választ.
@surdilovics: Sajnos nem tudom, de utána fogok járni holnap.
@sutyi2:

Szia Sutyi!

A Jagerre szept 11-ig kell várnod sajnos, mert a Csicsó torna alatt nem leszek itthon. De ami késik nem múlik :)
@KCs:
Kcs, mikorra várható a megújult Volán honlap?
@medvid: A Volánhonlap fejlécén lesz majd a szokásos frissítés (új képek) - amint meglesznek a csapat új mezei. Ezt leszámítva nem tervezzük a honlap átalalkítását. Valami nagyon érdekes azért készülőben van a honlap kapcsán, de az nem érinti a jelenlegi design-t.
@KCs: köszi. és az új név, meg az új logó?
@medvid: Az új név már benne van a fejlécben. A domainnév kérdését átgondoltuk: nem fog változni. Az új logó alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.
@KCs: biztosan csak a szemem káprázott, de esküszöm, hogy 20 perce még nem volt benne.. :) na mindegy, köszi. a domain szerintem is jó így, a logó változásnak meg én személy szerint örülök.
Még valami eszembe jutott a hétfői sajtótájékoztatóról... Azt is megtudhattuk (ha jól emlékszem Ocskay Gábortól), hogy az aug 28-i Zágreb meccsre - akinek megvan - a tavalyi bérlettel be lehet jönni...
@Leo945: www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2065

Legalsó nagy részben szerepel, hogy érvényesek. Az új bérletek az emléktornán lesznek használhatóak először.
@Thomas_AV: Az a 3 sor sokszor csak 1,5 méter volt. :)
@Borsy: vagy nagy meccseken 1 méter :D a la összepréselődés :D
Johanssonnal kapcsolatos egy kicsit a hír: a Jesenicéből jól ismert Conny Strömberg tegnap aláírt ahhoz az Örebro-hoz, a svéd másodosztály újoncához, akinél tegnap merült fel Johanssonnak a leigazolása, mivel a nyáron szerződtetett finn centerük nem vált be erőnlétileg.
EP szerint 4 fix centerük van így, és 2 centerként is bevethető támadójuk. Így talán nem oda igazol.
Mindenesetre nem lesz egyszerű leigazolni.
Az Öregbro leigazolta Calle Bergström hátvédet a Grenoble soraiból. A svéd egyesület igazgatója Mikael Fahlander azt nyilatkozta a klub honlapján, hogy Bergström érkezésével a puzzle utolsó darabja is helyre került. Eséllyel és jó kerettel indulnak a pontvadászatban ...
Hagyják Mathias Johanssont másnak, a Volánt vigye a rájátszásba!
@Eye Ice: Annyit tehetünk, hogy keresztbe fonjuk az ujjainkat és drukkolunk az átigazolás létrejöttéért. Más kérdés, hogy a tavalyi Riihijarvi-eset alapján növelheti a kockázatot a tárgyalások ennyire korai szakaszában nyilvánosságra hozni a nevet. Pláne, hogy egy ilyen kaliberű játékos esetén ennek komoly sajtóvisszhangja valószínűsíthető, és ez be is következett Svédországban.
Meglátjuk.
@KCs: NSO volt aki először publikálta, szóval ezt velük kellett volna megbeszélni. :)
@EisHockey: bakker elcsesztem. Vértesboglár az, nem Vérteskozma:) Mindegy, sör, sör:)
@dinibaggio: Azóta is azon törtem a buksim, hogy hol lehet a Sport Bisztró, hisz olyan ismerős a neve? Egy szónak is száz a vége: felénk jártok. :)
süti beállítások módosítása