HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szuper Levente távozik Fehérvárról

2009.06.25. 08:36 D. Gromov

Külföldön folytatja pályafutását Szuper Levente – írja a Nemzeti Sport. A válogatott és az Alba Volán 19 első számú kapusának leendő klubja még nem ismert. A lap szerint annyi biztos, hogy a kapus európai csapathoz szerződik, ami azért fontos, mert így a nemzeti szelekciónál továbbra is lehet rá számítani, várhatóan nem lesznek kötelezettségei a nemzetközi tornák, illetve a jövő évi divízió 1-es világbajnokság idején. A konkrét bejelentések az ügyben jövő hétfőn esedékesek, derül a ki az NS cikkéből.

62 komment

Címkék: nemzeti sport szuper alba volán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolinak itt a nagy lehetőség. Remélem tud élni vele.
Azért csak Hetével nekivágni, már csak a rutintalansága miatt is enyhén szólva is kockázatos lenne. Gyanítom, hogy keresnek egy légiós kapust.
Biztos hogy keresnek. Javasolnám Tim Thomast vagy még inkább Marty Turcot.
Sájevics is szabad még. :D
@HOKrI: Esetleg Balogh Kuka, vagy Spiller Pityu...
esteleg Matus Palko :))

Mindenesetre sok sikert Levinek az új Klubjában!
@M.Lac: hát igen, eléggé kínálta magát az utolsó meccs után :D
Szerintem északi kapus lesz. Valami öreg rutin. Ameddig Zolika bírja aggyal addig Ő véd, utána meg a finn, vagy svéd...
NA, ez már hír végre!
Én nem bánom, ha Szuper elmegy, legalább vége lesz a kivételezésnek!
Zoli végre megkapja a lehetőséget, szerintem jóval nagyobb tehetség van benne, mint Leventében volt ennyi idősen!

Azért hozni kell valakit mellé, mert ennyi meccset nem lehet egyedül végig csinálni, ezt még Szuper se bírta aggyal, kár, hogy Sator és Énekes ezt nem vette észre!
Felém azt csiripelték a madarak, hogy Németországba készül, ismét a DEL-be, de most nem az utolsó helyezetthez, mint az a Duisburg volt, hanem a HANNOVER SCORPIONS csapatába Hans Zach edzőhöz.

Kíváncsi leszek, ha valóban oda tart, mennyit fog védeni. A Hannover a napokban igazolta az Eisbären Berlintől a 22 éves német válogatott kapust, Youri Ziffer-t.

Várom a hétfői sajtótájékoztatót. :-)
Nekem van egy sejtésem. Én egy kék-sárga csapatot sejtek. Hétfőn kiderül...
A "hír értéke"- távozik a Volánból..........
egy "nagy accal"- kevesebb!!
Számomra sem a dunaújvárosi éve, sem a volános éve nem nyújtott kiemelkedőt....
Remélem a fiataloké a jövő!! Gyerünk Hete !
@durex26: Miért, a DEL-be megy? Európát írtak, Debrecen ott van :)
@kovacsistvan: ja, nem :). Kommentbe olvastam, és úgy emlékeztem, hogy a cikkben írta.
@emlékező:
Csak a város színe kék-sárga, a csapaté nem az.
Inkább a MAC, bár nem tudom miért?
@kelet-europa: "szerintem jóval nagyobb tehetség van benne, mint Leventében volt ennyi idősen!"
Hát nagyon el vagy tévedve.
Élénken bennem van amikor a Fradival szinte egyedül megnyerette a bajnokságot, a fél válogatottal felálló újvárosi csapat nem értette, hogy miért nem lehet ennek a suhancnak gólt lőni. Hozzáteszem a nézőtéren is tátott szájjal néztük időnként, hogy már megint mit fogott meg...
Zolika is tehetséges, de nála esélyét sem látom annak, hogy 7 NHL meccsre érjen oda, ha csak csereként is.
Az biztos, hogy Zolika is ügyes srác, de biztos nem véletlen, hogy még mindig itthon játszik és szerintem még ebben a szezonban sem ő lesz az első számú kapusa a Volán19nek
@Grundolf: Abszolút egyetértéek, és Szuper akkor sem szállt el magától... Hete viszont tavalyelőtt igenis elrugaszkodott a talajtól, de ami tény, jó kapus csak vele is megesett ez, mint pár fiatal játékossal.

Én spec. Krinót visszahoznám, és versenyeztetném Hetét és Beczét.. Csak a versenyszellem végett, meccs bőven lesz a bizonyításra:-)) Szupernek meg sok sikert, ha már így alakul, remélem nem nyúlt megint mellé, ez a pályán legalábbis nem jellemző rá:-))
Tényleg! Sájevics hová fog igazolni??? Sok választása nincs.
@kelet-europa: Remélem ezt csak tréfának szántad! :D Persze biztos fáradt ő is, de a végén már olyan lövések sorozatát kellett védenie, melyekkel a Volánnal szemben, az ellenfél kapusa szinte nem is találkozott... Hetényi ügyes srác, de más szinten jelenleg!

Kíváncsi vagyok melyik csapatban láthatjuk ősztől Szupert?!

sájevics,???ne röhögtessetek már,mikor az uteval játszottuk a döntőt (nem ideit)ő védett a liláknál,kabaré volt,korongot behúzta a kapujába,mellényúlt lövéseknek,stb
@Grundolf: @Szenszej:
nem tréfa, de nem nagyon tudtok mondani olyan EBEL meccset, amit egyedül hozott volna a Levi. Voltak jó meccsei, de akkor a többiek is jók voltak.
Nagyobb hokikultúrával rendelkező országokban azt mondják, hogy a jó kapusnak egy szezonban 3-4 meccset hoznia kell egyedül is, amikor a többiek szarok! Na, ilyen nem volt. Becze hozott egy meccset! Na, az szép volt!
Ellenben rengeteg potyája volt Levinek, amellett, hogy voltak azért bravúrjai is.

A kivételezés meg nagyon szembetűnő volt, ha tévés meccs, akkor csak ő védhetett... (talán egy-két kivétel), ha Zoli kapott 3-at azonnal csere volt, Levinél nem nagyon volt ilyen...

Nem beszélve arról, hogy mi ment a háttérben...

Nem hinném, hogy kárunkra lesz a távozása, de mindenképpen kell valakit igazolni a helyére, mert Zoli kevés lesz...
sorry az előzöt hülye fejjemmel elküldtem,pedig még írni akartam tovább:-),tehát folyt: Hetényi az első ebel szezonban szenzációsat nyújtott,azt hittem megvan oldva a volán kapus gondja hosszú évekre,még a válogatottba is bekerült.A 2.ik ebel szezonja maga volt a csalódás(igaz kevesebbet játszott levente mögött jóval),de kiábrándító volt ha szóhoz jutott.Idei szezonban kíváncsi vagyok melyik arcát mutatja,reméljük a jobbikat.Becze a KAC ellen hatalmasat alkotott,igaz következőn lekellett cserélni,és ennyi volt az ebel számára.Bálizs aki per.pill. a 3.ik számú kapus ,nagyon fiatal,láttam pár farm csapat meccsen, hááát finoman szólva nagyon nem volt meggyőző.Palkót is írták páran hogy jó lenne, de úgy tudom ő suliba jár,és nembiztos hogy jót tenne a tanulmányainak a heti 3 meccs,megspékelve pár ezer km buszozással . Nagy valószínűséggel légiós kapus lesz, akit nagyon jól meg kell előtte nézni, mert 4pontot ér mint légiós,és az új ebel szabály nem tesz lehetővé annyi csere berét szezon közben mint a tavalyi.
Kár, hogy Emery a Phily-hez ment, pedig jó lett volna az Albában:). BUDAIT HOZZÁK VISSZA! KÖVETELEM!! :) vagy hozzák ide a hc első számú kapusát. Elnézést, de nem jut eszembe a felvidéki kapus neve.
@Iceblack:
Csak ezt ne!!!!
Maradjon a Fradiban, oda való.
@kelet-europa: Szuper Levente ennyi idősen már a 2. szezonját húzta le a St. John Flamesben, és már réges régen draftolták.
Idézet a Volán honlapról:
"Úgy tűnik tehát, hogy utóbbi variáció realizálódik, amit Ocskay Gábor szakosztály-igazgató is megerősített az NSO-nak:
- Az évadot valószínűleg a három magyar kapussal kezdjük el, az első meccseken Hetényi Zoli véd, aztán meglátjuk. Új vezetőedzőnk, Jarmo Tolvanen ajánlott már Finnországból utódjelöltet, Énekes Lajos pedig Franciaországból..."
Ja, és sok sikert Leventének, bárhol is folytatja pályafutását!
@guriga uram jr.: Igen, Patrik Polc...nem tudom, merre tart vagy elkelt-e már...
@poraszabolcs:
Én Patrik Polc-ban látok elég kompetenciát, hogy ott legyen az Albában. Vagy inkább egy ,,2.számú kapus kellene" , mert komolyam mondom rossz nézni ,hogy MEGÁLLT HETÉNYINEK A FEJLŐDÉSE:( Nem játszik a fejlődéséhez elég meccset. Minden tiszteletem Beczéé, de még fejlődni kell 1 évet at EBEL-hez, hogy meglegyen a tudása, de így is hatalmas kapus a szememben. Kezdünk olyanok lenni kapus fronton, mint a finnek. Nehéz a választás:)
@gabute: és?
Hete meg szóhoz sem jutott, csak akkor, amikor már 4-5 góllal ment az ellenfél.. A tavalyi évben rendesen odavágták az önbizalmát is, ha megkapja a lehetőséget, biztos, hogy élni fog vele!
Valaki írta, hogy el van szállva.. annak üzenem, hogy egyáltalán nincs!
@kelet-europa: Teljesen egyet értek a meglátásaiddal.A tavalyi szezonban, hogy eléje hozták az utolsó pillanatban Szupert, nagyon unfer volt a vezetés részéről.Én is azt látom, hogy több van benne, mint amit teljesitett.Hetének mindig abból a kevés szereplésből kellett bebizonyítania,/pl:vb németek ellen/, hogy igen is kiváló kapus, csak védetni kell....teher alatt nő a pálma,...szokták mondani!! Levinek sok sikert idegenben.
lehet, hogy a német másodosztályba igazol, de ez azért anyíra nem valószinű, még ha Cortinának ott is van csapata. Szuper igazából a Németeknél ismert a nagyobb ligákból, de ott van Olaszország is. A KHL-t kizárnám,és nem hiszem, hogy valami nagy bajnokságba menne. A legnagyobb bajnokság amibe el tudnám képzelni, hogy szerződést kap az a DEL
kovacsistvan emlitetted hogy az atlant kapust keres :), nem írják, hogy találtak :D?
@durex26: Kitaláltad a gondolatom: az Atlant a jövő héten mutatja be a két új kapusát - egy oroszt és egy légióst... De ez csak véletlen egybeesés talán.
@durex26: Kitaláltad a gondolatom: az Atlant a jövő héten mutatja be a két új kapusát - egy oroszt és egy légióst... De ez csak véletlen egybeesés talán.
@durex26: Jut eszembe - Jonas Enroth képe virít az Atlant weboldalán, de tudhatja a fene
@kelet-europa: egyébként Te láttad Szupert védeni 20 évesen (meg esetleg fiatalabban)? Lehet Szupert nem szeretni, de ilyeneket írni egyszerűen elképesztő...

Szuper 17 évesen elévülhetetlen érdemeket szerzett a Fradi bajnoki címében, 18 évesen már a Krefeldben, 19 évesen pedig Kanadában védett. Nyilván úgy került oda, hogy tehetségtelen volt.

Ha Hetényi Zolika úgy érzi, hogy gátolják tehetsége kibontakoztatásában, előtte is nyitva az út. Ha Szuper 18 évesen egy C csoportos országból el tudott szerződni egy DEL-csapathoz és onnan tovább Kanadába, akkor ezt egy A-csoportos VB-n is védő kapus sokkal könnyebben megteheti.
Tim Thomast és Marty Turcot el köll felejteni, állítólag megijedtek, hogy ekkora feladat elé kellene nézniük, meg az a sok pénz is gyanús volt nekik, amit rászánnánk :):):):):):)
Nahde hülyeséget félretéve Matus Palko-ra én is letettem egy voksot!!!!
Nagyon jó ,hogy Zoli megkapja a lehetőséget a szezon elején, szerintem élni fog vele és nem lessz szükség egy északi kapusra sem.
Levinek pedig sok sikert az új klubjában!
Vagy az UTE-ből kellene elhozni azt a szlovák kapust, aki ott ünnepelte a Volán szurkolókat fehérváron a bajnoki döntő uán. Sajna nem tudom, hogy hívják :(
@kerusz: Emlékszem Szuperre, nem azt mondtam, hogy tehetségtelen volt! Nem, nagyon is tehetséges volt!
Én arról beszélek, hogy a Volánban már nem azt hozta, ami elvárható tőle. Nem hozott, sok potya!
De elég egy jó menedzser és mindig Te vagy a központban, TV-s meccs alapból a Tiéd, mert Te vagy a sztár!
Hetényit direkt szopatták, nem egyszer nem voltak vele korrektek! Ezt neked is tudni kellene, mint bennfentes!
Levinek sok érdeme volt, de nem lehet ebből megélni mindig.

Amúgy nektek nem tűnt fel, hogy Szuper max. 2-3 évet (3 már sok) tud egy csapatnál lehúzni?
Nektek nem tűnt fel, hogy nincs is csapata, de a Volánnal (vagy a Volán vele?) se hosszabbított?

Szerintem ez elgondolkodtató. Ha elmegy a német másodosztályba, akkor meg egyértelműen csak a pénz és a nem a színvonal miatt!
@miki78:
"kelet-europa 2009.06.25. 09:30:35
NA, ez már hír végre!
Én nem bánom, ha Szuper elmegy, legalább vége lesz a kivételezésnek!
Zoli végre megkapja a lehetőséget, szerintem jóval nagyobb tehetség van benne, mint Leventében volt ennyi idősen!"

??? Erre az állításodra kapta fel mindenki a fejét.

Amúgy megtisztelő, hogy bennfentesnek gondolsz, de nem vagyok az.
@kerusz: OK, az ilyen hasonlítások mindig sántítanak. De Levi sem tudta megcsinálni a karriert ott kint, pedig ott volt a küszöbön! Miért nem?
Hete meg el sem jutott a küszöbig.. Ennyi. Nem hiszem hogy össze kéne hasonlítani őket. Szuper a jobb, de Hete is jó, és még lehet jobb is!
Sok sikert Levinek új csapatában!

Jó lenne ha Zolika is tudná hozni legjobbját, így mindkét kapus sokat védhetne nívós bajnokságban,s ez a magyar hoki érdeke is!

Én bízom Hetényiben is!

Hajrá Volán 19!
@kelet-europa: de ettől még nem válik igazzá a megállapításod, vagyis hogy jóval tehetségesebb Hetényi, mint amilyen Szuper volt ennyi idősen.
@gabute: Kár ilyenekbe belemenni, úgysem kaphatunk objektív összehasonlítási alapot. És különben is: minek?
Szuper Levente---> Linz , szerintem, de majd meglátjuk :)
@FrankK: meglepne, ha maradna EBEL-el belül, akkor nincs értelme itthagynia a Volánt
Szerintem pedig Észak-Németország...
Viszlát levi! Köszönöm a hozzám vágott korongot egy életre szóló élmény volt :Đ
@cuceró:
Egyetértek! A magyar hoki érdeke az, ha minél jobban ki tud kupálódni az összes magyar kapus... Szerintem mind2 Zolinak meg kell adni a lehetőséget, mert fontos, hogy fejlődjenek... Bence meg...örüljön neki, ha egy meccset kap, neki még korai ez..és nem küzdött még eleget, ahhoz, hogy a nagycsapatban védjen...
Bár itt Leviről van szó ,de beugrik nekem egy kép Hetéről :hazai EBEL meccs (utaztunk érte 2x180kmt)szünetben lementünk pacsizni a jégről lejövő Volánosokkal .Előttem egy 12-13éves kissrác,ő is tartja a tenyerét.Hete botossal mellbe vágja kissrác hanyatt esik..............???????????????
@goaliebarni: Remélem te sem gondolod,hogy szándékosan lökte el?
@surdilovics: Nem tudom. Hetét jó, EBEL szintű kapusnak tartom.Egy kicsit barátságtalan (ezt már mások is mondták) de ahogy rutinosabbá válik és csökken a belső feszültség úgy ebben is javulhat .Ezért sem lenne jó ha egy 39 éves két lábon járó rutin mögött üldögélne a kispadon.Nagyon kíváncsian várom kit hoznak kapusnak.
@goaliebarni: Ezt az ominózus pillanatot többen is látták,többek között én is...azt miért nem írod le,hogy a kisgyerek mit mondott Hetényinek?????????????? Talán nem hallottad??????? Akkor minek írsz be ilyeneket?????? az is túlzás,hogy a kisgyerek elesett volna...ez a cikk nem róla szól,tiszteljük meg Leventét!
@genius19:Igazad van!Valóban nem Hetéről szól a cikk.Szuper Levit pedig maximálisan tisztelem.Az Általad is látott esetnél tényleg nem hallottam semmit, viszont most már értem az akkori indulat okát.Eszembe sincs Hetét bántani. A kapusok nálunk(család) különben is nagy kedvencek!Pont ezért bántott a dolog. Akkor egy kicsit meglepődtem. Köszi az infót!
süti beállítások módosítása