HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elindultak a hokisok a HC-tól az SC-hez

2009.06.25. 08:20 F. Kapus

Ábrahám Előd, az SC Csíkszereda elnöke megerősítette a sportclub.blog.hu információt, miszerint Fülöp Róbert és Molnár Zsolt a HC-ból a SC-be igazolt. Korábban megírtuk, a megszűnő klubból hatan Brassóba távoztak. Még így is sok jó játékos van szerződés nélkül Csíkban, várható, hogy az SC újabb hokisokat igazol a városi riválistól.

Ezt az SC-elnök is megerősítette, elmondta, szóban már két másik játékossal is megállapodtak, de hozzátette, neveket csak a szerződés aláírása után mond. "Az SC tavalyi csapatából minden játékos azt mondta, maradni szeretne a klubnál. A légiósokról nem tudok nyilatkozni, még nem beszéltünk velük. A tavalyi másodedzőnk, Gál Sándor biztosan marad, mert alkalmazotti státusa van. Hogy hol és milyen feladatkörben számítunk rá, még nem döntöttük el. A HC megszűnése miatt lélektani kötelességünknek érezzük, hogy csíki játékos ne maradjon munka nélkül, ezért külföldiekkel csak akkor tárgyalunk, ha a hazai keret már kialakult."

Eddig nincs információnk az előző szezonbeli hazai HC-játékosok közül Adorján József, Góga Attila, Nagy István, Solti Tamás, Bíró Ottó, Lőrincz Levente, Mihály Ede, Péter Levente és Virág Csanád sorsáról.

61 komment

Címkék: átigazolások sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorincz es Peter Levente meg elkelne a Klubhoz.
Es max egy ket vedo meg.
Ez azt jelenti, hogy megszűnik gyakorlatilag is a HC?
Sajnos egy nagy szemfenyvesztes az egesz SC. Abraham Elod a csod fele kormanyozza a hajot. Nagy szemet vagy Abraham, lelektani kotelessegrol beszelsz es Te voltal a legaljasabb az egesz targyalasok alatt. Elmondtak az sc jatekosai, hogy hogyan biztattad oket a szponzorok es a vezetoseg ellen, a klub csodje a nyakadon fog szaradni. KI TETTE ODA EZT AZ ALJAS ES ALATTOMOS GAZEMBERT? KIK ES MIERT AKARJAK TONKRETENNI A CSIKSZEREDAI JEGKORONGOT? KINEK AZ ERDEKE EZ? Erre varunk valaszt. Egy csalodott sc szurkolo
én még tudok játékosokat aki brassóhoz irtak alá ;)
A Sportclubhoz csak az megy akinek nem volt lehetősége más csapathoz igazolni.
hát mondjuk Csani , Zsolt es Robika mellé még az SK-é lesz max Ede . Azt hiszem ennyi . Ezt hivják papírformának . Tovább könnyű számolni ( Brassó )
Ettől persze meglepetések születhetnek .
Azt nem fer a fejembe , hogy ki tudott ilyen felelotlen dontest hozni ezzel az eggyesulessel kapcsolatban , seggbe rugni evi 150.000 eurot csak nagyfejusegbol ebben az amugy is nehez valsagos idoszakban ? Valakiknek ott a vezetosegben nehez felfogni ennyi penz erteket.....
@csiki hokis: Sajnos ezt en is igy latom. Eddig szidtuk Kurko-t, hogy a csiki hokit "tonkretette", most amikor itt volt a nagy esely megmenteni az utolso csiki csapatot is akkor "valakik, valami miatt" meg eluttek egy par szeget a csiki hoki koporsojan.
Es kar tovabb hulyitsek magukat es minket, mert sajnos a SC sincs jobb helyzetben mint a HC, csak ok legalabb bejelentettek.
@pirosdzsekis: valakinek ott a ti fejetekben meg nehez felfogni tobb evtized kitarto munkajat, a hagyomanyokat, a tisztesseges munkaval elert eredmenyeket.
Ertsetek meg a penz nem minden a sportban. Vannak mas ertekek is.
Pont a tulzott penzpalas volt a fo oka a hirtelen fejlodest koveto vegleges bukasnak a HC nel.
Ha a folyamatos kitarto fejlodest folytattak volna, amit elkezdtek par eve es mukodott - evrol evre egy kicsivel jobb volt a csapat- akkor most is lenne HC. De nem, egybol tonkre akartak tenni a Klubot es a tobbi rivalist.
Engedjetek meg, hogy masok dontsenek sajat jozan eszuk szerint es ne kovessek a hibaitokat.
De akkor is írtó kevés meccsszám lesz ebben az évben mind a román, mind a magyar csapatoknál (kivéve AV19).
A románoknál 4(!) csapat fog bajnokit játszani. Nálunk 5. A MOL liga is lehetne 9+1 csapatos, de nem lesz. A 8 csapatos 14 meccses alapszakasz már magába véve is röhejes. Fejlődünk visszafelé.
@csiki drukker: Gyonyoruen megfogalmaztad, de ezt mond el pont ilyen szepen a fiuknak is akik 4 honapja nem kaptak fizut es nem is fognak egyhamar. Mond el nekik, hogy a kovetkezo szezont a hagyomanyokert es a kitarto, tisztesseges munkajert kell leutogessek, mert mivel "a penz nem minden", abbol nem sokat fognak latni. De miutan elmondtad nekik, gyorsan fuss el...
A HC-nal lehet, hogy amint mondtad tulzott penzpallas volt, sot biztos es meg is lett az eredmenye, de itt most nem arrol van szo, hanem arrol, hogy honnan teremtsek elo azt a penzt amivel meg el vannak maradva a mult szezonra, hogy ne beszeljuk a jovo szezon koltsegveteserol...
@defó: Már bocs, de honnan veszed a 14 meccses alapszakaszt? A MOL Ligában az alapszakaszban 28 meccset terveztek. Ez ugyanúgy 2 teljes oda-vissza kör, mint tavaly volt. Erre jön még a magyar bajnoki középszakasz, plusz a rájátszások. Ettől függetlenül kevesebb meccs néz ki minden csapatnak, mint tavaly, de hát ha egyszer így döntöttek a ligaértekezleten, akkor nincs mit tenni...
@defó: A román bajnokságban valószínüleg több meccs lesz, mert egybeolvasztják a másodosztályt az elsővel. Végülis a másodosztályban már 2 csapat maradt csak (Sportul Studentesc, és Galac). A Sportklub II és a Progym II felbomlott. Szóval bazinagy előrehaladás minden szempontból... Még egy ilyen győzelem, s elvesztünk. :)
@csiki drukker:"Engedjetek meg, hogy masok dontsenek sajat jozan eszuk szerint es ne kovessek a hibaitokat."
150000 euro visszautasítása,amikor nem tudják fizetni a játékosok béreit,nem éppen józan észre vall.:)
:)) ne temessétek a csapatot, mert nem fog se csődbe menni se felbomlani.
azt se tudjatok csato mit kert a 150,000 ajrojaert.
piros fekete mez epp azt nem mondta ki h a nevunk legyen HC. Abban a club benne lett volna, hogy a Sport Club nev mellett legyen ott pl a kaszinoja neve. Mar bocs, de nem a Sport Club szunt meg h ok kelljen befogadjanak minket. Elfogadhatatlan. Megmaradunk kek-fehereknek. Hajra Sport Club, es meg egyszer, nem az volt a felhaborito h akart dolgokat, hanem az hogyan akarta. Egyszer ha egy csapat megszunik nem az kell befogadja a masikat, hanem forditva. na mindegy, jo igy.
@szereda: A kommentedet olvasva, tenyleg jo igy... En szemely szerint pontosan tudom mit kert es azt is, hogy a targyalasok utan miben allapodtak vegul meg, es mi nem lett elfogadva egyes szurkolok es egyes jatekosok altal, es emiatt esett az egesz. Es most mar szerintem is jobb igy.
Tevuton jarsz, mert egy percig nem volt szo "befogadasrol", ezt egy par magadfele "torzsszurkolo" talalta ki, vagy nem vagytok tisztaban a szo ertelmevel.
Amikor valakit megkeresnek es felkernek, hogy tamogasson egy csapatot, clubbot akkor nem igazan az diktal aki keri. Na mindegy...
Viszont latom a jatekosokat orommel "befogadjatok", mar akik alairtak.
Es megegyszer mondom, NAGYON JO IGY !!!
@SC4ever: korrekt
@szereda: es ez is korrekt
tetszik, hogy egy nem letezo csapat drukkerei akarjak eldonteni egy Bajnok Csapat jovojet.
A leneyeg az, hogy kell dolgozni kitartoan es komolyan es nem kell felulni a provokalasokra.
@kerusz: Igaz! Én néztem be, de csúnyán. Én kérek (m)ellnézést! :)

Viszont suzuka egy érdekes infóval lepett meg.
@defó: mégpedig milyen információval?
@csiki drukker: Az SC sem huzza ki ezt a szezont. Vagy van egy olyan erzesem, ha kihuzza, akkor azt mar piros-feketeben fejezi be.
@csiki hokis: muszaj volt beirjak. te mit idegesited magad hogy eppenseggel kihuzzae? en a fejemet teszem ra hogy kihuzza es KEK FEHERBE ! amugy teged mit zavar a klub? a multkor meg nem Brassoi szurkolo voltal ? ?
@Csak a Sportklub : Annyi ideje vagyok SC szurkolo, ahany eves vagy Te. Csak a hulyeseg zavar engem. Szezon vege fele a fejed bajban lesz :), de lehet mar most abban van
@csiki hokis: en nem vennek merget ra hogy bajba van ! yoltudod hany eves vagyok hallode, amugy meg kerdeztem valamit!
@Csak a Sportklub : A hozzad hasonlo tajekozatlan emberek vezetik felre a tarsadalmat. A csapbol is az folyik, hogy nagy a baj, errefel Te okosan beirod az ellenkezojet
@Csak a Sportklub : igaza van. Ketsegbeejto :), hogy egy rakas, imadata targya nelkul maradt HC s rajongo, most hogy aggodika Klub miatt.
Es a masik dolog amit sose (vegul is csak par honapig) ertettem, hogy miert vannak oda a piros fekete szinekert. A HC tulrovid torteneteben vegig kek feherben jatszott, kiveve az utolso egy evet.
A hivatalos szinuk mindig is kek feher volt.
@csiki hokis: ha Klub drukker lennel, egyaltalan nem igy beszelnel. Szerintem csak egy iranyt es csapatot veszitett valaki vagy. Aki inkabb haragszik az ellenfelekre, mintsem egy csapatnak drukkoljon.
Klub a Bajnok.
@csiki drukker: Meg egy ertelmes. Te kinek es milyen szinekben szurkolsz majd a jovo szezonban?
@csiki hokis: en arra jottem ra mig figyelgettem a komenteket hogy te szereted mindenbe bele verni az orrod, s aztan hirtelen vmerre atallni, mint ahogy atalltal a Brassohoz is aztan nemtom mit dontottel hol maradsz vegul is de nem is erdekel.@csiki drukker: majd megkapja a helyet :)
@csiki hokis:
@csiki drukker:
@Csak a Sportklub :

lenne egy egyszeru kerdesem: Csikszereda-val kapcsolatos hireknel mindig csak az egymasgyalazast fogjatok produkalni?

lehet hogy nektek nem tunt fel, de NAGYON unalmas.
egymast fikazzatok mashol, ha lehet kernem.
@Csak a Sportklub : Nektek ha valaki nem szidja az ellenfelet, az mar nem igazi szurkolo, vagy akkor sem ha megmondja az igazat. Ti vagytok a valodi SC? :)
@ylion: sajnos nem alaptalan a kerdesed. De ugy latom ez a magyarnepnel altalanos jellemvonas.
Sajnos, Csikban sikerult nagyon rovid ido alatt, tul nagy feszultseget felhalmozni. Ez reszben a csikiaknak a hokirajongasaval, reszben nehany sportszerutlen sportvezeto, tulzott es nem eppen sport fele iranyulo ambiciojanak koszonheto.
De valoszinu, hogy nehany honap es erossen csillapodni fog ez a hangulat. Foleg, amikor sokak szamara egyertelmuve valik, hogy csak egyt csapat marad a varosban. A BAJNOKCSAPAT. Arrol most nem beszelek, hogy ez jo e, rossze es kinek jo, vgay rossz.
@csiki hokis: en annak drukkolok jovore is, akinek az elmult tobb mint 25 eve folyamatosan.
@ylion: nem muszaj olvasni. @csiki hokis: melyik igazat? hogy te eddig sunyin szurkoltal a klubbnak aztan jobbnak lattad atallni Brassohoz? na yo hogy az ilyen szurkolok kiszurodnek kozulunk !
@Csak a Sportklub : nem kotelezo egymast itt baszogatni. Esetleg ERVEKET fel tudtok hozni, es VELEMENYEKET is mondani, vagy mostmar a csiki hireket ne is olvassam, mert lesullyedtek a bulvar szintjere?

Elhiszem, hogy nagy a feszultseg, de talan vezessetek le mashogy. Peldaul esetleg menj le egy jegkorong-edzesre :-)

Es azert egy apro keres: hadd tajekozodjak mar, mint szemet nem-csiki kivulallo. Hadd szoljak mar, ha kezdetek atlepni a kulturalt kommentalas hataran!

Valamint: az utolso kommented is csak netszemet. Ha ilyet akarok olvasni, a hun.flame hircsoport szorakoztatobb.

Valamint a temahoz: oszinten szolva en viszont nagyon sajnalom, hogy Csikszeredaban tobb ismertnek tekintheto dolog miatt nem maradhatott meg az SC es a HC is. Hiszem, hogy jobb lenne a helyzet, es tobb jatekos jutna lehetoseghez. Barmely sportag leepulese szomoru dolog, hat meg a jegkoronge... Nem arra vagyok kivancsi, hogy ki szerint ki a hibas vagy a felelos, hanem hogy mikepp lehetne a sportoloknak lehetoseget biztositani palyafutasuk folytatasahoz. Szerintem ez LENYEGESEN fontosabb minden mas tenyezonel. Hiszem, hogy a kialakult helyzetert nem ok a felelosek, megis ok jarnak a legrosszabbul.

Erre tud valaki lenyegi informaciot mondani? Lenyeges es fontos eleme lenne az egesznek, sokat tisztitana a dolgokon.
@ylion: hat annyit elmeselek, hogy a csiki jegkorong torteneteben voltak hosszu periodusok (evtizedek) amikor parhuzamosan mukodott legalabb ket csapat. Letezett pl. egy Lyceum nevu csapat, amelyik vallogatott szintu jatekosokat adott, illetve letezett a Haladas a Sportklub mellett. Es soha nem voltak gondok. A Klub mindig is az elso szamu csapat volt. Egy erdekes dolog, kivulalloknak, hogy pl. Balla Feri bacsi(Isten nyugtassa) aki koztudottan a Sportklub vezerdrukkere volt evtizedekig, akkor is a Klubnak drukkolt amikor a fia a Haladasnal volt.
tehat volt pelda, konkret modell a bekes egyuttelesre.
Es akarmit mondanak, szamolnak az illetekesek, szerintem kevesebb penzbol is meg lehetett volna menteni a HCt, legiosok es sztarfizetesek nelkul. Amikor Csikban az atlagfizetesek 2-300 euro korul mozognak, akkor szerint sok srac orvendett volna egy 5-600 euros fizunak, nem kell adni 2-3000 eurot egy picivel jobb legiosnak. Es akkor lett volna munkaja es jovedelme a csiki jatekosallomanynak, amig a gazdasagi helyzet kicsit visszaelenkul.
Ez ahogy felvazoltad a csiki hoki multjat , jelenet es jovojet egy nagyon szelleskoru es mindenre kiterjedo latoszogrol arulkodik...
De azert koszonjuk.
@csiki drukker:" Letezett pl. egy Lyceum nevu csapat, amelyik vallogatott szintu jatekosokat adott, illetve letezett a Haladas a Sportklub mellett. Es soha nem voltak gondok."
Te se lehetsz túl vén.:))Én mást is hallottam.
@defó: nem...azt jelenti h mar megszunt
@BENNI: Kössz! Kár!
Amúgy Stars szurkoló lettem tavaly óta! 37 éves fejjel, de megérte! Sőt! Ki is mentem több meccsükre. Jó a pálya! A lelátó! Szóval...26 év szurek után itt kötöttem ki. -ja, ezt ki kérdezte?- :)))))))
@Csak a Sportklub : @csiki drukker: Tudtok arrol valamit,hogy allitolag a Borsec is visszalepett az SC tamogatoi soraibol?Ha igaz akkor lassan de biztosan jon az SC fejere is a csod..
@techman: Sajnos igy van..., sot az identol a varos es a miniszterium is elzarta a csapot es meg a kisebb tamogatok is visszaleptek. Ahogy hallottam aki biztos marad jovore (legalabbis meg ugy van) az a Csiki Sor es az OTP. Ez pedig edes keves. + meg a tavalyi szezon sincs lezarva, vannak elmaradasok es nem kicsik. Es ebben a helyzetben seggberugunk egy komoly tamogatot... Ha belefulladunk akkor megerdemeljuk. Sajnos.
@techman: @SCfan: Konyorgom ne temessuk a csiki hokit,nem tudom elkepzelni,hogy ne legyen...
Egyebkent igazataok van, osszefogas helyett szet huzunk...

Egyes Klubosos baromira el vannak a HC megszunesevel es a tavalyi bajnoki cimmel,habar egyre tobb helyrol hallani,hogy oriasi bajok vannak,lehetnek es egyes HC-sokat pedig egyszeruen nem tudok megerteni: azt ertem,hogy faj a HC megszunese,de ebbol egyenesen az kovetkezik,hogy ketszeresen utaljuk az SC-t es arulozzuk a volt HC-s jatekosokat? Es,hogy hahaha ugyis meg fog szunni a ti csapatatok is... Buszkek lehetunk majd magunkra ha nem marad semmink... Lehet,hogy temyleg ezt erdemeljuk???
@Joegep::Egy közös csapatban lehet gondolkodni,de,hogy mindkét fél elégedett legyen az a csapat nem viselheti sem a Hc,sem a Sc nevét.
Lehetne a neve, mondjuk, CSKE.:)
:)) Qrva jo otlet! En abszolut jonak tartom,de talan mar tul keso,kezdek nagyon pesszimista lenni a csiki hoki jovojet illetoen :(
Én optimista vagyok,lásd a Féniks madár esetét a tűzzel.:)
@Muki76: Attol nem felek,hogy nem lesz semmi,de Csikszereda-Galac derbi 50 nezovel???Akkor majd igazan buszkek lehetunk a 80 eves hagyomanyunkra!
@Joegep:Mit mondhatnék?Erre a kérdésre nem nekem kell válaszolnom.
@Joegep: @Muki76: A vege ugyis az lesz, hogy egy "kozos" csapat lesz, max ez a szezon lesz egy kicsit csorba, lesz majd kozos nev es kozos szin is meglatjatok. Csak meg ki kell tombolja mindenki a mult szezon serelmeit.
@HC4ever: Azt hallottam, hogy az SC gyengecske jatekosai, mint Hozo Levente(sorivasban verhetetlen), elleneztek az egyesulest, mert feltettek sajat helyuket a csapaton belul, jonnek a fiatalok, mi lesz velunk alapon. Kerdem en, gazdasagi ugyekben, nem a vezetoseg kell dontson? Kik felelnek az SC-nel a csapat mukodteteseert? Csaknem egy iszakos kapitany?
@csiki hokis: gyengecske a legy agyad.o a csapatkapitany es azt mondta inkabb fel normaval jatszik, mint piros feketeben.
@szereda: Okos ember a kapitany. Ez szep volt tole. Allitsunk szobrot neki. Abraham utan o lehet a masik ertelmes. Egyebkent az RTL KLUB-on most megy egy film az SC-rol. TITANIC a neve
@Fejér Lilla: A fradi szurkolok szidalmazasa utan, most minket talaltal meg?
@csiki hokis: hat én okosabbnak tartottalak ennél de te tényleg egy szánalmas kis kárörvendő vagy...amúgy meg ha jól tudom akkor a HC -re most egy kicsit jobban illene a Titanic.Habár inkább nézd meg a közepéig es mondd,hogy a Sportclub az.Aztán nézd meg végig es megismered hőn imádott csapatodat...mert végleg elsüllyedt:)tiszteletem
@libolikala: Nem tarthattal okosabbnak, hisz nem ismertel. :) Barmilyen furcsa is ez neked, SC szurkolo voltam mindig. Csak most rossz kezekben van a hajo. Sajnos Ti nem tudtok sokmindent. Lassan, de biztosan sullyedunk
@csiki hokis: Persze, ezzel is elütheted a választ, ha egyszer nem jut el az agyadig, amikről írok.

Az utóbbi vagy harminc hozzászólásotok viszont akkor is a kiscsoportos óvodások vitakultúráját tükrözte.
@csiki hokis: nem vagy tisztában néhány dologgal.
süti beállítások módosítása