HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Egyre erősebb a brassóiak kerete

2009.06.19. 23:11 kerusz

A brassóiak honlapja arról tájékoztat, június 22–30. között tengerparton edzőtáborozik a csapat, amely jelentősen kicserélődött a tavalyi szezon óta. Összesen hatan maradtak, de érkeztek helyettük mások: az SC Csíkszeredából, a Progymtől, a HC Csíkszeredától és a Ferencvárosból is. A neveket elnézve senkinek nem lesz könnyű dolga ellenük.

Az edzőtáborba induló keret (zárójelben a játékosok tavalyi klubja):

kapusok: Balázs Csaba (Brassó), Fülöp Rajmond (HC), Balázs Csongor (Stars)

védők: Nagy Csaba, Laczkó Attila, Botos Vlad (mindhárom Progym), Laczkó D. Levente, Pál Ferenc (mindkettő Stars), Pál Zsombor (FTC), Szögyör Zoltán (HC)

támadók: Tankó Attila (Brassó), Zerkula Zsolt (SC), Imecs Attila (Stars), Elekes Levente (SC), Kertész Zoltán, Gergely Attila, Szőcs Botond, Kovács László (mind Brassó), Petres Tivadar, Bálint Zsolt, Pál Zoltán (mindhárom HC), Bilibók László, Sikó Szilárd (mindkettő Progym), Antal Zsombor (HC), Kopacz Zsolt, Szabó Hunor (mindkettő Brassó)

A honlap szerint a hazai játékosokat illetően a keret majdnem véglegesnek, olyan otthoniak és légiósok csatlakozhatnak még, akik a szakvezetők szerint erősítést jelenthetnek. A keretben fiatal és tehetséges, illetve tapasztalt idősebb játékosok egyaránt találhatóak, ifjabb Antal Előd és Kovács László személyében pedig két agilisnak tartott edző próbálja majd sikerre vezetni a csapatot.

70 komment

Címkék: felkészülés brassó mol liga brasov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt a kapusok nevét hogy fogják a mezre írni?
@1nf3rn0: erre en is kivancsi lennek amugy testverek.
egy kicsit meglepodtem hogy Petres es Antal a Brassonal folytatja
Jó látni, hogy Brassó erős csapattal megy a Mol Ligába!
Hát Brassónak nem sok köze van ehhez a csapathoz...
@noacid: mint a Volánnak fehérvárhoz...:D
Amugy hajrá Brassó!Legalább jó meccseket látunk!!Mondjuk a HC-nál is jól jött a sok szLékely meg "fiatal" ,mint azt EL Kurkó uram megigérte....:D
@noacid: vagy mint a detroitnak detroithoz. még el sem indult a csapat, már kezdődik.
@mastamind: a hónap kommentje! :DDD
hat a Progymtol aki atment az nem erositi:) max azert mentek at mert kapnak jateklehetoseget :D
Egyetértek Gromonnal, de azért kell a helyi utánpótlás...Jó, hogy megint egy teljesen magyar csapat indul...a magam részéről pedig nagyon szeretném, ha ezek a fiúk nem Romániát erősítenék...
@Progym: Szerintem Nagy Csaba es Laczko Attila igenis erosites, esetleg reg nem lattad a Progymot jatszani, mondjuk ugy ot eve.
hát Bilibókot nem tudom minek vették meg,talán azért hogy legyen meg a létszám vagy legyen ki vigye a felszerelést vagy melegítse a cserepadot de azt nem tudom elhinni hogy hokizni!még a progym utánpótlás csapatában sem számított meghatározó játékosnak!ezzel az üzlettel csak a pénzt dobtak ki az ablakon!
Nem tul fenyes jovo nez a roman hokira!itt van egy uj nyilatkozat Tancos (ur)reszerol"Hokistáink el kell döntsék: válogatottak lesznek vagy sem
Harminc napon belül minden romániai jégkorongozó el kell hogy döntse, eleget tesz a válogatottbeli meghí­vás­nak vagy sem. Az írásos választ el kell juttatni a szövetség vezetőségéhez – döntötte el tegnapi, rendkívüli közgyűlésén a Román Jégkorong Szövetség.
Tánczos Barna, a szövetség elnöke kérdésünkre elmondotta, hogy aki a válogatottól végleg visszavonul, az ezután nem szerepelhet romániai csapattal külföldön, és nem igazolható külföldre. Az elnök hangsúlyozta, hogy aki visszavonul a válogatottól, nem vehet részt a MOL Ligában sem. A közgyűlés ugyanakkor hagyott egy kiskaput is, főleg az idősebb játékosok számára, akik a szövetség vezető testületének, a Szövetségi Bürónak (SZB) a jóváhagyásával mégis részt vehetnek nemzetközi versenyeken, és igazolhatók külföldre is. Ezeket a speciális eseteket külön-külön vitatja majd meg az SZB. Tánczos javaslatára elfogadták, hogy a válogatott játékosokat megillető járandóságokat (célprémium, felszerelés stb.), ezek nagyságát és értékét kétévente állapítsa meg az SZB, a válogatottakat adó klubképviselőkkel közösen. Döntés született arról is, hogy ezentúl a jégkorongozók a klubjuktól kapott felszereléssel kell, hogy megjelenjenek a válogatottak akcióin, kivételt ez alól csak a sisak, a mez és a nadrág-huzat képez. A felnőtt válogatott esetében prémium csak a divízió 1-be való feljutás esetén jár.
A közgyűlés jóváhagyta a vezetőség beszámolóját, a pénzügyi mérleget stb., majd Cseke Szilárd személyében új tagot választott a Szövetségi Büróba. Napirenden szerepelt egy második alelnök megválasztása is, de végül az egyedül induló steauás Cristian Cârlan második helyen végzett, nem kapta meg a kellő szavazatot az alelnöki tisztséghez. A szövetségnek így egyetlen alelnöke maradt, a gyergyószentmiklósi Bencze Attila.
Módosították a Fegyelmi Szabályzat egyes paragrafusait is. Mostantól a válogatott akcióin meg nem jelenő játékos klubja ellen – sorrendben – pénzbírság, pontlevonás, visszaminősítés és kizárás alkalmazható. Eldöntötték, hogy a gyermek és ifjúsági bajnokságokban többé nincs pénzbírság, csak eltiltás. Határozat született arról is, hogy a Románia-kupa küzdelmekben kiosztott eltiltások nem törlődnek el, és a bajnokságban is letölthetők. Az ősszel kezdődő bajnokságoktól a két 10 perces fegyelmit összegyűjtő játékosnak egy forduló eltiltás jár, a 20 perces végleges fegyelmiért szintén automatikus egy fordulós eltiltást kap a vétkes játékos. Határozat született arról is, hogy a szövetség technikai igazgatója a válogatottak akciójának programját ezek megkezdése előtt 15 nappal kell, hogy közölje a kluboknak és egyesületeknek. Ugyanakkor el kell juttatni a kluboknak a válogatottak éves felkészülési programját, hogy az egyesületek ehhez igazítsák programjukat. A román bajnokságban érvényes idegenlégiós szabályról még nem született döntés, Tánczos szerint erről a szövetségi Büró és a bajnokságban induló csapatok képviselői döntenek majd hamarosan. Valószínűleg igazodnak a MOL Ligában érvényes szabályhoz – hangsúlyozta Tánczos."

@eradam: szerintem meg a hónap egyik legprimitívebb kommentje
"Tánczos Barna, a szövetség elnöke kérdésünkre elmondotta, hogy aki a válogatottól végleg visszavonul, az ezután nem szerepelhet romániai csapattal külföldön, és nem igazolható külföldre."

Azért ez szerintem erősen aggályos az EU-ban. Megtiltani, hogy egy munkavállaló külföldön vállaljon munkát.
A játékosok örülnek, ha sikerül jó helyre szerződniük (külföldre vagy bárhová), főleg a mostani helyzetben, és hát jönnek ezek sokat tudó " nagy okosok" és megakadályozzák a külföldre való igazolást.
@paneuf: Hú de komoly ez a Táncos és bandája...
Nem elég , hogy tönkretették a román hokit, jön egy judos , bekerül a Szövetségi Büróba és ő dönt, hogy eltiltsák a játékost vagy sem. Hova jutottunk?????? Ki ő, hogy ilyen kérdésekben szavazzon? Mi köze neki egyáltalán a jégkoronghoz?
@OliBLOOD: hivatalosan a szabályzat úgy van, hogy a Szövetségi Büró dönti el, hogy mehet a csapattal külföldre vagy átigazolhate külföldi csapatba azon játékos, aki viszamondja a válogatottságot..

De ez csak árnyalatni különbség..lényeg, hogy elég hadilábon áll ez az új szabályzat és jogilag sem ál szilárd lábakon. Nálunk mostanság divatos, hogy a klubok a Nemzetközi Sportdönőbírósághoz fordulnak...ha ez netalán oda kerül, akkor nagy vbaj lesz és annak súlyos következményei az RJSz-re nézve..legalábbis véleményem szerint..
Mi van ott Erdélyben meg azon túl. Nem hoiszem el, hogy a székely szivat egy másik székelyt.
Láttom ott is vannak ,,vicces" emberek:(
@paneuf: Ezt a társaságot nem igazán érdekli a hazai hoki sorsa, csak saját kicsinyes, önző érdekeiket nézik. Ezek szerint ez a pár szerencse lovag megtilthatná Pire, Flinta vagy éppen Szabo eligazolásait. Nem vagyok jogász de szerintem is törvénytelen ez a határozat.
"Mi van ott Erdélyben meg azon túl. Nem hoiszem el, hogy a székely szivat egy másik székelyt."


Es ennek a jatekosok isszak meg a levet!!
@D. Gromov: cenzúra eltörlését!!!:)
Lehet, hogy nekem van szövegértési gondom?
Aki lemondja a válogatottságot - és nem idős -, az kap eltiltást és nem kap külföldön játékengedélyt.
Ha jól emlékszem, Tánczos épp Kurkó támogatásával lett főnök.

Szívem szerint teljesen felszámolnám a szövetséget. Az se jó hogy egy szövetség önkényeskedik egy amúgy is haldokló sportágban, de az sem, hogy egy magát felelősnek érző klubvezető, úgy dönt egyik pillanatról a másikra csak úgy felszámol egy klubot mert elege van.

†† Romániai divízió 1-es jégkorong ††
@Tillasz: minden egyes játékosra vonatkozik, aki lemondja a válogatottságot.
És azzal mi lesz, aki bevállalja a válogatottságot, külföldre igazol aztán soha többet román válogatott...
Pontot vonnak le a külföldi csapatától? Vagy meg is bírságolják netán? :-))
romániában olyan lesz a válogatott keret kihirdetése, mint a sorozás. mindenki imádkozik, hogy be ne hívják.
@paneuf: eleg gyengen vagy tajekozodva a romaniai hoki irant. 1 romaniabol epkezlab felnott jatekos nem ment el vagy 10 eve kulfoldre. Akik kimentek jatekosok es valamit ertek azok meg kissuhanckent kerultek eddig is.
eddig is volt olyan szabalyzat ami feltetelek koze szukitette a kulfoldre valo tavozas lehetoseget, igaz nem is igazan kerestek a szekely jatekosokat nyugaton.
Negy CSeke Sz. hozta ezt a dontes, ne beszelj marhasagot. O epp most kerult be a szovetsegi buroba.
Es mostanaig nem volt epp akkora kinszenvedes elmenni a valogatottal ket hetre kulfoldre es szep helyeket megnezni. Akinek olyan ambicioja van, hogy a sved bajnoksagban akar jatszani, annak boven rafer egy ket vVB en valo reszvetel. Ha mar kiigazolt es bizonyitott odakinn akkor meg ugyse tudnak ra hatni. Csak bizonyitson.
@....s estifény: Pire az egyetlen olyan jatekos akire egy komoly nyugati klubnak szuksege lehet. O meg ki tudja jatszani ezt a szabalyt, hiszen amerikai allampolgar is. Szabo I. meg eddig jart a vallogatottal.
Ez a nem megyuk a vallogatottba hangulat, ez csak most lett ilyen divat amiota a "hires hokiszereto kjgy" felkavarta a sz....t es otthagyta masoknak, hogy szivjak vagy pucoljak.
@csiki drukker: "eleg gyengen vagy tajekozodva a romaniai hoki irant. 1 romaniabol epkezlab felnott jatekos nem ment el vagy 10 eve kulfoldre" - kettőnk közül azt hiszem te vagy a gyengén tájékozódott. Amielőtt ilyeneket kijelentessz, győződj meg róla, hogy te biztosan mindennel tisztában vagy. Nem azt irtam, hogy Cseke egyedül döntött, hanem , hogy amíg ilyenek hozzák a döntést mint pl ő,addig nem fog a román hoki fejlődni, az biztos.

10 even beluli kulfondon jatszo roman(magyar)allampolgarsagu jatekosok:Csibi Jozsef,Rajz Tamas,Rajz Attila,Salamon Jeno,Vargyas Laszlo,Borsos,Baroti Zsolt,Sprencz Istvan,Antal ZSombor,Nagy Istvan,Petres Magor Tivadar,Peter Levente,Szocs Botond,Loricz Levente,Virag Csanad,Fodor Csanad,BAlazs Csongor,Laczko Levente,Pal Ferenc,Pal Zsombor,Imecs Attila,Mihaly Ede,Milhaly Arpad,Bogdan Selea es meg sorohatnam.azt hiszem nem vagyok annyira gyengen tajekozodott!!
Ha minden induló csapat kerete megfelelően erős lenne és nem lennének eleve lefutott meccsek, az bizony nagyon jót tenne a MOL-ligának. Remélem legalább öt csapat azért képes lesz egymással szoros meccsek lejátszására és éles bajnokság kialakítására. Hajrá Lilák!
@paneuf: Csibi Jozsef,Rajz Tamas,Rajz Attila, Vargyas Laszlo,Borsos - a felsoroltak kozul ezek voltak valamire valo jatekosok. Ok meltok voltak a legios nevre. De ok nem most mentek ki, hanem tobb mint 10 eve.Kozuluk paran mint pl Vargyas eleg sokaig tartottak kinn a szintet.
Sprencz, Petres, Antal, Lorincz, Virag, Mihaly Ede es foleg Pire, meg szinte gyerekkent mentek ki. inkabb kozepiskolas korukban.Tehat kisifjusagi vagy meg az alatti csapatokhoz kerultek.
Guzu, par hetet volta a bundesliga 2 ben, onnan is hazahajtottak.
Cseke t te ismered, hogy azt mond rola, hogy "amig ilyenek hozzak a dontest". Hat tudd meg, hogy o egy tobbszoros orszagos bajnok sportolo, aki Csikszeredanak tobb fontos cimet es hirnevet szerzett. Mikozben a Szovetsegnel sok olyan szemely van, aki meg eleteben hivatalosan nem sportolt semmit. Kurko se visszavonult NHL hokista volt :). Tehat ez inkabb elorelepes a szovetseg szintjen.
Hat ebbe a csapatba kell egy par kulfoldi,es meg akkor sem verik a SC-t.Foleg ha nincs egy jo kapusuk.
@csiki hokis: lehet en nem kovetem eleg figyelmesen de te is nagyot irtal.. Laczko NEM szerepel 2 eve, meg hokit is csak lelatorol ha nez.. es a masik kiemelted.. Nagy Csaba reszerol 43 meccs allatt 4gol es 16 asist nem egy nagy erosites! Dehat ha "csikbol" te jobban koveted akkor legyen meg a te akaratod.. Bilibok, Vlad meg ahogy emlitettek, viz, koronghordozok..(a Progym-nal)
U.I. csiki hokis-nak.. Siko meg nem szerepelt csak a Sportul elleni meccsen! palyafutasan 6 meccsbol 1 assist! Szoval most is azt mondom Progym reszrol nem erosodott a Brasso :)
@sportclubfan: Fülöp Rajmi elég jó kapus, már bocs. Plusz nézzük majd meg az átigazolások után, hogy mennyire simán verjük a Brassót (még nem tudok senkiről, aki jönne hozzánk, csak olyanról aki ment...). Én igenis remélem, hogy a Brassó gondot fog okozni nekünk, legalább HC, Steli és Progym hiányában is érdekesebb belföldi meccsek lesznek.
Hát kedves hokibarátok, bemutatom a székely válogatottat.Mindenki itt van aki számít :P Annyian vannak, hogy bár egy amerikai focicsapatot is csinálhattak volna; a MOL LIGA mellett az NFL-be is kellett volna nevezzenek :)) Én azt mondom, hogy várjuk ki a végét, lesznek ők még kevesebben is ;)
Én imádom a brassóit! Mármint a kaját. Délután azt ettem. Be is aludtam tőle az eső mellett.
Remélem ismeritek a brassóit.
Szerintem odaát Romániában akkora káosz van, mint ide Nagykáta! Ezért is C csoportosok!

-én kérek (m)ellnézést-
Brasso szerintem nagyon jo jatekerot fog kepviselni szemely szerint sok jatekost ismerek kozuluk es sok sikert kivanok az egesz csapatnak persze csak a Sportklub utan.Nalunk meg nem lehet tudni a keretet de barmi legyen is mi kitartunk mindhalalig a csapatunk mellett.Remelem egy jo bajnoksagot lathatunk az osszel!
egy pillanatra sem akarom megzavarni a román hoki siratását, de tudja valaki, lehet-e valahogyan konkrét játékosos Brassó-mezeket venni, szerezni, fénymásolni? az egyikre égető szükségem van :)
@OliBLOOD: nem is értem hogy gondolják... fogja magát az illető és megy, mi gátolná meg? Eltiltják? Honnan? Viccesek ezek a románok.... :)
jó hogy erős a Brassó, de hajrá PROGYM
@bruins: Hát romániát nem tudom, hogy hogyan erősítenék. A Székelyföld-Magyarország meccseken mindig a székelyek voltak a jobbak, Románia mégis a 3.osztályban lavírozik :D
Kéne engedni nevezni a vb-n egy székely csapatot, kíváncsi lennék mi lenne a véga :D:D:D:D
Örülök hogy van egy új magyar csapat :)
A Gyergyóiakért kár. (tegnap jöttem onnan haza)
Nem ismerem a tulajdonosi viszonyokat, de ezt a klubbot felépíthetnék Brassó helyett,(mondjuk ott is él 30 ezer magyar) pl. Marosvásárhelyen, vagy Sepsiszentgyörgyön is.
Azt nem tudom mit fognk csinalni legiosok nelkul ! Elekessel mi lett kirugtak a kklubbtol ?? A tobbi volt HC-es mit csinal ?
Es nem tudom figyeltetek-e a sportKlub oldalan a tamogatasi kerest szerintem tiszta szegyen ! www.sportclub.ro
Miert lenne szegyen?Mindenki arra forditja a jovedelme 2%-at amire/akire akarja...Az a szegyen ha nem adod oda senkinek es marad az allamkasszaba:)
@paneuf: ez kemény.
külföldre sem igazolható?
ez vajon, hogy müködik, ha valaki el tudja magyarázni?

és a mol ligában sem játszhat.
gyakran szoktak ilyen dolgok történni a sportdiplomáciában?
az, hogy ez jogilag aggályos az lehet

én arra lennék viszont nagyon kiváncsi, hogy miként kivánja ezt az RJSZ megvalósítani?

pl. elveszik a játékos személyijét, vagy hogy?
@csiki drukker: Nem volt nehez Romaniaban bajnok lenni,ha nincs ellenfel a sajat sulycsoportodban!!(nekem is van 2 bajnoki cimem Judoban)
@Föld-lét: a kulfoldre valo igazolaskor mostanaig is a szovetseg kellett kibocsasson valamilyen igazolvanyt. Ennelkul az illetekes szovetseg ahova megy az se tudja leigazolni.
@paneuf: nem voltam ott egy bajnoki dontojen se Csekenek, ellenben lattam Bajnokok Ligaja negyeddonto meccsen a holland bajnok ellen. Es ott o hozta a meccset. Es o legalabb tudja mi a versenysport, ott van a Klub vezetosegeben. O volt az egyik legfontosabb szemely a Klubnal aki segitett atveszelni az egyik legnagyobb krizist, ami Isten nyugtassa Antal Istvan tragikus tavozasa utan alakult ki. Es Cseke vezetosege alatt vegul megnyertek a Bajnoksagot.
@csiki drukker: En ennek csak gratulalni tudok(foleg Csekenek) es tovabbi sok sikert kivanok,de az egyeni sport es a csapat sport kozott nagyon nagy kulonbseg van!!!
@csiki drukker: tényleg ne vedd rossz néven, csak gőzöm sincs a témában ,

mi van ha a játékost mégis leigazolják, hogyan lesz büntetve, és ki?

a munkavállalást szerződésekkel lehet szabályozni nem?
ez hogy müködik a sportban? hogy lehet megígérni, hogy ameddig sportolsz mindig a válogatott rendelkezésére állsz?

és ha valaki nem akar válogatott lenni, akkor éppen, hogy nem kéne beleszoljanak, hogy mit csinál, mi közük van továbbra egymáshoz?
legrosszabb estben azt mondhatják, hogy nem játszhat romániai csapatokban, nem?

lehet, hogy azért nem akar az lenni, hogy mehessen külföldre.Így ez a szabályozás pont fordítva van, nem?

ezek csak költői kérdések, de ha akar valaki válaszolni és tud, annak örülnék.

Minden esetre ezek szomorú hírek és rosz forgatókönyvek jutnak eszembe róluk.
@Föld-lét: ha 1 sportolo kulfoldre igazol,akkor az a szovetseg ahova tartozik (legyen szo hokirol,kerekparrol),kell adjn egy versenyzoi licenszet.Na valoszinuleg ezt nem fogjak kiallitani...
@alacyka:

Ha van penze sved legiosokat fizetni akkor ne keregessenek mastol !
@alacyka: így van, azt a bizonyos ITC-t
elvileg a szövetségeknek jogukban áll megtagani az aláírást

nem kommentálom a külföldre való igazolás témát, de ez a visszavonulás bejelentésére vonatkozó szabály szerintem letisztáz pár dolgot

tudjátok, hogy a tavaly azért volt a legnagyobb cirkusz, hogy ki (nem) akart menni és kit hívtak be. Így egy dolog legalább tiszta, aki visszavonul azt nem hívják. Az idősebb játékosokat "nem bántják"? Még szép, hogy nem. Jártak ők már eleget a válogatottba. A fiatalok pedig, ha nem akarnak válogatottal külföldre menni, hát üljenek csak itthon (nem bírtam ki, hogy ne kommentáljam)

Brassónak pedig gratula, egyre komolyabb csapat képét adja.
@@Boy@: szurkolók kérésére lett megvalósítva, mert akarnak tenni a csapatért és ezt jó látni nem pedig szánalmas.
@SC4ever: Hat inakbb azzal segitenenek hogy nem karomkodjak vegig a meccset es talan valaki elvinne az egesz csaladjat hokimecsre , annnelkul hogy a gyerekek a fel kartomkodasi lexikont megtanulnak !
Es talan az is jo lenne ha szunetbe nem lenne cigifustetel tele az eloter (ahol a bufe van) !
En jartam kulfoldon hokimecsre (Szlovakia) es hat ott mindewnki vitte a csladjat es fustfelhot sem lehetett latni !
A heli hokimeccsek primitivek , pedig ezen sokat lehetne valtoztatni !
@@Boy@: ...ehhez fejben is kell egy kicsit fejlődni...amúgy próbáltam fiammal bemenni egy HC-SC meccsre és nem engedtek be, tehát nem olyan egyszerű a dolog
@poraszabolcs:

A hokimeccs egy csalad szamarsa kikapcsolodas kene legyen ! Nezzetek az amerikai szurkolokat 5-70 evesig ferfi es noi egyarant van itt pedig 100 kilos ferfi kell legyel hogy batran menjel be !
@@Boy@: vagyok annyi és mindig bátran bemegyek:-))) tény azonban, hogy kell még pár év(tized?) hogy családi kikapcsolódás legyen a hokimeccs
@csiki hokis: 7 év alatti gyerekeket nem engednek be, ez volt az indoklás...én naivan rávágtam a kérdésükre, hogy négy és fél éves a gyerek (amúgy simán kinéz 7 évesnek is)...hiába magyaráztam, hogy már voltunk meccsen többször is, meg a saját felelősségemre viszem be, nem engedtek
@poraszabolcs:
OFF
a sportclub.blog.hu-n tett mai lépésedért köszönet, sztem sok józanul gondolkodó Csíkszeredát szerető ember nevében. Különben van valami hír már a keretet illetően?
ON
@@Boy@: A Vákár Lajos jégpálya teljes területén már ebben a szezonban is teljesen tilos volt a dohányzás. Azokon a meccseken, amelyeken voltam, Gyergyóban is.
A családi jegy bevezetése már 3-4 éve szép álma az SC vezetésének. Egy ideig úgy nézett ki, hogy lesz realitása :):(
@poraszabolcs: Ekkora ökörséget, komolyan! Nehogy véletlenül még csemete korában magába szívja a hokifeelinget a kölök, s aztán végképp megszeresse...:( Ez a legnagyobb butaság egy klub részéről. S így legalább apuka se megy be a meccsre, kiváló gondolat!
süti beállítások módosítása