HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megszűnik a HC Csíkszereda?

2009.05.19. 11:00 D. Gromov

Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült. Információink szerint Kurkó hétfő délután ismertette szándékait a csapattal. Bár a közleményben az olvasható, "továbbra is aktív szereplője  maradok közösségemnek", a klub sorsa több, mint kérdéses, hiszen a költségek meghatározó részét Kurkó állta.

69 komment

Címkék: hc csíkszereda kurkó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez szomorú hír, főleg a MOl ligára nézve.
Elfogyott a penze. Mar az elmult szezonban is mas adta a penz nagyobbik reszet.Cserbenhagyta a csapatat a szurkolokat es mindenkit. Ezt nem gondoltam volna rola
Én megértem a lépést, biztos hasonlóan tennék főleg magamat ismerve, de mi lesz a játékosokkal, a szurkolókkal akiket eddig hitegetett, akik átálltak az Ő oldalára?
@turulmadar:

Na most a pénze fogyott el, vagy cserbenhagyta a csapatot?
És mi lesz az utánpótlással, ahova Kercsót is szerződtette?
Kicsit túlzott a cím, a Gromov által idézett mondat pedig ki van ragadva a szövegkörnyezetből. A teljes mondat eképp szól:
"Továbbra is aktív szereplője maradok közösségemnek, melyet úgy munkámmal, mint anyagilag támogatni fogok."
Szal, ahogy én látom, egyszerűen háttérbe vonul... Ez még nem jelenti azt, hogy a HC megszűnik... Vagy kitudja...
@balazs01: Mindegy milyen okbol de ha cserbenhagyod azokat akiket hitegettel akkor az nem szep. Ha a penze fogyott el akkor felelotlenul gazdalkodott. Ez is az o hibaja
@hajraszereda: Szerintem is igy van nem fog a H.C. megszünni csak nem Kurkó lessz az elnök ugynugy fogja szponzorizálni mind eddig (persze ha van pénze).
A pénze nem fogyott el, az biztos. Amúgy meg a MOL ligának szar a mínusz egy csapat, de Csíkszeredának jó, hogy végre megint egy csapata lesz a városnak, és nem egymást szapulják a szeredaiak.
@Vincenzo90: Erre azért van pro és kontra is.
@székely hokis: Csak akkor feltevődik a kérdés, ki lesz az elnök? Én személy szerint senkit sem látok érdemesnek erre a HC környezetéből. De ilyenkor érik meglepetések az embert
@turulmadar:

a neház körülmények közötti felelőtlen gazdálkodás butaság, de nem cserbenhagyás. mindenesetre nem vagyok képben annyira HC-t illetően h okoskodjak, csak innen , messziről nekem kicsit erős a cserbenhagyás kifejezés.
@székely hokis: Az elnok eddig sem Kurko volt hanem Kalamar.Mindenki mondta hogy egy komolytalan valakirol van szo de azt hittem hogy ez csak szobeszed. Ugy latszik nem
S amúgy arra nem gondolt senki, hogy ez csak jót tesz a HC-nak? Kurkót sokan támadták, sőt, utálták. Ha más arc, személy képviseli a csapatot, talán sokak magatartása is változik a HC iránt. Ilyen megvilágításból egy okos lépés volt Kurkó részéről. Vagy én vagyok túlzottan optimista?
@Vincenzo90: A Mol liganak ott lesz Brasso. Tehat nincs minusz egy csapat
@turulmadar: Miből gondolod hogy komolytalan, talán ismered vagy ismerted?
@székely hokis: "Így, nem marad más hátra, minthogy átadjam a jégkorongsportban eddig betöltött helyem azoknak, akik úgy gondolják , jobban fogják csinálni nálam. A mai naptól lehetőséget kapnak erre: a saját munkájukkal, pénzükkel dönthetnek, cselekedhetnek a legjobb belátásuk szerint."

Nem lehet, hogy a saját közössége alatt a Felcsíkot értette? Mindenesetre igazi "királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz" nyilatkozat... Amely inkább szól a Szövetségnek, mint bárki másnak!
@Sava18:
Ő gerjesztett egy pénzügyi „háborút” (is ) a játékosok fizetésének sokszor ok nélküli felpumpálásával. Ez azért a többi csapatnak nem jött olyan jól
De a pénz nem minden,mert a csapat árához képest nem sokat nyertek.
@icehockey: Csak latasbol ismerem na meg hallasbol. De ezt beszeli az egesz varos.Eddig en nem hittem. Azt hittem hogy rosszindulatu pletyka
@vaze: Kötve hiszem, hogy Felcsíkot értette volna, hiszen onnan még tavaly visszavonult. Egyébként igazat adok, ez kimondottan a szövetségnek szól.
@hajraszereda: Két személynek szól, egyik Tánczos a másik Ráduly Róbert.
@vaze: De igen lehet , hogy igazad van.
@turulmadar: Igazad van Kalamar volt az elnök (látszolag vagyis papiron)
Őszintén nem tidom jó e Szeredának ha megszünik a H.C. mind már irtam van pro és kontra is mellete. Majd az idő megmondja.
@icehockey: Ráduly Robinak miért??(ezt kifejtenéd bövebben)
na ez igen :( sejtettem, hogy idén sem lesz könnyű indulás de hogy ennyire... qrva élet.
Ja, és kicsit továbbfuttatva a szálat...tavaly Felcsíkról, most meg a HC-tól lép vissza. Nem érdekes? Talán tényleg elfogyott a pénze, és ez a vita a szövetséggel, meg a büntetés tökéletes ürügy volt a kiszállásra. Na lehet most már túl konspiratív vagyok. Egy biztos, a HC nem szűnik meg:)
Ráduly Róbert benne van a fellebezési bizotságban (comisia de apel).
@turulmadar: Megnyeri a MOL-t, a román bajnokságot és a kupát. Tényleg azt hiszitek, hogy csak úgy hagyja, hogy szétessen a HC? Annál büszkébb ember Kurkó. Egy nagy színjáték ez az egész. Áldozatnak tetszelegni nagyon jó pozíció, és aztán nagyon jó az időzítés, így közvetlenül a néhány héten belül kezdődő Szövetségi Közgyűlés előtt. Kicsit olvassatok a sorok között...
s mi van ha tenyleg nincs penze?
Hát ez nem semmi.

És fogadni mernék, hogy Mihály Árpád úgy elhúz a tengeren túlra, hogy soha nem jön vissza.

Lahtinenen meg az edzőképző akadémián dolgozott mielött a Hc hoz jött volna.

Értitek mit jelent ez, csíkiak?

Haza fog menni és elmodja majd, hogy szétesett a csapatom, mert nem tudtak biztosítást kötni egy Dacia áráért.
Ennél jobban lejáratni a csíki hokit itthon és külföldön nem is lehettett volna

És mindegy, hogy milyen hatalmi játékok vannak a háttérben. Ez elképesztő szégyen

Kurkó meg kifizethette volna saját maga a biztosótást és az kisebb megalkuvás lett volna mint így.
Hát ez mi volt ha nem megalkuvás?

Nem őt akarom szidni, mert amennyire ismerem a történetet rendesen viselkedett és sokat tett a sportért. Ezért köszönet illeti és kb. elfogyott a pénze.

De most már régóta meg szeretném kérdezni, és így, hogy egy csapatra tűnik sikeredni a csíki hoki, a tisztelt Sc szurkolókat.

Persze Kurkót sokan utálják, és az Sc egy kitünő csapat, de ti tényleg azt gondoljátok, hogy a szeredai Sport CLubbot esetleg nem Bukarestben alapították?

Vákár Lajosék nem ennek a klubnak az elődjében játszottak, bizony.

Aki szereti a centralizált és központilag irányított sportot az most örülhet ha megszűnik a HC.

@Föld-lét: pedig ennek a Clubnak az elodjeben jatszottak Vakarek.
Mihaly Arpi a Volan fele tart
nem tudom mi ertelme belekeverni a Sport Clubot, ez most a HCrol szol s nem a Sport Club miatt. Amugy meg az eszteknek sem volt mas biztositasuk csak a turista.
És mi van akkor, ha nem fogyott el a pénze, és nem is komolytalan, csak tele van a hócipője?
Tíz évig ellenszélben menetelni konokul, egy cél irányába, mindent beleadva meglehetősen fárasztó dolog, főleg ha az ellendrukkerek sem csak a szájukat járatják...
Az dobja Kurkóra az első követ, aki legalább ezzel összemérhetőt letett már az asztalra. Aki belevert két milliónyi eurót bármelyik sportba, és tíz évet az életéből. Ezek után, ha kiszáll, ha "cserbe hagy", ha "elárul", ha "hiteget", akkor is elsősorban tiszteletet és elismerést érdemel. Még akkor is, ha sokaknak nem szimpatikus, ahogy tette amit tett.
Itt többről van szó, mint egyetlen ember emberi értékeiről és gyarlóságairól, vagy éppenséggel anyagi lehetőségeiről.
Itt egy egész közegről van szó, amiben az erdélyi (és ezen keresztül, áttételesen vagy direktben) a magyar és a román hoki, a MOL liga müködik. Azzal, hogy ide jutottunk, bizonyítványt állított ki magáról mindenki, aki a történések résztvevője.
Mi, szurkolók is.
És ez nem az a bizonyítvány, amit szívesen kitesz az ember az ablakba...
Kurkó nélkül nem lesz HC. Ez 100%. Sikerült szétbomlasztani a csapatot, gratulálok mindenkinek aki benne volt. Most lesz kivel feltölteni az SC-t és Brassót, talán a Stelinek is jut valami... Szép volt fiúk, még egyszer gratulálok a két komának, most már nyugodtan jelölhetitek magatokat, egyik az Sc, másik a szövetség élére. Megyek hányni.
Marhasagokat azert ne irjunk. Tiz evig hol menetelt ellenszelben? Harom eve van ez a csapat. Vagy amig a club-nal volt is ellenszelben volt? Ha meg ellenszelben volt akkor arrol csak o tehet senki mas. Meg kell fordulni olyankor es nem lelepni sunyi nyuszi modjara mint ahogyan o tette
És mi van akkor, ha nem fogyott el a pénze, és nem is komolytalan, csak tele van a hócipője?
Tíz évig ellenszélben menetelni konokul, egy cél irányába, mindent beleadva meglehetősen fárasztó dolog, főleg ha az ellendrukkerek sem csak a szájukat járatják...
Az dobja Kurkóra az első követ, aki legalább ezzel összemérhetőt letett már az asztalra. Aki belevert két milliónyi eurót bármelyik sportba, és tíz évet az életéből. Ezek után, ha kiszáll, ha "cserbe hagy", ha "elárul", ha "hiteget", akkor is elsősorban tiszteletet és elismerést érdemel. Még akkor is, ha sokaknak nem szimpatikus, ahogy tette amit tett.
Itt többről van szó, mint egyetlen ember emberi értékeiről és gyarlóságairól, vagy éppenséggel anyagi lehetőségeiről.
Itt egy egész közegről van szó, amiben az erdélyi (és ezen keresztül, áttételesen vagy direktben) a magyar és a román hoki, a MOL liga müködik. Azzal, hogy ide jutottunk, bizonyítványt állított ki magáról mindenki, aki a történések résztvevője.
Mi, szurkolók is.
És ez nem az a bizonyítvány, amit szívesen kitesz az ember az ablakba...
@lautstarke: Az biztos hogy neked is igazad van. De ez a politika.Ez egy kidolgozott lepes volt a HC ellen. De Kurko azert nem kellett volna feladja.
@csiki hokis: politika=hatalom. Az élet nem csak a HC-ból vagy a SC-ból áll. Ez a baj. Sötét ügy ez nagyon, de a sok bohóc csak annyit lát belőle, elfogyott a pénz. Ezt mondták eddig minden évben, aztán mégis volt pénz mindig.
Az RMDSZ munkajanak gyumolcse ez. Egy szekely csapatot meg tudnak szuntetni de a magyar intezmeny vezetok lecsereleset nem tudtak megakadalyozni.
Tehat gratulaljunk Tanczos Barnanak es Raduly Robert uraknak is
Mert ha Kurkonak el is fogyott a penze(amit nem tudunk)egy csiki csapatot nem mindennel hatraltatni kellett volna mint ahogy a fent emlitett urak tettek. Esetleg segiteni is lehetett volna. De mi ilyenek vagyunk es inkabb megegyuk egymast
A S.C hagyjuk nem kell belekeverni. Ez egyedül a Kurkó ügye mindenkinek lehet antipatikus valamiért bárki. Abszolut nem örvendek semmi olyan intézkedésnek ami a Csiki hoki kárára megy vagy fog menni legyen H.C. vagy S.C. ügy csak arra kérek mindenkit hogy nem kell bántsa az egyik a másikat hidjétek el nekem Kurkó megoldja nem mai gyerek.@lautstarke: A S.C. nem kell feltölteni mindig feltöltötte magát.@webGóbé: Mit értessz ez alatt(főleg ha az ellendrukkerek sem csak a szájukat járatják...)
@Föld-lét: könyörgöm ne térjünk vissza arra hogy a S.C hol alapitották ezt már nagyon unom és igen bukarestbe volt alapitva és kész.
Tiszteletem minden jégkorong szerető embernek.
Hajrá S.C.
@lautstarke: Ebben lehet valami még az is lehet hogy táncos elintézte a H.C. és most mi jövünk lassan a S.C.
@lautstarke: hc-s jatekosok meseltek a tegnap hogy odaig fajultak az ugyek hogy Raduly Robert-ek mar a HC tamogatok uzleti erdekeltsegeit tamadtak. Gratulalok Raduly Robert neked is ehhez. Szep kis csapat vagytok. Unokaitok buszkek lesznek ratok
@csiki hokis: Hát mondjuk ebben van valami, ezért nem kéne mi szurkolok legalább megegyük egymást.
A politika olyan mind a mocskos ablak persze, hogy sosem a mi felünk a mocskos(idézet vólt fingom sincs ki mondta.)
@csiki hokis: Na azt ne mondd, hogy mindég mindenki ott állt mellette és soha senkivel nem kellett ütköznie, egész addig, amíg a HC mellé állt...
Ha elfelejtetted volna, a Sport Klubnál sem volt fenékig tejfel, ott is kemény harcok folytak, amíg a dolgok rendeződtek, és megteremtődtek az alapok, amelyek egy profi klub üzemeltetéséhez kellenek. Kemény anyagi érdekekkel ment szembe, és rengeteg, nyilvánoságra is került csatája volt majd mindenkivel, beleértve Antal Istit is. Utána meg, amikor előbb alelnök majd elnök lett a román szövetségben, akkor is ő volt, aki a harc javát (mellesleg a székely hoki érdekében) megvívta. Csak akkor mások voltak azok a konkrét személyek, akikkel ütközni kellett, akikkel szemben az akaratát ki kellett viteleznie. És az sem volt semmi.
Tánczos és csapata készen kapott egy helyzetet, amibe beleült és most úgy viselkedik, ahogy... De ide valahogyan el is kellett jutni, egy olyan helyzetből indulva, amiben a székely klubokat bármilyen döntés hozatalánál simán leszavazták, levegőnek nézték, megalázták, egyszóval azt tették velük, amit akartak.
Ki kellett találni és ki kellett vitelezni a fordulatot. És ebben igenis oroszlánrésze volt Kurkónak. Akkor bezzeg nem nyuszikázott senki. Legfeljebb néha cserbenhagyták néha, (vagyis sunyiztak) egy-egy titkos szavazás alkalmával pont azok, akikért harcolt. Aki akkor is követte, mi folyik a román hokiéletben, tud példát hozni, dögivel.
Úgyhogy ne nekem, hanem annak, aki ezt megpróbálja semmibe venni, letagadni vagy elfelejteni, annak szólj a nevére, hogy "Marhasagokat azert ne irjunk."
És mi van akkor, ha nem fogyott el a pénze, és nem is komolytalan, csak tele van a hócipője?
Tíz évig ellenszélben menetelni konokul, egy cél irányába, mindent beleadva meglehetősen fárasztó dolog, főleg ha az ellendrukkerek sem csak a szájukat járatják...
Az dobja Kurkóra az első követ, aki legalább ezzel összemérhetőt letett már az asztalra. Aki belevert két milliónyi eurót bármelyik sportba, és tíz évet az életéből. Ezek után, ha kiszáll, ha "cserbe hagy", ha "elárul", ha "hiteget", akkor is elsősorban tiszteletet és elismerést érdemel. Még akkor is, ha sokaknak nem szimpatikus, ahogy tette amit tett.
Itt többről van szó, mint egyetlen ember emberi értékeiről és gyarlóságairól, vagy éppenséggel anyagi lehetőségeiről.
Itt egy egész közegről van szó, amiben az erdélyi (és ezen keresztül, áttételesen vagy direktben) a magyar és a román hoki, a MOL liga müködik. Azzal, hogy ide jutottunk, bizonyítványt állított ki magáról mindenki, aki a történések résztvevője.
Mi, szurkolók is.
És ez nem az a bizonyítvány, amit szívesen kitesz az ember az ablakba...
Off topic - nem tudom, mi a fene van, egyik hozzászólásom már harmadszor ment ki. Mindenkitől elnézést kérek! Nem szándékos.
@webGóbé: es szerinted ez a helyes megoldas hogy feladja? Ezzel vege a csiki hoki szinvonalanak. Tiz ev mulva sem lesz olyan szint mind amilyen a tavaly volt
@csiki hokis: hc-s jatekosok meseltek a tegnap hogy odaig fajultak az ugyek hogy Raduly Robert-ek mar a HC tamogatok uzleti erdekeltsegeit tamadtak. Gratulalok Raduly Robert neked is ehhez. Szep kis csapat vagytok. Unokaitok buszkek lesznek ratok.

Én azért ezt nem hiszem de lehet.
@csiki hokis: ebben igazad van itt nagy baj lesz

Azt mondjatok meg, hogy mi a helyzet a felcsiki utanpotlassal?
@székely hokis: Most nem akarok jatekos neveket leirni hogy nehogy Raduly oket is kitamadja de kerdezd meg barmelyikuket mert allitolag Kurko ezt meg a tegnapi gyulesen fel is dolgozta. Nekem az egyikuk szomszedom es o meselte
@csiki hokis: Én nem azt mondtam, hogy helyes hogy feladja. Én csak azt, hogy emberileg érthető, hogy elszakad a cérna. Mondjuk, sokan rágták azt a bizonyos cérnát.
És nem lehet, nem szabad mindent jóelőre az ő nyakába varrni. Mi lett volna, ha bele se száll a hokiba? A HC úgy esett volna szét, mind az oldott kéve - tulajdonképpen már szét volt esve, amikor Kurkó beszállt komolyabban a buliba - Pana elvtárs lenne még mindig a szövetség elnöke, és a Clubnak néha megengednék, nyerjen meg egy-egy bajnokságot. Néha látnánk a Fradit egy barátságos meccsen Szeredába, s oszt annyi...
Na, persze erősen túloztam, de a lényeg az, hogy ez nem az a műfaj, ahol ilyen elvárásaink lehetnének, nem mondott holtomiglan-holtodiglant Kurkó meg a hoki egymásnak.
Az csak az Tamási "Ábel Amerikájában" van, hogy ha valaki az utána következő vénasszonynak ad egy pohár vizet, akkor már elvárják, hogy megitassa az egész hajórakomány bevándorlót, és megverik, ha ellép a vízcsap mellől.
@webGóbé: Van igazad neked is. Milyen lett volna osszevonni a ket csapatot? Legyen egy eros csiki csapat. Vagy tul buszke ehhez Kurko?
Az a baj hogy a Mol sem fog tamogatni egy gyenge szinvonalu bajnoksagot es szeteshet ez is darabjaira. Akkor meg a szekely jegkorong befellegzett
Nem kell rögtön eltemetni a HC-t! Várjuk ki a végét, én egyike vagyok azon szurkolóknak akik ma személyesen szóba álltunk Kurkóval. Egy letört, elkeseredett ember ült mellettem, de ne felejtse senki, hogy mindannyiunk életében vannak olyan pontok, amikor valami elkeserít a végtelenségig, viszont egy idő múlva, feldolgozva magunkban az egészet, még keményebben tudunk kiállni az igazunkért és harcolni érte! És ahogy Kurkót ismerem, tökös legény ő, nem fog tudni félreállni az általa ennyire szeretett jégkorongtól! Utolsó leszek aki elhiszi, hogyha esetleg ez neki ténylegesen sikerülni fog. Először is azért, mert HC szurkolóként bízom benne, másodszor pedig azért, mert ez nem megoldás. Hagyni a koma-párost, hogy csináljanak a csíki (és a román) hokiból kedvük szerint amit csak akarnak,az egyszerűen bűn. És aki tehet ellene annak ki kell állnia továbbra is, kötelessége! Hajrá HC!!!
Tancostol kerdeznem:

-Talan nem volt jogos a keres hogy biztositva legyenek a valogatott jatekosok a Vb idejere?
-Miert nem kotte meg? Miert mocsok ember?
Utolso kerdesem meg az volna:

Hogy tud egy olyan ember vezeto lenni barmilyen korben is aki eleteben nem dolgozott? Erre varoma valszt Tancostol!

De akar RR is megirhatja ha netan nincs net kozelben az rmdsz-es kollegaja;)!!
És mi meg csak nézünk, el nem csatoltak.Mi van???
Verje csak verje!Ne csináljátok!!!!!!!!!!!
kurko nem azert akarja ott hagyni a hc-t mertr nem lenne penze hanem azert mert mindenki ellene van a roman szovetsegtol elkezdve csikszereda polgarmestereig aki persze tudja h minja nem lesz polgarmester es ezert palyazik a roman szovetseg elere ez a hires romania ahol mindenkit csak a csalas es az egymassal kitolas erdekel !nem az a jegkorong ami mar 80 eve van amit meg kene becsulni mindenkit tamogatni kene nem csak a sportclubot hanem a hc -t is!amugy mikor felno az u 14 es 16 -os korosztaly akkor kerdem en hol fognak azok jatszani talan a sportclubba ahol mar 40-en lesznek emibol husz jatszik a tobbi ul ! mindenki keresztbe tett kurkonak ! hajra kurko ,hajra hc ugyis es ugyis!
hja kifelejtettem ebben tancosnak is nagyon de nagy koze van!ugyanugy mint a polgarmesternek!
@hokista25 csikszeredabol: Ugyan, ugyan... Ez csak ürügy. Kurkónak nincs elég vér a pucájában bevallani, hogy elfogyott a lé. Helyette koncként odadobta a szurkerek elé Tánczost és Rádulyt, a szurkerek meg készségesen gyalázzák is őket minden lehetséges fórumon. Mert ugye az, hogy Öcsi esetleg valamit elrontott (például hogy vasvillával hajigálta ki az ablakon a pénzt csillagászati fizetésekre), az elképzelhetetlen.
@Fejér Lilla:

Ebben ott a hiba, hogy Kurkónak a jégkorong finanszírozása zsebpénz téma... Nem a jégkorong volt számára soha az üzlet. Egyfajta mecénásként volt inkább jelen a hokiéletben. Még mindíg Románia egyik leggazdagabb emberének tartják, pedíg ott élnek igazán kőgazdagok(főleg politikusok XD), szóval biztos nem ez a baj.

@turulmadar:

A Brassó +1, de ettől még a HC -1. Oké, kijön a
-1+1=0, de nem lenne jobb, ha az egyenlőségjel másik oldalán +1 állna?
@Vincenzo90: az biztos, hogy nem volt Kurkó számára üzlet a jégkorong, mert akkor nem szórta volna el a pénzét ilyen bután. Látott már a történelem mecénásokat, akiknek elfogyott a pénzük...

Tánczos és Ráduly bűnbakká tételében is sok érthetetlen pont van. Pl. az, hogy Kurkó olyan helyzetbe hozta Tánczost, amiben ő RJSz-elnökként nemigen tehetett mást, mint amit tett. Amikor egy játékos jelenti be, hogy nem akar válogatott lenni, az egészen más kategória, mint amikor egy klub lehetetleníti el a válogatottat. És lehet ebből székely-román ellentét kérdést csinálni, de azt tudomásul kell venni, hogy ebben a kérdésben egy RJSz-elnök nem állhat látványosan a románokkal szemközti oldalra. Ráadásul Kurkó nemigen tud elszámolni azzal, hogy vajon miért tette azt klubvezetőként, amit egy évvel azelőtt RJSz-elnökként (és klubvezetőként) eszébe sem jutott megtenni.

Ezen felül mint tudjuk, Tánczost Kurkó tette királlyá (emlékezhetünk a sok Kurkó-hű szavazatra az elnökválasztó közgyűlésen, meg a tradicionális klubok távolmaradására), és bizony, az összes HC kontra SC vitás kérdésben (Adorján-ügy, Nagy István-ügy pl.) az SC kárára és a HC javára dőltek el a dolgok az elmúlt időszakban.

Kurkó nyeregben érezte magát és ezek után a végletekig élezte a helyzetet a másik szeredai csapattal (elegendő itt csak a klubcímerre, mint a román nemzeti színek hordozójára, vagy az SC alapítása és jogelődjeinek megkérdőjelezése tárgyában tett nyilatkozataira utalnom). Gyakorlatilag árkot ásott a két csapat tábora közé, és sokan hűségnyilatkozatot tettek neki. Most viszont a hadvezér bejelentette, hogy mégsem menne a csatába, vigye a sereget valaki más, de senki sem volt felkészülve a hadvezérség átvételére, amikor ő megfutamodott. Így jutott el oda a helyzet, hogy sem a támogatók, sem a HC-drukkerek nem tudnak jó szívvel beülni majd egy SC-meccsre (hiszen nyilván visszakapnák az SC-szurkerektől mindazt, amit ők adtak), sem pedig a játékosok számára nem lesz egyszerű a visszaút az SC felé. Át kell ugyanis kelni azon az árkon, de a túloldalon is vannak megbántott emberek, akik nem biztos, hogy a feltétel nélküli visszafogadást fogják szorgalmazni.

Kurkó nyeregben érezte magát, és a végletekig élezte a helyzetet a szövetséggel szemben is, pedig ott a saját emberei ültek. Ott hagyta a szarban azokat az embereket, akiknek a szövetség vezetőiként egész egyszerűen nem volt lehetőségük olyan messzire menni, mint ameddig ő elment. És most, miután elfogyott a pénze, még mindig rájuk akarja kenni a szart, ahelyett, hogy annyit mondana, hogy bocs, fiúk, több pénzem nincs a hokira. És a megtévesztett, vakhitű szurkolók lelkesen okádnak is Tánczosra meg Rádulyra, elegendő csak elolvasni a HC honlap hozzászólásait.

Hogy Kurkónak elfogyott a pénze, azt bizonyítja a félbehagyott karcfalvi pálya, a kivonulás a HC Felcsíkból, vagy éppen Kercsó villámgyors elmenekülése Karcfalváról. Tudjuk Kercsóról, hogy szereti a pénzt, hát ott Felcsíkban valószínűleg nem azt kapta, amit megígértek neki, mert hosszú évekre ment haza és két hónap múlva maga jelentkezett ismét Zalaegerszegen. És a Felcsíki történetet nem terheli 10.000 eurós büntetés, 4 fordulóra eltiltott játékosok sora, vagy éppen 15 büntetőpont. Ha lenne még pénze, akkor most legalább betyárbecsületből a HC Felcsík mellett maradna.
@Fejér Lilla: Sok az igazsag a szavaidban.Sajnos
Kercsó Karcfalváról visszament Egerszegre?? Vagy ez csak nekem új?
Sajnalatos hogy az SC ilyen modszerekkel kell megszerezze a varosi hegemoniajat. Szebb lett volna jegen. Tanczos ha meg 50 evig lesz a Federacio elnok akkor sem fog annyit tenni ezert a sportert mint Kurko. Rosszabbak lettunk mint a romanok:(
@pisztoly79: mi köze ehhez az egésznek az SC-nek? Komoly zűrzavar van a Te fejedben, sajnos.
@Fejér Lilla: Te egy elfogult SC szurkolo vagy ,mar evek ota mocskolod a HC-t,regebbrol emlekszek az irasaidra,ezert most itt ne oszt az eszt legyszives
@Hutyuru:

1.) Árnyékra vetődtél. Nem vagyok SC szurkoló, bár szerintem ez aránylag egyértelmű is lehetett volna.
2.) Évek óta nem mocskolhatom a HC-t, mert blog másfél éve van.
3.) Szerencsére nem Te döntöd el, hogy én miről és hol oszthatom az észt.
süti beállítások módosítása