HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Kanada 4-5

2009.04.26. 12:21 D. Gromov

Azt már tudjuk, hogy Szuper Levente kezd a magyar kapuban ma este is, és azt is, hogy Vas János a harmadik sorból fellép az elsőbe, Palkovics és Fekete mellé, Kovács Csaba pedig Jánosival és Vaszjunyinnal támadja a kanadaiakat. Lesz hosszabb beharangozónk is, de amíg elkészül, addig is nézzük meg a két válogatott székesfehérvári mérkőzésének 10 perces összefoglalóját még 2004-ből. Akkor is volt miért lelkesednünk.

36 komment

Címkék: magyarország vb kanada videók a csoport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó volt ezt újra megnézni.
Szerintem ma már ezt a kanadai csapatot meg tudnánk verni.
De szép emlékek! Reméljük este is hasonlóban lesz részünk:)
Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznék. Persze csak ha nem 13mp-el a vége elött ütnék a győztest:)
A hangulat ilyen lesz ma is! ;)
Egy ilyen eredménnyel én is kiegyeznék ma is :)
Fügyülés biztos nem lesz a végén, csak tüzet ne rakjanak :)

@ulrik: jó cikk, érdemes elolvasni.
Életem legnagyobb meccse volt ez! (Remélem csak a mai napig...) :)
@ulrik: hehehe, jó :) De a legjobb a Nano által javasolt cikk. "A második nap megvolt, jön a harmadik"-nál posztolta, bemásolom ide is. Érdemes elolvasni: www.ctvolympics.ca/hockey/news/newsid=9848.html?cid=rsstsn
Nem tunt fel senkinek az elso gol szerzoje?...szomoru h nem lehet ott:(
Milyen sötét volt akkor még a csarnokban.
csak a kurva stream ne omoljon ossze
@Tábornok tizedes:
STV2 vagy STV3 tuti adja. Linket talalsz a myp2p.eu-n. Persze nem magyarul lesz :)
@fabot:
Lehetne, hogy lefordítsátok, van olyan hokifan, aki nem beszél más nyelvet, csak a hoki világnyelvét a MAGYART. :)

HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Thousands of supporters have travelled from the Eastern European country and will create an environment that you would never find in an NHL arena. They sang and danced throughout Friday's game with Slovakia and a couple even set off small orange flares. It's something the Canadian team is looking forward to.

Hát igen... Újabb dicséret az ottani szurkolóknak! Köszi, és mutassátok meg ma is nekik!
(Azért a fáklyát nem kell erőltetni talán...)
@Taszi: a, en imadom a mate uvoltozeset, spiller meg talan megint sirva fakad, amikor elpicsazzuk a kanadaiakat
@Tábornok tizedes:
Legyunk realisak, nekunk nem kanadat kell megvernunk :) Persze, egye fene ha becsuszik, de egy szoros eredmeny is oriasi dolog lenne!
Sziasztok!
Megjöttünk Zürichből! Sajna csak az első meccsünket láthattuk ott... a kanada Fehérorosz meccs színvonalon aluli volt, aztán jött életem egyik legnagyobb élménye... 3-3-nál az egyik újvárosi játékos faterjávalegymás nyakába ugrátlunk, majd együtt fagyott meg bennünk a vér, amikor 13 mp-cel a vége előtt bekaptuk azt a gólt...
most láttam az összefoglalót, és tényleg fantasztikus, hogy milyen ziccereket vágtunk, miközben malaccal teli gólokat lőttek a szlovákok...
mi magunk sok sok szlovákkal lepacsiztunk, és rettentően gyűlöljük azokat, akik szarkeverés miatt jöttek...
Ők talán nem gondolták végig azt sem, hogy 2014-es pályázatunkhoz ez nem lesz túl nagy segítség!
minden esetre Szlovákia volt az eddigi meccsek alapján a csoportunk legjobbja... szerintem...
Majd meglátjuk.... Én egy kis csodát ma este is elfogadnék! És Igen, Spíler Pistának meg menjen el a hangja...
majd ha lesz egy kis időm felpakolok pár videót... csarnok előtt, csarnokban, stb :)
Már mást írnak az IIHF honlapján a power ranking-ben rólunk... :D

13.

HUNGARY
Our secret weapons: Levente Szuper, and pre-game goulash

:DDDD
@Leo945: Kösz a beszámolót. Várjuk a videókat, képeket :)

www.utehoki.hu oldalon is vannak képek
@woody74: Bocs, de túl szép az idő kint most :)

De addig próbáld meg ezt: translate.google.com/translate_t#en|hu|
valamelyik kommentben ma belinkeltek egy cikket, amiben azt irjak, hogy mennyire kiraly a hangulat, amit a magyarok csinalnak.
hej gyerekek, ilyenkor tenyleg fizikailag rosszul vagyok, hogy nem lehetek ott...
eljen a magyar virtus, jo szurkolaaaaaaaaaaast!
KEZDODJON MAR
Szerintem nem Szupert kéne védetni ma. :(

Egyrészt, tökmindegy ki véd Kanada ellen, másrészt egy kipihent Szuperre Fehéroroszország ellen nagyobb szükség van.

De Pat biztos tudja mit csinál.
@HOKrI: De az is lehet, hogy a pihenő éppkizökkenti a szlovákok elleni fantasztikus formájából. Ezt had döntsék el ők sztem:)
@PMilan83: ez sem semmi:
8.
SLOVAKIA
Everybody owes Lubos Bartecko a dinner
@Ras: igen, olvastam. Jót mosolyogtam rajtam :D
Egyébként szépen játszottunk, szerintem mindent megtettünk ami tőlünk telt. Majd egy gyengébb csapat ellen jobban kibontakozik a támadó játékunk. Hajrá fiúk, primitív idiótákkal meg ne foglalkozzon se játékos se igazi szurkoló!!!
Radioban hallottam, hogy a szovetseget figyelmeztettek a szurkoloi attrocitasok miatt, nincs kovetkezmeny,csak ha megismetlodik... de nem reszleteztek, hogy mi volt az! Ennek utana lehetne nezni? Most arra gondolok, hogy a faklya vagy az az egy ket pofonos video az apropo. Sztem nagyon nem mind1! :$
@HOKrI: Olvastam a tegnapi eszmefuttatast errol a Szuper vs Budai mara... es egyet is ertettem. En is Budait vedtnem ma, aztan hallottam hogy ma Levi kezd, elgondolkodtam, es arra jutottam, hogy azert ved ma Levi, mert Pat mar kiagyalta azt a taktikat mivel fogjuk meg a kanadaiakat!! Csak mi nem tudjuk meg! ;) Sz'al teljes haderovel vonulunk csataba! Jol van ez igy! Ne adjuk olcson a bort, a kapitanyt szeretnem idezni: "Egy meccsen minden elofordulhat!" ;)

Ja es emberek, ha ma bejon a papirforma a szlovak - feherorosz meccsen, akkor a feheroroszokkal ki-ki meccs lesz kedden!! Na akkor es oda kell a szurkoloi pokol! ;)
@ED - várd: ezt is megírjuk hamarosan, lehetőleg úgy, hogy akkorának látsszon a súlya, amekkora valójában

délelőtt valamelyik posztunk alatt már beszélgettünk erről az eredeti mti-hír alapján, de most nem jut eszembe, pont melyik alatt

bízzunk benne, hogy azok, akik a balhéért mentek ki, már rég hazajöttek. ez egyébként valószínű is
@D. Gromov: Én is remélem, hogy a mai meccs minden perce csakis a jégkorongról fog szólni.
Bízom benne, hogy megszorongatjuk kicsit a kanadaiakat a jégen! :)
Öh, egy dátum jól jött volna a címbe, mert így hazaérve az RSS-re ránézve kicsit megált bennem az ütő, hogy what the heck? :)
Van fennt valahol (elfogadható minőségű) videó a szurkolásról? Nagyon nagy volt a hangulat, és kiváncsi lennék kívűlről milyen volt:)
egy tegnapi interjú, szomorú és sajnos sztem látszik is rajta
"- Egy hónapja hunyt el ifjabb Ocskay Gábor, akinek távozása a mai napi felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Mennyire árnyékolja be ez a tragédia annak a játékosnak a vb-szereplését, aki a keretből a legközelebb állt hozzá?

- Hosszú időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy fel tudjam dolgozni Gábor elvesztését, bár tudom, végleg kitörölnöm úgysem lehet. Ezt magammal viszem majd a pályafutásom hátralévő időszakában éppen úgy, mint az életemben. Sokszor azon kapom magam, hogy hiába ez a csodálatos, nem várt élménye életemnek és pályafutásomnak, még nem élvezem annyira, mint amennyire lehetne és kellene. Néha kívülállóként élem meg a velem történteket, máskor üresség van bennem. Csak úgy megtörténnek a dolgok, de nem élem meg őket. Nehéz ezt az érzést szavakkal kifejezni, körülírni. Egy biztos, a sors ezt a nehéz feladatot mérte ránk, ezzel a helyzettel kell megbirkóznunk."

süti beállítások módosítása