HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–SC Csíkszereda 4-6

2009.03.11. 21:05 D. Gromov

Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de előnybe egyszer sem tudtak kerülni. A sportoldal.ro tudósítása szerint súlyosan megsérült Hozó Levente, az SC csapatkapitánya, reméljük, mihamarabb felépül. A párharcban tehát 1-0-re vezet az SC, a bajnoki címért összesen négy meccset kell hozni.

118 komment

Címkék: románia döntő sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

most a HC fiuk, szurkolok es tamogatok fognak leszalni a magas lorol ennyi tortent
de azert este lessz itt minden fele rossz indulat es mocskolas ha valaki akar fogadhat velem sorbe ezzel kapcsolatban :P
Gratulálok a Sportclubnak a nagyszerű győzelemhez :-)
Nekem a közvetítésből úgy tűnt, mintha a térdét kellett volna visszaugrasztani a helyére... Nem volt jó nézni.
Gratula az SC-nek. A sportclub ma jobban játszot mind a HC mert a HC nem játszott semmit és igy is csak bírói segítséggel tudot nyerni az SC amit az SC szurkolok is elismertek, na meg az egyes SC játékosok szinészkedéseivel. Hajrá HC.
Szep volt SC.Igy kell jatszani.
a 9-0 csak az altatás volt
Most olvasom, az egy másik sérülés volt...
Gratula az SC-nek!!!
@Rock me Amadeus: mar akkor keszultek a roman bajnoki dontore :)))
@satriani: Itt is osztod az eszt? Az SC szurkolok nem ismertek el semmit. Csak azt, hogy hibaztak a birok, de mindket iranyba.
Szoval a gallert le lehet turni kedves HC szurkolok. S az edzot lehet meneszteni....
@satriani: Ezt a meccset megerdemelten nyerte a Sportklub(elhiszem hogy rosszul esik),ettol meg a hc az eselyesebb!De azert a szineszkedes es a rosszindulatu szabalytalankodasok kozott kulonbseg van.Hosszu ido utan a tv-bol neztem a meccset ma tenyleg jobb volt a Sportklub es nemcsak azert mert nem jatszott semmit a hc!Bar nagyon elfogult vagyok az utobbi idoben visszafogtam magam azt mondom tehat gyozzon a jobbik!
ez meglepo azert, ugyanabba esett bele most hc, mint a volan a hc ellen:>
Gratulálok a győztes csapatnak! Hozó Leventének pedig jobbulást kívánok! A kommentezőknek meg higgadtságot, toleranciát és józan észt kívánok! :) Szép estét!
Odaát már írtam, de itt is, gratula az SCnek...

A szívem azé' a továbbiakban is a HCért dobog :)
Leirná valaki ha megkérem szépen,mi lett Hozó val?láttam a meccset de nem tudok pontosat.
@lacsek77: allitolag a szeme serult meg.
Sérülés nem is egy volt. Csak szerencsésen a HC-s legénykék nem talákták olyan szakszerüen el a többit. Pl. rejtéjes modon a 2 Ordzovensky-t, aki most tért vissza a térdsérülése után, háromszor ütötték el ugyanazt a térdét három külömböző játékos, hogy Filip fej ütéséről ne beszéljek. És ezek csak a ... Hadd ne mondjam, hogy ez nekem nagyon előre kiterveltnek tünt. Kicsit furcsa véletlen, hogy mindig ugyanazt a játékost ugyan ott ütik. Na de nem irok többett, mert akkor az lesz aki elfogultsággal vádolna. Még egy annyit megjegyeznék, hogy rég láttam ilyen aljas játékot, mintha a régi Steuas időket éltük újra, ahogy a zebrák ténykedését néztem. Ez neked szolt "kedves" SATRIANI.
Nem értem miért nem tudtok örülni tiszta szívből a győzelemnek?Dicsérjétek a játékosaitokat.
Grat a Scnak!
Hajrá HC!
Srácok!! Egy csata meg van. Szikrázott még a levegő is a jégpályán , de nem szabad elkiabálni semmit. 4 győzelemig tartó Play Off meccsek , így történhet még bármi . Semmi értelme egymást cukkolni , ettől nem lesz jobb egyik csapat sem. És amint tudjuk és látjuk a SC és a HC játékosai valamilyen szinten haverok ,jól kijönnek . Miért kellene a szúrkolók utálják egymást??
HAJRÁ SPORTKLUB !!!!!!
Hogy a Sport Club jobban játszót az első harmadban az igaz, hogy a HC összeszedte magát és a második harmadtól jobban játszott az biztos és akár nyerhetett volna is, ha az a mocskos roman seggfej bíró nem csalta volna el a harmadik harmadot.

Hajrá HC!!!
@Wazowski: Röhögnöm kell rajtad. :)
@bakoelod87: te meg valami bakkecske féle lehetsz.
@narkoskatona: Én szurkolok mindkét csapatnak,de szerinted Salugát a biró kérte,hogy fejeljen le valakit?
@benji7880: Láttom hogy te nem a mai mérkőzésről beszélsz, mert ha láttad volna ilyen ökörségeket nem állítanál.
@lacsek77: Saluga mielőtt lefejelte volna a "valakit" addig az odalát az a "valaki" megdolgozta amit a biró nem látott. Amig egy oldalon majdnem mindent szabad addig a másik oldalon ami nem volt azt is lefujták.
Hát az biztos, hogy nem kellet volna kötekednie de szerintem a végleges kiállítás bőven elég lett volna nem kellet meg az a plusz 5 perc is, a másik dolog meg az egész onnét kezdődött, hogy egy spotklubos egy Hc jatékost a palánkra lökött es erre reagált Saluga, de érdekes modon a HC-től kettőt míg a Sport Clubtol csak egyet állítottak ki pedig a klubos kezdte, na meg utána szépen jöttek a két perces kiáltások.
@HAJRA HC!!!: Kar, hogy a serulesek valosak es nem elmeletek. Pl. Hozo. Nehez lenyelni a nagy galler utan a verest. Ez van. Le kell turni a gallert! Ezt a szlogent eleget szajkozta a HC-s szurkolo brigad a Volan meccs utan. Na itt az ido alkalmazni.
@narkoskatona: nektek kellett romaniai biro, most meg szidjatok. Ugy latszik elegge be voltal szivva, hogy nem lattad Galus "oltari alakitasat". Ilyen produkcio nagyon reg volt. Ha ott voltal akkor kellett lassad, marha magadnal voltal, hogy Galus szerint mi a jatek kesleltetesenek az ertelme. Ha a HC uti ki mikor vedekezik gyonyoru ivvel a korongot a kozonseg koze ugy, hogy senkit es semmit nem er a nezokig, az nem 2 perc, de ha egy kis ido mulva a SC uti ki a korongot a harmadabol es a plexirol kirepul az 2 perc. Szoval, hogy van ez???? Ja, hogy az SC nem tudott olyan szep ivet adni es elerte a korong a palankot es a plexit. Ahaaa, kezd derengeni mi is a szabaly erre. Galus szerint. Es ez csak egy pelda a draga zebra teljesitmenyere. Nehogy mar a HC szidja pont Galust. Figyeljel es gondolkozz!!! Ha nem tul nagy feladat ez. Ja es ki nem akart kulfodi birokat csak hazait????? Na......
@satriani: Próbálj meg ne csak egy irányba látni.
@narkoskatona: A vegleges kiallitas az 5+20 perc kerdezz meg akarkit
Adja valamelyik sportcsatornánk a meccseket?
@lacsek77: Nézd meg Saluga oldalbordáját aztán beszélhetünk.
@narkoskatona: vegleges kiallitas csak + 5 perccel letezik. Latom tisztaban vagy a szabalyokkal. Par fordulos eltitas is kovetkezhet.
@benji7880: Itt senki nem szidta Galust, látom nem olvasol elég figyelmesen, talán te vagy be "szivva", én azt írtam roman seggfej bíró, Galus csak abban volt hibás, hogy hagyta, hogy az a mocskos ola bíró csaljon. azt felejteted oda írni, hogy a korong kiütés kettős emberhátrányba volt ami eléggé idő húzásnak számít.

Hajrá HC!!!
beluja
bakoelod87
Az igaz, hogy a végleges kiáltásért plusz 5 perc jár, de én ugy értetem, hogy bőven elég lett volna végleges fegyelmi is, mert csak meglökte és nem ütött hozzá.
Az a szép a csíki hokiban, hogy ha az ellenfél nyer, azért mindig a zebrák a hibások, ha mi nyerünk, azért csak a jó játékunk és az edzőnk "okolható".
Egy szó mint száz, ma az SC mattolta a finn taktikát, amig Hozó szemét Pire ki nem ütötte (szerintem egyáltalán nem volt szándékos), addig Árpi nem villogott. HC játékát komolyan zavarta az állandó presszing, rengeteg korongot veszítettek a saját harmadukban. Saluga pedig idiotizmusával eldöntötte a meccset. Szerintem.
Nem volt az akkor nagy akció ami végleges kiáltást ért volna.
@narkoskatona: meglokte a fejet a fejevel=fejelte
@szekelyek: Igazad van, egyet értek.
sose becsuld le egy Bajnok Szivet.
Ujra itt van a Nagy Csapat. MEgmutatta a Klub, hogy tud igazan jol es szepen hokizni es, hogy lehet Piret fogni es, hogy lehet Polc nak golt loni.
Gratula a regi uj fellalasnak, ujra egyutt a regvart II (Ervin, Szocske, Hozo, majd BAlint a nagy tehetseg)es III sor (Sandor, Zsok,Peter), a ket Szekely Sor.
En eddig azt mondtam, hogy a HC s jatekosok tetszenek, de amit ma elmuveltek az gyalazat volt.
- 1, azaz egy jatekost, 3, azaz haromszor ugyanazon a koztudott serult terden, utni, rugni, az nem hoki, es nem sport. Ordzrovenszy terdere miert haragusztok annyira????
- panaszkodtok a birora????? HAHAHAHA. Galus volt a legjobb jatekosa a HC nak, a 4 golbol 3, az o ajandeka volt a kiallitasokkal.
- a harmadbol palankon kivul dobott korong, az csak a Klub eseteben 2 perc???
- ha Filip mar 4 HC s jatekost kicselez, akkor Joskanak egyertelmu dolga bottal fejbe verni?? Lehet, mert meszaros csalad
- Hozonak kiutni a szemet, mert amig jegen volt Pire nem tudott kapura loni???

Klub a Bajnok
@narkoskatona: Nem lokes volt. A tavaly amikor kint jatszottunk a Volannal es Filipnek volt az az incidense a biroval, azon a mecsen Pozniknak is volt egy ilyen megmozdulasa. O is mecsbuntetot kapott+par fordulot. Fejelesnel meg a szandekot is ezzel buntetik. Nem lenne meglepo ha Saluga kapna min. 3 fordulot
Nem modta senki, hogy az SC nem jól játszott(jól játszott), de az tény,hogy a harmadik harmadot az ola bíró elcsalta.
@csiki drukker: Nagy ökör vagy, ha azt állitod hogy Pire akaratbol ütötte meg Hozo szemét.
Ez nem marad ennyiben. Jönnek a fegyelmi bizottsági döntések, eltíltások. Emlékeztek, amikor a gyergyói játékost a brassói hátvéd egyenest a kórházba juttatta? Eredmény: 3 forduló. A bírók semmit sem láttak, az egészet videoanyaggal bizonyították. Hozó is ott kötött ki. Kiváncsi vagyok.... Saluga pedig nem úszhatja meg.
@satriani: Ez is olyan mint amikor a ferj megveri a feleseget mert pl: nem engedi hogy hokimecset nezzen. Es utanna azt mondja nem akartam
@bakoelod87: Én azt mondtam hogy nem szándékos volt, ha szándékos lett volna akkor Hozo nem lett volna ott a harmadik harmban a cserepadnál hanem a korházba. Szerencsére nem sulyos. Gyogyulást neki.
@csiki drukker: na errol beszeltem en is. de egyesek a nagy galler miatt nem lattak a mecset rendesen. folyton kellett igazitani azt a franya gallert. biztos csak azert latta csak "a roman birot" talan Galus nem latszott a melynovese miatt, takarta a galler. a Hc rettenetesen gyenge volt ma Polcal az elen. Mihaly Arpi mutatott valamit, legtobbszor a Galus altal szerzett emberelonybe. vagy hogyan is egfyenlitett ki ketszer a HC???
@szekelyek: Igy kellene legyen, de en kivancsi leszek a kovetkezmenyekre. Kurko keze hosszu
@szekelyek: Szerintem Saluga se biztos hogy kap fordulot. De ha meg Arpit is letiltjak 2-3 mecsre akkor szerintem a HC ki sem all, nem ugy mint az SC a Szereda kupan
Na, de mi volt az 5Kutya előtti cirkusz? Tud valaki részleteket? Állítólag, ami a jégen nem jött össze, azt egyesek azon kívűl próbálták kömpenzálni - ököllel, lábbal, stb.
@szekelyek: Állitolag valaki nem tudta tartani a száját és azután amit tett azért kapott.
@satriani: S szerinted mindenre az eroszak a megoldas, akarmit is mondott?
@bakoelod87: Nem. Elitélem az erőszakot.
Az erőszak nem old meg semmit. Sajnálatos eset.
Szép, mondhatom. Még egy pár SC győzelem és szétveri(k) a várost.
idezetek a sportclu.blog.hu rol
sticks 2009.03.11. 22:01:44
Sunyo alattomos banda vagytok Sc-sek de ez csak a kezdet volt. Tobbet nem mutogattok az biztos. Sok kis sunyi pocs
sticks 2009.03.11. 22:51:47
Lazar a nagy palyagondnok a kovetkezo es hamarosan jon Csomortaninak is az adagja. Amit kertek fiuk az meglesz
sticks 2009.03.11. 23:02:13
Ti kezdtetek mi csak befejezzuk. Nekunk tobbet egy sem integet
NO COMMENT
@szekelyek: Szó sincs ilyenről. Ilyen volt és még lesz sajnos, mert ilyen a székely ember.
hogy ki lehet ez a sztix?
Elborult az agyuk. Remélhem, hogy csak egy nagypofájú gyáva alakról van szó.
@beluja: nagyon kiváncsi lennék. Egy ilyenért már a rendőrséget is értesíteni kellene, nyomozzák ki és takarítsák el a pálya környékéről is.
@lacsek77: Hozonak a szaruhartyaja serult meg, ezt mondta a doktor a masodik harmad vegen amikor a surgossegre vittek. De vegul kiderult hogy semmi sulyos (hal' Istennek), es mar vasarnap jatszani fog..
@dattila: es vegye ki Piret a jatekbol....
Meg van az uj Steaua es ez a Sportclub. Amit ma elmuveltek az a jegkorong szegyene volt. Szimulaltak nyafogtak es annyira gusztustalanok voltak hogy erre mar nincs kifejezes. Szegyeljetek magatokat hires sunyi alattomos Sc-s legenyek. A jegkorong szegyenei vagytok. Megutaltalak benneteket nagyon
@csik city: ezzel csak magadat minosited...no comment.meg a kedves sticks baratotok is.az volt szegyen amit ti elmuveltetek : ordzovensky terdere 3 kulonbozo jatekos utott 3 szor, erdekes.zsoknak is a serult labara utott 2 hc jatekos 2 szer.( azert megmutatta hogy hogy kell kiloni a pokhalot a kapu sarkabol).hol lattal te szineszkedest tolunk???aztan az antal zsombi es zabludovsky altal bemutatott eloadasok telleg a leggusztusosabbak voltak.nem birtok vesziteni ez van s josztok a jobbnal jobb kifogasaitokkal.a gallert le kell turni.ma gyozott a jobbik a SPORTCLUB.HAJRA SPORTCLUB!!!
Elfogultak vagytok es nem ismeritek el hogy a birok nyertek ma helyettetek. Ilyen gusztustalansagot meg eletemben nem lattam
@csik city: én szeredátol 2000km re internetes közvetitésben néztem a meccset és azt láttam, hogy a Hc sportszerütlenül játszott!(enyhén szólva!)Meglátásom szerint sógoréktol nyugatabbra hasonlo sportszerütlen játékért a fél Hc csapatot lezavarták volna a jégröl.Szerinted ez csak a képernyö torzitása lenne??Én szmély szerint remélem a Hc "visszatér" a sportszerüség keretei közé és hadd nyerjen a jobbik!
@libolikala: minden elismeresem hogy nagyon amatorok voltunk,bekajaltunk minden egyes provokaciotokat,az Sc jegkorongozoi igazi hollywoodi tehetsegek,estek jobbra-balra mindenki fogta a terdet, vallat...szegyeljetek magatokat,szegyen es gyalazat olyan erzese volt az embernek mindha vallami filmes statisztikai vallogatason vett volna reszt...
nekem ugy tunt ma mindegyik epilepszias es rohamai vannak..
@0din: ez a mai merkozes nem a hokirol szolt,nyavalyas kis sunyi Sc-s banda...
Szineszkent tobb penzt tudnanak keresni ugy hogy jovotol meg kell probalni es vehettek majd hazakat is belole. Meg vagyok botrankozva
Nem hiszem el min vitáztok tiszta szégyen,tisztelet a kivétel.Igyatok meg egy jo CSIKI SÖRT ha othon volnék én azt teném a helyetekbe.........egéségünkre és továbi jo szurkolást.GYŐZŐN A JOBBIK
@székely zsiraf: nyugi olvass bele a zalaegerszeg csarnok ugyeben milyen "vita" van ez sehol nincs amelett, szoval Hc,Sc -s fiuk lehet nyugodtan szidni karomolni anyazni egymast mert meg sok van amig beeritek oket :D es en meg azt hittem hogy csak mi (ertsd szeredaiak, szekelyek) csinalunk ilyet :)
mondjuk nem feltetlenul cel hogy utolerjuk oket ....
jah es boccs az offert
hol lehet követni a meccseket?
@beluja: Nagyon lehangoló ....
Próbálnak ellehetetleniteni minket a románok és ti vitatkoztok egy hokimeccs miatt(ez nem is kifelyezés) meg fenyegetitek egymást sőt , az este még egy megrendelt verés is lezajlott az 5 kutya előtt. SZÉGYEN !!!! Lehet azt kapjuk amit érdemlünk
Székelyek....
Elöre elnézést kérek minden csikí szurkolótól nem áll szándékomba senkit megbántani de a tényekkel nem lehet vitatkozni.Gratula nektek van két elég jó csapatotok.A SPORT KLUB hagyományokkal 80-ével maga mögött nagy dicsöséges hagyományokkal rendelkező csapat, a H.C pár éve alakult társulat komoly anyagi erőfeszitésekkel összehozott csapat ahol már nevelgetik saját nevelésű utánpotlásukat.(sók sikert a CSikí HOKI ÉRDEKÉBEN) Én a SPOT KLUBNAK SZURKOLÓK A SZIVEM INKÁBB ODA HÚZ
@csik city: "vallami filmes statisztikai vallogatason ". Ez az aranymondás tőled származik... :) Továbbra is eszméletlenül sok hülyeséget írsz, de most legalább lehet kacagni is... A szokásos helyesírási "elütésektől" eltekintve, gondolom, hogy statisztákra gondoltál, nem pedig "filmes statisztikákra".... :))
Draga mokuskam,egyertelmuen "statisztat" szerettem volna irni de gondolom hogy hajnali 03.30-kor elborult aggyal ez megbocsajthato,amugy a 80 eves hollywoodi csapatodat azt mindenkepp meg jozanon,11.30-kor is de fentartom...
@viola 22: Szoktam olvasni az SC kontra HC vitákat itt, de sok mindent nem értek... Szóval volt a Sport Club, melynek mindenki szurkolt, aztán megalakult a HC és hirtelen lettek vérmes fanatikusai? Gondolom ezek az emberek addig is szerették a hokit és SC meccsekre jártak nem? Vagy csak a HC megjelenésével kezdtek el érdeklődni a jégkorong iránt? :) Esetleg addig is voltak, akik nem szerették a helyi csapatot és vártak egy másikra? Netán a klasszikus forgatókönyv szerint a HC erősödésével gyarapodott a szurkolói bázis? Illetve van-e valamilyen külső ellentét a szurkolók között, pl: az egyik társaság zömében a város egyik részén lakik stb. stb. Mert azt is nehezen tudom elképzelni, hogy emberek felnőnek Sport Club meccseken, aztán ők lesznek a HC fődrukkerei, az SC ellenében...
@Szenszej: Szia.
Is, is. Csak nem lakunk más városrészekben mint pl. Fradi vagy Ujpest.
@csik city: vicces vagy. Olyan teátrálisan mondtad, hogy "Megutaltalak benneteket nagyon", mintha a döntőig ős-SportClub-os lettél volna :))) Utáltad te eddig is az SC-t, és most, hogy kikaptatok, még jobban utálod. Semmi köze sincs az utálatodnak a pályán történtekhez, csak a vereséghez.
@Szenszej: Pedig de. Nagyjbáól így van. Régen, aki a hokit szerette Szeredában, az Sportclubos volt. Aztán megalakult a HC, és sokan (az elején én is) örültek neki. Az elején tényleg székely fiatalokkal volt tele a csapat, akik 18-20 éves fejjel nemgyszer borsot törtek a "nagyok", SC, Szteli orra alá. Ekkor még csak igazán a családtagok, ismerősők voltak igazi vérmes HC-szurkolók, de szerintem senkinek nem volt baja velük, nem kavartak sok vizet. Nekem kifejezetten tetszett a játékuk, főleg, hogy légiósok nlkül tudták nyomni. Aztán jött az idegenlégiós-dömping, és sokan (köztük én is) nagyon csalódtunk emiatt a csapatban, s főleg a Magyar Kupa döntőn történtek után (amikor kb. 13 idegenlégiós lépett pályára a HC-ben). Na kb. ezután számítható az, amikor a HC-hez átpártoltak néhányan a Klubbos szurkolókból, és nőni kezdett a számuk. De ne tévesszen meg a néhány fórumos egymást öldöklő emberke, most is vannak olyanok, akiknek pályán kívül nem számít , hogy ki Sportclubos és ki HC-s (jó példa: az 5kutya tulajdonosának a fia, Bíró Ottó, Hc játékos, ettől függetlenül az 5kutya a Sportclubos törzshely), és pályán belül is tud sportszerűen szurkolni...
@Acilles: Köszönöm a választ! Én is így gondoltam, de elbizonytalanítottak a hozzászólások. Hogy egy meccsről két ilyen végletekig sarkított álláspontot olvassak szinte csak... Az SC azért nyert, mert csaltak a bírók, a HC azért volt partiban, mert csaltak a bírók stb. stb. De azért a "megrendelt verés" sztori a csúcs... Illetve egymás ilyen jellegű fenyegetése... Én egyébként híve vagyok a rivalizálásnak csapatok között, illetve egymás egészséges heccelésének. Egy jó meccshez, a nagy ellenfél ellen, hozzátartozik mindez, de bizonyos keretek között. Sőt, akár pár fair play pofon is, felnőtt férfiak között, de van egy határ... :)

Más: Sport Club mezt lehet vásárolni?
@Szenszej: Igen, tudtommal még van. De sajnos, megintcsak tudtommal, csak Szeredában, a Vákár Lajos műjégpályán. Esetleg lehet rendelni, de ebben már nem vagyok biztos őszintén. Én az enyémet karácsonyi ajándékként kaptam :D
A "bírók csaltak" szöveg valahogy mindig előkerül, pedig szerintem a bírók manapság már nem csalnak (a kommunizmus idejében persze, hogy igen, és sajnos még utána is sokáig), csak (ismerve hazai bírók színvonalát) nem figyeltek eléggé, nem vették észre stb. az esetet. Ők se tudnak mindig 14 fele figyelni... A játékvezetési színvonal viszont néha tényleg ijesztő, az egyik kedvencem volt tavaly az "önles": a védekező kékvonalon vitte át szegény védekező játékos a korongot, erre a vonalbíró befújta a lest :D:D... De bírói hibák még az NHL szintjén is előfordulnak, én már láttam olyan meccset, hogy a bírók annyira figylemetlenül és rosszul fújtak, hogy szétfújták a mccset. Nem hittem hogy valaha látok ilyet.
De én egyszerűen nem látom, hogy miért csalnának az itteni, síkmagyar bírók egyik vagy másik csapatnak, manapság szerintem senkinek nincs pénze lefizetni őket, ráadásul az a munkájuk, hogy elfogulatlanok legyenek, akkor miért csalnák el? Imádom általában erre a kérdésre a válaszokat: azért, mert oláhok, cigányok stb...
Szerintem ideje lenne már felnőni, és megpróbálni túltenni magunkat a bírói TÉVEDÉSEKEN, úgysem tudunk semmit tenni ezek ellen...
@Acilles: Ó, az NHL-ben is bőven vannak hibák. Rossz bírók, hamar megtörik a lendületben lévő csapatokat... A videózásnál is tévednek néha, valakinek hátrányos lesz a hiba természetesen. Nincs két egyforma ütközés stb. Én biztos nem lennék bíró. :)

Kéket hozott a Jézuska? :D Az az igazi...
@narkoskatona: Haver tényleg nem vagy tisztában a szabályokkal. Lássuk csak mit is lehet adni egy szabálytalanságért:
-Fejre-nyakra irányuló támadásért, hátulról lökésért 2+10, 5+Végleges fegyelmi, Végleges kiállítás
-bot véggel ütés, szúrás: 2+2+10 perc, 5+végleges (ha eléri), végleges kiállítás
-magas bot: 2 perc, 2+2 ha vétlen, de folyik a málna, 5+végleges, végleges kiállítás
-összes többi szabálytalanság: 2 perc, 5+végleges, végleges kiállítás

az 5+végleges kiállításokat azért adják ha maga a szabálytalanság ugyan 2 percet vonzana maga után, de ha a játékos megsérül, akkor odavágják az 5+véglegest, akkor is ha nem sérülésokozás volt a szándék.
Végleges fegyelmit önmagában csak sportszerűtlen magatartásért lehet adni (dumálás). Meg gondolkozz már! Hogy nézne már az ki, hogy lebontják a játékost, a vétkes kap érte egy végleges fegyelmit és megy tovább a játék úgy, hogy nem lett belőle emberhátrány? :) No arra már azt mondanám, hogy csalás...

A szabálykönyv letölthető a netről.
@pokerface: Láttad te egyáltalán a mecset, ha nem akkor mit pofázol?! Az lehet hogy annyira pontosan nem ismerem a szabályokat mint te. A SC játékos egyáltalán nem sérült meg, Saluga csak pofázót neki és miután már a bíró kettőjük között állt megpróbálta megfejelni, talán össze is koccant a két sisak(én úgy láttam, hogy nem) és ennyi és szerintem ez nem ért végleges kiállítást.
:)))
Biztos TVbol nezted, mert akkorat koccant a ket sisak, hogy jol lehetett hallani
@narkoskatona: megpróbálta megfejelni???? Hát el kell keserítselek, de ezesetben automatikus végleges kiállítás jár :)))) + fegyelmi tárgyalás és eltiltás... arról már ne is beszéljünk, hogy azután történt miután a bíró közéjük állt. Nem tudom mit rinyálsz akkor, hogy felesleges az 5 perc.
Ezért végleges kiállítás a minimum még 5+végleges sem adható érte... Előbb tanuld meg a szabályokat öcsi aztán menj meccsre :)
@rmad: Igen , és még azt is láttam, hogy a tvs stáb egy része beszaladt a jégre és közvetlenül a játékosok fej fölé tartotta azt a nagy szőrös mikrofont, biztos azért hallottam olyan tisztán.
@narkoskatona: hallgass es okosabb maradsz! A szandekot is ugyanugy buntetik. okostojas.......
pokerface.
Ha már ilyen jó vagy akkor el is mehetnél bírónak és te kellene a SC-HC meccseket fújad. Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, hogy láttad a mecset, hogy honét indult ez a balhé és még utána mit fújt az a geci ola bíró. Ha majd megnézted akkor majd még vitázhatunk.
@beluja: Csak azzal volt a probléma hogy nem egyenlően.
Mégecsszer leírom ,hogy jól játszót a SC és lehet hogy a birok nélkül is nyerhetek volna, ők voltak az esélyesebbek csak ki nem állhatom ha egy meccs ezeken az rocska birokon megy el, ha valaki megérdemelten győz azt elfogadom.
Részemről ennyi és aki olyan nagyon okosnak érzi magát az folytassa.
@narkoskatona: Mit akartal mondani azzal hogy nem egyenloen? hogy nem egyforman? igazad van. tegyek ki azt is akit megfejeltek. bar 2-3 percre.......
@narkoskatona: Szerintem jól fujtak a bírók ezen a meccsen.Nekem személy szerint ez az "oláh"-s kimondottan nem tetszik,ezzel öregem nagyon le minősíted magadat és persze a Csíki hokit.A Csíki hoki pedig nem ezt érdemli.A tény ,hogy győzöt a jobbik és ez most a SC volt.Ennyi.A lényeg,hogy SZEREDA A BAJNOK.
@narkoskatona: majd a vegen kiderul h ki ajobb
CSAK A SPORTKLUB
A legszebb az egészben, hogy két kiváló CSÍKSZEREDAI csapat mérkőzik a ROMÁN bajnoki címért, a szurkolók meg "ölik" egymást. Szerintetek :-))
@narkoskatona: Te hugyagyu vagy baratom. A fejelesnel meg a szandekot is 5+veglegessel buntetik.
@narkoskatona: Amugy Saluga meg 2 fordulo eltiltast is kapott.
@bakoelod87: Hugyagyu vagy te faszkalap barom ki beszelt igy veled!!!

@kőkorszaki: Úgy nevezzem ahogy akarom a románokat és ezt a cigány román bírót meg végkép, neked ehez semmi közöd. Te ha annyira szereted őket akkor csokold meg ...
hoppá, két kommentezővel kevesebb, agyfosásukat bent hagytuk, tanulságképpen
@narkoskatona: korong kiutes? a korong a plexirol pattant ki, ez azert nem mindig ok.
visszaszivom.....nem a plexirol pattant ki a korong.most neztem vissza a teveben
@D.Gromov: De azért olvasni szabad a bogot, nem?
@somebody.somewher: Igen, sőt, akár új néven, normális hangnemben továbbkommentezni is.
a hétvégén Sólyom László köztársasági elnök Csíkszeredában van, megy ki meccsre is?
@Rock me Amadeus: nem tenne jot az egeszsgenek :))
süti beállítások módosítása