HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–Alba Volán 4-3

2009.02.26. 17:51 D. Gromov

Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14. perces vezetését kiegyenlítették a második harmad elején, de ugyanabban a húsz percben kaptak még kettőt. Az utolsó felvonásban megint felzárkóztak, és megint gólt kaptak. Az utolsó tíz percben mindent egy lapra feltéve támadtak, de csak közeledni tudtak a székelyekhez, egyenlíteni nem, 4-3 lett a vége.

311 komment

Címkék: alba volán hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a HCnak, ez meglepett, nagyon! Személy szerint örülnék egy visszavágónak itt Fehérváron!
nagyon remélem, lesz videoösszefoglaló :D
Csak az EBELbe meg ne tudják:DDDDD
Mondanám, hogy jól játszott a HC, de nem igaz. Mindenestre gratula a HC- nak
Azé nem annyira szar ez a MOL Liga......legalább visszavesznek kicsit az arcból fehérváron
gratulálok a hc-nak
Hat a magyar vallogatott elso soraval szemben nem is olyan rossz teljesitmeny...
Gratula a HC-s legenyeknek! De figyelem,ez meg sokat nem jelent,csak egy baratsagos meccs volt!
Nagyon kellemes meglepetes volt,de nem jelenti azt,kozel sem,hogy a HC jobb a Volannal,de arra jo volt,hogy elcsendesitse azokat aki tegnap "szarra veresrol" meg az Ebel s MOL kozotti fnyeves kulonbsegrol beszeltek,egy kicsit remelem elgondokoznak azok is,foleg ha most Kercso ratette a kezet az uatnpotlasra,no meg a Klubb is osszszedi magat,szerintem nem kell tul sok ido,hogy a szekely hoki beerje a magyart!
Megegyszer gratulalok a HC-nak es hajra Szereda,hajra szekely/magyar jegkorong!!!
gratula a HC-nak, jó kis játékot mutattak. úgy tűnt, a Volán nem akar nyerni ma. egyáltalán nem volt meggyőző a játékuk, nem tudták elhitetni, hogy messze jobbak, mint a HC. igaz, időnként ők irányítottak, de csak néhány percig, aztán teljesen leálltak, nem találták egymást.
@fraind: Az arcból inkább a másik oldalnak kellene visszavenni.
Tegnap az SC elaltatta, ma a HC megverte a volánt. Kezdhetném, amit ti tegnap, hogy 18 óra telt el a két meccs óta, one regenerálódás nélkül, de felesleges szócséplés, ma ők nyertek és kész! Gratulálok a HC-nek.
Nem láttam a meccset, de Volán szurkerként gratula a HC-nek, ez eléggé váratlan eredmény...
@fraind: Mivel Volán szurkoló vagyok én meg azt remélem, hogy az általánosításból is visszavesznek az emberek.
Gratula a HC-nak!
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
@Joegep: Meghogy a szekely hoki beerje a magyart...:))) Ez jo. Minden magyar csapatban megfordult legalabb egy-ket szekely gyerek. De csiki csapatban magyaro.-i csak egy volt, az is ket hetig, mert nagy volt a pofaja.
@jacint70: Én láttam az idén nem egy Mol-Liga és nem egy EBEL meccset, nekem nem volt akkora meglepetés :) .
A streamnek köszönhetően csak a 3. haramdot volt "szerencsém" rendesen végignézni, de sok örömem nem leltem benne!:S

Szényen volt ez a játék!:(

Grat a HC-nak!

@jágör68: Szeretném tudni , miért nem játszott jól a HC szerinted ???
Talán az Alba Volán játszott jobban , aki sokszor a jégkorongot összetévesztette a boxal ???
@Wazowski: Soha nem játszott magyarországi - ahogy Te nevezed - nálatok. Ha Sillére gondolsz, Ő szlovákiai magyar.
Most ugyanaz a szitu játszódik le mint tavaly. Akkor is így kezdődött az UTE ellen. Lelkes felpörgött jó ellenfél és egy halovány Volán. A vége tudjuk mi lett 9/9.
Minden esetre gratula Székelyföldre!
A HC úgy játszott,mintha életük meccse volna,a Volán azért nem vette olyan komolyan.Nem értem egyeseket,miért istenítik Szupert,a mai meccs is megmutatta,hogy semmi extrát nem tud.A másik oldalon Polc viszont eszméletlen nagyokat fogott.Remélem a HC megtalálja a megfelelő bajnokságot a fejlődéshez,mert ez fontos,ha komolyan gondolják.Gratulálok nekik,sok ilyen meccs kellene,mert ebből tudnak erőt meríteni.Hajrá Volán!
Jó kis meccs volt! Ilyen kéne a szezonban vagy 50-60 a szezonban. Tudom, naív vagyok. :)
@banyszi: Upsz. Igazad van. Akkor meg plane...;)
@Wazowski: Ezt fejtsd ki... mert teny: Magyarorszag A csoport es a Szekelyekre epulo Romanianak is egyelore magas a B...egyelore...
@surdilovics: Szuperes résszel nagyon is egyetértek. Ez a szezonja az első néhány meccset kivéve elég laposra sikerült.
@banyszi: A 2000-es bajnoki döntőkön játszott a Sportclubban Dobos Tamás, ő világ életében magyarországi magyar volt :-)
Magyarország szerintem az idén lesz még az A csoportba, most nem akarok rosszindulatő lenni, de szerintem magas térdemeléssel fognak bucsuzni töle....
Gratulálok a HC-nak! Izgalmas meccs volt, de a színvonalától nem voltam elájulva és akkor még finom voltam. A HC legalább betudta lőni azt a kevés helyzetét. Még egyszer grat.
Bocsánat a szóismétlésért. Írtam pár hete, hogy jó lenne egy Szuper Kupa (MOL?)....tuti lenyúlják az 5letem. Szóval:idény előtti (aug20) Főnix...5500 néző...pl.
@Joegep: Magyarorszag vallogatottjaban is vannak szekely gyerekek, ha nem tudnad. Nem mintha ez rossz dolog lenne. Sot, tobbet kellene honositani.
@nagypi: 90,53%-os védési hatékonyság a 9. helyezett csapat kapusától szerintem minden, csak nem lapos... :)
@Wazowski: rövid az eszed :)

Magyar Nemzet Online: "... a Sport Club 2000-ben három szeredai születésű (Csibi, Sándor és Rajz Attila) hokis mellett a ferencvárosi Dobos Tamás vezérletével győzte le a Steaua Bukarestet a román döntőben. "

Vagy a Sportclub már a múlt, el van felejtve, nem számit?
@gabute: Ebben tökéletesen igazad van, de pill. nem erről volt szó! Wazowskival erről az évezredről beszéltünk.
@Urison: Azt se mondtam, h a Volán jól játszott. Nem volt látványos a HC játéka sem, de presztízsmeccseket inkább bunkerhokival lehet megnyerni. Mindenestre jó kis lecke mind2 oldal számára. Bár én sima Volán- győzelmet vártam, azért a HC- keretből jópáran megállnák a helyüket az EBEL- ben is. Kérdés, hogy 54 meccsen át is lehetne- e ezt játszani.
Sator meg mijafenéért nem kért időt már a 4. után?????
@vidfamme: Igazad van, bocs. A kivetel erositi a szabalyt...;)
Én igazából arra gondolok, hogy a szezon elején egyértelműen meccseket nyert meg nekünk. Utána viszont nem tudott már - egy-két meccstől eltekintve - olyan kimagasló teljesítményt nyújtani. Nem véletlen, hogy Ő sem volt elégedett magával... Ettől még jó kapus, csak nem ez volt élete szezonja. Szerintem :)
Kösz minden volán szurkolónak a gratulációért. A fordítottja meg azon szeredai szurkolónak akik csak a balhét és provokációalapot látnak benne. Különben, szerintem a legszemmelláthatóbb (Kölcsey után szabadon) fejlődést a két csapat közül Léderer érte el, nem kaphatna vmi legjobb sportkommentátori díjat?:) Eddig a HC honlap kommentátorainak szintjén mozgott, lám mit tesz, ha ő is EBEL-ben "edződik":)
@banyszi: Ezt nem írtátok csak azt, hogy "Soha nem játszott magyarországi - ahogy Te nevezed - nálatok" - ami éppen a fentiek miatt nem igaz :D

Mondjuk baromira off, úgyhogy hót mindegy.
@surdilovics: HA nem érted, hogy miért akkor nézz egy kicsit több meccset és törd a fejed. Lehet az sem segít... Ma gyengébb napot fogott ki, ilyen bárkivel előfordulhat.
Igy igaz a bunkerhoki néha nagyon eredményes tud lenni, most nem jött be.
Természetesen elismerem, hogy vita nélkül a Volan jobb csapat, de jól esett nekünk HC drukeroknak, hogy a Csikszereda kupa ithon marad :)
@jágör68: A Volán eddig a szezonban 54, a HC meg 60 db tétmeccset játszott (MOL Liga, román bajnokik, román kupa)
Szülinapi meglepetés vártam a Volántól... Végülis sikerült, sajnos nem láttam a meccset, de gratula a HC-nek, meg azért a tegnapi kilencért a Volánnak is... :):):)
Majd az OB1... remélem... :)
@gabute: Na azokat ne hasonlítsd össze mert nem vezet sehová. Olimpiai selejtezőket is beleveheted nyugodtan. Oda is ment 2,5 Volán sor.
@gabute: + a válogatott meccsei, pontosan 70 azoknak (16-an vannak) akik minden meccsen játszottak.
Leviről csak annyit, hogy örülhetünk, ha az idei teljesítménye alapján nem happolják el tőlünk és jövőre is a csapatot erősíti.
Gratulálok a HC-nak, meglepő, de hasznos végeredmény, mindenki profitálhat belőle. A székely hoki tényleg erős, ha kifut az A csoportba feljutott generáció, utána lesz pár év, ami inkább a romániai hokinak néz ki.
Szep volt HC,szerencsere megmutattatok a Volannak es egesz Magyarorszagnak hogy ti is tudtok hokizni es fel tudjatok a Volannal venni a versenyt.
Meg sok ilyen szep meccset szeretnek latni,orom volt nezni:).

HAJRA HC!!!
Remelem a mai meccs utan a nagy volanosok levetnek egy parat a mellenyekbol es a jovo szezonban is nem bujnak el a HC elol az EBEL-be....
Szep volt fiuk, koszonjuk!
Hajra HC!
Tele van a hócipőm azzal, hogy egy dijátadást sohasem lehet rendesen végig nézni, mert a tisztelt tv-nek mindig sürgös programja, van és mindig lekapják a végét, hogy focit közvetithesenek, azt természetesen mindig végig rendesen.
Nem lehetne a következő szezont olyan adónak eladni akinek a jégkorongmecsek közvetitése, tényleg komoly kihivás, és nem egy gyors pénzkereseti lehetöség ????
azt hiszem én elég korrekt voltam, gratuláltam a HCnak és megjegyeztem, hogy ez egy nagy meglepetés számomra. mindenesetre biztos voltam benne, hogy most ez kezdődik. romániában most meg vannak győződve, hogy a HC klagenfurtot verne, sőt tovább mek, egyből BL döntő és még a Red wingset is kiütnék, Ovechkin meg semmi Mihály Árpádkához képest. Nem tetszik ez a hozzáállás. ez persze nem a csapatot minősíti, a csapatnak ezek után is csak gratulálni tudok.
Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Ismerek néhány szabót aki átszabja néhány Volán drukker nagymellényét,Mihály Árpi,Saluga,Molnár,Stefanka.
Szép volt fiúk!Nagyon jólesett ez a győzelem a tegnapi sok fehérvári okoskodás után.
Hajrá HC!
Megvertük-e?
Meg meg meg!!!
@Rex: Nálad a pont. Én is megírtam egy kicsit feljebb, hogy tavaly is ugyanez volt.
@ájszhoki: NA ekkora poént régen hallottam:))) Ti nyertetek de még ezen a meccsen is jobbak voltunk. Jobbat mondok, ha ennyire jó a csapat gyertek ti az EBEL-be. Vicces lenne.
Ma pontatlanul, kapkodósan játszott az Alba. Néha úgy éreztem, hogy felesleges ez a nagy rohanás, ami végül meg is bosszulta magát... :(
Talán kellett volna 1 nap pihenő is?

Ugyanakkor gratula a HC-nek, kihasználták a helyzeteiket.
Magyarország sem lesz sokáig A-csoportos, és Székelyország sem lesz soha, merthogy max a Román válogatottal lehetne, de szerintem az nem lesz az soha.
Fel kéne fogni!!!
Felvidéki hoki + Székely hoki + Magyarországi hoki = MAGYARORSZÁG "A" csoportos hoki.

Ne egymást szidjátok, hanem írjatok mindennap egy levelet a magyar jégkorongszövetségbe, csak a fenti képlet legyen benne és máris mindent megetettetek a kedevenc sportágatokért.

EGY CSAPAT VAGYUNK!!!

@Joegep: Ők már voltak A csoportosók és Olimpián is voltak, most rajtunk a sór ök 1-1 játszotak az USA-val.Remélem mi elverjük Kanadát.
Sator edző elfelejtett szólni a meccs előtt: FIÚK A NAGY GALLÉRT LE KELL TÜRNI ÉS A MECCSET MEG KELL NYERNI....
A HC megmenttette a Mol Liga es Csikszereda becsuletet !
Gtatula mindekt csapatnak !
Nekem tetszett a meccs !

HAJRA SZEKELY ES MAGYAR HOKI !
HAJRA HC !
@Rex: Miert kell most keverd a sz.rt? Semmi HC-s hozonges nem volt. A mellenybol kell egy kicsit beszabni es kesz.
ja es princenek uzenem : :))))))
Sztem a Volán cserébe hívja meg a HC-t szeptember elején egy pár EBEL csapatos- felkészülési tornára:DDD Azért megnézném, mondjuk a JE_SE_NI_CE ellen őket
Apropó: JEEEE_SZEEE- NÍÍÍ- CEEEEE ma este!
@Hakami: Eleg a Volan ott viccnek... Mindenkinek illene tudni, hogy meddig er a takaroja.
@ájszhoki: Látod, ezen régóta törtem a fejemet, hogy miért is indult a Volán az EbEL-ben... Köszi hogy segítettél... eddig eszembe sem jutott, hogy Csicsóbá a HC-től féltve terelte népeit egy a MOL ligánál ezek szerint satnyább bajnokságba...
Amúgy meg ajánlom mindenki szíves figyelmébe Rex hozzáállását...
@Rex: Nagyuram! Osztom a nézeteid!!! :) Jah, csak ne feledd, holnapra kiderül, hogy Ovechkin csiki nevelésű... :):):)
@lbsz: Ezzel a hozzászólással kellene lezárni ezt az egészet. De szép is lenne. Csak hogy magyarok vagyunk mindannyian, ezért is lehetetlen, hogy ez sikerüljön.
@Rex: Hat kedves Rex ez inkabb ratok jellemzo, nektek volt akkora mellenyetek, hogy igy meg ugy szarraveritek..... most jon a sok rinyalas! Ti zengtek ariakat az EBEL-szintrol amit ugye a romaniai csapatok meg sem kozelitenek es nem mi! Mi tudjuk kb. hol a helyunk a vilag jegkorongjaban, persze nem szeretnenk itt megrekedni, talan ezek utan ti is el kezditek kapisgalni hogy a tietek hol van!
@Rex: Szerintem ha valaki ismeri ezt a Rexet nézzen utána mert biztos hogy gyógyszer tulajdonlást szenvedett!!!!!!Hogy Ovechkin semmi?????????
@Wazowski: Sajnállak téged, de komolyan és tiszta szívemből.
@Wazowski: "Eleg a Volan ott viccnek" Na ez a hozzáállás mire jó?
Gratula a HC-nek meglepett a játékuk. Azért nem csodálkoznék hogyha jövöre a Mihály gyerek az Ebelben játszana, modjuk a Volánban :) Különben is: Kurkó liga D D
Palkovicséknak meg üzenem: le kéne venni ezt a nagy mellényt, nem áll jól rajtuk !!! Ezt különösen a légiósainkra értettem.
Hajrá Volán! Hajrá Fehérvár!
Vegyetek mar eszre, hogy eddig a szezon alatt csak a csikiak szivattak egymast. A Volanosok kimaradtak ebbol, mert az osztrak portalokon nem vettek oket figyelembe. Most van egy kis lehetoseg egymasnak ugrani. Ez van.
@csaracso: bocsi az előbb nem jol írtam túl adagolást akartam írni (elnézést)!!!!!
@csaracso: Ismered az iróniát? mert ez irónia! Nem gyógyszer! Amúgy meg az hogy kikaptunk a HC-től nem a világ vége...Mindig vannak papírformának vett meccsek, amik néha nem úgy sülnek el... Nem lett a srácok mellénye nagyobb, amikor az Innsbrucknak szerényen beadagolták a 10-et... Aztán meg azért valljuk be a Szapporói ukránverés volt még ilyen... nem is mertük gondolni, és mégis... Nem szabad ennyire elfogultnak lenni... a kocsmában amikor egy biliárdversenyző barátom kikapott az alkeszoktól annyit mondott természetes, hogy néha a nagyokat is "lehaknizzák"... ez ennél nyilván több! nem lehet elmenni a Csiki Hoki mellett... sőt... De azért messze menő következtetéseket sem illik levonni! :):):)
@Rex: az amit a volanosok csinaltak ma az padig a ti csapatotokat minositi
Szeretnem leszogezni hogy kerdes ne legyen ott voltam a meccsen.A volanosok a harmadik harmadban azzal toltottek az idot hogy verekedest provokaltak amit pedig Bonni csinalt az minden csak nem sportszeruseg a foldon fekvo jatekosba bele rugni szegyen.Nem akarok tulozni nem volt annyira sulyos a dolog de leutotte Pupakot o lent maradt a jegen a birok lefujjak o oda korcsolyazik a jegen levo jatekoshoz es csak ugy a korcsolya orraval ugy megpencintti a jatekost?? ez szep dolog?
a masodik amikor felhaborodtam amikor Gueriro(nem biztos hogy igy irjak de biztos tudjatok kirol van szo) a lefulyas utan Nagy Gergovel egyutt minden aron verekedni akar Petressel mert az piszkalta a kapust rendben van hogy vedi a kapust de amikor a sip megszolalt Petres egybol befejezte es korcsolyazott el Gueriro es Nagy Gergo akkor fogg neki a kapust vedeni amiutan a jatekos mar reg eljott onan?
szoval a volanos fiuk szerintem nem viseltek jol a vereseget lekorcsolyazzo emberekkel akarnak verekedni?
Nem mondom hogy a Hc jobb csapat mert nem jobb.
A volan gyorsabb erosebb csak nem mentek be a helytetek de a Hc nem volt alarendelve a a Volannak neha beszorultak rendesen de nagy reszben nem igy volt.A volan pedig ugy utott 3 golt hogy Polcnak ez volt az egyik legbizonytalanabb meccse a szezonban ennel sokkal tobbre kepes ennyi korong soha nem jott ki rola amiota a Hcnal van.
Viszont azert orulok hogy a Hc nyert mert most a Volan is elgondolkozik hogy mennyire lehet konyelmuen venni a Mol ligas csapatokat.
@Hakami: persze jobbak voltatok de a helyzeteiteket nem tudtatok beutni es a hokit golra jatszak
@uprmedia: nekem pedig úgy tűnt, hogy a légiósok harcolnak a fehérvári becsületért, a többiek játéka egyáltalan nem tetszett. szándékosan keresték a kakaskodást, Sofron is minden dulakodásnál ott volt. inkább ment volna a kapu fele, az adottságaiból bőven kitelt volna, így talan eredményesebb lehetett volna az egész felállás.
@biowolf: Az a helyzet,hogy az Ebel szinvonalat a mai meccsen nem láthattátok!Sajnos a Volán tompán játszott,mert nem volt tétje!!Ez van.
@Hakami: Nem vagyok már valami fiatal,és hidd el sok jó kapus teljesítményt láttam már.Szupernek voltak nagyon jó meccsei,de egy klasszishoz képest egy kicsit sok potyát kap,és hajmeresztő kijövetelei vannak.A meccseken pedig sokan gondoljuk így.
Nah a nagy arcról kicsit halkabban urak. Tegnap én voltam az egyik akinek "nagy volt a pofája" mert kicsit erősebben reagáltam le a csiki szurkolók arcoskodását. Ma meg az történt amit vártam, nem a volán nyert aztán egyből mindegyik azhiszi hogy valami világverő csapatuk van. Akinek nem inge ne vegye magára.
Mégegyszer gratula a HC-nak!
Hűha! Lett volna döbbenet, ha ez lett volna a Mol Liga győztesének az osztályzója az EBEL-be kerülésért. :-)))
Ez az eredmény rávilágít hogy nincs olyan nagy különbség a két csapat között mint gondoltuk, ugyan akkor ebből azt leszűrni hogy a HC erősebb vagy ugyan olyan jó csapat, olyan lenne mintha mi a Magyar-svéd 2:1után azt mondtuk volna hogy jobb a válogatottunk mint a svéd..
prince09 hova vagy elbujva ilyenkor? :)
@Pentele: Lett volna... De egy visszavágót hasonló felállásban 3000 fehérvári előtt még elbírna a dolog... aztán akkor meg más nézne...
amúgy meg tahóságból szerintem simán ikszre hoztuk a dolgokat, nem?!??!
Mert az OK, hogy a Volánosok szerintetek nagy arccal mentek fel a pályára (nem tudom, nem láttam) de a csiki szurkolók most hol élnek??? Örülök, hogy örültök :) De tényleg... Mekkora öröm volt már, amikor a Koplárovics gólt rugott a Manchesternek... nem? Mégsem hitte a Zete, hogy egy ZTE-MU : 1-0 után ők lesznek a BL döntősök :):):)
Manchesterben ki is kaptak :):):)
@elike: Én Martz-on voltam nagyon kiakadva, szerintem nem csinált semmit, Bonni sem, Martens is árnyéka volt önmagának, de az egész második sorunk csődőt mondott. Én úgy gondolom, mentálisan voltak problémák, a koncentrációval, amit én a könyelműségnek, nagyképűségnek tudok be. Az Ebel-ben 10 helyzetből be szoktunk lőni 3-at, és jobb kapusoknak ( Westlund, Labbe, Kotyk) Itt ma 30-ból nem tudtunk 5-őt.
@orthodox.russian: Ma jobb volt a HC,ez tény.És nem véletlenül,az szezon kezdés előtt a Nyitrát győzték le.
@surdilovics: A kijöveteleknél én is leizzadok. De az tény hogy Szuper a válogatott legerősebb pontja, aki ezt vitatja az hmm majdnem csúnyát mondtam. "A meccseken pedig sokan gondoljuk így" Sok nem egyenlő igaz.
Mit marjátok egymást? Attól előrébb jutunk??? Láttunk egy egész jó meccset és ez a lényeg minden más másodlagos, várok egy visszavágót Fehérváron ott biztos teltház lesz!!! Hajrá!!!
gratulálok HC-nek,akárhogyis nézzük ez szép teljesitmény volt.És szerintem Szeredában is mindenki tisztában van azzal,hogy a volán s.jobb csapat,de ők is öregszenek és nem tul fényes az utánpotlásuk.Amugy Budai kedvenc vagyok és volán szurkoló Magyarországon belül/kivül meg Szeredai.Éppen ezért remélem a viták nem fognak mondjuk fradi szinvovalra sülyedni.Kösz a volánnak a részvételt ésazért, ez csak egy jó torna és főleg tanulságos volt.Gratula még1szer a HC-nek
@uprmedia: Hol volt nektek 30 helyzetetek?:)))A korong járatása még nem jelent helyzetet.:))))
@Bencito: Igy van!Kétszer ilyen szarul nem tudunk játszani.fehérváron pár komoly csapat már megégett rendesen.
Az,meg hogy a MOL liga és az ERSTE liga között nincs nagy külömbség,az év vicce.Sztem aki ezt állitja nem sok EBEL meccset látott.
Szerintem a volán sem a sportclub ,sem a hc ellen nme mutatott vmi nagy formát...a 3. hc gól az enyhén potyaízű volt ,amit Szuper benyelt ma...Nekem nem tetszett avolán játéka,sokkal dinamikusbban sokkal szebb játékot mutattak az ebel meccseken,nekem annyira nem jött be a mai játékuk.Kiváncsi vagyok mi lesz az sc-vel...
@Wazowski:

"Eleg a Volan ott viccnek... Mindenkinek illene tudni, hogy meddig er a takaroja."

Erről pofázok tegnap azért volt nagy a szám mert az ARCOSKODÁS után jöttek a kifogások. Most megint kezdődik az arcoskodás...
Szerintem ennek a túlzott örömnek előzménye is volt, mondjuk nem kellett volna lenézni ennyire a Mol-Ligát. Adjuk meg egymásnak legalább a minimális tiszteletet, és akkor nem lesz gond.
Uram atyám, hol vagyok? Oviban? Szép estét mindenkinek és további jó vitatkozást.
Ted Sator:Sajnos a csapatomból néhányan nem bírják a kiélezett mérkőzések lélektani nyomását, és ez ma is meglátszott.

Kiváncsi vagyok kire érthette ezt...Ötlet,többiek?
Nagyon szinvonalas hokit lathattunk de azert messze nem a "szetroncsirozas,lepofozas,szetutes,ledaralast" ahogyan egyes volan szurkolok irtak,gratula Hc Csikszeredanak...alitolag nagy tisztogatas kovetkezik az Volan csapataban,Ronni es tarsainak annyi.
Razi es elfogult Tarsai: soha ne irjatok le a Szekelyeket,soha ne irjatok le Kurko Janos es Csato Imi csapatat,hajra Erdely,hajra Magyarorszag!
Nem igazán értem az acsarkodást, a két(3)csapat nem 1 ligában játszik, nem tét meccs volt, sztem 1 meccs alapján eldönteni h ki a jobb nem lehet, inkább csak azt h kinek van jobb napja. Gratula a HC nak. Nem értem az EBEL és a MOL összehasonltását sem, bármelyik csapat szerezhetne szponzort, pénzt és rajtolhatna az EBEL-ben, ott is lehet bizonytani a rátermettséget, mindez csak a magyar hoki javára válna...
Igen mi is kitömtük az insbruckot. 1x. De előtte volt tőlük zakó is, és hiába vertük meg meg őket, a tabellán előttünk végeztek.

Szumma: 1 meccs alapján ne vonjunk le túl sok következtetést, mégha ez szívünknek oly kedves is...
Sator edző elfelejtett szólni a meccs előtt: FIÚK A NAGY GALLÉRT LE KELL TÜRNI ÉS A MECCSET MEG KELL NYERNI.... :))
kellene legalább 4-5 meccset játszani ahhoz, hogy ebből a mai meccsből bármi konklúziót levonjunk. Az egyik szemem sír, mert a Volánnak szurkoltam, a másik viszont nevet, mert azért ez a MOL liga színvonalát mindenképpen pozitívan minősíti. Azért továbbra is úgy gondolom, hogy egy összeszedetten játszó volán 3-4 góllal erősebb, mint a HC. Tavaly ez 7-8 gól volt.
Szuperre visszaterve, ki latta azt a jelenetet amikor sipszo utan Zablu a hatanal akart elkorcsolyazni? Erre Szuper sunyin a botjat hatra tolta, akasztas remenyeben. Nem volt szep tole.
a mellényből zakó lett
@forestjr: Ha csak azt nézzük hogy Csíkszereda mennyire uralta a MOL ligát akkor az egy magas színvonal? Én a legkevésbé sem szeretnék megbántani senkit de tényleg nagy a különbség a két liga között. Amit ugye 1 mérkőzésből nem lehet levonni. Szeretném ha több EBEL szintű csapatunk lenne, természetesen ide értem a Csíkszeredai csapatokat is. Jó lenne egy olyan MOL liga.
Sztem Martz meg a légiósok nagypofával azt gondolták, majd a mittomén melyik ország-mittomén melyik csapatát lazán elverjük. és sjnos egy- két fiatal is.
Satortól meg ennél nagyobb profizmust várnék. Mi az hogy "KIÉLEZETT MÉRKŐZÉS"??? Az EBEL- ben nem azok voltak? Kezdődik a zagyválás, ahelyett, hogy azt mondaná: "Ma jobbak voltak, ez csak 1 meccs volt" Úgy látszik nem így gondolják mások sem.
EZ ÉGŐ!!! 3 AHL- es meg egy profi csapat képtelen viselkedni "kiélezett tétmeccsen"???
Greg Holst hírhedt szavai jutnak az eszembe, csak magyar vonatkozással
Gratula a HC-nek!!!! Én csak sms-ek útján követtem a meccset - rém izgalmas volt, jó lenne egyszer látni is...
A magam részéről külön köszönöm a győzelmet, mert nyilvánvalóvá vált, hogy mégsem "érinthetetlen" a Volán. Ez az OB-döntők felé közeledve jóleső tapasztalat! (Még mielőtt nekem esnek az elkeseredett Volánosok: NEM gondolom, hogy akárki 3/3-szor verheti a Volánt. De egy-egy meccset azért el lehet csípni ellenük.)
Apropó, hol van ilyenkor Bubo99? Remélem, felépül a sokkból! Olyan kíváncsi vagyok az első beírására :D :D
@Hakami: A két liga között igen, ezt tudja mindenki, de a 10., majd 9. helyezett Volánosoktól, akik sose láttak Mol-Liga mérkőzést, igen fura volt hallgatni a megvető megjegyzéseket.
@orthodox.russian @nagypi: ezt nem en irtam:
"Hakami : NA ekkora poént régen hallottam:))) Ti nyertetek de még ezen a meccsen is jobbak voltunk. Jobbat mondok, ha ennyire jó a csapat gyertek ti az EBEL-be. Vicces lenne."
Elontotte a fejemet az ar a viccesre...:)
Grat a Hcnek!de...Volán árnyéka volt önmagának.Kapus teljesitmény sem vol a topon sem a védelem:S:SEnnyi kapura lövést helyzetet nem lehet kihasználatlanul hagyni:S a HC meg 8 lövéséböl belött 4 et ez nagyon jo arány:DVolán meg nemtudom mennyi lött mondjuk 20-22 böl 3 mat ez már nem valami jo.2. és 3. volán sor ma egí nagy 0 volt.4. sor viszont nekem ma tetszet Fodor Vaszjunyin jok voltak.Hegyi is:D
@celebesz: Attól félek, hogy egyszer sem fogják:( Pedig annyira nem bánnám, újra érezni a régi Dunaferr-es döntők hangulatát egy kicsit.
@Hakami: hát, meglássuk. A mai meccs arra talán jó volt, hogy senki se vehessen semmit tutira: még a Volánnal is akármi megeshetik.
(És azért tavaly is volt egy hosszabbítás az Újpest ellen. Azóta jobb a Volán, de jobbak ám a lilák is! ;) )
Ez az ötödik serleg,az idén.Elég széles a vitrin?:))
Gratulálok a HC-nak, ez szép teljesítmény volt - de azért egy-két szurkolója igazán felnőhetne ehhez a szinthez. Én elítélem ezt a vadparaszt gúnyolódást - amikor Volán szurkoló tette, akkor is szóltam, most, hogy az ellenfélnél látni többször, most is szólok. Nem kellene a normális szukolókat ezzel égetni...

Én azt láttam, hogy a HC ma becsapdázta a Volánt. Most már legalább tudhatjuk mi, Volán szurkolók, milyen érzés a többi, nálunk lényegesen jobb EBEL csapat szurkolóinak, amikor a Volán meccset nyer ellenük. Hát kicsit elkeserítő, de ettől azért még nincs itt a világvége. :)

Szerintem a HC ma tökéletesen megvalósította az egyetlen taktikát, amellyel volt esélye: beállt bunkerbe, a kapusuk kivédett mindent, pár célzott keménykedéssel több játékosunknak már az elején elvették a kedvét/figyelmét attól, hogy a játékkal törődjön, és igyekeztek élni a kevés lehetőségükkel - és ennek egy szép győzelem lett a vége.
Volán oldalról szerintem ezt ott rontottuk el, hogy hiába mentünk a második harmadban az ellenfélnél egy szinttel magasabb gyorsasággal, a HC-t ez nem késztette sok hibázásra, amikor meg igen, akkor mindent kihagytunk. Talán abban bíztunk, hogy a HC nem bírja szuflával - engem meglepett, hogy így végig tudták játszani a meccset, ez elismerésre méltó teljesítmény volt.
A mieink meg jól meg lettek lepve, és ez lett a vége. Ráadásul elég gyenge teljesítmények jöttek ma össze, és a támadójátékunk is nékülözte az érdemi csapatjátékot, a sablonos darálásból meg csak ennyi jött össze. KIcsit olyan érzésem volt, hogy a HC ki-ki meccsre készült, a Volán meg barátságos meccsr, aztán amikor felvettük volna a kesztyűt, a HC már sokkal jobban pörgött, mint mi (és félreértés ne essék: bár mindkét oldalon voltak kemény, néha nagyon kemény megmozdulások, szerintem ezekből semmilyen negatív dolgot nem szabad kihozni, ez a hoki része).

Szóval ez egy tanulságos meccs volt. A HC-nek ez nagy siker, a Volán meg kapott némi tapasztalatot arról, hogy egy csapat hiába jobb, ha neki kell irányítania a játékot, ahhoz, hogy ez kijöjjön, lényegesen jobbnak kell lennie. A mai teljesítménynél ez főleg.

Az itteni okoskodásra meg kár szót fecsérelni: mi is megvertük egyszer a Milano Viperst, de mindenki tisztában volt vele, hogy ez olyan nagyon sokszor nem tudna előfordulni. A realitás az realitás, nem nagy volánmellény, meg volánarc. Ez a mai egy nagyon szép eredmény a HC-től - visszavágó legközelebb. Nincs kétségem affelől, hogy legközelebb meg majd a Volán akarja majd jobban megmutatni, ki a jobb csapat...
Minek így egymásnak esni!?Ráadásul ezt egy barátságos meccs után.Eddig ezen a blogon elég kulturáltan lehetett véleményt formálni.Ne üljetek fel egy-két provokátornak.Ez mindkét oldalra igaz!Aki régóta olvassa ezt az oldalt,az tudja,hogy kinek a véleményére lehet adni és ki az aki provokál.Nyert a HC,mert taktikusan játszott és jól használta ki a helyzeteit.Ennyi!Gratula nekik innen Fehérvárról!
1: a keménykedést nem a Volán kezdte, a HCsok úgy kezdtek a meccs elején, mint az uminózus Salzburg a fight nighton. Ez nem tetszett a fiuknak és igen is visszaálltak. Jól tették. Vissza is kell álni, nehogy már itt keménykedjenek. Ezen ment el a meccs, mert nagyon sokan a Volánból úgy felkapták a szart, pl: Fekete, Sofron, Csicsó, Bonni, stb.. hogy már nem tudtak a játékra öszpontosítani. Úgyhogy ezt nem lehet a Volánosoknak felróni, mert igaz, a játék nem volt jó, Levi sem szuperált ma, de a keménykedést nem a Volán kezdte.
2: Igen is azt csináljátok amit leírtam: veritek a melleteket, hogy a csapat, aki tulajdonképp mint kiderült egész évben erre a meccsre készült és ezt várta 1 tetves góllal megverte a Volánt. Ez így rendben is van, semmi bajom vele, elismertem, bár jobbak szm a játék képe alapján nem voltak, de 4-3győztek. Elfogadom, gratuláltam. De erre most Ti kezditek el úgy verni a nyálatokat, hogy az már engem zavar. De valójában tudtam, hogy ez fog következni. Szerintetek a HCnak mostmár KHLben kéne játszani, és ott is úgy, hogy Ők szarták a spanyol viaszt. Erre irtam, hogy Ovechkin meg ki már Mihály Árpádhoz képest. Mert most ez van bennetek. Tudom. Sőt, ha nem is így, de ki is mondjátok. Ez nem tetszik. Bár tény és való, nem szerettem sohasem a csíkszeredai hokit és nem is tagadtam sohasem, itt most nem a csapattal volt a gondom. Nyertek és kész. Mindenki elismerte. Itt most veletek van a baj, akik itt keménykednek. Ez nem tetszik nekem.
Jol tudom, hogy a HC az iden egyszer kapott ki rendes jatekidoben?
Gratulálok a HC-nek.
@Thoma1: szivtal ocsem...jobbak a szekelyek annak ellenere h leneztek minket...jo vot a HC es kesz...:D
csak igy tovabb...HAJTA HC :D
@Muki76: gyere a Fenyobe vendegunk vagy az etteremben vagyunk... :)
@Rex: KHL lesz belole... mert az ebel nem akarja, majd mennek az oroszokhoz.
@kerusz: bár attól függ, mit értesz "idén" alatt...
@kerusz: en csak a bukaresti veresegrol tudok. Mi volt meg?
Steaua, Brasso, Gyergyo, Alba II. mind rendes jatekidoben
Na szolaljon meg egy megrogzult(kisse elfogult)Sportklub drukker is!Szerintem ma a hace taktikailag jobb volt mint a volan gratulalok nekik szerintem megerdemelten nyertek!Sajnos most teljes kaosz van a Sportklubnal nem lehet tudni semmit totalis a bizonytalansag,barmi lessz is ez a csapat ujja fog szuletni es mi kiallunk mellette.A legnehezebb pillanatokat eljuk fennallasunk ota de tulveszeljuk mint sok minden mast az evtizedek folyaman!A hace a pillanat csapata ez nem vitas,ma oszinten nekik szurkoltam.Ennyi nagyjabol...Sportklubbal a sirig joban es rosszban!Fel a fejjel HAJRA SPORTKLUB!
Látok ebben logikát. Timo Lahtinen Szeredában nagyjából ugyanaz, mintha Alex Ferguson dolgozna Kaposváron.
Ez nyilván túlzás, de n e m nagy túlzás.
Ne felejtsük el ez egy 80-éves júbileumi torna volt,ami méltó szinvonalú mérközéseket eredményezett.Gratula mindhárom csapatnak és kulön a HC-nak,hogy a kupát a városban tudta tartani.Üzenném azoknak akik minden áronn vissza vágot akarnak Fehérváron,hogy a 80.évadjuk ünneplésén örömmel.HC,SC,VOLÁN köszöjük.
D. Gromovnak: Minden tisztelettel, de tegnap óta a bögyömben van az a nagyképű, arrogáns tudósítás a Volán-Sportklub meccsről...nem a tartalmi dolgokról, hanem a tálalásról beszélek...ma szűkebb a mellény...a góllövőket nem is érdemes felsorolni, de azért szép volt Pire, szép volt Zsolt...és nem utolsó sorban szép volt HC! Amúgy meg Hajrá Sportklub!!!
@Rex: én is úgy láttam, hogy a keménykedést a HC kezdte, de azért ez nem jelenti azt, hogy ez negatív dolog lenne... Ami azt illeti, én mindig is ezt hiányoltam a Volánból, már tizeniksz éve.... mi sosem tudunk így elkezdeni egy meccset, max. reagálunk az ellenfél fizikai háborújára... Szerintem ezzel semmi gond nincs, mert ha meg nem sikerül a HC-nek szabályos keretek között maradnia, ezen simán elmehetett volna a meccs. Kockáztattak, okosan játszottak, okosan keménykedtek és bejött. Tény, hogy ez nekünk fáj, mert mi meg kikaptunk, de ez ne legyen kifogás. Inkább gratuláljunk a HC-nak, mert megmutatták, hogy ők is nagyon jól fel tudják szívni magukat. Én ennek örülök, mert alapvtően egy izgalmas, érdemes meccset láthattam, és ez kellemes meglepetés volt, mégha épp vereség is lett a vége. Talán nem is baj, hogy szeredai csapat nyerte a Szereda Kupát, ez nagy öröm lehet odaát. :)
@csik city: Kösz a meghívást,de már alsógatyában gubbasztok,és holnap nagyon korán kelek.:)
@Raon: igazából én pontosan ugyan ezt írtam le a meccsről és a csapatról!
@Rex: bocs, most olvastam vissza azt a hozzászólásod (nem frissítettem), igazad van.
@Hakami: Ne haragudj Hakami, de nem értek 1et veled. Láttam Ebel-es meccseket , az alapszakaszban simán befért volna ez a mai mach. Ez a mai eredmény , hogy csak ne feledkezzetek meg a Csikkszeredai hokiról és főleg ne irjátok le. És hogy megnyugtassalak a SC tartalékos csapattal állt ki a Volán ellen, különben biztos nem igy alakult volna az eredmeny .
Minn vagytok ugy meglepodve, a Mol liga gyoztes legyozte az EBEL sereghajtot.
@Raon: Koszonjuk Raon es barmikor szivesen latunk Csikban
HC,SC,VOLÁN köszönjük!
@rules: Örülök hogy láttál EBEL meccset és nem is foglak győzködni. Ez a te véleményed, szíved joga. Az SC elleni meccset nem is említettem, de tisztában vagyok vele, hogy miért alakult úgy.
@....s estifény: Azért egy kicsit érdekesen látod a dolgokat. Ez 10 meccsből azaz 1 volt mikor a HC nyert. A másik 9-en a Volán nyerne, akár 4-5 v. még több góllal is.
@szekely gobe: köszi, és legközelebb biztos nem hagyom ki :)
@BENNI: Ez honnan jött? Te azért biztosan jól vagy?!:S
@Borsy: Az a helyzet, hogy most 1-ből 1-nél tart a két csapat (HC győzelem), és a szezonban már nem lesz alkalom bizonyítani a Te állításod valóságtartalmát.
"Az lehet hogy minket bromma vertek,az Ebel- ben.De most mi verunk titeket romma.Csak most figyelj"...bla bla bla, Bubo99 hova bujtatok el...romma vertek..?az Ebel elit csapata az eredmeny utant rohangalt...Soha ne mond hogy soha,hidd el hogy a Csato-Kurko paros legyozhetetlen... :)
@Borsy: Ez a 4-5 gol nagyon tetszik, tegnap is ezt szajkoztatok aztan mi lett a vege...
@kerusz: Nem lesz ok bizonyítani, de azért az arányok nem vitások. Elég megnézni a két válogatott szereplését is.
Sziasztok! Gratula a HC-nak. A Volán meg remélem máskor játszani is fog. Örömmel látom, hogy Székelyföldön is magyarok élnek (amit azért sokan tudtunk), de most ennek tanúbizonyságát is tették, hiszen csak mi magyarok tudunk ilyen alpárian vitatkozni és széthúzni. Ehhez is gratula mindkét félnek, természetesen tisztelet a kivételnek. Remélem az SC lábra kap és még látjuk őket jobb formában is. Természetesen, ha a TV közvetítések is úgy akarják. Mégegyszer gat. a HC-nak.
@Borsy: Ez a 10-ből 9 idén nagyon megy a Volánnak :)
Gratula Gratula es 100 gratula a HC-ak.Beleadtak mindent es ime megtortent a csoda.Megvedtuk Szereda es a MOl becsuletet is egyben.Nagy volt a galler a tegnapi meccs utan,es senki nem vette figyelembe,hogy egy 30 szazalekos csiki csapatott vertek 9-0 ra.Azt hittek ennyivel jobbak a Mol bajnokoknal.Hat ennyivel nem jobbak.Meg tudtuk nemhogy szoritani hanem verni is.A tavaly a SC-ak sikerult megszoritania a Volant,bar azota fejlodott sokat a VOlan de fejlodott a HC is.Kikaptak mert fejben a tegnap este mar megnyertek a kupat es ma nagy volt a meglepetes a szamukra es teljesen osszezavarodtak.
Ma jobbak voltunk,es ez adhat onbizalmat az Ujpestnek is majd a Volan ellen.
@Borsy: ok lenne bizonyítani, csak alkalom nem lesz...
@Video Tóni: oszinten irom,semmi tulzas,de a nagy Volan az eredmeny utan rohangalt,remelem az Ute is szorongatni fogja... :)
Egyszerü a képlet a Hc ma jobb volt és kész hajrá szereda
ennyi faszt...
mi bajotok van? mit kell túlmagyarázni mindent?
mért kell baszogatni a másikat? Akár tegnap, akár ma.

Gratulálunk a HC-nak!
ennyi.


Harjá Volán! Harjá magyar hoki! Hajrá Szereda
@csik city: Láttam a TV-ben a meccset, és az arcokon nem úgy látszott a végén hogy ők ezt annyira barátságos meccsnek fogták volna fel! Amúgy ha valakinek kell a teljes meccs felvétele, akkor szívesen feltesszük torrent-re!
@Borsy: Kapjátok össze magatokat mert a mai produkció kevés lesz a DAC ellen, és még hol a döntő.A MOL-LIGA nem is olyan szar mint ahogy sokan fikázták.Az EBEL sem olyan erös mint ahogy beharangozták.Maradjunk anyiba hogy id.OCSKAI tudta hogy ki kell zárni a Magyar Bajnokságból a Csikiakat mert még a végén megnyernék.
@Video Tóni: tedd fel a videot,tortenelmi pillanat...
Eddig nem írtam, de ezt már nem hagyhatom szó nélkül...=)) ehh...jó vicc...
Szép volt fiúk, Hajrá Szereda! :)
Nevetséges, hogy egy 1 góllal megnyert barátságos mérkőzésből ilyen messzemenő következtetéseket vonnak le egyesek.
@viola 22: Nézzél már utána hogy az Ebel hányadik legerösebb bajnokság europában!Azért mert ma nyertetek ne essél hanyatt ettöl a teljesitménytöl.Sajnos a Volán még szarabb volt ma.Beégtünk,mert kikaptunk egy gyengébb csapattol.A jégkorongban ez van,ha lenézed az ellenfelet.
@Enzo Molinari: s nevetséges, hogy mindenki elmondja ezerszer, hogy ez nevetséges
@Enzo Molinari:Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít.
"...Természetesen a teljes EBEL-kerettel megyünk,a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik. Légiósaink is velünk tartanak, közülük mindenkinek az OB I. végéig él a szerződése, a magyar bajnokságot velük vívjuk meg. A csíki tornát is nagyon komolyan vesszük, ahogy várhatóan a másik két csapat is. Komoly presztízsmérkőzésekre számítok. Barátok közé megyünk, remélem, jó lesz a hangulat. Mivel egy éve nem játszottunk ellenük, mindhárom fél szeretné felmérni, mennyit fejlődött, hol tart a másikhoz képest."
Tehát még a Volán vezetői sem gondolták úgy.
hat a khl jobb a sved jobb a francia jobb a svajci jobb a finn jobb a cseh jobb
a nemet milyen eros [?]
@Muki76: Attól még barátságos volt a meccs
Akarhogy nezzuk a Volan is az Ebelben utolso elotti lett es ezen a tornan is:D
Jo most tenyleg roosszmaju voltam de idegesit,az a nagy galler amivel a tobbi csapat felett alltok.Jobbak vagytok tenyleg,ma nem de ezek utan remelem az Ujpest is meglepi lesz szamotokra.
A video nekem is kell ! :)
HAJRA HC ! :)
@chubby474: Ladányi Balázs mondta nemrég, hogy az ebel mezőny összességében erősebb mint a francia, ha jól emlékszem. A többi természetesen jobb és még a del-t is ide sorolnám
A baj az,hogy sztem minden Volán szurkolo az Ebel meccseken látott játékbol indult ki.Sajnos ma a töredékét láttuk,ez pedig nem vezethetett máshoz.
s persze a szerbeknek is jo bajnoksaguk van :P
Friss hír biztos forrásból: Holnapután hivatalosan bejelenti a Sportclub csapata, hogy csődbe ment. A svéd edző is ezért szállt ki.
A fő szponzorok a Csergő testvérek is ott hagyták a Clubbot!
Szomorú, de ez van. Mindennek eljön a vége. Amugy gratula a Hc-nak.
Annyit mar ne Ebelezzetek. Ebel igy, Ebel ugy. Nem mondom, hogy jobb ha HC mint a Volan, sot... de a Volan nem annyira jo mint ahogyan szajkozzatok.
Es aki a meccset eloben latta sztem az nem gondolja baratsagosnak.Gondolom te nem lattad Enzo..
nem lehetne a MOL ligat frissiteni [?]pl olyan csapatokkal akik megerdemelnek es tudnanak is ebel szinten jatszani bevenni a ligaBA [?]
Jó meccs volt? Igen, vagy nem? Akkor meg?
Én gratulálok a HC-nek! Volánnak drukkoltam picit.
A Calgary nicknévvel író meg kapja be a kis pöcsölőmet!
-leülltem a 20 + végleges fegyelmimet a kispadon tegnap és így jöttem vissza ma is-

Calgary ne légy rossz!
@pumika: A Csergő testvérek nem voltak főszponzorok, miattuk ment tönkre az SC. Szerintem a többi szponzor kap megoldást hogy megmaradjon a csapat. Legrosszabb esetben a HC-nak lesz két csapata. :)
@oprajano: Láttam, de attól hogy csúnyán néztek néha a játékosok egymásra még barátságos a meccs.
@peet: De nagy a szájad,a tegnapi kommenteket olvastad?Segittek kicsit:ennyit meg ennyit ütünk a Hc nak és sorolhatnám.Nekem ne gyertek a szöveggel hogy az insbruck nak üttetek egy tizest,most miért nem?Ne gyertek azzal se hogy bunker hoki,a vb n megmondjátok az ellenfélnek,hogy mit játszon?Az edző dolga,hogy kiismerje az ellenfél játékát és meg tudja lepni.Az,hogy tulságosan elbizták magukat az nem a Hc hibája.Én szurkolok a Volánnak,is ne essen senki tévedésbe de azért kell tudni beszélgetni a mérközések előtt is és után is.
@chubby474: kikre gondolsz, jóember?!?!
pl ott ausztriaban is van meg csapat vagy tevedek [?] Nem tudom h milyen a horvat de penz az van es ket legalabb a csiki csapatokkal egyszintu csapat ha belepne az is jo volna.
a volannak van ket jo jatekosa (palko, ocskay) + szuper, a tobbi magyar jatekos kozepszeru, a legiosok sem tul jok. a csapat amugy jo, csak nem egy isten tarsasag. azert en szurkolok nekuk amikor nem a szeredaiakkal jatszanak:))
HAjra szereda
@lacsek77: Ugyanazt irtad te is,csak másképpen.Én a Volánra vagyok mérges,nem a Hc érdemeit huzom le!Nem mondtam ilyet hogy bunker hoki.Mindig az a jo taktika ami eredményhez vezet.Ja és nem nagy a szám,kár hogy igy érzed!
Engem érdekelne egy visszavágó egy kipihent Volán ellen Fehérváron :) A HC-seknek az már lehet, hogy nem tetszene ennyire. Egy EBEL 8-9. helyéért folyó rangadó egy Mol liga meccshez olyan, mint egy F1 futam a Tour de Francehoz képest.
@Vincenzo90: de nagy szátok van atyaúristen...banyszi Horváth anyukával az élen
@Vincenzo90: Ne mondd már hogy annyira elfáradtak volna a tegnapi meccsen...
mondom annyit ne ebelezzetek, es visszavago, kipihent volan... felolem az is lehet, hogy a szemetekkel lassatok es ne a tv kepernyok elott. azert ez az F1-es osszehasonlitas egy kicsit durva:)) MEgeint nagy a mellenyed olasz baratom:))
Graulálok a HCnak! A Volán nagyon-nagyon gyengén játszott elől-hátul egyaránt.
Úgy tudom ez csak egy barátságos mérkőzés volt tétmérkőzésen mikor kapott ki magyar-székely csapattól a fehérvári gárda?
Szerintem a HC-ből az EBELben a mai formája alapján csak Polc kapus férne be.
Ez az a Polc akit a Volán tavaly kitömött a döntőben? (megbántás nélkül, ha igen sokat fejlődőtt)
@FrankK: Szerintem a HC-ből az EBELben a mai formája alapján csak Polc kapus férne be.

LOL
Hat Frank: Mihaly Arpi van olyan kaliberu mint a Volanban barmelyik.Ennyi
Maradjunk annyiban, hogy a HC az EBEL-be készülne. De....nemcsak az anyagiak kérdőjelezik ezt meg! Tény! Nagyon sokat fejlődött a HC! Viszont még nem érett az EBEL-re. Viszont a MOL-liga akkor meg....? Pedig nem egy jó csapat van.
@oprajano: Ezt a véleményedet csak a mai meccs alapján mondod?Senki nem mondta hogy mekkora istenek.ha azok lennének,nem itt játszanának.De pl.Martz asszem30 golpasszal elég jo helyen végzett.Az meg hogy 9. lett a csapat,tudja mindenki,hogy minek köszönhetö.
@Vincenzo90: Szerintem jobb a Tour de France!
De az én apukámnak akkor is nagyobb autója van bibíbíííí! :) Nevetségesek vagytok! Kinek nem inge, ne vegye magára.
Jó éjszakát!
@peet: kifogas kifogas utan...Egy jobb szezont a volannak jovore.
Megyek aludni, mert faradok a sok okoskodastol, EBELtol.
Hajra Szereda!!!
@peet: Én tudom! A végén a Ljubljana már leszarta hogy hányadik lesz és a 12 évesein kívül mindenkit hazaküldött? :D
En mint SC szurkolo, azt latom (foleg a tegnapi) volanfan kommentekbol, (akik nem vettek figyelembe azt a sajnalatos tenyt, hogy az SC milyen csapattal tudott kiallni a meccsre), hogy nagyivben leszarjak az osszmagyar hokit ami pont nem a volanrol szol. Prince, Bubo stb (tisztelet a kivetelnek) alanyi jogon kovetelik maguknak evrol-evre a megkulomboztetett eljarast, es termeszetesen a BAJNOKI CIMET.
@oprajano: lehet de a mai mérkőzésen nem derült ki. Ismétlem a MAI-n!!!
@Vincenzo90: Itt nem errol van szo , hogy melyik a jobb csapat , azt midenki tudja ! Arrol beszelgetunk , hogy a HC ma hostettet hajtott vegre , megmentve a SZEKELY JEGKORONG becsuletet es megerdemel minden dicseretet .
HAJRA HC !
@FrankK: Hat ha divatbol nezzuk a hokit akkor biztos nem vesszuk eszre a kulonbsegeket
kiállós rész:
jegkorong.blog.hu/2009/02/11/szurkoloi_mezek
Még van lehetőség feliratkozni, aki akar, még megteheti.
Annyi kiegészítő információt tennék, hogy egészen 126os mérettől lehet kérni.
@chubby474: országneveket és is tudok mondani, ahol csapat van. Mondj konkrét csapatneveket, akik szerinted jöhetnek a MOL Ligába. Különösen Ausztriából ezek után...

Az EBEL-csapatok utáni legjobb csapatok Voralrebergben vannak, az Csíkból cirka 1800 kilométer. És ha lenne pénzük az EBEL-re, fogadjunk, nem a MOL Ligát választanák...
ereztem en h kar ma bejonni erre a blogra...
kezdek 1re jobban megbizonyosodni h az itt hozongok nagyresze nem is jegkorongrajongo...

szep volt hc, hajra magyar jegkorong!
@Video Tóni: Ok.Hagyjuk a francba.Ma nyertetek,gratula.Nálunk meg remélem lesz leb...ás.
@peet: azt tudom,hogy nem te irtad és bocsánatot is kérek tőled,csak fel voltam háborodva a sok kommen olvasása közben és megprobáltam álltalánosittani téged szurtalak ki és mégegyszer bocs.Hajrá jégkorong,ugy Volán,mint Hc és Sc.
@pumika: most beszeltem Csergo Zsoltalaz Sc fo sponzoraval telefonon,nagyon sajnalja a helyzetet de a penz az elfogyott ugy hogy holnap jelentik a hivatalos CSODOT...a recesszio az nem jatek a penzugyi valsag erintette az Sc Csikszeredat is... amugy olcson mc laren-es protokol szekek ELADOK,ezt mindenkepp a lelkemre kotottek... :)
@lacsek77: Erröl van szó.Bár ez a mai meccs lenne a legnagyobb gondja minden szurkolonak!!!
most mindenki azt szajkozza hogy egy merkozes alapjan nem lehet messzemeno kovetkezteteseket levonni, BEZZEG a tegnap lehetett az SC folotti gyozelem utan. Amugy meg HAJRA SPORTCLUB.
@oprajano: lehet, hogy Te divatból nézed ...honnan tudod Te milyen az EBEL-szint?
JA , ÉS MÉG VALAMI MA A VOLÁNBÓL SENKI NEM ÜTÖTTE MEG AZT A SZINTET!
ui. remélem nem jön hozzánk nálunk mint légiós karcsú lenne.
@Vincenzo90: A tegnap,mikor megverte a Volán a Sc miért nem mondta senki,hogy ilyen fáradt meg olyan fáradt,azt mondtátok az Sc ra,hogy keresi a kifogásokat.Na ti most mit is csináltok?
A mai gyozelem utan eszembe jutott mikor a Nitrat vertuk 3-1 re.Tudom a Nitra nem jatszik az Ebelben csak egy vekony Szlovak extraliganak nevezett amator klubbok bajnoksagaban.
én megvenèm az Sc-èt!majd kuldom a cimet,ha valakit èrdekel!
Még annyit akarok mondani,lehet nem ide tartozik ,hogy Polc most is bebizonyitotta,ő volt a Mol liga legjobb kapusa.
@FrankK: Hogyhogy nem ütötte meg az EBEL szintet? Ennyit ért a sokat hangoztatott fejlődés az EBEL-ben? Most szerencsésebb esetben EBEL rájátszás meccseitek lennének...
Gratula a HC-nak!Minden szempontból a lehető legjobb eredmény született.Csíkban maradt a szereda kupa és el sem tudják képzelni a csíkiak mennyit segítettek ezzel a Volánnak az OB 1 rájátszása előtt.A realitás talaján maradva nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni-vereség?,belefér!A Mol liga eredményeinek tükrében a Volán a két legjobb csapat ellen játszhatott felkészülési mérkőzést 22! óra leforgása alatt idegenben,a HC pedig kellően fölszívta magát a meccsre.Ennyi,nincs mit szépíteni.A Volán keresve sem találhatott volna jobb ellenfelet ebben a kis holtidőszakban.A szavakkal dobálózni pedig semmi értelme,mi az Ebel-en keresztül az erdélyiek meg a Mol ligán keresztül tudnak fejlödni és pont!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!
@klubfan: jo lehet az eleted hogy ilyen hulyesegekkel foglalkozol...
@csik city: nem igazán értem hogy mondhat csődöt a sportminisztérium csapata, még ha sponzorok segítették is. vagy mondhat?
@lacsek77: Én is így látom szenzációsan védett ma.
Esküszöm, nem bírom elolvasni ezt a kétszáz beírást... Most értem haza az ünneplésből, gratulálni szeretnék a HC-nak! Nem is tudom és nem is akarom kikeresni, de valaki (Volános!) írta a Volán-SC meccs előtt, hogy (nem idézek, de hasonló!) ne próbálkozzon a tartalékos SC szurkolója utólag olyan magyarázkodásokkal, miszerint így meg úgy... vagyis, hogy nem kell az esetleges zubbonyt ráfogni "egyebekre"! Mielőtt félre lennék értve: nem vagyunk szerintem jobbak a Volánnál, de hogy egyesek szerint ők nem akartak meg miegymás, ezt nem írom alá! Úgy izzadtak és kínlódtak mint a csatalovak, csakhogy ma nem ők voltak a jobbak! Gallér volt, ki is volt tűrve időnként, de ez van. Mi is így buktuk el Brassóval, csak az a külömbség, hogy az hivatalos meccs volt a RK elődöntőjében. Viszont, nekem, HC szurkolónak, ez a mai szupereredmény (és az egész csapat akarása és játéka!) megéri a RK-fiaskót! Jók vagyunk, akkor is jók lennénk, hogyha netalántán 5-öt kaptunk volna a harmadik harmadban és elvesztettük volna a meccset! Mi egy hatalmas csapat vagyunk, és ha számításba vesszük, hogy a hokisoknál a csúcs tova csak 28-30 fele "közeleg" akkor merészeket álmodhatunk! Hajrá HC! Hajrá HC! Hejjj! Hejjj!
@gabrielli: na, akkor most már elolvashatod a többit is :)
@Video Tóni: Azt mondanám majd megláttod , de azért nektek még lesz egy rázós derbytek a döntő előtt, Kangyal Bazsi csapata ellen.
@FrankK: Nalatok sem legios sem hazai jatekos nincs olyan mint Mihaly Arpad. Ezt halal komolyan mondom
@szekely gobe: Én meg nem írom alá. Azért pár játékos már sokat le tett az asztalra.
@szekely gobe: Remélem ezt nem komolyan mondod mert ha igen, ezek után senki sem veszi majd komolyan amit írsz.
Te kis tréfamester...
Szerintem tök felesleges itt vitázni, hogy kinek nagyobb a ... mit kell itt szájkaratézni, örüljünk annak, hogy van legalább kettő MAGYAR csapatunk!
nagyon jó kimaradt :)
@szekely gobe: Mihály ütött B-csoportban egy csapatnak 5 gólt??? Palkovics ezt megtette.
annyira azert nincs tavol a valosagtol ez a kijelentes .
@FrankK: Harminc eve kovetem a hokit es evente tobb szazezer eurot fektetek a jegkorongba es eskuszom neked hogy ezt halal komolyan mondom es nem az elfogultsag beszel belolem
A kulonbseg annyi a Mol liga csapatai es a Volan kozott , hogy mig Piret a Mol ligaban 3an nem biztos , hogy tudjak szerelni , addig a Volanbol 2 jatekos ha rament lehet hogy sikerult ! :)
@Borsy: Palkovics utott az AHL-ben golokat? Pire ezt megtette joparszor
@szekely gobe: Nem érdemes vitatkozni. Amikor a magyar válogatott legyőzte a svédeket, akkor mi is kikiálthattuk volna, hogy jobbak vagyunk, stb...
@Borsy: Olvass vissza. Ki allitotta hogy jobb a HC? Hogy lehettek ennyire paranoiasok?
@Borsy: azon a meccsen jobbak voltatok.
Mihály meg egy kiveteles képességű játékos, aztan meg lesz egyszer neki múltja is.
@Borsy: Mi nem vagyunk jobbak a Volannal. Ezt nem mondtam soha. En csak Mihalyt dicsertem meg. Amugy nagyon drukkoltam egesz szezonban a Volannak es en vagyok a magyar valogatott egyik legnagyobb szurkoloja. Csak ma orvendtem a csapatom gyozelmenek. Ennyi . . .
Szép volt Szereda!!!! :))))))))
@gabrielli: Nyugi! Semmi baj!
Én speciel így basztam be kurvára egy hétköznapi délelőtt az ukránok elleni tétmeccs előtt. Ugye a nagy csapat!
@szekely gobe: nagyon korrekt, megint egy komment, amit mindkét oldalról illene tisztelettel figyelembe venni.
A HC ma jobb volt, es megnyerte a csiki hoki becsuletet, a tegnap minden volanos azt irta hogy a sportban ne legyen az a szocska hogy ha.
itt nincs ha, en a HC t reg nem lattam ennyire odaadoan es fegyelmezetten jatszani, es meg is volt az eredmeny.
elso percektol az utolsoig vezettunk,erre nincs magyarazat, HAJRA HC, a legjobb.
Es ha ellemzi a meccset az UTE, es tudnak HC s komolysaggal jatszani,minden eselyuk meg van az OB1 megnyeresere.
@feketepiros: már bent vannak a döntőben mindketten?
jó éjt mindenkinek! ereszkedek a vérvörös f.............
"MÉG" NEM VAGYUNK JOBBAK MINT A VOLÁN..., de amit ma HC-s fiúk ma mutattak 60 perc alatt a jégen az igazán figyelemreméltó teljesítmény. Ma látszott igazán Lehtinen Mester keze, és mégegyszer GRATULA minden egyes Hc játékosnak, hogy a 60 perc alatt végig fegyelmezetten betartották amit tőlük kértek.
A Volán nem volt fáradt és a gallér is elég hamar letűrődött, de MA nem tudtak érvényesülni.
Szupert sem kell leírni, a 4-ből egyben (3-ik) volt benne egy kicsit, a többi háromhoz köze nem volt.
Megemlékezéshez illő, szép meccs volt.
Hajrá HC, csak így tovább...
...es meg mindig a kupabol iszunk,de ez egy Uj kupa..akarhogy is faj,de Hc a sztar...es egy nagy koszonet a szponzoroknak:Tusnadi asvanyviz,Bajer epitkezesi Kft Magyarorszag,Euro-Color,Orange Romania,Colonial-Casino Kft,Hungest Hotel Fenyo,Skoda,Tulipan Nagyaruhaz,Domo Retail R.T,Allianz-Tiriac Biztosito R.T, TPS-Hockey Equiment Company,Mol...de kulon halas koszonet Kurko Janos Gyorgynek es Csato Kovacs Imrenek akik millio eurokat pompaltak a csiki hoki vir
agzasaban es nem utolso sorban az Index-Jegkorong.blog.hu csapatanak!!!
Eljen az Erdelyi- Magyar jegkorong es sok sikert a Magyar valogatottnak Svajcban! :)
@Borsy: Tiszta szivbol Hajra Magyarorszag. Svajcban ott leszunk. Rajtunk nem fog mulni
Gratulálok a HC-nek, megérdemelten nyertek ma. A székely fogadtatás remek volt, köszönünk mindent! Holnap délelőtt indulunk haza most pedig jó éjt!
Mit mondtam??? ugye megmondta??? elkezdődött!!! mondtam én, hogy Mihály Árpád még Ovechkinnél is jobb!! Vártam mikor hozzák elő! De ezen én ár csak röhögök! A nagy Mihály Árpi! Tudom én!
@Rex: esetleg elmondhatod a blogodon?
Hajrá HC!Szép volt fiúk!

Szép meccs volt,gratula a Volán-nak is.
Végre egy igazán méltó ellenfele került a csapatunknak,kihagyhatatlan hokicsemege volt.

jÓ MECCS VOLT!!Grat a hc-nek! Nem mindig a jobbik csapat nyer!! Hajrá volán!
jó meccs volt.
megérdemelt és suép HC győzelemmel.

a volánnál gondolkozni kell, mert jelenleg a HC még nem jobb csapat, de nincs akkora különbség az ebel és a moliga között, mint azt fehérváron gondolták

@Rex: te kis nostradamus...:))
@Bubo99: ugye hogy lehet normalisan is beirni...
A Hc-jobban akarta a kupát,látszott nagyon!! És tényleg nagyon jó csapat a Hc,le a kalappal!! Kapus is nagyon jókat fogott! Nálunk a Levi nem volt csúcsformába,2 gólban benne volt rendesen! De ilyen a hoki!!:) Hajrá volán!!!! Akkor is ti vagytok a jobbak!!!!!!!!!!!!!
@Wazowski: Nem is írtam soha rosszat,nagyképűk voltunk voltam,beégtünk!! Van ez így!!:)))
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!

MERT a Volánnak minden körülmények között meg kell verni a csíkszeredai csapatokat: akár idegenben, akár otthon, akár délelőtt, akár este, akár ettek előtte, akár nem, akár fáradtak, akár nem.
@Bubo99: Ugy jartatok mint a HC Brassoval...:))
@Wazowski: Akkor tudod milyen ez??:)) Jobbak voltatok tegnap,nincs ezt mire fogni,ennyi!! Grat!!
Csak örülök neki,tényleg jó csapat van ott,ti lesztek a bajnokok,ez nem vitás!!!
Én azt hiszem a volán nem hitte el hogy kikaphat a hc -től ez tisztán látszott tegnap!! gratulálok a HC-nak mert megmutatta hogy kell küzdeni egy jobb ellenfél ellen!!! Ugyan azt csinálta a HC amit megszoktunk az EBEL meccseken a volántól,küzdötek megalkuvás nélkül!!!!! remélem jókor jött a volánnak a pofon!!!!!
Nos, rengeteg szép gondolat gyűlt már itt össze. Had szaporítsam :-) Magyarország-Szlovákia, Magyarország-Svédország, ZTE-Manchester stb stb. Ezek szerint a szlovák hoki nem jobb, a svéd sem, mint a mienk. És a MU is gondolkodhatna az NB1-ben. Vagy mégse? Éd persze azok is mind ostobák, akik e meccsek előtt bármit mondtak a vélhető eredményről.
Ettől függetlenül, a Volán honlap tudósításának címe nagyon igaz. Keserű csalódás, szégyenteljes vereség. Úgy gondolom, az edző és a csapat is pontosan tudja, kik hibáztak. Bízzuk rájuk. Az EBEL-be való elbújásról a HC elől meg annyit, hogy ki is akart még tárgyalni az EBEL felvételi kérelemről ? 1 gondolat a MOL Ligáról. Ha a HC szinte hibátlanul oktatta az egész mezőnyt egész szezonban, miért is kell azt gondolni, hogy az ő színvonaluk egyenlő a ligáéval? Ez épp olyan, mintha azt mondaanánk, hogy a HC és a Miskolc költségvetése közel azonos, mert egy bajnokságban nyomják....gyanítom, még a Volán sincs pariban a büdzsével. GRatulálok a HC-nek, SOKKAL motiváltabban játszottak, a Volánnak csak egy meccs volt, a HC-nek "A MECCS".
Nem láttam a meccset sajnos,nagyon kár.
Gratulálok a HC-nak,örülök hogy egy ilyen jo szinvonalu hoki van Székelyföldön!
Bubo99 neked csak annyit üzenek hogy egy nagyon sportszerü szurkolo vagy,aki nem csak az orráig lát!
Hjrá magyar és székely jégkorong!!!
@DrVodka:
Azt hiszem ez a komment összefoglalja mind a 265 előtte írottat. Csak még annyit, én azért egy kicsit szégyenlem magam a fiuk helyett is!!!!
@kapusLaci: Lacikám,mert én a hokit imádom,és ha jobb egy csapat egy meccsen elismerem! De akkor is hajrá volán!!!!!!!!!!
@DrVodka: Azért azokon a meccseken amiket felsoroltál, mind a szlovákok, mind a svédek, mind a MU igencsak erőteljesen tartalékos csapattal állt ki, itt a Volán mondhatni a legerősebb összeállításban játszott...
Jó mérközés volt kiegyenlitett sőt a Volán többet lőt kapura ,szerintem az aktuállis kapus külömbség döntött, ilyen a sport.Szerintem szó nincs hogy a HC jobb csapat a VOLÁNNÁL.A lényeg hogy a MOL-LIGA se olyan gyenge mint ahogy sokan leminösiteték, meg az EBEL sem olyan erös mint amenyire istenitik.
Csatlakozom a HC-nek gratulálók táborához, el kell ismerni tegnap jobbak voltak. A csapatunk hozzáállásával kapcsolatban van hiányérzetem, ennél mi is, A HC csapata is és a csíki szurkolók is többet érdemelnek. Ki lehet kapni nem ezzel van a gond, csak a hogyannal.
A Mihály Árpi egy jó játékos, ez tény, összehasonlítása másokkal viszont csak azonos körülmények között ad valós eredményt.
Hajrá hoki!
Kedves @Video Tóni: nem vitatkoznék, csak a történelmi hűség kedvéért.. A másnodik svéd meccsen azért az az általad erősen tartalékosnak nevezettt csapat is megmutatta tudását. A MU meg...Giggs, Neville, Blanc, van Nistelrooy, Solksjaer, Beckham, KEane,Verón...hááát ezek ám a tartalékok!
Viszont veszíteni is tudnak a nagyok, pl Sir Alex eképp nyilatkozott a váratlan zakó után:
A ZTE jobb volt! Jó lecke volt számunkra ez a találkozó, helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. A Zalaegerszegben lelkes gárdát ismertünk meg: a hazaiak jobbak voltak, mint mi. Minden elismerésem a ZTE közönségének is.
- na ezt kellene megtanulni még itthon nekünk.
Kiváncsi leszek mit mond,hogy értékeli ezt a "szuper" teljesítményt...:-Énekes úr!!??
@üveg: Egyenlőre csak Sator mesterével tudunk szolgálni (idézet a Volán honlapjáról):
"Mestermérleg, Ted Sator: Ennyi gólhelyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Egyik kapu előtt sem játszottunk a megfelelő intenzitással. Sajnos a csapatomból néhányan nem bírják a kiélezett mérkőzések lélektani nyomását, és ez ma is meglátszott."
Hajrá HC csak ennyit,mert nem adtuk fel lelekben sem es fizikailag sem előre a meccset és győzni tudtunk...Remelem a Volanosok kicsit leszálnak a földre s elgondolkoznak,mert van amin,persze hogy jobb a Volan de elbízta magát.Az irigy sportclubbosoknak üzenem hogy kitartás nélkül nem lehet sokat elérni,de reméljük h rendeződnek a dolgaitok és méltó ellenfelünk lesz a club a döntőkben...
A volanosoknak: "...a gallert le kell turni es a meccset meg kell nyerni!":)))))))
nagyon szeretném ezt a meccset felvételről megnézni
@popeszku: Hamarosan letölthető lesz a HC honlapról.
@satriani: Máris van egy tízperces összefoglaló, HCCSSZ jóvoltából a HC honlapjának fórumára:

hchoki.ro/index.php?option=com_fireboard&Itemid=92&func=view&catid=39&id=3766#3766
és megtörtént a vezetők reakciója is: www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_1910

azt hiszem le lett tűrve az a gallér, még éppen időben.
@DrVodka: Gondolom az az 5000 EUR is jól jött volna, főleg 300-as árfolyamon a klubnak.
De csak jól leégették magukat egy Divízió- II szintű csapat ellen
@gabrielli:
@satriani:
Köszönjük szépen
Nem akarok kötekedni, de egy húzós ebel után nemtom hogyan nyomta volna a Hc, úgy hogy már tele van a tökük annyi meccset játszottak és már kellene a pihenés!!!!
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Nem akarok kötekedni, de nem pihenés után jött Csíkba a Volán? Vagyis, ha jól tudom volt egy hosszabb pihenőjük,, hosszabb, mint a HC-nak. :-?
@Atka-redw: Éppen alapoznak pihenés gyanánt.
ebel,ebel ...el kell ismerni a Volan nem rossz csapat de annyit hoskodtok ezzel az elel-el pedig eszre vehetnetek,nektek se sok keresnivalotok van ott,csak ''TOLTELEKEK '' vagytok.Ha annyira jo csapat volna a Volan az meg is latszott volna faradtan,pihenten,felgozzel,,, meg a sok baromsaggal mit itt ossze irtok ugy, hogy vegyetek egy kicsit vissza es ezt ne ertse mindenki magara.
@gabrielli: Az a video inkább a jégkorong.blog jóvoltából került fel...
@Video Tóni: Sőt, éppen Videó Tóni jóvoltából, ha nem tévedek. :)

Megvertük a jelenlegi legjobb magyar klubcsapatot!
Örvendezzünk,jó csapatunk van,de lássunk ám kicsit távolabb is a saját orrunknál,ettől még nem vagyunk mi jobbak a Volánnál,csak egy barátságos meccset nyertünk.
De maradjunk annyiban,hogy a fiatal csapatunk nagyon jó úton halad,méltó ellenfélként végigküzdötte a találkozót a klubszinekért,szurkolóiért és a csiki hoki becsületéért!Ezt kell nekünk most értékelnünk!
Meg persze a szép gólokat,presztizsgyőzelmet!
Tehát nem elszállni,de mindenképp ünnepelni kell nekünk:ez az év a HC éve!
Remélem a RB is a miénk lesz.Hajrá HC-továbbra is!


Who`s the best?HC!!!
@worte17-bestHC: te miota vagy HC-s drukker hogy ilyeneket mersz irni ? !
@Csak a Sportklub : Mindenesetre hogy ne értsétek félre-ő és én nem ugyanaz a személy vagyunk:)
@besthc: meg eszembe se jutott :) sztem most regizett vki es majd azzal jon hogy nemtom miota van itt stb .. . :)
@Hutyuru: Inkább töltelék az Ebelben,mint szorakozni a Mol ligába,ahol nem lehet fejlödni.
nam azért mondom, de ezt a töltelék az EBELben kijelentést személyes sértésnek veszem. Nem hinném ,hogy az Innsbruck így nyilatkozott a 10-1 után, nem hinném, hogy az alapszakasz győztes KAC osztaná ezt a véleményt 3vereséggel ellenünk. De a Ljub, a Jesenice, a Linz, sem hinném, hogy így gondolná. ezután a szezon után egyetlen egy csapat van akinek úgy mondva jogában állna így vélekedni, az a Cap. De ellenük is voltak jó meccseink, és nem hinném, hogy ha megkérdeznéd Őket, ezt mondanák. Úgyhogy kérlek, gondold meg 2X mielőtt egy ilyen okosat szólsz hozzá, mert ezzel magadat minősíted.
@Rex: felrissitem a temoriad,ha esetleg tevhitben elnel www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_108
www.erstebankliga.at/7f0b2ebf9523a0d8cd5056b466b14da4.html
ugy,hogy gondold meg 2x mielott egy ilyen okostat szolsz,a tenyek masat bizonyitnak

@Hutyuru: Ezzel mit akartok bizonyitani?A Volán tanulni ment az Ebelbe,és jo pár nagyobb csapatot elkapott.A szükösebb keret miatt nincsenek a 8-ba,de ha te figyelted a meccseket,akkor tudnád hogy 3 sorral nyomták 2 honapon keresztül az eltiltások miatt.Akkor ment el a rájátszás.De mindegy,mert ez senkit nem érdekel,csak a Volán szurkolokat.
@peet: tisztelem a Volant amit tesz es probal helytallni,viszont egyes szurkolotarsaid nagyon el vannak tevedve.mielott azt osztottak egesz nap.hogy hanyat kapunk 6-10 skalan ,most jonnek ezzel a faradsag es baratsagos meccs dumaval.Most azert repul a fel csapat ,mert nem erdekelte a jatek...es az sem erdekel senkit hany sorral jatszottak ezt a sportot golra jatszak
@Video Tóni: akkor neked köszi! Én a HC oldalán találtam rá és semmi hátsó szándék nem volt abban, hogy ide belinkeltem.
@gabrielli: Semmi gond :) Remélhetőleg hamarosan a teljes meccs elérhető lesz!
@besthc: bocsi,hogy neked írom, de ez minden sporttársnak szól!!!

Minden tiszteletem az erdélyi hokinak, de ez egy barátságos meccs volt. Azt mondják az Albának nagy volt a gallér:). Arra kérem a csíkieket, hogy nekik ezután ne legyen az. Maradjatok meg szerényeknek ahogy titeket megismertem, meg azokat akikel együtt ittam Miskolcon:) Valaki töltelékezte az Albát:
az EBEL szerplés csakis a magyar válogatott fejlődésének van alárendelve. Tökmindegy, hogy utolsó,hatodik vagy gyök kettő lesz. Az A-s bajnokságból szerzet tapasztalat hatalmas kincs lesz a vb-n. Ezt elneveztem szlovén példának:)
ugy tunik az eneyem a 301. hozzaszolas !
Eloszor is megerdemelt gyozelem volt , a HC 100%-osan teljesitett keson vettek eszre hogy a HC nem a Sc szintjen van ! az utolso 5 perc mar keso volt ! A Hc-sek sikere Szuper (gyenge) pontjanak megtalalasanak koszonhetoen tortent ! Polc gyonyoruen vedett , Szuper aznap nem volt formaban ! Szep torna volt , bar egy kicsit sajnalom a Sc-t hiszen az ok osei kezdtek el a jegkorongot 80 evvel ezelott , Ok kelett volna megnyerjek ! Leszerepelt a Klub !
@@Boy@: nem hinném, hogy leszerepelt volna a SC. Ha a tornagyőzelem lett volna a fontos, akkor olyan szintű csapatokat hívtak volna meg, akik gyengébb erőt képviselnek náluk. Inkább örüljetek, hogy egy ilyen klassz emléktornával sikerült megünnepelni a 80.-ik évfordulót.
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Hát azt a nagygallért meg ilyesmit nem én irtam ide.És a Volánt se mocskoltam én:olvass csak nyugisan kicsit fennebb bele az irásomba.Amúgy jó meccs volt,aki nem nézte meg(legalább képernyőn keresztül)az volt az igazi vesztes.Jó csapatotok van és nekünk is jó csapatunk van.Senki nem mondhatja a HC-ról,hogy nem nyerte megérdemelten és magabiztosan a Mol-ligát és ez a siker már önmagában is sokat ér.Nekünk nagyon jó volt ez a kis barátságos turné,mert a csapatoknak (a HC-nak és a Volánnak is)néha erősebb ellenfelek is kellenek,hogy tudjanak fejlődni.
@M.Lac: de hogyha mondjuk valami gyengebb csapatokat hivtak volna meg akkor is a Hc nyert volna !
gratula a hc vezetosegenek,hogy ilyen nehez idokben is kemeny aldozatokat hoz ,hogy szinvonalas(minden idok)merkozeseket lathassunk! hajra hc!! grt Csato-Kuko!!
Remelem a Csergo esze is helyre jon,es vissza szall a foldre,ahonnan szarmazik!...de erre nincs garancia!
@Leo945: Egy kicsit későn reagálok,de az ég szerelmére ne vonjunk párhuzamot egy MU-ZTE és a HC-VOLÁN közöt.Vagyy szerinted a Székesfehérvári CSÜRT össze lehet hasonlítani ar Ort Refordal(bocs de biztos nem igy irják helyesen)Na mindegy azért minden tiszteletünk a Voláné és Szeredáé és reménykedjünk,hogy egyszer a hokit is méltonak tartják normális müsor időre tenni a magyar TV-sek.
Most néztem meg az ismétléseket. Király meccsek voltak. A megdöbbentő az volt számomra, mikor a ottawai rokonom felhívott, hogy látták a meccset egy kocsmahivatalban és rajtuk kívül ott fogyasztó kanadai hokifanok egyenesen tombolva nézték a hc-nagy Alba meccset :) Örülök, hogy megismerhették a pán magyar hoki kiváló képviselőit!!!!!!!!!
A HC CSIKSZEREDA - ALBA VOLAN elleni sikeret azon kivul hogy megkoszontuk mar mindenkinek(jatekosok edzo vezetoseg MOL liga) szeretnenk mekoszonni a szurkolo taborunknak is akik vegig csodalatosan buzditottak a csapatot ezzel is hozzajarulva a nagy VOLAN legyozesehez es ok azok akikert mi meg evekig kemenyen fogunk dolgozni hogy olyan csapatunk legyen mely meltokeppen megtudja halalni az o bizalmukat. Tehat megegyszer KOSZONJUK NEKTEK SZURKOLOK
süti beállítások módosítása