HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Alba Volán Erdélybe utazott

2009.02.24. 09:11 F. Kapus

Kedden utazik, meccset néz, majd szerdán 18.00 és csütörtök 15.30 órától játszik a két csíkszeredai csapattal a magyar EBEL-résztvevő. Az Alba Volán teljes kerettel utazik. Két találkozóját a Sportklub Tv élő adásban közvetíti.

Szombaton a HC 4-3-ra verte az SC-t egy téttel már nem bíró román bajnoki mérkőzésen. A Sportclubnak sok sérültje van a meghatározó játékosok közül is, így a Mol Liga egyik legjobb csatára, a svéd Wallenberg játéka is kérdéses. Kedden ismét találkoznak egymással, de ez a mérkőzés csak a jubileumi torna végeredményébe számít bele. Az előzetes tervekkel ellentétben ezt a mérkőzést a magyarországi Sportklub Tv nem adja – az indoklás szerint jogosultság hiányában –, csak a romániai. A vesztes szerdán, a győztes csütörtökön mérkőzik az Alba Volán EBEL-keretével.

Énekes Lajos, a magyar bajnokcsapat edzője tájékoztatta a jégkorongblogot a tudnivalókról: "A legjobb keretünkkel vágunk neki az útnak. A teljes EBEL-csapat utazik, a farmcsapatból Tóth Adrián tart velünk, így lesz húsz mezőnyjátékosunk és két kapusunk. Egy elfogadható cél van: mindkét mérkőzésen nyernünk kell. Jó felkészülés lesz az OB I. rájátszására ez torna. Meg kell tudnunk mutatni, hogy milyen szinten játszottunk ebben a szezonban. Ezt a játékot kell folytatnunk Csíkszeredában, majd a magyar bajnokság elődöntőjében és döntőjében is."

73 komment

Címkék: alba volán sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsit abszurd, hogy ezt a barátságos meccset bezzeg közvetítik, de a MOL elődöntőket nem láthattuk :/
@freddyD: valóban az. Én is rákészültem, hogy megnézem a döntőt, aztán persze nem lett belőle semmi. Most is inkább azt mondom, nyugtával a napot, de reméljük a legjobbakat (ahogy eddig is).
szerintem elég lett volna egy meccs is, egy közös Hc-Sc csapat az Ebel Volán ellen. Más, ez a csütörtöki 1530-as kezdés kinek jó? Mert én pl. 17-ig dolgozom, ugyanis még van munkám :) hajra volán! Hajrá Fehérvár!
@uprmedia: Nem elkeseredni, biztosan megismétlik a meccset, de ha nem én felveszem és szivesen odaadom, hogy a "munkás" emberek is láthassák. Egyébként ez a 15.30-as kezdés sztem a csapatnak sem túl jó, 20 óra telik el az előző meccs óta, one regenerálódás. Hát ez van.
@banyszi: A 15.30-as kezdés azért van, mert aznap UEFA Kupa-meccsek lesznek, és csak ekkor fért képernyőre a hoki.
@Malkin: ez mennyire biztos ? ? ? mer hallottam en is valami hireket de meg hivatalosan semmit se .. !
@F. Kapus: Köszi az infót, de basszus engem qrvára nem érdekel az UEFA Kupa. Ez nagyon gáz?
@banyszi: Hát ezzel én is egyet értek:)))
Az a rohadt gyenge foci mindig az elsö
@banyszi: nem gaz, de mar az is nagyszo h MUTAT ILYET a tv.
amugy engem sem erdekel az a lassu borlabdas sport... :P
A Hargita Népe napilap szerint tegnap délután Staffan Lundh elbúcsúzott a Sportklubtól...a sérüléshullámtól tizedelt csapat kapuját a hírek szerint a Brassó kapusa, Slavomir Sojak védi a jubileumi tornán...szomorú, de akkor is Hajrá Sportklub!!!
A hoki jobb, mint a foci. Ez már a tévében is elhangzott. :))

www.youtube.com/watch?v=dpbgUkhiuho
Tudom örülnöm kéne ,hogy legalább közvetítik a meccseket,valahol örülök is, de hogy ezt nem egy mindenhol fogható csatorna sugározza,ez egy kicsit elszomorít. Nem bírom venni ezt a csatornát.Van ennek a Sportclubnak on-line-os változata, tudja ezt valaki??
Köszi!
Hajrá jégkorong!!
apaaaaaaaaaa kezdooooooooooooodik
izzziiik a jéééééég ZUUUG a csöcselék
Hánytol van az SC-HC derbi?Én a Csíki Hírlapbol szoktam tájékozódni de most a 8.oldal után a 10. következik és a cimoldal szerint a 9.irnak a találkozórol.
hoppá most kezdődik a román sport club tv-n
Azonnal írjátok az eredményt!!:)))))) Hajrá Sc!!Amúgy hajrá volán!!
Még o-o, de a HC nagy fölénnyel játszik. Szép meccs, pörögnek rendesen. Míg a SC alig lőtt kapura, a HC már rendesen bemelegítette Antal kapust. Legalább 7-8 komoly helyzetük volt. 1o. perc.
huh , remelem nem leszek fejbe bolintva :D
SC-HC o-1. 12. perc, Virág, 5-5 ellen.
@cody.: nekem miért nem működik? Segíts ha tudsz!!:P

Hajrá SC!! ja és persze HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
@volanfan: Nekem is csak -szó szerint- zöldség megy:) Pedig régebb működött.. A román sportklub is kb annyira megbízható mint a magyar:)
Vége az 1. harmadnak.
@volanfan www.sopcast.com/download/index.html innen leszede (s persz feltepeited) a sop playert es ajanlom hasznalj internet explorert , nem azert mert hu de f***a , mert hàt csak azzal megy , s aztan kell 1 decens net (min. 1 mbit)
eljen a vak gepeles *feltelepited , ill. leszeded
Hát egyértelmű,hogy jobb a hc,ök lesznek a bajnokok is,már most látszik!!
@cody.: és utána mert én itt sehol sem találom:S?
0-4 Nagy Istvan, emberelonyben
5-0. Péter Levente. Kettős emberelőnyben. Varrják a kék-fehér zakót... :)
Vége a 2. harmadnak.
A SPortclubnal a csapatmoral a nullan van, most h az edzo elment , s az ot legjobb jatekos nem jatszik a Klubnal . Ez van. Jovore jo managmanttel, eros kerettel leszunk. Remelem :P
@volanfan: utana megjelenik 1 "ertesites" felul hogy a sopplayer plugint telepitsd fel , azutan mukodnie kellene , s ha nem akkor valamit nem jol csinaltal , remelem rajosz magadtol.
@Bubo99: marmint melyik bajnokra gondolsz? a roman bajnoksagra szerintem... esetleg, azt nem gondolod komolyan hogy a volan is ezen a szinten fogja magat eloadni mint ma a SC...
Hajra fiuk, en akkor is nektek szurkolok...
@pisti.sportklub: majd jovore jobb lesz. Mindig nem lehet jo szezonunk :P ... az elmult ket ev tokeletes volt
@pisti.sportklub: Hát sajnos a románra gondoltam,mivel a magyarba nem lesznek ott!! Nagy álmom,hogy egyszer eljutok Csíkba,nagyon várom már!! Jó nők vannak??:)))
1-6. Kósa, 51. perc
a meccs golja eddig a KOSA-e :P
Nnaszóval... HC-SC 6-1 :)
Nem is volna baj csak sajnos kicsit(vagy nagyon?)elhagyatottak lettunk.Elhagyott az edzo,elhagyott vezetoseg,a csapatbol sokan serultek,elhagyott a szerencse egyszoval nagy szarba vagyunk.Antal Isti halala utan aki(akik) a csapat managementjevel foglalkozik nem tudja a szurkolokat tajekoztatni hogy mi tortenik a csapatnal miert kerultunk ide stb...Sokadmagammal mi a szezon elejen tudtuk hogy szukos a keretunk es serules eseten szarba leszunk,de hogy ennyire azert nem gondoltam volna!Egyszo mint szaz barmi tortenik mi kitartunk a csapat mellett a legnehezebb pillanatokban is,en mostmar azt mondom be kell epiteni a fiatal jatekosokat a csapatba aki pedig szivtelenul jatszik meg kell valni tole,azoknak pedig akik a csapat mellett allnak felsobb szinten(szponzor,management...)azt uzenem szegyeljek magukat de nagyon, nem a nehez helyzetert hanem a nem megfelelo komunikacioert velunk szurkolokkal vagyis hogy egyszoval bohocnak neznek minket.HAJRA SPORTKLUB OROKRE A SIRIG!
Hat fiuk en HC s letemre nem tudok orulni a mai gyozelemnek,olyan jo a csapatunk az SK hez kepest hogy mindjart fel sem kel alljunk a jegre es ugyis nyerunk.,ahhoz hogy jo hokit lassunk ket csapat kel nem egy.
Azon gondolkodok hogy a hires SK sok ki tudjak e mosni holnapig a lefosott alsot mert a volan meccsen nem hiszem hogy elferne meg egy adag a gatyeszban.
hajra HC
@szalonnas: kolykok jatszottak, s a tobbi sehogy, s Lacika servvel
Nem kel mindig kifogast keresni, szamolni sem tudjatok mindjart hogy zsinorban mennyit kaptatok,"UrIsten mennyi golt uttunk"
Es most tartsunk egy perc csendet az SK emlekere.....volt SK,nincs SK
faraszto, gusztustalan egy alak vagy
srácok az ellenfelet tisztelni kell,örülni a győzelemnek,nem pedig megalázni.1 városból valók vagytok
@chubby474: Az a helyzet,hogy tenyleg igy van.Ahoz,hogy jobb szezont erjetek meg kell varni legalabb 4-5 evet amig a fiataljaitok oda ernek.A jelenlegi jatekosokkal sokkra nem mentek max szoros meccset jatszotok Gyergyoval es a Stelivel.
A vezetosegetek,menedzsment csodot mondott mondjuk ez nektek meg jo hir is lehet mert le se sz..ak titeteket.Meg jelenleg is hirzarlat van azt se lehet tudni mekkora a baj.Szembe kell nezni a tenyekkel.A Bilbaorol is csak remenykedhettek mert ugyan mennyi szponzort lehet talalni egy olyan csapat szamara amelynek nincsenek celjai?Szponzor szempontbol arra eremes a penzt kolteni amelyik dontott jatszik.....
A soha HC-ak uzenem,hogy lehet elindul a csiki mozi es akkor oda kell berletett valtani:)
@szalonnas: Amikor a Sportklub velunk szurkolokkal egyutt tobb nehezseget is atveszelt es mindig talpra allt te a hokinak azt mondtad hogy moki,vagy dobtad fel a homokot es futtal be alaja,egyszoval most nagy a szad,de inkabb most legyel boldog hagyjal minket nem illik egy foldon levo emberbe belerugni!
Patrik Polc! Patrik Polc! :)) Komolyra fordítva a szót szép volt Fülöp Robi! Szép volt fiúk! Jól megy a csapat, de nem szabad elszállni, sem a csapatnak sem a szurkolóknak. Az SC a padlón van, de ne rúgjunk beléjük, még ha ők meg is tették néhányszor! Maradjon meg sokáig a 2 jó csapat Szeredában, ez a csíki hoki érdeke! A tisztelt szervezők, Ráduly úrral az élen pedig szégyeljék magukat! Néhány mondattal illett volna megnyitani a tornát! Holnapra pedig: hajrá SC! Amúgy meg HAJRÁ HC CSÍKSZEREDA!
Szalonnastól egy hét próbaidőre megváltunk. A hozzá hasonló hangnemet és tartalmat használók is erre a sorsra jutnak.
Elszallni sajnos nagyon nem tudunk mert valoszinu holnaputan a Volannal szemben alulmaradunk.Na de azert remenykedjunk egy kisebb csodaban.
Hajra HC

Piros,Feher,Fekete
Az uj korszak kezdete !!
Ráduly a tv-közvetítésben nyitotta meg a tornát. Színvonalas kommentár volt.
Ami meg a SK szurkolóit illeti, végre megízlelhetik milyen jól esik, ha a földön fekszenek s még utána is csak kapják a pofonokat. Sztem nagyonis megérdemlik.
@suzuka: te beszelsz h zold a fu. Gyergyoban meg azt is rank orditottatok, hogz ciganyok s tovabb nem folytatom
@suzuka: Gyergyóban is a legszebb öröm a káröröm, igaz?
@suzuka: A tv-ben nyitotta meg? Na ez a vicc! Ünnepeljük a 8 évtizedes csíki jégkorongot és úgy kezdődik a két csíki csapat közti meccs mint egy átlagos középszakaszbeli mérkőzés! Mi értelme volt akkor megszervezni ezt az egészet, ha nem tudunk emlékezni és ünnepelni egy kicsit!? SZÉGYEN
En Radulyt is meg tudom erteni.A meccs kezdete elott mar nyilvanossag ele kerult,hogy elhagyta a SC-ot a sved edzo es hogy komoly problemak vannak.
Nem tudom elhinni,hogy abban a pillanatban a Sc szurkoloinak nagy kedvuk lett volna unnepelni a 80 eves csiki hokit...Megtortenhet,hogy eppen ilyen meggondolasbol maradt el az unnepi beszed.Rossz volt az idozitese a sved edzonek is.
Az unnepi pillanat az lesz mikor a Volan lep palyara a HC ellen.

Hajra HC !

Piros,Feher,Fekete
Az uj korszak kezdete !!
Semmi káröröm, mert végülis szeredai csapat nyert. Csak nem szeretem a nagy szájhősöket. Most meg csak nézem, hogy pont azt a stílusú szívatást, amit mi kaptunk az évek során, a saját honfitársaitoktól kapjátok vissza.
@suzuka: Te meg a Sportul-tól kapod a pofonokat. Mit érdemlünk meg? Hogy nem vittük be az oláh zászlót a csarnokunkba? Mint ti? SOHA NE IRD LE A SPORTCLUB-ot...
Na további jó veszekedést...
Sajnalatos ,hogy elhagyta a csapatot a Sc edzoje,de elhagyta azt a vezetoseg is,sajnos ez az eredmenye ,ha nem a sportert inkabb a hirnevert tamogatnak egy csapatot,de meg a szurkolok is elhagytak ma este a csapatot szabalyosan''szetestek'' a 3 -ik golnal. Viszont HC győzelméért egy percig sem kellett szorongjanak a csapat szurkolói. Timo Lahtinen edző minosegi munkajat sem kell elfelejteni , azaz a győzelem mellett a csapat játéka is minőségi szintre emelkedett.
Hát ennyire tré van a Sk-nál??
Röhögnöm kell, hogy egyesek, akik esetleg szórakoztak Kurkónak azon véleményén ami annak idején Lahtinenre vonatkozott, most hogy csápolnak maguk körül! Lahtinen, Pire, Polc, Zabi, Ede, Tivadar, Péter, stb., bocsi sorrend és akiket kihagytam, teljesen nem számít!!! kontra tieitek, nem sorolom, hogy ne legyek sértő: fölényes győzelem a mi javunkra! Szurkolók? A harmadik harmadban kb. 25 SC szurkoló szenvedett a B szektorban, és nem az első sorban! Vezetőség? Mindenki amilyent érdemel, és támogatókat szintén! Miért ment el vajon az edzőtök? Irtó jó lehet a légkör nálatok, jó a fizetés, meg is kapta mindenki, jó a morál, verik le egymást, hogy ki lépjen jégre, senki sem akar tőletek elmenni a továbbiakban, zúg a csarnok a volt bajnoknak, egyetlen valami hiányzott: a gyertek vissza! Na, szóval, gyertek meccsre és szurkoljatok, hiányzott ma a HÚHÁCÉ! Nem vagytok formában? HAAAAJRÁÁÁÁÁÁ HÁÁÁÁÁCÉ!
csikihirlap.ro/uh/cikk_olvas_friss.php?id=21478

Gál Sándor, a Sportklub edzője a következőket nyilatkozta: „Nem vagyok beavatva a vezetőség dolgaiba, döntéseibe. Én annyit tudok, hogy Staffan elköszönt a csapattól, elbúcsúzott a fiúktól. Elmondotta, hogy ő úgy érzi, nem tudja folytatni a tevékenységet, és ezért nem a játékosok a hibások”. Gál Sándor cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint a csapat két svéd játékosa is távozna. „Ramstedt rendesen jár edzésekre, Wallenberg pedig több napja tartó hátfajdalmai miatt nem tud részt venni a felkészülésen” – hangsúlyozta Gál.

Ez a "nem vagyok beavatva" a legszomorúbb.
te kocsog gabrielli foglalkozz a ti bajotokkal es hagyal beken a klubnak!!amig a hc nem volt te kinek szurkoltal...?? az ilyen ember mijen??en a helyedbe halgatnek...vagytok vagyg 20!! sohs hc!! hajra sportklub!!
@chubby474: @Kekfeher: @bin laden: @klubfan: Őszintén mondom, sajnálatos ami a SC-nál történt és történik a napokban. Én mindenekelőtt a vezetőség és főleg, egyes támogatók számlájára írnám ezt a mostani kialakult helyzetet.
Viszont minden rosszindulat nélkül csak arra kérnélek, emlékezzetek vissza a szezon elejére meg közepére, amikor kárörvendően kacagtatok meg rágalmaztaátok a HC-t, amikor elment az edző (hálistennek), elment 2-3 játékos, amikor elment a román kupa, hogy KOPP lesz a végén és még folytathatnám... Nálunk is voltak gyengébb periódusok, de akkor ti kacagtatok... és hiszem, hogy belerugdostatok volna "egy földön fekvő emberbe...".
Ez a szezon már elment a SC-nál, de én remélem, hogy a nyári szünetben sikerül egy olyan vezetőség-támogató-csapat együttest összerakni, akikkel ugyanilyen színvonalas mérközéseket játszhat majd a HC mind az idén egy pár alkalommal.
Egy lapos,nagyon egyoldalú meccs volt a tegnapi.Ilyen gyengén játszani a Clubot rég nem láttam.Még a harmadik harmadban, az első sor nélkül játszottunk, sem tudtak semmi extrát mutatni ellenünk.Ha ma a Volán ellen is így állnak fel akkor kétszámjegyű lesz a végeredmény.
A Klub nak jelenleg nehezsegei vannak. VOltg meg ilyen a tortenelemben. Az elmult 80 evben voltak visszaesesek. De egy Bajnok Csapat nem attol nagy, hogy sosem botlik meg, hanem attol, hogy mindig fellal.
Akarmilyen csalodott is nehany szurkolo es karorvendo nehany rivalis, az idei eredmenyek nem olyan veszesek: Mol Liga II helyezes, es Roman Bajnoki donto, ami meg nincs lejatszva.
Az igazi tragedia, nem egy meccs elvesztese, nem 5-6 potyagol. A tragedia az peldaul egy Igazi Ember eletenek megszunese. Es, hogy a VEzeto elhagyott, az a csaladnak faj a legjobban, utana baratoknak es a szurkoloknak.
Az Igazi Bajnok Ujra Fellal. Jovore ujult erovel, emelt fovel es Igazi Szurkolokkal ujra itt leszunk.
süti beállítások módosítása