HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Csíki döntő a román bajnokságban is

2009.02.18. 15:35 F. Kapus

A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két csíki csapat még legalább hétszer, legfeljebb tízszer találkozik. Kétszer a rájátszásban, egyszer a jövő heti háromcsapatos kupán, ahol az Alba Volán is részt vesz, a többi míting pedig a négy győzelemig tartó bajnoki döntőben jöhet.

34 komment

Címkék: románia sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A jovo heti 3 csapatos tornan valo talalkozo beleszamit az RB kozepszakaszba is ,ugyhogy egy egy szamot faragjal le,de a max merkozest ki sem kel ird mert a HC sepregetni fog. HAJRA HC
@szalonnas: nem szamit roman bajnoki merkozesnek az sc-hc meccs.. a szovetsegnel kialkudtak h ne szamitson bele.. a RB meccset pedig egy masik datumra halasztottak
Valami szabaly van erre a tornara hogy hany legios jatszhat,mert ha nincs akkor az nekunk jo.
hajra HC
En ugy tudom,hogy nincs.Forever SC
@szalonnas: Jaj bár csak igazad lenne , és a HC nyerné a RB-ot is.
De szerintem , még azért sem fogják könyen adni a börüket :)
Hajrá HC !!!
@Urison:Igazam lesz meglatod, az SK bungyenge, a tegnap esti meccs is kritikan aluli volt,meghogy orok rangado, felig volt megtelve a csarnok is.
Oszinten,egy aldas nekunk a mol liga,sok szep meccsel.
@szalonnas: Ti bunjok voltatok multheten mikor 6-4re kaptatok ki. Antal Lacika komoly servvel vedett s ugyis nyertunk. a HC az utolso ket percben Pirenek koszonhetoen verte brassot mig az SC 8-0ra. Bunjok vagytok basszus ti aztan egyszer hejjj
@szalonnas: ej ej elszalltal hogy megnyertetek a mol ligat ha ott voltal tegnap a meccsen akkor lathattad hogy serult is volt es nem jatszodtak! nehogy pofara essetek a donton !
@szalonnas: hat ha te a roman sportklub tv komentatorara hallgatsz akkor valami nincs jol... mar mindenki tudja hogy a mostani steauas meccsek nagyjabol csak a statisztika kedveert jatszodnak... de nagyon kerlek fejezzetek be a marakodast, megnyertetek a mol ligat, bravo, oruljetek... ha kikaptok akkor azert, ha nyertek akkor azert kopkodtok... ulljetek mar le egy kicsit... egy birodalom se volt a tortenelemben orok eletu, ti se lesztek bajnokok mig a vilag...
@szalonnas: nekunk legalabb felig megtelik...
Az is szép lehetett mikor a steli meccsen Bukarestbe 9 hc szurkoló volt . A SC mikor régebb ment bucuriaba játszani min. 1 busz szurkoló kísérte és szurkolt meg akkor is ha vesztett !!!
@csaracso: Ezek a lokott HC-ek"tisztelet a kivetel"vagy elfelejtettek,vagy akkor is fotelszurkolok voltak.Hajra SC
@pisti.sportklub: semmi gond, nem kel mindjart felkapni a vizet, csak eltunodtem hogy ha nem lenne a HC mekkora dontot tudnatok a stelivel csinalni,es lehet hogy lenne sok sok ertekes trofeatok.
@csoka 78: nem jol beszelsz komam, nem 9 en voltunk bucuriba,csak ti nem tudtok 9 nel tovabb szamolni.
@szalonnas: Bocs komam.Sajnos mi csocseelek,aminek tartotok ti.Nem tudunk szamolni.Ugyanis nem volt idonk megtanulni.
Na, ennek a posztnak is annyi...
legaláb ti komakul jol meg vagytok,ezt szeretem
Ha szépet nem tudtok irni az ellenfél csapatáról akkor ne irjatok semmit. Mire jó ez a sok süket duma?
@csoka 78: Nehogy elsird magad komam,majd a fiad vesz neked egy olyan palcikas szamolot amin legalabb 100 ig megtanulhatsz,persze ha van ambiciod es nem csereled az 5kutyaba sorre.
Amugy sosem neveztem egy SK st sem csocseleknek
@csaracso: a multban talan igy volt az egy busszal....az utobbi idoben,szezonban viszont hany SC szurkolo ment be Bukarestbe egy nem kimondottan tetmerkozesre?Mivelhogy ez a HC-nek nem volt tet,8 pont elonynel....
Egyébként sajnos tényleg igaz, hogy a Klub leszállóágban van :( Ha még idén nem is, jövőre katasztrófális állapotban leszünk. Kozuchot műtik most, és azután bizony visszavonul, Antal Lacikának sérve van. Kapusunk tehát csak 17-18 évesek vannak. Ordzo lesérült, Hozó, Sándor Szili szintúgy. Wallenberg arrogáns és nagyképű, mindenkivel összeveszett, még Ramstedttel is (nem is játszanak már egy sorban), pénzünk kifogyóban, nincs már Antal Isti... Ez a playoff már nem a mienk. Én már annak örülök, ha ki tudjuk rakni a megfelelő számú játékost egy meccsre... De mindegy, ilyen nehéz helyzetben kell kitartani a Klub mellett, úgyhogy hajrá Sportklub!!!
@Acilles: Ne sirjatok mind a stelisek akik minden evben 66 szor bejelentik hogy felbomlik a csapat( aki szamlalhatatlan aranyat nyert)hogy hatha leoszt az allambacsi meg egy kis penzt.
Szponzorok utan kel nezni,es leturni a gallert,mert egy dolog hogy beleestek a kakiba, de ha azt varjatok hogy az allambacsi kihuzzon akkor most az egyszer benne is maradtok jo sokaig.
@szalonnas: Én egy szót nem szóltam arról, hogy az állambácsitól várnánk segítséget... Ez csak egyszerű panaszkodás volt, senkinek a kárára... Ebben a szezonban már senki nem fog a segítségünkre sietni, igazolni nem lehet, úgyhogy kapusszinten meghaltunk. És nem azt mondtam, hogy megszűnne a Klub (még csak az kéne), csak azt, hogy jövőre nem fogjuk valami acélosan kezdeni az évet. De én hiszek a "feltámadásban", és mégegyszer hajrá Sportklub!
Juteszembe. Én a HC-ról akkor sem fogok mondani semmit, mindenki törődjön a saját háza tájával.
@szalonnas: Gyerekek teny hogy szanalmasak vagytok, most mi a bajotok? elolvastam 5- hozzaszolot es maris elegem van. En a hokirol szeretnek olvasni, informaciokat, es nem a ti......na hadjuk HAJRA SZEREDA
@ZoltaN: vagytok?-konkretan kire gondoltal?
Szerintem azert van a forum hogy megdumaljunk eggyet s mast, na persze jo volna tisztessegesebb hangnemet megutni,de igy is megy mar ez nekunk.
Es ha nem vetted eszre nem azt ossztottuk hogy mit foztek a halatortan.,ugyhogy szand meg magad es husulj le egy sorrel.
Majd a jégen eldől minden....
Hajrá S.C.
@ZoltaN:
Jogos, ugy néz ki ma szalonnás nem kapott vmit, ami neki fontos és most kiborult.
Hála hogy a Hc-s táborban is csak pár olyan ember akad hogy semmi se jó nekik.Ott a Mol Liga, ott a jó keret, ott a több pénz, sztem a roman bajnokság is , de nem elég, itt osztja az észt fölösleges hülyeségekkel, steu elleni meccsel stb.

@csaracso: Alapszakasz meccsen soha egy SC szurkolo nem volt . . . csak azert mert en ott voltam egyedul mindig . . . itt legalabb voltak kilencen :)
@szekely gobe: Gobe, hol voltal te egyedul "mindig", ugyanis en emlekszem par Bukaresti meccsre amelyiken voltam, es nem egyedul... mondjuk volt olyan is amelyiken 4-en voltunk, de te nem voltal a negy kozott.
@naeztaztáneccerértemhejj: En nem kaptam, igazad van, de te azt kapd be amire en gondolok.
mocsok egy SC s vagy, hat ezert es az ilyen dumadert ruhellek ennyire.
süti beállítások módosítása