HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mivel lennénk elégedettek Rigában?

2009.02.02. 22:16 D. Gromov

Ez a hét az olimpiai selejtezőké, agyba-főbe fogjuk foglalkozni magunkat Rigával, lesznek előzetesek, online közvetítések, értékelések, minden, mi szem-szájnak ingere. De mielőtt felpörögnénk, feltesszük gyorsan a címben is olvasható kérdést. Tessenek szavazni.

35 komment

Címkék: szavazások olimpiai selejtezők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztes helytállással és jó játékkal. Ez a minimum.
Ez amúgy rossz kérdés, mert titkon mindenki azt szeretné, ha a lehető legjobb jönne ki... De amúgy minden lehetséges opció jól hangzik.
Nekem van egy olyan véleményem, hogy egyesítsük a felsoroltakat, fűszerezzek meg egy jó adag mákkal és édes szájjal készüljünk 2010-re!
Mindenki úgy jöjjön le a jégről, hogy mindent megtett hazája válogatott csapatának sikeréért, persze ezzel eddig sem volt gond. Ha ez három vereségre elég, akkor is nyugodtan a tükörbe nézhetnek. Drukkolok a Fiúknak, de a realitás szerintem a 4. hely, minden más nálam a bravúr kategória!

Hajrá Magyarok!
Ha lesz egy győzelmünk,
én már nagyon boldog leszek!Ukránok tuti nagyon készülnek a visszavágásra!
Más a realitás,és más az álmodozás.Jó lenne kijutni az olimpiára, de valószinű hogy max egy győzelem lesz.Ami az erőviszonyok ismeretében nagyon szép eredmény lenne,remélem meglesz
Kegggyetlen nehéz lesz, de szerintem az olaszok ellen győzelem, az ukránok ellen pedig egy pont összejön.
Amúgy mindenki lenéz miket, így mindenki ellen van esélyünk.
Hajrá fiúk!
Merjünk már nagyot álmodni!!!!
Hát persze h kijutunk, és bent is maradunk.
Peterdi is megálmodta, én meg azt h a szlovákokat verjük le:)
Mert hokizni jóóóóóóóóóóóóóóóóó:)
@Borsy: A kérdés jó, mert nem azt kérdezték mit szeretnénk szívünk mélyén, hanem mi az elvárás:) Az pedig az, hogy tegyük ki szívünket-lelkünket a pályán, ahogy eddig is :) Hajrá Magyarok
Én egyrészt akkor leszek elégedett a válogatottal, ha szép játékot produkálnak végeredménytől függően és emellett sikerül olyan taktikát kidolgozni, valamit olyan tapasztalatokat gyűjteni, ami hasznunkra lesz az áprilisi világbajnokságon.
Nekem amikor ezek a fiúk válogatott mezben jégre lépnek, mindig borsódzik a hátam. Soha nem láttam őket lélektelenül küzdeni, soha nem éreztem, hogy feladták volna a küzdelmet, ők huszan-harmincan (persze van néhány extra kedvenc) mindenki számára példakép,. Amolyan legkisebb királyfi, aki valóra váltja egy nemzet álmait. Hajrá Srácok, Hajrá Magyar JÉGKORONG VÁLOGATOTT !!!
Ée természetesen bármikor, bárki játszik a csapatban, klubszinektől függetlenül igaz ezekre a remek Srácokra :-)))
@Runny: itt lesz: www.iihf.com/channels0809/olympic-qual-men/group-f.html De szerintem ha bízhatunk a Blog áldozatos munkájában, akkor talán az "Televízió online" menüpontban is találsz majd stream-et és ha szerencséd van, akkor tévén is nézheted. Egyébként a www.hirado.hu/ oldalon az m1 műsora élőben is nézhető, így a pénteki és vasárnapi meccset interneten is lehet majd nézni.

Elnézést mindenkitől, ha OFF volt.
-7 vagy jobb gólkülönbség
hát, azért őszintén szólva álmodjunk picit:

az ukránok ellen azért simán lehet keresnivalónk, és azért speciel ha bent szeretnénk maradni áprilisban akkor az olaszok elleni meccsen is minimum a "nagy csata". a lettek elleni az már picit más tészta, ott már tényleg csak a szívem mondatja velem hogy szép lenne, és remélem a legjobbakat x)
HAJRÁÁÁÁ MAGYAROK!!!!!
Az első vagy a második helyre jó a csapat! HAJRÁ MAGYAROK!!!
A tisztes helytállás a cél, egyben az elvárásom is. Úgy játsszatok, ahogy eddig mindig - méltón ahhoz a csodálatos mezhez, amit viseltek!

HAJRÁ MAGYAROK!!!
A jégkorong egy olyan sport, ahol nem mindig érvényesül a papírforma. A pillanatnyi motiváció eldönti a meccset 70%-ban.

Én azt mondom, hogy ha a Volánosok úgy mennek Rigába, ahogy az utolsó EBEL meccseken mentek + a légiósok nagy önbizalommal érkeznek, akkor akár meglehet az újabb csoda is!
Ezen múlik, lehet elemezgetni, hogy kinek melyik sora milyen, hány pontot termeltek stb.. a motivációt, az elszántságot azonban nem tudjuk, azt majd meglátjuk a jégen!

Én bízom a srácokban, sokaknak ez az utolsó sanszuk egy Olimpiára, nem lepődnék meg, ha megnyerjük a csoportot! De mondom, az számít, hogy megyünk oda!

Hajrá fiúk! Hajrá magyarok!
@Runny: itten lesz, szöveges, real time, ez a fél mondat arra vonatkozott, de igyekszünk keresni streamet is, illetve ajánljuk a sport tv (csütörtökön), valamint az m1 (szombaton és vasárnap) közvetítéseit dettó
@M.Lac: így helyes a mondatom: ...ha szép játékot produkálnak végeredménytől függetlenül...

Csak hát kicsit este volt már, amikor írtam :))
ha a csapat a lelkét kiteszi, akkor annak az ukránok és az olaszok ellen minimum 1 pontra, de inkább többre elégnek kell lenni. Nekem inkább az az aggodalmam, hogy az első nap ne kapjunk nagy zakót a lettektől, mert akkor utánan nagyon nehéz lesz visszarázódni, félő, hogy a fiúk közel sem fognak maximumon pörögni egy rossz első felvonás után. Persze Cortina pszichológusi képességeiben is nagyon bízok!
@munkagep: Miért kapnánk nagy zakót a lettektől?
Mennyivel különbek ők tőlünk? Semmivel. Néhány kivétellel a MI játékosaink is hasonlóan jegyzett bajnokságban játszanak mint ők. Tudom KHL meg hasonlók, de nem ezek a játékosok a meghatározók!!
Veszteni valójuk csak nekik van!!!!!! Fegyelmezett, pontos játékkal mindenki verhető, és már régóta tudjuk ezek a srácok többre hivatottak!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Véleményem szerint a letteknek úgy kell hozni a három győzelmet a tornán, ahogy azt a mieink tették novemberben.

@drukker60: ne felejts el, hogy a világranglista 11.-ik válogatottjáról beszélsz. Az Olimpiára való kijutásnál pedig nagyobb motiváció nem hiszem, hogy van. Ha helyt adnék az állításaidnak, akkor az kb. felérne azzal, hogy a VB előtti utolsó felkészülési meccsen lealázzuk a világbajnok orosz válogatottat. Biztos el fogják bízni magukat, mi meg majd bizonyítani akarunk. Ez baromság. Szép dolog ábrándozni, én is teszem, de realitással. A lécet néha nem ártana csak olyan magasságig emelni, amit még el is lehet érni. Egy-egy bravúr után sokan telhetetlenné válnak, pedig így is erőn felül teljesítenek. Többet rak le a válogatott az asztalra, mint ami reálisan elvárható lenne tőle (szerintem). Ettől függetlenül ne legyen igazam és borítsuk minél többször a papírformát!
Bármelyik hely megfelel ezen a tornán, ha azt becsületes, késhegyig menő harcok után érjük el. De szerintem azért egy győzelmet megcsípünk :-)
Egyszer-egyszer mind3 csapatot le tudjuk győzni (akár a svédeket is, ugye!), de ahhoz azért jó nagy malac kell, hogy 3-ból 3 összejöjjön.
Én azt szeretném nagyon-nagyon, hogy az ukránokat kapjuk el: ne mondhassák, hogy csak véletlen volt a szapporói eredmény. És ahogy ti is mondjátok: hogy mindenki harcoljon!
De jó lesz őket újra látni!!!
@miki78: szerintem is fontos a motivacio ez ketsegtelen de azert te egy kicsit tul elertekelted a motivaciot szerintem.Akar milyen nagy a motivacio ha a lettek egyszeruen le korcsolyaznak vagy csak siman bevagjak az ember elonyos szitukat akkor hiaba lelkesek a fiuk.Szerintem a lettek ellen nem igazan van amit keresni a KHL mas vilag.
@drukker60: hat a letteknel azert a KHL-s jatekosok a meghatarozoak.
En azt sem bannam hogyha a lettektol nagy zakot kapna a csapat csak ne legyen serules es maradjon meg a lendulet mert az ukranokat szerintem meg lehet verni es az olaszokat is.
@qx92:
Valamikor régen azt mondták sokan, hogy az EBEL az más világ, ma meg azt mondjuk megérte elindulni. A Riga is kinőtte a lett bajnokságot, ők is fejlődtek valóban, sőt, mi is adtunk egy nagyon jó védőt nekik!
Ám nekik nincs Ocskay,Palkovics, Ladányi, Vas jankó. Palla Tóni, Kéri Rudi, Pat Cortina stb. Ők a mieink, akik a "belüket huzzák a jégen" (idézet id. Ocskay Gábor), biztosak lehetünk, hogy az utolsó leheletükig fognak harcolni!!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy: Tessék szavazni a nagy Gergőre az EBEL honlapon!!!!!!!!
Bocs Nagy Gergőre természetesen!!
Én azzal lennék elégedett, ha olyan játékot, esetleg eredményt mutatna a csapat, hogy a VB-re egészséges önbizalommal tudjunk érkezni. Egy-két pont bőven elég muníció lenne a szurkolóknak és a csapatnak is.
Bár ott tartanánk, ahol a sógorék: az edzőjük azt nyilatkozta, hogy nagyon tiszteli japánt, de az a csapat nem jelenthet nekik gondot.. Mi hogy megszenvedtünk velük- és még hatalmas mázlink is volt! Sajnos én egyik csapatról sem mondhatom, hogy "nem jelenthet gondot". Még a litvánok is kicsit megállították bennem a vért az előselejtezőn. Úgyhogy éljen a tisztes helytállás, a hajtás és a győzelem! HAJRÁ MAGYAROOOOOK!!!
egy stream-ért hihetetlen hálás lennék én is, sajnos itt nincs sport1.. vagy ha valaki mond egy francia adót ami adja nekem azis jó... :)

aztán másnem marad a fórumfrissítgetés.. :)

Azert egy 2-3. hely beleferhet, remelem. Ha meg elso az se baj, ha meg 4. akkor remelem ebreszto lesz a VB-re.
@jágör68: Hidd el nem fognak az osztrákok se 2 gólnál többet verni a japánoknak...
süti beállítások módosítása