HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Izgalmas Mol Liga-döntőre számítanak

2009.01.31. 10:47 F. Kapus

A Mol Liga kiírásának 187. meccse lesz a szombati HC–SC rangadó. Hogy hány mérkőzéses lesz a szezon, azon múlik, mikor éri el valamelyik csapat a harmadik győzelmet. A résztvevők nem számítanak söprésre, kiegyenlítettek az erőviszonyok.

Mind a négy múlt heti elődöntőt a csíkszeredai csapatok nyerték a budapestiek ellen, így házi döntő lesz. A szombati találkozó előtt mindkét csapatban két-két sérült, beteg játékos pótlása okoz nehézséget. Ezen a téren kicsit biztatóbb a HC helyzete, Harabin és Flinta szereplése kérdéses, míg az SC-nél biztosan nem számíthatnak Slobodára és Zsókra. Igaz, négyük közül kétségtelenül Harabin kiesése okozná a legnagyobb hiányt.

Magyarországon nem követhető tévében az esemény, Romániában igen. Helyszíni beszámolók szerint a 10 órai pénztárnyitást követően tömött sorok kígyóznak a jegyekért. Jó eséllyel telt ház lesz a magyar idő szerint 17.30-kor kezdődő első meccsen.

Kalamár Sándor, a HC Csíkszereda edzője: "Még nem dőlt el, a két játékos közül tudja-e valamelyik vállalni a játékot. Az elődöntők után egész héten csak a Mol Liga döntőjére készültünk. Győzelemre törünk, ez idén minden versengésben ez a cékunk, de a román kupát már elbuktuk. Javítanunk kell. Nagy harcra számítok, egyik csapat sem lenne elégedett a vereséggel. Ha már Csíkban van a döntő, okvetlenül nyerni szeretnénk."

Gál Sándor, az SC Csíkszereda edzője: "Érzékenyen érint minket két játékosunk kiesése, nincs akkora keretünk, hogy ne érezzük meg bárki hiányzását. Hétfő óta a HC ellen készülünk keményen, mindent megtettünk, amit lehetett. Jól mozognak a fiúk, a szombat délelőtti edzés is jól sikerült. Úgy érzem, nem három mérkőzésen dől el a Mol Liga sorsa, két közel egyforma erősségű csapat találkozik. Sok apróság dönthet, a kapusteljesítmény, a pillantnyi forma, a szerencse. Javunkra szól, hogy tapasztaltabb csapat vagyunk, reméljük, ez segít nekünk megnyerni a Mol Ligát."

A szombati és a vasárnapi játéknapok után két hét múlva folytatódik a döntő, merthogy jövő héten nemzetközi szünet lesz a válogatottak miatt.

Ráhangolódásként a négy elődöntő gólösszefoglalóját ajánljuk.

HC Csíkszereda–NZ Stars 5-3

HC Csíkszereda–NZ Stars 5-0

SC Csíkszereda–UTE 4-3 

SC Csíkszereda–UTE 3-2

110 komment

Címkék: videók sc csíkszereda hc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJRA SC!!!! remelem szep meccset lathatunk!!! Szurkolasbol nem lessz hiany :-))
Hajjra SC!! Valaki mondja mar el hogy helyjegyeket arulnake vagy nem,mert en vettem jegyet de megsem kerdeztek hogy hova kerem,csak a kezembe adtak. Remelem nem allitanak fel onnan, ahova en leulok...
akarhogyis faj...HC itt a STAR :D
@BENNI: én is aszt kérdem Hól???
Hajrá S.C.
Kár,hogy nincs benne MAGYARORSZÁGI csapat,az lett volna az igazi! Fehérvári létemre,csak az Sc-nek szorítok! Úgyhogy,hujj-hujj hajrá!!!
Hajra Hc!!!!
Gyozni kell!!
Én teljesen nem vagyok normális, ráadásul van egy hülye kérdésem. Szóval az van, hogy engem tápos létemre bizony érdekel ez a mérkőzés, viszont nem tudom, hogy a román Sportklubot lehet-e a Magyar Köztársaság területén fogni... Én kérek elnézést! :)
@vaze: DigiTV előfizetőként élvezheted a román adót!
Szégyeljék el magukat a sportcsatornák. nem tudom minek vannak, ha ilyen sporteseményt nem közvetítenek. Ki a t.k.met érdekel helyette a Hannover-Schalke Bundesliga és az Athletic Bilbao-Málaga magyarországon. Hajrá jégkorong!
A média egyetlen szektora sem méltatja megemlítésre méltónak hogy ma Mol liga döntő van. De például az Origo sport rovatában vezető hír hogy hétfőn lesz a Super Bowl amerikai foci. De még mondhatnék számtalan más példát is. Na mindegy.
HAJRÁ SPORT CLUB!!!!
Ez a tipikusan "adunk a szarnak egy pofont"!
Miért nem lehetett volna ezt élőben közvetíteni??? Ki kiváncsi ezek után erre??? Jó, megnézem én is, de szánalmas!

Szegyen ! a toobi mondhatni sz^r meccset mutatjak de a lenyeget nem !
de ha minden igaz lehet online nezni a hc oldalan bar nem a legjobb minosegeben www.hchoki.ro itt meglehet nezni a meccset !
Sziasztok. Neten rá lehet találni a Sportklub romániai változatára. Van stream. Egyébként a kommentátor nem akárki lessz, hanem Csíkszereda város polgármestere Ráduly Róbert Kálmán. hajrá Sportclub, Hajrá Szereda!
Hajrá Sport Club.Csináljátok úgy mint tavaly.Be kell húzni mindhárom meccset egyböl.
@Video Tóni: Tóni! Nekem digim (tányér)van, de nincs román Sportklubom. Mi lehet a baj?
@hesko: en is igy gondolom!Szeretnem is!
Hajra HC!!!!!!!!!!!!!!
HAJRA HC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mannisenmaki: A Digin az adók csomagokban vannak valószinű neked ez a csomag nem aktivált.
Talán neten elérhető a román SportKlub Tv...

www.cool-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html

Le kell tölteni a TV-U-t. Nem tudom, nem probáltam mivel én a pályán leszek. Hajrá HC!!!
cool-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html

Itt lehet probalkpozni,de csak exploreren es kell U Tv stb

Haaaaaaaaaaaaajraaaaaa SPORT CLUB
Nagyon sajnalom azokat a hokiszereto emberkeket akik nem tudjak a mol liga legnagyobb es egyben a legizgalmasabb dontoet nezni.Iszonyuan nagy derbi varhato mar napok ota feszult a levego a ket szurkolo tabor kozot,jo dolog mikor 4-5 ezer ember szivbol lelekbol enekli a szekely himnuszt,jo erzes szekelynek lenni. :)

Kivancsi leszek hogy csikszereda elso szamu embere is ott lesz-e a nagy UNU alitolag egy Hc szabadidos ruhaban es napszemuvegben jon megy a cserepad melet es fontos tanacsokat osztogat a jo oreg Timo bacsi tudta nelkul,ekkora bohocot meg nem latot a vilag meg mindig nem ertem hogy miert nem kergeti el a Hc vezetosege.
Na de ez legyen az Hc problemaja csak is egy szamit hogy....Klub a bajnok..Klub a bajnok..ole ole ole!!
Melyiknek kell szurkolni, innen Zuglóból! Nekem speciel mindkettő ellenszenves lett ebben az idényben! Sajnálom! Gombold ki a nadrágpm! :)
No, sok sérülést, verekedést és leghosszabb döntőt kívánok! Persze, majd erről is a magyar bírok tehetnek!
Pire ma megcsinal benneteket ti hires club-os legenyek!! HAJRA HC !!!!!
@defó: Hallgattal volna okosabb maradtal volna. :)

A szekely himnusz enekleserol van video vhl vkinek?:)
ami itt folyik
Állásfoglalás

Hargita Népe
2009.01.30. 10:54

Újságírók munkáját sokféleképpen lehet minősíteni. A testi erő azonban nem tartozik az intelligens válaszlehetőségek közé és kívül esik a társadalmi nyilvánosság határain… és meg is van a véleményünk róla.


Lapkiadónk és szerkesztőségünk munkatársai sajnálattal vették tudomásul és mélységesen elítélik Kurkó János Györgynek kollégánkkal szemben tanúsított erőszakos cselekedetét.

Kopacz Gyula sportújságíró, lapunk munkatársa január 24-én az esti órákban, munkavégzés közben a Vákár Lajos Műjégpálya protokolltermében tartózkodott több személy társaságában. A helyiségbe érkező Kurkó János György néhány szóra a terem előterébe invitálta kollégánkat, akit kérdőre vont, amiért újságírói kérdést tett fel a HC Csíkszereda edzőjének. Itt rövid szóváltást követően torkon ragadta Kopacz Gyulát. A dulakodás zajára a protokollteremből az előtérbe sietett a Sport Club egyik alkalmazottja, mire Kurkó János György sietve elhagyta a helyiséget.

A törvényszéki orvosi látlelet szerint Kopacz Gyula 5-6 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Kurkó János György viselkedése azért is érthetetlen és értelmezhetetlen, mert korábban a HARGITA NÉPE, saját székhelyén tárgyalásokat folytatott Kurkó úrral, aki a közelmúltban több ízben is kifogásolta Kopacz Gyula újságírói tevékenységét.
Szerkesztőségünk is a kialakult félreértések és nézeteltérések enyhítését, illetve feloldását kívánta elérni. A lényeges különbség azonban abban van, hogy mi emberhez méltó konfliktuskezelési módszerekre gondoltunk. Az incidenst követő napokban, január 28-án Kurkó úr ismét ellátogatott szerkesztőségünkbe, ahol Kopacz Gyulát tanúk jelenlétében megfenyegette.

A incidenssel kapcsolatban szerkesztőségünk az alábbiakat közli:
1. Kurkó János György a közelmúltban több ízben is kifogásolta kollégánk szakmai tevékenységét. Úgy értékeljük, hogy szerkesztőségünk kellő nyitottságot tanúsított Kurkó úr tárgyalási kezdeményezésével szemben, ennek ellenére Kurkó János György úgy gondolta, hogy azt a konfliktuskezelési módszert választja, amelyben elõnyt élvez Kopacz Gyulával szemben, nevezetesen a testi erőt.
2. Úgy értékeljük, hogy Kurkó János György önbíráskodó cselekedetével aláásta a szerkesztőségünkkel folytatott tárgyalások menetét és sikerét.
3. Minősíthetetlennek és a jó modor aggasztó hiányának tartjuk azt, hogy Kurkó János György az incidenst követően, január 28-án, szerkesztőségünk falain belül ismételten megfenyegette kollégánkat. Felhívjuk Kurkó úr figyelmét, hogy a tulajdonosi önkény még kizárólag birtokolt javak esetében sem megengedett. Arról nem is beszélve, hogy a birtokolt javak között nem szerepelhet sem újságíró, sem a nyilvánosság, sem pedig egy szerkesztőség. Mindezen túl, az újságírói szabad véleménynyilvánítást az alkotmány szavatolja, még ha az szubjektív is, és azt még akkor sem lehet korlátozni, ha Kurkó úr bántva érzi magát.
4. Az igazság önjelölt bajnokait megtűrhetjük, azonban az igazságosztást mégsem bíznánk rájuk. Éppen ezért, szerkesztőségünk a következő döntéseket hozta:
Egyrészt, a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének (MÚRE) Becsületbíróságához fordul annak kiderítése érdekében, hogy mennyire helytállóak Kurkó János Györgynek a Kopacz Gyula ellen hangoztatott vádjai.
Másrészt, szerkesztőségünk minden segítséget megad Kopacz Gyula kollégánknak ahhoz, hogy a testi épségét veszélyeztető cselekedetekkel szemben eljárjon az igazságszolgáltatási szerveknél.
Tisztelt Kurkó János György!
Annak érdekében, hogy a további parttalan vitáknak elejét vegyük, javasoljuk, hogy jelen közleményre írt válasza szokásától eltérően ne haladja meg a közlemény terjedelmét – úgy, ahogy azt a vonatkozó törvény is szabályozza.

Köszönjük.
A Hargita Népe szerkesztősége
Mégeccer.Hajrá HC!!!
Ennyit a hc elnokerol...
@chubby474: Es mi koze van ennek a mai meccshez? Vagy igy akarsz hangulatot csinalni?
@chubby474: Gyenge, egyoldalú állásfoglalás egy olyan eseménnyel kapcsolatosan ami megtörtént vagy sem, semmi az előzményekről, a megvádolt válaszadási jogát majd hétfőtől arrafele, ugyebár. Időzített bomba a döntő kezdete előtti napra, szokásos szrkavarás, hogyha béke van és csend akkor az valakiket nagyon idegesít! Ha ilyensmi történt 24-én akkor mostanáig miért hallgatkozott mindenki? Te tudtál róla?
Haaaaajrá HC!!!
blogo : elég nagy baj , hogy 1 ebertöl vársz gyözelmet , szerintem Pire meg golt se fog ütni....... hajra SC
@medve89: koszi! De az elodontos meccsrol? :)
Fiuk, aki Erdelyi es szamitogepen keresztul tudja a tevet nezni , azaz Tv kartyaval(TV TUNER segitsegevel) az szoljon mert segithetnenk a tobbieknek hogy lassak netten.

@gabrielli: megtortent eset, szemtanuja voltam, ugyanugy mint az egesz Ujpesti vezetoseg is (pl.).
Hajra HC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@dattila: Pedig,az írás szerint ,senki tartózkodott a teremben rajtuk kivül .Valószinű te Supraman vagy.:))
Hajrá HC!!!
@dattila: ha ott voltál pontosan tudod mikor történt az eset. Minden hasonló esetet elitélek, de mégis lenne egy kérdésem hozzád! Szerinted miért várt zsiguli péntekig a cikkel?
@dattila: érdekelne az ujságírói és a magánvéleményed is...
Hajra Sport Club.Es szegyen,hogy Kurko batyatok lesulyedt Csibi Istvan szintjere.O is igy kezdte.Csak most nagyokat ull.hajra SC.
@csoka 78:igy van........
@Muki76: vicces vagy...:), pedig valoban ott voltam, mert epp merkozes lapot vettem el...

@lautstarke:
1. az eset szombati a HC-NZ Stars merkozes utan tortent.
2. sztem nem K. Gyula irta meg ezen allasfoglalast.
3. ezt a kerdest ne nekem tedd fel, hanem a HN foszerkesztojenek illetve szerkesztosegenek. Biztosan megvan a maguk indokuk. E kerdesben nem en vagyok hivatott valaszolni...
@lautstarke:
ujsagiroi velemenyem - jo magam is megirtam egy velemnyt errol, de a kozzetetelerol vegul lemondtam. Nem szerettem volna a HN-et megelozni, illetve majd ugy dontottem, hogy nem izzitom tovabb a levegot, az amugy sem kedvezo hangulat miatt.

mahanvelemenyem - kozze kellett tenni es erre elsosorban a HN volt hivatott. az idopont kivalasztas nem volt a legszerencsesebb..
Akkor innentől kezdve fókuszáljunk a jégkorongra és a mai Mol Liga-döntőre. Kösz.
@dattila: értem. Ahogy azt is, hogy ti ujságírók megvéditek egymást, ez így van rendben. Tudom, hogy a média az egyik legnagyobb hatalom a világon, a baj csak ott van, ha ezt egyes újságírók rosszul értelmezik, vagy az igazolvány mögé bújva azt hiszik bármit lehet. A kérdést passzolom zsigulinak...
Es remeljuk az ujsagirok amikor irnak leglabb felreteszik azt hogy altlaban mind a sportklubbal tartanak es objektiven irnak a dolgokrol!

Azon kivul meg tartsanak mind Sportklubbal meg barmilyen mas csapttal! Csak hat amikor valkia szakmajat vegzi legyen azert objektiv es ne sunyi fele!


Hajra Hc!!!
Szerintem mind1 hogy ki nyer ! Szereda legyozte mind a ket Fovarost ! Csikszereda a hoki fovarosa !
Alog varom a meccset ! bar sztem mar nem is lehet jegyet venni !
En csak annyit kivanok,hogy sok-sok ezustot a HC-s fiuk nyakaba!Ez nem rossz kivansag,mar a szezon elejen is igy gondoltam!!!
Hajrà Sportklub!!!aki igazi Szeredai az a Klubnak drukkol!A Nagyok emlèkère ezt most megnyerjuk ès a tobbit is!!!!!!!!!!!!!
Na kérlek, nem tudom már pontosan kinek volt a netes ajánlása, de nekem összejött. 36 mbps sebességgel tök éles, gyors , zavartalan kép van, remélem így marad.Kössz!
A Kurkós ügynek meg semmi köze a mai meccshez, nem kell variállni, Sc-ok!! menjetek ki és szúrkoljatok ahogy azt szoktuk, szoktátok és akkor, ugyis ott dől el a jégen a buli. ha mindent beladtok és nem a Hc val foglakoztok, akkor hatásosabb.HAJRÁÁÁÁ SPORT CLUB!!!!!!!!4
"és akkor" után "nagy baj nem lehet"-ez kimaradt
Hajrá-hajrá SC!!! Sima 3:0-a döntőt várok, utána pedig egy fantasztikus székely himnuszt! Teli torokból, 4000 embertől!
Hat igen.A szekely himnusz a mai mecsbol nem maradhat ki.Ezert javaslom,hogy mindket szurkolo tabor a himnusz ereeig felejtse el,hogy melyik oldalon all.Es torkaszakadtabol enekeljen.
Ujsagirok figyelem fel a gojo allo mellenyel!!!!
En egy jo mecset varok, es remelem a Club nyer bizom a fiuk lelkesedesebe, az UTE elleni pl. eleg volna, azt is tudom hogy nem mi vagyunk az esejesebbek. HAJRA SZEREDA; HAJRA SPORT-CLUB!!!!!
A mai meccset élőben meglehet nézni a www.cool-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html címen, csak lekell tölteni a TV U plugint és Internet explorert kell használni.
Én kipróbáltam. müködik, csak elég nagy netsebesség kell, hogy ne akadozzon.
Hajrá Sportclub, Hajrá Szereda!!!
még egy óra és kezdődik a nagy küzdelem!
@techman: Gondoltam, de ne idegeskedj!!!amugy hála a szomszédnak hogy belőtte a wifijét és jól müködik, tudom nézni, Hajrá SC!!!
Na gyerunk mert hiv a HAZA viszlat mecs utan.
@gergeliz: jogos, az elején mobil nettel probálkoztam, meg sem nyakkant, aztán hazajött szomszéd, akitől lopom és 36mbps sebesség van, folyik mint a víz, a Dortmund . Leverkusent az elejétől nézem és még meg sem pihent, még egyszer kössz mindenkinek aki beírta a liknekt, már kezdtem belenyugodni, de így már a sörök hűlnek.
Hajrá Sc!!!
@techman: bocs, fekmennek olvastalak, de rá is ez vonatkozik, csumi!!SC!!
Valaki tudna-e nekem egy linket kuldeni,ahol legalabb az eredmenyt kovethetem,nagyon-nagyon megkoszonnem!
@mbemba: Nagyon-nagyon szepen koszi,itt nezem en is,es ugy tunik most tenyleg eloben mennek a reszeredmenyek,mert az elodontoben kicsit le volt maradva...
vége az első harmadnak. Ezt a harmadot a Hc uralta. Sajnos a SC rengetegett szabálytalankodott, így a büntetőpadon több időt töltöttek. A kiegyenlítő gólt a sikeres svéd idegenlégiós Wallenberg lőtte be.
További sok sikert kivánok a Sportclubos fiúknak. hajrá Sportclub! Nekem Sportclub van a szívem helyén. Hajrá!
@gergeliz: Kosz a tajekoztatast,varom a kovetkezoket a harmad illetve a meccs vegen;)
"...csak lekell tölteni a TV U plugint és Internet explorert kell használni...." Ki használ IE-t? :)))) Az öngyilkos!
@Enzo Molinari: Ebből is látszik, hogy a MOL a "románoknak" találta ki a MOL Ligát! Vajon miért nem látható Magyarországon a döntő? Ugye! :(
Sándor Sz., Póznik, szóval az anno OB 1 -ben szerepeltek viszik itt is a prímet.
Kivétel Mihály.
A két csíki csapatot (sajnos) 4-5 góllal verné még így is a Volán!
Na ne marhaskodj...:))
a volan mas tal teszta most !
@defó: Az elejen meg idegesitett a kommentalasod,de most latom,hogy teljesen kivul allsz a dolgoknak,inkabb nem ecsetelnem...
vége a második harmadnak. Ebben a harmadban a Club jobban játszott, uralta a játékot. Megis szerezte a vezetést, de a Hc-nek is sikerült kiegyenlíteni 2 - 2. Most következik a harmadik harmad. Hajrá Sportclub!
Hajra Szereda! Irigyikedj csak @defó: ;)
@Joegep: dehogy irígykedem! igazából örülök, hogy van 10 versenyképes "magyar" csapat egy szezonban. sajnos, én még emlékeszem a 3 csapatos bajnokságokra, ami szart sem ért. én bizonyos dolgokkal nem értettem egyet, de mindegy!
a lényeg, hogy jövőre is legyen MOL Liga és 11 csapattal, a nemrég leírtam szerint. :)))
a fáradtság jelei mutatkoznak a Sportclub játékosain. Mindent bele fiúk.
nem a rosszindulat szól belőlem! de, milyen fáradság??? ennyit a nívórol!
@defó: Akkor kerlek ne romanozz,mert azt nem vesszuk joneven,de azt nem allom meg,hogy ne mondjam: Sandor Szili itt Szeredaban kezdte a hokit es nem az OBI-ben!;)
@Joegep: igazad van! 38 évesen, 26 év jégkorong-imádat (direkt nem hokit írtam)után tényleg meggondolatlan szavak voltak! :) talán még nyugodt voltam.
@Joegep: na de Szilárd mennyi meccset játszott ott? gyermekkorában.
A romámozás nem ezért volt. De eszi-nem eszi ezek a csapatok az IIHF szabályok szerint románok!
Nyyert a Hc. Szól a Székely himnusz. Egy gyönyörű mérkőzést láthattunk . A küzdelem összeségében 1 - 0 a Hc javára. A három nyert mérkőzésig tartó küzdelem sorozat holnap d.u. folytatódik.
Biztos jó volt! :) Ez beleszámít a román rájátszásban is?
Amúgy, gratula a mai győztesnek! Én is sportoltam! Tudom milyen.
És a vesztesnek is!
@defó: Az IIHF szerint Romániai játékosok, román állampolgárok, de nem románok, van egy kis különbség az állampolgárság és nemzetiség között defó. Úgy a Sportclub ,mint a Hc nem tartalmaz egyetlen románt sem.
sajnos a határok rosz helyen vannak, de ezért nem kell még lerománozni.
Itt székelyek élnek Hargita megyében.
Ugy tunik a Klub kifulladt a vegere,gratula a HC-nek!
Oké! Értem! Írtam, hogy 1983-óta megrözött őrültje vagyok ennek a sportágnak! Nem akartam én itt feszültséget generálni, Hajrá Csíkiak! :)
na, jol ment azona linken a mecs? www.cool-tv.net-en?
nevetségesek! sajnos!
@defó: Te kivel akarsz összeveszni?
@defó: Hallod-e, barátom a ki a keresztanyád nevetséges?
@defó: "Melyiknek kell szurkolni, innen Zuglóból! Nekem speciel mindkettő ellenszenves lett ebben az idényben! Sajnálom! Gombold ki a nadrágpm! :)
No, sok sérülést, verekedést és leghosszabb döntőt kívánok! Persze, majd erről is a magyar bírok tehetnek!"

Add ki magad, te senkiházi, és utánad megyek!
@defó: "A két csíki csapatot (sajnos) 4-5 góllal verné még így is a Volán!"

S akkor mi, te szuperfasz? Mekkora ennek költsége, te együgyű??!!
süti beállítások módosítása