HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–Újpesti TE 4-3

2009.01.24. 21:24 D. Gromov

A hazai jégen küzdő SC csíkszereda csak egyszer vezetett az Újpesti TE ellen a második Mol Liga-elődöntőben, de saját szemszögéből nézvést a legjobbkor. A lila-fehérek először Rafaj Attila, másodszor Németh Péter, harmadszor Nyerges Lajos révén szereztek vezetést, de a székelyek egyenlítettek, így a harmadik harmad 3-3-nál kezdődött. 44:31-nél aztán betalált Patrik Wallenberg is, és ezzel beállította a végeredményt, az állás ugyanis a továbbiakban már nem változott, 4-3. Olvasóinktól várjuk a részleteket.

54 komment

Címkék: elődöntők ute sc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyert a HC,nyert a SC, juheeeeeeeeeejjjjj!:D
Gyanus hogy hazi donto lessz de meg ne szoljuk el magunkat :D (azert a dontot remelem kozvetiti valaki)
Igen,a magyar Sport1,s mi,itthon nezzuk a pokervilagbajnoksagot vagy a Tulcea-Botosani szuperderbit:((
@qx92: en is ezt kerdeztem Kovacs Zolitol, azt mondta h azt termeszetesen kozvetiteni fogjak.

gratula a nyerteseknek.
Szerintem sok infot adó az www.sportoldal.ro/index.php?k=9&t=elo&id= oldalon adott 'közvetítés'...
Ennél többet majd a pályáról hazaérkezőktől olvashatunk...
@Joegep: mit akarsz en ma BANDY VB elodontot neztem delutan, este meg a kezilabdat....
Holnap folyt. köv., az egyik párbaj szerdán dől el.
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: En azokat is szivesen megneztem volna,de itt nem megy Eurosport2igy nem neztem bandy-t,s a roman sport1-en most kezdodott el a Magyar-Horvat kezilabda felvetelrol,de mar mindjart vege,s tudom az eredmenyt...itt szinte semmi jo nem ment,meg a darts VB-t is szivesen neznem...
Szerintem a szezon egyik legiramosabb,ugyanakkor durvasaggokal telitett meccset latta a kozonseg....Es az valami hihetetlen,ahogy harcolt a Sportklub,kivetel nelkul mindenki!!!Ugyanakkor le a kalappal az UTE szurkolok elott,biztattak kedvenceiket rendesen.Holnap mar remelem a dontobe jutast unnepelhetjuk...
huu... most ertem haza... a hangulat az tokeletes(kulon gratulalok ezert a UTE szurkoloknak is) volt... jo iramu, helyenkent latvanyos merkozes... az SC vedelme ma nagyon aludt... tamadassal nem volt problema... a gyoztes talalat az tipikus Wallenberg volt, szelrol elkorcsolyazott a kapu elott, kifektette, majd a rovid folso sarokba vagta:D
Szep volt fiuk!!!
Gratulálok az SC Csíkszeredának!
Hajrá Stars!
@pisti.sportklub: En vegig olvastam a sportoldal.ro-n livetextet,s hidd el,hogy jobban szorakoztam,mint te aki vegig ott lehettel: telthaz,jo hangulat,jo meccs stb-stb:p.... Szoval a qrva eletebe ket milyen meccsrol mardatam le,s holnap meg lemaradok kettorol...ilyen az elet,ha vizsgaidoszak,akkor vizsgak X(
sziszatok, na en is elertem legalabba a SC-Utere, es megerte:D
Voltak kisebb-nagyobb hibak mindket fel reszerol, de vegulis jo iramos merkozes volt. A hangulat az 10es volt, az ute szurkolok is jok voltak.
Remelem holnap is szep merkozesek lesznek, hajjra Szereda,Hajjra SC
Szep volt fiuk csak igy tovabb gyonyoru meccs volt gratula mindenkinek,hajra Sc,hajra Szereda!
@pisti.sportklub: Igazad van, de azért azt a véselmet én nem írnám annyira le... Gondolj bele amikor Bálint Attilát kitették 2+2 percre akkor milyen szenzációsan működött az a bizonyos védelem. De viszont kétségtelen, hogy helyenként tényleg aludtak. Néhányszor az volt az érzésem, hogy amikor leszáll az első sor akkor kapjuk a gólt. És ez mind a három golnál így volt sajnos... De azt láttad, hogy Sprencz milyen jól játszott? Nagyon elkapta a fonalat, kezdi bebizonyítani, hogy tényleg az első sorban a helye. De többet ne elemzgessük a meccs az nagyon jó hangulatú, iramú volt. Gratula ezért mind a két csapatnak!!!
Na sziasztok, jo mecs volt,de mindket csapat ideges volt es ez meglatszott a jatekon is, a golok tobsege kapu elotti kavarodasbol jott ossze kiveve Walenberg golja. Tobb volt a sziv mindket csapatba mind a higgatsag de szivbol 10s re vizsgaztak.Kiderult szurkolni is tudtok gratula.Gratula mindket csapatnak de azert HAJRA SPORT-CLUB!!!!
@Joegep:

A magyar Sport1 az OB1, azaz a magyar bajnokság döntőjét közvetíti, oda a 2 székely csapat meg nem juthat be! A MOL Liga döntőjének közvetítése pedig nem szerepel a Sport1 műsorán. Persze jó lenne ha ez változna, vagy a Sportklub adná..
Mégegyszer leírom! Pártatlan vagyok valahol...bár nem Annyira utáljáj a Stars-t, mind magyarok, mind románok, hogy kezdem őket szeretni. Szóval...és tettel...:))) Még több és komolyabb meccset jövőre. A két országnak össz kell fogni, ha nem akar a futottak még kategóriájában lenni. Nem, nem ukrajnai vagyok. Zuglóból írok, és az EBEL-t csak így lehet csak megközelíteni.
@defó: Hehe.. szintén Zugló! :))

Amúgy a véleményeddel egyetértek.
A lényeg, hogy fejlődjön a magyar hoki, ha ehhez a Star is hozzájárul, akkor hajrá ők.

A végén az SC szurkolói vastapssal búcsúztatták az UTE-t...
A SC szurkolok nagyon fair playek voltak, megtapsoltak a jatekosokat is es az ute szurkolokat is, es meccs kozbe sem volt fikazas a ket szurkolo tabor kozott

Jaja a SC drukkerek nagyon fair pllayek voltak:)))))
Mikor belottek a 4-ik golt akkor a HC-ol kezdtek enekelni:D Valahol ez mar szanalmas.Egyebkent jo merkozes volt
Mi jobbak voltunk az első és a harmadik, az UTE a második harmadban, azér ott a bírói lap, az első harmadban 17-4 volt a kapuralövés, és 1-1...
iblisz , milyen hulyesegeket irkalsz?, mikor jott szoba ezen a meccsen a HC?
szanalmas es frusztralt vagy te
a 4-ik gol utan 'gyertek ide bunos HC-s legenyek....'
@Iblisz: Ki enekelt a Hcrol?? En a B kozep mellett ultem,semmi hc elleni szurkolast nem hallottam

@Iblisz: nahat en is enekeltem ekkor de nem ezt amit te irkalsz
@Iblisz: Az ugy van h gyertek ide HIRES (Hc-s,Dab-s,UTE-s) legenyek.....
Lehet hogy ugy volt hogy Tapos,de HC-rol szo sem volt
Sziasztok! Szép meccs lehetett, biztosan sokan megnézték volna a közvetítést, és még többen a köv. meccseket. De nem gond hiszen izgalamsabb műsorokat láthatunk majd mint pl. darts, a sokat emlegetett pókert stb. Köszönjük Tv csatornák!!! A későbbiekben tudnám ajánlani a fedett pályás távolba nézést is. Hajrá jégkorong!!!
iblisz csinaltass hallokeszuleket
Szomorú, hogy egyik meccset sem láthattuk! Kíváncsi vagyok, mit szóltak volna a csíkiak, ha Pesten van a meccs, és egyik adó sem adja!
Kimentünk volna pestre...
most pedig a jegkorongrol: a ket jatekvezeto nem tudom agyban jelen voltak-e a merkozesen......ennyi.A jatekrol pedig annyit hogy ugyanugy mint a Stars az Ujpest sem jatszott semmi hokit,csupan a veletlen es a szerencse no meg egy adag kuzdeni akaras vitte oda a meccset ahova jutott.A HC meg a Sportklubb is sokkal tobbet jatszot,tamadott,latszott mit is akarnak.Tisztelettel vagyok az ujpesti szurkoloknak akik remekul biztattak a csapatukat noha nem voltak sokan a hangjuk igenis hallatszott.Visszaterva a TV kozvetitesekre ......az egesz SportklubTV egy nagy szar ugy Romaniaban mint Magyarorszagon.
ne a csikiakat hibaztasd defo, hanem azokat a tv-ket, amelyek inkabb masodligas focimeccseket kozvetitenek... apropo ma jatszott a magyar kezilabda valogatott, melyik ado adta eloben?
nalunk az felvetelrol ment
A düntőről mindeképpen lesz közvetítés,bárki is játszik-Hesz Máté mondta!
@beth01: Eggyetértek veled !szégyelje magát az összes sport tv vezetösége !még aszt sem tortották be amit leírtak hogy felvételröl leadják a MOL liga elödöntöt, a tv-programjukba olvastam a tegnap!kiváncsi vagyok ma mit tesznek be 23.00 orátol?
Szép meccs volt az SC-UTE jó volt a hangulat is de szerintem iblisz nem a pályán hallotta amit irt lehet neki valami tv adó közvetítette, mert én is énekeltem de nem hc t hanem" híres pesti legények" De úgy latom hogy ismét ok kezdik a vita !!!Es azért mert egy valaki nem hall jól!!!

HAJRA SPORT CLUB!!
@Iblisz: Legyszives ne provokalj,nics szugseg itt csikban a mubalhera,van az anelkul is... Egyertelmu,hogy itt most te voltal a saros,bocs... De az is eleg szanalmas,hogy ki mesz az "ellenseg" meccseire,hogy osztan tudd mocskolni oket,vagy az is lehet,hogy ott sem voltal...szanalmas...
@Joegep: lehet igazad van es a dallam tevesztett meg engem.Ha igy van MEA CULPA.Kar hogy ntom torolni a beszolasom mert ahogy mondtad tenyleg nincs szukseg mubalhera.Sztem itt legyen is vege.Tevedtem.
@Iblisz: Ez a beszed,minden tiszteletem!
Fenomenalis hangulat volt... remelem ma is kitesznek a szurkolotaborok magukert!fair-play hangulat uralkodott mindvegig.remenykedem h ma gergely nem fogja elrontani a meccset.hajra sportklub csikszereda!
@Pumukli00: az teny hogy emberhatranyba jol jatszodtunk, de azert a kapott golok mind a vedelem elbambulasa miatt szulettek... es Papp Szabi szinte mekkora ongolt lott(meg a birok se tudtak volna kinek irjak a goolt)... nincs nagy baj a vedelmunkkel, de nem nyujtottak a maximumot ezen a meccsen...
egyebkent meg Antal Istike abba kellett hagyja a merkozest serules miatt, a 2. vagy 3. ute golnal meg az egyik jatekosunk a foldon fekudt, utana is alig lehetett felszedni...
" A mérkőzés további negatívuma, hogy Igor Rufust ütővel arcon vágták, amelyet három foga bánt."

:(
@zsolt777: süket vagy barátom, de nagyon
ha nem tudnád, és esetleg más bolygón élnél, az idén 50 meccset láthatsz azonn a sz.. sportklub tv-n.
az elmúlt 20 évben ki és mikor adott ennyi meccset?
az elődöntőre köztudottan kialakult egy vita elsősorban a klubbok között - senki ne akart a kénselmetlen időpontban játszani - utólag meg közösen beintettek a tévének és azt mondták, h nem érdkli őket az a több ezer tvnéző, csak az a 2000 néző fontos, aki kimegy a pályára
ilyen egyszerű
@szekelyek: Arról nem lehetett megállapodni, hogy a SportKlub felvételről közvetítse a meccseket?
En is ezen gondolkodtam, hogy legalabb felvetlerol kozvetitse valamelyik sportcsatorna, mert igy a Mol is vonakodik... Remeljuk, hogy megoldodik a helyzet.A csapatokat is meg lehet erteni, azt kell szorgalmazzak, hogy minel tobben laogassunk ki a jegpalyara!ott leszunk! hajra sportclub!eljen a B-kozep!!
@szekelyek: kedves baratom...en nem suketeztelek tegedet akarki lennel is ,azzal pedig tele van a hocipom hogy a szaros roman sportklubtv a szezon nagy reszeben a Steaua meccseit kozvetitette az ok segguket csokoltak,a magyar sportklubtv n pedig en nem lattam egy meccset sem.Es ugy ahogy mar emlitettem nem is erdekel a TV kozvetites,le a kalappal a ket klubb elott,jelesre vizsgaztak a szurkolok elott.Te pedig baratom elobb gondolkozz es azutan irj!!!!
Hát annyi szent,hogy az elödöntő,nem alapszakasz,ez meg is látszott a meccsen,mert az az UTE-t az alap.ban simán vertük,de a tegnap idegesek voltunk,nem ment ugy,ahogy mi szeretük volna,kivéve a végeredményt.Végre a pályára beköszöntött a jó hangulat,itt volt az ideje,gratula az ute-s szurkoloknak és a csiki közönségnek.Szép volt fiuk..........
@szekelyek: Ki nem sz@rja le a sok gyenge szinvonalu Steaua-Miskolc meccset amit kozvetitettek, ha nem adjak az elodontoket.
süti beállítások módosítása