HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mindjárt itt a vége

2009.01.18. 12:12 kerusz

Szeptember közepe óta örülünk, bosszankodunk, számolgatunk, vagy reménykedünk majdnem minden kedden, pénteken és vasárnap. Ma eljött a Mol liga alapszakaszának utolsó fordulója. Még négy találkozó marad a jövő hétre: az SC elhalasztott három meccse, és az, amelyre hetek óta mindenki vár: a Dab.Docler–NZ-Stars csata.

Ma délelőtt tízkor kezdődött az első mérkőzés. Megint a csíki hokiszurkolók jártak a legjobban: nekik ma is két meccs jut. Elsőként a HC Csíkszereda fogadja az Alba Volán farmcsapatát. A vendégek számára a tisztes helytállás volt a reális cél.

Délután két órakor nagyobb lesz a tét Csíkban. A Sportklub és a Progym összecsapásán a vendégeknek a lehetetlent kell megkísérelniük: egy esetleges rendes játékidőben elért győzelemmel bejuthatnak a román bajnokságban a legjobb négy csapat közé. Persze ehhez a keddi Brassó–Steaua összecsapáson a brassóiaknak is lesz hozzászólnivalójuk. A gyergyóiak helyzetét nehezíti, hogy egyik legjobbjuk, Borsos Attila már nincs velük.

Ezzel egy időben Bukarestben a Ferencváros lép jégre egy tét nélküli összecsapáson. Mind a két csapat remekül helytállt pénteken, a Steaua nehezen adta meg magát a HC-nak, a Fradi Gyergyószentmiklóson győzve biztosította be a hetedik Mol Liga-helyét az ugyanerre a helyezésre hajtó hazaiak ellen. Utóbbi győzelem értékét növeli, hogy a papíron jóval erősebb NZ-Stars kétszer is kikapott a Progym vendégeként. Így remélhetőleg felszabadult, jó jégkorong lesz a bukaresti mérkőzésen.

A napot a két legnagyobb téttel bíró mérkőzés zárja. Az NZ-Stars Miskolcon próbálja megszerezni a rájátszáshoz szükséges pontokat, és bár újpesti vereségükkel az esélyük erre nagyon kicsi lett, de ha nagyarányú győzelmet aratnak, az OB I.-es alapszakasz-elsőség sem elképzelhetetlen. A miskolciak legutóbbi otthoni fellépésükön nagyszerű hangulatú mérkőzésen, közel telt ház előtt győzték le a Fradit, így remélhetőleg sokan kedvet kaptak a múlt vasárnapi meccs után ahhoz, hogy este hatkor ismét kilátogassanak a népkerti csarnokba, és bíztassák csapatot.

Fél hétkor az Újpest a Dab.Doclert fogadja. Mindkét csapat számára van tétje a mérkőzésnek. A dunaújvárosiak a negyedik playoffhelyért küzdenek, győzelmi kényszer alatt kell játszaniuk. Az újpestiek meg nyilván szeretnék a mai nap végén a zsebükben tudni az OB I. középszakasz kilenc bónuszpontját.

Pék György így nyilatkozott a mai rangadó előtt: "Hetler végül is már az előző meccsen is pályára lépett, holott regel még lázas volt. Reményeim szerint a vasárnapi Dab-meccsen is teljes kerettel tudunk kiállni. A jó játék elmaradt az NZ-Stars ellen, de ez érthető, a sérülés- és betegséghullám után kell néhány mérkőzés, amíg ismét igazán formába lendülünk. Ennek lassan eljön az ideje. A Stars elleni olyan győzelem volt, amit igazán szeretek. Az mutatja egy csapat erejét, ha nem jó játékkal, hanem akaraterejének köszönhetően tud felülkerekedni. Amikor a szlovák sorból kiesik egy csatár, csapatunkból két játékos jöhet szóba helyettesítőként. Borbás – pénteken ő ment fel Zlocha és Dubek mellé – és Berta tud villámgyorsan beilleszkedni közéjük."

A vendégek edzője, J.P. MacCallum elmondta, céljuk ma és kedden sem lehet más, mint a 3 pont begyűjtése, hiszen szeretnének a playoffba kerülni. "Schneider Tibor vállsérülése még nem jött rendbe, egy darabig még nem számíthatunk rá. Hinks komoly betegségen esett át, az ő játéka kérdéses, de mindenki szeretne jégre lépni és segíteni a csapatnak. Az Újpest nagyon jó támadójátékot játszik, az első soruk egészen kiváló. Meg kell próbálnunk semlegesíteni őket, ha több gólt akarunk lőni."

118 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaj de jól esett az egyenlítés: Steaua-Fradi 1-1, az első harmadból még bő öt perc van hátra.
jaj de jól esett a vezetés: Steaua-Fradi 1-2, az első harmadból még szűk öt perc van hátra.
Hajrá kohász!!!
HOLLÓ
Újra X :( 2 egál, 1.5perc a harmadból
Sportklub Progym 3-1 elso harmad vege
ez így nem lesz jó - éppen hogy elkezdődött a második harmad és 2-3 a Steauanak - emberhátrányos, kékvonalas gól
@fabot: igy konnyu.... folyamatosan PP van a fradi ellen... amugy szepen ved Szoke szvsz.

4-2
2-5 - grrrrr - innen szép egyenlíteni!
eeeeeedes isteneeeMMM =)
klub 9-2re vezet gyergyo ellen a 2-ik harmadban
3-6, még 4perc a harmadból, jól véd Csergő Zoli
Most akkor hogy van az, hogy Borsos gólt ütött a csíknak, ha már dunaújvárosban van? Vagy szar a jegyzőkönyv?
nem nem a komentar is azt mondta hogy Borsos utotte a golt a klubnak
Sportklub - Progym 10-4 a vegeredmeny.
allitolag gyergyona la 10es mezbe Borsos jatszott.
@Csak a Sportklub : Borsos úgy is csak az OB1-ben játszhat a DAb-ban. Lehet még végigjátszotta a MOL ligát Gyergyóval
@OliBLOOD: lattam a meccset es jatszott lehet visszajott erre a 2 meccsre
@Csak a Sportklub : valoban a 1o mezben Borsost lathatuk nagyon jo hangulat volt a VL-ban koszonet a fiuknak a szep eredmenyert es a tovabiakban is sok sikert es kitartast a rajatszashoz.
Hajra SC!
@kolu: igyvan. yolenne a HC-t is igy verni =))
de ha nem is ennyire de legalabb 2-3 gollal meg meg rakni a dontobe :)
@Csak a Sportklub : Az már múlt. De azért nagyon remélem, hogy sem az SC sem a HC nem bukik el az elődöntőben és egymás ellen döntjük el kié lesz a MOL Liga, ahogy a román bajnoki cím is! Hajrá HC!
nem azt mondta h megverunk 2-3 gollal lukestarke, hanem h jo volna de ha ugy jatszunk mint ma nem kizart semmi sem
egyelore a HCnak alom mert meg nincs egy kupaja sem
@lautstarke: emlekezz vissza a tavaly hogy vertek a HC-sok a melluket mikor sokan azt hittek hogy dontobe se lesz a SC mikor zsinorba yo par meccset kellett nyerniuk a play off-ig es megcsinaltak es megis nyertek az iden is igy lesz ha vmi/vki(k) nem szolnak bele.
@Csak a Sportklub : maradj az emlékekkel és akkor rendben van. :)
@Csak a Sportklub : "az iden is igy lesz ha vmi/vki(k) nem szolnak bele." igen csak maga biztos vagy
@Muki76: @lautstarke: Adja az isten hogy ne maradjak az emlekkel !
Antal Isti emlekere is de meg fogjuk nyerni ! ! !
Hajraaaaaaaaaaaaaaaaa` Sportklub ! !
Szerintem is fanatikusak.Hajra Sportklub mindhalalig!Soha hascse!
Román hírek szerint balhé volt Bukarestben a Fradi-meccs előtt, a csendőrök "kikísérték" a hazai szurkolókat, miután ezek petárdát dobtak a jégre. A bunyó később a csarnok előtt is folytatódott, a csendőrök és a steauások között.
hat mar az elso harmadban felmeztelenre voltal vetkozve.... gondolom megonint kettucat bozgorozo focidrukker....
Ugy erzem az arany az esut Szeredaban lel gazdat !
Szapi is gólt lőtt.
Nem ez az elso ilyen meccs ahol az ellenfel azt nyilatkozza...


Rajz Attila: – Jól játszott a HC, láttuk rajtuk, hogy szerettek volna visszavágni a Székesfehérváron elszenvedett vereségükért. Nagyon sportszerűtlenek voltak ugyanakkor, sok sérülést okoztak nekünk. Nem ezt vártam tőlük.
@chubby474: ... akkor meg "vagjal be" azokbol a nyilatkozatokbol, mert en nem emlekszem ilyenre... Az, hogy sprtszerutlenek voltak egy kicsit tulzas (mondjuk ez nem lep meg Rajz Attilatol...), a volanos gyerekek kezdtek egyre "szemtelenebbul" jatszani es ez egyre tobb kemenyebb, de szabalyos utkezeshez vezetett es mivel nem egy sulycsoport lehet, hogy voltak serulesek de azokat nem szandekosan okoztak a HC jatekosai.
Amugy latom te mar megint massal foglalkozol mint amivel kellene...
Ute-Dab
Második harmad végén 1:0

Szoros, szoros
@fekmen: Mi a baj Rajz Atival?
Hc Csikszereda az Sc Miercurea-Ciuc ellen. . .ez tenyleg nagy donto lenne. . .de azert egy Hc-Ute-t jobban szeretnek mert ket magyar nevu csapat az mar jobban hangzik. . .Hajra Hc Csikszereda soha Sc Miercurea-Ciuc
gobe mar megint uzi az agyat
Ne kezd gobekam,nem szep,nem kell lealacsonyodni egyesek szintjere...
@szekely gobe: Tenyleg az elnevezessel kapcsolatban... A HC hivatalos neve akkor HC Csikszereda Miercurea-Ciuc?
@Joegep: igazad van de lathatod hogy ok kezdtek el. . .bocs
@chubby474: Egy röhejes nyilatkozat.
1.Visszavágtunk.
2.A jégkorong ,egy ilyen kemény sport.Ha az ellenfél fizikailag nincs felkészülve, akkor sérüléseket szenvedhet.
@Joegep: Nekem semmi bajom Rajz Attilaval, csak ha ezt tenyleg o nyilatkozta es nem chubby474 talalta ki, akkor pont o az aki kellene hallgasson a sportszerutlen jatekrol, ugyanis az elozo HC-VolanII meccsen pont o utotte le hatulrol, bottal Mihaly Arpit, ugy hogy nem is tartott hozza. Es persze utanna meg elbujt mint egy nyuszi, most meg sportszerutlensegrol kiabal...
A hivatalos neve HC Csikszereda !!
Igen, es mi sem azt vartuk el Rajz Attilatol, hogy csapkodja az ajtot mint egy utolso paraszt, igy mutatva peldat a sportszerusegrol a fiatal szekesfehervari jatekostarsainak.......
@szekely gobe: te is az a fajta vagy aki 2-3 eve olni tudott volna a Sportklubbert es most nagy HC-s ? ! te sztem ilyen tekozlo vagy ha erted mire celzok !
Rajz-nak is mar csak ez maradt a szereples! Mindanyian tugyuk hogy o csak egy gyenge lancszem!!
@Boby80: Nem eszik olyan forrón a kását, készítheted a nyakadat :) .
@forestjr: erre most a Ganxtat illik hivni nem? :)
o "hivatasos" tillozo :)
@Csak a Sportklub : Az a fajta vagyok aki minden csiki csapatnak szurkolt barmirol legyen is szo. . . de azota hogy lekopkodtetek a Hc jatekosait es a vezetosegetek megprobalt mindent hogy tonkretegye ezt a fiatal csapatot mar veletek nem akarok azonosulni. . . amugy Hozo meg Szocske jo barataim tehat a jatekosokkal nincs semmi bajom
Koszi a linket chubby es bocs... nem te talaltad ki...
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: :))
Amúgy megbocsátó ember vagyok, nem kell a nyaka ;) .
en a klubbot reg nem lattam igy jatszani mint ma az 1-2.harmadban . szinte olyan perc nem volt mikor ne lettunk volna emberhatranyban s meg 3 az 5 ellen is tamadtunk s felaltunk a harmadban.. rossz passz elenyeszo volt, ugy kaptak egymast mint az ikrek ahogy erzik... hihetetlen.. ha igy jatszanank mindig az ellenfel mindig felhetne...
@szekely gobe: Koszi,ezen azert vitaznek egy kicsit,de inkabb nem akadekoskodom,majd maskor,most nem ez a tema...:)
@szekely gobe: A vezetosegunk hozta letre a hascset a tobbit tudjuk...A kopkodes temat meg nem untatok meg?Ha valami nem bizonyithato megis mitol vagy olyan biztos benne.Remeljuk a kopkodo,ha van ilyen elokerul de addig...egy kicsit fogd vissza magad!
@Kekfeher: Amelynek Kurkó is tagja volt.
Nem hiszem el kezdodik megint...
Most megint vegigolvassuk a kopkodest,szekelybilbaot, 2007-es magyarkupat stb. Fiuk,legalabb most hagyjatok abba egy kicsit,Antal Isti s Szentes Gabor tiszteletere...
@Kekfeher: meg nem vetted eszre, hogy amelyik poszton megjelensz, onnan menekul mindenki? Lepjel le inkabb a Kutyaba...
@Muki76: Igy van,remelem egyetertesz hogy a fiatal csapatotokat azert a vezetosegunk nem akarta tonkre tenni es itt be is fejezem ezt a temat.
Muki, Kékfehér! Ugye emlékeztek még, hogy a hét közben volt majdnem egy nap "megvonás"...
szekely gobe iazad van nevekkel ! deEgy hc-sc donto kellene Hc gyozelemmel
@Joegep: nyugodj le. . . nem kezdodik semmi csak kozelednek az elodontok es fokozodik az izgalom. . . de ne panikolj. . . ha nem erdekel ne olvasd es ennyi
@szekely gobe: Epp arrol van szo,hogy erdekel... s egyaltalan nem panikolok,csak egyszeruen nem tudom,fefogni,hogy egyesek egyszeruen,hogy nem tudjak visszafogni magukat,s kulonben is ez a sardobalas mar ezerszer lefolyt ezen a blogon,szerintem az ilyen orokos visszaesoket kene buntetni...mar sokaknak a toke tele van ezzel...
@szekely gobe: nem gobe nem ez van
itt ez mar senkit az egvilagon nem erdekel hogy milyen franko gyerekek vagytok es a legtutibbak vagytok s nagyon jol tudjatok mocskolni egymast de ezzel mar mindenkinek tele van a toke......
szoval ha annyira elvezitek ezt az egeszet osszatok meg egymas kozott provatban vagy ahol akarjatok de inenn ezekkel a dumakkal huzzatok a busba haver meg mindig nem eset le neketek idiotak veszekedjetek a Hc vagy sc forumon ezt helyet hagyjatok ki ebbol mar elege van ebbol mindenkinek
szoval huzzatok a nyulcipot fiuk
@Kekfeher: Isten biza hogy nem akarok piszka lenni de az Elnokotok tiszteletere ugy igazabol tehetettek volna egy magyar feliratu kek-feher zaszlot...Sport-Club Miercurea-Ciuc!
@Kekfeher: @Muki76: @csik city: femti mese ratok is vonatkozik
@qx92: Ja-ja,szerintem ennek a blognak mar van olyan olvasottsaga illetve nepszerusege,hogy ha az olvasoit nem is de a kommentezoit megvalogassa s ezt melegen ajanlom a blog szerkesztoinek!!!
@qx92: ne legy ilyen gorcsos haver igyal meg egy kis kupica oroszhegyi szilvapalinkat es erezd ki a gozt...
@qx92: Helyesen-"Fenti mese rátok is vonatkozik"
És hagyd ,meg nekem azt az örömöt,hogy amikor a csapatomat mocskolják,akkor megvédhessem őket.
Nem én írtam,hogy "franko gyerekek vagytok " vagy "huzzatok a busba haver"stb.
Előléptettek moderátorrá?
Gyerekek! Szeretném holnap elolvasni Énekes nyilatkozatát...
Lécci menjetek át ide, ezt erre hoztam létre:
hokigoz.blog.hu/2009/01/18/mindjart_itt_a_vege

ALLJATOK MAR LE!
Mennyi eszetek van?

HAROM napig birtatok ki????? menjetek le az utcara es jatszatok le ott, ne uzengessetek egymasnak mint az ovodasok!
@Muki76: Ne legy kicsinyes,gepelesi,s nem helyesirasi hiba volt...
@csik city: @blogo: nem vagyok gorcsos es nem is all szandekomban senkinel bevagodni
de az mar kegyetlenul duhit hogy a kedvenc oldalamon amit napjaban megnezek 5-10x egyebb nincs csak egy nehany "fiataluriember" akik egymas klubjait mocskoljak ezt oldjatok emg egymas kozott menjetek vadaszatok le egymast verjetek agyonegymast nem erdekel ennyi az eszetek pont de ne gyertek ide egymast mocskolni megkerlek szepen mind ahanyan vagytok koszi
@blogo: Szivesen atadnad valakinek a melot mi?:))
Ute olé!
Első hely a miénk! DAB-ot picit sajnálom, de ez van
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: csak a baj ott kezdodik hogy mikor megjelenunk az Ot kutyaban(SC drukkerek otthona) hogy tisztazzunk nemi kis felreerteseket akkor mindenki veszi a nyulcipot mert surgos dolga akadt...pedig hidd el hogy mar en is nagyon unom...
@qx92: olcso trukk haver es ezt mar senki nem kajalja be. . . hogy Ti milyen normalisak vagytok. . . csak nem akarod hogy a marhasagaidat olvasgassam egesz nap
Három embert kivágtam, nem néztem, ki kinek szurkol. Reklamálni természetesen lehet örökös kitiltás jár érte, azonnal. ELÉG VOLT --- már bocsánat a kepszlokkért. Ha egymást akarjátok anyázni, csináljatok egy blogot, bár ahogy látom, meg is csinálták nektek. És nem érdekel, hogy a székelyek heves népek. Szeretünk benneteket, de ne szarjátok le a munkánkat. Köszönjük.
@szekely gobe: fogd be. ja, a kitiltottak egyelőre egy hetet kaptak.
Jol latom, hogy a 4-edik hely sorsa csak akkor dol el Ujvarosban ha a Stars nyer rendes jatekidoben? Ha a DAB nyer akkor meg meg kell varni a Stars-SC meccset.
@D. Gromov: Vegre,kosz,ez majd nagyon remelem lecsillapitja a kedelyeket...nem szeretnem,ha a szuneteles tema megint elojonne... Lehet micskolodni mashol,ahol elturik,millio forum letezik...
@fekmen: Szerintem megveri az Sc-t, tet nelkul jatszik,ha jol tudom,vagy tevedek?
@fekmen: ha én számoltam jól, akkor nem jól látod, de a csuda tudja:

jegkorong.blog.hu/2009/01/18/elonyben_az_nz_stars
@D. Gromov: Neked megertettem. . . de ilyen olyan puszizo emberkek ne utasitgassanak rendre foleg hogy nem is vagyok hibas
@Joegep: @D. Gromov: koszi, kozben lattam meg az uj posztot "Elonyben az NZ Stars" igy mar minden tiszta. Joegep, lehet, hogy igazad lesz, a SC mar az elodontore fog koncentralni, nem fogjak kicsavarni magukat, sot meg pihentetni is fognak embereket, de mindez csak szerintem...

Boby80 nevű Kedves Kommentezőt várjuk egy mea culpára!

"Boby80 2009.01.18. 13:07:10
A nyakam merem tenni,hogy az Ute leadja a pontokat a Dab-nak ! De ez nagy szégyen lenne az Utéra nézve !!! "
Fejér Lila, pont ugyanezt akartam írni én is :D
@gabute: úgysem fog jönni, mert ahhoz nincs elég vér a pucájában
elnezest kerek mindenkitol a tegnapi kommentert.
elszakadt a cerna egy kicsit
szoval boccs
süti beállítások módosítása