HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Előnyben az NZ-Stars

2009.01.18. 22:04 D. Gromov

Mindenki hozta a papírformát az utolsó teljes Mol Liga-játéknapon, ami azt jelenti, hogy a fontos kérdések legfontosabbika – miszerint melyik csapat lesz a playoff negyedik szereplője – továbbra sem dőlt el, sőt az sem biztos, hogy a keddi Dab.Docler–NZ-Stars mérkőzésen eldől. Tovább után alaposan belebonyolódunk a nüanszokba.

Először is: a HC a csíkszeredai matiné során 8-2-re legyőzte az Alba Volán farmot. Kora délután hasonló magabiztossággal lépett túl a Progymen az SC, ennek a vége 10-4 lett, úgy, hogy az utolsó harmadot 2-1-re a gyergyószentmiklósiak nyerték. Jó ideig úgy nézett ki, a Ferencváros megszorongatja a Steauát Bukarestben, a zöld-fehérek vezettek is 2-1-re a tévés meccsen, de aztán beindult a hazai henger, 9-3.

A legnagyobb izgalmak estére maradtak. Az NZ-Stars győzelmi kényszer mellett indult csatába Miskolcon, de a káposztásmegyerieket ez nem feszélyezte. A pénteken letarolt, de teljesítménye alapján hál' istennek teljesen egészséges Szappanos Dávid vezérletével esélyt sem hagytak a vendéglátóknak. Az első harmad után 4-0, a másodikat követően 6-0 volt az állás, a vége 7-1 lett, Szappanos mesterhármast jegyzett.

Ezek után az volt a kérdés, képes-e bravúrra a Dunaújváros Újpesten. Nem volt képes. Annak ellenére sem, hogy hét másodperccel a második harmad vége előtt még 1-1-es ikszre álltak a felek. Ekkor Vladimir Dubek másodszor is vezetést szerzett az UTE-nek, és a lilák már nem is adták ki a kezükből a fórt. Sőt növelték, újra növelték, és még egyszer növelték. Dubek duplázott, Jan Zlocha dettó, és betalált Berta Ákos is, 5-1.

Mi következik mindebből, túl azon, hogy az Újpestet a rájátszásban is illik majd komolyan venni? Egyrészt az, hogy az alapszakasztábla első három helyén már nem változhat az állás. A HC és az Újpest mind a 36 mérkőzését lejátszotta, előbbi 88, utóbbi 79 ponttal zárt. 79 pontja van az SC-nek is, amely csak 33 mérkőzést vívott meg eddig az ismert okokból. A kép azért tiszta máris, mert ha minden hátralévő találkozójukat elveszítik a székelyek, akkor sem előzik meg őket a IV. kerületiek, mert az egymás elleni eredmények mindent eldöntöttek Wallenbergék javára. Vagyis: 1. HC, 2. SC, 3. UTE. Azaz: az SC és az UTE egymással játszik a ligaelődöntőben, és az első két meccsre mindenképp Csíkszeredában kerül sor. Ha a hazaiak mindkettőt megnyerik, a Megyeri úton ebben a szezonban már nem látunk Mol Liga-csatát, igaz, ott sem lehetetlen nyerni.

Mindazonáltal ne szaladjunk ennyire előre, mert van még nyitott kérdés. Miszerint: az NZ-Stars vagy a Dab.Docler lesz-e a HC ellenfele ugyancsak Csíkszeredában? A mai eredmények után a 4. NZ-Starsnak 63, az 5. Dab.Doclernek 62 pontja van. A riválisok kedden összecsapnak Dunaújvárosban. Ha az NZ-Stars rendes játékidőben nyer, hosszabbításban nyer vagy hosszabbításban veszít, eldől minden, a kápmegyeriek javára, mert a pontegyenlőség is neki kedvez. Ha a Dunaújváros győz, még bizakodhat, de révbe nem ér. Az esetleges kétpontos előnyt ugyanis a Stars ledolgozhatja: jövő csütörtökön, amikor az első Mol Liga-alapszakasz legutolsó mérkőzésén az SC-t fogadja.

A drámai feszültség egyre fokozódik.

106 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senki ne vegye rossz neven, de HC-skent en is a Starst szeretnem az elodontoben. De ketlem, hogy tudnak gyozni Ujvarosban...
az Nz-Miskolc eredményhez nem jó eseménynapló van belinkelve....
Es a SC-al sem biztos a gyozelmuk...
szrwm igen... minek eroltetni az alapembereket. a fiataloke lesz velemenyem szerint a fobb szerep
Kicsit béna az a 2 nyertes meccs szisztéma... Legalább lenne 3-ig és a másik csapat is játszhatna otthon.

De mindegy, így is SC verés lesz >:D
@chubby474: logikusnak hangzik, de majd kedd este a DAB-Stars utan tobbet fogunk tudni. Jo volna mar tudni, hogy a HC "kibol" kell keszuljon.
@freddyD: szerintem is, izgalmasabb lett volna az 5-bol 3 nyert meccs. Utazgattak igy is eleget a csapatok, meg 1-2 ut belefert volna. De hat valamiert igy dontottek es a csapatok ezt elfogadtak, ugyhogy... (lehet idoben nem fertek volna bele, meg donto, be kell fejezni az OB1-eket, itt az olimpiai selejtezo, vb, stb...)
azért hangulatosabb lenne egy esetleges 3. meccsen a DAB-HC, mint az NZ-HC
Mindenesetre szombat ill. vasárnap "hajnalban" itt Mo.-on is láthatjuk a meccseket kár hogy a szövetség még nem tudja?!
Szombat 10.00
Vasárnap 11.00 Sportklubtv élő.
mikor lesznek az elodontok
epp azert mert szombat s vasarnap meccs lesz, nem hiszem, h a Klub nyer a Stars ellen
Ennek az Árkovics nevű bírónak néha nem értem az ítéleteit. Valaki korcsolyázik a jégen, elcsúszik, és a hozzá legközelebb lévő ellenfél mehet le 2 percre. Vagy meglökik óvatosan szemből az egyiket, annak nincs kedve állva maradni, vagy megbotlik a saját korcsolyájában, püff ott a büntetés a "tettes"-nek máris. Óvoda?

Nem igazán láttam egy szitut viszont, csak azt, hogy fel kellett kicsit szedni a jégről egy DAB-os játékost, mert egy újpesti feltörölte a palánkra. Ez mi volt? Törlesztés vagy csak szerencsétlen "ütközés", ami messziről szarul nézett ki? (mellesleg 2 percet ért)

A Stars-nak nagyon kemény dolga lesz Újvárosban, ahogy itt az elején mentek a fiúk, otthon vért fognak inni, az tuti.
facsipesz! Én láttam. Szerintem hót szabályos, vállal ütközés volt. A Hegyi, aki szarul nézett ki, 20 másodperc múlva már újra jégen volt a következő cserében. Szerintem nem figyelt oda, ezért nem tudta kivédeni az ütközést, továbbá szimulált egy jót.

És 2 + 10 perc volt!
@Rock me Amadeus: Igazad van, Szapi nem dőlt ki hónapokra így a kiállítása sem volt jogos. Szimpatikus fiú, jó lenne a válogatottba látni.
@MacskaJaj: 8 öltés az semmi? :) de legalább végre felavatták, egyre közelebb kerülhet a válogatotthoz :)
@mr sas: Olvasd el még egyszer! Köszi.
Nem 8, hanem 6 felül, 4 alul...
Most nem arról van szó, hogy hány öltés, inkább arról, hogy FÖLÖSLEGESesn leütni valakit hátulról az emberileg hogy is mondjam... kifogásolható!! Azt meg talán ti sem gondoltátok komolyan, hogy egy gyerekkorától korongozó embernek ez az első (és utolsó) sérülése... (lásd: avatás)
mr sas, nagytomsky és a többi Stars drukker, az emberi nagyság mércéje nyilván Mogyi meg Svasznek, akik párost alkotva másztak rá Sikorcinra Kápmegyeren. Ezek aztán igazán szimpatikus gyerekek, de jó lenne minél többször a válogatottban látni őket. Főleg egy ilyen meggyőző szezon után, mint a mostani...
rajottem "utalom" ezt a mol ligat... 10 csapatbol kb 8 szinpatikus, mindnek drukkolok hogy jo vagy jobb eredmenyt erjen el :)

ezek az elodontok szamomra csak a szep jegkorongrol fognak szolni :)
na ebbe pont nem szeretnék belemenni, kinek a papp kinek a né... Szapit szívesen látnám egyébként a válogatottban, ahogyan Sikorcint is... :)
Csütörtök tervezzük megnézni a Mol Liga zárómeccsét, és hivatalosan felavatjuk a válogatott szurkolói mezét. :))
Gratulálok csapatomnak a tegnapi sikerhez a DAB ellen! Meggyőző és szép teljesítmény volt. És ettől kezdve már inkább a Dunaújvárosiak legyenek a 4-ben, mint a Stars, aki talán egyetlen komoly idegenbeli meccsén sem nyert. Azért válogatott játékosokkal ennél többre kellett volna jutni... már meg ne sértsek egyetlen Stars szurkolót sem az ÖNÉRZETÉBEN :))

Hajrá Lilák!
Ezúton is szeretnék gratulálni az Újpestnek az OB1 alapszakasz-győzelméhez és ahhoz, hogy a MOL Liga alapszakaszát a legjobb magyarországi csapatként zárták. Olyan jól esik ezt leírni :) HAJRÁ LILÁK!
És
talán érdekes felidézni, ki mit tippelt novemberben: jegkorong.blog.hu/2008/11/13/es_meg_mit_tudunk_eddig_a_mol_ligarol#more766213
jegkorong.blog.hu/2008/11/06/felidohoz_erkezett_a_mol_liga
en jobban orulnek a dabnak az elodontoben sokkal jobb hangulatu meccsek lenennek a mint a starssal mar csak a tavalyi magyarkupa donto miatt is jobb lenne a hangulat es remelem ezekre a meccsekre haza tudok menni
@qx92: Mi is jobban örülnénk itt Újpesten, jó lenne megint velük együtt elutazni Csíkba :) .
Nem akarok egy Stars szurkolót se megsérteni de az hogy a szapporói hőseik ott vannak még mindig a válogatottban ez elég vicces, főleg úgy hogy a támadótriójuknak 28 gólt sikerült összehozni egy teljes alapszakasz alatt. Sztem Cortinának elég lenne egy meccsüket megnézni hogy rájöjjön nem ilyen emberek kellenek a válogatottba. (Igaz Holéczynek és Kangyalnak azért sztem ott a helye) Ha ennyit tudnak lőni mondjuk a Miskolcnak vagy a Fradinak akkor mennyit fognak pl. a szlovákoknak, finneknek, oroszoknak????:O
Lehetne egy kis frissítés, mondjuk egy Berta-Borbás vagy Jánosi-Hoffmann duót szívesebben elnéznék. A másik az A DAB-ból Kiss Ákos, nála alattomosabb játékost nem is láttam még. De hát Cortina tudja, én szurkolok a srácoknak az olimpiai selejtezőn is, remélem jó eredményt érünk el, de azért a szövetségi kapitány legalább az icehockey oldalát böngészhetné néha....:D
Hajrá lilák, a Sportklub sem legyőzhetetlen!!!!
Nem tudjátok adja-e valamelyik tv a keddi DAB - Stars meccset?
Helló Újvárosiak!
Tudnátok infót adni a holnapi DAB-Stars meccs jegyárairól (álló)? a honlapon nem találom sehol h mennyi Magyar pénzbe kerül ez a MOL liga mérközés.
Köszi a segítségeteket!
Igen radikálisok lettek az UTE fanok!
Pedig senki nem gondolkodott azon 2007-ben, hogy a Ladányi-Horváth-Peterdi triót ki kéne penderíteni a válogatottból a csúfos újpesti 4. helyezés után... igaz onnan volt még lejjebb is...
Talán össze kellene vetni, hogy Godó sora akkor hány pontot termelt, és most mennyit Mogyiék.
@Fugeute: Ne erőlködj, szerinte ugyanaz a két eset.
@Fugeute: Szevasz Fuge . . . minden rendben? Mikor josztok errefele? Pentek vagy szombat? es hanyan? segitsek szallast foglalni? ha barmiben segithetek ird meg . . .
Szevasz Góbé, szombaton reggel érkezünk, van szállásunk, kösz, majd a csarnokban összefutunk, de azt se bánnám, ha megmutatnál egy-két autentikus szeredai korcsmát.:)

Szombaton tényleg 21.15-kor kezdődik a második meccs?
@Fugeute: Korcsma helyett a Fenyo nem lesz jo? de elviszlek barhova ahova akarjatok . . . a kezdesi idopontok ugy tudom hogy meg nem veglegesek ma valami olyasmit hallottam hogy szombaton mi jatszunk vasarnap meg az Sc elobb . . . de joszokasunkhoz hiven meg nem tudtunk megegyezni
@Thomas_AV: Dunaújvárosi jegyárak: ülő-1200, álló-800, diák-500. Gyertek minél többen! ;)
@szekely gobe: Köszi Góbé, a Márton Simon féle sportszállóban leszünk úgy néz ki, mint tavaly. De mindenképpen találkozni szeretnének Veled, ahogy Füge írta, elvezethetnél minket pár jó helyre! ;)
@Demko: köszi az infót! Hajrá Magyar Jégkorong!
@Fugeute: Most beszeltem valakivel es ti szombaton itteni ido szerint 17.30-tol jatszodtok es mi delelott 11-tol kellene de meg nem fogadtuk el mert elore ugy volt hogy egyik nap mi jatszunk reggel masik nap az Sc de ma megbolondultak megint es azt mondtak hogy mi kell mind a ket nap reggel . . . a tv miatt van a ket korai idopont de szerintem akkor mi megyunk Gyergyoba
Micsoda?? A Hc Gyergyoba akar jatszani ha nem egyeznek bele az idopontba??
Az biztos hogy Gyergyoba jatszunk ha nem lesz megegyezes . . . elegunk van mar a sok szivatasbol . . . egy alapszakasz gyoztes legalabb az egyik nap valaszthat
De most akkor a ket klubb nem tud megeggyezni, vagy a tv-sekkel van a baj?
A Hc es az Sc nem tud megegyezni mert az Sc azt akarja hogy a Hc mindket nap reggel jatszon es ez nekunk nem jo
Jegybevétel sem elhanyagolható,ha mi Gyergyóban játszunk,akkor egy mérkőzés lesz amire többen kilátogatnak.
Ahogy nézem a programot, vasárnap nem is ad a TV élőmeccset, csak este 8-kor van, felvételről!
@Muki76: Igen Muki de ha ez igy marad es mi jatszuk a dontot is akkor az is Gyergyoban lesz
@szekely gobe: kb tízen megyünk. ennyien tervezzük legalábbis. a szövetség honlapján egyébként szombatra 16.30 és 21.15-ös kezdési időpontok szerepelnek (első a HC meccse), vasárnap meg 16.30 és 20.00 (utóbbi a tietek).
@szekely gobe: Írtam egy privát üzenetet,egy kérdés,hogy mit tudsz arról?
@szekely gobe: Nem. előre úgy volt, hogy mindkét meccs délután van:

181 2009.01.24 szombat 16:30 HC Csíkszereda - Alapszakasz 4 Csíkszereda
182 2009.01.24 szombat 21:15 SC Csíkszereda - Újpesti TE Csíkszereda
184 2009.01.25 vasárnap 16:30 SC Csíkszereda - Újpesti TE Csíkszereda
183 2009.01.25 vasárnap 20:00 HC Csíkszereda - Alapszakasz 4 Csíkszereda

icehockey.hu honlap, ez a hivatalos, nem az, amit a SportKlub mond. Ettől persze még lehet, hogy végül az lesz, de az roppant nagy taplóság lenne, és alighanem az ellenfelet is meg kellene kérdezni erről - meg ezek szerint az SC-t sem kérdezték meg.
Üdv mindenkinek. Ezek szerint minden kezdődik elöről, a sportclub m-ciucnál semmi nem változott, minden maradt a régi.
Hajrá Hc Csíkszereda
@kerusz: Szerintem is igy lenne a helyes de itt mar nagyban megy a hulyeseg . . . en is azt szeretnem hogy a program legyen betartva de itt sajnos egy nagy hulyeseg lesz mert azt ti is megerthetitek hogy Mol liga elodontoket nem lehet reggel jatszani mert az Sc vagy a tv igy akarja
@Muki76: Megirom holnap mert most mobilrol irok es kicsit korulmenyes
Szerintem mindenki a sajat csapataval kellene foglalkozzon es ne mindig a masikra kenni a hulyeseget... Nagyon erdekes,hogy mindig a SC a hibas arrol senki se szol,hogy a HC nem fizetett oktober ota jegdijat...
@erdely.: Így van, de ez a "hülyeség" a mi csapatunkat súlytja, nem az sc-ét
@Fugeute: Azert kerdeztem hogy hanyan josztok mert ha meg nincs szallasotok foglalva akkor megoldom azt is vagyis a vendegeim vagytok . . .
@....s estifény: A SportKlub az én hozzászólásomban a SportKlub televíziót jelenti, nem a kék-fehér színű csíkszeredai hokicsapatot, félreértések elkerülése végett.
a Hc nem szabadna jatszon mar november elejetol a Vakar Lajosban, mert nem fizet... addig nem kell kerdojelezni mig nincs penz...
Az, hogy van Stars is, szerintem csak javított a magyar hokin. De ha valaki szerint sokkal jobb lett volna, ha bezárják a kápmegyeri pályát érdeklődés hiányában, akkor annak csak gratulálni tudok.

A válogatott behívót senki sem ajándékba kapja, elvárnak érte valamit. Amúgy meg szerintem is kellene esélyt adni a tehetséges játékosoknak. Én inkább az itt felnőtt tehetségeket támogatnám és csak mérsékelten gondolkoznék honosítottakon. Persze rájuk is szükség van, ezt a legutóbbi B VB is igazolja. Ki tudja ebben kinek van igaza.. Nehéz kérdés.
friss hir h a fel sportclub nem utazott el, szoval az alap jatekosok nem mentek a holnapi s csutortoki meccsekere... Innentol fogva Stars az elodontoben
@chubby474: Kerlek ne irj marhasagokat mert nem szep hasbol irni
ez nem has... ez a valosag
@chubby474: Ha bebizonyitom hogy nincs igazad akkor nyilvanosan elnezest kersz a Hc-tol?
nem erzem ugy h valamivel is megbantottam a HC-t miutan te annyit ragalmazod jogtalanul a Klubbot... barki aki olvassa a bejegyzeseid alatamaszthatja.
Soha nem ragalmaztam alaptalanul . . . de te igen . . . ha akarod holnap megmutatom a banki atutalasokat hogy lassak meg mekkora szarkevero vagy
talan a HC felfogadott menedzserenek... te szeredai letedre UTet akarod a dontobe s h magyar csapat nem mint a Sportclub.. Egyszeruen azt gondolom h nem erzed jol magad ha valakit nem szidhatnal stb. de csinald csak tovabb ha jol esik... reszemrol befejeztem
De amugy azt sem tartom fair play-nek hogy odaadjatok a meccset az Nz-nek mert ezzel nem sportszeru modon hatranyba hozzatok a Dab-ot . . . nektek nem azert volt elhalasztva a meccsetek hogy utanna visszaeljetek vele
nem adja oda senki. Csak nem szeretnenk h az alapemberek leseruljenek ezert nem fognak jatszani. Az mas h a fiatalok lehetoseget kapnak, es bizonyithatnak. Semmi meccseladasrol nincs szo
Ti is szeredaiak voltatok mikor a Dabnak szurkoltatok a Magyar kupa dontoben
Itt most szerintem nem arrol van a szo hogy odaadjak a meccset az nz-nek, mivel hogy a SportKlubnak mar semmit nem szamit ez az utolso ket meccs, ezert nincs amiert most mindent beleadni,s esetleg valaki fontos huzoember leseruljon... Biztos vagyok benne hogy a Hc is ezt tenne.
Te irtad hogy biztosra dontos az Nz . . . eleg nem szep ez tolletek de ti ilyenek vagytok
nem teljesen biztos , de nem hiszem h a ket 17 eves -biro,janos- zerkula kanya zsiraf s a tobbiek megverik, a huzoemberek pihennek. Ez csak ovatossag.
Az Ute sem pihentette a tegnap Sikorcinekat pedig neki meg a keze is fajt . . .
Szerinted a HC hogyan tenne. Biztos h Polc fejvedo nelkul vedene, Pire meg hajtana mintha az olimpiai 100meter dontojere keszulne. Ne legy mar nevetseges
@szekely gobe: jo csak nekik a dab elleni meccs fontos volt,mert nem akartak elvesziteni a magyar bajnoksagban az elso helyet. Most kepzeld el ha a Hc elso helye a roman bajnoksagba attol fuggene hogy megverie mondjuk a steauat vagy nem,meg ha a mol ligaba mind1 lenne mert ugyis elsok.
Szerinted halytana a Hc?
Nektek mindenre van egy magyarazatotok . . . ugy sem fair amit csinaltok . . . a Dab nem azert dolgozott egessz evben hogy ti most bundazzatok
@szekely gobe: most a dabot veded de amikor a tobb legios ugy volt akkor ti mondtatok hogy idiota a dab, mert igyen 3 ponttal bejutnak a rajatszaba, es hogy nem erdemlik meg mert semmit nem jatszanak meg ilyenek. Nevetseges vagy....:))
egyik szavaval vagja el a masikat.
@felsh: Ertsd meg hogy nem vedek senkit csak a fair play szellemet . . . de ez nektek magas . . . en a Dabnak sem adtam volna oda ugy a harom pontot mert en az igazsagot szeretem veletek ellentetben
nincs mit veled foglalkozni gobe
Az biztos . . . itt tenyeket kell leirni nem egymassal foglalkozni . . . remelem nem is akarsz velem foglalkozni
Ne vitatkozzatok ! NZ le megy és nyer aztán nincs miről beszélni !
gyerunk fiuk meg egy kicsi es mar anyaztok is ....
@felsh: A Stars csak elméletileg hozhatta volna be az Újpestet. Csak akkor ha a lilák nagyon kikapnak és a hátralévő két meccsen nagy gólkülönbségekkel nyer a Stars.
Ők mégis úgy gondolták, hogy úgy tisztességes ha teljes erőbedobással küzdenek.
Reméelem az SC ráfizet erre a nagy pihentetésre.
Nincs itt szo semmi-fele meccs leadasrol,anti-farplayrol bundarol meg plane,konyorgom gobe nem ismered ezeket a kifejezeseket? Egszeruen lehetoseget kapnak masok is,hogy ne kockaztasson a klub folosleges seruleseket... Az mas kerdes,hogy Zsirafek tudnak-e nyerni,de biztos akarnak majd bizonyitani,s az edzo sem akar veszteni,abban tutti. S megegyszer megismetlem az mas dolog,hogy ez igy egyutt szerintem keves a Stars legyozesehez,de attol meg kozel sem bunda!!!
@szekely gobe: hidd el, az OSSZES csapat ugyanigy jarna el. a HC is. nehogyma' a rajatszas elott veszelybe sodorna az utokartyait.
ez logikus, nincs mit ezt tovabb hamozni.
ute meg ugye nem jo pelda, meg ha 1esek a nyakukkal is fizetnek erte :P:P:P:P

fair nem fair, ez igy megy a powerplay managerben :)

amugy megolitek a doglott medvet hej.....
kemenyitenek a Macik... Robert Franc es Peter Foltin mar az ovek
Góbé, ha erre jársz, írj valami friss infót a meccsidőpontokról, mert a magyar szövetség honlapján már más szerepel, mint tegnap (de lehet, hogy még ezek sem véglegesek). Az új kiírás szerint mi vasárnap este nyolckor kezdenénk, vagyis csak másnap reggel tudnánk visszautazni...
@Fugeute: az eddig id 20 volt nem?
Mind1, csak ugy csinaljak, h ne b@sszak el a tvkozvetiteseket :)
tegnap még ez volt:

szombat
16.30 HC-Alapszakasz 4.
21.15 SC-UTE

vasárnap
16.30 SC-UTE
20.00 HC-Alapszakasz 4.

ma már ez

szombat
17.30 SC-UTE
21.15 HC-Alapszakasz 4.

vasárnap
17.30 HC-Alapszakasz 4.
20.00 SC-UTe

Mindeközben a Sportklub szerint szombaton 10.00-től, vasárnap 11.00-tól adnak élő közvetítést a MOL liga elődöntőről...:S
A biztos pedig

16 30 HC-4
20 00 SC-UTE

vas

16 30 SC UTE
20 00 HC-4
@Fugeute: A vegleges megallapodas szerint szombaton Hc-Alapszakasz 4. 16.30 es Sc-Ute 20.00 vasarnap meg Sc-Ute 16.30 es Hc-Alapszakasz 4. 20.00 ez egyelore ugy tunik hogy biztos
@Fugeute: Mint latod haza tudtok menni mar vasarnap este ha akartok
termi, góbé, kösz az infót, ez a legjobb a mi szempontunkból.
Romaniai ido szerint-e
süti beállítások módosítása