HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Villach–Alba Volán 4-2

2008.12.21. 20:43 D. Gromov

Újabb EBEL-mérkőzést veszített el simán a magyar bajnok, a Villach már 3-0-ra, illetve 4-1-re is vezetett, a vége 4-2 lett. Az Alba Volán góljait Nathan Martz és Ocskay Gábor ütötte. Maradtunk utolsók a ligában, de nem maradtunk le riválisainktól, hiszen a Graz a Vienna Capitalstól kapott ki 3-0-ra, az Olimpija Ljubljana a Linztől 5-3-ra, az Innsbruck pedig a Klagenfurttól dettó 5-3-ra. Még egy eredmény: Red Bull Salzburg–Jesenice 6-2.

28 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1 kérdés,tudom nem ide vág ,de hova tűnt az erdélyi utánpótlás? az U-20-as román válogatott most akar kiesni a div.3-ba.4-2re mennek a belgák ellenük ,eléggé nagy szégyen ez a szomszédnak...
Elképesztően fontos lesz a következő három-négy meccs. Ami érdekes, hogy a csapaton belül is várnak már egy gólképes légiósra, ami szerintem egy kicsit(?) csodavárás. De ebből a mérkőzésből azért csak lehetne erőt meríteni- kiállítások elkerülése és kivédekezése, előnyök kihasználása, stb. stb. szóval amit Énekes is mondani fog..
Annak legalább örülök, hogy nem egy légiós bekk játszott csatárt miközben a magyar fiatal csatárok meg ülnek a padon.
Bízom benne, hogy Foci több lehetőséghez jut, és bizonyíthatja: ennél több jégidőre hivatott!!
nem baj, ez benne van, kedden nyerni kell, ha nem, akkor vége...

a továbbikra:
ami jó, hogy 3-ból 2x itthon a Graz ellen lesz még meccs, az Innsbruck ellen szintén. A Ljubljanával pedig már csak két meccs lesz, 1 itt, 1 ott. A 18-ból 10 itthon lesz és lesz két 3-as sorozat, amikor nem kell utazni sem...

Ha hoznánk átlagban egy pontot, akkor 47 pont lesz, talán még az is kevés... Nem elég megverni a közvetlen riválisokat itthon, kell egy-két bravúr idegenben is. Főleg jó lenne épp ellenük...
Graz elleni meccs lesz sorsdöntő,ha ott nyer a volán akkor visszajövünk a játékba,de ha leszakadunk 3-4 ponttal akkor vége mnidennek...
Hát sajnos kikaptunk 3 gölt kapot az első sor, ( töredéke)
Sajnálom a Tokajit mert a hátvédpárja miatt minden meccsen dupla annyit kel dolgoznia.
De azért HAJRÁ VOLÁN.
sziasztok!
sajnálom a mai meccset ismét. viszont amondó vagyok, h HAJRÁ VOLÁN!! és kedden mi is tegyünk meg mindent a győzelemért!!!
Sajnos az utolsó 6 mérkőzésen 8 gólt szereztünk...
miki78, ez egy jó hozzászólás volt, és teljesen osztom a véleményed. Ha kedden nem nyerünk, elúszhat az álom. De még így azért nem merném kijelenteni. Mindenesetre az biztos, hogy akkor nagyon kellemetlen helyzetbe hozná magát a csapat, ahonnan iszonyat nehéz lenne kimászni. Mindenki legyen ott kedden. Nyernünk kell. Nyerni is fogunk! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Nagyon tavalyi feelingem lett az elmúlt 10-15 meccstől, remélem a végeredmény nem lesz ugyanaz...
Rex!
Kedden én biztos ott leszek és szurkolok, nagyon fontos lesz ez a meccs. Karácsony előtt jó lenne egy győzelem... sajnos ajándékba nem adják... :)
Levike netán megint nagyon fáradt idegileg - szüksége van pihentetésre? A nagyon jó Zolikával
lassan két év alatt csak egy Ebel meccsen tudott
a Volán győzni. Bocs elfelejtettem a Graz ifi eleni
utolsó meccset tavaly, ezzel legyen kettő.
Levike meg az utolsó 5 meccsen (amit láttam) mindig kapott egy potyát..
Olyan hibákat csinált néha, h az ütő megállt bennem... de mindenki csak a bravúrjait nézi, persze nagyon jó, csak éppen a foghatókat meg benézi...
Ismét szerencse, hogy a közvetlen riválisok is botlottak, de csak erre alapozni nem túl szerencsés. Remélem most már tényleg nyerni fognak, emrt ha nem akkor szerintem is elúszott a rájátszás.

A következő szezonban pedig, lehet hogy eretnek gondolat, de vállalom:
ha a szezon elött nem sikerül minőségileg megerősíteni a keretet, nehéz szívvel, de el kéne engedni palkóékat jobb csapathoz. Ők is öregszenek, most vannak pályafutásuk zenitjén, és megérdemelnének egy utolsó nagy lehetőséget.
A 4-2 nem igazán sok, az a baj, hogy tökmindegy 1 vagy 5 góllal kapunk ki, a végeredmény ugyanaz. Hiába vagyunk mindenkivel pariban, ha mindig "csak" egy kicsit vagyunk rosszabbak. Fiúk, itt most vért kell inni, élő állatot áldozni vagy mittomén, de kedden mészárlás legyen nekem a csarnokban!!!!!
Urak, azért legyen már bennetek annyi tisztelet, hogy a rossz eredmények hatására sem kezdtek bele a játékosokkal kapcsolatos pitiáner ereszdelahajam jellegű hozzászólásokba. Tudom, engem sem kell félteni, ha kritikáról van szó, de úgy gondolom, hogy egy "xy ezért meg ezért nem jó" véleménnyel lehet konstruktív vitát kezdeni, de a "Levike így megy úgy" már nem ez a szint.
Persze a vélemény szabad, meg a demokráciában mindenki azt csinál, amit akar, de ez az oldal eddig arról volt híres, hogy értelmes véleményeket lehetett itt olvasni.

A mélység éppúgy a szurkoli élet része, mint a diadal mámora. Nekünk most ez jutott - de ez sem más, mint a pálya, itt is lehet méltósággal viselni a vereségeket (és bocs a kéretlen próféciáért, de ez most kikívánkozott).
Nembaj fiuk!következő 3 meccsből 2 kellene hozni pl a Graz ellenieket!Nem tudom ti hogy vagytok vele de én MArtenst és kipróbálnám a csatársorban.
Hajrá Volán!Kedd Graz, győzelem:D
A kérdésem a következő. Miért az utolsó helyen vagyunk a tabellán, ha jobb a gólarányunk a Graznál? (-40 és -35) Mi dönt?
Az egymás elleni eredmény.
Kedden a garz ellen kellene csodát tenni.Igen csodát , mert a graz hiába rivális a tabellán,, nem megy ellenük a játék.Nem ment teljes csapattal sem, most meg...amilyen borzalma
folyt köv..(bill gates bekaphatja) lmasan játszunk mostanában,nem sok esélyt látok, de a remény és Bruce Willis hal meg utoljára.A csapatot nem szeretném bántani, de mivel jót nemigen tudok írni róluk, befejezem az ide kommentezést addig amig ismét a régi volánt látjuk a jégen
Remélem nem lesz igaza a nagypofájú sógoroknak, hogy mostantól a Volán csak lefelé- bár igazság szerint az eltiltások óta csúszunk egyfolytában- és még rendes játékidőben se sikerül nyerni. Úgyhogy a nagy sógor - szakértőknek nagy fricska lenne egy 8. hely! és ha jól tudom playoff- körért már jár pénzjutalom is a ligától!
Úgyhogy Hajrá Volán!!
Addig nem lesz semmi javulás, amíg a több mint 1 perces 2ős előnyöket nem lövi be nálunk senki. Arra a legegyszerűbb jó figurát kidolgozni. Az elmúlt 2 meccsen is kihagytunk 1 ilyen szitut, előtte nem emlékszek már. Az osztrákok/szlovének általában max fél perc alatt belövik az ilyen helyzeteket.
Nagyon kíváncsi leszek Énekes Lajos értékelésére, 6 szurkolótársammal együtt voltunk tegnap Villachban.
Amit így elsőre mondani lehetne, hogy Martz tényleg egyre jobb, talán az egyetlen igazán bevált légiósunk. Hete jó volt,a 2. harmadban nem egy bravúrt mutatott be. Csicsó megint szívvel-lélekkel küzdött, csak úgy, mint a Sofi, és hát Csicsó gólja megérdemelte a tapsot a csarnokban.
Valaki kimaradt... Hát a Balu teljesítményére nehéz úgy szavakat találni, hogy az ne legyen túl bántó. A 4-ből 3 gólt róla kaptunk, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem többet. Az első harmadban 5 a 3 ellen támadtunk, a kapussal szemben-Tőle fél méterre- belőtt korongnál elejti a botot........
Kedden is ott leszünk:
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!
Sziasztok! Tudom nem lesz népszerű, amit írok, de szörnyű, hogy milyen telhetetlenek vagyunk. Az elején amikor szépen ment a szekér mindenki örült és senki nem kért magyarázatot, hogy ki a felelős. Most a bukdácsolásoknál mindenki keresi a felelőst. Kezd olyan lenni, mint a szociban, hogy kell egy bűnbak. A Japánokról vehetnénk egy kicsit példát, ha nálunk az történne, mint náluk, vonyítotanánk, mint kutya a holdat, amíg a világ meg nem hallja a fájdalmunkat. Miért nem tudunk örülni ezeknek az eredményeknek, hiszen jobbak, mint tavaly. Na és ha az idén is utolsók leszünk (ne adj Ist') akkor is jobbak vagyunk, mint tavaly és jövőre még jobbak leszünk. HAJRÁ VOLÁN!!!
A lefelé csúszásunk egyébként nem csak az eltiltások következménye sztem, hanem vészesen egybeesik az olimpiai selejtezővel is. Míg a többieknek ott volt majd másfél hét szünet, mi kihajtottuk magunkat az olimpiai selejtezőkön. No pihenés. Onnantól aztán mélyrepülsében vagyunk... Remélem kimászunk, forza VOLÁN!
süti beállítások módosítása