HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pék: Letámadjuk őket az elejétől fogva

2008.12.18. 12:38 F. Kapus

"A szerdai pihenőnapon minden csapatnak egy edzést biztosítottak a rendezők. A délutáni városnézésünk elmaradt, mert nem érkezett meg az értünk küldött busz, úgyhogy végül inkább megtekintettük a helyi első osztályú felnőttcsapat edzését." Pék György szövetségi edző bizakodóan nyilatkozott az esélyekről a magyar-olasz délelőttjén.

"A mérkőzés napján nem edzettünk, mert a reggel nyolcórás időpont túl korai lett volna. Nem akartuk, hogy a meccs előtt fél hétkor reggelizzenek a játékosok. A srácok között és a csapatban is bizakodó a hangulat. Nagyon úgy érzem, hogy bennünk van a győzelem lehetősége. De hangsúlyozom, háromesélyes ez a találkozó, és csak akkor látjuk majd, ki a jobb, amikor a jégen leszünk.

Letámadjuk őket az elejétől. Agresszíven, már az ő védőharmadukban rájuk megyünk, elöl korongot kell szereznünk. Ez lesz a taktikánk. Hári érkezésével négy komplett sorral tudunk kiállni. Az első három sor változatlan, a negyedikben Kiss Dávid és Hajós lesz a két csatárból átvedlett védőnk, előttük Hári mellett Pavuk és Papp szerepel.

Persze az olaszoknak is többet kell majd támadniuk, mint az eddigi meccseken, mert ők is győzelemre kényszerülnek ezen a találkozón. Meglátjuk, mi lesz."

Update: A mérkőzés alakulása itt követhető nyomon, na és itt is.

69 komment

Címkék: magyarország pék válogatott juniorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van valahol online közvetités??? megköszönném!
Dancsfalvi-Bartalis-Hári
hoppá ha jol látom 2ös emberelöny...jo lenne ihasználni
Máris nálunk az előny:)
meg is van:-) oléoléolé 3:19 FEKTI(DANCSFALVI)
elkapjuk a Digokat:-)
nehéz lesz...nagyon nehéz
...mindig is felek az ilyen most kimegyunk es ledaraljuk oket felpaprikazott dolgoktol.... soxor sajat orrunkba kerul, es aztan megy a hapci....

na de HAJRA FIUK!
Nyugi, nyerünk :-))
nekem még nem irja...zsoldos hol nézed?
aha kösz...megint emberhátrány:-(
Jaja, sztem is Bwint nézzétek de itt egy link hozzá: www.bwin.com/hu/livebets.aspx?eventID=1436445
Kiss térdelésért 2 min. Ez akkor kb 10 meccs eltiltás nem??? :)))))
lassan dupla annyi a kiállitásunk mint a digoknak...most ERDÉLYI..ezt nem tudom h birjuk majd
Pek ur, ez a letamados nem tunik jonak....
Nem lehetne UGYANAZZAL a taktikaval jatszani mint az elzo 2 meccsen?
Hajjajj.. Úgy látom nálunk külön tengerentúli vagy skandináv edzőre lesz szükség külön a védőkhöz. És nemcsak az ifiknél, junioroknál.
bakker végünk van:-(
de ilyen nincs bakker, helytalluk osztrakokkal, helytallunk danokkal. es lesopor a leggyengebb???
ukranok akkor 20at tolnak be?
hát ez addig elég nagy coki... :( és mi az olaszokat akartuk megszorítani?? Húha, ezt nem gondoltam volna, hogy így ütnek minket....
ebben a nagy letámadosdiban elfogytunk...és már 10-24 a bünti perc..igy nem lehet mecset nyerni..
32.04 2 min Hungary 9. SOMOGYI, Balazs Checking from Behind
32.04 10 min Hungary 9. SOMOGYI, Balazs Misconduct
44 meccs eltiltás...
Hát én nem erre számítottam ma :(
Bár csodák vannak néha. Meglátjuk.
Minden esetre több gólt már nem kaphatunk, csakhát ki fog ütni hármat???
ez az még 2perc Hungary Too Many Players on the Ice
Too Many Players on the Ice
lassan ez lesz a vedjegyunk....
Most már 5öt kellene :(((
Ez kezd nagyon csúnya lenni...
és meg kaptuk az 5.et
ez azért magyarázatra szolgál majd azért kapitány UR...
Tudnám ,hogy mi történt a srácokkal, így összeesni...
balee25
megmagyarazza
josoljak?
birok. emberelony. HAPCI...
Szegény Pék, ezt rosszul sütötte ki
Powerplay 3:5
valasz: Goal Italy.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mit kéne megmagyarázni? Melyik csapat nem kapott még ki? Hogy mást ne mondjunk, tavaly az orosz válogatott Moszkvában, idén a kanadai Quebecben.
És ezeket se feledjük:
1. ha ma ki is kapunk, van még két meccs hátra, ott is lehet nyerni
2. ha azokon sem nyerünk, akkor kiesünk, és ami meglepő, nem fog összedőlni a világ, jövőre ennek a garnitúrának a jelentős része megmarad, és visszaküzdik magukat ügyesen (persze egyelőre csak az 1. pontot vegyük számításba)
Jó persze,ez igaz , ki lehet kapni ,de nem így
Teljesen szét vannak esve, és az a legfurább,hogy a dán meccsen jók voltak nagyon, volt önbizalmuk most meg ,mintha a 3. bekapott gól után feladták volna és az olaszok 3:5 be lőnek gólt, ez azért fáj....
Elment ez a hajó, ez tény , de holnap játszunk az ukránokkal ,ha felszívják magukat a srácok és úgy mennek ki ,hogy most megmutatják melyik az igazi arcuk akkor nyerni fogunk, és ha az ukránok rá 1 napra kikapnak az olaszoktól,akkor bennt maradhatunk még.
jo jo, persze, te is tudod hogy a meccs utan mar megint atvaltunk optimistaba, de urambocsa' en ma ugy keltem fel, hogy ha masert nem, legalabb azert megeri bejonni, mert kollegaval vegiszukolunk egy nagy olaszverest.

:(

(amugy mar nem 3:5 volt, aki visszatert az rottyintotta be a korongot ugy nezem)
Ha az előzetesen leginkább verhetőnek titulált csapattól kapunk ki a legjobban, akkor igenis van megmagyarázni.
Igen, bent lehet maradni és jövőre újra fel lehet jutni, csak olyan kapitány kell, aki ezt el is tudja hitetni a játékosokkal. Pék Györgynek meg kell köszönni az eddigi munkát, ami valóban eredményes volt és fel kell kérni egy önbizalommal teli, külföldi utánpótlásedzőt...
fradimate, jaj NE ne ugy menjenek ki, ma is ugy mentek ki Pek szerint!
menjenek ugy mint a mesekben a szegenylegen, h 1eletem1halalom, ha addig elek is megprobalom.
mint a sogorok meg a danok ellen ahogy kimentek.
szerintem.
Szerintem meg vereséget magyarázni hülyeség. Dolgozni kell, és kész.
A cél mi volt? A bentmaradás. Ha nem sikerül bentmaradni, azt kell esetleg megmagyarázni.
Emlékezzünk a tavalyi ifivébére. Kikaptunk a spanyoloktól, de feljutottunk. Itt is van még opció a mai győzelmen kívül. Utána ítélkezhettek a csapat és a szakmai stáb felett.
Addig egyet tehetünk, szurkolunk nekik.
Nem politikus vagyok, hanem olyan szurkoló, aki a bajban is biztat és kiáll a csapat mellett.
Bocs, ha túl ömlengős voltam.
ahogy mondod KCs.
ha nem lett volna ez a nagymellenyes cikk a meccs elott, en sem lennek ennyire morcos.
mit mondtam az elso hszemben? h felek a nagymellenytol.
tessek.
bar ne lett volna igazam :(:(:(
Nem nagymellényes volt a cikk csak önbizalmat sugárzó, ami alfa és omega, mert pszihikailag már előre vert sereggel nem tanácsos csatatérre menni.
A minap még azon búsultunk, hogy Pék György előre lesajnálja a saját csapatát most meg azért, hogy van önbizalma. Ez a tipikus nincs rajta úszósapka sztori.Nincs még vége a VB-nek !!!
Még van két mérkőzés ahol lehet pontokat szerezni!!!
F.Kapus szimpatikus.
6:2 azért nem adták fel végleg,
Szerintem a tavalyi srácokkal azt a nagyszerű eredményt elérni nem volt nehéz Péknek, most igazán nehéz feladat elé állították és egyelőre elbukni látszik,ha holnap elverjük az ukránokat akkor átmegy a vizsgán és megtartják,ha nem akkor mehet istenhírével.
7:2, emberhátrányos olasz gól...
Amúgy mért nem külföldi edzőt hoztak eddigis?
Nem a mostani szereplés miatt kérdem, csak ők szerintem többet tudnak átadni ,mint egy magyar edző, mert sztem kevés az igazán jó szakember itthon.

már 8:2 oda
becsuletszavamra visszallok en is mindjart optimistaba :)
jo, legyen, lehet h nem nagymelleny, hanem csak bizakodo, es lehet h csak megerezte a lelkem
mar mind1.

vege.

remelem reszketnek az ukranok! :P
Háát, ez a letámadás nem jött be... :(
na, kozben elfelejtettem, azt akartam irni, h nem lehet h a nagy rapihenes volt a gond?
tudom keteselyes a faradsag vs pihenes, de olimpian is soxor hallottam a sportoloktol, h rettegnek a pihitol, mert kiesnek a formabol....
lehet ,h pék egy olyan taktikát akart rájuk erőltetni ,ami nem fekszik a csapatnak, mind1 meg kell probálni előre nézni.
Fradi-Mate
,,Amúgy mért nem külföldi edzőt hoztak eddigis?"
Miért nem a dán-meccs után mondtad?
Nem szeretnék Pék György ügyvédjeként szerepelni, de azon érdemes elgondolkodni, vajon az ő személyes felelőssége-e, hogy két fő junior korú (egy 1989-es és egy 1990-es) védővel tudunk kimenni a vébére.
Összehasonlító adatként azt olaszoknál ugyanez az adat hét fő.
Azért nem a dán meccs után mondtam,mert akkor jók voltak nagyon,de az ,hogy az elvileg leggyengébb vagy velünk hasonló olaszoktók 8:2 kikapunk az erősen nem volt belekalkulálva és ez azt mutatja,hogy mentálisan gyengék vagyunk,míg egy pl,kanadai edző lásd.: Cortina erre fektetné a legnagyobb hangsúlyt,hogy fejben ott legyenek mindig.
Fradi-Máté,,a dán meccs után mondtam,mert akkor jók voltak nagyon" - te írtad.
Megváltoztunk ilyen gyorsan?
Elmondják mi történt, lesznek érvek és ellenérvek, majd a szövetség megmondja, hogy...
Hajrá Fradi! Őszintén!
mbemba, mi a bajod?
Kiragadsz mondatokat,ami gusztustalan és provokálsz.
Tudod,ha egyszer ilyen hatalmas deficit van 2 teljesítmény közt,mint az olasz és dán meccs között ,akkor fejben tényleg nem vannak ott,de felhozhatnám az osztrák meccset is ,ahol 0-5 volt a második harmad ,úgy ,hogy az elsőt 2-1-re hoztuk.
Ha felfognád azt,amit olvasol akkor megértenéd ,amit irtam a te kérdéseidre.
Gondolkozzál már mielőtt beszólsz,mert annak nincs értelme ,hogy fölöslegesen próbálsz felhúzni te szerencsétlen...
süti beállítások módosítása