HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Klagenfurt 5-4

2008.11.30. 20:42 D. Gromov

1-4-ről verte meg az Alba Volán az EBEL-élmezőnyhöz tartozó Klagenfurtot, több mint egy hónap után sikerült nyernie a fehérvári csapatnak. A mérkőzésnek két hőse volt, a két rendes játékidős gólt, valamint egy sikeres büntetőt jegyző Fekete Dániel, továbbá a csapatban most bemutatkozott Becze Zoltán kapus, aki 97 százalékkal védett.

Mint kedves olvasónk spontán közvetítéséből is kiderülhetett – ezúton is üdvözöljük a kezdeményezést –, másfél perc sem telt el a mérkőzésből, amikor megszerezte a vezetést a vendégcsapat, 6:40-nél pedig kettővel mentek a klagenfurtiak. Szépítettünk hamar, de Hager a 10. percben a harmadik gólt is belőtte.

Ted Sator úgy döntött, lehozza Hetényi Zoltán kapust, beküldi helyette Beczét, aki egyébként a HC Csíkszereda Alba Volán-farm általi legyőzéséből is alaposan kivette a részét. A gólesőnek ezzel vége is szakadt, más kérdés, hogy a második felvonás közepén így is 1-4-et mutatott a tábla, a fiatalembert felavatták.

Elképesztő mélyről jöttek aztán vissza a volánosok. Előbb Martens szépített, majd Fekete tette be önmaga második találatát, 3-4-nél jöhetett tehát az utolsó harmad – és a magyar egyenlítés Horváth András révén. A ráadásban nem esett gól, Becze két büntetőt is megfogott, Kovács Csaba és Fekete nem hibázott, 5-4 tehát a vége.

A további eredmények: Salzburg–Innsbruck 5-4 (hosszabbítás után, de így is utolértük az Innsburckot), Graz–Jesenice 3-2 (hosszabbításban, a Grazot magunk mögött tartottuk), Vienna–Ljubljana 6-2 (az Olimpija kicsit leszakadt), Villach–Linz 3-6.

49 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gatulálok a Volánnak!
Remélem most egy hónapos győzelmi széria vette kezdetét :)
Hogy is szól a "KCs videó"?
"Minket nem lehet térdre kényszeríteni!"

Ezért imádom a Volánt, és az egész magyar hokit...
Gratula a fiúknak!
Ide is: a Volán 1-4, a Fradi 0-3-ról hozta vissza! Szenzációsak ezek a magyar hokisok, akárhogy is!
Becze Zoliról mindenki tudta, hogy tehetséges, de engem nagyon meglepett a mai teljesítménye... Hatalmas volt a meccs. Az elején kicsit megfogott minket(közönség) az érthetetlen 3 gól, de aztán robbant a csarnok :)

Hajrá Volán! :)
A hokisokról sokadszor mondhatjuk, hogy véget vetettek a magyar betegségnek!

Hajrá Fradi! Hajrá Volán!
Ez egy szenzációs eredmény!1:4-ről felállni szinte hihetetlen.Kiderült újabb nagyszerű kapusunk van.Hatalmas gratula a Csapatnak és az újoncnak Becze Zolinak!
Félelmetes volt a meccs, én úgy voltam a második harmad közepén, hogy hazajövök, és többet nem megyek ki. DE JÓ HOGY MARADTAM!!!!!!!! Hihetetlen volt amit láttam, végre a légiósok is mutattak valamit.
Becze Zoli hihetetlen...... nem tudom, hogy fogta meg az utolsó büntetőt, de félelmetes volt.

HAJRÁ VOLÁN!

ui.: pénteken kint leszek!!!!!
Becze Zoli (alias "terriosta") a KIRÁLY! Óriási volt, hogy a fiúk honnan jöttek vissza a meccsbe! Ezért érdemes hoki meccsre járni! Remélem a mai mérkőzés után ismét jönnek a győzelmek!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Végre Martz is újra a régi!
Brutális volt a 2. és 3. harmad.
Hihetetlen a KAC ellen innen így felállni!
na végre ez már döfi.kellett ez már nagyon,csak igy tovább.gratulálok a csapatnak.hajrá volán.
Ez az este Becze Zolié!
Martz vigyorgott, dumált és pontokat szerzett :)
A fiatal sor 2. harmad végi produkciója félelmetes volt! Sofi engem még mindig lenyűgöz!
... de amiért a legjobban megérte kimenni, hogy láttam a srácok arcát, ahogy mentek le az öltözőbe a meccs végén! Aki ott volt tudja miről beszélek.
Hajrá VOLÁN! Pénteken találkozunk!
Hát gyerekek, aki nem volt kint a meccsen, az sajnálhatja. Hihetelen nagy élmény volt... Az a 10 perc a második harmad végén, az frenetikus volt, ha így mennénk 60 percen keresztül, akkor nemigen kapnánk ki senkitől...És az a második büntető, amit megfogott Becze Zoli (és ami a győzelmet hozta igazából), az egyszerűen fantasztikus volt. Már teljesen elfektette őt az osztrák, és az üres kapu felé tartott a korong, de akkor valahonnan a semmiből kinyúlt Becze Zoli keze, és a gólvonalon megfogta a lövést... Az NHL-ben látni ilyen védést, az összeollózott bejátszásokban...
Fantasztikus volt az egész csapat, Hajrá Volán!!
Gratula!!!!!!

A meccsnek volt 2 fordulópontja: az egyik a kapuscsere, a másik a 2. harmad közepén, amikor végre a felállás - adogatás helyett elkezdtük beadni a korongot és ütöttünk mindenhonnan.
Meg is lett az eredménye!

Ez a csapat szívvel, lélekkel játszik!
A közönsége szívvel, lélekkel drukkol!

Hajrá Volán!
sator mester jó póker játékos,jókor mondott all-int,Becze volt a mérkőzés hőse,ugyanúgy védett, mint a fradi,és a hc ellen,hibátlanul.Ez az ő napja volt.Rég tombolt így a csarnok,rég játszottunk ilyen jól,mint a 2-ik,és 3ik. harmad nagy részében.
Hatalmas meccs volt, a legjobb az idei szezonban! A sírból hoztuk vissza a meccset! A 3.sor gyönyörűt alkotott a 2.harmadban, az kellett ahhoz, hogy fel tudjon állni a csapat, többet ért mint 2gól, lelkileg legalábbis. Le a kalappal a fiatalok előtt! Közűlük is Sofron kimagasló! Fel vele Palkóék mellé! Becze egy HŐS! Amit ma leművelt, az valami brutális volt! Hogy fogtad meg azt a 2. büntetőt ember....???? Hatalmaaaassss....!!!!! Már 3 nagyon durvás kapusa van a volánnak! Közönség előtt is le a kalappal! Nagyon jó volt! Tökéletes! Ja és kint volt imádott polgármesterünk is! Warvasovsky a jégkorong fun, isten tartsa meg jó szokását! Szép volt fiúk, szép volt fiúk, szép volt fiúk!
Király volt Becze Zolika, de nagyon sajnálom Hetét. Remélem nem megy el az önbizalma a mai naptól. Mindenkinek lehet vacak napja. Ocskaytól, Palkótól mostanában többet is láttunk, mégis utána összeszedik magukat és hozzák amit kell. Neki is fel szívnia magát és úgy védeni mint tavaly és eddig idegenben.Nagyon szurkolok a következő meccséhez és a Volánnak is. Szép talpra állás volt. Szép volt fiúk!
Sziasztok! Csak a második harmadra értem ki. A felénél bevallom, (bár nem vagyok büszke rá) már meg is bántam, hogy nem maradtam otthon. 4-1 volt az állás és semmi fantázia nem volt a játékunkban, már mondtam is, hogy ilyen eredménynél jobb ha nem hajtják ki a fiúk magukat, inkább pihenjenek rá a következő meccsre. Még jó, hogy nem hallgattak rám. Ami a második harmad fele után jött az bravúros volt. Ha így tudnak játszani, miért kell a frászt hozni a szurkoló fiára!? Remek dolog, hogy egy ilyen kis csapat ilyen három kapussal rendelkezik. Ha jön a gödör az egyik kapusnál a másik kapus hozza a meccset. Becze nagy napja volt ez! Tudom a másik kettő kapus is összeszedi magát és hozzák a formájukat. Ne felejtsük a hálóőr posztja a leghálátlanabb, a közönség égig emel, majd porig aláz, csupán mert egyszer nem megy a játék. Fel a fejjel kapusainknak is. Szép volt fiúk! Nem írom, hogy csak így tovább, mert remélem lesz ez még jobb is. NSO megjegyezhetné, hogy ez az eredmény csökkentett játékos kerettel jött létre.

a hangom elment, a meccset visszahoztuk:)
megvan megvan megvan... legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, h ilyen jók tudunk lenni.
le a kalappal a srácok előtt...
Becze Zoli ISTENKIRÁLY volt... milyen érzés mikor 2000ember skandálja a neved?? megérdemelted... szép volt...
REX kösz a Halls cukorkát, Csöves a zászlót.
Sofron irány az első sor... remek volt amit produkáltatok...
imádunk titeket, ezt sztem mindenki nevében kijelenthetem. egy ilyen csapatért érdemes élni...
Polgármester urunk is állva tapsolt... :) csak így tovább, ezek után minél több meccsen szeretnénk kinn látni. és persze előbb utóbb egy mezben is :)
nem tudok már mást mondani, fel sem fogom h ilyen jók voltunk...
Szép volt fiúk, szép volt fiatalok, szép Becze, Fel a fejjel Hetényi
és mindenekelőtt: SZÉP VOLT VOLÁN, HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Hujjé!!

Gratula a csapatnak4

Fantasztikus mérkőzés volt, nem tudnám megbocsájtani magamnak ha kihagytam volna.
S amit Becze élt át első EBEL meccsén az nem semmi lehetett. ÉS a Végén ehogy ünnepelte a CSAPAT király volt!!!
jutti, képzeld el Warvát (bocs a becézésért) Palkós mezben, volán sálban, légkürttel a kezében, ahogy mellettünk áll, és adom neki a halls-t hogy vissza jöjjön a hangja a köv harmadra! :D
flash lenne, és mennyire örülnénk neki:):):) kampányfogásnak sem lenne rossz, 3000 tuti szavazat:)
HAJRÁ VOLÁN!!!!
Akkor tehát: Tisztelt és Szeretett Polgár mester úr! Szívesen látnánk köreinkben Volán mezben (inkább ne Palkó, mert az már foglalt :D) és sálban, légkürtel, én viszem a halls cukorkát, és együtt ordítjuk, hogy:

Fehérvári Füttyös mellett ördög gyalogol,
kezében egy rudas zászló, s vígan így dalol,
Hajrá Volán, fő a győzelem,
Mi leszünk a bajnokok és erre inni kell!
Istenem, ez mekkora meccs volt... ezt nem lehet írásban visszaadni! A történéseket már leírták mások, én csak pár apróságra térnék ki. Valaki írta tegnap, hogy hiányolja a vagány vigyorgós Martz-ot. Hát ma Nathan újra a régi volt, és amit az első gól után művelt, azért életműdíjat kellene kapnia! Szegény labanc nagyon-nagyon be lett alázva, amikor a nagy kötekedés után Martz vigyorogva felkínálta neki a bunyó lehetőségét, az meg durrogva elkullogott!
Becze Zoli teljesítményére nincsenek szavak! Amit a második büntetőnél csinált, az valami elképesztő! Remélem lesz videó, és mindenki megcsodálhatja! De persze az sem semmi, hogy végre nagyion magabiztosan beütöttük a mi büntetőinket. Gratula Dani és Süti!

És csatlakoznék a Sofit éltetők táborához: amit ma a harmadik sor az ő vezérletével művelt, az szintén elképesztő. Benk totálisan impotenssé tette az első sort, Sofinak rég ott lenne már a helye!

A meccs végi ünneplésről: a legnagyobb az volt, amikor a csapat levonulása után Martens visszatolta Zolit a jégre, hogy ez a te estéd, neked jár még egy plusz kör! És igen, így kell bemutatkozni egy tehetséges játékosnak az EBEL-ben, remélem nagy lökést ad neki ez a döbbenetes bravúr!

Én kívánom minden jégkorongszerető szurkolónak, hogy átélhessen ilyen csodát, hogy 1-4-ről, a poklok poklából így felálljon a kedvenc csapata! Ettől gyönyörű a sport, erre a meccsre húsz év múlva is érdemes lesz emlékezni! Köszönöm Istenem, hogy Volán szurkolónak születtem!
mikor megláttam Csicsó Bá-t majdnem a nyakába ugrottam:)
mindenkit várunk szurkolni, aki eddig még nem volt.
Mindenki hozzon magával még egy embert... még mindig nem vagyunk elegen:)
Raon, ez nagyon szívből jött, és ezzel nem vagy egyedül! Akkor tehát, Sofit az első sorba! Legalább kapjon 3meccses próbaidőt elöl Palkóékkal! Tuti beválna! Martz hihetetlen szemtelen volt az osztrákkal, baromira tetszett, ott tartotta a kesztyűjét 5centire a jégtől és mutatta, hogy csak arra vár, hogy dobja le! Hihetetlen, imádom ezt az embert, születni kell ennyire spontán, laza embernek!
Gondolom a meccs hevében nemsokan figyeltétek a 3klagenfurti mikulás sapkás srácot, akik a hagyományt követve végig vonatozták ,és énekelték a meccset,a biztonsági őrrel minden kőr után pacsiztak.A legvégén nemsemmi dolgot csináltak,mikor a srácok zúgó vastaps közepette mentek egy tisztelet kört,ők is megtapsolták a teljes volán csapatát!!!Ezt kellene megmutatni Page sztáredzőnek,vajon ők miért nem féltek a csarnokban??????
Így van exL:1 : állva tapsoltak.
jaaa és még a volán zászlómmal is a kezükben énekeltek:) királyok voltak ők is :) kedden megismételhetik:)
Nathan for prezident... :))) Ahogy a kesztyűvel hergelte a labancot az szenzációs volt!

Én is fontolgattam, hogy inkább hazamegyek, de természetesen nem mentem, és milyen jól döntöttem!

A második gólunk után mintha fejben levonult volna a csapat az öltözőbe és a Red Wings jött vissza helyette.

Csak halkan teszem hozzá, ha Csicsóék sora akkorát játszott volna mint a másik két sor, simán nyerünk. Kicsit formán kívülinek érzem őket mostanában.

Remélem a második felvonást is úgy kezdjük, ahogy az elsőt!

Becze Zoli, ha így folytatja, megragad az EBEL-ben. Fantasztikus!!! Régi, öreg rókákat megszégyenítő bravúrokat mutatott be. Ennél jobban nem lehet védeni! Szép volt Zoli, csak így tovább!


HAJRÁ VOLÁN!
exL:1 2008.11.30. 23:41:15

Sőt, később az egyik sörözőben folytatták, Volán és KAC dalokat énekeltek (ill. énekelnek még most is).
"Immer wiiiiieder KAC..." :D
Nem értem,miért akarjátok ennyire az első sorba Sofit!Higgyétek el,Csicsó és Palkó melett nem könnyű játszani.Talán egy legendás 12-es óta senkinek sem sikerült,de ebbe most ne menjünk bele,inkább örüljünk,hogy ma megmutattuk,mire is vagyunk képesek.
Nice game coach!
Good job!
Fantasztikus este volt, az már egyszer biztos! A csapat nem hagyta el magát, küzdött az utolsó lehelletig, amikor pedig eljött az idő, a büntik becsorogtak, Zolika pedig fantasztikusat alkotott!

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!

Akit érdekel a három klagenfurti szurkoló estéje, videókkal bemutatom talán már holnap este!
Alig várom a KAC-os srácok videóit, hip- hip hurrá! Bocs Laca:-))

Hajrá Volán!
Hát nagyon jó meccs volt, De nem értem Sator mért Nem játszatta többet a Foci? Meg az Ondrejcsiket is levitte a harmadik gól után, Jó lehet hogy fen volt a pályán de szerintem nem csak az ő hibálya.
A Balu meg minden meccsen bénázik kb 10- 20 marha nagyot és mégis nyomja én rég kihagynám.
A Grázi meccsen ott voltam,sajnos ott nem tudtam örülni a végén,de hogy mi lehetett az este a Fehérvári csarnokban??!!
Gratulálok a csapatnak,külön Becze Zolikának!!
Hetényi,Szuper Levi fel a fejjel,esö után mindig kisüt a nap!
Jussinak igaza van! Nem éppen szerencsés az az ember aki az Ocskay-Palkovics páros mellé kerül.-de persze tudom, minden játékos vágya hogy az első sorban szerepeljen..... Kívánom Sofinak, hogy kipróbálhassa magát az ikrek között, majd a számára lehető legjobb sorba kerüljön. A 3. sorunk Tőle fantasztikus, így sokkal kiegyensúlyozottabb a játék. Becze Zolinak gratulálok! Szép volt Fiúk! Hajrá Volán!
Fantasztikus este volt!:D
Grat a csapatnak és nekünk is (szurkolók)!;)

Becze Zolinak mindenki csak a 2. büntetős védését emlegeti, pedig a meccsen előtte már kétszer bemutatta ugyan ezt a visszanyúlós védést!:D

Sofi meg tényleg megérdemelné, hogy az első sorban játszon, de most nem lehet, mert a 3. sornak is "működnie" kell!

Hajrá Volán!!!
Szerintem meg jó lenne ha Mekk Elek nem csak akkor jönne ki a meccsre ha beolvassák a nevét a csarnokba, hogy milyen tökös gyerek hogy megszavazta a 170 millát az utánpótlásra, igaz azt nem rották neki fel hogy a válogatott 100 milláját már nem bírta támogatni! Szal nem zavar hogy kijár meccsre, de ne csak akkor jöjjön ki amikor futtatják egy kicsit, mert tökös volt egy szavázásnál. KAC-os srácok meg, remek emberek minden dicséretet megérdemelnek, az első harmad végén, mikor felugrottunk köszönni nekik, biztattak hogy nincs semmi gond 4-4 lesz a vége! Természetesen meccs után mentünk inni velük és jó párszor elénekeltük velük az Immer wieder illetve az Alba Volán kezdetű nótát. Kedden sajnos nem tudnak meccsre menni és dec. 30-án sem tudnak jönni így már csak jövőre látják a "kedvenc" magyar csapatukat.
A klagenfurti srácok már legutóbb is belopták magukat a szívembe! Óriási arcok, látszik rajtuk az "egész-évben-sziget" feeling!

Valahogy a Mr. Page által vízionált megfélemlítést és rettegést nem tudom rajtuk felfedezni... Lehet, hogy félelmükben isznak és azért csillagszóróznak, mert remélik, hogy a tűz elriasztja a "vadakat"...???

Immer wieder KAC-HAJRÁ VOLÁN!!!
Monnyatok, ezen a hetvegen nem volt persely es tombola?
Annyira jó volt látni a srácok arcán az örömet, amit a győzelem, meg a szurkolók támogatása okozott nekik! Szimpatikus volt Viktor, ahogy visszahívta a csapatot egy "tiszteletkörre".

Én is csatlakozom a Sofit az első sorba, valamint a Nathan for president kezdeményezésekhez!

Remélem, hogy lelkileg ez most nagyot dobott rajtuk, és mostantól új erőre kapnak!

Hajrá Volán!
Fentebb olvastam 2 kommentben is, hogy "a felénél majdnem hazamentem". Nekem ilyen még sosem jutott eszembe!

Megtisztelem a csapatot azzal, hogy végig nézem a játékukat.

Ha vezetnek, akkor örömmámorban úszom, ha hátrányban vannak, akkor szorítok és drukkolok.

Hajrá VOLÁN!
Szia EisHockey! Akkor biztosan azt is olvastad, hogy írtam, hogy nem is vagyok büszke a dologra, de akkor amikor gondoltam ezt, a játékukban semmi fantázia nem volt. Egyébként minden meccsen kinnt vagyok, amikor veszítettek akkor is állva tapsoltam. Most viszont tényleg nagyon pocsékul játszottak a második harmad első felében. Az dobja rám az első követ, aki ezt vitatja.
Hajrá Volán!!!
Eishockey!

Ilyen már többször előfordult, hogy "na-most-aztán-hazamegyek". Persze még soha nem mentem haza, csak zsörtölődünk a cimborámmal, mint anno a Muppet Show-ban a két öreg fószer a páholyban, akiknek soha semmi nem volt elég jó. (Úristen, de öreg vagyok, hogy ilyenekre emlékszem...)

Természetesen hat lóval se lehetne levontatni a lelátóról...
Minden szurkoló örült a tisztelet körnek, remélem Fehérváron is hagyomány lesz. Hiszen nem csak a b.középen szurkolnak, telt háznál a többi szurkoló is megérdemli az integetést. Köszönjük!
Én is meglepődtem, amikor körbe indultak a Fiúk! Én is örülnék neki, ha ez hagyománnyá válna. Valahogy jó érzés még ünnepelni őket!
süti beállítások módosítása